Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    18-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18.03.2012 – Wandeling Vredeseilanden, georganiseerd door georganiseerd door vzw Vredeseilanden (297)

    Ik kwam voorspoedig aan nabij het dorpsplein van Denderhoutem bij Haaltert, waar ik nabij de startplaats, zaal Hand in Hand, een parkeerplaats vond. Binnen in de zaal begroette ik twee clubgenoten en vertrok voor de omloop van 18 km.

    Enkele meters verder trof ik de verantwoordelijke (ook Sportvriend, trouwens), Dirk, die me uitlegde dat ik voor die afstand kon kiezen: of ik maakte eerst een plaatselijke lus van 6 km gevolgd door een bezoek aan Outer, of ik ging meteen naar Outer en stapte daar nog een lus alvorens terug te keren. Ik koos voor het eerste en stak meteen de straat over om een lokaal pad te volgen. Voor zo’n korte afstand kreeg ik veel natuurlijke paden te bewandelen, op een gegeven moment kon ik zelfs kiezen, maar nog volgde ik de natuur (had ik dat niet gedaan, ik had nog een ommetje gemaakt, zo bleek even later ). Langs landbouwvelden en enkele weiden met dieren (schapen, geiten, paarden) keerde ik terug naar de zaal waar ik mijn kaart liet afstempelen. Ik kon er ook enkele Sportvrienden begroeten en hield Julienne en Trees (met hond Casper) gezelschap bij een warme drank. Na een bezoek aan de sanitaire faciliteiten, vertrok ik voor de lus naar Outer.

    Ik moet een afslag naar rechts gemist hebben en op het Dorpsplein wees een andere wandelaarster dat ik rechtsaf moest, ik zou dan wel weer op het parcours terecht komen. En inderdaad, ik zag van tussen twee huizen wandelaars te voorschijn wandelen, dus moest ik maar naar hen kijken en zien waar ze gingen. Net voorbij een school ging het linksaf en van dan af kreeg ik weer veel natuurlijke paden en binnenwegjes te bewandelen, al passeerde ik nog wel aan de Deysel, het voetbalcomplex van Verbroedering Denderhoutem (weliswaar gefusioneerd met – of opgeslorpt door – FC Denderleeuw EH tot FCV Dender EH). Een zo’n stuk was wel wat minder gemakkelijk begaanbaar: smal en naast prikkeldraad, maar ik kwam voorspoedig in Outer aan. Daar liet ik rap mijn kaart afstempelen, en hoewel er nog bekenden zaten, ging ik meteen door, want ik had nog een paar afspraken voor de namiddag. Het eerste stukje van de terugweg viel samen met de aankomst in Outer, maar dan ging het weer een andere kant uit, pas op het einde kreeg ik weer hetzelfde pad te bewandelen tot aan de zaal.

    In Denderhoutem zijn duidelijk nog veel landbouwvelden met veldwegen en paadjes om het gemotoriseerd wegverkeer te vermijden. Het weer viel ook goed mee met zonneschijn en lichte bewolking, alleen tijdens de wandeling naar Outer viel er een licht en kort miezerbuitje.

    Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/WandelingVredeseilanden12

    18-03-2012 om 20:28 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    17-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-SC Freiburg

    17.03.2012: HSV-SC Freiburg: 1-3

    Nu zou ik via satelliet-tv de wedstrijd op TV kunnen volgen, nu wordt die wedstrijd niet uitgezonden... Gezien de uitslag misschien goed ook, dan maar koers gekeken (Milaan-San Remo, gewonnen door Gerrans, een Australiër). En Jarolim had zich zijn 250ste wedstrijd voor HSV wellicht anders voorgesteld. Enfin, de wedstrijd kon ik ook niet volgen via internet-TV, dus wel via de website van HSV. HSV moet nu opletten, na deze wedstrijd, dat er geen barragewedstrijden moeten gespeeld worden. 52.414 toeschouwers zaten er in de Imtech Arena op te kijken dat Flum (in de 20ste minuut) en Caligiuri (in de 43ste minuut) voor de tussenstand van 0-2 zorgden. In de tweede helft scoorde ook Makiadi in de 72ste minuut (nadat hij enkele minuten eerder de gele kaart zag en een vrije trap moest toegeven), vooraleer Ilicević toch nog de eerredder scoorde (75ste minuut).

    Nochtans, HSV trok meteen ten strijde, na drie minuten kon het al 1-0 geweest zijn, maar Arslan plaatste de pas van Petrić van op korte afstand naast het zo goed als lege doel. Petrić probeerde dan ook met een geplaatste vrije trap en ook Arslan nog eens na een beheerste voorzet van Diekmeier - maar dan scoorde dus plotseling SC Freiburg. Flum trof na een vrije trap met een volley, hoewel hij blijkbaar buitenspel stond (maar dat klopt niet, want Jarolim kwam er nog tussen en Petrić probeerde tevergeefs de bal nog buiten te werken, volgens wat ik zag in "Der aktuelle Sportschau" op ARD - eat your heart out, Telenet!). Dit doelpunt - het eerste schot op doel van Freiburg - maakte Hamburgers onzeker. Tot de pauze kwamen ze niet meer voor het Freiburgse doel doordat de bezoekers behoorlijk dicht tegen elkaar verdedigden. En intussen scoorde Freiburg door Caligiuri die met een volley de bal, die hij achter de rug van de HSV-verdediging weggesnoept had, de 0-2.

    Fink reageerde bij de pauze en bracht met Son en Berg bijkomende aanvallers. En zoals in de eerste helft had HSV een goede start, gekroond door de reuze mogelijkheid tot 1-2: Son marsjeerde over links en bediende Petrić, maar die onderging hetzelfde lot als Arslan - hij trapte de bal van op drie meter naast het doel (60'). En terwijl de Hamburgers hierom treurden, sloeg Freiburg ijskoud toe: een meer als twijfelachtige vrije trap paste Schuster vlak in het midden, waar Makiadi niet lang treuzelde en de bal direkt in doel verwerkte (72'). De roodbroeken waren wat de kluts kwijt, gaven echter niet op en bleven proberen om een punt te redden. Het 1-3 door Ilicević, eenkwartier voor einde, voedde de hoop, te meer de Kroaat daarop nog twee sterke akties vertoonde en de fans de jubelkreten op de lippen hadden, doch het mocht niet zijn, zo dat het in de kelder van het klassement nauwtjes wordt.

    Fink stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Bruma, Mancienne, Rajković - Tesche (46' Berg), Jarolim - Töre (46' Son), Ilicević - Arslan - Petrić.

    13.03.2012: De wedstrijd van komende zaterdag is de 250ste die Jarolim voor HSV zal spelen. En dan heeft hij er nog enkele gemist, dit seizoen, omdat Fink hem op de bank liet...

    17-03-2012 om 19:18 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    11-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - St.-Niklaas

    11.03.2012: Eendracht Aalst - St.-Niklaas: 1-3

    Dat resultaat vond ik al op Teletekst, en op de site van de thuisploeg lees ik dat Eendracht startte met Kestens die terugkeerde na een gele schorsingsdag. Aalst combineerde enkele keren in het openingskwartier maar pas na 16 was er een eerste hoekschop. Eendracht was dan al De Castro kwijt, de verdediger werd vervangen na een trap op zijn enkel. De eerste grote kans viel voor de bezoekers. Schoonjans kon het leer even aantikken, de bal hobbelde voorbij de rechterpaal. Nog voor het halfuur lukte het wel, Glouftsis zette zich door, bal acheruit & Vandermarliere werkte beheerst af, 0-1. In de 33ste minuut opnieuw SK Sint Niklaas, hoekschop Petrovic & Gaye met de kopbal naar 0-2. De reactie kwam van Aalst via Depoitre, vanop 15 meter maar Willockx werkte in hoekschop. Meteen na de rust was het dan toch aan Aalst, na pogingen van Depoitre en Gallucci trapte De Schutter de aansluitingstreffer binnen (1-2). Op aangeven van Gallucci kopte de ingevallen Crispijn bijna de gelijkmaker binnen, doelman Willockx pareerde. Aan de overzijde liet Balaj de ruimte aan Munyaneza, hij trapte de 3-1 binnen. En toch voorkwam Van den Noortgaete nog 2 doelpunten.

    11.03.2012: Op de website van Eendracht staat nu te lezen dat Van Renterghem er wel door het clubbestuur van op de hoogte gebracht was dat Boskamp advies inzake mogelijke transfers zal geven in de tijd die komt. Zoals eerder door de club meegedeeld, krijgt Boskamp weliswaar geen officiële functie binnen Eendracht Aalst. Sportief manager Van Hauwermeiren en coach Van Renterghem dragen zonder inmenging van buitenaf de sportieve eindverantwoordelijkheid. In het kader van de goede persoonlijke relatie die Boskamp met Eendracht Aalst onderhoudt, zal de gewezen Gouden Schoen vrijblijvend advies verstrekken. Het clubbestuur, coach Van Renterghem en de hele sportieve cel betreuren de manier waarop bepaalde media getracht hebben aan stemmingmakerij te doen rond dit onderwerp, als zou er hierover onenigheid in de club bestaan.

    09.03.2012: Volgens wat ik vandaag in Het Nieuwsblad las, zou trainer Van Renterghem niet erg blij zijn met het bericht dat Boskamp voor de transfers zou zorgen (dat doet hij gratis en voor niets), vooral dan dat dit bericht bekend gemaakt werd vooraleer Boskamp zijn eerste transfer had gerealiseerd. De coach vindt het niet kunnen dat de Boskamp nu al met de pluimen gaat lopen.

    11-03-2012 om 20:08 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, FC Schalke 04-HSV

    11.03.2012: FC Schalke 04-HSV: 3-1

    Fink speelt met deze opstelling: Drobny - Diekmeier, Bruma, Westermann, Jansen – Rincón (82’ Skjelbred), Kacar - Sala (59’ Töre), Ilicević (59’ Son) - Arslan - Petrić. De thuisploeg wordt getraind door ex-HSV-coach Stevens, die destijds HSV verliet om bij zijn familie te zijn (is die mee uitgeweken naar Duitsland? ).

    Ik pik in bij de rust via http://sports-livez.com. maar moet tijdens de wedstrijd wel van kanaal veranderen. HSV staat dan al 3-1 achter, op de website van HSV lees ik over de eerste helft dat met het zelfvertrouwen van acht uitwedstrijden na elkaar zonder nederlaag de roodbroeken behoorlijk aanvallend gespeeld hebben. Maar al na vijf minuten kwam de eerste schok. Bij de eerste aanval van Schalke geraakte de bal in het net. Jansen (nogal veel geviseerd door Schalke-verdedigers, alvast in de tweede helft) en Ilicević lieten op de linker zijde Uchida lopen en diens flank vond het hoofd van Pukki (1-0). Door de vroege achterstand liet HSV zich echter niet ontmoedigen, er werd verder naar voor gespeeld. De grootste kans verkeek Ilicević in de 18ste minuut, zijn schot werd in het laatste moment geblokt door Uchida. Op dat ogenblik had HSV 60% balbezit en ongeveer 6:1 schoten op doel laten aantekenen. Maar in de tegenaanval was Schalke erg gevaarlijk. Een eerste poging war er in de 25ste minuut wanneer Huntelaar in de steeg speelde en Jones vrij voor Drobny opdook. Maar onze keeper weerde met een mooie voetafweer af. Slechts een minuut later was het dan toch prijs. Na een hoekschop stond Metzelder volledig vrij en trapte van op 6 meter binnen (2-0). Het spel stond ondersteboven. Wanneer de scheidsrechter in de 33ste minuut na een onschuldig vasthouden door Westermann tegen Huntelaar bij een hoekschop nog onterecht naar de penaltystip wees, herinnerde het spel weer aan de thuismatch tegen VfB Stuttgart. Huntelaar liet zich het geschenk niet afnemen en scoorde (3-0). Maar Hamburg verstopte zich niet. Kacar trof net voor de rust voor de psychologisch belangrijke tussenstand van 1-3 (in de 45ste minuut). Niet alle hoop was vervlogen.

    Schalke verdedigde goed en liet slechts weinig mogelijkheden aan Hamburg. Verder dan de 16 m geraakte blijkbaar niemand. Petrić had met zijn trap na een korte afweer nog de beste kans in de 78ste minuut. Maar ook Schalke beperkte zich tot het hoogstnodige. Raúl kreeg ver in de tweede helft een vermeldenswaarde mogelijkheid maar trapte over doel. Met de inbreng van Son en Töre, terug na een blessurepause, probeerde Fink nog eens alles, maar het hielp niet veel. Jones verkeek kort voor het einde nog een goede kans (89’). In de allerlaatste minuten hadden Petrić en Westermann dan nog een mooie kans op de aansluittreffer, maar dat werd hen niet gegund (op internet-TV “zag” ik de bal er in gaan, zo’n uitgesproken kans was het, Westermann trachtte overigens de "rebound" van Petrić binnen te trappen). Zo eindigde de wedstrijd met de tussenstand. En HSV moet vaststellen dat er wel goed gespeeld was maar onnodig verloren werd.

    09.03.2012: In de nasleep van het bericht dat Petrić er volgend seizoen niet meer zal bij zijn, herinnerde ik me ineens gelezen te hebben dat op hem gerekend werd om de jongeren bij te staan bij hun integratie in de ploeg. Maar dat was een idee van de toenmalige trainer, Önning, niet van Arnesen, blijkbaar.

    Arnesen is terug van zijn bezoek aan Chelsea, maar in zijn interview aan het webteam repte hij met geen woord over Lukaku. En voor overmorgen is Jarolim geelgeschorst, hopelijk wordt hij niet te zeer gemist.

    06.03.2012: HSV dient dan toch geen protest in tegen de straf die Guerrero kreeg.

    Petrić mag dus zijn schup kuisen over twee maanden, maar wie er wel mag komen, is Maximilian Beister. Hij was uitgeleend aan Fortuna Düsseldorf (tweede klasse) maar heeft al een contract getekend tot 2016.

    Op de website noch in de nieuwsbrief van HSV is er sprake van Lukaku over wie Arnesen deze week in Londen gaat praten. Ik denk dat dit is omdat website en nieuwsbrief enkel iets melden als het echt zeker is.

    05.03.2012: Wel, dat had ik van hem niet verwacht, ik dacht dat hij zou blijven tot aan zijn pensioen. Maar misschien is het Arnesen die van HSV een Duits Chelsea wil maken... Behalve hij zijn er nog 5 spelers van die Londense club overgekomen (maar daarom niet voor zeer lange tijd). Dit staat nl. te lezen op de website van HSV (de vertaling is van mij, natuurlijk): de wegen van HSV en Mladen Petrić (31) zullen bij het einde van het seizoen uit elkaar gaan. "Het was voor beide belangrijk over dit onderwerp snel helderheid te verschaffen," beklemtoont Arnesen. De sportdirektor had Petrić en zijn raadgever (of heet zijn job manager?) Struth op maandagavond meegedeeld, dat de club zijn aanvaller geen nieuw contract zal aanbieden. Het huidige contract loopt af op 30.6.2012. "Mladen heeft veel (en mooie en spectaculaire zoals twee jaar/twee seizoenen geleden op Sclessin, vergeet hij te zeggen) doelpunten voor HSV gescoord en uitmuntende prestaties gebracht – en zal dat zeker nog tot het einde van het seizoen doen (daar reken ik ook op ). Hij was en is een belangrijke speler (en bijzonder populair ook). Maar in de toekomst zullen wij ons anders oriënteren, de ombouw van de ploeg aandrijven (is dat dan defensiever?). Daarom zullen wij nog sterker op jonge speler rekenen en de weddestructuren verder verslanken," zo zei Arnesen. Amai, kost hij zoveel? Is hij zijn wedde niet (meer) waard?

    Petrić, die in tot nog toe 127 wedstrijden (oefenwedstrijden niet inbegrepen) voor HSV 60 doelpunten (een gemiddelde van 1 doelpunt op 2 wedstrijden!) scoorde, toonde zich begripvol: "Er is nu een besluit waarmee ik kan leven. Ik wou graag nog een contract van lange duur tekenen. Dat is bij HSV niet mogelijk. Voor mij draait alles er nu om, samen met mijn clubcollega's, het lopende siezoen op verstandige wijze tot een eind te brengen. Dan zal ik zien waarheen mijn weg voert."

    Nu ja, spelers komen en spelers gaan, ander en beter (maar wellicht eerder "ander" dan "beter"), ...

    "Weddestructuren verder verslanken"? Waarom willen de VRT en Het Nieuwsblad ons dan wijsmaken dat HSV naar Lukaku lonkt? OK, op uitleenbasis weegt hij misschien niet zo zwaar op het budget als mocht hij een transfer bekomen hebben. Chelsea-coach Villas-Boas werd gisteren ontslagen wegens de laatste weken te veel wedstrijden verloren, Lukaku (18, 13 jaar jonger dus dan Petrić) kijkt na het ontslag van de Chelsea-trainer uit naar nieuwe speelkansen, maar dat houdt onder andere HSV niet tegen om expliciet naar de Belgische aanvaller te lonken. Arnesen reist morgen naar Londen om er met Chelsea te praten over een uitleenbeurt van Lukaku volgend seizoen. De Deense ex-topvoetballer heeft nog steeds goede banden met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich (behoorlijk rijke vent, maar die sponsort dus geen nieuw contract voor Petrić ).

    Overigens riskeert Guerrero een schorsing van 7 weken resp. 8 speeldagen wegens zijn rode kaart, eergisteren tegen Stuttgart wegens fout op de keeper. Arnesen voorziet wel een interne sanctie maar met die straf is hij het niet eens en HSV zou dus kunnen verweer indienen. De Peruaan had zich intussen al telefonisch verontschuldigd bij Ulreich en weet dat die zich niet bezeerd had.

    11-03-2012 om 20:03 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    05-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - Sp. Charleroi

    04.03.2012: Eendracht Aalst - Sp. Charleroi: 1-2

    Deze uitslag zag ik op Teletekst. Dit staat op de website van de thuisploeg: bij Aalst werd Van Damme na een gele schorsingsdag weer gerecupereerd. Moreels is nog altijd out en Van Renterghem alsook Vervaeke mochten starten. Aalst kwam meteen dreigen met een schot van Gallucci net over de dwarsligger. De wedstrijd bleef dan heel gesloten, de tweede in het klassement speelde duidelijk met respect voor de wit-zwarten want er werd amper druk gezet. Wel viel meteen op dat Charleroi fysiek sterkere voetballers lopen heeft. Op het halfuur dreigde De Castro, maar de bezoekende doelman Coqu stond op de goede plaats. Charleroi duwde dan naar het einde van de eerste helft het gaspedaal in en scoorde op enkele minuten tijd twee keer. De eerste keer wel uit buitenspelpositie. Twee keer ook rondde spits Gnohéré een combinatie perfect af. Scoren aan 100% heet dat want verder geen bal tussen de palen voor de Carolo’s. In de tweede helft kreeg de bezoekende kapitein Tormena zijn tweede gele kaart en moesten Charleroi verder met tien, Aalst kon dat evenwicht echter nooit verzilveren. Depoitre kopte te zwak op de keeper, De Castro zag een schot voorlangs zoeven, 6 minuten voor tijd knalde Depoitre op de paal. In een mager slotoffensief kon Yombo wel de bal nog heerlijk mooi in de rechterwinkelhaak binnentrappen maar meer zat er niet in voor Aalst. Cousin kreeg nog op domme wijze rood na een trap op een Charleroi verdediger.

    01.03.2012: Eendracht Aalst heeft zich voor volgend seizoen versterkt met twee middenvelders. Lauden Hugelier van Moeskroen Peruwelz en Thomas Weydisch van Racing Mechelen bereikten gisteren een overeenkomst voor twee seizoenen. De 22-jarige Hugelier scoorde dit seizoen al vier keer voor de autoritaire leider in derde klasse A. Ook de voorbije seizoenen was hij als middenvelder telkens goed voor zo'n half dozijn doelpunten. Hugelier speelt al jaren voor de Waalse club, ook al in de periode voor de fusie. Vorig seizoen werd hij met zijn club kampioen in vierde nationale. Weydisch (24) genoot zijn jeugdopleiding bij RSC Anderlecht. De offensieve linkerflankspeler speelde in tweede klasse bij UR Namur en KMSK Deinze, van waar hij naar Racing Mechelen trok. Bij die club promoveerde hij van vierde naar derde klasse. Beide spelers zijn aan het einde van het seizoen aan het einde van hun contract bij hun club en komen dus transfervrij naar SC Eendracht Aalst.

    05-03-2012 om 19:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    04-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04.03.2012 – Pap-eterswandeling, georganiseerd door Wsv De Kadees Aalst (063)

    Ik kwam voorspoedig aan in de industriezone van Erpe-Mere waar ik nabij de startplaats, fabriek Fiberdecor, een parkeerplaats vond. Binnen in de zaal leek het nog erg rustig, ik begroette bekenden (vooral bestuursleden en medewerkers van de organiserende club) en vertrok, na enkele foto’s, voor de omloop van 15 km.

    Die leidde mij via verharde en natuurlijk (tevens: modderachtige) wegen via Burst (Koudenberg en Dorent) naar Borsbeke. Daar trof ik nog bekende Kadees aan het werk: Lucia, Ellen, Werner, Geert, Rudolf en Johan (om enkel hen te noemen wiens naam ik ken). Ellen stond paraat aan de koffietafel, Werner ruimde af en de vier anderen stonden in de keuken, o.a. aan de vaat. Kort nadat ik daar aankwam, was ook Sportvriend Bruno met hond aangekomen, met hem dronk ik dan wat warms en kletste over wandelen en werken. Omdat Bruno, zelfs met naar eigen zeggen vermoeide benen, sneller stapt dan ik, liet ik hem gaan, passeerde de “dopingcontrole” en ging nog even dag zeggen aan de zes voormelde Kadees alvorens mijn weg terug aan te vatten. Die terugweg ging natuurlijk weer door Burst en net naast Bambrugge terug naar Erpe-Mere. De eindmeet behaalde ik langs een natuurlijk paadje naast de E40. In de fabriek kocht ik me een potje rijstpap, maar omdat het al half twaalf was, nam ik hem mee naar huis. Vooraleer de zaal te verlaten, ging ik nog werkende Kadees begroeten, zoals Eddy en Roland in hun bureau, waar ik net Mark zag binnengaan. Dus wist ik dat Annemie ook aangekomen was. Met mijn twee vrienden kletste ik dan nog wat en ging dan naar huis.

    Het was een rustige wandeling met een leuke afwisseling van verharde en natuurlijke paden, en langs een paar leuke kapelletjes.

    Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/PapEterswandeling12

    04-03-2012 om 20:14 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    03-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-VfB Stuttgart

    03.03.2012: HSV-VfB Stuttgart: 0-4

    Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Sala (die op ’t laatste moment Aogo, die dijproblemen heeft, vervangt), Jansen, Rincón, Guerrero, Petrić, Jarolim, Ilicević en Rajković; op de bank zitten Neuhaus, Mancienne, Tesche, Son, Kacar en Arslan.

    Geen live verslag op een van de kanalen van http://sports-livez.com/, dus volg ik de LiveTicker op de website van HSV. Heel de Imtech Arena (55.263 toeschouwers) zal dus verbaasd zijn Aogo ineens toch niet te zien aantreden en Sala (die eigenlijk baan moest ruimen voor Ilicević) wel, dit wordt aanzien als een wissel en dus zit de nationale speler op de bank. In de 10de minuut houdt Drobny de nul na een sterke kopbal van Hajnal. Nadat Guerrero bij een aanval unfair gestopt wordt – en er niet voor gefloten wordt – gaat Stuttgart op de counter af. Hajnal komt vrij te staan maar zijn schot gaat ver over doel. HSV is wel geengageerd, maar heeft nog niet de nodige klaarheid en doelgerichtheid. Stuttgart daarentegen zet alles op de counter en kwam al twee keer gevaarlijk voor Drobny’s doel. De derde keer is ’t dan ook prijs (Ibisević). Een zware fout van Rajković veroorzaakt bijna de 0-2, maar Harnik krijgt de bal niet in doel, hoewel hij alleen staat voor Drobny. Een licht lichaamscontact tussen Rajković en Okazaki is voor scheidsrechter Sippel zwaar genoeg om penalty te geven. Kuzmanović laat Drobny geen kans. Rincón moet dan plaats ruimen voor Arslan. Kort voor de pauze heeft Guerrero nog kans op de aansluittreffer, maar verliest in de draaiing de nodige kracht voor zijn schot.

    Na de rust blijft Sala toch weer op de bank zitten, een beetje aangeslagen, Son komt in zijn plaats. Enkele minuten later scoort Kuzmanović opnieuw van op strafschop.  Even later kopt Petrić de bal net voorbij. Dan wordt Guerrero naar de douches gestuurd met een rode kaart. De Peruaan sprint de bal achterna, de keeper van Stuttgart komt uit en blokt de bal af en de HSV-aanvaller grabbelt hem van achter direct in de benen. Kuzmanović pleegt een fout op Ilicević en ziet er de gele kaart voor, Petrić mag de vrije trap omzetten maar ook deze keer gaat de bal nipt naast het doel. Dan wordt Kuzmanović vervangen door een “Duitse Gentenaar”, ha ja, die mens heet Gentner (of Genter, de typist is ’t precies niet zeker). Petrić stuurt de bal naar Arslan, zijn schot met de tip van de schoen gaat ook net voorbij. HSV jaagt wel op herstel maar het is de spelers goed aan te zien dat ze sedert de 54ste minuut nog met 10 man spelen. Bijna is het 0-4, maar Diekmeier kan op de lijn wegwerken en verhindert erger. Net voor het einde (en enkele extra minuten) scoort Harnik toch nog de 0-4 voor de bezoekers… En daarmee is de lijdensweg voor heden afgesloten.

    02.03.2012: Morgen zoekt HSV naar de eerste thuiszege van 2012 en Fink rekent op deze spelers: Drobny - Diekmeier, Westermann, Rajković, Aogo - Rincón, Jarolim - Ilicević, Jansen - Guerrero, Petric; en dezen  zitten op de bank: Neuhaus, Mancienne, Tesche, Kacar, Lam, Sala (moet baan ruimen voor Ilicević), Son, Arslan, Bruma, Skjelbred, Berg. Bij de bezoekers ook een bekende: Boulahrouz.

    01.03.2012: Gisteren en zelfs eergisteren zijn dus oefeninterlands gespeeld en daar waren HSV-spelers bij betrokken.

    Aogo: Duitsland - Frankrijk in Bremen 1-2

    Bruma: Engeland - Nederland in London 2-3

    Besic (U21): Servië - Bosnië-Herzegovina in Satara Pazova 2-0

    Drobny: Ierland - Tsjechië in Dublin 1-1

    Rajković: Armenië - Servië in Limassol 0-2

    Kacar: Cyprus - Servië in Larnaca 0-0

    Rincón: Spanje – Venezuela in Malaga 5-0

    Guerrero: Tunesië - Peru in Rhades 1-1

    29.02.2012: Er werden en worden oefeninterlands afgewerkt, zo wonnen Kacar en Rajković gisteren met Servië van Armenië met 2-0 (de ruststand was ook de eindstand). Vandaag spelen ze 0-0 gelijk tegen Cyprus en dat in Larnaca. In een testmatch met de U-21-nationale ploeg moest HSV-verdediger Besić vandaag een nederlaag ondergaan: Bosnië-Hercegovina verloor van Servië met 0-2. Vandaag speelt Bruma voor Nederland tegen Engeland in het Wembleystadion.

    03-03-2012 om 17:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    29-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Boussu Dour Borinage - SC Eendracht Aalst
    26.02.2012: Boussu Dour Borinage - SC Eendracht Aalst: 1-0

    Die uitslag vond ik op Teletekst, maar veel meer weet ik niet, alleen herinner ik me uit het verslagje in Het Nieuwsblad te kunnen uitmaken dat de uitslag verdiend is en dat Depoitre er met zijn klak naar slaat (miste zonder reden de training). Dat is dan goed voor Crispijn, die zal de plaats dan wel willen innemen.

    29-02-2012 om 19:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    26-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26.02.2012 – Aktivia Nationale Wandeldag, georganiseerd door Wandelclub Reigerstappers Vinderhoute vzw (084) en Lennikse Windheren (427)

    De bus was wat met vertraging door wegenwerken in Erembodegem bij Aalst maar we kwamen voorspoedig aan bij het Gemeentelijk Sportcentrum in Lovendegem, waar ik me inschreef voor 10 km, zo moest ik me niet echt haasten teneinde om 12 uur in de bus te stappen. Die omloop leidde me langs velden naar Vellare, zo miste ik net het Kasteel van Lovendegem al wandelde ik wel door het kasteeldomein, maar dat kasteel zag ik even later toch nog. De rustpost (waar de controlekaart niet werd afgestempeld en ik een warme chocomelk dronk) was nabij het fraaie gemeentehuis van Lovendegem en langs villawijken keerde ik terug naar het Gemeentelijk Sportcentrum. Daar trof ik Tony, die in de overvolle zaal zat. Ik haalde mij een doosje met vier hardgekookte eieren bij afgifte van mijn controlekaart. Omdat er toch geen zitplaats vrij was, hield ik een sanitaire stop en ging naar de in de tent waar o.a. een sportkledingzaak uitnodigde tot een spel waarvoor ik bij de start een bon kreeg. Het spel leek wat op darts maar dan met een groter object dat aan het doelwit bleef kleven, en dat bracht een geschenkje op (in mijn geval een bal dat nog moet opgepompt worden). Ik ging dan terug maar er was nog geen zitplaats, dus liet ik Tony achter en ging in een andere zaal een warme chocomelk drinken en een broodje kippewit eten. Ik ging dan op tijd naar de plaats van afspraak en we vertrokken weldra naar Lennik.

    Kort na twaalf vertrok de bus naar de Sporthal Jo Baetens in Lennik. Daar genoot ik van het gezelschap van Yvette, Nicole, Tony, Danielle en Ulrik, en we dronken eerst eens, terwijl enkelen onder ons naar de tent met het spel gingen, intussen hielden anderen de zitplaatsen vrij. Deze keer had ik een kleine thermos. Intussen was al gebleken dat wij niet elk zelf om onze portie eieren moesten gaan, de club had al een doos vol eierdozen voorzien voor elke bestelde en betaalde inschrijvingskaart. Behalve Tony gingen wij van start voor 10 km, ik had die afstand gekozen omdat ik dan aan het kasteel van Gaasbeek zou passeren, dat is alweer enkele jaartjes geleden. Dat kasteel stond zo halverwege de omloop, we konden wat in het kasteeldomein wandelen en wat verder, bij het dorpscentrum was de rustpost voorzien, maar we gingen niet binnen. Wandelaars die kwamen uit een naburig café vertelden ons dat er veel volk en geen zitplaats meer was in die rustpost, dus gingen wij ook dat café binnen, en dronken daar wat lekkers. Toen we dan weer vertrokken, ging Ulrik wel eens de rustpost binnen om na te gaan hoe ver het nog was tot de startzaal, een ruime 5 km. Achter hem kwamen ook Julienne en Trees aangestapt, maar hen lieten we onderweg achter, al stapten wij toch ook niet zo snel. En de boom die in de TV-serie Witse voorkomt hebben wij ook niet gezien (zou dat voor of na het bezoek aan het kasteeldomein geweest moeten zijn?). We kwamen nog meer dan tijdig binnen in de sportzaal en dronken nog wat alvorens naar de bus te stappen.

    Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/NWD12

    26-02-2012 om 22:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    25-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, M gladbach-HSV

    Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Aogo, Jansen, Guerrero, Rincón, Jarolim, Sala, Rajković en Arslan; op de bank zitten Neuhaus, Mancienne, Bruma, Ilicević, Tesche, Son en Kacar. Bij de thuisploeg spelen twee Belgen, Daems en De Camargo (al was die ooit Braziliaan).

    Deze wedstrijd volg ik via http://sports-livez.com/channel/ch-2.php. De eerste verrassing - en dan nog een nare - is er al bij het in gang trappen van de wedstrijd: Petrić heeft bij de laatste training opnieuw een slag op de dij, die al getekend was na de wedstrijd tegen Bremen, bekomen en zit dus op de tribune (met een gestreepte muts op). Arslan mag zich dan van bij het begin tonen. De wedstrijd in het uitverkochte stadion (54.047 toeschouwers) draagt niet meteen zijn stempel. Beide ploegen treden zeer geconcentreerd en compact op. Pas na rond 20 minuten tonen de gastheren waarom ze sedert 14 thuisspelen niet verloren hebben en plaats twee in de rangschikking bezetten. Diekmeier haalt een doelpoging van Brouwers na een hoekschop van de lijn (20’), dan probeert Arango het van in de penaltyrechthoek, maar de bal gaat net naast. De derde en beste kans van de Gladbachers verijdelde Drobny, die voor de vrij voor hem opduikende de Camargo met zijn voet redt. Na die tien minuten waar de gastheren dreigen, heeft Hamburg de wedstrijd weer overwegend onder controle. Wanneer iedereen met een doelpuntenloze tussenstand rekent, laat scheidsrechter Perl van zich spreken. Eerst fluit hij twijfelachtig wegens handspel van Westermann, die de bal onopzettelijk tegen de hand voelt. Arango schopt de vrije trap centraal voor doel, waar Hanke hem binnen kopt (45’). Bij het uitvoeren van die vrije trap staat de aanvaller echter nog buitenspel. Dat ziet niemand van het scheidsrechterstrio zodat de eerste helft bij die 1-0 stand beëindigd wordt.

    Met de ergerlijke tegentreffer in het achterhoofd komen de Hamburg-spelers met nogal wat (sportieve) wraakgedachten uit de cabine. In de eerste minuten belagen ze het doel van de thuisploeg en dringen aan op de gelijkmaker. Slechts twee minuten na de start van de tweede helft bedient Guerrero de meegelopen Arslan in de 16, deze jaagt de bal van op ongeveer 10 meter over de dwarslat. Het is tot hier toe de beste fase van de Hamburgers, die zich voor hun moeite dan toch in de 56ste minuut belonen. Een hoekschop van Aogo wordt door Guerrero verlengd voor de voeten van Arslan, die van op korte afstand uit een draai raak trapt, 1-1. Het spel is opnieuw open en HSV houdt de druk verder aan. Gladbach komt nu slechts bij gelegenheid voor Drobny’s doel. En als dat al zo is, is de Tsjech klaar wakker, zo als in de 75ste minuut, wanneer hij een trap van Nordveit onschadelijk maakt. Ook HSV heeft nog kansen op de zege. Vooral dan Arslan, die in zijn zevende Bundesligawedstrijd voor het doel gebracht, zijn kunde toont. In de 82ste minuut landt zijn trap na een mooie solo echter in de armen van ter Stegen. Zo eindigt de wedstrijd zoals ze begon: met weinig situaties voor doel en talrijke onnauwkeurigheden. Op het einde wordt het nog eens spanning, wanneer Arango na een hoekschop volledig vrij kan koppen, maar voorbij kopt. Zo kan HSV een verdiend punt mee naar huis nemen, en dat dankzij een schutter waar voordien niemand mee rekende.

    Fink voert drie vervangingen door: Sala wordt in de 72ste minuut vervangen door Ilicević, Jansen in minuut 83 door Son en Arlsan krijgt een applausvervanging in de laatste officiële minuut, Kacar komt in zijn plaats. De hoekschoppen van Aogo lijken me behoorlijk precies, maar in spelfases zijn de voorzetten van Guerrero van beter kwaliteit.

    25-02-2012 om 21:35 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25.02.2012 – Euraudax Haren, georganiseerd door Euraudax België (258)

    Ik kwam voorspoedig aan in Brussel Noord, schreef me in voor de enig mogelijke afstand zijnde 25 km en betaalde gelijk voor de warme maaltijd. Intussen kwamen de wandelaars die zich in het clubhuis van de MIVB inschreven ook aan en weldra vertrokken we voor een leuke wandeling.

    Deze omloop leidde ons onder leiding van Raymond (Antoine moest weldra afhaken) via vooral openbare en enkele natuurlijke wegen (in de parken, met name) en langs twee wagenrusten (ene in Sint-Gillis nabij het stadhuis en ene op het Jourdanplein in Etterbeek) via bezienswaardigheden zoals de Kruidtuin, de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, het monument voor Bela Bartok (spijtig doelwit van overvliegend gevogelte), de Grote Markt met nabij het Monument aan Everard ’t Serclaes (dat beeldje dat iedereen wil strelen), Manneken Pis, het Justitiepaleis (behalve de koepel helemaal omringd door stellages), het stadhuis van Sint-Gillis (het Brussels Gewest telt 2 stadhuizen, dat van Brussel zelf en dat van Sint-Gillis, de andere zijn gemeentehuizen), de gevangenis van Sint-Gillis (de buitenkant is ongetwijfeld mooier dan de binnenkant), het Flageygebouw met kenmerkende toren, het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen, het Jubileumpark (maar we bleven aan de kant van de Tervurenlaan), en door diverse parken en parkjes.

    Nadien werd er dus gegeten en dan was er een vergadering waar ook wandelaars die niet organiseren namens Euraudax België aan konden deelnemen. Een nieuwe voorzitter is niet gekozen (hoewel er twee kandidaturen waren) omdat werd voorgesteld door een organisator maar geen lid van het bestuur, dat de statuten konden veranderd worden, we waren toch met genoeg. Het zou dan niet meer echt noodzakelijk zijn om regelmatig mee te wandelen, als men zich inzet voor de club is dat ook goed. Zo kon Antoine voorzitter blijven. Er waren nog vacatures voor andere bevoegdheden en die werden wel ingevuld met name door Kim en Roland (een Waal die ook veel in Vlaanderen wandelt, al dan niet bij Euraudax België).

    Het was een leuk, natuurrijk, rustig en fotogeniek parcours, het was bewolkt en soms zonnig, alsook droog.

    Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/EuraudaxHaren12

    25-02-2012 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    19-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19.02.2012 – 22ste Pee Klaktocht , georganiseerd door WJC Denderklokjes Lebbeke (226)

    Ik kwam voorspoedig aan en vond zelfs vlot een parkeerplaats nabij het Ontmoetingscentrum waar ik me inschreef voor 12 km.

    Deze omloop leidde mij via verharde en natuurlijke wegen tussen velden met “vitaminedragers” (nog niet te zien, enkel de ranken), langs een beek met nog wat ijs en naar het dorpsplein. Dat plein, met de Sint-Salvatorkerk en het vroegere café “’t Oud Gemeentehuis”, is sinds 1981 beschermd als waardevol dorpsgezicht. Toen ik van de kerk en het gewezen café een foto had gemaakt, ging ik rechtdoor en kwam tot mijn verbazing terug aan de startzaal, en dat zonder rustpost onderweg en binnen het uur. Ik moet dus ergens een pijl of splitsing gemist hebben. Omdat de afgelegde afstand mij te kort leek, ging ik (zonder het Ontmoetingscentrum te betreden) opnieuw op pad – de omlopen van 4, 7 en 12 km gingen lange tijd samen. Terug op het dorpsplein bleek dat ik precies daar de splitsing gemist heb, ik moest er rechtsaf gegaan zijn. Maar omdat ik dringend een sanitaire stop moest plegen, ging ik toch weer rechtdoor, en deze keer ging ik wel de startzaal binnen, liet boekje en stempelblad afstempelen en na die nodige sanitaire stop reed ik terug naar huis.

    Het was een leuk, natuurrijk, rustig en fotogeniek (10 foto’s langs de omloop) parcours, het was bewolkt doch droog.

    Mijn fotoalbum staat hier:

    https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/22stePeeKlaktocht12

    19-02-2012 om 20:57 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    18-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - FC Brussels

    17.02.2012: Eendracht Aalst - FC Brussels: 1-0

    Vanavond stond de carnavalsmatch op het programma en Eendracht was er klaar voor (ook betreffend het huisvesten van een handvol bezoekers, in de Europatribune want de afsluiting tussen vakken I en J was gesloopt door Antwerp-"supporters" en bood niet genoeg veiligheid). Volgens wat op de website van de zegevierende thuisploeg staat te lezen, bleek een vroeg doelpunt van Vervaeke voldoende om de Brusselaars, met de nieuwe trainer De Mol (de krullebol), met lege handen naar huis te sturen. Vervaeke scoorde na een assist van Verheyden, waarbij hij zich door de Brusselse verdediging werkte en netjes afwerkte. Op het halfuur werd Tambwe de diepte ingestuurd. De spits van FC Brussels ging alleen op Van de Noortgaete af, maar die behoedde zijn ploeg voor de gelijkmaker. Nog voor de rust dreigde Aalst met een vrije trap van Cousin, Gallucci kopte echter ver naast. In de tweede helft speelde Brussels een versnelling hoger, maar een solide Aalst kraakte niet. Vervaeke kon nog eens dreigen en op het uur werd een voorzet van Gallucci door Depoitre in één keer op de slof genomen, maar het leer ging over. De scheidsrechter liet vier minuten overspelen, maar Brussels dreigde alleen in de slotseconde via een hoekschop.

    16.02.2012: Vandaag staat een interview met De Roose in Het Nieuwsblad, hij en zijn bestuur hebben nog veel telwerk voor de boeg, de schuldenlast is zometeen nog niet opgelost, maar gezien onlangs het transferverbod is opgegeven, zien ze de licentie toch nog niet in gevaar komen. Maar wat er ook in staat, is dat Wouter Moreels aan het eind van het seizoen wellicht vertrekt.

    Op de website van Eendracht staan enkele kalenderwijzigingen: de afgelaste wedstrijden van het weekend van 12 februari (speeldag 24) vinden plaats op woensdag 11 april om 20u, Eendracht Aalst gaat dan op bezoek bij R. White Star Woluwe FC. Eendracht Aalst moet nu op vrijdag 20 april om 20u30 zijn wedstrijd op R. Antwerp FC afwerken, in plaats van zondag 22 april om 15u.

    18-02-2012 om 17:36 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-Werder Bremen

    Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Aogo, Jansen, Rincón, Guerrero, Petrić, Jarolim, Sala en Rajković; op de bank zitten Neuhaus, Mancienne, Ilicević, Tesche, Son, Skjelbred en Arslan.

    HSV trekt meteen ten aanval maar ’t duurt niet erg lang of het gaat over en weer. Na een poosje heeft Diekmeier de eerste kans, doch zonder resultaat. Maar in de 9de minuut verliest Rincón in het middenveld de bal, danst Marin rond de verdediging van Hamburg en treft raak in de korte hoek, Drobny heeft geen enkele kans.  Er wordt dan een fout gemaakt op Petrić, de vrije trap gaat naar het midden en Guerrero knalt direct naar doel maar de in Hamburg allesbehalve populaire Wiese houdt zijn doel leeg. Na een leuk tweespel met Petrić, die de bal naar het midden past, komt Guerrero bij het vallen tot een trap, maar de bal gaat erover. Bremen pleegt ook enkele aanvallen, maar Drobny houdt zijn doel ook vrij, tot die hoekschop. Trybull wordt daar alleen gelaten en kopt binnen (Petrić wil de bal nog buiten trappen, maar ’t lukt hem niet).  Een beetje later fluit Kinhöfer voor de pauze.

    De tweede helft begint met Ilicević in plaats van Rincón. Na een paar minuten mag Aogo een vrije trap nemen en ’t was bijna goal. HSV blijft verder jagen naar het doelpunt, voorlopig nog zonder succes. Na een 20-tal minuten proberen komt Son in de plaats van Jansen en Jarolim krijgt een gele kaart te zien. Terwijl ik wat zit te knoeien met internet (tv werkt daar niet meer naar behoren) heeft Petrić gescoord met een vrije trap, die wel wat afgeweken is, maar binnen is binnen! Nog een kwartier tijd om minstens een gelijkspel te behalen. Intussen is Sala vervangen door Arslan. Bij de rand van het strafschopgebied staat Aogo klaar voor een vrije trap. De bal komt goed aan, Westermann wordt gehinderd maar kan toch trappen, de bal gaat helaas naast. HSV moet de drie punten meegeven, op een paar minuten voor het einde lopen Diekmeier en Westermann mekaar in de weg en zo scoort Arnautovic nog. De vrije trap van Petrić gaat over de deklat. En dat was ‘t.

    Overigens, kort voor het tweede doelpunt wil Marin voor Bremen de hoekschop nemen maar krijgt een plastieken bekertje tegen zijn been. Hij twijfelt tussen zich laten vallen als een halve dooie of zich kwaad maken, en kiest dan voor het tweede. Toen ik enkele jaren geleden een totaalpakket bestelde bij HSV (hotelkamer, toegang tot wedstrijd, museumbezoek en bezoek aan het stadion) vertelde de gids in het stadion dat elk vakje in de tribunes onder camerabewaking staat. Van mij mogen ze die gooier laten betalen als die gast klacht indient die dan ook wordt behandeld. Die supporter (dat hoop ik toch) zou moeten beseffen dat hij daarmee zijn ploeg (en de mijne dus ook) schade toebrengt.

    18-02-2012 om 17:31 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    12-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, 1. FC Köln-HSV

    12.02.2012: 1. FC Köln-HSV: 0-1

    Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Aogo, Jansen, Guerrero, Petrić, Jarolim, Sala, Rajković en Kacar; op de bank zitten Neuhaus, Mancienne, Ilicević, Tesche, Son, Skjelbred en Arslan.

    Deze wedstrijd volg ik via http://sports-livez.com/channel/ch-38.php. De beelden zijn wel wat schokkerig, maar misschien heeft het dubbel gebruik (volgen en deze tekst tikken) daar wat mee te maken. Na 20 minuten over en weer lopen met de bal krijgt 1. FC Köln de eerste echte kans, maar de bal gaat er over. De Hamburgse corner van drie minuten later wordt ook niet in een doelpunt verwerkt (wil Aogo eens wat preciezer voorzetten?). Nog drie minuten later trapt Guerrero naar doel maar de keeper heeft beet. Op tien minuten van de rust trapt Petrić naar doel maar de bal blijft de doellijn volgen (’t ware anders een “Van Nistelrooy-doelpunt” geweest ). De volgende hoekschop wordt nu toch wat beter getrapt door Aogo, al gaat een tegenspeler met de bal aan de haal, zonder resultaat. De arbiter is veel stipter dan de NMBS, exact na 45’ fluit hij voor de rust. Er is dan ook nauwelijks oponthoud geweest. Aan de beelden te zien zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd, al is de hoofdbetrachting van de gastheren om vooral de nul te houden.

    Een rechtstreekse vrije trap, toegekend na een fout van Kacar, brengt gelukkig niets op maar het scheelt niet veel. De daaruit volgende hoekschop brengt ook nauwelijks gevaar. Jemal van de thuisploeg moet vervangen worden, blijkbaar kreeg hij de onderkant van een schoen tegen zijn bovendij en voort spelen lukt zeker niet. In de 58ste minuut wordt Kacar van het plein gehaald en mag Tesche mee doen. Even later haalt Drobny de bal uit zijn doel maar het punt wordt niet erkend. In de 69ste minuut probeert Jansen een spectaculair doelpunt te scoren, maar helaas lukt het niet, zelfs niet met de voet van Petrić er nog tussen. HSV blijft jagen op een doelpunt, nu ook alweer Petrić, maar het lukt (nog?) niet. Met nog een paar minuten te spelen is het dan zo ver: loon naar werken. Een netjes opgebouwde aanval wordt door Guerrero al even keurig in doel gewerkt. Om nog wat tijd te winnen, wordt Sala vervangen door Son en Jarolim door Mancienne. Misschien is het daarom dat de wedstrijd drie minuten langer duurde. Maar de buit is binnen en dat is wat telt, de drie punten gaan mee naar Hamburg. De scheidsrechter, Florian Meyer, kan zeker niet verweten worden een thuisfluiter te zijn, hij is niet in de diverse vallen getrapt die door de thuisploeg werden opgezet. Overigens werd de wedstrijd bijgewoond door 46.500 toeschouwers.

    12-02-2012 om 19:32 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    08-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, WS Woluwe - SC Eendracht Aalst

    08.02.2012: Vandaag lees ik op de website van Eendracht dat de wedstrijd tegen WS Woluwe niet doorgaat, zoals overigens alle wedstrijden in tweede (en wellicht ook lagere) afdeling van het komend weekend. Maar wie van plan was om naar de thuiswedstrijd tegen Heist te gaan, kan dat noteren op zijn kalender voor 25 maart om 15 uur. Door deze kalenderwijziging speelt Eendracht in maart vier thuiswedstrijden op rij, op de zondagen 4 maart (Charleroi), 11 maart (St.-Niklaas), 18 maart (Lommel) en 25 maart (Heist).

    07.02.2012: Goed nieuws, de licentiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft vandaag beslist het transferverbod voor SC Eendracht Aalst op te heffen. Daarmee heeft de club een belangrijke stap richting het bekomen van de licentie gezet. Concreet bevestigt de Voetbalbond met het opheffen van het transferverbod dat SC Eendracht Aalst alvast alle tot en met 31 december 2011 verschuldigde betalingen heeft voldaan, zowel wat lonen betreft als inzake overheidsschuldeisers. Zo heeft de club een fikse sanctie vermeden.

    08-02-2012 om 19:13 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    04-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-B. München

    04.02.2012: HSV-B. München: 1-1

    Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Aogo, Jansen, Rincón, Guerrero, Petrić, Jarolim, Sala en Rajković; op de bank zitten Mickel, Mancienne, Ilicević, Tesche, Son, Arslan en Kacar. Bij de bezoekers zijn twee ex-HSV-spelers van de partij: Boateng begint meteen aan de wedstrijd en Olić zit op de bank. Van Buyten is buiten strijd met een voetbreuk.

    HSV trekt meteen ten aanval en krijgt een hoekschop te trappen, Aogo trapt hem naar Petrić die de bal evenwel over doel kopt. Dan komt Bayern aan zet en na zowat 13 minuten mist Ribéry een kans. Een Beierse hoekschop gaat in doel maar dat doelpunt is blijkbaar niet gehonoreerd, ik weet niet waarom. De beelden van http://sports-livez.com/channel/ch-31.php brengen mij niets bij (maar dat kan ook aan mij liggen). In de 18de minuut mag Aogo nog een corner trappen, maar tot een echte doelkans komt het niet. In de 22ste minuut is ’t prijs en wel voor Sala. Hij krijgt een mooie pas en trapt recht op doel, de bal botst tussendoor en wellicht heeft keeper Neuer zich daar wat op misrekend. Even later veroorzaakt Westermann een vrije trap (een metertje verder en ’t was penalty…), maar die brengt de bezoekers niets op, al krijgt Westermann wel de gele kaart getoond. Na een half uur trapt Robben op doel maar Drobny heeft de bal klemvast. In de 36ste minuut ontsnapt HSV aan de gelijkmaker. Beide ploegen blijven jacht maken op een doelpunt, maar het blijft bij deze voorsprong voor de thuisploeg bij de rust. Ribéry toont zich overigens weinig sportief, bij een aanval duwt hij Diekmann hardhandig uit de weg maar deze haalt verbaal verhaal. Hoe dat gemeten wordt, weet ik niet, maar de precisie van Jarolims passen zijn aan 100%, al zijn passen komen aan zoals het hoort. Dan begrijp ik dus niet waarom Fink hem zo lang op de bank gelaten heeft.

    Tijdens de tweede helft speelt HSV in de richting van de noordtribune, waar de harde kern zit, of staat. Tymoshchuks elleboog in Guerrero’s rechteroog tijdens een duel brengt niet eens een vrije trap op… Op iets minder dan een half uur komt Olić er ook bij, maar aan de verkeerde kant. In minuut 68 trapt Petrić een rechtstreekse vrije trap, maar de bal gaat over doel. Anderhalve minuut later verhindert Drobny met de vingertoppen de gelijkmaker. Dan moet Petrić plaats ruimen voor Son. In een wirwar voor doel (de bal volgt de doellijn) scoort Olić de gelijkmaker… Ja, Petrić, 't is van uw vrienden dat ge 't moet hebben. Met nog ruim een kwartier te spelen ruimt Sala onder applaus plaats voor Ilicevic. Bij de volgende aanval geraakt Son wel voorbij Neuer maar trapt de bal naast doel. De corner genomen door Aogo brengt niets op, die gast moet eens leren wat preciezer te trappen. De ploegen krijgen nog twee minuten extra speeltijd, maar Jarolim niet zoveel, want hij moet plaats ruimen voor Tesche. En dan is ’t gedaan en heeft HSV een punt uit de brand gesleept tegen de (tijdelijke?) leider van de Bundesliga. Niet slecht, en ook de wedstrijd zelf van HSV was goed. Overigens was het stadion, dat zal niemand verbazen, uitverkocht met 57.000 toeschouwers.

    04-02-2012 om 20:34 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    03-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, SC Eendracht Aalst - KSK Heist

    03.02.2012: Deze namiddag is het beginnen sneeuwen, het heeft ondertussen (om 19.27) ook al opgehouden in de streek, maar de Kalendercommissie heeft al beslist tot afgelasting van alle wedstrijden in tweede nationale in het weekend van 4 en 5 februari. De wedstrijd SC Eendracht - KSK Heist van zondag 5 februari om 15u gaat dus niet door. Een nieuwe datum ligt momenteel nog niet vast.

    01.02.2012: 't Is in de spelersgroep nog zo erg niet als in 't bestuur, maar daar vertrekt er ook al eens ene. Nu heeft Jens Podevijn hier zijn matten opgerold om die meteen in Nederland, bij Willem II, uit te rollen. Of dat een verbetering is, weet ik nog zo niet, want Willem II speelt ook in tweede klasse (ginder heet dat eerste klasse, omdat wat hier eerste klasse, of Jupiler League, is, daar Eredivisie heet), en staat daar zesde in het klassement. Podevijn zou eind dit seizoen einde contract geweest zijn, ik veronderstel dat Eendracht er dan (ook) wel bij vaart, nu is er nog een transfersom mee gemoeid. Podevijn (22) groeide uit de jeugdopleiding door naar het eerste elftal. Op 21 januari 2007 debuteerde hij met de A-kern in een thuiswedstrijd tegen Lebeke-Aalst. De jaren nadien groeide hij uit tot een vaste waarde en één van dé publiekslievelingen. Toen bleek dat Podevijn niet wenste in te gaan op een verbeterd contractvoorstel, heeft SC Eendracht Aalst zijn volle medewerking aan de door de speler gewenste transfer verleend.

    31.01.2012: 't Is daar precies een duivenkot in 't bestuur, nu is ook clubmanager Gerd Van Eetvelde het afgebold. In Het Nieuwsblad geeft hij zijn toelichting, op de website van Eendracht Aalst komt die toelichting over als ene die een aantal manifeste onjuistheden zou bevatten. Op die manier wordt aan stemmingmakerij gedaan die de club ernstige schade kan berokkenen, melden ze aan de Bredestraat. Tijdens de bijeenkomst van de eerstvolgende Algemene Vergadering zal de club gepast, duidelijk en in volle transparantie alle onjuistheden gefundeerd weerleggen. De Raad van Bestuur betreurt dat Van Eetvelde een beeld van de werking van de club tracht te schetsen dat niet enkel manifest onjuist is, maar dat er ook toe zou kunnen leiden dat de goede naam en faam van de club, haar bestuurders en haar medewerkers aangetast worden op basis van onwaarheden. Zeker in deze periode, waarop met man en macht gewerkt wordt aan het levensbelangrijke licentiedossier, valt deze gang van zaken bijzonder te betreuren.

    03-02-2012 om 19:28 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    29-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Waasland-Beveren - SC Eendracht Aalst

    29.01.2012: Waasland-Beveren - SC Eendracht Aalst: 4-1

    Wat is dat Op de website van de bezoekende club lees ik dat Eendracht dus onderuit ging met 4-1. Overdreven cijfers, want lange tijd hielden de bezoekers gelijke tred met de Waaslanders. Al na 12 minuten zette Onana Waasland-Beveren op voorsprong, maar nog geen vijf minuten later zorgde Podevijn voor de gelijkmaker. Lange tijd ging de wedstrijd dan gelijk op, met goed voetbal langs beide kanten. Voor Aalst miste Van Damme een goeie kans op de 1-2. Aan de rust deed niets vermoeden dat er uiteindelijk zware verliescijfers op het scorebord zouden komen. In de tweede helft bleef de partij lange tijd in evenwicht, met onder andere een goeie kans voor Verheyden, maar scoren lukte niet meer voor SC Eendracht Aalst. Waasland-Beveren deed dat wel. Seoudi zorgde goed een kwartier voor tijd voor de 2-1, en de bezoekers leken wat van slag.

    In de laatste tien minuten maakte Waasland-Beveren de klus helemaal af. Da Silva en nog eens Seoudi zetten de overdreven 4-1 op het bord.

    27.01.2012: Op de website van de club staat een artikel dat de trouwe supporters zeker zal plezieren. De wedstrijd tegen Oostende werd wat ontsierd door provocerend gedrag van bezoekers (en ene uit Eupen), maar de thuissupporters hebben zich dermate sportief gedragen dat zelfs de politie met bloemetjes gooit: "De Aalsterse politie heeft SC Eendracht Aalst gevraagd de supporters te bedanken voor hun voorbeeldig gedrag tijdens de competitiewedstrijd van afgelopen zondag tegen KV Oostende.

    "Een groepje supporters* van KV Oostende", zo deelde de politie aan de club mee, "heeft zich tijdens die wedstrijd uitdagend gedragen tegenover de ordediensten én tegenover de Eendracht-supporters. Dergelijk gedrag wordt niet getolereerd en er werden vier bestuurlijke aanhoudingen verricht. Aan de hand van de camerabeelden zullen nog meer processen-verbaal opgesteld worden."

    De politiezone Aalst wenst de supporters van SC Eendracht Aalst "te danken voor het feit dat zij rustig gebleven zijn en niet zijn ingegaan op de provocaties". De club sluit zich volmondig bij deze felicitaties aan.
    "
    *Daar hoort eigenlijk "(sic)" te staan.

    Nog dankbaarheid wordt betoond door de E.A.-voorzitter in zijn open brief, waarin hij stelt dat 3/4 van het nodige gedaan is om een licentie te behalen: "Dat het ook anders* kan, hebben heel wat supporters bewezen met de door hen opgezette steunacties van begin dit jaar. Ik wil hen daarmee feliciteren, en hen oprecht bedanken." Ik denk dat hij hiermee onder andere die twee supporters bedoelt die onlangs een paar etmalen in een "glazen huis" hebben doorgebracht, maar er waren dus nog andere akties.
    *Anders dan negatieve berichten, roddels, veronderstellingen enz. op internetfora.

    Het nieuw webteam zou eigenlijk de startpagina moeten opfrissen: als komende wedstrijd staat nog altijd die thuiswedstrijd tegen KV Oostende, maar ga je verder op bezoek op de website, dan staat de uitwedstrijd tegen Waasland-Beveren wel degelijk vermeld.

    Ah ja, Van Damme heeft bijgetekend (in de veronderstelling dat de licentie behaald wordt), hiervoor werd zijn contract opengebroken, zoals dat heet. Maar Beerschot en KV Mechelen azen op Depoitre. Wil iemand van een supportersclub aan Laurent wijsmaken dat een speler van E. Aalst niet naar KV Mechelen "kan" (allez, toch niet rechtstreeks - van sinds Georges Heylens daar trainer was)? Trouwens, voor 't moment mag hij toch niet weg, want Moreels sukkelt nog met een liesblessure.

    29-01-2012 om 19:25 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    28-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28.01.2012 – Herdenkingstocht Herman Van der Gucht en Patrick LeJeune, georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (087)

    Ik haalde eerst de bestelde pistolets en taarten om dan naar Dorpshuis De Fransman te Heldergem te rijden, alwaar de plaatsen vooraan de zaal al ingenomen waren. Ik laadde mijn spullen en de eetwaar uit, geholpen door Tony en Bruno, en installeerde me op het podium, naast Etien, Heidi en Jozef. Etien was eigenlijk te ziek om te komen helpen en keerde dan gauw naar huis terug, zodra Bruno beschikbaar was om de verkoop van de inschrijvingskaarten te verzorgen (voor zover hij niet elders gevraagd was, als omloopcommissaris). Ik moest anderhalf uur afwezig zijn wegens familiale redenen, en overigens zocht de internetmodem nodeloos naar een netwerk. Eens terug ging het eens beter, net lang genoeg om het nummer te achterhalen van de tocht bij Aktivia voor de uitslag, dat volgnummer gebruik ik voor de telling met de Staplijst. Maar veel tijd om te tellen had ik niet, gedurig werd ik gevraagd om een lidkaart, het invullen van het retributieformulier van ziekenfondsen, het drukken van klevers moest maar wachten tot later of tot ik weer thuis was.

    Toen ik dan eindelijk kon beginnen tellen (hierbij vlijtig geholpen door Jozef) - en toen had ik al afscheid genomen van mijn beste vrienden Annemie en Mark toen ze terug waren van hun wandeling van net geen 19 km - bleek dat de club van Annemie wisselbekergewijs erg goed vertegenwoordigd zou zijn. Stilletjesaan werd het wat minder druk en om half zes borg ik mijn spullen op, teneinde te kunnen helpen bij het ontruimen van het dorpshuis. We hebben overigens enkele nieuwe leden bij, hartelijk welkom! Dat is dan een leuke compensatie voor wandelaars die zich bij een andere club aansloten. Helaas was er ook een ongeluk te noteren: een bij geen club aangesloten wandelaarster bleef met de veter van haar schoen aan een afsluiting haken, viel en brak haar schouder, of was 't bovenarm. Waarom bleef ze er aan haken: ontweek zij een plas, ging zij uit de weg voor een fietser of een wandelaar die sneller stapte?

    We lokten evenwel minder wandelaars, ondanks het wegvallen van een tocht in het Gentse, maar ik denk wel dat we tevreden mogen zijn, want veel overschot van eten was er niet, dus de verkoop verliep ook vlot. Hoe het weer was, weet ik nu niet, al heeft het wel eens geregend, te zien aan de koer (parking voor medewerkers).

    28-01-2012 om 21:13 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!