Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    17-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-Borussia Mönchengladbach

    17.09.2011: HSV-Borussia Mönchengladbach: 0-1

    Ten eerste, Borussia Mönchengladbach is 't "zwarte beest" voor HSV en ten tweede, van Arnesen mag Önning blijven. Nu ja, de assistent-trainers hebben een nog kortere staat van dienst bij HSV, dus een ander zou wellicht al van elders moeten gehaald worden (mijn vraag aan Hrubesch vorige maand was niet om te lachen, hoor). Dus wat hieronder staat van dat overgangsseizoen, daar houden ze zich zo te zien aan. Nu, het verslag op de website vertelt dat 55.797 toeschouwers een flauwe eerste helft zagen met weinig hoogtepunten. De beide ploegen beperkten zich tot verdedigend spelen. In de tweede helft zag het spel er anders uit en helaas vertaalde zich dat in de uitslag. De Camargo (de Braziliaanse Belg) trof raak na een vrije trap van op korte afstand en met het hoofd (66'). De thuisploeg probeerde in de slotfase nog een alles, maar niets lukte. Op het einde verhinderde Drobny een tweede doelpunt van de bezoekers. HSV speelde in deze opstelling: Drobny - Mancienne, Westermann, Rajković, Aogo - Rincón, Tesche - Jarolim (69’ Berg), Skjelbred (56’ Son, drie weken na zijn blessure tegen Keulen dus al terug !), Jansen (56’ Töre) - Petrić.

    16.09.2011: Een Duitse collega vertelde mij wat er vandaag in zijn Süddeutsche Zeitung staat over HSV, en ik heb het artikel teruggevonden. Men kan sportdirekteur Arnesen in zijn nieuwe job het een en het ander verwijten. Bij voorbeeld dat hij Duitse spelers niet goed kent, zoals TV-expert Lehmann (vroegere doelman bij Bay. München) het formuleerde. Daarom heeft hij dan ook spelers in opleiding bij zijn vroegere club FC Chelsea en Skjelbred gehaald, vooraleer hij kort voor het einde van de transferperiode, einde augustus, met de Kaiserslauteraar Ilicevic toch nog een Bundesligaspeler aanwierf. Dat zou ook, zoals Lehmann spottend opmerkt, de diensttijd van de trainer verlengen, die momenteel met de groep vanop de laatste plaats in het klassement groet - omdat Arnesen misschien ook geen Duitse trainer kent (ikke wel, ik heb hem na de match tegen Keulen gevraagd of hij niet wou overnemen ) en eerst moet nakijken wie er vrij is. Het is mogelijk dat Arnesen met zijn beslissing, de vroegere assistent Oenning voor langere duur tot hoofdtrainer te benoemen, meteen bij het begin van zijn tijd bij HSV de eerste misstap begaan heeft. Oenning is misschien eerder een makker als een echte strateeg. De tweede fout heeft hij samen met Oenning en het HSV-bestuur gemaakt. Men heeft dit seizoen na het vertrek van veel oude, beroemde spelers als Zé Roberto, Rost of Van Nistelrooy en de slechte situatie een overgangsseizoen genoemd (dan toch de tweede op rij, maar dat is mijn idee, niet die van Lehmann). En wat is in het professionele voetbal een overgangsseizoen? Een seizoen waarin er geen echt doel is, behalve niet te degraderen (iets wat HSV nog nooit gedaan heeft)? Dit woord dient ertoe, de HSV-supporters duidelijk te maken dat een nieuwe, bescheidener beleid aangenomen is. Maar dient het de voetballers dan niet als soort alibi (van sommige spelers, als Petrić, Son of Guerrero, denk ik niet dat die een alibi willen, die willen winnen)? Het kan ertoe leiden dat plotseling in een team de interne spanning ontbreekt. De kunst bestaat er vermoedelijk in een team te repareren, zonder uitvluchten ter beschikking te stellen. Men moet aan levende en lopende objectieven werken.

    Eigenlijk schijnt HSV nog te goede spelers in het kader te hebben om te degraderen (ik denk trouwens dat Hamburg dan zou ontploffen, toch in de buurt van 't Volkspark). Maar als het eenmaal bergaf gaat, wordt het gevaarlijk. Neemt men de door Oenning aanbeden "ontwikkeling" als maatstaf, dan kan men bij het Volkspark uiteindelijk blij zijn wanneer er in Freiburg, Kaiserslautern of promovendus Augsburg toch nog ploegen zijn die er slechter uit komen. Het HSV-team is overigens zo jong als destijds in de jaren '70 (nog voor ik de ploeg begon te volgen). Toen werd met de 18-jarige Kaltz, Kargus of Memering het beste tijdperk van de club ingeleid. Toen stond het ook dicht tegen degradatie, maar zover kwam het dus gelukkig niet. Integendeel, in 1977 won HSV nog van Sporting Anderlecht.

    Nu ja, 't is een krantenartikel, dan nog van een Zuid-Duitse krant die met een ex-Bayern München speler sprak. Misschien is de Süddeutsche Zeitung voor Hamburg wat Le Soir voor Vlaanderen is.

    Of Önning het zich aan het hart laat komen, zullen we morgen merken. Voorlopig heeft hij andere katten te geselen want iemand twittert in zijn naam en dat kan hij niet verdragen, hij neemt juridische stappen omdat de valse Önning trainers en spelers van andere clubs op de korrel neemt.

    17-09-2011 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, KSK Heist - SC Eendracht Aalst

    18.09.2011: KSK Heist - SC Eendracht Aalst: 1-3

    Bij TV Oost gaf men als eindscore 0-3 aan maar Radio 2 erkende het thuisdoelpunt wel. Op de website van de zegevierende ploeg lees ik dat na 18 minuten spelen, Podevijn kon scoren na een slecht weggewerkte corner. Vijf minuten later kreeg Eendracht Aalst een penalty en Moreels werkte hem in 2 tijden in doel. Een kwartier voor tijd kon ook Gallucci nog scoren en helemaal op het einde kreeg ook KSK Heist nog een penalty die door Vanderputten werd omgezet. Zo eindigt de wedstrijd op 1-3. Eendracht speelde in de volgende opstelling: Van Den Noortgaete, Podevijn, Filipović, Kestens, De Castro, Van Damme, Moreels, Verheyden (83' De Schutter), Cousin, Gallucci, Depoitre (77' Thompson).

    Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen leider Waasland-Beveren, de ploeg waar ex-Eendracht-speler Bjorn De Wilde niet meer welkom is.

    13.09.2011: Op de website van de Eendracht lees ik dat Gbarssin 1 wedstrijd schorsing krijgt en een tweede met uitstel en dat Vervaecke 2 wedstrijddagen wordt geschorst. Volgens wat ik in de krant las, zal deze laatste dat zeer overdreven vinden.

    Voorts staat er ook te lezen dat De Breucker dan toch ontslag neemt, dat kadert in een algemene vergadering waar de Raad van Bestuur anders werd samengesteld. Behalve De Breucker nemen ook De Roose, Van den Steen en Ledegen ontslag, al kan deze laatste wel verder functioneel blijven. Ze worden vervangen door Krauch, d'Haeseleer, Van Wesemael, Ronny De Smedt als nieuwe voorzitter, en Markey.

    17-09-2011 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    12-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, KV Oostende - SC Eendracht Aalst
    11.09.2011: KV Oostende - SC Eendracht Aalst: 3-2

    Terwijl ik mijn kas vooral niet afdraaide in Denderleeuw voor de wandelsport, leed de Eendracht dus een eerste nederlaag, hopelijk blijft het bij die ene. Volgens wat ik op de website van de bezoekers lees, klom KV Oostende na twintig minuten verdiend op voorsprong via Brouckaert en even voor de rust maakte Dissa er op tegenaanval zelfs 2-0 van. Na de rust liep de thuisploeg uit tot 3-0 via Wallaeys. Eendracht kwam via doelpunten van Kestens en Moreels - op strafschop - nog sterk opzetten, maar puntenwinst leverde dit niet meer op. Gbarssin en Vervaeke werden wel nog met rechtstreeks rood van het veld gestuurd.

    12-09-2011 om 21:52 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11.09.2011 – 2-Daagse van de Denderstreek (2x50 km) (dag 2), georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (087)

    Ook vandaag moest ik weer vroeg uit de veren, zelfs al moest ik niet ver rijden en had ik niet veel mee te brengen (laptop en printer liet ik liever niet in de zaal overnachten). Ook nu waren de 2 x 50 km-stappers vroeg van de partij, maar gezien ze hun controlekaart en consumptiebons voor vandaag reeds gisteren hadden ontvangen, konden ze meteen op stap gaan, al dronken de meesten eerst wat. Vandaag werden 20 De Sportvrienden geholpen door 11 Kadees, zo stond Eddy mij zowat de hele dag bij voor het tellen van de inschrijvingskaarten. Niet dat we zoveel te tellen hadden, zelfs nog iets minder dan gisteren. Lag het aan de Open Monumentendag ? Tegen half vier had ik de uitslag klaar, maar tussendoor had ik al pauzes genomen met Annemie en Mark, en met Lucia (die eerst 100 km had gewandeld in Ronse), Marnik en Johan. Nadat ik de uitslag had uitgehangen en enkele adresklevers had uitgedrukt, ging ik hier en daar een gaatje vullen, wanneer een medewerker elders was. In de vroege namiddag ging ik zelfs even in een ander zaaltje van Den Breughel de tentoonstelling bekijken, niet altijd gemakkelijk omdat veel mensen elk verklarend kaartje wilden lezen, die tentoonstelling bevatte vooral uniformen en uitrusting van tijdens en na de oorlog, maar ook de geschiedenis beschrijvende lektuur. Daar lag zelfs een boek over Denderleeuw in de 20ste Eeuw dat ook in mijn boekenkast staat. Naderhand kwamen enkele tentoonstellingsbezoekers bij ons iets drinken. Dat is niet alleen goed voor onze kassa, maar ook om die mensen eens kennis te laten maken met het wandelvolk.

    Het weer was vandaag iets minder warm maar ook iets minder droog want 's namiddag regende het licht, en nadien gewoon. Rond 18.00 uur begonnen we op te ruimen (amai, wat zijn die tafels zwaar!) en rond 20.30 reden Tony, Nicole, Yvette en ik naar 't depot om daar ons gerief af te zetten. Dan kon ik naar huis waar ik 's anderendaags kon "uitslapen tot 06.30 uur".

    12-09-2011 om 21:48 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!