NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  30-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, 1. FC Köln-HSV

  30.10.2010: 1. FC Köln-HSV : 3-2

  Ik zit vijf minuten te vroeg te kijken of de LiveTicker al aan 't tikken is, en het valt me op bij de ploegopstelling dat Jarolim nog op de bank zit, Demel zit er ook, maar een doublure voor Drobny staat er niet op. Wie er straks mag aan beginnen, zijn: Drobny, Westermann, Mathijsen, Guerrero, Petric (als enige spits), Tesche, Trochowski, Pitroipa, Rincón, Son en Kacar. Intussen is de LiveTicker ook ingelogd en kan ik de wedstrijd volgen. Hij haalt eerst nog wat statistieken boven: van de laatste 9 Bundesliga-wedstrijden tegen HSV won 1. FC Köln een keer (1 draw, 7 nederlagen) - in mei 2009 met 1-0 in Hamburg (ik was daarbij... ). Köln won geen van de laatste vier thuiswedstrijden tegen Hamburg (1 gelijkspel, 3 nederlagen). De laatste thuiszege tegen HSV dateert van september 2001. Houden zo, zou 'k zeggen...

  Na 4 minuten probeert Köln al met de traditie te breken maar de bal gaat er net naast. De tweede Keulse poging wordt door Mathijsen afgeweerd. Na 11 minuten is het dan toch zover. Een vrije trap krijgt Podolski gevaarlijk voor doel, Westermann verlengt nog licht en aan de tweede paal staat Novakovic en scoort van op korte afstand. En Keulen gaat maar door, de derde kans gaat weer net voorbij. En dan is 't eindelijk aan HSV: Pitriopa stuurt Guerrero op reis, die bijna alleen op het doel afgaat. Zijn schot kan Varvodic met grootste moeite in hoekschop werken. Een minuut later zorgt Petric voor een Hamburgse zucht van verlichting. Die hoekschop door Varvodic veroorzaakt wordt door Trochowski naar de penaltystip getrapt, daar verlengt Mathijsen, aan de tweede paal loert Petric en hij kopt de bal binnen van op een meter. Zou hij zijn denkbeeldige pijl afgeschoten hebben, of zoals woensdag in Frankfurt, de bal halen en op de middenstip gelegd hebben? Son probeert ook te scoren maar hij trapt de bal naar de derde verdieping van het stadion. Da's nog jong en onbekommerd, hé. En zijn tweede poging is wel raak (24')! Kacar stuurt de Koreaan met een goeie pas naar de Keulse keeper, Son lift de bal en schuift met de kant de bal in doel. 5 Minuten later moet Drobny alweer de bal uit zijn doel halen. Keulen speelt de hele HSV-verdediging met een dubbelpas tussen Podolski en Lanig op een hoopje. De nationle aanvaller legt in de penaltyzone nog eens schuin en Novakovic trapt van op vier meter in doel. Even later is het bijna weer "van dat": weer wordt het na een vrije trap van de Keulers gevaarlijk. Ditmaal is Drobny niet helemaal afzijdig. De HSV-keeper vliegt op de flank voorbij en krijgt enkel nog de vingertoppen tegen de bal. Dan volgt een hoekschop dat niets opbrengt. Trochowksi brengt de rustende bal met veel snee in het penaltyruim, maar de gastheren kunnen een doelpunt verijdelen. Aan de andere kant bokst Drobny de vrije trap van Podolski uit de gevarenzone. Mathijsen gaat wat driest tekeer en ziet er een gele kaart voor. Elke vrije trap van Keulen wordt gevaarlijk. De keer is er een wirwar, maar gelukkiglijk stond een Keuls speler in buitenspel. Laatste kans voor de pauze: Trochowski brengt de bal scherp naar de eerste paal, daar komt Mathijsen aan de bal, maar hij kopt precies op de keeper. En daarmee vatten de spelers de pauze aan. De LiveTicker stelt voor dat de verdediging van HSV tijdens de tweede helft toch wat zekerder moet zijn.

  Na de pauze keren de ploegen terug, in de bezetting als voor de eerste helft. Westermann veroorzaakt een hoekschop. Lanig komt met hoofd tegen de bal, maar kan hem niet controlleren. Alweer Westermann werkt een frank van Ehret in hoekschop, die wordt door Petric ver weg gekopt. De counter via Trochowski verhindert Geromel met een fout. Mooie aktie van HSV: Trochowski steekt naar Guerrero door, die nagelt het leder uit halflinkse positie volle bak op de bovenkant van de lat. Trochowski brengt dan een vrije trap naar de tweede paal, daar loert Petric, maar hij kan de bal enkel naar het midden koppen en Keulen werkt in hoekschop. HSV is nu wat sterker als Keulen. Geromel kan Petric enkel met een fout stoppen, dat "kost" hem een gele kaart. 't Is vrije trap van op 18 meter. Keulen countert voor de eerste keer sedert enkele minuten weer gevaarlijk. Podolski is echter te eigenzinnig en probeert het met een schot uit een scherpe hoek (da's meer iets voor Van Nistelrooy). Dat schot ging ver voorbij de verste paal. In de ruim laatste 20 minuten begint het spelers uitwisselen, en Keulen is als eerste begonnen (Ehret eruit en Chihi erin). Son is een beetje overmoedig, hij wil drie tegenspelers dribbelen maar verliest de bal. Podolski brengt een vrije trap weer gevaarlijk in de penaltyruimte. Westermann komt voor Lanig op de bal toe en kopt hem bijna in eigen doel. Novakovic legt in de 16 met de borst terug op Chihi, die meteen trapt, net een Spoetnik recht naar de hemel. Er is toch corner want Westermann heeft de bal nog net geraakt, maar de hoekschop brengt niets op. Pitroipa en Rincón spelen met een dubbelpas op de rechterkant. De Venezolaan trapt bij zijn poging de bal in het midden te krijgen tegen een Keulse speler. Podolski wordt kort voor de 16 vrijgespeeld, loopt kort twee meter en hamert de bal in de hoek. Maar de lijnrechter heft de vlag: buitenspel. Pitroipa gaat in de penaltyruime voorbij Chihi en wordt gevloerd, maar de scheidsrechter luit niet en besluit voor uittrap. Allez, waar lijkt dat nu op? Guerrero moet plaats ruimen voor Choupo-Moting. Het doelpunt valt aan de verkeerde kant en weer door dezelfde. Clemens speelt op de rechter kant Brecko vrij, die in de 16 scherp naar het midden past en stuift Novakovic de 3-2 binnen. Bij de gastheren moet Ehret plaats ruimen voor Jajalo net zoals Clemens voor Pezzoni. HSV krijgt nog een vrije trap maar Keulen werkt de flankpas van Trochowski weg. Kacar wil de Keulse keeper tot spoed aanmanen. Goh, nu gaat zelfs Drobny mee in de aanval. Maar 't helpt niet, de drie punten blijven aan de Dom.

  29.10.2010: 't Is net een hospice bij HSV, nu kunnen ook Jansen (teenbreuk) en Zé Roberto (maagdarmgriep, toch niet aangestoken door de eerste trainer?) morgen niet aantreden in Keulen en voor Van Nistelrooy en Benjamin is het nog te vroeg. Maar Jarolim is tenminste terug. Anderzijds kan Veh dan ook niet zonder Petric, niet alleen wegens zijn twee eerreddende doelpunten tegen Frankfurt.

  30-10-2010 om 17:26 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  27-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, Eintracht Frankfurt-HSV (DFB-beker)

  27.10.2010: Eintracht Frankfurt-HSV: 5-2

  Ze zullen er eens aan beginnen, gecoacht door Önning, want trainer Veh is ziekskes (griep). Na enkele minuten wordt Drobny al op de korrel genomen, maar hij houdt zijn doel leeg, en dat een minuut later opnieuw. Het loopt in het begin van de wedstrijd blijkbaar niet op rolletjes op het "Hamburgs" middenveld, maar Frankfurt moet reeds wisselen, natuurlijk omdat een speler zich bezeert. Dan volgt een leuke kans voor HSV: Jansen flankt van links vlak in de penaltyzone, daar glijdt Petric net langs. Maar hij stond toch buitenspel. En dan valt het doelpunt langs de voor mij verkeerde kant. Caio, die net zijn geblesseerde ploegmakker verving, krijgt in het middenveld de bal. HSV is volledig ongeordend. De Braziliaan loopt met de bal een paar meter en trapt het ding van op 18 meter onhoudbaar voor Drobny in de netten. Frankfurt heeft duidelijk het heft in handen. Een scherpe herinbreng wordt door Mathijsen in het laatste ogenblik voor Gekas weggewerkt. Er volgen dan twee hoekschoppen die weggewerkt worden. Frankfurt verdubbelt de score, ditmaal is het Demel die, met twee tegenspelers voor zich op de rechter zijde, de flank van Altintop niet kan verhinderen. Altintop vindt het hoofd van Gekas, die de 2-0 binnen kopt. Maar dan wil Petric aan Veh (op zijn ziekbed, dus) bewijzen dat hij in het kernelftal zijn plaats heeft. Hij profiteert van een fout in de Frankfurtse afweer en past naar Guerrero. Die koerst over de buitenkant Russ voorbij en vindt in het midden alweer Petric, die van uit korte afstand raak trapt. Er is een twijfelachtige hoekschop voor Frankfurt, nadat Guerrero de bal een beetje nonchalant aan de doellijn wil wegwerken. Daarna is er een flink geharrewar in de penaltyruimte maar HSV kan de bal wegwerken. Bijna scoort Petric de gelijkmaker: Pitropia wordt met een lange pas via de linkerzijde op reis gestuurd en past schuin naar Petric. Deze raakt de bal met rechts niet juist, toch huppelt de bal tegen de paal. Het tempo van de wedstrijd blijft hoog, ook op 5' van de pauze. Zo krijgt HSV een hoekschop maar die brengt helaas niets op. Daarop trapt Pitroipa de bal tegen de paal. De dubbelpas van Petric en Guerrero wordt door laatstgenoemde helaas niet in doel omgewerkt. Raak is het wel achter Drobny. Een pas in de penaltyruimte brengt Jung naar de uitgelopen Drobny in het midden, daar schuift Gekas uit van buitenspel verdachte positie binnen. En daarmee gaan ze pauzeren.

  HSV begint wat aarzelend en als het dan toch zover is, staat Jansen een paar centimeter buitenspel. Wat later stuurt hij een te lange flankpas naar Petric. Blijven proberen is de boodschap: Pitroipa speelt met veel overzicht naar Trochowski terug, die bij de penaltyzone op de loer staat. Zijn trap wordt door Nikolov in hoekschop afgeleid. Son staat te trappelen om in te vallen, hij vervangt Jansen. De LiveTicker van HSV is aan 't dromen, ineens stond er 3-2 en terwijl ik wacht op de naam van de schutter, verandert hij het weer in 3-1. En dan is 't ineens 4-2, eerst Tzavellas voor de thuisploeg, en dan Petric voor de bezoekers. Eh, blijkbaar ook voor de thuisploeg (dus niet Tzavellas): de Griek trapt een vrije trap vol gevoel in de strafruimte van HSV, Petric springt hoog op en kopt het leder over Drobny in het eigen doel. Min of meer een hattrick dus... Want Trochowski brengt een vrije trap aan en Petric knikt deze uit korte afstand in 't net: 4-2. Met nog een ruim kwartier te spelen smijt HSV alles naar voor. Guerrero past voor de neus van Nikolov schuin naar Son, die echter door de scherpe pas geen druk tegen de bal kan zetten en Tzavellas ontzet enkele meters voor de lijn, 't is hoekschop. De hoekschop van Zé Roberto kan echter weggewerkt worden. In de volgende aktie schiet Trochowski enkele meters over doel. Son probeert het van op afstand. Zijn schot van op 20 meter schiet net naast de paal voorbij. Pitroipa moet dan plaats ruimen voor Choupo-Moting, daarmee staan er 4 aanvallers voor HSV op 't plein. Maar er is geen doorkomen aan, Frankfurt sluit de boel af. Drobny kan zich bewijzen: Eintracht countert in de persoon van Gekas. Rincón foult de Griek als laatste man in de strafruimte: penalty en gele kaart voor de Zuid-Amerikaan (de enige kaart van de wedstrijd). Maar het lukt niet: Altintop treedt aan en treft beneden rechts, Drobny is naar de andere hoek gedoken. Dat is allicht de beslissing, 't is uit voor wat de DFB-beker betreft.  Son steekt nog eens naar Zé Roberto door, maar die wacht te lang met een pas in het midden, 't is hoekschop maar die brengt niets op. En dat was 't dus. Wie gaan kijken is, heeft alleszins 7 doelpunten gezien.

  26.10.2010: 't Is beter dan niets, zeker, maar slechts in het kader opgenomen worden omdat er te weinig aanvallers beschikbaar zijn, naar mijn bescheiden mening is Petric meer waard, hopelijk kan hij morgenavond (de wedstrijd begint om 19.00 uur) tonen dat hij een basisplaats verdient met een paar (fraaie) doelpunten. Volgens wat ik op de site zie, onbreken deze spelers: Van Nistelrooy, Benjamin, Rost, Elia (nog aan 't herstellen), Jarolim (nog aan 't herstellen), Aogo (nog aan 't herstellen), Diekmeier (nog aan 't herstellen), Stepanek (nog aan 't herstellen), Castelen (nog steeds aan 't herstellen), Torun (opbouwtraining).

  27-10-2010 om 20:57 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!