NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  17-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haervejsvandring 2016, georganiseerd door Fodslaw (DK)

  09.07.2016: Aankomst in Schleswig

  Ik was om zowat 6 uur 's morgens thuis vertrokken, na enkele haltes (vooral sanitaire) en enkele werffiles kwam ik om zowat 16:30 uur aan en parkeerde op een parkeerplaats van de Hiort Lorenzenschool, als eerste van de Belgische deelnemers. Ik begroette de bekenden en ging me aanmelden, gaf géén ketting af en kreeg de gebruikelijke spulletjes in een omslag die Gunnar nadien terug wilde. Ik vond gemakkelijk een slaapplaats maar moest verhuizen want ook die klas was voor de eerstelingen... Ik installeerde me dan maar bij een Nederlandse in een gangetje naar de lift die toch niet in werking was (Fodslaw zal de sleutel niet gekregen hebben). Gaandeweg kwamen meer deelnemers aan, en de meeste ken ik al, sommige zelfs met naam. Toen ook Hilde en Jan zich aangemeld en geïnstalleerd hadden, gingen we, met Fransmannen Michel en Alain, eten in 't restaurant naar gewoonte, we mochten zelfs een tafel innemen waar een bordje "Reserviert" op stond, de Mühlen Bach. Ze kennen daar hun jaarlijkse klanten.  Trouwens, op 't terras zat een gezelschap Britten die ook meededen.

  Een poos na onze terugkomst in de school ging iedereen slapen, want 't was vroeg opstaan voor de speech van 7 uur in de SIF-Hallen.

  10.07.2016: Schleswig - Kruså, 49,1 km

  Nadat ik mijn toilet maakte en mijn bagage afleverde, wachtte ik op de pendelbus om naar de SIF-hallen te rijden, er te parkeren en te ontbijten. Om zeven uur heette de nieuwe hoofdverantwoordelijke Niels (ook gekend als Sander, om verwarring met de andere Niels te vermijden) ons allen welkom en gaf dan het woord aan Knud ("Crocodile Dundee") omdat die voorzitter geworden is van een afdeling van Fodslaw. Gelukkig zijn ze allebei meertalig, en de hele week moest Vibeke dus niet meer tolken. En dan konden we eindelijk vertrekken, ik ging alweer mee met de tamboerijntjes (da's een tactiek: zo was ik bij de kopgroep ). Aanvankelijk was er nauwelijks iets veranderd aan het parcours, met de telefooncel bij een oude school, een bos, een vijver met waterlelies, en dan de intrede in Flensburg. De omweg langs de historische gebouwen lag niet meer op het parcours, dus gingen Hilde, Jan en ik meteen naar een terras om daar een ijsje te smullen. Vandaar wandelden wij voort en kwam spoedig aan het terras van Brouwerij Hanssens. Daar werden we uitgenodigd door Ruud om een plateau biertjes (12, dus 3 voor elk) uit te drinken. Santé, Ruud! We hielden een sanitaire stop en gingen dan verder het strandleven bekijken in de Baai van Flensburg, met even verder een zeiljachthaven. Op de grens vonden wij het aangewezen de blijde intrede in Denemarken te vieren met een schnaps. De aankomst in Kruså was dan ongewijzigd, want door een bos. Het was, zoals gisteren, zonnig en met een aangename temperatuur om in T-shirt te wandelen. Er werd trouwens verteld dat andere wandelaars gecontroleerd werden aan dat douanegebouwtjes, maar wij zagen helemaal geen douanepersoneel noch politie.

  's Avonds, als naar gewoonte, dronk ik een beker gratis aangeboden witte wijn, en bleef nadien naar de finale tussen Frankrijk en Portugal kijken met o.a. Danny, al ging ik wel slapen na de eerste (ongeveer) 90 minuten; Portugal kennende zou het wel eens lang kunnen duren...

  11.07.2016: Kruså - Hovslund Stationsby, 44,7 km

  Vandaag was 't iets minder warm, iets minder zonnig, en iets natter... om te wandelen langs het meer van Kruså en de steen van Bommerlund. Ertegenover vierden wij de jubilée van Ruth (Hildes HVV-zus) en Jørgen. Verder ging het langs de winkel "Købmand" waar ik een soft ice verorberde, over de bruggetjes van Gejlå en Povl, door Artoft Plantage, langs velden en kerken en door Røde Kro, waar we niet bleven om te eten, tenzij op de Rast zelf, maar eerst haalde ik me in een supermarkt een fles om mee te trakteren, 't was toch niet ver meer. Die rustplaats was iets verder dan de herberg en een ruime 8 km verder was de school waar we nu wat meer plaats hadden en nieuwe douchefaciliteiten.

  12.07.2016: Hovslund Stationsby - Skodborg, 45,3 km

  Vandaag was het weer zoals gisteren en de wandeldag iets verder, over of onder de Immervadbrug (ik ging nog eens onderdoor), naar Vojens, en iets verder, waar tot twee jaar geleden het verzamelplekje was met de boom als de metalen bank eromheen, vonden we toch enkele zitplaatsen om te rusten en te drinken. Een eind verder, in een ruime schuilhut met banken en tafels, zat een gezelschap Denen met o.a. Hanne en Kjell een schnapsmoment houden, zij vroegen ons erbij. Toen medewerker Bo aankwam, stapten wij verder door het park van Vojens en verder naar Jels om daar de bossen te bewandelen alvorens in Skodborg aan te komen. Tussendoor stond ergens een ander afdak, en daar stonden Tove en enkele medewerkers om ons een beker wijn en wat snoepjes aan te bieden. Normaal is dat voor morgen in Vejen op de voortuin van de school, maar, daar gebeurde 's anderendaags iets lichtjes anders.  In Skodborg lagen de matrasjes toch wat dichter bij elkaar.

  13.07.2016: Skodborg - Billund: 43,8 km

  Vandaag mochten Laila, Margrethe en ik een uur vroeger vertrekken want wij nodigden de medewerkers en deelnemers uit op ons jubileum.  We wandelden redelijk vlot op 't gemak en kwamen om zowat half negen aan op dat voorplein van het school in Vejen, behalve een kennis van Margrethe, Erling, was er anders nog niemand. Even later kwam toch secretaris Jette met de drank, behalve bier en frisdranken hadden de dames ook voor enkele flessen schnaps gezorgd. De eerste wandelaar die aankwam was niet Serge (ik had hem op het hart gedrukt niet te snel te gaan, dat hij niet voor ons zou aankomen ) maar Harry, die met Pierre een half uurtje na ons vertrokken was. Gaandeweg kwamen de wandelaars en medewerkers (niet allemaal: Käthe en Uffe heb ik er niet gezien) langs om ons te feliciteren en iets te drinken. Hanne & Kjell hadden zelfs voor elk van ons een doosje mee met daarin een aardbeientaartje met Deens vlaggetje erop!  Zo tegen half elf was iedereen weer vertrokken, ik bedankte Laila en Margrethe dat ik mocht meevieren en we gingen elk ons weegs. Wat verder wachtten Hilde en Jan op mij en wij gingen samen verder. Voor een zeldzame keer was het schitterend weer met blauwe lucht en enkele witte wolkjes (het regent dikwijls wanneer wij in Vejen passeren). Langs het gebruikelijke fietspad bereikten wij de rustpost met de soep en ook ditmaal was dit opgesteld aan het toerismekantoor van Baekke, waar we opnieuw een aandenken kregen in ruil voor onze naam, land van herkomst en de hoeveelste deelname. Leuk om "10" te mogen noteren.

  Uffe was ook dit jaar zo vriendelijk om ons de saaie weg richting Randbøl kerk (die we toch niet moesten bereiken) te besparen en ons door en over Staldbaekkerne en de Randbølse hondenbos te leiden, en dat bij zonnig weer!!! Van daar was het eerst nog mooi wandelen richting Billund maar op het einde, vanaf de industriezone, met de Legofabriek, was het saai, zo tussen de wijkhuizen over het lange fietspad, al is het minder saai in leuk gezelschap.

  14.07.2016: Randbøl Kirke - Nr Snede: 46,5 km

  Vandaag was het weer eerder herfstachtig, vooral tot een beetje na de noen. Tijdens 't wachten op de laatste bus deed ik wat opwarmingsoefeningen met Jette. Eens uitgestapt, wandelden wij op 't gemak naar Engelsholm (kunstateliers aan het meer) en Jelling, waarvoor wij een Padstappersachtig pad te volgen hadden. Of je voor de eerste, de 10de of de 44ste keer meedeed, als je de pijltjes volgde, ging je over de helling die de eerstelingen als traditie voor de voeten geschoven kregen, zo genoot ik van het uitzicht op de kerk en het kerkhof. Zowat iedereen zat in de gelagruimte van het museum, en dat deden wij dan ook. Omdat het biermerk me niet smaakt, hield ik het bij koffie en Hilde en ik bezochten ook de sanitaire infrastructuur, gingen zelfs even gauw door de tentoonstelling in het museum. In de aaneenschakeling van plantages was er deze keer geen keuze meer zoals vorig jaar, wij volgden het traditionele parcours langs het meer, waar Hilde kort in ging zwemmen. Aan de rand van het bos, op de kruising met de straat naar het centrum, hadden Finn en Jytte alweer gezorgd voor tuinzeteltjes, dekens, frisdranken, bier, schnaps en snoepjes. We gingen hen even groeten, maar bleven niet plakken, terwijl Hilde en Jan de school binnen gingen, bezocht ik gauw een nabije supermarkt voor nog een fles om te trakteren.

  15.07.2016: Nr. Snede - Thorning: 46,6 km

  Vandaag was het weer al iets beter, maar nog niet echt zomers. Zoals gebruikelijk op de laatste lange dag was er een trekking en de gelukkige was deze keer "grote Steen", maar die was al een uur eerder vertrokken met "kleine Steen" (ook gekend als Filiberke) voor hun jubileum. Tillykket! Wij vonden hen terug een kort eindje voor de eerste rast, op een terras waar wij hen feliciteerden en dan wat dronken (ik hield het bij cola, mijn maag moest keren). De eerste rust was mooi met de geschilderde gevel, maar ook zo goed als gesloten, zo lang bleven wij genieten op 't terras.  Hilde kon toch nog een belegd broodje kopen en ik ging gauw naar 't WC.  In Funder was niets te vieren dus trakteerde ik met een aquavit. Voorbij de derde rustpost lieten wij (Hilde, Jan en ik) ons uitnodigen bij Benny en zijn vrouw, en na de laatste rust kregen we weer die ellendige, lange, saaie bijna 10 km te gaan tot het ijsje aan de grensgemeente. Na het uitrollen van de matten, afstempeling van boekjes, in ontvangstname van diploma en info voor morgen, de douche, gingen we eten en vervolgens was 't blarenbal, waar ik 2 vrijkaarten voor had (maar het team van Sanitet wist er niet van, ik trok er mijn plan mee).

  16.07.2016: Thorning - Viborg: 24,6 km

  Vandaag was er dus 1 officiële rustplaats, maar dan zonder soep noch warme chocolademelk. Toen wij aan Niels Bugge restaurant aan het meer kwamen, was het nog geen tien uur en we gingen iets eten, echter binnen en niet op het terras, daar was het er 't weer niet voor. We stapten verder samen op, door de Plantages, over dik en dun. Nadat we alle onverharde wegen achter ons gelaten hadden, ging het verder, het lange eind over het fietspad, langs het gemeentelijk bord, de draai naar links en juist voorbij de brug stonden dan medewerkers en wandelaars: we waren aan de school aangekomen! We hadden nog voldoende tijd om de bel te luiden, wandelaars te feliciteren, medewerkers te bedanken, onze bagage te zoeken (ik verwisselde schoenen en kousen voor gewone sandalen) en in de juiste bus te laden, onze zitplaats te reserveren, naar 't WC te gaan en iets te eten en/of drinken, intussen schuilend voor de regen...

  We vertrokken dan allemaal naar het stadhuis waar Niels "Sander" en Frank Mikkelsen (voorzitter van de Haervejsmarchen in Viborg, niet te verwarren met deze wandelweek) hun toespraak hielden en dan de huldigingen pleegden, te beginnen met Arne, die aan alle edities deelgenomen heeft. Ik verwachtte me eraan dat eerst de jubilarissen met 30 en 20 deelnames op de trappen geroepen zouden worden, en was dus verbaasd ineens mijn naam te horen. Ik gaf gauw mijn fototoestel aan Hilde en kreeg vijf kussen van Mikkelsen (lijkt niet echt op zijn naamgenoten, de acterende broers), een stoffen boodschappentas met aandenkens en mijn gouden ketting. Daarop mochten de anderen hun ketting halen. We dronken dan wat en gingen naar de bus die ons, alweer via het station, naar de parking van de SIF-hallen bracht. Ik reed naar hotel Hohenzollern waar ik na een verkwikkende douche het avondmaal had.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6312431261359587601

  17-07-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!