NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  10-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.09.2011 – 2-Daagse van de Denderstreek (2x50 km) (dag 1), georganiseerd door Wsv De Kadees Aalst (063)

  Om zes (06.00) uur kwam ik aan in Den Breughel, had mijn auto op het Dorp geplaatst ondanks de tijdelijke verbodsborden (en nadien elders geparkeerd), die de hele dag hun nut niet bewezen, voor zover ik weet. Ik laadde mijn spullen uit en ging dan bij Roland zitten voor de inschrijvingen van de 2 maal 50 km; zij die enkel vandaag 50 km of minder wandelden, konden terecht bij Arlette en Jozef (maar aanvankelijk stond of liever: zat hij er alleen voor). Toen de klokken van de nabije Sint-Amandskerk 9 uur sloeg, waren ze vertrokken, ook zij die niet vooraf ingeschreven hadden (de meerderheid). Arlette en Jozef hadden wat minder werk en ik sprong hier en daar in, druk was het nooit. Af en toe ging ik Eddy helpen, hij zorgde voor de opstelling van het eindtotaal met de Staplijst. Nadien ging ik bij Marie-Claire zitten wanneer Yvette iets anders te doen had. Zo ging de dag voorbij met een totaal van 644 wandelaars, medewerkers inbegrepen. Dat zijn er minder dan vorig jaar (700), had het te maken met het weer, dat nu zwoel warm was?

  Nadat de laatste wandelaars vertrokken waren, was de zaal iet of wat opgeruimd (nog niet alles moest weg) en de hall gepoetst, dus vertrokken we een na een met afspraak voor morgen (toch wat betreft bestuursleden van De Kadees, die dan De Sportvrienden helpen, hetzij in Den Breughel, hetzij in een rustpost).

  10-09-2011 om 21:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, Werder Bremen-HSV

  10.09.2011: Werder Bremen-HSV: 2-0

  Terwijl ik wachtte op het einde van de Tweedaagse van de Denderstreek, verzuimde HSV dus om zelfs maar 1 puntje mee te nemen uit Bremen. Tijdens de eerste helft zagen de 40.600 toeschouwers in het (uitverkochte !) stadion een gelijkmatige wedstrijd, waar de Hamburgers defensief ferm stond en de ruimte nauw hield. Nah de paze verhoogden de gastheren de druk. Met een trap op de dwarslat en een niet erkend doelpunt had HSV eerst geluk, op het einde zorgen echter twee standaardsituaties voor de verdiende zegen van Bremen. Beide keren was aanvaller Pizarro succesvol, in de 52ste en 78ste minuut. Zo blijft HSV moederzielalleen op de laatste plaats in het klassement.  HSV speelde in deze opstelling: Drobny - Mancienne, Westermann, Rajković, Aogo - Jarolim, Tesche - Skjelbred (76' Töre), Jansen (88' Kacar) - Guerrero, Petrić.

  08.09.2011: Eergisteren werden nog interlands afgewerkt, zowel EK-kwalificatiewedstrijden als oefenpartijen. Rajkovic (Servië-Noord-Ierland, 1-0, en Servië-Faeröer, 3-1), Töre (hij zat op de bank bij de 0-0 tegen Oostenrijk), Bruma (Nederland-Finland 2-0), Nagy (0:3 verloren van Italië), Drobny en Besic (0:1 tegen Wit-Rusland) krijgen daardoor hier een vermelding. België won een oefenpot tegen de VSA met 1-0.

  04.09.2011: Ik dacht dat oefenwedstrijden voor de competitie werden gespeeld, en niet terwijl die al bezig is, maar ik zal abuus zijn. HSV was op bezoek bij FC Luzern (dus in het tweede thuisland van Petrić ). FC Luzern zou nu aan kop staan van het Zwitsers klassement, volgens het verslag op de website van de bezoekende ploeg, en dus mag HSV wellicht blij zijn met een gelijkspel. Vooral omdat de bezoekers eerst weer een paar geschenken uitdeelde, zodat de gastheren op voorsprong kwamen. Maar toen scoorde Petrić twee keer. Een verdediger van Luzern wou een diagonale pas naar zijn collega sturen, maar Petrić stak zijn been uit en ging met de bal aan de haal. Ik hoop dat Aogo goed opgelet heeft, want tegen Keulen speelde hij naar mijn goesting te veel achteruit. Petrić scoorde zijn tweede doelpunt van op 18 m afstand. Tussendoor had Berg al een paar kansen gehad, en nadien lieten Kacar, Jansen en Lam (de jeugdspeler, dus) zich in positieve/offensieve zin opmerken. Nadien scoorde Luzern nog eens. HSV speelde in deze opstelling: Mickel - Mancienne, Westermann, Sternberg, Aogo - Jarolim, Tesche - Skjelbred (30' Kacar), Jansen - Petrić (56' Castelen), Berg (71' Lam).

  Töre, Besic, Bruma en Rajković konden in de EK-kwalificatiewedstrijden belangrijke zeges laten optekenen. Laatstgenoemde keert na zijn derde gele kaart zelfs vroeger dan verwacht naar Hamburg terug. Dus doet hij overmorgen disndag niet mee tijdens de thuiswedstrijd tegen Faeröer. Van die vier genoemden is hij trouwens de enige die tussen de lijnen stond...

  02.09.2011: Gisteravond zag ik nog op Facebook dat ook Demel, naar West Ham United, en Ben Hatira, naar Hertha BSC Berlijn, HSV verlaten hebben.

  Er worden dus enkele kwalificatieve interlands gespeeld, op de site van de UEFA zie ik dat voor Kroatië, op bezoek bij Malta, noch Petrić, noch Iličević gevraagd zijn... Hetzelfde lot is Skjelbred beschoren, hij staat niet op het scheidsrechtersblad voor de thuiswedstrijd tegen Ijsland. Van Castelen is dat eigenlijk niet verbazend, hij heeft voor HSV pas een poos gespeeld na een lange revalidatieperiode en dat dan nog in een oefenpartij. Wel van de partij voor de thuiswedstrijd tegen San Marino zijn enkele ex-HSV-spelers: Mathijsen mag om half negen vanavond meteen beginnen, Elia en Boulahrouz zitten op de bank. Aogo zal straks niet moeten terugspelen op Neuer want hij staat niet op het scheidsrechtersblad voor de thuiswedstrijd tegen de zuiderburen uit Oostenrijk. Wel is dat het geval voor ex-HSV-er Boateng. Maar ik heb hem dan toch gevonden: de HSV-speler die mag aantreden voor zijn land: Rajković speelt nu ('t is 20.32 als ik dit schrijf) in Noord-Ierland. En de Belgen (met twee ex-HSV-spelers, ene tussen de lijnen zijnde Kompany en ene op de bank zijnde Vadis Odjida) haalden een punt op in Azerbeidjan (het Belgisch doelpunt was van Simons in de 55ste minuut op penalty).

  01.09.2011: De kassa rinkelde eventjes bij HSV en Jansen zit niet meer op de wip met Elia, want onze noorderbuur is naar Juventus Turijn vertrokken voor 15 miljoen EUR. In bocca al lupo, Eljero! Dit nieuws las ik bij De Standaard maar vanavond lees ik nog ander nieuws op de website van HSV: om Elia's plaats op te vullen (en te roteren met Jansen?) is Ivo Ilicevic overgekomen van 1. FC Kaiserslautern. Iličević, hoewel 24 jaar geleden geboren in Aschaffenburg, is een landgenoot van Petrić en heeft een contract ondertekend tot de zomer van 2015. Hij speelde reeds in het seizoen 2006/2007 voor VfL Bochum in de hoogste Duitse klasse. In het voorbije seizoen scoorde hij in 21 spelen vijf doelpunten en gaf zeven beslissende passen voor Kaiserslautern, waarmee hij een jaar eerder nog promoveerde. We zullen Iličević echter niet meteen zien want na een fout in de recentste wedstrijd van 1. FC Kaiserslautern tegen FC Bayern München werd hij voor vier speeldagen geschorst en kan dus ten vroegste op bezoek bij Sport-Club Freiburg aantreden.

  Gisteren speelde HSV een oefenpartij tegen en bij Bremerhaven, een vijfde-klassser, en won daar met 0-8. Awel, dat ze dat de volgende wedstrijd dan ook maar doen, om 't even tegen wie (maar heel Hamburg lacht zich dan een breuk, want 't is tegen en in Bremen ). Önning stelde deze ploeg op Mickel (46.' Neuhaus) - Mancienne (79' Labus), Westermann, Behrens (79. Lam), Aogo - Jarolim, Tesche (46' Kacar) - Castelen (terug van weggeweest dus tot minuut 58, Sternberg), Skjelbred (79' Nyarko) - Petrić, Guerrero (54' Berg) en de doelpunten waren van Guerrero, Petrić (3, waaronder een penalty), Berg (2), Behrens en Zhi-Gin Lam (speelt normaal bij de -23-jarigen van HSV). In het verslagje op de website staat nog dat de bus met de spelers in de opstopping op de A1 bleef steken. Waarom reed de chauffeur niet via Hannover? Ik heb dat afgelopen weekend gedaan en 't is daar veel rustiger met veel minder wegenwerken (dat was een gouden tip van de Duitsers van wie Annemie en ik in de Provence aangenaam gezelschap hadden).

  30.08.2011: Op de website van HSV lees ik dat Elia zijn oponthoud bij de Nederlandse nationale ploeg onderbroken heeft om bij Juventus Turijn medische onderzoeken te ondergaan. Elia kwam in de zomer van 2009 over van Twente Enschede en speelde tot nu toe 52 Bundesligawedstrijden en scoorde zeven keer voor den HSV.

  29.08.2011: HSV zal het een week of 4 tot 6 zonder Son moeten doen, zo lang zal het zeker duren eer hij van zijn eergisteren opgelopen verwonding is gerecupereerd. De buitenste ligament aan de rechter enkel is gescheurd en bovendien heeft hij er een oedeem in opgelopen. Eigenlijk was het niemands fout, zoals ik eerder dacht, maar kwam hij slecht neer na een kopbalduel.

  Er is ook goed nieuws, nogal wat HSV-spelers zijn opgeroepen voor hun nationale ploeg:

  Bruma en Elia: Nederland - San Marino (EK-kwalificatie, 02.09.11 in Eindhoven) en Finland – Nederland (EK-kwalificatie, 06.09.11 in Helsinki);

  Besic: Wit-Rusland – Bosnië-Herzegovina (EK- kwalificatie op 02.09.11 in Minsk en op 06.09.11 in Zenica);

  Drobny: Schotland - Tsjechië (vriendschappelijk, 03.09.11 in Glasgow) en Tsjechië - Oekraïne (ook vriendschappelijk, 06.09.11 in Praag);

  Töre: Turkije - Kazachstan (EK-kwalificatie, 02.09.11 in Istanboel) en Oostenrijk – Turkije (EK- kwalificatie, 06.09.11 in Wenen);

  Rajković: Noord-Ierland – Servië (EK- kwalificatie, 02.09.11 in Belfast) en Servië – Faeröer (EM- kwalificatie, 06.09.11 in Belgrado);

  Rincón: Venezuela – Argentinië (vriendschappelijk, 02.09.11 in Calcutta);

  Nagy: Ierland – Hongarije (U21-EK- kwalificatie, 01.09.11 in Sligo) en Hongarije – Italië (U21-EK- kwalificatie, 06.09.11 in Szekesfehervar).

  10-09-2011 om 21:16 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!