NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  16-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019

  16.05.2018: Zeer onlangs overleed Luc Coppens. De zaakvoerder van de gelijknamige bandencentrale was naast jeugdvoorzitter ook voorzitter van ons eerste elftal tussen 2000 en 2002.

  29.04.2018: 't Moet toch zeer aangenaam zijn bij Eendracht Aalst, er is opnieuw een terugkomer van een contract voorzien. Matthias Lievens (24) keert na 2 seizoenen SK Deinze terug naar het Pierre Cornelisstadion. Gisteren kwam er een akkoord uit de bus en tekende de centrale verdediger een contract van 2 jaar met een optie voor een extra seizoen. Lievens kwam in januari 2013 over van de beloften van AA Gent en werd in ons laatste jaar Tweede Klasse een vaste waarde. Na de degradatie bleef de Ledenaar de club van zijn hart nog een jaar trouw tot het ambitieuze Deinze kwam aankloppen.

  16-05-2018 om 20:28 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  14-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek aan Hamburg, mei 2018

  10.05: Gisteren vertrok ik na 07:00 uur naar Hamburg waar ik, door enkele zelf gekozen stops (tanken, eten, ...) vooral in de files veel tijd spendeerde zodat ik pas rond 18:00 uur aan het hotel aankwam. Ik ging dus nergens meer heen, behalve bij de nabije dierentuin kijken wanneer de poort open ging. Maar vandaag bezocht ik de stad. Eigenlijk zocht ik eerst vruchteloos naar de halte voor de HafenCityRiverBus, een bus die ook als bootje vaart. Eerst zocht ik in de Brooktorkai naar huis nummer 16, maar vond enkel de panden met huisnummer 18 en 20. Bij ons zou huisnummer 16 dan aan de andere kant van het pand met huisnummer 18 staan, maar hier niet.  De receptionist van het nabije Maritiem Museum stuurde mij naar het station (Hauptbahnhof), dus stak ik eerst mijn licht op bij de DB, en daar stuurde men mij naar het HVV ("De Lijn" voor Hamburg), daar zei men mij dat ik moet telefoneren, en gaf me een informatiekaart, waar ook een e-mail adres en een website adres staan. Toen ik het station verliet, stond daar net zo'n toeristenbus waar je op de verdieping geen dak hebt (behalve als het zou regenen, dan kan het dak wel dicht). Die bus reed natuurlijk langs de belangrijkste plekken maar ook langs minder bekende plekken en de gids bracht me op een idee voor morgen: rond de Aussenalster wandelen. Ik stapte uit aan de Speicherstadt, waar die Brooktorkai gelegen is, maar nog geen huisnummer 16 gelokaliseerd. Dus ging ik met het stadsvervoer naar de Landungsbrücke want toevallig dit verlengd weekend viert de haven van Hamburg een hoge verjaardag: de 829ste. Ik wandelde wat heen en weer, ontmoette zo per toeval een Duitse wandelkennis (en zijn broer), kocht een T-shirt in het Hard Rock café en wachtte dan, boven op het metrostation, op de zeil- en andere schepen. Intussen werd het weer iets minder fraai, het had al gedruppeld, in de verte weerklonken donderslagen en de temperatuur was gezakt. Nadien ging ik terug naar het hotel voor het avondmaal. 

  11.05: Na het ontbijt telefoneerde ik (gratis van op de kamer!) naar dat nummer op die informatiefolder over de rivierbus, maar niemand antwoordde, het was nog geen tien uur... Dus nam ik het openbaar vervoer naar het centrum en nabij het stadhuis stuurde ik een mail naar dat adres. Na tien 10 kreeg ik antwoord dat ik om 15 uur mee kon. En dan wandelde ik rond de Aussenalster, een stadsmeer waarrond een pad gelegen is, en die is 7,4 km lang, juist 100 m korter dan het pad rond de laguna in Ipanema, Rio de Janeiro.  Ik liet het stadsmeer aan mijn linkerkant en moest maar enkele meters een eindje langs de openbare weg zonder zicht op de oevers, voor de rest had ik een goed zicht op de plas. Zo passeerde ik aan de andere kant huizen en flats waar je wellicht goed voor in de slappe was moet liggen alsook een moskee met twee minaretten die blijkbaar bovenaan groot genoeg zijn voor een muezzin (maar ik vraag me wel af of die minaretten wel geluid voortbrengen met al die bewoning errond). Wanneer ik ongeveer 3/4 van het meertje rondgewandeld heb, nam ik een pauze op een groot terras, en ging dan verder terug naar de twee bruggen die de Aussenalster van de Binnenalster "scheidt" (het water loopt door). Ik wandel nog een stuk langs die Binnenalster tot waar de twee stadskanalen uitkomen. Overigens is op de oever van de Aussenalster het Alsterpark aangelegd met veel bebloemde struiken, veel watervogels (vooral eenden) en zelfs enkele standbeeldjes en een paar Japanse attributen. Er is ook meer sportieve bedrijvigheid dan op de lagune in Ipanema (daar zou het water niet bepaald zuiver zijn, dat was al een klacht tijdens de Olympische Spelen, twee jaar geleden). 

  Dan ging ik terug naar de Brooktorkai, maar ik was veel te vroeg dus ging ik eerst iets eten in een groot Italiaans restaurant met buffet en bediening aan de toog. In mijn reisgidsje las ik over een restaurant op de Brooktorkai 17, daarnaast vond ik inderdaad de halte voor de rivierbus en dat voor een gebouw dat huisnummer 16 draagt... Bizarre toekenning van huisnummers hebben ze hier. Rond 14:45 uur kwam de bus eraan, en ook ik meldde me aan. Maar de gids zei dat zijn collega in het kantoor mijn naam niet doorgegeven had... Ik werd dan opgeschreven voor de bus om 18:00 uur.  Ik wandelde dan nog wat rond in de winkelstraat tussen het stadhuis en het station alvorens op het gemakje terug te keren naar de bushalte. De rivierbus vertrok eigenlijk een paar minuten voor zes uur, maar het is dan ook geen gewone bus met diverse haltes. Al zijn er in de bus wel belletjes om een halte aan te vragen.  Dat is verplicht net als b.v. een scheepsklok, alles wat een bus moet hebben en alles wat een bootje moet hebben zit er in. Zolang de bus op de openbare weg reed, vielen er wel enkele trekpleisters te zien, maar eens het water in, was juist dat het sensationele. We voeren langs een steenkoolfabriek, aanlegsteigers voor private boten, onder een brug door, tot aan de Holzhafen en langs dezelfde weg terug. 

  Ik ging dan terug naar 't hotel, ditmaal met de bus vanaf het stadhuis, om eens wat meer te zien van de stad dan enkel metrostations. Tijdens het avondmaal zag ik ineens enkele spelers van Borussia Mönchengladbach (de tegenstander van morgen) passeren. Hazard heb ik niet gezien of herkend, alleen de enige speler met (te) lang haar.

  12.05: Om geen openbaar vervoer te "moeten" nemen en toch iets te zien, ging ik (net als enkele jaren geleden) naar de nabije zoo, Hagenbecks Tiergarten. Daar passeerde ik zo'n 2 1/2 uur met dieren kijken en fotograferen, alvorens terug naar het hotel te gaan om enkele supportersattributen. Toen ik net de zoo buitenwas, zag ik opnieuw enkele spelers van de tegenstander, en deze keer herkende ik duidelijk Hazard. Ik riep hem aan en vroeg, in 't Frans om zeker te zijn dat hij het begreep, om niet te overdrijven, "wij" willen in eerste Liga blijven.  En de rest van het verhaal staat bij de rubriek over HSV

  's Anderendaags, na het ontbijt, betaalde ik de rekening, gaf de sleutel terug en reed terug naar huis, deze keer niet via Bremen met de vele wegenwerken over lange afstand, maar via Hannover. Het weer viel goed mee, behalve die paar uurtjes op donderdagnamiddag, met volop zon en aangename temperaturen.

  Mijn foto's staan bij Google.

  14-05-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reisduif
  13-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - Bor. M'gladbach

  12.05.2018: HSV - Bor. M'gladbach: 2-1

  Ik had eerder in de week gelezen dat de spelersbus vanaf zo'n 13.45 uur verwacht werd en dat supporters die zouden opwachten in de Sylvesterallee, dichtbij de ingang die ik gewoonlijk gebruik. Ik was er ruim op tijd om mee uit te kijken, al kun je van op de afstand waar ik stond, eigenlijk niemand zien in de bus, nog niet eens de chauffeur.  De bus kwam overigens pas na 14 uur aan, intussen lieten de fans luidruchtig hun hoop op behoud klinken. Toen de bus geparkeerd werd, liet ik me fouilleren en mijn kaart scannen, ging dan naar de winkel om een nieuw T-shirt (het huidige model voor matches op verplaatsing, die zijn in de officiële kleuren), een sanitaire stop en een rappe babbel met twee supporters uit de Oostkantons ("Sie sind aus Ostbelgien, ich aus Ost-Flandern" ) om dan mijn zitje te bezetten. Bij elk zitje lag een blad, iets groter dan een A4, met op de ene kant het clubembleem en de andere kant het verzoek dat omhoog te houden wanneer de spelers het plein opkomen, en nadien niet weg te gooien als papierbal of gevouwen vliegtuig. 

  Er werd niet afgewacht noch afgetast, HSV trok meteen ten aanval (het had ook geen andere keuze): Douglas paste van links naar Kostic, die van rechts naar het midden schoot van op 20 meter maar de bezoekende keeper kon het doelpunt verhinderen. Holtby trapte de bal van op 16 meter maar Zakaria kaatste hem we met de arm - scheidsrechter Brych (zeker geen HSV-fan) had wel assistentie van de videoref nodig, nadat Holtby en Papadopoulos hem wezen op handspel, om voor penalty te fluiten. Hunt, die er dit seizoen al ene miste, mocht hem toch binnen trappen (11'). HSV ging verder op zoek naar meer doelpunten: de zeer ijverige en te veel getacklede (zonder tussenkomst van Brych) Ito paste links in de loop van Kostic, die de bal voorzette maar Wood en Holtby verkwistten deze kans. Vooraan had HSV na een vrije trap door Hunt een doelkans en inkasseerde dan een counter: onze eigen landgenoot Hazard met een schitterende pas in de loop van Drmic (naar 't schijnt staat HSV op zijn CV...), die zo goed als alleen op Pollersbeck toeliep en de gelijkmaker scoorde (28'). HSV bleef jagen op de zege  en had kort voor de pauze via Wood de 2-1 aan de voet, maar hij trapte Holtby's inworp van op 8 m net naast de linker paal. 1-1 was dus de tussenstand (ook in Wolfsburg-Keulen, eigenlijk, tijdens de wedstrijd gaf men het scoreverloop van enkele wedstrijden maar nooit die in Wolfsburg...).

  HSV kwam sterk uit de kabine en had zicht op de 2-1: Ito dribbelde zich naar het midden en trapte de bal naar de verste hoek maar Sommer redde zijn doel. Opnieuw HSV, opnieuw een solo, ditmaal van Steinmann (nog een ontdekking van Titz): eerst hield hij een tegenaanval van Gladbach tegen, om dan vier, vijf man af te schudden en van op 12 m te trappen, maar opnieuw was Sommer ter plekke. Steeds weer HSV - en ditmaal met een kans aan 100%: een door Holtby getrapte hoekschop raasde door de hele strafschopruimte en landde aan de tweede paal bij Kostic, die echter van op 3 m de bal op Sommer schoot. Dan was 't eens de beurt aan Gladbach met een zuivere kans: reeds in de penaltyruimte speelde Hazard met de hak naar Raffael, die verder naar Wendt paste, maar Sakai kwam aangestormd en redde voor de reeds uitgeschakelde PollersbeckVolgende aanval van HSV, nogmaals over links, waar Ito quasi niet meer te stoppen was en naar de ingelopen Holtby paste, die van op 11 m in de verste hoek scoorde (63'). Maar allicht was Wolfsburg al aan 't zegevieren dus de laatste drie punten deden er niet (veel) meer toe, al stuurde Hunt de ingevallen Jatta nog op doel af, maar het bleef bij 2-1. Op het plein gebeurde niet veel meer al probeerden de Borussen toch nog een punt mee te pikken.

  In de noordtribune gebeurde wel wat en niets leuks. Ineens klonken daar harde knallen: er werden voetzoekers en rookbommen afgeschoten die enkele plukken gras roosterden en een spandoek in de fik zette. Brych onderbrak meteen de wedstrijd (er waren nog enkele minuten te spelen), stewards en veel ferm uitgeruste politiemensen gingen het plein op, enkelen met een hond, zelfs enkelen te paard. De stadionomroeper vroeg wel om meteen te stoppen met dat afschieten van pyrotechnische spullen, maar die debielen hadden er geen oren naar (hadden de echte fans nog gehoor, met dat geknal vlak bij hen?), noch naar de afkeuring van de echte fans (genre "Gooi ze buiten!!!", "Wij zijn Hamburg en jullie niet!!!"). Na zowat een kwartier tijd was er wat meer plaats in de Nordkurve en kon de wedstrijd hervat worden, al liet Bruch niet echt veel verder spelen, 't deed er toch niet meer toe.

  Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Papadopoulos, Jung, SantosSteinmann (78' Ekdal) - Kostic (82' Jatta), Holtby (88' Waldschmidt), Hunt, Ito - Wood.

  's Avonds zag ik dat die debielen zich vermomd hadden, ene met een de-Schreeuw-van-Münch-masker, een andere met een buff (ik zelf draag er ene als "rookfilter"), anders gezegd, 't waren geen fans, maar onverbeterlijken, van het soort dat vreedzame betogingen misbruikt om vandalisme te plegen. 's Anderendaags zag ik bij de VRT, in hun sportjournaal, dat een echte supporter zich terecht boos maakte omdat dit vandalisme gefilmd werd want dit hoort niet bij HSV (terwijl supporters het stadion verlieten, hoorde men nog voetzoekers knallen). Raar, eigenlijk, ik liep drie dagen rond in Hamburg, op donderdag en op zaterdag met een HSV-shirt, en mij vond het VRT-team niet. 

  Dus, wat velen al weken, zoniet jaren, wensten, gebeurt nu: HSV gaat een jaartje in tweede klasse spelen, als laatste Bundesliga club. Mijn antwoorden op die jaloezeriken: We'll be back! Jullie zullen ons nog missen! Wij hebben het toch 't langst uitgezongen!

  Op basis van de recente resultaten, met Titz als trainer, durf ik zeggen dat hij meteen aangesteld moest geweest zijn toen Gisdol ontslagen werd. Dan speelden we ook volgend jaar nog in eerste. Titz heeft al aangegeven dat hij als hoofdtrainer blijft, en ik hoop dat ook de twee Japanners blijven, net als Papadopoulos, Holtby, Santos en Pollersbeck. Ik vermoed dat Steinmann zal blijven want hij begon ook pas mee te doen onder Titz. Ik hoop ook dat zij, die al uitgenodigd werden door hun nationale coach om mee te doen in Rusland aan het WK nog steeds meemogen. En verder hoop ik dat het IT-team van HSV verder dezelfde website- en app-diensten blijft aanbieden want Sport1 heeft zich de uitzendrechten voor tweede klasse laten afsnoepen (door SkySports vermoed ik).

  Mijn foto's staan bij Google.

  13-05-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  06-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentewandeling, georganiseerd door Burchtstappers Herzele

  06.05.2018: Ik schreef me in voor 20 km en wandelde eerst een lus van zo'n 6 km. Bij die luttele afstand mag je dan rekenen op meer verharde wegen als natuurlijke paden. Na een frisdrank wandelde ik langs de Molen te Rullegem, Ressegem, over meer onverharde paden dan eerder, al moesten de wandelaars die wel delen met veldrijders. In Woubrechtegem hield ik nog een verfrissende pauze alvorens terug te keren langs Briel en opnieuw over veldwegen, te delen met crossers.

  Het weer was prachtig met volop zon en een aangename temperatuur, 23°C. Mijn foto's staan bij Google

  06-05-2018 om 21:17 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  05-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: Eintracht Frankfurt - HSV

  05.05.2018: Eintracht Frankfurt - HSV: 3-0

  Het doelpunt van Ito (25') werd afgekeurd wegens buitenspel, met het blote oog niet te zien. Wolf scoorde wel voor de thuisploeg (31'). Toen HSV in de tweede helft alles naar voor wierp, vielen de doelpunten aan de andere kant door Mascarell (77') en de ingevallen Meier (90'). Overigens scoorde Douglas tussendoor ook, maar eveneens vanuit buitenspel. Een geluk dat VfL Wolfsburg in Leipzig ook verloor (4-1), mits Casteels en ploegmaats dat komende zaterdag nog eens doen en HSV wint wel van Hazard en co mag Titz zijn spelers voorbereiden op twee barragewedstrijden.

  Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai (80' Müller), Papadopoulos, Jung, Douglas - Steinmann - Hunt, Ekdal (45' Kostic), Holtby, Ito (45' Waldschmidt) - Wood.

  01.05.2018: Na verdediger David Bates (Glasgow Rangers) is nog een nieuwe aanwinst genoteerd. Aanvaller Manuel Wintzheimer (19) legde medische proeven af in 't Athleticum van het UZ Eppendorf (UKE) en ondertekende een contract tot 2022. De aanvaller van de U19-Bundesliga-ploeg van FC Bayern, heeft in het huidige seizoen voor het A-Junioren- en het regionale (zoals bij ons provinciale, veronderstel ik) team van de Duitse recordkampioen en ook voor de Duitse U19-ploeg in 46 wedstrijden 41 doelpunten gescoord en komt kosteloos over van München. 

  29.04.2018: Bij VRT zitten ze ook al te popelen om HSV te zien degraderen, maar hun hoop slonk toch na de zege bij Casteels, Origi en de anderen van Wolfsburg. En bij De Standaard weten ze dat ex-HSV Heiko Westermann stopt met (professioneel) voetballen, wegens problemen met het kraakbeen in de knie. Westermann droeg in zijn carrière het shirt van Greuther Fürth, Arminia Bielefeld, Schalke 04, Hamburg, Betis Sevilla, Ajax en Austria Wenen. Tussen 2008 en 2014 verzamelde hij 27 caps voor de nationale ploeg en maakte daarin vier goals (dat zal vooral voor zijn HSV-periode geweest zijn want Löw heeft niet de gewoonte HSV-spelers oip te roepen).

  05-05-2018 om 20:22 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  01-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31e Disteltochten, georganiseerd door Wandelclub De Zilverdistel

  01.05.2018: Ik schreef me in voor 18 km die me leidde over (vooral) verharde en (enkele) onverharde wegen, naast en over de Dender, naar Appels voor de eerste rustpost. Van daar naar Boonwijk, de tweede rustpost, was er toch wat meer onverhard te bewandelen, want daarna (in het toevallige gezelschap van Anneme en Mark) lag de omloop weer vooral over verharde wegen, gezien we door het centrum gingen, voorbij de rechtbank en het kerkplein.

  Het weer was al beter, met zon, maar toch nog fris voor zowat halverwege de lente. Mijn foto's staan bij Google.

  01-05-2018 om 21:39 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  30-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLAANDEREN WANDELT, georganiseerd door Everbeekse Wandeltochten vzw

  29.04.2018: Ook hier kregen de Pajotten hun inschrijvingskaart in de startplaats, Basisschool Sint-Augustinus. Met Viviane en Maria (de oudste van de club) vertrok ik voor 10 km, helemaal over verharde wegen want er was 1 eindje onverhard en die lieten we dan ook maar zo. Omdat de batterij van mijn GSM plat was gefotografeerd in Brasschaat, heb ik geen foto's genomen van de Toepkapel of de Verrebroekmolen, noch van daslook.

  Met een paar pauzes regende het nog de hele namiddag.

  In tegenstelling tot voorgaande jaren werden nu geen gadgets of iets anders uitgedeeld, de frisdranken, en in Brakel ook de donkere Ename, werden in plastieken bekers geschonken, terwijl de consumenten de laatste tijd werd gevraagd zo min mogelijk plastiek te gebruiken...

  30-04-2018 om 21:01 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLAANDEREN WANDELT, georganiseerd door W.K. Noordergouw - Brasschaat vzw

  29.04.2018: Brasschaat was het eerste doel van de uitstap met de bus van De Pajotten. De chauffeur moest zijn bus parkeren op de parking van enikele winkels, daar moesten de wandelaars wachten op de pendelbus. Omdat in de klaarstaande pendelbus niet genoeg plaats was voor alle meegereisde Pajotten besloten we te wachten op de volgende. Na zowat een kwartier bleek dat er maar 1 pendelbus reed, en nu konden ook niet alle Pajotten mee omdat minder gedisciplineerde mensen rap rap in de bus stapten zodat niet elke wachtende nog plaats had, zelfs om te staan. In Brasschaat zelf, in De Leerexpert, deelde Jonny de inschrijvingskaarten uit, ik schreef er 10 km op, want de afspraak was om 12.00 uur de pendelbus terug te nemen. 

  Samen met Viviane vertrok ik dus voor een wandeling die ons het Peerdsbos uit leidde, om dan constant via openbare wegen (zeer rustig maar dus verharde wegen voor de voertuigen van de welgestelde bewoners van de ruime villa's) naar de rustpost te wandelen. Daar trof ik tot mijn grote vreugde Charles uit Hoboken aan, hij schonk frisse dranken uit. Na deze pauze gingen wij terug en dat was, tot mijn even grote vreugde, vooral over onverharde wegen door het Peerdsbos, eigenlijk het gemeentelijk park van Brasschaat. Daar aangekomen was er nog tijd om de kramen te bekijken en een broodje kaas te eten alvorens naar de bushalte te stappen. Daar troffen de Pajoten tot hun opluchting "hun" bus zodat we niet eerst de pendelbus moesten nemen (die stond ook klaar). Zo spaarden wij zeker een half uur uit en vertrokken meteen naar Brakel voor de namiddagwandeling. Overigens: de burgemeester van Brasschaat heb ik er niet gezien, Jan Jambon is dat.

  Het weer was eerder herfstig, het regende al van toen ik opstond en daar was het nog niet mee opgehouden. Mijn foto's staan bij Google.

  30-04-2018 om 20:49 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  28-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - KSV Oudenaarde

  28.04.2018: E. Aalst - KSV Oudenaarde: 1-0

  Er waren meer kansen langs beide kanten maar enkel de penalty (na een fout op Mertens), door De Rock, vaneigens, ging er in ('40).  Hiermee is hij ongetwijfeld topscorer in de 1ste Amateurliga, voor aanvang van de wedstrijd kreeg hij overigens de "Gouden Schoen" vanwege de supporters. Dit wat de laatste wedstrijd, in 9 seizoenen, van Van Den Noortgaete, daarom liet De Cock hem nog eens plaats vinden in doel, en de 0 houden. Hiermee heeft Eendracht een behoorlijk succesvol seizoen achter de rug, al is er geen promotie, of zelfs barragewedstrijd voor promotie, mee gemoeid.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Van Hoevelen, Mitu, De Neve, De Rock, Geenens F., Mertens, De Koker (74' Van Tricht), Mbaye (90' Yala Lusala) en Heymans (41' De Man).

  24.04.2018: Het contract van Devriendt werd opengebroken tot 2020 (joepie!). De 19-jarige doelman kreeg na de jaarwisseling zijn kans en mag zich sindsdien verder ontwikkelen als titularis. Van de beloften van SK Sint-Niklaas werd ook nog doelman Fabio Vandenbossche (19) aangetrokken. De jeugdopleiding van de Merchtemnaar liep langs onze club, RSC Anderlecht, Club Brugge, Zulte Waregem en KV Mechelen.

  23.04.2018: Eendracht Aalst heeft doelman Zeb Van Gerven (21) overgenomen van FCV Dender EH. Hij tekende voor twee jaar en moet de concurrentie aangaan met Julien Devriendt. De Erembodegemnaar staat eveneens te boek als een erg getalenteerde doelman. Als tiener speelde Van Gerven vier jaar in de EA-jeugd vooraleer AA Gent hem kwam wegplukken. Bij de Buffalo's klom hij op tot de beloften en nam Vanhaezebrouck de youngster in 2016 zelfs mee op stage met de A-kern. Dit seizoen stond Van Gerven door een blessure van Xavier Gies tien wedstrijden tussen de palen bij onze buren. Volgend seizoen is hij terug thuis.

  28-04-2018 om 22:17 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: VfL Wolfsburg - HSV

  28.04.2018: VfL Wolfsburg - HSV: 1-3

  Twee zeges na ellkaar, zelfs op verplaatsing bij een ploeg die ook niet wil degraderen, is dit het Titz-effect? Vooral de jongeren (Holtby, Ito, ...) lijken te herademen.  Wood scoorde van op strafschop (Ito werd ten val gebracht, 43') en Holtby werd keurig aangespeeld door Ito (45'), dus ging men "rusten" bij een 0-2 tussenstand. VfL kwam nog iets dichter bij een draw door Brekalo (78'), maar in de extra tijd stelde Waldschmidt (het "zwarte beest" voor Wolfsburg) de zege zeker, hij werkte de penalty door Kostic gemist (Casteels kaatste de bal terug), en werd daarvoor nog lang na affluiten door de meer dan 3.000 meegereisde HSV-supporters luid bejubeld. Nog twee wedstrijden te spelen, dus nog 6 punten te halen, ook al zal het niet simpel zijn, op bezoek bij Frankfurt en thuis tegen M'Gladbach.

  Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Papadopoulos, Jung, SantosSteinmann - Kostic, Holtby, Hunt (67' Ekdal), Ito (85' Jatta) - Wood (77' Waldschmidt).

  28-04-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  23-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend Rursee 2018

  20.04.2018: Om zowat kwart voor drie kwam ik aan op de parking van Hotel am See, zowat tegelijk met nog enkele Pajotten. Wij meldden ons aan en kregen elk de passende kamersleutels. Mijn "eenpersoonskamer" was bepaald groot, met een dubbel bed maar vooral een ruime badkamer en een groot balkon met twee stoelen. Terwijl er op 't terras gedronken werd, kwamen Jonny en Julia ook aan. Er werd afgesproken om half vijf een toertje te wandelen, en dat was tot een eindje buiten het dorpscentrum, aan de andere kant van het meer, de Rursee. De terugweg verliep op het einde langs wat andere straten, en terug aan 't hotel werd afgesproken om half zeven aan tafel te gaan. Daar kregen we eerst een aperitief van 't hotel.

  21.04.2018: Wie wou kon mee wandelen met François (die eerder in 't jaar met andere bestuursleden op prospectie kwam) en Paul (die al eerder in de streek was met zijn Linda) over aanvankelijk verharde wegen en dan vooral veldwegen en bospaden, dikwijls met het zicht op de Rursee. We vertrokken met het meer aan onze rechterkant. Vooraleer we in Rurbach een arm van het meer overstaken via de stuwdam Eiserbach, verorberden we onze picknick (aangeboden door het hotel) en in Rurbach deden we een terrasje. Het deel van het meer dat Urftsee heet, staken we over via de tweede stuwdam op onze wandeling, genaamd naar het meer. We keerden terug langs de Obersee en in het centrum van Einruhr verpoosden we nog eens op een terras. Deze wandeling was ongeveer 17 km lang. We waren ruim op tijd terug in het hotel opdat ik 's namiddags op mijn terras kon lezen en via de HSV-app kon vernemen dat de eerste en dan de tweede helft begon en deze laatste eindigde met een 1-0 zege. Na het avondmaal was er nog een kwis, voorbereid door Patrick, niet in koppels, zoals vorig jaar, maar individueel met zo'n 103 meerkeuzevragen (deze keer geen ereplaats noch prijs voor mij).

  22.04.2018: Viviane en ik mochten met François meerijden naar Rurbach waar we onze wandeling startten naar Woffelsbach, waar we eerst een levensmiddelenwinkel bezochten (zoals enkele anderen kocht ik een flesje plat water wat ik liever heb dan bruiswater) en deden dan een terrasje bij een hotel waar Paul en Linda naar de waard vroegen, hij herkende hen inderdaad. We deden dan een toertje extra in het dorp alvorens we een ander pad terug naar Rurbach vonden. In het bos aten we nog onze picknick op. Terug in Rurbach zagen we een fikse regenbui naderen dus reden we meteen terug naar Einrur waar we enkele uren vertoefden op het terras (waar het inderdaad een paar keer op druppelde) alvorens ons klaar te maken voor het avondmaal. Deze werd voorafgegaan door een aperitief, aangeboden door de club, en afgesloten door een obstler (of meer, want voor sommigen onder ons was die veel te straf). De wandeling was overigens zo'n 10 km lang.

  23.04.2018: Na het ontbijt rekende iedereen af en vertrok op eigen tempo (dus niet zoals vorig jaar toen we nog gezamenlijk een paar plaatsen bezochten).

  Het weer viel reuze mee: zonnig en warm tegen lunchtijd, afgezien dus van die druppels op zondag (en de nacht van zondag op maandag). Mijn foto's staan bij Google.

  23-04-2018 om 22:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  21-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - SC Freiburg

  21.04.2018: HSV - SC Freiburg: 1-0

  Ik zat op het terras van mijn hotelkamer te lezen en intussen via de HSV-app te wachten op nieuws, en dat nieuws bleek om zowat 17.20 uur behoorlijk goed. 

  Het doelpunt werd gescoord door Holtby, die zijn solo lukraak afwerkte (54'). Tot dan hadden de gasten in de eerste helft enig overwicht, maar de roodbroeken namen de controle over in de tweede helft, met het gekend resultaat, de score kon zelfs nog wat hoger geweest zijn. Men notere dat Pollersbeck de 0 gehouden heeft. Later op de avond, bij ZDF, zag ik hoe thuissupporters de zege vierden al was het behoud al 100 zeker. Mathematisch is dat behoud, zelfs zonder barragematchen, nog mogelijk want drie concurrenten hebben met 30 punten 5 eenheden meer dan HSV, en er zijn nog 3 wedstrijden, eerst twee op verplaatsing (waaronder tegen een rechtstreeks concurrent, zijnde Wolfsburg) en dan de, tevens reeds uitverkochte, allerlaatste wedstrijd (tegen Th. Hazard en co - ik heb mijn tribunekaart al een hele poos).

  Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, Sakai Steinmann (73' Ekdal) - Kostic, Holtby, Waldschmidt (56' Wood), Ito (87' Jatta) - Hunt.

  19.04.2018: HSV heeft de licentie, zonder de minste verplichting, beet voor eerste en ... tweede klasse. Deze laatste is hopelijk niet nodig.

  21-04-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: Patro Eisden M. - E. Aalst

  21.04.2018: Patro Eisden M. - E. Aalst: 0-4

  Terwijl ik met 24 andere wandelclubgenoten in Duitsland vertoefde voor een verlengd wandelweekend, nam Eendracht de maat van de thuisploeg. Het was dus Eendracht dat de beste start nam en al snel dicht bij een doelpunt kwam. Het schot van De Coninck werd echter afgeweerd door doelman Demirci en de herneming van onze middenvelder werd net voor de lijn gered door een verdediger. Heymans kopte naast na een hoekschop en de poging van De Rock kon Demirci niet verontrusten. Na een kwartier zagen we de eerste tegenprik van de Limburgers maar Allegria trapte over. Halverwege de eerste helft moest De Koker gekwetst vervangen worden door Van Tricht. De invaller had meteen een voet in de openingsgoal want op één van zijn corners was het De Neve die de bal tegen de netten duwde (0-1, 37'). Mitu kreeg nog een mogelijkheid na een voorzet van De Rock maar hij kreeg de bal niet tussen de palen.

  Patro kwam met frisse moed uit de kleedkamers en Devriendt moest met een reflex de gelijkmaker voorkomen na een schot van Depret. Aan de overkant lag Demirci in de weg bij een uithaal van De Rock en verlengde Falko Geenens een doorgekopte hoekschop over. De volgende corner was wel succesvol want De Neve kopte raak en verdubbelde op die manier de Aalsterse bonus (0-2, 60'). Twee minuten later was onze kapitein dicht bij een derde treffer maar Demirci bracht redding. endracht controleerde het hele gebeuren en koos zijn momenten uit om voor gevaar te zorgen. Een knap schot van De Rock spatte jammer genoeg op de lat uit mekaar en even later plaatste onze topschutter de bal naast doel na een verre uittrap van Devriendt. In de slotfase namen de cijfers toch nog ruimere proporties aan. De Rock kon een voorzet van Mitu afronden (0-3, 82') en net voor affluiten was het De Coninck die de eindstand op het scorebord zette (0-4), 90'.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck, Van Hoevelen, Mitu (83' Mertens), De Neve, De Rock (83' De Man), Verstraeten, Geenens F., De Koker (26' Van Tricht), Mbaye en Heymans.

  16.04.2018: Het aflopende contract van Jan Mertens werd met 2 seizoenen verlengd. Sterke Jan (niet te verwarren met "de Caje" ) kwam vorige zomer over van Temse en hoopte zoveel mogelijk speelminuten te vergaren. Dat is aardig gelukt want De Cock deed dit seizoen centraal achterin of op de linksachter vaak beroep op de 23-jarge Mertens, die alvast tot 2020 nog het Eendracht-shirt zal dragen.

  21-04-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  15-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manke Fieltochten, georganiseerd door Wrc Manke Fiel vzw

  15.04.2018: Ik schreef me in voor 14 km en wandelde langs wijken en door velden naar Bekkerzeel voor een eerste rustpauze, daar was ik ongeveer halfweg. Na nog eens zo'n 4 km, afwisselend verhard en natuurlijk, kwam ik aan de tweede rustpost waar ik mijn frisdrank buiten op de koer genoot, 't weer was er ook naar. Dan restten mij nog nauwelijks 3 km terug naar Asse.

  Het weer was zonnig bij zo'n 15°C. Mijn weinige foto's staan straks bij Google.

  15-04-2018 om 20:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - K.F.C. Oosterzonen

  15.04.2018: E. Aalst - K.F.C. Oosterzonen: 3-4

  Het begon nochtans goed, Op een uistekende voorzet van Heymans knikte Falco Geenens Eendracht op voorsprong (7'). Gevolgd door een prachtige Aalsterse combinatie via Mitu en Egerickx die met veel klasse afgerond werd door De Rock (16'). Falco Geenens scoorde zijn tweede doelpunt met alweer een rake kopbal (21'). Molenberghs kon de bal naast Devriendt in doel duwen (28'). 3-1 was de stand bij rust. Mitu had ook nog gescoord, maar hij stond buitenspel

  Erna gingen de Oosterzonen door op hun elan. De aansluitingstreffer was ook meteen een feit na een foutje van Devriendt (52'). Drie minuten later viel de gelijkmaker: Van Aerschot legde af voor Janssen en die pegelde de bal hard in doel. Invaller Christiaens zette de bezoekers zelfs op voorsprong (60').

  Zo'n riante voorsprong weggeven en met lege handen blijven zitten, zo ken ik de Eendracht niet. 

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck (84' Yala Lusala), Van Hoevelen, Egerickx (62' Van Tricht), Mitu, De Rock, De Man, Geenens F., Mertens, De Koker (74' Verstraeten) en  Heymans.

  15-04-2018 om 20:25 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  14-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: TSG Hoffenheim - HSV

  14.04.2018: TSG Hoffenheim - HSV: 2-0

  't Was precies maar een opflakkering, vorig weekend... Gnabry (18') en Szalai (27') verwezenlijkten al vroeg de stand bij rust en bij het einde van de wedstrijd. En het kon 4-0 geweest zijn want het eerste en het laatste doelpunt werden niet erkend. Eerst om de bizarre reden dat Pollerbecks zicht op de aanval verhinderd werd door Gnabry die toch al buitenspel stond, en de laatste omwille van een echt buitenspelgeval. Anders zouden ze daar toch maar zat zijn: telkens Hoffenheim thuis scoort, weerschalt de instrumentale versie van "Wat zullen we drinken, zeven dagen lang?" HSV deed wel zijn best maar dat bleef zonder resultaat. Ik zal me onlangs vergist hebben: nu hebben ze nog 12 punten te halen.

  Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Jung, van Drongelen (76' Salihovic), Douglas - Steinmann (33' Ekdal) - Kostic, Holtby, Waldschmidt (63' Arp), Ito - Hunt, die zijn 300ste BL-wedstrijd vierde.

  12.04.2018: Voor het komende seizoen heeft HSV al een nieuwe centrale verdediger een contract laten ondertekenen, ene die vier jaar geldt. David Bates, die nu nog speelt bij Glasgow Rangers (een bevriende club), onderging vandaag een medisch onderzoek, hij is overigens bijna 22 en wel reeds 1,93 m lang. Bij Glasgow is hij trouwens transfervrij, dus hij kost HSV geen duit.

  14-04-2018 om 20:24 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  08-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.34e Reynaerttocht, georganiseerd door Reynaertstappers vzw

  08.04.2018: Ik schreef me in voor 16 km, die me over verharde en onverharde wegen via Kammershoek, Gratiebossen en opzij van Turfput, leidde naar Berlare waar de eerste rustpost was in Bareldonk ('t zal niet de Donk in Overmere zijn, maar wel zeer dichtbij). Na een frisdrank en wat schuilen voor 1 regenbui ging ik verder ofwel terug naar Zele langs Berlare Broek, Blankaartsbroek en Meerskant om in Avermaat (olympisch gehucht?  ) buiten op de koer de keel te verfrissen. Van daar was het niet ver meer om terug te keren naar de plaats van inschrijving, net naast de Schrijverswijk wandelend.

  Het weer begon bewolkt met dus een regenbui en dan kwam de zon er nog door, bij zo'n 20 °C. Mijn foto's staan bij Google.

  08-04-2018 om 20:32 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  07-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: SK Deinze - E. Aalst

  07.04.2018: SK Deinze - E. Aalst: 1-2

  De Neve zette zich goed door en scoorde de 0-1 tegen zijn ex-ploeg (9'). De Rock zette de elfmeter beheerst om nadat hij gevloerd werd (19'). 0-2 was de riante stand bij rust. Challouk trapte de 1-2 tegen de netten (87') maar verder kwam de tweede in het klassement niet.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck, Van Hoevelen, Mitu (92' Marmitte), De Neve, De Rock (85' Verstraeten), Geenens F., Mertens, De Koker, Mbaye en Heymans.

  05.04.2018Falko Geenens speelt ook de komende twee seizoenen voor Eendracht Aalst. De sportieve cel is tevreden van de prestaties en de ontwikkeling van de rechtsachter en dat mondde uit in een nieuwe overeenkomst. De bijna 23-jarige Gentenaar is al sinds 2012 aan de slag bij den Iendracht. Na zijn doorstroming vanuit de beloftenkern in 2014 mocht hij onder René Desaeyere en Regi Van Acker proeven van Tweede Klasse. Falko is nu al drie seizoenen een certitude op de rechtsachter.

  07-04-2018 om 22:11 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - Schalke 04

  07.04.2018: HSV - Schalke 04: 3-2

  't Is gebeurd, de eerste zege van 't jaar 2018 is geboekt (en dat na de draw tussen Mainz - met Adler in doel - en Keulen)! Een vrije trap van op de rechter kant, genomen door Caligiuri, vindt in het midden Naldo, die geheel ongehinderd kan binnen koppen (9'). HSV toonde toch wat Eendracht Aalst-achtige weerbaarheid: een verre inworp van Santos vliegt meteen aan meerdere Schalke verdedigers voorbij en vindt in het midden Kostic, die de gelijkmaker scoort (17'). 1-1 is de ruststand. Ito speelt via links de halve Schalke verdediger tureluurs en past dan diagonaal naar Holtby, die aan de eerste paal binnen werkt. Zijn eerste poging met de hiel naar de korte hoek wordt nog geweerd, maar aansluitend drukt hij met pure wilskracht en de borst de kogel over de doellijn (52'). Een preciese bal van McKennie naar Goretzka kan Pollersbeck nog weren, bij de tweede poging, die ongelukkig over Santos bij Burgstaller landt, is onze keeper echter machtelos (63'). Juist op 't gepaste moment waagt Hunt zijn kans en pakt uit van op 20 meter. De bal knalt voor Fährmann onhoudbaar in de rechter hoek (84'). In het klassement springt HSV over Keulen.

  Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Papadopoulos, van Drongelen, SantosSteinmann (73' Ekdal) - Ito, Holtby, Hunt, Kostic (75' Jatta) - Waldschmidt (80' Arp).

  07-04-2018 om 21:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  31-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentetocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

  31.03.2018: Ik schreef me in voor 14 km en begroette eerst de clubbestuurders en andere medewerkers, alvorens naar Pamel te wandelen over verharde (zelfs smalle paadjes...) en onverharde wegen. In Pamel dronk ik eerst wat in de nog rustige rustpost alvorens een lus te wandelen. Die leidde ook eerst over vooral onverharde wegen (met enkele meters modder) en dan via het jaagpad naast de Dender tot aan het onthoofde standbeeld van de "Dikke van Pamel". Ik keerde dan terug naar de rustpost waar nu meer wandelaars zaten, onder hen nogal wat ex-leden van de 3 jaar geleden opgedoekte WSV De Sportvrienden vzw. Na een frisdrank en een babbeltje keerde ik terug naar de startplaats, ook nu weer over verharde en onverharde wegen.

  Het weer was bij wijlen zonnig, anders lichtbewolkt bi zo'n 14 °C. Mijn foto's staan bij Google.

  31-03-2018 om 21:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!