Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    06-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentewandeling, georganiseerd door Burchtstappers Herzele

    06.05.2018: Ik schreef me in voor 20 km en wandelde eerst een lus van zo'n 6 km. Bij die luttele afstand mag je dan rekenen op meer verharde wegen als natuurlijke paden. Na een frisdrank wandelde ik langs de Molen te Rullegem, Ressegem, over meer onverharde paden dan eerder, al moesten de wandelaars die wel delen met veldrijders. In Woubrechtegem hield ik nog een verfrissende pauze alvorens terug te keren langs Briel en opnieuw over veldwegen, te delen met crossers.

    Het weer was prachtig met volop zon en een aangename temperatuur, 23°C. Mijn foto's staan bij Google

    06-05-2018 om 21:17 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    05-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: Eintracht Frankfurt - HSV

    05.05.2018: Eintracht Frankfurt - HSV: 3-0

    Het doelpunt van Ito (25') werd afgekeurd wegens buitenspel, met het blote oog niet te zien. Wolf scoorde wel voor de thuisploeg (31'). Toen HSV in de tweede helft alles naar voor wierp, vielen de doelpunten aan de andere kant door Mascarell (77') en de ingevallen Meier (90'). Overigens scoorde Douglas tussendoor ook, maar eveneens vanuit buitenspel. Een geluk dat VfL Wolfsburg in Leipzig ook verloor (4-1), mits Casteels en ploegmaats dat komende zaterdag nog eens doen en HSV wint wel van Hazard en co mag Titz zijn spelers voorbereiden op twee barragewedstrijden.

    Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai (80' Müller), Papadopoulos, Jung, Douglas - Steinmann - Hunt, Ekdal (45' Kostic), Holtby, Ito (45' Waldschmidt) - Wood.

    01.05.2018: Na verdediger David Bates (Glasgow Rangers) is nog een nieuwe aanwinst genoteerd. Aanvaller Manuel Wintzheimer (19) legde medische proeven af in 't Athleticum van het UZ Eppendorf (UKE) en ondertekende een contract tot 2022. De aanvaller van de U19-Bundesliga-ploeg van FC Bayern, heeft in het huidige seizoen voor het A-Junioren- en het regionale (zoals bij ons provinciale, veronderstel ik) team van de Duitse recordkampioen en ook voor de Duitse U19-ploeg in 46 wedstrijden 41 doelpunten gescoord en komt kosteloos over van München. 

    29.04.2018: Bij VRT zitten ze ook al te popelen om HSV te zien degraderen, maar hun hoop slonk toch na de zege bij Casteels, Origi en de anderen van Wolfsburg. En bij De Standaard weten ze dat ex-HSV Heiko Westermann stopt met (professioneel) voetballen, wegens problemen met het kraakbeen in de knie. Westermann droeg in zijn carrière het shirt van Greuther Fürth, Arminia Bielefeld, Schalke 04, Hamburg, Betis Sevilla, Ajax en Austria Wenen. Tussen 2008 en 2014 verzamelde hij 27 caps voor de nationale ploeg en maakte daarin vier goals (dat zal vooral voor zijn HSV-periode geweest zijn want Löw heeft niet de gewoonte HSV-spelers oip te roepen).

    05-05-2018 om 20:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    01-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31e Disteltochten, georganiseerd door Wandelclub De Zilverdistel

    01.05.2018: Ik schreef me in voor 18 km die me leidde over (vooral) verharde en (enkele) onverharde wegen, naast en over de Dender, naar Appels voor de eerste rustpost. Van daar naar Boonwijk, de tweede rustpost, was er toch wat meer onverhard te bewandelen, want daarna (in het toevallige gezelschap van Anneme en Mark) lag de omloop weer vooral over verharde wegen, gezien we door het centrum gingen, voorbij de rechtbank en het kerkplein.

    Het weer was al beter, met zon, maar toch nog fris voor zowat halverwege de lente. Mijn foto's staan bij Google.

    01-05-2018 om 21:39 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    30-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLAANDEREN WANDELT, georganiseerd door Everbeekse Wandeltochten vzw

    29.04.2018: Ook hier kregen de Pajotten hun inschrijvingskaart in de startplaats, Basisschool Sint-Augustinus. Met Viviane en Maria (de oudste van de club) vertrok ik voor 10 km, helemaal over verharde wegen want er was 1 eindje onverhard en die lieten we dan ook maar zo. Omdat de batterij van mijn GSM plat was gefotografeerd in Brasschaat, heb ik geen foto's genomen van de Toepkapel of de Verrebroekmolen, noch van daslook.

    Met een paar pauzes regende het nog de hele namiddag.

    In tegenstelling tot voorgaande jaren werden nu geen gadgets of iets anders uitgedeeld, de frisdranken, en in Brakel ook de donkere Ename, werden in plastieken bekers geschonken, terwijl de consumenten de laatste tijd werd gevraagd zo min mogelijk plastiek te gebruiken...

    30-04-2018 om 21:01 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLAANDEREN WANDELT, georganiseerd door W.K. Noordergouw - Brasschaat vzw

    29.04.2018: Brasschaat was het eerste doel van de uitstap met de bus van De Pajotten. De chauffeur moest zijn bus parkeren op de parking van enikele winkels, daar moesten de wandelaars wachten op de pendelbus. Omdat in de klaarstaande pendelbus niet genoeg plaats was voor alle meegereisde Pajotten besloten we te wachten op de volgende. Na zowat een kwartier bleek dat er maar 1 pendelbus reed, en nu konden ook niet alle Pajotten mee omdat minder gedisciplineerde mensen rap rap in de bus stapten zodat niet elke wachtende nog plaats had, zelfs om te staan. In Brasschaat zelf, in De Leerexpert, deelde Jonny de inschrijvingskaarten uit, ik schreef er 10 km op, want de afspraak was om 12.00 uur de pendelbus terug te nemen. 

    Samen met Viviane vertrok ik dus voor een wandeling die ons het Peerdsbos uit leidde, om dan constant via openbare wegen (zeer rustig maar dus verharde wegen voor de voertuigen van de welgestelde bewoners van de ruime villa's) naar de rustpost te wandelen. Daar trof ik tot mijn grote vreugde Charles uit Hoboken aan, hij schonk frisse dranken uit. Na deze pauze gingen wij terug en dat was, tot mijn even grote vreugde, vooral over onverharde wegen door het Peerdsbos, eigenlijk het gemeentelijk park van Brasschaat. Daar aangekomen was er nog tijd om de kramen te bekijken en een broodje kaas te eten alvorens naar de bushalte te stappen. Daar troffen de Pajoten tot hun opluchting "hun" bus zodat we niet eerst de pendelbus moesten nemen (die stond ook klaar). Zo spaarden wij zeker een half uur uit en vertrokken meteen naar Brakel voor de namiddagwandeling. Overigens: de burgemeester van Brasschaat heb ik er niet gezien, Jan Jambon is dat.

    Het weer was eerder herfstig, het regende al van toen ik opstond en daar was het nog niet mee opgehouden. Mijn foto's staan bij Google.

    30-04-2018 om 20:49 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    28-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - KSV Oudenaarde

    28.04.2018: E. Aalst - KSV Oudenaarde: 1-0

    Er waren meer kansen langs beide kanten maar enkel de penalty (na een fout op Mertens), door De Rock, vaneigens, ging er in ('40).  Hiermee is hij ongetwijfeld topscorer in de 1ste Amateurliga, voor aanvang van de wedstrijd kreeg hij overigens de "Gouden Schoen" vanwege de supporters. Dit wat de laatste wedstrijd, in 9 seizoenen, van Van Den Noortgaete, daarom liet De Cock hem nog eens plaats vinden in doel, en de 0 houden. Hiermee heeft Eendracht een behoorlijk succesvol seizoen achter de rug, al is er geen promotie, of zelfs barragewedstrijd voor promotie, mee gemoeid.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Van Hoevelen, Mitu, De Neve, De Rock, Geenens F., Mertens, De Koker (74' Van Tricht), Mbaye (90' Yala Lusala) en Heymans (41' De Man).

    24.04.2018: Het contract van Devriendt werd opengebroken tot 2020 (joepie!). De 19-jarige doelman kreeg na de jaarwisseling zijn kans en mag zich sindsdien verder ontwikkelen als titularis. Van de beloften van SK Sint-Niklaas werd ook nog doelman Fabio Vandenbossche (19) aangetrokken. De jeugdopleiding van de Merchtemnaar liep langs onze club, RSC Anderlecht, Club Brugge, Zulte Waregem en KV Mechelen.

    23.04.2018: Eendracht Aalst heeft doelman Zeb Van Gerven (21) overgenomen van FCV Dender EH. Hij tekende voor twee jaar en moet de concurrentie aangaan met Julien Devriendt. De Erembodegemnaar staat eveneens te boek als een erg getalenteerde doelman. Als tiener speelde Van Gerven vier jaar in de EA-jeugd vooraleer AA Gent hem kwam wegplukken. Bij de Buffalo's klom hij op tot de beloften en nam Vanhaezebrouck de youngster in 2016 zelfs mee op stage met de A-kern. Dit seizoen stond Van Gerven door een blessure van Xavier Gies tien wedstrijden tussen de palen bij onze buren. Volgend seizoen is hij terug thuis.

    28-04-2018 om 22:17 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: VfL Wolfsburg - HSV

    28.04.2018: VfL Wolfsburg - HSV: 1-3

    Twee zeges na ellkaar, zelfs op verplaatsing bij een ploeg die ook niet wil degraderen, is dit het Titz-effect? Vooral de jongeren (Holtby, Ito, ...) lijken te herademen.  Wood scoorde van op strafschop (Ito werd ten val gebracht, 43') en Holtby werd keurig aangespeeld door Ito (45'), dus ging men "rusten" bij een 0-2 tussenstand. VfL kwam nog iets dichter bij een draw door Brekalo (78'), maar in de extra tijd stelde Waldschmidt (het "zwarte beest" voor Wolfsburg) de zege zeker, hij werkte de penalty door Kostic gemist (Casteels kaatste de bal terug), en werd daarvoor nog lang na affluiten door de meer dan 3.000 meegereisde HSV-supporters luid bejubeld. Nog twee wedstrijden te spelen, dus nog 6 punten te halen, ook al zal het niet simpel zijn, op bezoek bij Frankfurt en thuis tegen M'Gladbach.

    Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Papadopoulos, Jung, SantosSteinmann - Kostic, Holtby, Hunt (67' Ekdal), Ito (85' Jatta) - Wood (77' Waldschmidt).

    28-04-2018 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    23-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend Rursee 2018

    20.04.2018: Om zowat kwart voor drie kwam ik aan op de parking van Hotel am See, zowat tegelijk met nog enkele Pajotten. Wij meldden ons aan en kregen elk de passende kamersleutels. Mijn "eenpersoonskamer" was bepaald groot, met een dubbel bed maar vooral een ruime badkamer en een groot balkon met twee stoelen. Terwijl er op 't terras gedronken werd, kwamen Jonny en Julia ook aan. Er werd afgesproken om half vijf een toertje te wandelen, en dat was tot een eindje buiten het dorpscentrum, aan de andere kant van het meer, de Rursee. De terugweg verliep op het einde langs wat andere straten, en terug aan 't hotel werd afgesproken om half zeven aan tafel te gaan. Daar kregen we eerst een aperitief van 't hotel.

    21.04.2018: Wie wou kon mee wandelen met François (die eerder in 't jaar met andere bestuursleden op prospectie kwam) en Paul (die al eerder in de streek was met zijn Linda) over aanvankelijk verharde wegen en dan vooral veldwegen en bospaden, dikwijls met het zicht op de Rursee. We vertrokken met het meer aan onze rechterkant. Vooraleer we in Rurbach een arm van het meer overstaken via de stuwdam Eiserbach, verorberden we onze picknick (aangeboden door het hotel) en in Rurbach deden we een terrasje. Het deel van het meer dat Urftsee heet, staken we over via de tweede stuwdam op onze wandeling, genaamd naar het meer. We keerden terug langs de Obersee en in het centrum van Einruhr verpoosden we nog eens op een terras. Deze wandeling was ongeveer 17 km lang. We waren ruim op tijd terug in het hotel opdat ik 's namiddags op mijn terras kon lezen en via de HSV-app kon vernemen dat de eerste en dan de tweede helft begon en deze laatste eindigde met een 1-0 zege. Na het avondmaal was er nog een kwis, voorbereid door Patrick, niet in koppels, zoals vorig jaar, maar individueel met zo'n 103 meerkeuzevragen (deze keer geen ereplaats noch prijs voor mij).

    22.04.2018: Viviane en ik mochten met François meerijden naar Rurbach waar we onze wandeling startten naar Woffelsbach, waar we eerst een levensmiddelenwinkel bezochten (zoals enkele anderen kocht ik een flesje plat water wat ik liever heb dan bruiswater) en deden dan een terrasje bij een hotel waar Paul en Linda naar de waard vroegen, hij herkende hen inderdaad. We deden dan een toertje extra in het dorp alvorens we een ander pad terug naar Rurbach vonden. In het bos aten we nog onze picknick op. Terug in Rurbach zagen we een fikse regenbui naderen dus reden we meteen terug naar Einrur waar we enkele uren vertoefden op het terras (waar het inderdaad een paar keer op druppelde) alvorens ons klaar te maken voor het avondmaal. Deze werd voorafgegaan door een aperitief, aangeboden door de club, en afgesloten door een obstler (of meer, want voor sommigen onder ons was die veel te straf). De wandeling was overigens zo'n 10 km lang.

    23.04.2018: Na het ontbijt rekende iedereen af en vertrok op eigen tempo (dus niet zoals vorig jaar toen we nog gezamenlijk een paar plaatsen bezochten).

    Het weer viel reuze mee: zonnig en warm tegen lunchtijd, afgezien dus van die druppels op zondag (en de nacht van zondag op maandag). Mijn foto's staan bij Google.

    23-04-2018 om 22:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    21-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - SC Freiburg

    21.04.2018: HSV - SC Freiburg: 1-0

    Ik zat op het terras van mijn hotelkamer te lezen en intussen via de HSV-app te wachten op nieuws, en dat nieuws bleek om zowat 17.20 uur behoorlijk goed. 

    Het doelpunt werd gescoord door Holtby, die zijn solo lukraak afwerkte (54'). Tot dan hadden de gasten in de eerste helft enig overwicht, maar de roodbroeken namen de controle over in de tweede helft, met het gekend resultaat, de score kon zelfs nog wat hoger geweest zijn. Men notere dat Pollersbeck de 0 gehouden heeft. Later op de avond, bij ZDF, zag ik hoe thuissupporters de zege vierden al was het behoud al 100 zeker. Mathematisch is dat behoud, zelfs zonder barragematchen, nog mogelijk want drie concurrenten hebben met 30 punten 5 eenheden meer dan HSV, en er zijn nog 3 wedstrijden, eerst twee op verplaatsing (waaronder tegen een rechtstreeks concurrent, zijnde Wolfsburg) en dan de, tevens reeds uitverkochte, allerlaatste wedstrijd (tegen Th. Hazard en co - ik heb mijn tribunekaart al een hele poos).

    Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, Sakai Steinmann (73' Ekdal) - Kostic, Holtby, Waldschmidt (56' Wood), Ito (87' Jatta) - Hunt.

    19.04.2018: HSV heeft de licentie, zonder de minste verplichting, beet voor eerste en ... tweede klasse. Deze laatste is hopelijk niet nodig.

    21-04-2018 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: Patro Eisden M. - E. Aalst

    21.04.2018: Patro Eisden M. - E. Aalst: 0-4

    Terwijl ik met 24 andere wandelclubgenoten in Duitsland vertoefde voor een verlengd wandelweekend, nam Eendracht de maat van de thuisploeg. Het was dus Eendracht dat de beste start nam en al snel dicht bij een doelpunt kwam. Het schot van De Coninck werd echter afgeweerd door doelman Demirci en de herneming van onze middenvelder werd net voor de lijn gered door een verdediger. Heymans kopte naast na een hoekschop en de poging van De Rock kon Demirci niet verontrusten. Na een kwartier zagen we de eerste tegenprik van de Limburgers maar Allegria trapte over. Halverwege de eerste helft moest De Koker gekwetst vervangen worden door Van Tricht. De invaller had meteen een voet in de openingsgoal want op één van zijn corners was het De Neve die de bal tegen de netten duwde (0-1, 37'). Mitu kreeg nog een mogelijkheid na een voorzet van De Rock maar hij kreeg de bal niet tussen de palen.

    Patro kwam met frisse moed uit de kleedkamers en Devriendt moest met een reflex de gelijkmaker voorkomen na een schot van Depret. Aan de overkant lag Demirci in de weg bij een uithaal van De Rock en verlengde Falko Geenens een doorgekopte hoekschop over. De volgende corner was wel succesvol want De Neve kopte raak en verdubbelde op die manier de Aalsterse bonus (0-2, 60'). Twee minuten later was onze kapitein dicht bij een derde treffer maar Demirci bracht redding. endracht controleerde het hele gebeuren en koos zijn momenten uit om voor gevaar te zorgen. Een knap schot van De Rock spatte jammer genoeg op de lat uit mekaar en even later plaatste onze topschutter de bal naast doel na een verre uittrap van Devriendt. In de slotfase namen de cijfers toch nog ruimere proporties aan. De Rock kon een voorzet van Mitu afronden (0-3, 82') en net voor affluiten was het De Coninck die de eindstand op het scorebord zette (0-4), 90'.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck, Van Hoevelen, Mitu (83' Mertens), De Neve, De Rock (83' De Man), Verstraeten, Geenens F., De Koker (26' Van Tricht), Mbaye en Heymans.

    16.04.2018: Het aflopende contract van Jan Mertens werd met 2 seizoenen verlengd. Sterke Jan (niet te verwarren met "de Caje" ) kwam vorige zomer over van Temse en hoopte zoveel mogelijk speelminuten te vergaren. Dat is aardig gelukt want De Cock deed dit seizoen centraal achterin of op de linksachter vaak beroep op de 23-jarge Mertens, die alvast tot 2020 nog het Eendracht-shirt zal dragen.

    21-04-2018 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    15-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manke Fieltochten, georganiseerd door Wrc Manke Fiel vzw

    15.04.2018: Ik schreef me in voor 14 km en wandelde langs wijken en door velden naar Bekkerzeel voor een eerste rustpauze, daar was ik ongeveer halfweg. Na nog eens zo'n 4 km, afwisselend verhard en natuurlijk, kwam ik aan de tweede rustpost waar ik mijn frisdrank buiten op de koer genoot, 't weer was er ook naar. Dan restten mij nog nauwelijks 3 km terug naar Asse.

    Het weer was zonnig bij zo'n 15°C. Mijn weinige foto's staan straks bij Google.

    15-04-2018 om 20:42 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - K.F.C. Oosterzonen

    15.04.2018: E. Aalst - K.F.C. Oosterzonen: 3-4

    Het begon nochtans goed, Op een uistekende voorzet van Heymans knikte Falco Geenens Eendracht op voorsprong (7'). Gevolgd door een prachtige Aalsterse combinatie via Mitu en Egerickx die met veel klasse afgerond werd door De Rock (16'). Falco Geenens scoorde zijn tweede doelpunt met alweer een rake kopbal (21'). Molenberghs kon de bal naast Devriendt in doel duwen (28'). 3-1 was de stand bij rust. Mitu had ook nog gescoord, maar hij stond buitenspel

    Erna gingen de Oosterzonen door op hun elan. De aansluitingstreffer was ook meteen een feit na een foutje van Devriendt (52'). Drie minuten later viel de gelijkmaker: Van Aerschot legde af voor Janssen en die pegelde de bal hard in doel. Invaller Christiaens zette de bezoekers zelfs op voorsprong (60').

    Zo'n riante voorsprong weggeven en met lege handen blijven zitten, zo ken ik de Eendracht niet. 

    De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck (84' Yala Lusala), Van Hoevelen, Egerickx (62' Van Tricht), Mitu, De Rock, De Man, Geenens F., Mertens, De Koker (74' Verstraeten) en  Heymans.

    15-04-2018 om 20:25 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    14-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: TSG Hoffenheim - HSV

    14.04.2018: TSG Hoffenheim - HSV: 2-0

    't Was precies maar een opflakkering, vorig weekend... Gnabry (18') en Szalai (27') verwezenlijkten al vroeg de stand bij rust en bij het einde van de wedstrijd. En het kon 4-0 geweest zijn want het eerste en het laatste doelpunt werden niet erkend. Eerst om de bizarre reden dat Pollerbecks zicht op de aanval verhinderd werd door Gnabry die toch al buitenspel stond, en de laatste omwille van een echt buitenspelgeval. Anders zouden ze daar toch maar zat zijn: telkens Hoffenheim thuis scoort, weerschalt de instrumentale versie van "Wat zullen we drinken, zeven dagen lang?" HSV deed wel zijn best maar dat bleef zonder resultaat. Ik zal me onlangs vergist hebben: nu hebben ze nog 12 punten te halen.

    Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Jung, van Drongelen (76' Salihovic), Douglas - Steinmann (33' Ekdal) - Kostic, Holtby, Waldschmidt (63' Arp), Ito - Hunt, die zijn 300ste BL-wedstrijd vierde.

    12.04.2018: Voor het komende seizoen heeft HSV al een nieuwe centrale verdediger een contract laten ondertekenen, ene die vier jaar geldt. David Bates, die nu nog speelt bij Glasgow Rangers (een bevriende club), onderging vandaag een medisch onderzoek, hij is overigens bijna 22 en wel reeds 1,93 m lang. Bij Glasgow is hij trouwens transfervrij, dus hij kost HSV geen duit.

    14-04-2018 om 20:24 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    08-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.34e Reynaerttocht, georganiseerd door Reynaertstappers vzw

    08.04.2018: Ik schreef me in voor 16 km, die me over verharde en onverharde wegen via Kammershoek, Gratiebossen en opzij van Turfput, leidde naar Berlare waar de eerste rustpost was in Bareldonk ('t zal niet de Donk in Overmere zijn, maar wel zeer dichtbij). Na een frisdrank en wat schuilen voor 1 regenbui ging ik verder ofwel terug naar Zele langs Berlare Broek, Blankaartsbroek en Meerskant om in Avermaat (olympisch gehucht?  ) buiten op de koer de keel te verfrissen. Van daar was het niet ver meer om terug te keren naar de plaats van inschrijving, net naast de Schrijverswijk wandelend.

    Het weer begon bewolkt met dus een regenbui en dan kwam de zon er nog door, bij zo'n 20 °C. Mijn foto's staan bij Google.

    08-04-2018 om 20:32 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    07-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: SK Deinze - E. Aalst

    07.04.2018: SK Deinze - E. Aalst: 1-2

    De Neve zette zich goed door en scoorde de 0-1 tegen zijn ex-ploeg (9'). De Rock zette de elfmeter beheerst om nadat hij gevloerd werd (19'). 0-2 was de riante stand bij rust. Challouk trapte de 1-2 tegen de netten (87') maar verder kwam de tweede in het klassement niet.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck, Van Hoevelen, Mitu (92' Marmitte), De Neve, De Rock (85' Verstraeten), Geenens F., Mertens, De Koker, Mbaye en Heymans.

    05.04.2018Falko Geenens speelt ook de komende twee seizoenen voor Eendracht Aalst. De sportieve cel is tevreden van de prestaties en de ontwikkeling van de rechtsachter en dat mondde uit in een nieuwe overeenkomst. De bijna 23-jarige Gentenaar is al sinds 2012 aan de slag bij den Iendracht. Na zijn doorstroming vanuit de beloftenkern in 2014 mocht hij onder René Desaeyere en Regi Van Acker proeven van Tweede Klasse. Falko is nu al drie seizoenen een certitude op de rechtsachter.

    07-04-2018 om 22:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - Schalke 04

    07.04.2018: HSV - Schalke 04: 3-2

    't Is gebeurd, de eerste zege van 't jaar 2018 is geboekt (en dat na de draw tussen Mainz - met Adler in doel - en Keulen)! Een vrije trap van op de rechter kant, genomen door Caligiuri, vindt in het midden Naldo, die geheel ongehinderd kan binnen koppen (9'). HSV toonde toch wat Eendracht Aalst-achtige weerbaarheid: een verre inworp van Santos vliegt meteen aan meerdere Schalke verdedigers voorbij en vindt in het midden Kostic, die de gelijkmaker scoort (17'). 1-1 is de ruststand. Ito speelt via links de halve Schalke verdediger tureluurs en past dan diagonaal naar Holtby, die aan de eerste paal binnen werkt. Zijn eerste poging met de hiel naar de korte hoek wordt nog geweerd, maar aansluitend drukt hij met pure wilskracht en de borst de kogel over de doellijn (52'). Een preciese bal van McKennie naar Goretzka kan Pollersbeck nog weren, bij de tweede poging, die ongelukkig over Santos bij Burgstaller landt, is onze keeper echter machtelos (63'). Juist op 't gepaste moment waagt Hunt zijn kans en pakt uit van op 20 meter. De bal knalt voor Fährmann onhoudbaar in de rechter hoek (84'). In het klassement springt HSV over Keulen.

    Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Papadopoulos, van Drongelen, SantosSteinmann (73' Ekdal) - Ito, Holtby, Hunt, Kostic (75' Jatta) - Waldschmidt (80' Arp).

    07-04-2018 om 21:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    31-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentetocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

    31.03.2018: Ik schreef me in voor 14 km en begroette eerst de clubbestuurders en andere medewerkers, alvorens naar Pamel te wandelen over verharde (zelfs smalle paadjes...) en onverharde wegen. In Pamel dronk ik eerst wat in de nog rustige rustpost alvorens een lus te wandelen. Die leidde ook eerst over vooral onverharde wegen (met enkele meters modder) en dan via het jaagpad naast de Dender tot aan het onthoofde standbeeld van de "Dikke van Pamel". Ik keerde dan terug naar de rustpost waar nu meer wandelaars zaten, onder hen nogal wat ex-leden van de 3 jaar geleden opgedoekte WSV De Sportvrienden vzw. Na een frisdrank en een babbeltje keerde ik terug naar de startplaats, ook nu weer over verharde en onverharde wegen.

    Het weer was bij wijlen zonnig, anders lichtbewolkt bi zo'n 14 °C. Mijn foto's staan bij Google.

    31-03-2018 om 21:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: VfB Stuttgart-HSV

    31.03.2018: VfB Stuttgart-HSV: 1-1

    Het begint te verbeteren, gelijkspelen op Stuttgart is niet zo slecht, en net als vorige wedstrijd opende HSV de score. Waldschmidt schoot van links komend vanuit scherpe hoek naar doel, Zieler kon nog naar voor afweren en Holtby stond goed geplaatst om de bal in doel te trappen. Douglas had overigens kort voordien met een sterke tackle de bal veroverd. In de 42ste munuut werkte Hunt de bal naar Ambrosius, die kopte naar doel, Zieler kaatste de bal weer, Waldschmidt trapte de bal in doel, maar de arbiter had al gefloten wegens (nipt) buitenspel van Ambrosius. Kort voor de pauze nam Insua links een hoge bal direct aan en trapte zo gemakkelijk voorbij Sakai. Die pas kopte Ambrosisus ongelukkig voor de voeten van Thommy, die van op 13 meter afdrukte. Pollersbeck kon het schot niet goed vangen en Ginczek schoof de 1-1 van op korte afstand binnen. Na de pauze bleef het bij pogingen en volgens de LiveTicker-reporter zou het bobijntje bij HSV op geweest zijn; toch niet bij Hahn en Ito, die laat in de wedstrijd ingevallen waren?

    Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Ambrosius (46' van Drongelen), Jung, Douglas Santos - Steinmann (73' Hahn) - Hunt, Gouaida (59' Ito), Holtby, Kostic - Waldschmid.

    28.03.2018: Servië won met 2-0 van Nigeria, Kostic deed mee maar de 2 doelpunten kwamen van een ex-RSC Anderlecht-speler. Griekenland, met Papadopoulos, won met 1-0 van Egypte, het doelpunt kwam van een Racing Genk-speler. Wood scoorde zelf het enige doelpunt waarmee USA won van Paraguay. Japan verloor (op Sclessin) met 1-2 van Oekraïne, Sakai deed mee. Mavraj en zijn Albanese collega's verloren van Noorwegen met het kleinste verschil. Van Drongelen, met de Oranje U21, won met dezelfde score van Andorra.

    Over Mavraj gesproken: Titz, von Heesen en Peters verwezen hem, 31 jaar jong, naar de U21... Wellicht wacht HSV op een ploeg die hem een contract aanbiedt. Ik kan me niet herinneren dat ik iets las over wangedrag (zoals Walace Souza die afgelopen winter te laat op de winterstage aankwam).

    24.03.2018: Janjicic won met de U20-ploeg niet alleen met 3-1 van Malta, hij scoorde zelfs nog het tweede doelpunt. Sakai speelde met Japan tegen Mali een draw, 1-1. Deze wedstrijd vond dus op Sclessin plaats en de HSV-kapitein kwam pas in de tweede helft op 't plein. Kostic deed wel voor de volle 90 minuten mee, maar kon op het eind toch de 1-2 nederlaag van Servië bij Marokko niet verhinderen. Ook Papadopoulos kon niet winnen van Zwitserland, hij moest dan ook de hele wedstrijd op de bank doorbrengen. Beter deed Vagnoman het (hij wordt tegenwoordig ook door Titz op 't scheidsrechtersbald gezet). De 17-jahige speelde met de Duitse U18-ploeg in Eilenburg 2-2 tegen Frankrijk. Met een nog doelpuntenrijkere draw eindigde de wedstrijd voor Ito. In het kader van een vierlandentoernooi in Asunción eindigde die wedstrijd van de Japanse U21 tegen de U20 van Venezuela met 3-3.

    20.03.2018: Ik dacht dat het al vast stond, dat Sakai met zijn nationale ploeg te Luik wedstrijden zou spelen tegen Mali (23 maart) en Oekraïne (27 maart), nu wordt dat toch bevestigd op de website van HSV.  Walace wordt om disciplinaire redenen versast naar de U21 bij HSV, tot hij zijn leven betert.

    19.03.2018: Er zijn interlands gepland en 7 HSV-spelers zijn door hun nationale coach uitgenodigd. Wood speelt met de US-ploeg een vriendschappelijke match tegen Paraguay (28 maart). Papadopoulos moet met Griekenland tegen Zwitserland (23 maart) en Egypte (27 maart) aantreden, Kostic (Servië) test in Marokko (23 maart) en Nigeria (27 maart), en Mavraj (Albanië) ontvangt Norwegen (26 maart). Van Drongelen speelt tegen de jongerenploeg van België op 22 maart en vijf dagen later voor de EK-kwalificatiewedstrijd in Andorra (27 maart). Voor wat de andere jongeren betreft, Ito krijgt zijn debuut bij de U21 bij een testtoernooi voor U21-teams in Paraguay, Japan speelt dan op 21 maart tegen Chili, op 23 maart tegen Venezuela en op 25 maart tegen de thuisploeg. Janjicic speelt met de U20 van Zwitserland (23 maart) tegen Malta en tegen Italië (27 maart).

    31-03-2018 om 20:42 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    25-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19e Camtocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

    25.03.2018: Ik schreef me in voor 17 km ('t was een beetje minder maar mijn auto stond ver geparkeerd  en wandelde over verharde en vooral onverharde wegen en paden via Roosdaal (De Haas was nog gesloten) naar Neigem voor een pauze. Daar wandelde ik een lus van 3,7 km waarvan toch bijna 3 km door het Neigembos gingen. Na nog een rustpauze in de zaal van het schooltje ging ik terug naar Gooik via de gehuchten Terhagen en Letterbeek, ook over verharde en vooral onverharde wegen en paden.

    Het weer was bij wijlen zonnig bij zo'n 10 °C. Mijn foto's staan bij Google.

    25-03-2018 om 21:06 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - Dessel Sport

    25.03.2018: E. Aalst - Dessel Sport: 1-1

    De Rock zette de strafschop Eendracht om na een overtreding op Mbaye (41'), 1-0 was de ruststand. Van Hoevelen ging onder de bal door en Breugelmans jaagde de bal staalhard in het kruis (78'). Ik denk dat dit niet zo'n slecht resultaat is tegen de vierde in 't klassement.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, Deconinck, Van Hoevelen, Mitu (74' Diarra), De Neve, De Rock, De Man (88' Yala Lusala), Geenens F., Mertens, Mbaye en Heymans.

    25-03-2018 om 20:31 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!