NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  16-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Haaltert, georganiseerd door Euraudax België (258)

  Ik kom voorspoedig aan bij Hof ten Eede en vind zelfs nog parkeerplaats voor de deur. Binnen tref ik enkele bekenden, zoals Marleen en Paul, zij is vandaag organisatrice en baankapitein, Paul helpt (samen met Linda wier Charles "laatste man" is) bij de 2 wagenrusten.

  Om 10 uur vertrekken we naar Mussenzele, een gehucht van Haaltert, waar een bed & breakfast is en daarin is ook een klein museum, het Mini Museum Mussenzele. Daarin is aandacht voor werktuig (o.a. voor kuipers, mandenmakers, klompenmakers, enz.), ontspanning (oud speelgoed, maar niet allemaal onbekend voor mij), gezin, school en religie. Er kunnen eigenlijk maar 10 bezoekers tegelijk het museum bezoeken, dus worden we in twee groepen ingedeeld, een groep gaat meteen het museum bezoeken, de andere (waar ik toe behoor) mag eerst iets verbruiken op het terras, waar gastvrouw Roos nog gauw enkele stoelen bij zet. De meesten van ons drinken een Tripel M wat ter plaatse gebrouwen wordt (best lekker voor een blond bier!). Na ongeveer een kwartier is de eerste groep terug en dus gaat de tweede groep het museum bezoeken (behalve Jos, die liever op het terras bleef ), en het is best interessant, hoor! Rik leidt ons rond en geeft uitleg over oude werktuigen, sommige demonstreert hij effectief. Verder bekijken wij een klasje uit de 19de eeuw met een kaart zo oud dat België er niet eens opstaat, dan als deel van de Nederlanden, een living met Leuvense stoof en platendraaier, oud speelmateriaal en een lokaaltje met religieuze spulletjes.

  Dan is het tijd om verder te wandelen naar Denderhoutem, van het ene paadje naar het andere om bij een gesloten supermarkt voor de wagenrust, en dan gaat het terug naar Haaltert, waar we het Warandepark doorwandelen en er net uit de tweede wagenrust hebben. Van daar is het een luttele 3 km tot de startplaats.

  Marleen heeft veel onbekende paadjes gevonden en we hebben er zeer van genoten, ook van het weer trouwens, want na enkele 100 meter trek ik mijn trainingsvest al uit. Mijn foto’s staan hier:
  https://picasaweb.google.com/9470hvds/EuraudaxHaaltert12

  16-09-2012 om 21:25 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Eintracht Frankfurt - Hamburger SV

  16.09.2012: Eintracht Frankfurt - Hamburger SV: 3-2

  Het was bijna pauze toen ik via de LiveTicker inpikte, HSV stond al 2-0 achter door Inui en Occean, en net op tijd om te lezen dat Westermann scoorde. Van der Vaart had een hoekschop vervaarlijk naar het midden gebracht, waar Westermann op de loer lag en na de kopbal van Rudnevs slechts binnen te schuiven had. Voordien waren er nog kansen voor de bezoekers (meestal had Van der Vaart er een voet in), maar de keeper van neofiet (sinds lang) Frankfurt had een gezegende dag (of zou die Trapp altijd zo goed zijn?). De bezoekende supporters waren iets gerustgesteld, dat doelpunt was toch een verademing, maar in de laatste seconden van de eerste helft bestrafte scheidsrechter Stark een fout van Jiracek met een rode kaart. Volgens de reporter een zeer betwistbare beslissing, volgens hem had Jiracek ook de bal geraakt.

  Bij de start van de tweede helft werd Fink naar de tribune verwezen omdat hij die rode kaart effectief betwist had. Frankfurt begon meteen verschroeiend aan de tweede helft. Met succes want het derde doelpunt viel door Aigner. HSV weerde zich verder en na een uur viel het hoop gevende doelpunt. Van der Vaart (zo te lezen echt de uitblinker bij HSV!) paste in de loop van Son en die overtroefde Trapp. HSV bleef strijden maar zonder nog te kunnen scoren. Dat is een verschil met “mijn” Belgische ploeg, Eendracht Aalst, dat een 0-2 voorsprong helemaal weggaf en (ook) met lege handen huiswaarts keerde (opponent was KV Oostende), de eindscore was overigens dezelfde. Hoopgevend voor HSV is mijns inziens dat Van der Vaart nog altijd de puike speler is als bij zijn vorig verblijf aan de Elbe, een veel geslaagder transfer dan Jiracek (tot nog toe?).

  Hamburger SV: Adler - Bruma, Westermann, Mancienne (33‘ Diekmeier), Lam (82‘ Ilicević) - Badelj, Jiracek - Son, Van der Vaart, Jansen - Rudnevs (66’ Beister).

  11.09.2012: Vandaag speelt België tegen Kroatië, maar ik heb de indruk dat Petrić er niet bij is, wellicht start Ilicević op de bank. Volgens Het Nieuwsblad is Badelj er nu wel bij, maar weet de sportredactie niet dat hij bij HSV speelt (dat wist ze van Ilicević ook niet, vandaag wel, want ik had op de site gereageerd ). Gereageerd in die zin heb ik ook voor Badelj want die zou nog bij Zagreb spelen (hij deed dat nog eventjes om die ploeg aan de kwalificatie voor de Champions' League te helpen). Vanavond de update over deze en andere interlands met HSV-spelers.

  En hier zijn we weer: bij Kroatië geen Ilicević noch Badelj op 't scheidsrechtersblad, zelfs geen Petrić, wel Olić en die is erbij gekomen in de 59ste minuut, maar hij veranderde de score niet meer, het bleef 1-1 door Perisić en Gillet (fraai afstandsschot). De enige HSV-er die echt meedeed, en dan nog maar een krappe 10 minuten, was Berg, en die scoorde zelfs het tweede Zweedse doelpunt, tegen Kazachstan, dat zelf niet scoorde.

  08.09.2012Ilicević bleef op de bank zitten en Petrić stond zelfs niet op de spelerslijst, Badelj ook niet, maar misschien heeft hij nog last van zijn spierblessure, Kroatië won met 1-0. Denemarken – Tsjechië is eigenlijk pas vandaag en Jiráček doet ook mee maar Drobny zit op de bank. Rudnevs had geen geluk, hij deed wel mee en verloor dus thuis van Griekenland (hij scoorde niet). Rajković was dus helemaal niet gevraagd om naar Schotland af te reizen (vandaar dat HSV hem niet vermeldde in de lijst interlands). Sinds hij ambras had met Son heb ik van hem niets meer vernomen, zou er wat meer aan de hand zijn? Rincon moest blijkbaar ook niet mee naar Lima, Venezuela verloor 2-1 van Guerrero en zijn landgenoten (de krijger scoorde niet). Net als Sala heeft ook Beister gescoord, dit tegen Wit-Rusland, het werd er 3-0. Bruma scoorde geen van de 4 doelpunten tegen Oostenrijk (4-1) maar oogstte wel een gele kaart.

  HSV heeft nog eens een oefenmatch gespeeld en met groot doelpuntenverschil gewonnen van Niendorf: 11-2, de spelers die voor de 11 doelpunten zorgen waren Nafiu (een Macedonische tester van FC Basel, scoorde 3 keer), Son (ook 3), Arslan (2), Sternberg, Van der Vaart en Tesche.

  07.09.2012: Berg en Sala hebben dus al een interland achter de rug, ze hebben zelfs beide gescoord. Voor Berg was dat een oefening voor volgende week (oefenmatch), en zijn doelpunt was het enige, maar voor Sala was het tijdens een kwalificatiewedstrijd. Hij zette daar een penalty om en dat was een van de 7 doelpunten tegen Liechtenstein (wel bij de -21-jarigen). Over leeftijd gesproken, gisteren werd via Facebook gemeld dat Beister 22 jaar geworden was. Waarom speelt hij dan nog bij de -21-jarigen? Löw, als je met je nationale ploeg naar Brazilië wil, binnen twee jaar, wil je hem dan wel eens oproepen, en niet om zijn kont te schuren op de bank?

  HSV heeft een uitnodiging ontvangen van Grêmio Porto Alegre dat blijkbaar een nieuw stadion heeft, de Grêmio Arena, aan de foto op de website van HSV te zien is 't een pareltje, en ook een beetje groter dan de Imtech Arena want het biedt plaats aan 60.700 toeschouwers. De spelers en al wie meegaat, zal in het vliegtuig mogen slapen, want eerst, op 7 december, wordt gespeeld (en hopelijk gewonnen) tegen Hoffenheim om dan de lucht in te gaan om 's anderendaags in Porto Alegre aan te komen (zouden ze ergens moeten overstappen?). Blijkbaar moet daar niet effectief gespeeld worden, anders deden ze dat alvast tegen ex-HSV Zé Roberto. 't Is intussen 29 jaar geleden dat HSV de wereldbekerfinale verloren heeft van Grêmio Porto Alegre met 2-1 na verlengingen (die wedstrijd vond in Japan plaats in 't kot van de nacht, onze tijd).

  05.09.2012: 't Is duidelijk 't seizoen van de terugkomers. Beister, Van der Vaart en nu Frank Rost, niet om Adler, Drobny en Neuhaus uit het doel te houden, maar om de damesploeg van HSV te trainen.

  Over den "Ollander" gesproken, er wordt veel druk op zijn schouders gelegd. Hij is dan wel behoorlijk geroutineerd (zelfs in 't bankzitten, bij Real Madrid, misschien kan hij Skjelbred wat moed inspreken), maar toch, alles (en dan vooral zeges en dus een beter klassement) van hem laten afhangen, ik weet niet of dat zo'n schitterend idee is. In alle geval, hij heeft ook gescoord, maar 't was wel tegen "Janneke en Mieke": SC Schwarzenbek gaf HSV partij en verloor met 12-0. Behalve hij, scoorden ook Jansen, Diekmeier (2x), Lam (die is dus genezen), Son (4x), Tesche, Brügmann en Arslan (die is dus ook genezen).

  03.09.2012: We zullen dus maar stillekes zwijgen over de match van eergisteren en onze blik naar de toekomst wenden, slechter kan het haast niet worden (en zeker niet met Van der Vaart tussen de lijnen ).

  Vooral vrijdag en volgende maandag worden enkele, al dan niet erg belangrijke, interlands gespeeld met HSV-spelers:

  Berg op 06.09.12 testwedstrijd: Zweden – China en op 11.09.12 WK- kwalificatie: Zweden - Kazachstan

  Drobny en Jiráček op 07.09.12 WK- kwalificatie: Denemarken – Tsjechië en op 11.09.12 WK- kwalificatie: Tsjechië – Finland

  Ilicević op 07.09.12 WK- kwalificatie: Kroatië – Macedonië en op 11.09.12 WK- kwalificatie: België – Kroatië (welkom, Ivo J)

  Rudnevs op 07.09.12 WK- kwalificatie: Letland - Griekenland en op 11.09.12 WK- kwalificatie: Bosnië-Hercegovina - Letland         

  Beister op 07.09.12 EK-kwalificatie -21: Duitsland – Wit-Rusland en op 10.09.12 EK- kwalificatie -21: Bosnië-Herzegovina – Duitsland

  Bruma op 07.09.12 EK- kwalificatie -21: Nederland - Oostenrijk

  Sala op 06.09.12 EK- kwalificatie -21: Italië - Liechtenstein en op 10.09.12 EK- kwalificatie U21: Italië - Ierland

  16-09-2012 om 20:23 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: KV Oostende - SC Eendracht Aalst

  16.09.2012: KV Oostende - SC Eendracht Aalst: 3-2

  Eendracht Aalst begon verschroeiend aan de eerste helft met mooi aanvallend voetbal en dat resulteerde halverwege de eerste helft in twee doelpunten, ene van Martin en ene van uitblinker Di Gregorio. De aanvallende prikken deden KVO pijn, die probeerde iets tegenover het Aalsterse overmacht te plaatsen maar hun hoge ballen kwamen zelden aan. Het was Eendracht Aalst dat de meest gevaarlijk ploeg bleef. KVO kon Eendracht in de eerste helft niet één keer uit verband spelen en dus bleven ze maar met lange ballen werken. Pogingen van Depoitre (ex-Eendracht) en Dissa gingen over. De aansluitingstreffer kwam er toch voor de thuisploeg nadat Jonckheer de makkelijk mocht uithalen van buiten de zestien en via Van Den Noortgaete en het doelhout ging de bal over de lijn.

  In tegenstelling tot de eerste helft was het niet Eendracht maar wel KVO dat verschroeiend aan de tweede helft begon en dat leverde de thuisploeg de zege op, met doelpunten van Martens en Brouckaert. Vorige week, in Westerlo, gaf Aalst al een voorsprong van twee doelpunten weg, en kon het 1 punt meebrengen, nu komt Eendracht met lege handen terug naar huis (de uitslag van “mijn” Duitse ploeg is hetzelfde, maar die kwam wel twee keer terug, van 2-0 naar 2-1 en van 3-1 naar 3-2). Daar zal trainer Van Renterghem zich eens moeten over bezinnen en eventueel zijn beleid aanpassen.

  Eendracht Aalst: Van Den Noortgaete, Gunst, Filipović, Bogaerts, Smet, Van Damme, Pietermaat, De Cuyper (76' Weydisch), Martin (60' Vandewalle), Di Gregorio, Glouftsis (67' Van Eyk).

  16-09-2012 om 20:17 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  10-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 50 km van de Denderstreek, georganiseerd door WSV De Sportvrienden vzw (087)

  Nadat ik pistolets en taarten haalde bij de bakker kwam ik voorspoedig aan bij Heilige Harten College in Ninove, sinds lange tijd (zo'n 7 jaren, en toen voor de wisselbekertocht wat nu in Haaltert start) nog eens startplaats van een wandeltocht. Weldra kon ik uitladen en mij installeren nabij de inschrijvingstafel, dat door Etienne werd beheerd, in zijn eentje, intussen verkocht Ulrik consumptiejetons, gaf een controlestempel aan wie 6 of 50 km wandelde (toevallig de twee uitersten in aangeboden afstanden ). Etienne werd af en toe bijgestaan door Jonas die stickers verkocht en boekjes afstempelde, tussendoor zijn vader aan de toog bijstaand. De eerste uren kon ik ijverig inschrijvingskaarten sorteren en tellen, aanvankelijk hield ik de kaarten bij waar als afstand 50 km stond genoteerd (behalve bij 1 Horizon Opwijk-stapper, maar van hem wist ik het toch al ), zo telde ik 23 lange-afstandswandelaars. Tegen de middag moest ik niet zoveel kaarten per lichting meer bijeen harken en de telling eindigde met een score, beter dan de twee vorige jaren, zijnde 801 (medewerkers inbegrepen). Intussen had ik ook 1 mutualiteitsformulier ingevuld en afgestempeld, enkele adresetiketten afgedrukt en 1 naam genoteerd voor de huldiging door de federatie in januari 2013.

  Het weer was lekker zonnig, warm en dus dorstig, en Egmonter Etienne, in gezelschap van zijn Nelly, maakte enkele leuke en mooie foto's, waarvoor dank :


   

  10-09-2012 om 20:51 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!