NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  31-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.01.2011 - 18de Manneken-Pistochten, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen (135)

  Ik kwam voorspoedig aan en vond een parkeerplaats niet ver van de startplaats, Jeugdcentrum 'De Spiraal', waar ik enkele Sportvrienden trof en schreef me in voor 16 km. Het parcours liep eerst langs de Dender naar Onkerzele, waar ik nog eens passeerde aan de Wambashoeve waar ik enkele jaren geleden met Annemie de kerstdagen doorbracht. Terug naar Geraardsbergen voorzag de parcoursbouwer een lang bezoek aan de buurt van de Vesten, de Muur en de Oudenberg. Uiteindelijk ging het langs de Dender opnieuw naar de startplaats.

  Voor deze bescheiden afstand van 16 km mocht ik toch drie keer mijn controlekaart laten afstempelen en de vierde “controle” was een gratis jenever of warme chocolademelk in ruil voor een bonnetje, verkregen bij de inschrijving. Jenever van choco was er ook dus combineerde ik beide aanbiedingen.

  Het was een voor die bescheiden afstand bij wijlen toch pittige maar vooral aan natuur rijke tocht, met evenzeer verharde als onverharde wegen, maar die onverharde waren dikwijls wel bevroren, zodat die ook verhard waren. Het weer viel mee voor de tijd van het jaar: droog en koud, al was het pas aan het zwembad, waar het druppelkot stond, dat de zon er probeerde door te komen.

  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.com/helgavds/MannekenPis11

  31-01-2011 om 22:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  30-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29.01.2011 - Steenbeektocht - 8ste Herdenkingstocht Patrick LeJeune, georganiseerd door WSV De Sportvrienden vzw (087)

  Hoewel in de Marching als startuur 08.00-15.00u vermeld staat, zaten al enkele wandelaars in Dorpshuis De Fransman toen ik er aan kwam, en het was toen nog geen 07.00 uur. Geholpen door medewerker Paul B. droeg ik mijn werktuigen binnen alsook bakken met pistolets en bakken met taarten. Ik installeerde mijn mobiel secretariaat en kon meteen beginnen met de ledenadministratie: verkoop van lidkaarten (ook nieuwe ), drukken van adresklevers (zolang de printer er zin in had, tenminste... ), invullen van mutualiteitsattesten (nogal wat ziekenfondsen betalen lidgelden terug onder zekere voorwaarden), ontvangen van 30-stempel- en prestatiebladen, ontvangen van inschrijvingen voor de busuitstap naar de Nationale Wandeldag en/of het clubfeest.

  Toen ik eindelijk een eerste keer aan een telling kon beginnen (geholpen door Paul T. die de kaarten sorteerde), na 10 uur alleszins, bleek dat we een ruimere opkomst mochten noteren, vooral van bevriende wandelclubs. Kwam dit door het mooie (maar koude) weder? Omdat er weinig "concurrentie" was (er was nog 1 tocht in Oost-Vlaanderen)? Of, wat ik vermoed, vooral om respect en medeleven te betuigen? Woensdag jl (26 januari) is onze voorzitter Herman nl overleden in het OLV Ziekenhuis te Aalst.  De uitvaart vindt plaats op maandag 31 januari om 10.30 uur in de Sint-Gorikkerk van Haaltert.

  De opkomst van de wandelaars was verspreid over bijna de hele dag, terwijl er gewoonlijk een soort van rustperiode is rond het middaguur, misschien had de rechtstreekse uitzending van de vrouwenfinale van de Grand Slamwedstrijd in Australië ermee te maken (gewonnen door Kim Clijsters, die daar nog uitermate populair is). De uitslag met Staplijst (dat volgende maand eindelijk ook door Aktivia wordt geïmplementeerd) staat op de website van de club (http://www.desportvrienden.be/FR_Uitslag110129.html), benevens een link naar het fotoalbum van Etienne S. (http://picasaweb.google.com/etienne.scheerlinck/Heldergem110129) en verschijnt weldra op de site van de Marching (eerst naar deze tocht zoeken). Daaruit zal blijken dat de Staplijst nog clubs erkent als Aktivia-clubs terwijl die daar blijkbaar niet meer bestaan.

  De wandelaars waren best tevreden met de omlopen (zoals gewoonlijk ) en voor de rest hebben wij (5 bestuursleden en 20 losse medewerkers) goed onze plan getrokken, Herman is van "daar boven" hopelijk fier op zijn club.

  30-01-2011 om 22:52 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  29-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, 1. FC Nürnberg-HSV

  29.01.2011: 1. FC Nürnberg-HSV: 2-0

  Terwijl ik mijn "nestel" afdraaide voor de wandelsport, ging HSV dus de boot in te Nürnberg. Volgens wat ik op de website van de bezoekers lees, bracht Simons, na een doelpuntenloos eerste helft, de thuisploeg van op de penaltystip op voorsprong (59ste minuut). Cohen verdubbelde de score in de 70ste minuut. Eerder al had Kacar na een vermeende noodrem de rode kaart gezien.

  26.01.2011: In navolging van Choupo-Moting,  Petric, Drobny en Besic, zijn nu ook Elia, Mathijsen en Van Nistelrooy opgeroepen door hun bondscoach.

  25.01.2011: Son zal de finale van de Azië-Beker niet spelen, Zuid-Korea verloor de halve finale van Japan met 5-2 na 11-metertrappen. Son werd in de 82ste minuut het veld opgestuurd en was betrokken bij de gelijkmaker (2-2) in de 120ste minuut. Op het einde bracht het niets op en Zuid-Korea speelt vrijdag (28.01.11) om 18.00 uur voor de derde plaats.

  Op 9 februari worden interlands gespeeld en Veh zal een training of zo kunnen houden zonder Choupo-Moting (speelt dan met Kameroen een testwedstrijd in Skopje tegen Macedonië), Petric en Drobny komen elkaar tegen in Pula tijdens de wedstrijd Kroatië tegen de Tsjechische Republiek. En tot slot Besic die tegen Mexico speelt in Atlanta (USA) voor Bosnië-Hercegovina.

  24.01.2011: Een mijner broers had het me al laten weten en het staat ook op de website van De Standaard, Hamburg laat Van Nistelrooy niet gaan. De Nederlandse spits zag zelf een terugkeer naar de Koninklijken wel zitten maar zelfs een bod van 2 miljoen euro kon de Duitse club niet overtuigen. 't Zijn nog solden, zeker, dat die rijke club denkt er met 2 miljoen euro van af te komen? Voorzitter Hoffmann voegde eraan toe dat hij de Madrilenen "nogmaals maar nu voor de laatste keer" heeft afgewezen. Van Nistelrooy kwam pas een jaar geleden van Madrid naar Hamburg. HSV staat momenteel zesde in de Bundesliga, 17 punten achter leider Borussia Dortmund (en drie achter Bayern München) maar heeft de ambities nog niet begraven en rekent daarbij op de Nederlandse spits.

  29-01-2011 om 21:19 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  21-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-Eintracht Frankfurt

  21.01.2011: HSV-Eintracht Frankfurt: 1-0

  Veh start met de volgende opstelling: Rost, Westermann, Aogo, Zé Roberto, Elia, Trochowski (alleen maar omdat Jarolim geelgeschorst is...), Demel, Pitroipa, Van Nistelrooy, Ben-Hatira en Kacar; deze zitten op de bank: Drobny, Petric (toch niet de hele wedstrijd, zeker?), Tesche, Choupo-Moting, Rincón, Besic en Torun.

  HSV start de wedstrijd nogal offensief, 't is nog wachten op het doelpunt, als die tenminste niet aan de andere kant valt want in 10' heeft Demel toch al een paar keer verzaakt. Na een half uur knallen Kacar en opponent Meier tegen elkaar, voor Kacar lijkt het nog mee te vallen, maar die van Frankfurt wordt vervangen, terwijl Kacar nog verzorgd wordt. Even later wordt hij toch ook vervangen, door Rincón. Zowat aan het einde van de eerste helft krijgt HSV twee hoekschoppen na elkaar, doch helaas zonder resultaat. Ondanks 80% balbezit voor HSV is er nog niet gescoord.

  Bij de start van de tweede helft is Petric gekomen in de plaats van Pitroipa, die zich bij een eerder aanvalsaktie bezeerd had. En zoals de eerste helft begint de tweede met een offensieve thuisploeg (Elia, Van Nistelrooy, Ben-Hatira). Maar het moet een gat zien te vinden in de vijfmansdefensie van de bezoekers. De LiveTicker-reporter vraagt zich af waar de tweede adem blijft, en zie, Petric heeft 'm gevonden. Ben-Hatira zet zich door op de rechterkant, zijn vlakke pas gaat naar de tweede paal, daar "ligt" Petric op de loer en trapt de bal met een lang been over de lijn. Even later moet Rincón te hulp schieten wanneer Fenin Rost komt "bedreigen". De koppen in de tribunes zijn geteld: 50239. Een kwartier voor tijd stuurt Trochowski Van Nistelrooy met een mooie pas naar de 16 meter, maar de Hollander wordt teruggefloten want hij staat buitenspel. Hij zou Mourinho nogal horen zeker, mocht 'm dat bij Real doen. Enkele minuten later probeert Petric nog een tweede doelpunt te scoren maar zijn trap van op 14 meter gaat er net langs. In deze tweede helft heeft HSV nog iets meer dan de helft balbezit en ze moeten nog opletten voor een tegendoelpunt. Nog vier officiële minuten en vooraan is er bijna de kans tot 2-0, maar Zé Roberto wordt op het laatste moment ten val gebracht. Scheidsrechter Stark laat verder lopen. Dat geeft de kans op een counter, maar Köhler trapt een meter te hoog. Iets later komt Tesche Elia vervangen. Na 90 minuten worden er nog 2, zelfs 3 extra gespeeld. Om de bal wordt slag geleverd. Tesche leidt een counter in, die bij Petric landt, maar bij diens poging om op Van Nistelrooy te spelen, wordt de bal met de bovenarm van Clark afgeblokt, er wordt echter niet voor penatly gefloten. En dan wordt wel gefloten voor het einde van de wedstrijd, de drie puntjes blijven in Hamburg.

  19.01.2011: Nog wat nieuws, via de nieuwsbrief, is dat Petric paraat is voor de wedstrijd van overmorgen en dat Drobny opgeroepen is voor de interland met Kroatië op 2 februari.

  18.01.2011: Op de website van HSV staat er nu wel te lezen dat er, tijdens de training, reportage voor het Spaanse publiek gemaakt werd. Veh stelt dat er een gesprek onder 4 ogen was en hij rekent er op dat Van Nistelrooy snapt dat HSV hem niet kan en wil laten gaan. Dat hij zijn eventuele emigratie naar Madrid dus maar uitstelt.

  In de Azië-beker heeft Son een van de vier Zuid-Koreaanse doelpunten gescoord tegen India, het is te zien op YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RzruwGtlM7I).

  17.01.2011: Op de website van HSV staat daarover natuurlijk niets te lezen ( ) maar wel op de website van De Standaard: Van Nistelrooy zou willen terugkeren naar zijn ex-club Real Madrid om er de aanval te versterken. En als ze bij PSV ineens niet meer zouden kunnen scoren, zou hij daarheen gaan? Of is dat allemaal een vervroegde aprilvis? In alle geval, volgens hetzelfde artikel laat HSV hem niet vertrekken. Van Nistelrooy had afgelopen week aan het bestuur van Hamburg gevraagd of hij mocht terugkeren naar de Spaanse hoofdstad. Real zag in november Gonzalo Higuain uitvallen en is al even op zoek naar een tijdelijke vervanger (!). De Nederlandse spits zag de overgang meteen zitten, want bij de Koninklijke schitterde hij vier seizoenen. Dat 'm dat in Hamburg doet, hé...

  21-01-2011 om 22:26 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15.01.2011 - Euraudax Verviers, georganiseerd door Euraudax Belgie (258)

  Ik kwam voorspoedig aan met Paul, die om 11 uur de bestuursvergadering moest bijwonen, intussen zat ik mijn krant te lezen en twee boterhammen te eten, intussen de pas aangekomenen een gelukkig en gezond 2011 wensend. Nadien werden er korte toespraken gehouden, van de burgemeester, van Paul, Antoine en van Jacky zelf, die van Paul (namens Euraudax België of zijn eigen?) een mooi geschenk kreeg.

  De eerste lus was geheel nieuw en zeker mooi, maar ook pittig met de “nodige” hellingen en natuurlijk dalingen, langs Andrimont, Chaineux, Herve wat we bereikten over een fiets- en wandelpad (waar vroeger ongetwijfeld sporen lagen), Petit Rechain (de gebruikelijke kantine van het domein Les Tourelles) en Verviers aan een kledingzaak. Na die ongeveer 40 km waren we terug in Stembert, waar Paul zijn homologatiekaart terug gaf: in Petit Rechain had hij zoveel pijn aan zijn been, dat hij het niet meer zag zitten nog 60 km te stijgen en dalen. Evenwel hield hij ons allen nog gezelschap tijdens de soeppauze. Spoedige beterschap, Paul !

  Intussen was het al duister geworden, de zaklamp deed af en toe dienst langs deze lus van zowat 23 km die ons leidden langs dezelfde kerk in Andrimont en het dorpsplein van Dolhain. Daar kwam Marion aangemankt: tijdens de zoektocht naar een geschikte plaats voor een sanitaire stop had ze haar voet omgeslagen en om haar evenwicht te behouden of herwinnen, had ze haar knie verdraaid. De laatste 7 km van die lus mocht ze aan de arm van Kim meestappen, ze kwam nog tijdig aan in Stembert, maar ook zij moest haar homologatiekaart afgeven. Gute Besserung, Marion ! Nu kregen we onze warme maaltijd met lekkere kervelsoep, boerenworst met Luikse sla (aardappeltjes met sperziebonen en stukjes spek tussen), gevolgd door een stuk van een verjaardagstaart. Het is al 25 jaar dat Jacky 100 km tochten organiseert. Ik wist inmiddels al dat het ook de laatste keer is, volgend jaar wordt op zaterdag 50 km en op zondag ook (of was ’t nu 25 km?) gewandeld. Tussendoor kwam Alain met de Triple Sec langs.

  De volgende 25 km bleven we de zaklamp paraat houden voor een lus langs Verviers, Petit Rechain en Ensival. Terug in de zaal kregen we ons ontbijt, intussen had Pierrot zich verkleed voor de laatste lus van ongeveer 12 km. Intussen waren twee mensen interviews aan het afnemen voor Télévesdre: een reporter die interviewde en een cameraman. Zij hield de micro onder de neus van Jacky, Lucia (die straks haar 19de Gouden Arend haalde), Paul en (oudste deelnemer) Fernand. Ik vroeg dan al zwanzend aan de cameraman of dit voor YouTube was, daarop zei hij serieus dat het vandaag (maandag) op de website zou komen: www.televesdre.be. Zoek naar de titel: “Stembert : 25è anniversaire pour la marche des ours polaires”. Nu hadden we geen reflecterend vestje of zaklamp meer nodig (al staat op het parcoursblad van wel) voor een toertje langs Limbourg en terug langs de grote vijver. Daar stond Pierrot wel met zijn gitaar maar Marcus en co niet met dranken. We gingen dus maar naar de zaal terug, al zingend achter Pierrot aan, die deuntjes speelde die iedereen wel kent. Het reportageteam van Télévesdre bleef ons lang volgen, tot een straat die te smal is voor gemotoriseerd verkeer op 4 wielen.

  Daar was de burgemeester terug met dankwoorden en felicitaties voor Jacky, zijn team en de wandelaars. Ook Jacky dankte zijn medewerkers (met geschenken), de seingevers (met een fles wijn), het personeel van de zaal (met geschenken) en de wandelaars. Dan mocht Lucia haar trofee voor de 19de Gouden Arend in ontvangst nemen (een beker) alsook een fraai arendsbeeld (waarvan Jacky ons nadien vertelde dat hij die in Aachen vond). En dan mochten alle vrouwen die mee wandelden een ijsbeertje komen halen (Monique was al vertrokken voor de terugreis met het openbaar vervoer, maar heeft het nog te goed, net als Marion). Na nog een drankje gingen wij ook weg, Geert was zo vriendelijk om mij terug thuis te brengen, al zat Lucia aan het stuur van zijn nieuwe wagen. Ik dank jullie hartelijk !

  Het was een leuk, natuurrijk en rustig parcours, en het weer viel goed mee voor januari: het bleef droog, niet koud (tenzij op de wagenrusten en wanneer we net de zaal verlieten) en zelfs kwam de zon schijnen.

  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxStembert11

  17-01-2011 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  15-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, FC Schalke 04-HSV

  15.01.2011: FC Schalke 04-HSV : 0-1

  De terugronde van dit seizoen is dus goed ingezet, zo mag ik het zien. Enfin, "zien", ik lees op de website van de zegevierende club dat bij FC Schalke 04 de roodbroeken wonnen met 0-1. Het doelpunt van de dag scoorde Van Nistelrooy met het hoofd in de 53ste minuut na een flankpas van Demel. Over de hele wedstrijd bekeken tekende het team uit Hamburg de betere mogelijkheden aan, zodat de drie punten uiteindelijk volledig verdiend mee ging naar de Elbe. Met 61673 toeschouwers was het stadion uitverkocht.

  08.01.2011: Als ik in de categorie over Eendracht Aalst vertel over een oefenwedstrijd, dan hier ook. HSV heeft Ajax verslagen met 4-2 met drie doelpunten van ex-PSV-er Van Nistelrooy - het was geen hattrick, het waren doelpunten 1, 2 en 5 - en ene van Jarolim. 22.742 toeschouwers waren er in de Imtech Arena (ja, ze zijn weer thuis), waaronder enkele met een gratis gewonnen kaart, ik heb niet meegespeeld. Hopelijk zetten ze een evengoed resultaat neer in Gelsenkirchen (en hopelijk is die hun stadiondak goed hersteld, want die was beschadigd door overvloedige sneeuw).

  03.01.2011: Eind vorig jaar had ik het over de vermelding in Marco BR van Zé Roberto bij twee ploegen van Rio de Janeiro (kampioen Fluminense en Corinthians; en volgens HSV zou hij een aanbod gekregen hebben van FC Santos), maar vandaag staat toch op de website van zijn (huidige) werkgever dat hij hier nog het een en het ander wil bereiken.

  28.12.2010: Heung Min Son is opgeroepen voor het Aziatisch kampioenschap en zal dus niet ter beschikking zijn van 7 tot en met 29 januari 2011, tenzij zijn land voordien zou uitgeschakeld zijn, natuurlijk. Maar als hij dan toch moet gemist worden alvast voor de wedstrijd tegen Schalke, kan hij ginds (= Qatar) evengoed maar eens scoren. Zuid-Korea had het Azië-kampioenschap al twee keer gewonnen (in 1956 en 1960) en hoort nu ook tot de favorieten.

  15-01-2011 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  09-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09.01.2011 - 5de Nieuwjaarstocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik (358)

  Ik kwam voorspoedig aan en vond zelfs vlot een parkeerplaats in de Molenstraat, waar het Provinciaal Proefcentrum voor Kleinfruit Pamel gevestigd is. Bij de begroeting van bekenden hoorden natuurlijk de welgemeende beste wensen voor het nog jonge jaar. Ik schreef me in voor 14 km waarbij ik twee maal in Buurthuis ’t Kouterken mijn controlekaart liet afstempelen. Ik geraakte daar via veelal verharde maar rustige wegen, en hier en daar een natuurlijk pad, langs de Turfput, een eindje langs de Dender, en ook in Okegem werden groeten uitgewisseld. Het lusje in Okegem was niet lang, 3,5 km, maar wel met meer modder, hier en daar moest ik opletten dat ik niet zijdelings in de gracht gleed, of mijn schoenen bleven steken in de blubber. Ik geraakte toch voorspoedig opnieuw in Okegem en dan restten mij nog 4,6 km. Ook hier mocht ik verder mijn schoenen vuil maken, zoals in de Pamelse Meersen. Kort na het Molenhof, een taverne met visvijver, ging het linksaf en ik dacht dat het parcours over een maïsland ging, maar ik kon er mooi naast blijven gaan, daar was het minder modderig. Maar ik was er nog niet, ik moest eerst nog naar, of liever achter, de Kluis geraken op die steile helling met kinderkopjes. Achter de Kluis ging ik door het Parochiebos en zo bereikte ik opnieuw de startplaats.

  Het was een leuk, natuurrijk en rustig parcours, en het weer viel goed mee voor januari: het bleef droog en zelfs kwam de zon schijnen.

  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.com/helgavds/5deNieuwjaarstocht11

  09-01-2011 om 20:20 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!