NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  06-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06.11.2011 – Wandel Mee Dag, georganiseerd door Vlaamse Ardennen Marcheerders Ronse (007)

  Ik kwam voorspoedig aan en vond een parkeerplaats in de nabijheid van de Parochiezaal bij de Onze-Lieve​-Vrouw-Hem​elvaartker​k van Nukerke waar ik me inschreef voor 14 km (het waren er 200 m minder).

  Deze omloop voerde mij langs landbouwvelden op openbare betonwegen naar de rustpost in Zulzeke (bij Kluisbergen) waar ik wandelmaat Albert achter de tafel met de warme dranken en de broodjes vond. We kletsten wat met elkaar en ik ging dan verder voor een lus van ongeveer zeven kilometer, andere wandelkennissen kwamen ook even uitrusten, het was al een hele tijd geleden dat ik Carine, Eddy en Kristof op een wandeling tegen kwam. Deze begon ook met openbare betonwegen maar nu kreeg ik wel enkele veldwegen voor de voeten geschoven. Ineens hoorde ik een zeldzaam dierengeluid, het was afkomstig van twee lama’s in een weide. Wat verder zag ik een groep mensen nabij een veldkapel. Ik dacht eerst aan een gratis bevoorrading, maar die was niet voor wandelaars, doch voor jagers. Enkelen hadden hun geweer op een zitbank bij die kapel gelegd, intussen knabbelden ze aan cake. Ik stak daar de weg over, en maakte een lusje tussen de landbouwvelden. Even later bereikte ik de weg die ik net overgestoken had, een eind verder rechts van mij zag ik dat kapelletje, de jagers waren nog aan ’t verpozen. Zo kwam ik, eerder dan ik zelf verwacht had, terug in de rustpost in Zulzeke, waar Albert me trakteerde op een warme chocolademelk. Na nog een gezellig babbeltje ging ik terug naar Nukerke via nog wat bospaden en veldwegen. Net voor ik de startplaats bereikte, had ik nog een babbel met José (De Chatons) die 21 km had gewandeld en van hem vernam ik dat hij op een gegeven moment bijna op handen en voeten moest klauteren. In de zaal trof ik Luc die eerst de omlopen had gecontroleerd (alle pijltjes hingen goed op de omloop van 14 km ), en Lucien (De Chatons) die blijkbaar ook gedaan had met wandelen. Luc trakteerde me dan nog op een ice-tea alvorens ik terug naar huis reed.

  Het weer was bewolkt maar droog, de zon hield zich dus helaas verscholen achter het wolkendek, maar het was alleszins zacht van temperatuur, en de omloop was leuk (afgezien van het vele betonwerk).

  Mijn foto’s staan hier:
  https://picasaweb.google.com/105109948338563238023/WandelMeeDagVlAM11

  06-11-2011 om 20:17 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, SC Eendracht Aalst - Standaard Wetteren

  06.11.2011: SC Eendracht Aalst - Standaard Wetteren: 1-0

  Omdat de stadionverlichting blijkbaar niet optimaal werkt, begon de wedstrijd al om half drie (15.30 uur) en dus kwam de eindstand al kort na 16.15 uur op TV Oost. Volgens wat ik op de website van de zegevierende thuisploeg lees, waren de beste kansen in de eerste helft voor de bezoekers maar scoren lukte Wetteren gelukkig niet. Even voor het halfuur zette Verheyden Eendracht met een knap schot in de kruising op voorsprong. Na de pauze kon Eendracht de score helaas niet verdubbelen maar hield het de voorsprong wel op het bord. Het behaalt zo een krappe 1-0 overwinning tegen de buren uit Wetteren. De Castro pakte zijn vijfde gele kaart en mist volgende zaterdag de verplaatsing naar Lommel United, dat een punt meer telt (dus als Aalst daar wint... ). Behalve de reeds vermelde Eendrachters stelde de trainer ook deze spelers op: Depoitre, Moreels, Vervaeke (in de 57ste minuut vervangen door Gallucci), Gbarssin (in de 46ste minuut vervangen door Van Renterghem), Podevijn (in de 68ste minuut vervangen door Cripsijn), De Schutter, Filipović, Kestens en Van Den Noortgaete.

  05.11.2011: Zoals reeds gemeld zoekt Eendracht Aalst nog wat centjes, er moet nog 300.000 EUR binnen komen, en daarvoor wordt de hulp ingeroepen van supportersclubs, sfeergroep OPC en Iendracht.be. Hopelijk lukt het, want de spelers doen al hun best voor het behoud in tweede klasse.

  Intussen werd de arbeidsovereenkomst met aanvaller Ode Thompson in onderling overleg verbroken. Volgens wat ik vandaag in het Nieuwsblad las, kon hij zich niet doorzetten gezien de sterke prestaties van Depoitre en Moreels, en een type nummer 10 is hij ook niet. En volgens een reactie op Facebook zou Thompson ook geen gemakkelijk karakter hebben.

  06-11-2011 om 19:25 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  05-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05.11.2011 – Euraudax Zandbergen, georganiseerd door Euraudax België (258)

  Ik kwam voorspoedig aan en vond een parkeerplaats in de nabijheid van het Café De Ster waar ik me inschreef voor 25 km, de enige aangeboden afstand voor vandaag.

  Deze voerde de groep van 47 deelnemers langs veel natuurlijke paadjes en enkele openbare wegen naar een kapelletje in Appels, waar de eerste wagenrust was opgesteld. Erna en Caroline stonden de wandelaars op te wachten met belegde boterhammen, intussen had Adrienne warme soep geschonken in bekers van hittebestendig plastiek. Na tien minuten respijt gingen we verder langs de Denderdijk, tussen landbouwvelden, door het Domein Oude Schelde, opnieuw tussen landbouwvelden en langs de Sint-Onolfsdijk, deze keer wat langer. Daar was ook de tweede wagenrust opgesteld, met cake en frisdranken. Langs het kerkhof van Appels (mooie poort) en over het parcours van de 18de Filozofentocht gingen we verder, intussen kwamen we wandelaars tegen, zoals Anny & Chris (Everbeekse Wandeltochten). We hielden dan pauze in Appels, waar Peter ons vroeg om niet allemaal naar de sporthal te komen voor de caférust, want er was niet genoeg plaats. Met een groepje dook ik de dichtstbijzijnde café binnen voor wat 33 minuten zouden moeten zijn. Maar toen ik een slok van mijn tweede trappist binnen had, kwam de laatste man zeggen dat we vertrokken, zo’n 10 minuten te vroeg. Ik was niet de enige die moest slokken en we gingen dus naar de sporthal waar organisator en baankapitein Peter met zijn volgelingen buiten stond. We gingen dan naar Mespelare en nabij de kerk stond nog een wagenrust uitgestald, deze keer met diverse soorten jenever: Arthur trakteerde op zijn verjaardag. Hartelijk gefeliciteerd, Arthur, en op je gezondheid! Ver was het dan niet meer tot het dorp in Denderbelle.

  Het weer was uitstekend, de zon hield ons de hele tijd gezelschap, het was zelfs warm genoeg voor een T-shirt, en de omloop was leuk.

  Mijn foto’s staan hier:
  https://picasaweb.google.com/105109948338563238023/EuraudaxZandbergen11

  05-11-2011 om 21:49 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, Bayer Leverkusen-HSV

  03.11.2011: Bayer Leverkusen-HSV: 2-2

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Mancienne, Westermann, Aogo, Jansen, Rincón, Guerrero, Son, Töre en Kacar; op de bank zitten Mickel, Tesche, Jarolim, Berg, Sala, Skjelbred en Lam.

  Door het wegvallen van de twee gebruikelijke verdedigers Rajković (rood geschorst) en Bruma (spierweefselscheur) moest Fink wijzigingen in de verdediging doorvoeren, daaraan hebben Mancienne en Diekmeier hun plaats in het elftal te danken. Mancienne loopt naast kapitein Westermann, die zijn rechter afweerzijde aan Diekmeier overlaat. Op de plaats van de linkerverdediger speelt daarentegen verder Aogo, en liefst niet te veel terug op Drobny, die natuurlijk onveranderlijk in doel staat. Een verdere wijziging is er in de aanval, daar speelt Son aan de zijde van Guerrero. HSV speelt van rechts naar links en hoopt de drie punten mee te brengen naar het verjaardagsfeest van Uwe Seeler (die ik zelf alleen “ken” van archiefbeelden want hij speelde tot 1978 voetbal en toen volgde ik HSV nog niet).

  Maar vlot zal dat precies niet gaan want na vijf minuten scoort Leverkusen al, via Schürrle (die ook in de nationale ploeg speelt)… Die neemt een vrije trap van meer dan 30 meter, de bal wordt nog door Diekmeier in de muur afgeweken en verandert opmerkelijk van richting. Drobny kan niet meer tijdig reageren en de bal ligt achter hem in doel. Daarna krijgt HSV nog twee hoekschoppen te trappen, maar beide helaas zonder resultaat. In de 20ste minuut is ’t weer mis, Seeler mag naar zijn verjaardagsgeschenk fluiten… Een afgeweken bal landt bij Kießling, die de bal naar het midden past, waar Bender de bal over de lijn krijgt. Drie minuutjes later poogt Jansen te scoren, maar Leno houdt zijn netten proper. Schürrle zet zich in de penaltyrechthoek goed door, verliest dan de bal uit ogen en komt enkel met de rug naar doel tot een schot, de langzaam rollende bal kan ontzet worden. En dan mag Seeler weer beginnen hopen. Een verre vrije trap van Aogo landt bij de alleen gelaten Westermann, die de bal met het hoofd in de rechter doekhoek brengt. HSV gaat op dit elan door, een goed opgetrokken aanval landt eerst bij Guerrero, zijn afgeblokt schot valt voor de voeten van Son. Maar diens trap gaat ver over het doel. De jonge vedetten steken een tandje bij: Son en Töre trappen naar doel, maar Leverkusen heeft er steeds een been tussen. Via omwegen komt de bal bij Töre, zijn trap gaat echter over het doel. Na een flankpas van Diekmeier komt Jansen tot een schot en treft raak, maar de scheidsrechter erkent het doel niet, hoewel de lijnrechter zijn vlag langs zijn zij houdt. Waarom het doelpunt dan niet telt, weet enkel de scheidsrechter. Even later fluit hij voor de rust.

  Vijf minuten is de tweede helft oud als een vrije trap van Aogo wordt afgeblokt. Hetzelfde lot ondergaat een trap op doel van Töre. Na een tegenzet van de gastheren komt Ballack vrij voor doel maar Drobny houdt stand. Friedrich houdt tegen Jansen de voet op: vrije trap van op goeie afstand. Maar het is die vrije trap niet die omgezet wordt in een doelpunt. De gelijkmaker komt als volgt tot stand: Jansen krijgt een pas na een uitstekende balbehandeling, die hij via links met zijn sterke voet voltrekt. Opnieuw is de bal in het doel na een vrije trap van Aogo, maar er is al gefloten want Kießling en Westermann hangen aaneen in de strafschopzone. Na een fout op Ballack ziet Rincón de gele kaart. Ballack zet zich goed door tegen Diekmeier en Rincón en geeft in het midden een pas aan de net ingevallen Derdiyok. Het schot van de Zwitser gaat gelukkig net over het doel van Drobny. Onderbreking wegens verwonding: Guerrero glijdt in het duel tegen twee Leverkusenaars uit, staat toch weer recht en krijgt de knie van zijn tegenspeler in ‘t gelaat. Gevolg: vleeswonde en spelonderbreking. Alleen voor Drobny komt Kießling in positie en probeert de bal aan de Hamburgse keeper voorbij te krijgen maar de bal gaat nipt naast de paal buiten. Op ongeveer een kwartier voor het einde komt Tesche Kacar vervangen. Derdiyok probeert te scoren maar de bal gaat nipt voorbij, en intussen komt Jarolim Töre vervangen zoals Skjelbred voor Son komt. Sterke trap van Diekmeier, die naar het midden past, maar daar geen collega vindt. De tweede bal komt maar net tot Jansen, zijn trap wordt echter op het laatste moment afgeblokt. Het daaruit ontstane schot gaat ver voorbij. Zowel Leverkusen als HSV met kansen in de slotfase. De laatste actie van het spel – hoekschop voor HSV - brengt echter niets meer. Toch een goed optreden van de Fink-troepen. Tenslotte wordt een achterstand nog ingehaald, misschien moeten HSV en Seeler content zijn met dat ene punt.

  03.11.2011: Eerst moest Fink er al mee rekenen dat Rajković drie wedstrijden in de tribune zit met zijn rode kaart, nu moet hij het ook nog stellen zonder Bruma, die een spierscheur opgelopen heeft. Dat wordt dus puzzelen in de verdediging.

  05-11-2011 om 20:34 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  01-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31.10.2011 – Halloweentocht, georganiseerd door Wsv Egmont Zottegem (163)

  Ik kwam voorspoedig aan de feestzaal van de Bevegemse Vijvers en vond gemakkelijk parkeerplaats in de nabijheid ervan waar kort na mij ook Annemie aankwam, even later gevolgd door Mark. Wij schreven ons in voor de kortste afstand, zijnde 7 km.

  Deze omloop voerde ons, als gewoonlijk, tussen de deskundig uitgeholde pompoenen met een kaarsje er in naar het centrum, waar we nabij de bibliotheek een sojadrankje kregen op vertoon van de controlekaart. Van daar ging het naar de Bijloke (niet die van Gent ) waar aan een vijver een druppelkot stond. Daar dronken wij dan ook een druppeltje. In de rustpost Ten Berg begroetten we enkele bekenden alvorens terug te keren door het inmiddels duistere park van het Domein Breivelde. Daar was een stand met glühwein maar geen van ons drieën had daar trek in (het was ook nog niet zo koud dat we ons aan warme wijn moesten verwarmen) en zo keerden we terug naar de feestzaal. Daar trakteerde Annemie ons op pannenkoeken met warme drank.

  Het weer was uitstekend want het bleef droog en koud was het ook niet.

  Mijn foto’s staan hier: https://picasaweb.google.com/105109948338563238023/Halloweentocht11

  01-11-2011 om 11:31 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!