NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  27-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27.03.2011 - Euraudax Kuurne-Ieper, georganiseerd door Euraudax België (258)

  Hoewel ik wist dat deze tocht om 10 uur begon (de zomertijd ging de komende nacht in), was ik nog onder invloed van de macht der gewoonte. Daardoor (en door wegenwerken onderweg) kwam ik pas om 10 uur aan bij de Sint-Laurentiuskerk van Kooigem (Kortrijk). Inschrijven ging ik nadien doen, ik liet nog weten dat ik voor 100 km kwam, kreeg meteen een bonnetje voor een broodje kaas voor na ongeveer 25 km. Intussen stonden Eric in de zaal en Frédéric op de stoep te wachten, zo kon laatstgenoemde zien waar de groep links- of rechtsaf ging. Het duurde toch een klein half uur stevig doorstappen eer ik de staart van de groep bereikte, o.a. omdat de ene wandelaar een sanitaire pauze hield en de andere een foto nam. Héhé! Onderweg kwam Didier voorbij gestapt (hij ging de groep voor meestal naast Marc) en gaf me mijn overige consumptiebons. Behalve voor de voorgeschreven maaltijden kregen we enkel wagenrusten en de eerste vond plaats na zowat anderhalf uur wandelen in Spiere, na nog eens een krappe 9 km stopten we nog eens in Bellegem. De temperatuur werd gaandeweg behoorlijk behaaglijk en menig wandelaar ging in blote armen, ook ik. We bereikten dan café ’t Schuttershof in Marke, waar we ons besteld broodje mochten afhalen samen met een kop tomatensoep. Mijn tas was voor de helft gevuld maar na een tijdje werd nog een grote soepkom binnengebracht en Monique, die met Marc vooraan ging, kwam zeggen dat we nog een tas soep konden komen halen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen, ’t moest maar zo lekker niet zijn! Terwijl ik de tweede portie een beetje liet afkoelen, ging ik er plaats voor maken. Nadien had ik nog tijd voor een frisse Ice tea.

  We gingen dan terug naar Kooigem (een deelgemeente van Kortrijk dat aan de taalgrens plakt) via Aalbeke en Rollegem. Intussen kletste ik een goeie gang aan (o.a. over mijn laattijdige aankomst) met menig wandelaar. Vooral, moet gezegd zijn, met de Engelsen, zij waren met 9 en ik kende ongeveer de helft van hen: Jill (ze bracht haar nieuwe vriend Jim mee), Jack (eigenlijk Jacqueline) met Mick, Dave, en dan nog de andere Engelsen wier naam ik nog niet kende, zoals Karen en Brian.

  In Kooigem kregen we eerst een kom soep met balletjes, nadien mochten we aanschuiven voor het saladebuffet waar stoverij en frietjes bij hoorden. Het bord was zo groot als een onderzetbord en goed vol geschept, ik kreeg het niet allemaal op, dus toen Marc floot voor vertrek binnen tien minuten, stopte ik met eten, dronk nog rustig mijn donkere Leffe op en maakte me klaar voor vertrek. Intussen had Eddy zijn Audax-Schelp beet (vorige week een Gouden Arend, nu een Schelp, wat wordt het volgende week, op zijn eigen tocht? ), hartelijk gefeliciteerd! Hij mocht ermee naar huis, anderen kwam zich inschrijven.

  Tijdens de tweede lus van 50 km bezochten we het Waals gewest met pauzes in Helkijn en Hérinnes, in deze gemeente hadden we ook onze derde maaltijd, een broodje kaas of ham, dit na een niet zo boeiend stuk (vooral heen en weer langs de Schelde). Ook nu lag er een blaadje sla en een sneetje tomaat tussen. De medewerker liet de keuze tussen een groot en een klein broodje, ik koos voor het tweede: naarmate de afgelegde afstand groter wordt, wordt mijn eetlust kleiner. Hier wisselde ik niet alleen van kousen maar ook van T-shirt. Op het parcoursoverzicht staat als eerste wagenrust bij het keren Saint-Léger maar ik denk dat het eerder Estaimpuis was. De tweede wagenrust werd wel degelijk in Saint-Léger opgesteld. Dan restten ons nog 7,4 km tot Kooigem waar ik mijn wandelboekjes liet afstempelen en waar o.a. Frans en Marie-Paule klaar zaten om mee te stappen. In de zaal kwam Katrien uit Frankrijk zich inschrijven. Ik nam afscheid van iedereen en bij het buitengaan merkte ik Godfried, de vader van Katrien, die bij Frans en Marie-Paule aan tafel zat, ik kon het niet laten hem ook te begroeten.

  Het weer tijdens de eerste 50 km was droog (op een paar druppetjes na), soms zonnig en “fris” genoeg voor 2 lagen kledij, sommigen hadden zelfs met 1 laag genoeg toen de zon haar werk begon te doen, ook ik wandelde even in T-shirt tot het eind van de eerste 25 km. Tijdens de tweede lus was het minder droog maar tot Hérinnes viel het nog mee. Toen Kobe zijn regenscherm aan een medewerker gaf, zei Frank dat het aan het regenen was, ik nam mijn regenscherm wel mee en ik heb hem nog een paar keer kunnen openen. De meeste wegen en paadjes op het parcours van de eerste lus waren naturel en enkele verhard, nadien was het omgekeerd en met mijn wandelsandalen was dat prima.

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxKooigem11

  27-03-2011 om 20:20 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  20-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20.03.2011 - Euraudax Iddergem, georganiseerd door Euraudax België (258)

  Ik kwam voorspoedig aan en schreef me in voor de laatste lus van 25 km, en dat bleek een verrassingstochtje te worden want op het parcoursblad stond voor bestemming en plaats van wagen- en caférust geen plaats vermeld. De eerste lussen gingen naar Strijtem, Heldergem Outer en Aalst. De vijfde lus ging naar Okegem (station en parochiezaal) en terug naar de parochiezaal van Iddergem waar op de oprit de dranktafels stonden opgesteld. Menigeen maakte van de nood een deugd en bezocht de sanitaire installatie of ging zelfs even binnen zitten (ik vermoed dat ongeveer de helft van de aanwezige wandelaars de volledige afstand van 125 km aflegde). Dan gingen we verder via Liedekerke (de kerk en nabij een supermarkt) waar we het nogal recent (ik schat sinds een paar jaar aangelegd) fiets- en wandelpad naast de spoorlijn bewandelden. Zo kwamen we in Denderleeuw terecht op het Dorp waar de caférust was. De meesten doken het café De Vlaamsche Leeuw binnen, maar ik bracht liever een bezoek aan De Vrede, sponsor en stamcafé van “mijn” club, WSV De Sportvrienden. Daar bestelde ik me een warme chocomelk en ging er intussen plaats voor maken. Toen ik terug aan de toog kwam, zaten er nog wandelaars binnen: Lucien aan de toog, Linda (uit Hoboken), Linda, Kari en Wim aan een tafel. Na een 20-tal minuten vertrokken we alweer via Welle (met een extra bevoorrading in de vorm van een voorverpakt ijsje) en Iddergem – de Vlamoven zijnde de kouter – naar de parochiezaal.

  Daar bedankte André iedereen, te beginnen met de wandelaars, de seingevers, de medewerkers langs de weg en in de zaal, en vooral zijn vrouw Erna, met wie hij intussen 42 jaar getrouwd is. Dit was het 20ste jaar dat André Audax-tochten organiseerde, sommige ook op werkdagen (max. 25 km als ik het wel heb) en dit was de laatste organisatie, vanaf nu zal hij alleen maar aan wandelen moeten denken, niet meer aan omlopen verkennen, medewerkers optrommelen, enz. Van harte bedankt, André, en van harte gefeliciteerd voor die 20 jaar organisaties ! André had verder ook enkele trofeeën uit te delen zoals aan Marnik en Wim. Vervolgens was er de gebruikelijke tombola en dan werd het stilaan tijd dat ik naar huis reed want weldra werd "half Denderleeuw" afgezet wegens de carnavalsstoet.

  Het weer was droog, zonnig en fris genoeg voor 2 lagen kledij, sommigen hadden zelfs met 1 laag genoeg toen de zon haar werk begon te doen. De meeste wegen en paadjes op het parcours waren verhard, sommige naturel en met mijn wandelsandalen was dat prima.

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxIddergem11

  20-03-2011 om 21:28 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  19-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-1. FC Köln

  19.03.2011HSV-1. FC Köln: 6-2

  Önning viert zijn debuut als eerste trainer (met Cardoso aan zijn zij) met de volgende opstelling: Rost, Diekmeier, Westermann, Mathijsen, Aogo, Zé Roberto, Petric, Elia, Van Nistelrooy, Ben-Hatira en Kacar; op de bank zitten: Mickel, Guerrero, Jarolim, Trochowski, Demel, Torun en Son. Tegen Köln speelt Zé Roberto zijn 330ste Bundesligawedstrijd en is daarmee - gelijk met Sergej Barbarez (ex- HSV) - de buitenlander met de meeste Bundesligawedstrijden. Volgende week kan de Braziliaan dus rekordhouder worden want Barbarez speelt niet meer, zit ergens in een bestuur (misschien bij Leverkusen, zijn laatste club).

  Keulen begint behoorlijk offensief en zet HSV onder druk. Het risico is dan wel dat HSV op de counter kan spelen, zoals wanneer Van Nistelrooy de bal krijgt van Elia, doch hem, twee keer na elkaar, over trapt. Via Westermann gaat de bal naar Aogo, die stuurt een mooie pas naar Zé Roberto. Deze laat de bal iets te ver rollen en glijdt met het speelgoed buiten het veld. En dan is 't zover in de 12de minuut.  Kacar neemt Novakovic de bal af en zet met een klassepas naar Ben-Hatira de tegenaanval op. De linksvoetige trekt naar binnen en schiet, Rensing kan enkel afweren en Petric zet HSV op voorsprong. De LiveTicker-reporter ziet een loopsterk team met veel inzet en de wedstrijd lijkt hem prima te bevallen. Komen er nog doelpunten van HSV? Nog niet meteen voor Keulen, hoewel... Podolski speelt op Novakovic en met de eerste FC-kans treft deze het doel. Maar het doelpunt telt niet want de lijnrechter heeft voor buitenspel gevlagd. Dat heeft de gasten blijkbaar toch moed gegeven. Eindelijk weer een HSV-kans: Diekmeier gaat langs zijn rechterzijde tot aan de lijn en stuurt een flankpas uit volle loop - de bal landt bij de tweede paal bij Petric. Zijn kopbal gaat echter nipt voorbij. Ben-Haitra trapt ook net naast maar scoort dan even later werelddoelpunt (in de 32ste minuut).  Petric dwingt de Keulenaars in het middenveld tot een slechte pas. Deze landt bij Ben-Hatira en van de rechterrand van de 16 m heft de aanvaller vol gevoel de bal over Rensing heen voor de 2-0. Opnieuw verovert HSV de bal in het middenveld en opnieuw gaat het snel. En opnieuw via Ben-Hatira.  Hij bedient Van Nistelrooy, maar de Nederlander mist nipt (de kans om zoete broodjes met de supporters te bakken). Nog een mooie aanval van HSV: Rost vangt een onschuldige flankpas af en speelt Van Nistelrooy aan. De Nederlander stuurt een mooie pas naar Petric en deze scoort ijskoud de 3-0 (38ste minuut).  Amai, ze trappen ze er niet (veel) naast, 't staat al 4-0 kort voor de pauze (43ste minuut) ! En weer door Petric ! Da's dan bijna een hattrick want het doelpunt van Ben-Hatira zit ertussen. Petric kopt een flankpas van Elia binnen. Wat een verschil met vorige week in München... Een paar minuten later wordt voor de rust gefloten.

  De tweede helft wordt in gang gefloten en Keulen mag aftrappen. Allez, de bezoekers scoren ook: Jajalo danst over de linkerkant in de 16  m van HSV en maakte het doelpunt. Maar lang moeten die niet feesten, het wordt meteen 5-1 (in de 51ste minuut) ! Elia speelt de Keulse verdediging tureluurs via de rechter veldrand en bedient Kacar met een flank, de Serviër kopt tegen de looprichting van Rensing. Een beetje later vervangt Önning Diekmeier door Demel. Brasil, tralalala! Zé Roberto neemt de penalty en scoort de 6-1! Petric werd nl foutief gestopt en de bijna-rekordhouder (buitenlander met meeste Bundesligawedstrijden, nog samen met Barbarez) trapt de bal boven rechts in de hoek (58ste minuut). Ben-Hatira krijgt een applausvervanging, na een uur spelen mag de onvermoeibare arbeider op de bank uitrusten, voor hem komt Son. Podolski mag de schade iets beperken, loopt rond Rost en schuift de bal binnen, dat was een klein schoonheidsfoutje in het HSV-spel. Demel doet verder waar Diekmeier gestopt is en komt met veel damp via de rechter buitenbaan. Zijn flankpas landt bij Petric, die een volley afgeeft maar de ex HSV-er Brecko werpt zich voor de bal en verhindert het vierde doelpunt van de Kroaat. Leuke counter van HSV via Westermann, Petric en Elia. Op het einde landt de bal bij Van Nistelrooy, die de linkerbovenhoek van het doel nipt mist, jammer. De fans belonen de aktie toch met de gebruikelijke Ruuuuuuuud-kreten. Allez, 't is hem precies vergeven, die uitschuiver over Real Madrid.   De lucht is er dan wat uit, Keulen ziet dat het nutteloos is, en HSV heeft een tandje lager geschakeld. De LiveTicker-reporter hoopt toch op nog een paar HSV-doelpunten, er resten immers nog 15 minuten. De Arena is overigens uitverkocht met 57.000 toeschouwers. De meesten zullen wel blij zijn. Torun komt dan in de plaats van Van Nistelrooy. Aogo gaat nogmaals over de linker zijde. Zijn bal landt bij Son die er een hoekschop uit haalt. Hij trapt hem zelf en is zeer gevaarlijk, maar de FC-keeper heeft de bal. Dankzij deze zege klimmen de roodbroeken opnieuw naar plaats zeven want Freiburg staat op achterstand met 1-2 tegen Bayern en ook Nürnberg is opnieuw binnen handbereik want die verliest tegen Bremen. Er moet geen enkel oponthoud tijdens de wedstrijd opgetreden hebben want de scheidsrechter fluit stipt op tijd af. 8 Doelpunten waarvan 6 voor de thuisploeg, mijn geestverwanten en ik kunnen blij zijn.

  16.03.2011: Niet alleen Veh heeft zijn schup mogen kuisen, Hoffmann en Kraus hebben ook hun C4 ontvangen, of anders gezegd: ze zijn bedankt (echt letterlijk bedankt tijdens de raad van bestuur) voor bewezen diensten. Ze worden opgevolgd door Carl-Edgar Jarchow en Joachim Hilke. Al maanden lees ik op Facebook en ('t is al enige tijd geleden dat ik daar nog eens was) het HSV-fanforum dat veel supporters Hoffmann al langer weg wilden. Nu maar hopen dat al die personeelswijzigingen ook een goeie draai geeft aan de resultaten van de ploeg.

  13.03.2011: Na zo'n nederlaag als die van gisteren maakte ik me de bedenking of de spelers niet het voortijdig ontslag van Veh wilden bewerkstelligen, zoals ze vorig seizoen deden met Labbadia. En jawel hoor, op de website van HSV staat te lezen dat Veh nu al zijn C4 gekregen heeft, de assistent-trainer Oenning neemt zolang over.

  19-03-2011 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  13-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12.03.2011 - Euraudax Outryve, georganiseerd door Euraudax België (258)

  Ik kwam voorspoedig aan en schreef me in voor 25 km, want ik mocht ’s avonds nog gaan eten en bowlen als medewerker (en bestuurslid) van WSV De Sportvrienden vzw. We togen naar het kanaal Bossuit-Kortrijk, doorheen het natuurgebied De Oude Spoorbedding, waar de Orveytroute loopt (7 km), en over de Vaarttalud. Aan het kanaal, aan de Knokkebrug, kregen we een eerste wagenrust met de gebruikelijke dranken, waar we een boterham met spiegelei met daarin stukjes spek te verorberen kregen. Na vijf minuten gingen we verder of liever, we keerden terug via Moen waar de tweede wagenrust gehouden werd. Eens terug in Outrijve, bleek daar een lokale wielerwedstrijd aan de gang, maar veel hebben we er niet van gezien, want we gingen linksaf net toen de auto met rode vlag aankwam. Terug in de zaal, lieten enkelen, zoals ik, hun boekje afstempelen terwijl anderen zich inschreven voor 75 of 100 km.

  Het weer was droog, zonnig en fris genoeg voor 2 lagen kledij.

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxAvelgem11

  13-03-2011 om 20:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  12-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, FC Bayern München-HSV

  12.03.2011 : FC Bayern München-HSV: 6-0

  Toen ik terug kwam van 25 km wandelen in Avelgem, zette ik meteen de PC op om te zien dat Bayern al met 3-0 voor staat, drie doelpunten van Robben, op 15 minuten tijd (de pauze zit er wel tussen) en terwijl ik dit tik, doet Ribéry er nog een schepje bovenop. Op ruim 10 minuten van het einde van deze lijdensweg maakt Müller er nog 5-0 van. Zes minuten later loopt Klose Rost omver en krijgt er de gele kaart voor te zien. De "populairste" HSV-speler op Facebook (naast Demel en Trochowski, maar die staat ook niet op het scheidsrechtersblad), namelijk Westermann, vindt 5-0 nog niet genoeg, en verslaat Rost, de bal kaatst via zijn hiel in doel... Die bal komt eigenlijk van Kacar, of van Ribéry, die Kacar een rondje laat draaien. En daarmee is de lijdensweg voor vandaag ten einde. HSV zal serieus uit haar schulp mogen komen, wil ze 't volgend seizoen nog eens Europees spelen.

  Dit is overigens de opstelling van heden : Rost, Westermann, Aogo, Zé Roberto, Guerrero, Petric, Elia, Jarolim, Rincón, Ben-Hatira en Kacar, op de bank zitten Mickel, Jansen (voor 66 minuten, dan komt hij Ben-Hatira vervangen), Tesche (voor 68 minuten, dan komt hij Guerrero vervangen), Pitroipa, Van Nistelrooy, Benjamin en Son. En er zijn 69000 toeschouwers opgedaagd, de meesten zullen wel content zijn...

  11.03.2011: Ook Demel moet passen voor morgen. Anderzijds zijn Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy opgeroepen voor het voorlopig kader van de Nederlands nationale ploeg, die op 25 maart tegen Hongarije speelt in Boedapest.

  10.03.2011: Overmorgen moet HSV zijn plan trekken zonder Mathijsen, en dus met Westermann, omdat onze noorderbuur na zijn spieroperatie nog problemen heeft.

  08.03.2011: Ander en beter, en is 't geen betere, 't is dan toch een andere die volgend seizoen komt trainer wezen, Veh staat dan niet meer ter beschikking. Op 't forum en bij Facebook zal er al gegokt en gewenst worden. Voor mij mag Gerets komen (die is nu nationaal trainer van Marokko), Van Nistelrooy, die er niet mee door 1 deur kan, wou toch weg naar Real Madrid, daar die rijke ploeg uit de nood helpen (maar hij mocht niet) toen er iemand langdurig met ziekteverlof ging (Adebayor speelt daar nu). Overigens, dat Veh niet langer blijft, is zelfs nieuws voor De Standaard. Daar staat ook te lezen dat het contract van de 50-jarige coach komende zomer afloopt, maar er was een optie die gelicht kon worden. Daar wenst hij dus geen gebruik van te maken. Veh is nog maar aan zijn eerste seizoen HSV toe, maar botste al vaak met spelers en supporters (vooral die ). Daarvoor coachte hij onder andere Wolfsburg en Stuttgart. HSV staat momenteel op een zevende plaats in de stand en is nog in volle strijd voor de Europese tickets (als ze dat maar niet uit handen geven... ). Vorig jaar bereikte het team nog de halve finales van de Europa League, nadat het onder andere Anderlecht (hier live gezien ) en Standard (thuis - op zo'n 600 km van hier - gezien ) had uitgeschakeld.

  Wie Veh op het eind van het seizoen opvolgt, is nog niet duidelijk. De voormalige Deense international Frank Arnesen, die aan het eind van het seizoen Chelsea verlaat en sportdirecteur wordt bij HSV, zal in samenspraak met het clubbestuur een opvolger zoeken. Dat 'm maar een goeie vindt !

  12-03-2011 om 17:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  08-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06.03.2011 - Pap-eterswandeling, georganiseerd door Wsv De Kadees Aalst (063)

  Ik kwam wat eerder aan dan Mieke en Mark en nam dus enkele foto’s, zoals van andere wandelaars, van medewerkers en van het parcours van 11 km dat wij zouden volgen. Weldra kwamen mijn vrienden ook aan en na een warme drank en een hartversterkend product togen wij op pad. We verlieten de industriezone van Erpe-Mere en wandelden een eind langs de E40 alvorens door Steenberg te Bambrugge te stappen. Liefhebbers van het veldrijden kennen deze buurt want in september wordt hier gecrost door Sven Nijs, Niels Albert e tutti quanti. Een heel eind verder staken we de autosnelweg over en bereikten Vlekkem waar we de rustpost vonden waar Kadees Lucia, Geert, Werner, Johan in de zaal werkten (Conny en wellicht ook Ellen stonden in de keuken broodjes te smeren en potjes met rijstpap vullen). Het was daar erg druk, vooral aan tafel met consumptiebons en de afstempeling moest niet getalmd worden, de file bleef lang. Net voor de Koningsdries staken we de spoorweg over en via een kouter kwamen we terug aan waar we een paar uurtjes eerder vertrokken. Daar was het iets minder druk omdat er meer plaats was en daar lepelden we een potje lekkere rijstpap met bruine suiker leeg.

   

  Het weer was droog en koud was het niet echt.

   

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/PapEterswandeling11

  08-03-2011 om 20:19 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  06-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-1.FSV Mainz 05

  06.03.2011: HSV-1. FSV Mainz 05: 2-4

  Terwijl ik in Aalst van de zeer geslaagde (afgezien van een oponthoud van ongeveer 5')carvanalsstoet genoot, hebben die tamme eierkoeken (clementie voor Jansen en Petric die wel in het goeie doel mikten) dus verzuimd om de kloof met de groep potentiële Europa of zelfs Champions League-clubs te dichten. Volgens wat ik op de website van de gastheren lees, bracht Jansen zijn ploeg nog voor de pauze met een volleyschot aan de leiding (18e minuut). Schürrle zorgde in de 56ste minuut voor de gelijkmaker. De vernieuwde voorsprong door Petric (59.) werd teniet gedaan voor de gasten door een owngoal van Kacar (61'). Daarop vervolmaakten Schürrle met zijn tweede doelpunt (82') en de ingevallen Heller (88') de eindstand.

  06-03-2011 om 21:59 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  05-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05.03.2011 - Euraudax Lommel, georganiseerd door Euraudax Belgie (258)

  Samen met Mieke en Mark kwam ik voorspoedig aan bij café Melchior waar we ons inschreven voor de eerste lus van 25 km. We begonnen met een wijk door te wandelen waarna we onverwacht veel natuurpaden te begaan hadden, toch in vergelijking met de vorige jaren van Euraudax Lommel. Deze keer geen fietspadennet (met ruiterpad ernaast) maar soms smalle Kempenpaden. Na de wagenrust kwamen we zo langs een grote tuin met kangoeroes, ook witte, maar eentje met bruine vacht gaf nogal een show weg. Na nog wat mooie paden vol naalden op het zand kwamen we voorbij het Parelstrand (bij mooi zomerweer moet het hier druk zijn) waarna we een taverne bereikten, waar we een langere pauze hielden. Er was binnen niet genoeg zitplaats, enkelen gingen op de trap nabij de toog zitten, anderen buiten op het terras, maar terwijl ik een bezoek bracht aan de sanitaire infrastructuur hadden Mieke en Mark drie stoelen bij elkaar gezet, dus konden wij samen zitten en onze warme drank nuttigen. Van daar was het niet ver meer en in het centrum bezochten we vooral een winkelgalerij alvorens terug te keren naar café Melchior waar wij drie nog iets warm dronken en onze boekjes lieten afstempelen.

  Het weer was droog en koud was het niet echt.

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxLommel11

  05-03-2011 om 21:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!