NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  23-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hopduveltochten, georganiseerd door Wrc Manke Fiel vzw

  23.07.2017: Ik schreef me elektronisch in voor 21 km, die van Mollem naar Asse leidden over vooral onverharde wegen, tussen velden en door een bos. In Asse maakte ik een nog natuurrijker lus en ging dan naar Krokegem (waar de kerk een mooie gevel heeft, spijtig dat er te veel obstakels voor stonden om er een goeie foto van te nemen), en dan ging het, langs Vrijlegem, terug naar Mollem.

  Het weer was bewolkt met een paar zonnestralen tussendoor bij zo'n 17°C. Mijn foto's staan bij Google.

  23-07-2017 om 21:18 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  19-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haervejsvandring 2017, georganiseerd door Fodslaw (DK)

  08.07.2017: Aankomst in Schleswig

  Ik was om zowat 6 uur 's morgens thuis vertrokken, na enkele haltes (vooral sanitaire) en veel werffiles (in Duisburg moest iedereen zelfs de autosnelweg verlaten en ik reed nochtans eens niet via Hannover maar via ... Bremen) kwam ik toch voorspoedig aan en parkeerde op de koer van de Hiort Lorenzenschool. Ik begroette de bekenden en ging me aanmelden, gaf mijn ketting af en kreeg de gebruikelijke spulletjes in een omslag. Ik vond gemakkelijk een slaapplaats op de eerste verdieping. Gaandeweg kwamen meer deelnemers aan, en de meeste ken ik al, sommige zelfs met naam. Toen ook Hilde (zonder Jan die nog herstelt van een goed geslaagde hartoperatie) zich aangemeld en geïnstalleerd had, gingen we, met nog enkele Belgen, eten in 't restaurant naar gewoonte, we mochten zelfs een tafel innemen waar een bordje "Reserviert" op stond, de Mühlen Bach. Ze kennen daar hun jaarlijkse klanten. Trouwens, op 't terras zat een gezelschap Britten die ook meededen.

  Een poos na onze terugkomst in de school ging iedereen slapen, want 't was vroeg opstaan voor de speech van 7 uur in de SIF-Hallen.

  09.07.2016: Schleswig - Kruså, 47,7 km

  Nadat ik mijn toilet maakte en mijn bagage afleverde, reed ik achter Hilde naar de SIF-hallen. Om 06.50 uur leidde Rikke (oudste dochter van de ene Niels en zus van Maria) een opwarmingssessie, dit is een dagelijkse bezigheid, behalve natuurlijk de vijfde dag, die van de bus naar de kerk van Randbøl. Om zeven uur heette de afscheidnemende hoofdverantwoordelijke Niels (ook gekend als Sander, om verwarring met Niels K. te vermijden) ons allen welkom (Knud, "Crocodile Dundee", neemt over). En dan konden we eindelijk vertrekken, ik ging alweer mee met de tamboerijntjes. Aanvankelijk was er nauwelijks iets veranderd aan het parcours, met de telefooncel bij een oude school, een bos, een vijver met waterlelies, en dan de intrede in Flensburg. Intussen hadden Hilde en ik het gezelschap van Charles en Dirk die voor de 12de en laatste keer kwamen (in Viborg kregen ze dan hun gouden helm in hun gouden ketting). Hilde en ik aten een ijsje en gingen van daar naar het terras van Brouwerij Hanssens. Daar vonden we een plaatsje bij Ruud en nieuweling Erik - Charles en Dirk waren er al - en deze keer trakteerde ik met een plateau biertjes (12, dus 3 voor elk). Santé! We hielden een sanitaire stop en gingen dan verder het strandleven bekijken in de Baai ("Schlei") van Flensburg, met even verder een zeiljachthaven. Op de grens vonden wij het aangewezen de blijde intrede in Denemarken te vieren met een schnaps. De aankomst in Kruså was dan ongewijzigd, want door een bos. Het was, zoals gisteren, zonnig en tamelijk warm voor Denemarken. Ook deze keer, trouwens, werden wij niet gecontroleerd aan de grens.

  's Avonds, als naar gewoonte, dronk ik een beker gratis aangeboden witte wijn.

  10.07.2016: Kruså - Hovslund Stationsby, 44,2 km

  Vandaag was 't iets minder warm, iets minder zonnig, en iets natter, net als vorig jaar, trouwens. We wandelden langs het meer van Kruså en de steen van Bommerlund. Ertegenover vierden wij de jubilée van Ruud en Berrie (elk hun 10de deelname). Verder ging het langs de winkel "Købmand", maar Hilde en ik gingen door, over de bruggetjes van Gejlå en Povl, door Artoft Plantage, langs velden en kerken. Enkele kilometers verder vierden Michael, Søren en Jimmy (die met zijn pruillip) hun jubilée, ik begon wel met een frisdrank maar eindigde met een Cambrinus, 9,5% alcohol en het betere product van dezelfde brouwerij waarvan de club 's avonds bier tapt (Hancock). In Røde Kro was de laatste Rast, maar eerst haalde ik me in een supermarkt een fles om mee te trakteren, 't was toch niet ver meer. Die rustplaats was iets verder dan de herberg en een ruime 8 km verder was de school.

  11.07.2016: Hovslund Stationsby - Skodborg, 45,1 km

  Vandaag vroeg Niels "Sander" tijdens zijn speech om een minuut stilte voor Pierre "Père Noël", die een ruim half jaar geleden plots overleed. Zijn wandelmakkers Jean-Marie en Henri "Harry" droegen de hele week een mooie foto van Pierre mee aan een vlaggestok. Het weer was zoals vorig jaar: nat en kil, zoals nogal dikwijls op de derde dag met de passage over of onder de Immervadbrug (ik ging nog eens onderdoor), naar Vojens, en iets verder, waar een nieuw stuk parcours uitgepijld was, de verzamelplaats van tot drie jaar geleden (de boom met metalen bank eromheen) was toch verdwenen. Wij stapten verder naar Jels om daar de bossen te bewandelen alvorens in Skodborg aan te komen. 

  12.07.2016: Skodborg - Billund: 44,7 km

  Vandaag was het weer nog wat slechter, maar ook net als gisteren "slechts" tot de middag, toen klaarde het op. In goed gezelschap van Hilde, Charles en Dirk wandelde ik naar Baekke Kro waar we weer een aandenken en frisdrank kregen van het infokantoor. in ruil voor onze naam, land van herkomst en de hoeveelste deelname. 

  Uffe hield zich aan de passage door en over Staldbaekkerne en de Randbølse hondenbos, en dat bij een stevige wind! Van daar was het eerst nog mooi wandelen richting Billund maar op het einde, vanaf de industriezone, met de Legofabriek, was het saai, zo tussen de wijkhuizen over het lange fietspad, al is het minder saai in leuk gezelschap.

  13.07.2016: Randbøl Kirke - Nr Snede: 34,4 km

  Wat ik gisteren al een beetje voelde, hinderde mij vandaag echt sterk: een constipatie. Vandaag was het weder eerder herfstachtig, vooral tot een beetje na de noen. Tijdens 't wachten op de laatste bus deed ik wat opwarmingsoefeningen in de zaal. Eens uitgestapt, wandelden wij op 't gemak naar Engelsholm (kunstateliers aan het meer) en Jelling, waarvoor wij een omweg moesten maken wegens werken aan de spoorwegovergang (door Infraden, wellicht ). Gezien ik me allesbehalve in mijn sas voelde, ging ik niet over de helling maar recht naar het terras van Café Sejd, waar ik zitplaatsen reserveerde voor mijn wandelvrienden. Ik "sleepte" mij van Rast naar Rast via Harreså Kro waar ik aangaf ermee te willen stoppen. Hilde, Charles en Dirk steunden me en overtuigden me om door te gaan tot Rast 3, waar ik van Kathe en Annette (EHBO of in 't Deens Sanitet) een zakje droge abrikozen kreeg. Op weg naar het tankstation met supermarkt in Kollemorten speelde ik ze allemaal binnen, maar dat werkte natuurlijk niet meteen (zoals de twee magnesiumpillen die ik van Kathe kreeg op Rast 2). Daar gaf ik aan bij mijn besluit te blijven, 't is vakantie en dat dient om te genieten (van de natuur en mijn gezelschap), niet om af te zien. Ik mocht dan de rest van de namiddag mee met Kathe en Annette, langs een "spontane wagenrust" waar Michael me eerst bier en dan een frisdrank aanbood. Na een poos op Rast 4 reden we naar Nørre Snede, waar iedereen in de school kan douchen, geen halve kilometer heen en terug dus naar een ander gebouwtje. Inge Marie (een van de twee "HVV-zussen" van Hilde) had al slaapplaatsen geregeld dus kon ik rustig douchen en dan wandelaars zien aankomen. Ik had mijn startkaart al afgegeven en kreeg geen nieuwe terug maar wel een speldje zoals zij die 200 km afleggen (dat is ook nieuw, dit jaar, zij worden aan Rast 3 opgehaald).

  14.07.2016: Nr. Snede - Thorning: 0 km

  Vandaag stond ik om half 8 reeds klaar om met Ivan naar Rast 1 in Vrads (denk aan de fraai beschilderde gevel, al stond de vrachtwagen er nu wel voor) te rijden. Volgens Knud zou ik me vervelen want ik moest niets doen, maar ik hielp toch waar ik kon. In afwachting van de wandelaars amuseerde ik me met de lokale kat, een speels exemplaar. Zoals gebruikelijk op de laatste lange dag was er een trekking (die ik gemist had, ik deed toch niet mee) en de gelukkige was deze keer Jimmy, die dus eerder deze week trakteerde op zijn jubilée (tiens, is dat een vereiste om te kunnen winnen?). We kraamden dan op en reden naar de schuur voor de derde rustplaats. We hadden twee ruimtes ter beschikking maar Knud (niet de nieuwe hoofdverantwoordelijke maar de wandelaar die ik ruim 10 jaar geleden voor 't eerst ontmoette op de euraudaxtocht van Dirk) moest eerst enkele machines uit de weg duwen. Francis (een Nederlandse) vertelde dat de eigenaar ziek is en zijn schuur niet zelf kon opruimen. We aten een lichte lunch met brood, een beetje beleg en soep terwijl de eerste wandelaars iets kwamen eten en/of drinken, intussen schuilend voor de regen. Wanneer we opgeruimd hadden, reden we terug en konden we onderweg naar wandelaars wuiven. Ik was dus weer behoorlijk vroeg in de zaal waar Conny (de hoofdverantwoordelijke voor slaapplaatsen) liet me weten waar ik plaats had, ik ging douchen en mijn boekje laten afstempelen. Tove zei me dat ik mijn ijsje nog kon gaan halen, het was een ander soort ijsje maar het was toch lekker. 

  's Avonds, tijdens 't blarenbal, werden de medewerkers traditioneel gehuldigd, vooral Tove die dat al 40 jaar doet!!! Nadien werd gedanst, ook door mij, ondanks een dikke blaar onderaan mijn voet, had ik meer gedanst dan de tien eerdere keren ... zelfs met Basse.

  15.07.2016: Thorning - Viborg: 0 km

  Vandaag was er dus 1 officiële rustplaats, maar dan zonder soep, zoals de laatste 3 jaar. Terwijl ik zat te wachten, troonde Knud mij naar de kalverstallen waar de jonge dieren net hun drank kregen, ze bekeken mij nogal raar. De rapste wandelaars hadden blijkbaar niets nodig maar wilden wellicht nog kunnen douchen in de school in Viborg. Het opruimen was bijna klaar toen Ivan mij liet instappen in zijn minibusje en we kwamen weldra ook in de school aan. Ik vond mijn bagage, dat van Dirk en de reiskoffer op wieltjes van Hilde, (niet haar tas met matras) maar de bussen waren er nog niet, dus zette ik de bagage gewoon apart. Trouwens, de allersnelste wandelaars waren al aangekomen, en mits een paar onderbrekingen (om een worst te eten, iets te drinken en mijn bagage naar de juiste bus brengen, binnen hield ik vier plaatsen bezet, want ik had ook Kobe's jas bij, dus zijn en Kirki's plaatsen waren meteen provisoir gereserveerd) wachtte ik de wandelaars op. Zodra Nathalie zich opgefrist had, hield ze mij gezelschap, want ze houdt er ook van om de wandelaars toe te juichen. 

  We vertrokken dan allemaal naar het stadhuis waar Niels "Sander" en Gudrun Bjerregaard van 't stadsbestuur hun toespraak hielden en dan de huldigingen pleegden, te beginnen met Arne, die aan alle 45 edities deelgenomen heeft. Ik stond bij de trap van het pleintje waar Nathalie op de trap zat, want ik had evenveel last van mijn voeten als eerder de week van mijn geblokkeerde spijsvertering. We dronken dan wat en gingen naar de bus die ons met enkele tussenstops om Denen te laten uitstappen en alweer via het station, naar de parking van de SIF-hallen bracht. Ik reed naar hotel Hohenzollern waar ik na een verkwikkende douche een lekker avondmaal had.

  Mijn foto's staan bij Google.

  19-07-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!