NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  26-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25.09.2010 - Euraudax Herdersem, georganiseerd door Euraudax Belgie (258)

  Ik kwam voorspoedig aan met Paul, Marleen volgde in haar eigen wagen. Paul en ik schreven ons in voor 100 km en Marleen voor de eerste lus van 25 km. Intussen begroetten wij de bekenden en minder bekenden, en werden door Marleen getrakteerd met koffiekoeken. Was het omdat het de dag van de klant was dat iedereen die voor 100 km inschreef een zwarte pet met opschrift en het profiel van een meivis, alsook een sleutelhanger-flesopener kreeg? Het was er overigens een internationaal onderonsje, behalve Belgen waren er ook Nederlanders, Duitsers, Fransen en Denen; alleen de Engelsen ontbraken nog. Er waren overigens 5 Sportvrienden ingeschreven.

  Om 11 uur vertrokken we voor de eerste lus die ons liet kennis maken met enkele hellingen, zoals de Berendries. We kregen een eerste versnapering met warme of frisdrank aan het begin van het Mijnwerkerspad. 7,4 km verder hadden we een caférust in Oudenhove, zo hadden we 25 minuten om op te drogen, want de zon liet zich af en toe verrassen door een regenwolk. En zo keerden we dan terug naar Velzeke, waar onze smos wachtte, ik had er ene gekozen met américain. We namen dan afscheid van Marleen.

  De tweede lus toonde ons de Zwalmstreek, dat 12 dorpen telt, maar we bezochten ze niet allemaal. De Zwalm slingert zich door de rustgevende natuur en voor we het wisten, kwamen we reeds bij de Biestmolen, waar Conny (echtgenote van baankapitein Geert) en hun zoon Yannick klaar stonden met de yoghurt en de lepeltjes. De Zwalm min of meer volgend, kwamen we in Roborst en zo terug in Velzeke, waar een valkenier gekomen was met twee oehoes. De oudere en de jongere behoren niet tot hetzelfde type oehoe, maar ze waren duidelijk gewend aan elkaar. En aan mensen, want Lucia en Katrien mochten even de valkeniershandschoen aantrekken om een uil op de arm te nemen.

  We namen nu afscheid van Sportvriend Lucien, maar begroetten Thérèse en Conrad. Die hadden echt het goede weer niet meegebracht, misschien hadden ze heimwee naar het snertweer van de Euraudax Ster in Stembert en omgeving van een paar jaar geleden? Dit was werkelijk de natste lus, en gelukkig ging die dan naar ’t centrum en de nabije straten van Zottegem. In een van die omliggende straten was ik gestruikeld over de boordsteen en lag plat op mijn buik. De “pijn” aan mijn linkerknie was te verwaarlozen, maar mijn linkerduim (ik droeg mijn zaklamp in de linker hand) deed meteen pijn en begon opzienbarend te zwellen. Gelukkig was het niet veer meer tot de kerk van Grotenberge, waar de wagenrust stond opgesteld. Ik vroeg Lucia of de EHBO-kist misschien was meegekomen, maar dat was niet het geval (een omloopcommissaris zal dit tijdens zijn controle bij een uitgepijlde wandeling toch ook niet bij hebben?). Aan Conny vroeg ik dan of zij misschien blokjes ijs bij hadden (voor de frisdranken), maar dat was ook niet zo, tenslotte was dat ijs toch al niet nodig voor de frisdranken, het weer was fris genoeg…Conny beloofde dan om tegen de volgende wagenrust, 8,3 km verder in Sint-Goriks, de EHBO-kist bij te hebben. Dus verbeet ik de pijn en daar, na het genot van een hotdog en een frisdrank, smeerde medewerker Marnik mijn duim in met perskindol (wij zijn tenslotte geen van allen arts, laat staan orthopedagoog, hoe moesten wij weten dat het geen verstuiking was?). Dat verzachtte de pijn omdat de crème koud aanvoelde en ik kon tijdens de 7,1 km zelfs wat de grapjas uithangen (al was het weer allesbehalve uitnodigend). Kletsnat gingen wij aan de ontbijttafel, waar ik van Paul een paar straffe pijnstillers kreeg, hartelijk dank daarvoor !

  Ook tijdens de laatste lus regende het veel, maar toch iets minder, en enkele moedigen hadden een deel van hun nachtrust opgeofferd om ons gezelschap te houden. Deze lus voerde ons in en nabij Balegem met twee wagenrusten waar getrakteerd werd. Maar eerst moesten we wel zo’n krappe halve kilometer door hoog gras en dat is natuurlijk drassig met zo’n weer. Doch, in de groep waren er 4 wandelaars die de weide van Petit-Rechain al eens hadden doorgeploeterd, en dat was véél langer dan 300 à 400 m. Aan de Spiegelendries in Balegem trakteerden Geert en Daniel met - we waren in Balegem voor iets - jenever: klare en met citroen, Geert en Daniel vierden zo met ons hun 5de Gouden Arend, hartelijk gefeliciteerd en op jullie gezondheid! Tot aan een parking in Balegem, 8,8 km verder, moesten we nog een keer ploeteren, en daar hield Jos de wacht bij de kroesjes tot iedereen er was, het geknipte moment om mij te verstoppen voor een sanitaire boodschap. Wat Jos bewaakte, waren kroesjes champagne, ons aangeboden door Tony en Eddy, voor hun, respectievelijk, 28ste en 1ste Gouden Arend. Bovendien feliciteerden wij Tony met zijn 140.000 wandelkilometers. Hartelijk gefeliciteerd en op jullie gezondheid! Nog een ruime 6 km scheidden ons van het parochiaal centrum.

  Daar werd overgegaan tot de traditionele gebruiken: een dankwoord voor de opgekomen wandelaars, voor de medewerkers (onderweg en in de zaal) en voor de seingevers. Dan werden de jubilarissen gehuldigd, behalve Geert, Daniel, Eddy en Tony waren er ook (na 75 km) Kim (7de Gouden Arend, dus hij heeft me bijgehaald ), Rik, Rudolf (zijn 9de reeds!) en een Audax-Schelp voor een vrouw van de club van Obernai (Frankrijk). Allemaal hartelijk gefeliciteerd en op naar de volgende!

  We hadden echt geen geluk met het weer want we moesten bijna constant paraplu openen of regenjas aantrekken, op de duur was het de moeite niet waard om die laatste uit te trekken, zeker tijdens de derde en vierde lus. Ik heb alle lussen met sandalen gewandeld, schoenen werden ook kletsnat in die plensbuien, en dan riskeerde ik (behalve natte schoenen, kousen en voeten) blaren. Afgezien van dit snertweer, waar Lucia en Geert zeker niets konden verhelpen, anders deden ze het ongetwijfeld, was dit een prachtige tocht, en goed georganiseerd, met een grote verscheidenheid aan versnaperingen op de wagenrusten. Na de wandeling, mijn thuiskomst en een warme douche, liet ik mijn duim onderzoeken via de spoeddienst van het ASZ in Aalst en het is gebroken.

  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.be/helgavds/EuraudaxHerdersem10

  26-09-2010 om 22:26 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, Werder Bremen-HSV
  25.09.2010: Werder Bremen-HSV: 3-2

  Terwijl ik op wandel was in Zottegem en deelgemeenten, verzuimde HSV om de drie punten mee te nemen naar huis. Volgens wat ik op de website van HSV lees, dolven de roodbroeken het onderspit tegen die ploeg van aan de Weser, bij de pauze was het al 2-0. In de eerste helft behaalden de gastheren door een schot van Marin, die Demel ongelukkig deed afwijken (25'), en een kopbaldoelpunt van Almeida (29') de voorsprong van 2-0. Tijdens de tweede helft kwam ook een dubbelslag tot stand. Ditmaal door HSV, die door de doelpunten van Van Nistelrooy (59'; zijn vierde in dit seizoen, overigens) en Pitroipa (63') een gelijkspel bekwam. Echter, Almeida bezegelde kort voor het einde door zijn tweede doelpunt (85') de nederlaag. Veh kan niet beweren dat het door Petric kwam, want die stond zelfs niet op het scheidsrechtersblad (in plaats van met de geblesseerde Guerrero, wisselt hij met Pitroipa: bank of tribune).

  Het was voor HSV een historische wedstrijd, daar in het Weserstadion. Voor de Hamburgers was dit de 1.600ste Bundesligamatch - een absoluut record in eerste klasse. Bovendien was dit het 93ste treffen met Bremen en dat is het meest voorkomende duel in de geschiedenis van de Bundesliga. In totaal had Werder een nipte voorsprong (vóór deze wedstrijd): 30 zeges voor de Bremer tegen 29 voor HSV en 33 gelijkspelen.

  26-09-2010 om 20:54 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  22-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-VfL Wolfsburg
  22.09.2010: HSV-VfL Wolfsburg: 1 - 3

  Aha, Petric mag eindelijk eens starten ! Behalve hem doen dat ook Rost, Westermann, Mathijsen, Jansen, Zé Roberto, Jarolim, Choupo-Moting, Demel, Pitroipa en Van Nistelrooy; op de bank zitten: Drobny, Elia, Tesche, Trochowski, Rincón, Benjamin en Kacar. Scheidsrechter is Perl, volgens de reporter heeft deze tot nu toe geluk gebracht voor HSV, hopelijk is dat vandaag ook zo.

  In de 7de minuut mag Petric een vrije trap nemen, maar de bezoekende keeper heeft beet. Choupo-Moting gaat ook zijn kans, doch tevergeefs. En Petric krijgt alweer een vrije trap te nemen, dat doet hij op dezelfde manier, met een mooie boog over de muur naar de hoek, maar opnieuw heeft Benaglia beet. Van Nistelrooy laat zijn tegenspeler kort achter de middellijn met een fraaie beweging staan en ziet dat Benaglio te ver voor zijn doel staat. Zijn poging vanop 40 m gaat net naast de paal voorbij. Maar dan valt het doelpunt aan de verkeerde kant. Jansen speelt een katastrofale pas naar Zé Roberto, Pekarik komt ertussen en zijn pas in de HSV-penaltyzone verwerkt Dzeko meteen vlak in de korte hoek, 't is 0:1. Enkele minuten later krijgt HSV wel een hoekschop, maar die levert niets op, hoewel Pitroipa en Westermann hun best doen. In de 28ste minuut mogen de thuissupporters ook juichen. Pitroipa zet zich met een onweerstaanbare solo ter rechter zijde door. Zijn flankpas vindt de weg naar Choupo-Moting en die kopt de bal over Benaglio in het net. Twee minuten later zorgt Zé Roberto bijna voor de voorsprong, een minuut later moet Rost al redden. Jarolim speelt een klassepas in het steegje, Pitroipa loopt met de bal weg en past kort voor de lijn terug naar Van Nistelrooy, maar hij krijgt de bal niet in het doel (35'). Zé Roberto verliest de bal en Mathijsen ziet ineens Grafite en Dzeko tegenover zich. De pas van de Braziliaan wordt echter door zijn collega in de spits verspeeld, oef! (37') In de 43ste minuut heeft Zé Roberto weer een doelkans, op vrije trap, maar de bezoekende keeper kan het doelpunt verhinderen. Even later fluit de scheidsrechter voor de pauze.

  De tweede helft is begonnen, blijkbaar zonder wijzigingen in de opstellingen. Petric past naar Van Nistelrooy, die draait zich maar zijn schot gaat over doel. Aan de andere kant heeft HSV veel geluk want Grafite staat in buitenspelpositie (46'). Wolfsburg speelt bijna alleen met lange ballen en brengt dan ook geen gevaar. Diego (ex-Bremen, dus zeker geen favoriet van de thuissupporters ) kan het spel weinig tot geen impulsen geven - in tegenstelling tot zijn landgenoot Zé Roberto: solo over rechts en... jammer, Van Nistelrooy verspeelt nipt in het midden. (50') Na een hoekschop door Jansen kopt kapitein Westermann op de lat - de verdediger heeft daarbij al zijn derde grote doelkans. (53') Twee minuten later zendt Jansen een scherpe pas, maar Barzagli ontzet voor "Van the Man". In de 60ste minuut gooit de LiveTicker-reporter een bloemetje naar de thuissupporters die voor een stimulerende ambiance zorgen. Zé Roberto past naar Van Nistelrooy, de Hollander staat buiten het penaltyruim. Daar komt het niet zo goed uit - zijn schot gaat ver over. Dit zijn we toch niet gewoon van Rost: hij maakt een fatale fout, zijn pas landt direkt bij Kahlenberg, de Deen schiet op het lege doel, maar Mathijsen is ter plaatse en ontmijnt de situatie. (66') Twee minuten later krijgt Wolfsburg een kans: Schäfer vlak naar Grafite, maar Jansen past op en ontfutselt de VfL-aanvaller de bal. De daarop volgende hoekschop brengt niets. En weer belandt de bal in 't verkeerde doel. Schäfer bedient Grafite en die maakt er een doelpunt van. 50.231 toeschouwers hebben dat gezien in de 71ste minuut. Veh pleegt een dubbele wissel: Elia en Trochowski vervangen Choupo-Moting, die goed gespeeld heeft, en Jarolim. (76) Vier minuten later krijgt HSV opnieuw een hoekschop, ditmaal van Trochowski en in het midden staat Petric volledig vrij maar hij is wat verrast over zoveel vrije ruimte en zijn schot belandt bij de keeper van Wolfsburg. (78) Die kan wel scoren, het staat al 1-3 door Grafite (79). In de 83ste minuut hebben zowel Zé Roberto als Elia een kans, maar geen van beide gaat erin. Van Nistelrooy en Petric proberen in de laatste minuten nog iets te forceren, maar zonder resultaat. En dat was 't, de eerste nederlaag van dit seizoen is een feit, dan nog thuis tegen een staartploeg.

  22-09-2010 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!