Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    01-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewe tocht, georganiseerd door Wandelclub St.Pieters-Leeuw vzw

    01.05.2016: Ik schreef me in voor 17 km en mocht meteen een beetje het Provinciaal Domein van Huizingen bezoeken, waar de rotstuin nog niet helemaal klaar is. Aan een andere kant het domein verlatend wandelde ik verder, via verharde en natuurlijke wegen, naar Dworp voor de tweede rustpost (de eerste was in de kantine in 't Domein bij 't zwembad). Van daar ging het terug, nog over verharde en natuurlijke wegen en een privaat bos, ook rijkelijk voorzien van boshyacinthen en daslook. Op het einde van de wandeling betrad ik nog eens het Provinciaal Domein van Huizingen langs andere paden.

    Het was een mooie, rustige, heuvelrijke tocht en het weer was leuk genoeg, met zon, wat wolken en iets aangenamer temperatuur.

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6279792683292707473

    01-05-2016 om 20:54 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Eendracht Aalst - KSV Temse

    01.05.2016: Eendracht Aalst - KSV Temse: 3-3

    Bij Eendracht geen Van Den Noortgaete, Van Damme, Gaye en Martin door geel gevaar of lichte kwaaltjes. Temse trok meteen van leer met doelpunten van Ringoot (21') en 44' Deswert (44'). Toen Vertonghen er dan op het uur 0-3 van maakte, leken de Ajuinen met een nieuwe opdoffer de eindronde te moeten aanvatten. Maar in het slotkwartier wakkerde het vuur aan. Nadat Bokila tegen scoorde (74'), pakte De Man uit een rake knal (76'). De supporters wilden en kregen meer: twee minuten voor affluiten kopte Falko Geenens de gelijkmaker tegen de touwen. De laatste mogelijkheid was voor Lusamba maar hij liet de winning goal liggen. En nu met volle moed de eindronde in.

    Geeraerd stelde de volgende spelers op: Mertens, Geenens F., Lievens M., Gillis, De Man, Bogaerts, Trompet, Wagner, Janssens, Bael en Bokila.

    28.04.2016: Dinsdagavond werd de borgstelling van de stad Aalst voor een bedrag van 500.000 euro ten voordele van Eendracht Aalst door de gemeenteraad gestemd en dit met een overweldigende pro-stem van meer dan 90%. (ondanks enige oppositie ). Dit is opnieuw een belangrijke stap in de gezondmaking van de club en zorgt ervoor dat tegen het einde van het seizoen de schuld niet alleen enorm zal afgebouwd zijn maar ook dat de resterende schuld statisch wordt en eerder op langere termijn wordt vastgeklikt. Het betekent ook dat de meeste en voornaamste financiële hindernissen nu genomen zijn en dat er volop werk kan gemaakt worden van de sportieve uitbouw naar volgend jaar toe. Dit zal in de komende weken wel blijken. Intussen focust de ploeg nu 100% op de eindronde.

    01-05-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    30-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: 1. FSV Mainz - HSV

    30.04.2016: 1. FSV Mainz - HSV: 0-0

    De eerste van de drie nog nodige punten om op ons gemak te zijn, is behaald. In de uitverkochte arena toonden de bezoekers in de eerste helft een compacte verdediging tegen een tegenstander die zich vlijtig tegen de druk weeerde. Beide ploegen hadden een grote kans, eerst door een stram schot van Onisiwo (32'), door Drobny tegengehouden, zegen minuten later stelde Djourou de thuiskeeper op de proef (39'). Intussen had Schipplock al een uitgesproken kans de nek omgewongen. In de tweede helft startte HSV met een reuzekans van Schipplock (51'), die nochtans volledig ongehinderd op Karius toeliep maar hem niet kon verschalken. 't Wordt tijd dat 'm zijn rugnummer (9) eens eer bewees, anders moet hij misschien eens wat video's van zijn legendatische voorganger, Hrubesch, bestuderen. Of zijn best doen om van eventuele faalangst af te geraken. Aan de andere kant slaagde Cordoba er niet in Drobny te verschalken.

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Drobny - Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Holtby, Kacar - Bahoui (76' Diekmeier), Hunt, Ilicevic (88' Cléber) - Schipplock (69' Rudnevs). Lassoga was geelgeschorst, Adler had zich gisteren tijdens training bezeerd en Ekdal had ook al een blessure opgelopen. Dat Müller niet beschikbaar was wegens blessure was al eerder geweten.

    27.04.2016: Sinds de grote toevloed aan vluchtelingen organiseert HSV af en toe een voetbalevenement voor hen die in Hamburg aankomen. Toch is het nier hierdoor dat Bakery Jatta, een 17-jarige Ghanese vluchteling, op zijn 18de verjaardag, begin juni, een profcontract zal mogen tekenen. Of hij, gezien zijn leeftijd, volgend seizoen al met de eerste ploeg zal meespelen, weet ik niet, en nog minder wat zijn plaats in de ploeg wordt: aanvaller, middenvelder, verdediger? Jatta zocht vorige zomer samen met zijn gezin andere oorden op en belandde uiteindelijk in het Duitse Bremen. Via een zaakwaarnemer die goede contacten onderhoudt met Hamburg mocht Jatta een proefperiode bij HSV afwerken. Volgens Het Nieuwsblad is Labbadia alvast onder de indruk.

    30-04-2016 om 20:39 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    26-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw 2016

    26.04.2016: Fonck (SP.A) heeft deze morgen bij provinciegouverneur Briers de eed afgelegd als nieuwe burgemeester van Denderleeuw. De Oost-Vlaamse gemeente gaat al sinds het begin van de legislatuur in 2013 door een periode van onbestuurbaarheid en politieke crisissen. Fonck blikte vooruit naar plannen en beslissingen, in onder meer sport- en jeugddossiers maar ook rond netheid. Wat dat laatste betreft: ik ben eens nieuwsgierig. Wordt er wat sneller ingegrepen om de strijd tegen zwerfvuil, ook in het centrum (niet alleen langs bermen waar niemand woont) te winnen?

    17.03.2016: De politici van het vorig schepencollege zijn buiten vervolging gesteld in het gerechtelijk onderzoek naar een vastgoeddossier. Het onderzoek dateert van 2012 toen de gemeente besliste om de site Van Roy aan te kopen voor de brandweer en technische dienst, voor een bedrag van bijna 2 miljoen euro. N-VA vond die prijs te hoog en er volgde een onderzoek. Er werden geen bezwarende elementen gevonden en de beschuldigde partijen werden op 1 maart buiten vervolging gesteld. Toen de nieuwe bestuursploeg in 2015 werd voorgesteld, werd Alberic Sergooris (CD&V) voorgesteld als tijdelijk burgemeester, aangezien Jo Fonck (SP.A) door zijn betrokkenheid geen burgemeester kon worden. Binnenkort volgt wellicht een stoelendans in de Denderleeuwse bestuursploeg. Het heeft Het Nieuwsblad twee weken gekost om dit aan de weet te komen, de Schakel van april is natuurlijk nog niet verdeeld.

    27.01.2016: In Denderleeuw scoort de aanpak van criminaliteit slecht (57.6%), net als de aanpak van kleine overlast (58,8%), Aanpak bewakingscamera's op openbare plaatsen in Denderleeuw (42,1%), verkeersveiligheid (41,1%), onderhoud van wegen en voetpaden (61,5%, ha ja, voetpaden zijn de verantwoordelijkheid van wiens perceel er aan grenst...), parkeermogelijkheden (41,2%, zelf heb ik alleen een probleem op zaterdagmorgen in de G.Gezellestraat). Op gebied van snelheidscontroles is de tevredenheid iets beter dan drie jaar geleden. Waar de inwoners wel content mee zijn, staat niet op de website van Het Nieuwsblad, alleen in de papieren versie, en ik herinner me het aanbod aan sport (nochtans zonder openbaar toegankelijk zwembad) en cultuur. Een minpunt dat niet op de website staat, is de integratie van vreemdelingen, dat zeer voor verbetering vatbaar is. De fierheid is maar de helft, 3,5%, van het algemeen Vlaams gemiddelde, en 59% is blij van hier te wonen.

    26.01.2016: Het Nieuwsblad is gisteren gestart met een serie over hoe blij de bewoners zijn van de 308 gemeenten. Gisteren bleek dat Denderleeuw, na Tienen en Boom, de minst tevreden bewoners zijn. Vandaag bleek dat SP.A-burgemeesters de minste punten hebben (Fonck zal dus, misschien, ooit zijn uiterste best moeten doen) en de burgemeester met de minste punten is ... Sergooris, burgemeester van Denderleeuw, nog maximaal 3 jaar. Al is hij niet zo lang burgemeester, maar hij werd het ook niet als resultaat van de verkiezingsuitslag. Ik hoop dat de leden van het gemeentebestuur deze reeks minstens zo aandachtig volgen als ik en er de nodige conclusies uit trekken.

    26-04-2016 om 20:39 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Denderleeuw


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!