NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  28-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25e Manneken-Pistochten - Priortrofee, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

  28.01.2018: Ik schreef me in (elektronisch, maar dat moest bijkbaar niet want De Pajotten trakteerden op inschrijving en een basisdrank) voor 16 km die me leidde via rusthuis De Baronie naar Schendelbeke langs verharde en bijlwijlen zeer modderige wegen. In Schendelbeke genoot ik dus van een frisdrank alvorens een kort bezoekje te brengen aan De Gavers. Weldra kwam ik in Geraardsbergen aan via het Abdijpark waar in het Abtenhuis de tweede rustpost gevestigd was. Via het centrum met het oudste Manneken Pis (van de 15de Eeuw) ging het naar het sportterein met openluchtzwembad waar iedereen een jenever (of chocomelk) aangeboden kreeg. 

  Het was een echt Padstappersparcours en het weer viel redelijk mee: droog en zacht. Mijn foto's staan bij Google.

  28-01-2018 om 20:49 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: FCV Dender EH - E. Aalst

  28.01.2018: FCV Dender EH - E. Aalst: 1-1

  Ik ging dus te voet op verplaatsing en zag beide ploegen op jacht gaan naar de openingstreffer. Hias kopte de bal slecht terug maar Mitu vergat het foutje af te straffen, hij trapte er falikant naast, zelfs ik had gescoord (mits voetbalschoenen aan te hebben, natuurlijk)...  0-0 was de ruststand. Tijdens de tweede helft speelde Eendracht in de richting van het doel waar geen tribune is. Het werd 1-0 na een goal van Bogaerts, van uw ex-collega's moet je 't hebben (63'). Heymans zorgde nog voor de gelijkmaker (94')! Dat er zolang werd nagespeeld, kwam door enkele verzorgingsbeurten. Overigens, de Eendrachtsupporters kregen de hele H-tribune ter beschikking, maar de kaart kostte dan ook 18 EUR (in Aalst zit ik al aan 12 EUR), de harde kern met enkele Engelse makkers stonden vooral in deel H1 en vooral H2, ik in H3.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt , De Coninck (72' Bangoura), Van Hoevelen, Marmitte, Van Tricht, Mitu, De Neve, Verstraeten (17' Mertens), De Man (80' Yala Lusala), Geenens F. en Heymans.

  26.01.2018: Nog goed personeelsnieuws, het contract van Gianni De Neve werd opengebroken. De 23-jarige verdedigende middenvelder tekende donderdagavond een nieuwe overeenkomst van 3,5 seizoenen. Bovendien mag Van Hoevelen overmorgen effectief opgesteld worden.

  25.01.2018: Gisteravond laat werd een akkoord bereikt met Kenny Van Hoevelen (34) om terug te keren naar Eendracht Aalst voor het komende anderhalf seizoen. De club is zeer tevreden over het tot nu toe afgelegde parcours maar is tevens tot de conclusie gekomen dat een extra injectie aan ervaring toch noodzakelijk is. Wie beter dan één van onze steunpilaren van vorig seizoen kan hiervoor zorgen? Kenny kent het huis, zijn ervaring en strijdershart zijn meer dan voldoende gekend en bovendien was hij bereid om een inspanning te doen om dit mogelijk te maken. We bedanken ook KSV Temse voor de medewerking aan deze transfer. Alles wordt nu in het werk gesteld om Kenny snel speelgerechtigd te krijgen, mogelijk is dat zondag al (dat zou goed zijn, want De Rock moet misschien twee tot drie wedstrijden gemist worden). Langs de uitgaande zijde staat Arno Claeys op het punt om de omgekeerde beweging te maken naar datzelfde Temse. Het akkoord voor een verhuur tot het einde van het seizoen moet wel nog afgerond worden.

  Na twee sessies van voorverkopen zijn er 1000 tickets verkocht voor de derby op nauwelijks 1 km van mijn deur (ik heb mijn ticket al beet voor de bezoekerstribune achter een van de twee doelen), er zijn nog 400 over.

  24.01.2018: Voorzitter Patrick Le Juste en de vorige voorzitter Frank De Roose zijn tot een vergelijk gekomen om het tweede luik van hun wederzijdse intentieverklaring 3 jaar vroeger dan voorzien te concretiseren. Concreet vertaald hebben beiden een inspanning gedaan om het passief van Eendracht Aalst in zeer belangrijke mate te verlichten. Het betekent meteen ook dat heel wat leden van de VZW hun ontslag hebben ingediend als logisch gevolg van het afsluiten van een hoofdstuk in de geschiedenis van de club. De VZW zal voortaan bestaan uit heel wat minder leden wat haar daadkracht ten goede moet komen. Het zorgt er meteen ook voor dat de overdracht van het patrimonium naar de CVBA weer een stap dichterbij komt en dat blijft de finale doelstelling. Cvba is de afkorting van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Een cvba wordt opgericht met een notariële akte. De vennoten zijn enkel aansprakelijk voor het bedrag van hun inbreng. Ze kunnen dus gemakkelijk in- en uittreden. De coöperatieve vennootschap moet uit minstens drie personen bestaan, Le Juste en nog twee.

  28-01-2018 om 20:18 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  27-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: RB Leipzig - HSV

  27.01.2018: RB Leipzig - HSV: 1-1

  Bruma scoorde reeds na 9 minuten door balverlies van Hunt, Papadopoulos trapte naast de bal. HSV hield echter stand en lukte 20' later de gelijkmaker door Kostic (29'). In de tweede helft had de thuisploeg nog wel enkele doelkansen, net als HSV, maar Mathenia verhinderde dat HSV met lege handen huiswaarts moest keren. De vier minuten extra speeltijd bracht dus niet wat de scheidsrechter misschien verhoopte.  Een punt halen bij de vierde geklasseerde (die dus nog zicht heeft op Europees voetbal, volgend seizoen) lijkt me niet zo slecht.

  Hollerbach stelde de volgende spelers op: Mathenia - Sakai, Papadopoulos, van Drongelen - Diekmeier, Douglas - Walace, Hunt (85' Salihovic), Jung - Kostic, Wood (77' Arp).

  22.01.2018: En de nieuwe trainer is Bernd Hollerbach (48), dat weet zelfs De Standaard, hij tekende tot 30.06.2019. Zijn naam komt me bekend voor en dat is omdat hij nog voor HSV verdedigd heeft van 1996 tot 2004, dus ik heb hem effectief "live" zien spelen, in 2000, tijdens het gewonnen duel tegen Bremen (2-1). Steffen Rau en Matthias Kreutzer zijn co-trainers. Als hoofdtrainer heeft Hollerbach Würzburg twee keer na elkaar laten promoveren, van vierde naar tweede klasse. Nu heeft hij (vandaag inbegrepen) vijf volle dagen om het meest efficiënte team op te stellen tegen zaterdag zodat die voorlaatste plaats ver verlaten wordt (en zijn nog zo'n 45 punten te sprokkelen). Volgens het webteam zou hij autoriteit met hartelijkheid combineren, en eerlijke arbeid is belangrijk voor hem. Dan moet hij zeker, minstens gehoor vinden bij Papadopoulos en Kostic (om nog enkele anderen niet te noemen).

  21.01.2018: Daags na de wedstrijd tegen Keulen werden Gisdol en zijn twee assistenten dus ontslagen. Bruchhagen weet al wie de volgende trainer is, die moet morgen starten, maar hij wil het webteam niet zeggen wie het is, er moet blijkbaar nog het een en het ander afgetoetst worden.

  27-01-2018 om 20:10 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - 1. FC Köln

  20.01.2018: HSV - 1. FC Köln: 0-2

  Matchwinner van de dag was Terodde, die de beide doelpunten (27' en 67') scoorde. Zoals gebruikelijk begon HSV wel offensief, maar kreeg de bal niet in 't doel, dus begon het nadien weer te slabakken. Na de pause had HSV nog wel enige kansen voor een doelpunt, maar het was dus net de bezoekende ploeg die de zege zeker maakte. De thuissupporters, en dan zeker die in de noordtribune, hielden het opnieuw lang vol om de ploeg te steunen, maar op de duur riepen ze toch dat ze het beu waren. Het hoeft niet te verbazen dat Gisdol binnen de 24 uur na affluiten zijn "bon" kreeg, net als zijn twee assistenten. Tja, waren Arp en Sakai niet beschikbaar?

  Hij stelde deze spelers wel op: Pollersbeck - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Douglas - Janjicic (66' Wood), Jung - Holtby (77' Ito), Hunt, Kostic - Hahn.

  21-01-2018 om 17:05 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - KSK Heist

  21.01.2018: E. Aalst - KSK Heist: 1-1

  Het duurde vele pogingen en tot de 61ste minuut dat het eerste doelpunt viel, en dan nog in het verkeerde doel. Napoleone scoorde voor de bezoekers na mistasten van Geenens. Een koude douche dit vermijdbare tegendoelpunt. Maar twee minuten later reeds werd aan de overkant een strafschop toegekend aan Eendracht na een overtreding van Matterne op Mitu, de bezoeker zag ook de rode kaart. Van Tricht zette de elfmeter feilloos om! Dan volgden nog kansen voor beide ploegen maar het bleef dus bij een gelijkspel. Overigens bleef De Rock geblesseerd achter tijdens de rust, hopelijk is hij tegen volgende zondag weer paraat!

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck (73' Yala Lusala), Marmitte, Van Tricht, Mitu, De Neve, De Rock (46' Bangoura, 86' De Man), Verstraeten, Geenens F., Mertens en Heymans.

  21-01-2018 om 16:55 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Antoniustocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

  21.01.2018: Ik schreef me in voor 15 km, dat waren twee lussen, een van 10 en een van 5 km. Die eerste lus leidde me eerst over de gevaarlijke gewestweg (niets voorzien voor voetgangers aan het kruispunt) via Biest naar Gijzegem, waar meer zitplaats was op de rustpost. Ik keerde dan terug met een stukje langs de Dender en dan een stuk langs de Leirekensroute. In Hofstade bleef ik op de koer staan drinken, want binnen was nauwelijks plaats. De 5 km ging verder over de Leirekensroute om dan via Lindenveld, Kortenhoek, Kamdries terug naar de start te gaan. Daar trakteerden De Kadees op een pannenkoek op vertoon van de controlekaart. Het parcours was voor het grootste deel verhard en 's morgens hier en daar glad door ijzel. Waar mogelijk volgde ik dan de onverharde berm naast de openbare weg.

  Het weer was wel droog, maar de zon deed vergeefse moeite om door de wolken te breken, bij zo'n 5°C. Mijn foto's staan bij Google.

  21-01-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zachte Landing Tochten, georganiseerd door Houtheimstappers Steenokkerzeel vzw

  14.01.2018: Ik schreef me in voor 15 km en wandelde van Steenokkerzeel over vooral verharde wegen naar Humelgem. Daar smeerde ik eerst de keel alvorens een lus te wandelen, met veel meer stukken onverhard dan voordien en met zich top weiden en landende vliegtuigen. Ook terugkerend naar Steenokkerzeel mocht ik eerst over vooral veldwegen wandelen maar met rijen geparkeerde auto's in zicht was de rest van de omloop vooral verhard, op enkele paadjes na.

  Het weer was eindelijk uitnodigend: heldere hemel en stralende zon, bij zo'n 7 °C. Mijn foto's staan bij Google.

  14-01-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: SK Lommel - E. Aalst

  13.01.2018: SK Lommel - E. Aalst: 2-1

  De Rock profiteerde van een tackle van een Lommel-verdediger die achter hun verdediging terecht kwam en omspeelde mooi Clepkens (31'). Sula werd aangespeeld door Gueroui en had niet veel ruimte nodig om de bal in de hoek te leggen (42'). 1-1 was dan ook de ruststand. Devriendt liet een bal door de handen glippen en Din Sula profiteerde (90').

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck, Marmitte, Van Tricht (77' Diarra), Mitu, De Neve, De Rock (89' Bangoura), Verstraeten, Geenens F., Gyselinck en Heymans.

  06.01.2018: Yentl Egerickx heeft een profcontract getekend voor de komende 2,5 seizoenen. De jonge aanvaller, die in maart 18 wordt, krijgt het volste vertrouwen om zich verder te ontwikkelen en maakt vanaf nu officieel deel uit van de A-kern.

  05.01.2018: Jonas Heymans (24, linksback), een voormalige EA-jeugdspeler komt over van het Nederlandse FC Den Bosch en tekende donderdagavond een contract tot midden 2019.

  28.12.2017: De uitgestelde wedstrijd tegen SK Deinze wordt de carnavalswedstrijd op 9 februari 2018, de wedstrijd wordt in gang gefloten om 20.30 uur.

  13-01-2018 om 22:06 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: FC Augsburg - HSV

  13.01.2018: FC Augsburg - HSV: 1-0

  HSV begon, zoals gewoonlijk, als een razende op het openingsdoelpunt te azen, maar als dat dan niet valt, zakt de moed in de schoenen. Koo scoorde dan het doelpunt in een wedstrijd dat tijdens de eerste helft min of meer gelijk opliep (45'). Met die voorsprong bleef Augsburg ook na de pauze de meest doelgerichte ploeg en speelde de wedstrijd rustig uit, HSV kon dus op geen enkel moment de gelijkmaker scoren. 

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Diekmeier, Mavraj, Papadopoulos, Douglas - Salihovic (68' Waldschmidt), Jung, Janjicic (84' Schipplock), Kostic - Wood (74' Ito), Hahn.

  12.01.2018: Hola, na de recentste trainingen, ook in Jérez de la Frontera, besloot Gisdol om Mathenia op de bank te zetten en Pollersbeck voor de terugronde in het doel te laten starten. Zou Gregoritsch (of Kacar) morgen een penalty mogen trappen, moet hij niet verbaasd zijn als die geweerd wordt, 't zou Pollersbecks eerste redding niet zijn.

  30.12.2017: Johannes Spors is de nieuwe chef van de scouting-afdeling en kaderplaner. De 35-jarige, die sedert begin december 2015 bij RB Leipzig aktief is, zal vanaf 1 februari 2018 zijn functies bij HSV opnemen en heeft er een contract tot 30 juni 2021. Hopelijk verloopt de communicatie met Gisdol optimaal zodat er geen "miskleunen" een contract aangeboden krijgen. 

  20.12.2017: Bruchhagen kan als bestuursvoorzitter alvast nog tot 30 juni 2019 zijn beklag doen over de resultaten van HSV. 

  13-01-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  10-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw 2018

  10.01.2018: Eind november werkte Proximus in de Guido Gezellestraat en moest daarvoor de trottoir open breken ter hoogte van huis nummer 98 en daar rechtover. Volgens het werfbord zouden die werken beëindigd zijn op 05.12.2017. Toch bleven de trottoirs lokaal ontoegankelijk en moesten de voetgangers de straat op (al leek me dat aan de kant van de bank er wel nog een smal spoor tussen de gevel en de werkplaats te zijn). Omdat die situatie maar bleef duren, meldde ik dit aan de gemeente, middels het meldingsformulier op de website van de gemeente, dat was zaterdag jl. Gisteren, twee werkdagen later dus, waren de trottoirs weer min of meer hersteld, en toch alvast toegankelijk over de hele breedte. Ik vraag me dan ook af wat de Dienst Mobiliteit in de gemeente uitspookt? Is daar niemand die deze werven passeerde en zag dat voetgangers daar de straat op moesten? Schepen Jan De Nul, bevoegd voor o.a. mobiliteit en openbare werken, kan er tegen 14 oktober misschien nog eens aan denken of het zijn werk is dit soort toestanden proactief te behandelen of niet...

  10-01-2018 om 20:21 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Denderleeuw
  07-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12e Nieuwjaarstocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

  07.01.2018: De kop is er af voor dit nieuwe jaar.  Ik schreef me (electronisch, dit zou voortaan de regel zijn) in voor 17 km. Deze omloop leidde mij over enkele verharde en ook onverharde wegen naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Die onverharde paden waren bepaald modderig, waarbij een paar stukken pad schuin afliepen, wat het risico op glij- en valpartijen in de hand werkte - maar ik ben lekker rechtop gebleven.  Na een frisdrank en wat babbels ging ik verder naar Strijtem, ook over enkele verharde en onverharde wegen maar nu zonder afhellende modderpaden (wel modder, maar redelijk waterpas). Ook in Strijtem smeerde ik de keel alvorens terug te keren naar Pamel. In dit stuk van het traject kreeg ik eenmaal de keuze tussen natuur en verhard, ik koos voor het laatste, en naderhand bedacht ik dat ik toch het natuurpad moest gekozen hebben, want nadien kreeg ik 1 strook onverhard, de rest was openbare weg.

  Het weer viel mee voor wat we de laatste weken te verduren kregen, droog en ietwat aan de koude kant. Mijn foto's staan bij Google.

  07-01-2018 om 21:36 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!