Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    31-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, FC Kaiserslautern-HSV

    31.03.2012: FC Kaiserslautern-HSV: 0-1

    Eindelijk nog eens een zege, en dan bij de staartploeg, die dus liefst de drie punten thuis hield. Op de website van HSV lees ik het volgende door mij vertaalde verslag.

    Het spel was pas begonnen toen HSV al een eerste schrik te pakken kreeg: Petrić had zich bij het warmlopen bezeerd, maar kon na een ijverige behandeling toch meedoen (alvast 80 minuten, zo blijkt). En toen de aftrap gefloten werd, volgde een tweede schok, want in het eerste duel kreeg Berg een sterk bloedende wonde aan het hoofd en moest aan de rand genaaid werden. En zo ging het verder want Kaiserslautern trad met de moed der wanhoop op - en kwam in de beginfase tot twee echt goeie kansen. Eerst moest Drobny tegen het afgeweken schot van De Wit redden, kort daarop probeerde De Wit zonder omwegen, doch opnieuw was de keeper van Hamburg ter plekke. en ook zijn ploegmakkers vonden steeds beter de wedstrijd en plaatsten aanvallende accenten. De eerste poging kwam van Berg, die de bal van rechts in de loop van Petrić paste, maar die kwam een voettip te kort tegen Sippel. De FCK-keeper kon na een krap half uur niets meer beginnen toen de roodbroeken na een mooie aktie ijskoud toesloegen. Aogo had van links naar de tweede paal gepast, waar Berg naar Ilivecić teruglegde, maar diens trap werd net nog voor de doellijn geblokkeerd, net voor de voeten van Jansen, die uit korte afstand de 0-1 voor HSV binnen schoof. En dit doelpunt had effect, want tot de pauze kwam Lautern niet meer terug.

    En HSV deed daar voort na de pauze waar het na in de eerste helft stopte - en had meteen echt goede gelegenheden: Petrić begon van de hoek van de penaltyrechthoek, Sippel kon het schot niet vasthouden, en Jansen plaatste de rebound naast het doel; Kacars kopbal van enkele seconden later ging wel op doel af, maar die kon Sippel met een sterke reaktie neutraliseren; en de beste gelegenheid had Ilicević, die, na een uur door Berg en Kacar bediend, met zijn trap uit korte afstand echter de dwarslat trof. Gezien als gevolg hiervan ook Berg zijn solo alleen voor Sippel niet kon omzetten, moesten de roodbroeken toch nog tot het einde afwachten. Want de Kaiserslauterse spelers wierpen in de slotfase nog alles naar voor en kwam door Wagners afgeweken schot, die in het zijnet terecht kwam, tot een goede gelegenheid. In de laatste speelminuut kreeg Sahan van Sukuta-Pasu de bal in zijn loop. Deze loop kruiste Kacar ter hoogte van de vijfmeterruimte, maar scheidsrechter Kinhöfer floot geen fout, zodat HSV de drie minuten extra tijd beheersend rondspeelden en de krappe, maar verdiende zege konden bejubelen. En de rest was opluchting.

    Fink liet de volgende spelers meedoen: Drobny - Diekmeier (46' Sala), Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim, Kacar - Ilicević, Jansen - Petrić (80' Son), Berg.

    31-03-2012 om 20:45 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    30-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - Lommel United

    28.03.2012: Eendracht Aalst - Lommel United: 1-0

    Die uitslag en de naam van Depoitre als schutter zag ik bij VRT Teletekst. Daarmee is de kaap van de 40 punten gerond, zoals het team het graag wou. Op de website van Eendracht staat het als volgt verteld: Gigli Ndefi (een in Nederland geboren Angolees) viel verdienstelijk in. De 18-jarige startte voorzichtig, maar liet enkele mooie dingen zien (hij voelt zich goed gecoacht door Filipović, vertelde hij op 30 maart aan Het Nieuwsblad). De wedstrijd bleef tot 8 minuten voor tijd doelpuntenloos. Toen zette de gretig ingevallen Yombo zich door, Vervaeke kon voorzetten en Depoitre werkte beheerst af. Eerder was er opnieuw enkele keren pech bij de afwerking voor Crispijn. Van Damme had daarvoor al enig mooi tegen de lat geknald. Dat verdiende een doelpunt, maar uiteindelijk was het Depoitre die voor de drie punten zorgde in een niet zo goed bezet (ha ja, wat wil je, op een woensdagavond?) maar sfeervol Pierre Cornelisstadion.

    27.03.2012: Volg het maar, hé, een week of zo schrijf ik onder deze titel en dan ineens onder de titel van de wedstrijd tegen Heist. De inhaalwedstrijd van morgen was eigenlijk voorzien voor 18 maart, maar het ongeval met een bus kinderen in Zwitserland verhinderde KVSK Lommel United om zich op zoiets banaals als een wedstrijd te concentreren.

    Op de website van Eendracht lees ik dat deze ploeg zich alweer versterkt heeft (maar er wordt rapper vertrokken dan aangeworven) met de twintigjarige Tjendo De Cuyper, een talentvolle jonge aanvaller die zijn jeugdopleiding bij Club Brugge genoot. Daar speelt hij al sinds enkele jaren bij de beloften. Hij heeft een overeenkomst voor twee seizoenen ondertekend.

    15.03.2012: Op de website van Eendracht lees ik dat de wedstrijd van zondag tegen Lommel niet doorgaat, dit naar aanleiding van het busongeval met schoolkinderen in Wallis (Zwitserland). In dit ongeval verloren 28 betreurden hun leven, onder hen 22 kinderen van twee scholen (ene in Heverlee en de andere in Lommel). Ik kan me best voorstellen dat de bezoekers niet met hun gedachten bij voetbal zijn. Die wedsitrijd wordt volgens De Standaard op 28 maart gespeeld.

    13.03.2012: Vanaf volgend seizoen zal Eendracht Aalst opnieuw officieel als S.C. Eendracht Aalst (Sportclub Eendracht Aalst) door het leven gaan, en niet langer als VCE Aalst 2002. Na het faillissement begin jaren negentig werd de club herdoopt in VC Eendracht Aalst 2002, een naam die de supporters nooit in het hart gesloten hebben. Als Sportclub Eendracht Aalst knoopt Eendracht met zijn naamgeving opnieuw bij zijn rijke clubgeschiedenis aan. Opgericht als Eendracht Aalst Voetbal Club in 1919, droeg de club sinds 1923 fier de naam Sport-Club Eendracht Aalst, tot het faillissement. De naamwijziging van VCE Aalst 2002 naar S.C. Eendracht Aalst is officieel goedgekeurd door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (K.B.V.B.).

    30-03-2012 om 22:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    26-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - KSK Heist

    25.03.2012: Eendracht Aalst - KSK Heist: 1-1

    Volgens wat ik in de krant las, heeft Eendracht zich fel geweerd, Filipović opende de score van op penalty maar Depoitre verloor de bal in een later duel en dat resulteerde in de gelijkmaker.

    23.03.2012: Eendracht Aalst moet wat gaten in het elftal vullen en is daar ook al mee begonnen. Nu is het Mike Smet van Beerschot AC die een contract getekend heeft, voor twee seizoenen. Smet is een polyvalente verdediger die bij de beloften van Beerschot meestal als rechtsback werd uitgespeeld, maar ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. De 21-jarige ex-jeugdinternational is een jeugdproduct van Beerschot, geroemd voor zijn inzet en wedstrijdmentaliteit. Depoitre heeft overigens gekozen voor KV Oostende.

    21.03.2012: Eendracht Aalst is nog trotser dan een hond met vlooien, en met reden. De jeugdspelers van SC Eendracht Aalst mogen namelijk ook volgend seizoen uitkomen in de NATIONALE A reeks. Hierdoor kunnen ze volgend seizoen hun jeugdspelers de continuïteit van kwaliteitsvolle tegenstanders garanderen die hen elk afzonderlijk naar een hoger niveau moet tillen. Het Jeugdbestuur i.s.m. de Denkcel opleidingen heeft een nobele missie die tweeledig is: ernaar streven om de jeugdopleiding van SC Eendracht Aalst uit te bouwen tot de opleidingsclub van de streek en om eigen jeugd te laten doorstromen naar het 1ste elftal (tenminste als geen jaloerse clubs zonder zo'n uitstekende jeugdwerking de spelers komen "opvrijen"). Op dit moment trainen drie jeugdspelers mee met het 1ste elftal. Ledegen, de jeugdvoorzitter, toont zich uitermate dankbaar jegens al diegenen (binnen en buiten de club) die op enige manier hebben bijgedragen om het felbegeerde nationale label A te behalen.

    19.03.2012: Het lijkt een soepje op mijn blog, doordat enkele wedstrijden later doorgaan dan eerst gepland, deze wedstrijd werd uitgesteld onder invloed van winterse weersomstandigheden. Sommige iets oudere berichten kwamen onder de titel van de wedstrijd tegen KVSK Lommel United. Die wedsitrijd wordt volgens De Standaard op 28 maart gespeeld.

    In het kader van de uitbouw van de kern voor volgend seizoen (enkele huidige spelers hebben al aangegeven elders te willen voetballen) heeft SC Eendracht Aalst twee nieuwe inkomende transfers gerealiseerd. Zowel Niels Martin van Antwerp als Marco Petrović van Sint-Niklaas hebben een contract voor twee seizoenen ondertekend. De 21-jarige Martin werd enkele jaren geleden nog Spaans beloftenkampioen bij Tenerife, waar hij - na eerder bij de jeugd van Lokeren gespeeld te hebben - een deel van zijn jeugdopleiding genoot. Daarna speelde hij bij Antwerp 48 wedstrijden, waarna hij naar Berchem Sport trok. Niels Martin kan als aanvallende rechterflankspeler of als tweede spits worden uitgespeeld. De Belgische Serviër Marco Petrović (28) is een linksachter die momenteel voor Sint-Niklaas uitkomt. Eerder speelde hij onder andere bij Hamme en Oostende. Hij was ook even bij Inter Baku aan de slag, dat toen Champions League speelde.

    05.03.2012: Afgelopen weekend heeft de Eendracht een overeenkomst bereikt met voetbalmonument Johan Boskamp. De gewezen Gouden Schoen zal de club met ingang van heden in een adviserende rol bijstaan maar zonder een plaats en zeker geen titel te hebben in het bestuur, het betreft een samenwerking op vrijwillige basis. Boskamp benadrukt dat hij zijn medewerking verleent omwille van de goede persoonlijke relaties die hij onderhoudt met een aantal mensen binnen Eendracht Aalst. Op korte termijn zal Boskamp vooral inzake mogelijke transfers advies geven, en dat zou kunnen nodig zijn want blijkbaar azen enkele spelers op een uitgaande transfer.

    26-03-2012 om 22:42 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!