NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  07-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07.08.2011 – Rondom Aaigem, georganiseerd door Wsv De Kadees Aalst (063)

  Ik parkeerde bij het RVT Sint-Vincentius nabij de startplaats, Zaal Torengalm op Aaigem Dorp, en schreef me daar in voor de omloop van 12 km (in werkelijkheid iets minder), die me voerde naar Terhagen (niet te verwarren met de gemeente nabij Rumst en Boom ) en Ressegem naar Borsbeke (Herzele), waar de rustpost was. Daar trof ik vele wandelkameraden aan het werk (alleen Lucia ontbrak eigenlijk nog, zij was op wandel nabij Verviers, zo vertelde Geert). Nadat ik met hen een babbeltje deed, bezocht ik de sanitaire infrastructuur. Toen ik daarvan terug kwam, werd ik geroepen door clubgenotes Francine en Trees, en ging bij hen zitten babbelen en drinken. We stonden net op het punt te vertrekken (ook zij stapten 12 km), toen Annemie en Mark binnen kwamen (voor de eerste keer, ze moesten nog een Borsbeekse lus stappen), dus gingen wij wat zitten babbelen en iets warms drinken. We vertrokken dan samen maar weldra scheidden onze wegen zich en ik keerde terug naar Aaigem via Ressegem en Burst via, net als tijdens de eerste helft, verharde en natuurlijke wegen, vooral langs landbouwpercelen maar door ook een beetje bos, en dit in gezelschap van andere Sportvrienden. Het was een leuke en rustige tocht bij een aangename temperatuur en de zon liet zich af en toe zien.

  Mijn foto’s staan hier: https://picasaweb.google.com/helgavds/RondomAaigem11

  07-08-2011 om 21:26 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  06-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, Bor. Dortmund-HSV

  05.08.2011Bor. Dortmund-HSV: 3-1

  Sch**ß Telenet, die match volgde ik op ARD maar dan wel via het internet (http://www.seeon.tv/view/17540/fussballportal). Maar toen ik mijn bericht wou opladen naar mijn blog, wou Seniorennet niet mee...

  HSV speelde in deze opstelling: Drobny - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Aogo - Kacar (73' Tesche), Rincón - Töre, Guerreo (42' Ben-Hatira), Elia (46' Jansen) - Petric. Jarolim was dus op de bank blijven zitten, tijdens de wedstrijd voor de Duitse Beker zat hij daar ook al... Overigens zat Skjelbred ook al op de bank, ter vervanging van Son die ziek was.

  Na twee minuten had Petric een mooie kans maar de bal ging ver over het doel. Echter toen Kagawa in de 14de minuut met een afstandsschot van op 20 meter de eerste kans - die nipt naast het doel ging - voor de thuisploeg liet optekenen, was het voorbij met de struktuur in het HSV-spel. Borussia stak een vuurwerk af in de aanval en vooral in het middenveld. In de 17de minuut ging Götze op de loop en bediende de op de linkerkant volledig vrijstaande Großkreutz, die van op 12 meter voorbij Drobny raak schoot. Maar dat was nog niet genoeg. De kansen volgden elkaar op. Kagawa trapte in de 25de minuut op de paal. Ook de kopbal van Hummels in de 26de minuut en de nieuwe poging van Kagawa in de 28de minuut gingen net naast of over. Dan volgde een verdere bezienswaardige optreden van Götze. Onweerstaanbaar trok hij in het middenveld een solo op, speelde met Lewandowski, die de bal met de hiel verder stuurde, een fijne dubbelpas en schoof beslist voorbij Drobny: 2-0 (30de minuut). En HSV? Die liep achter de feiten aan. Guerrero (met een nieuw jaren stillekes kapsel) toonde samen met Töre nog de meeste balbeheersing. Maar de Peruaan moest in de 42ste minuut met spierproblemen voortijdig het veld verlaten, voor hem kwam Ben-Hatira in de wedstrijd, maar aan het spelverloop veranderde dat niets. Vanaf dan ging het enkel nog om schade beperken, dacht iedereen. Maar HSV bezon toch wat meer over voetballen. Jansen, die de tweede helfst startte ter vervanging van Elia, bediende met een scherpe pas Petric, die in het laatste moment afgeblock werd, maar enkele minuten later kreeg Jansen de bal in het doel van BVB, doch hij zou daarbij de keeper gehinderd hebben (volgens mij sprong Jansen op om te koppen en Weidenfeller sprong natuurlijk ook op). In het gewoel trof uiteindelijk de ingekomen Tesche (voor Kacar) de eerredder in de 79ste minuut. Met de volgende kans voor Töre en bij een tweede poging van Jansen (80') kon het zelfs nog spannend worden. Maar het stond intussen dus al 3-0: na een opnieuw bezienswaardige combinatie via Götze, Kagawa en Piszcek landde de bal bij Großkreutz. Zijn eerste trap kon Drobny nog tegen houden, maar de bal flipperde door de defensie en landde opnieuw voor de voeten van de Dortmundspeler, die van op 2 meter kon binnen schuiven. Er waren 80.720 (uitverkocht !) toeschouwers. Ik moet toegeven dat Dortmund beter speelde en HSV te veel balverlies leed.

  Zo, de kop is er af, van het nieuwe seizoen, 't is af te wachten of het venijn nu ook weer in de staart zit (alvast voor een wandelmaat die zijn wandeltocht organiseert op de dag van de laatste thuismatch van HSV...).

  04.08.2011
  Per Skjelbred, de nieuwe aanwinst uit Trondheim, Noorwegen, is vandaag in Hamburg aangekomen. Wil dat dan zeggen dat hij morgen ter beschikking staat van Önning? Vorige maand maakte HSV zijn supporters nog wijs dat hij pas komende winter zou vrijgegeven worden.

  02.08.2011Westermann, die ik de vedette van Facebook noem (veel HSV-supporters uiten zich daar nogal anti-Westermann), blijft kapitein. Hij doet me wat denken aan Van Buyten: hij laat nogal eens defensieve steken vallen, maar anderzijds scoort hij ook al eens een doelpunt. Alleen moet hij geen elastiek in zijn haar dragen om zijn kapsel uit zijn ogen te houden.

  Nog over de loting voor de Europese kandidaat-wereldkampioenen stond onlangs een overzicht van de tegenstanders van de Rode Duivels, met de bekendste spelers. Voor Kroatië werd wel o.a. aan Olic gedacht, maar Petric is reeds vergeten. Olic heeft vorig seizoen nauwelijks gespeeld en Petric heeft in de Europa League van het seizoen 2009-2010 enkele doelpunten gescoord tegen Belgische ploegen (een "op" Anderlecht, drie tegen Standard, een thuis en twee "op" Sclessin). Vooral zijn tweede doelpunt op Sclessin was en is zeer gesmaakt, het gaat om een omhaal, Rooney deed hem dit na, tijdens het vorige seizoen.

  31.07.2011:  Gisteren werd in Rio de Janeiro (waar in 2014 de finale van het wereldkampioenschap wordt gespeeld) geloot voor de kwalificatiewedstrijden en de tegenstanders van België zijn Servië, Kroatië, Schotland, Wales en Macedonië. Petric komt dus nog eens naar België.  Vorig jaar speelde België al een oefenwedstrijd tegen Kroatië, maar hij was daar toen niet bij, een paar weken later moest hij wel in België zijn, voor de Europa League wedstrijd tegen Anderlecht (waar hij het derde HSV-doelpunt maakte, 't werd 4-3 nadat het in Hamburg een week eerder 3-1 was). België is 37ste op de FIFA-ranking, Kroatië staat 9de op de FIFA-ranking, Servië 27ste, Schotland 61ste, Macedonië 96ste en Wales 112e. De nationale ploegen spelen tussen 7 september 2012 en 15 oktober 2013 over heen- en terugmatchen tegen elkaar. De negen groepswinnaars zijn meteen zeker van kwalificatie, de acht beste tweedes spelen barragewedstrijden. De vier winnaars van die wedstrijden (15-19 november 2013) mogen ook afreizen naar Brazilië. Het is al van in 2002 geleden dat België zich nog eens kon kwalificeren voor een WK-eindronde. Ik hoop dat ze er deze keer wel bij zijn.

  06-08-2011 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2010-2011

  07.05.2011 : Hoogstraten - Eendracht Aalst: 0-1

  Eendracht heeft gedaan wat HSV eerder die dag niet deed: winnen op het veld van de vice-kampioen. Het enige doelpunt viel na 24 minuten spelen. Cousin zette zich goed door en bediende Coppens die voorbij de keeper afwerkte. In de tweede helft dreigde Hoogstraten nog even maar Eendracht had alles onder controle - al kwam Hoogstraten naar het einde toe nog erg fel opzetten - en kon zo het seizoen 2010-2011 in stijl afsluiten. Eendracht kroont zich tot kampioen met 12 (!) punten voorsprong op Hoogstraten en diende vanavond de Antwerpenaars hun enige thuisnederlaag van het seizoen toe. Behalve Cousin en Coppens speelden ook Van Den Noortgaete, De Castro, Kestens, Filipovic, Brecht Moreels (82' Ndefe, net als De Block, uit de jeugdploeg gehaald), Gallucci, De Schutter, Verheyden, (66') De Block die Coppens verving, Wouter Moreels en Yombo mee.

  06.05.2011 - nieuws: Nog voor de fan-dag houdt men  vrijdag de 13de, in een tent op de Zandberg (trainingsfaciliteiten en thuis voor jongeren- en damesploegen) een "Nacht van den Iendracht supporter". Dat begint om 20.30 uur en de spelers tappen zelf (ik vermoed dat ze ook frisdranken uitschenken voor wie met de auto komt ). De ingang is gratis en de opbrengst gaat naar een goed doel uit de buurt: het begeleidingstehuis Termuren in Erembodegem.

  De fan-dag is voorzien op zaterdag 26 juni met onder meer een demotraining van de (hier en daar vernieuwde?) A-kern en een barbeque. De eerste wedstrijd met inzet is de bekerpartij op 14 augustus in de derde ronde van de beker van België. De openingsspeeldag in tweede nationale in gepland op woensdagavond 17 augustus.

  De zomerse oefenwedstrijden zijn ook al gepland:
  · 24/6/2011 - 20u SC Eendracht Aalst - KVC Westerlo
  · 29/6/2011 - 20u SC Eendracht Aalst - Club Brugge
  · 20/7/2011 - 19u30 SK Terjoden Welle - SC Eendracht Aalst
  · 23/7/2011 - 19u30 SC Eendracht Aalst - KSV Oudenaarde
  · 28/7/2011 - 19u30 SC Eendracht Aalst - FC Eindhoven
  · 2/8/2011 - 19u30 FCV Dender EH - SC Eendracht Aalst (ik zal me, dankzij de wit-zwart geklede supporters, dus wat meer thuis voelen op 500 m van de gastheren )
  · 5/8/2011 - 19u30 Racing Gent Zeehaven - SC Eendracht Aalst
  · 9/8/2011 - 19u30 SC Eendracht Aalst - Waasland Beveren (onder voorbehoud)

  05.05.2011 - nieuws: Werk aan de winkel voor Eendracht Aalst want het stadion is niet echt aangepast aan tweede klasse. De controle duurde ruim vijfuur en gebeurde heel streng, daarbij waren een inspectiecel, burgemeester Ilse Uyttersprot (CD&V), schepen van Sport Bart Van Lysebeth (CD&V), korpschef Denis Bergmans, commissaris Dirk Wageman, Willy Tombeur van de brandweer en stadsarchitecte Hilde Eylenbosch aanwezig. Onder de staantribune moeten alle lokalen worden ontruimd. Ook de afscherming voor de beide supportersclans moet beter worden: er zullen extra hekken moeten worden geplaatst. De grootste werken zijn nodig aan de Europatribune. Daar moet een balk onder de immense ruiten worden verwijderd omdat die helemaal rot is. Het Pierre Cornelisstadion is momenteel gekeurd voor maximaal 6.285 toeschouwers. Of dat aantal onveranderd zal blijven, is onduidelijk. "Wij zullen nu snel samen zitten en bekijken wie wat moet doen," zegt schepen Van Lysebeth. "Het stadion is eigendom van de stad, de buitenkant is voor ons, de binnenkant voor de club." Eendracht moet meteen ook hopen op een inloopperiode want tegen half augustus start de competitie (met een bekerwedstrijd, is dat daarom meteen een grote klepper die veel volk meebrengt?). Er gaan meer en meer stemmen op om een voetbalstadion te bouwen aan de rand van de stad (Siesegem?). Eerste klasse spelen aan de Bredestraat is er zeker niet bij. Vroeger kon dat wel, zelfs Europees voetbal kon, want Levski Sofia is hier eens komen verliezen.

  03.05.2011 - nieuws: Eendracht Aalst heeft het contract met Filipovic opengebroken teneinde het te verlengen tot en met juni 2013.

  01.05.2011 : Eendracht Aalst - KM Torhout: 1-2

  Eendracht heeft de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen verloren, maar aangezien de buit (het kampioenschap) al twee weken binnen is, maakt dit me niet boos, in tegenstelling tot het verlies thuis van mijn Duitse favoriete ploeg, HSV, die heeft wel de buit (Europe League) uit de handen (of de voeten...) heeft laten glippen. De kampioen in 3A verloor vanmiddag dus met 1-2 cijfers van Torhout. De bezoekers uit Torhout kwamen na een kwartier op voorsprong. Dekeyzer liet doelman Kempeneer geen kans met een hard laag schot. Ook na de pauze had Eendracht het moeilijk om de wedstrijd naar zijn hand te zetten, meer zelfs: de bezoekers kwamen twintig minuten voor tijd op 0-2 toen Cornelis een snelle tegenaanval afrondde met een kopbal die tegen de netten ging. Eendracht kon pas in blessuretijd de aansluitingstreffer aantekenen via een afgeweken schot van Verheyden.

  Volgende week trekt Eendracht naar het veld van Hoogstraten om met een topper het seizoen af te sluiten. Vandaag liet de coach de volgende spelers meedoen: Kempeneer, De Castro, Kestens, Filipovic, De Schutter (56’ Brecht Moreels), Gallucci (56’ De Gussem), De Schutter, Verheyden, Cousin, Yombo (74' Glenn Coppens), Wouter Moreels.

  Ah ja, topschutter Wouter Moreels werd door de supporters van SC Eendracht Aalst (ook door mij) verkozen tot "man het seizoen". Wouter ging in de einduitslag Filipovic en Van den Noortgaete (mijn tweede keuze, derde was voor mij De Castro) vooraf en ontving deze namiddag voor de wedstrijd tegen Torhout dan ook de gouden schoen. Hij mag zich de opvolger van Depoitre noemen.

  28.04.2011 - nieuws: Ook Eendracht Aalst speurt de markt af en haalt de 30-jarige Nigeriaanse aanvaller Ode "Ochinabo" Thompson binnen voor één seizoen. De 1m94 grote spits was in het verleden eerder actief bij onder meer RSC Anderlecht, KMSK Deinze, United en Roeselare. Sinds 2009 speelde Ode Thompson bij KSV Oudenaarde.

  27.04.2011 - nieuws: De buit is nu toch binnen, de trainer laat jeugdspelers meedoen met "de groten" in de nog resterende wedstrijden: Aster Nzeyimana, Gianni Scheerlinckx, Gigli Ndefe, Kenzo Rivera Armayones, Nicky De Gusseme en Joachim De Block. Dit staat op de website van de kampioen. In Het Nieuwsblad staat dat de volgende club van Wouter Moreels wel eens de kampioen uit tweede klasse zou kunnen zijn, OH Leuven.

  22.04.2011 - nieuws: Woir was da fiestje? In Oilsjt was da fiestje! Een pet had ik niet meegenomen, wel een sweater en dus een sjaaltje. De slagbomen van de parking Keizershallen waren dicht, men moest dus wel een kaartje nemen. Ik was er wat vroeg, zo rond half zeven, en de luidsprekers aan het podium bracht een selectie van het repertorium van Dire Straits (ik had liever Oilsjterse liekes ) en ik ging dan wat in de winkelstraten wandelen, hoewel de winkels al gesloten waren (behalve een supermarkt op de Grote Markt). Om 19 uur kwam de stadionomroeper, Chris, het programma voorstellen, hij dacht dat de beiaardspeler er om 19.15 uur al zou kunnen aan beginnen, maar daar moesten we toch tot even na half acht op wachten, intussen kwam er ene liedjes zingen van Neil Diamond (van Oilsjterse liekes gesproken: Ik ben bezeten van Oilsjt is op muziek van "Such a beautiful noise"). Hij werd dan afgelost door een zangeres wier repertoire mij totaal onbekend is. Eindelijk was het de beurt aan de beiaardspeler die "Iëndracht Veroit" ten berde bracht, ik moest mijn oren spitsen om te kunnen volgen, andere supporters hadden er minder problemen mee.

  Dan was het de beurt aan Hendrik Daelman die al lang geleden "Land of Hope en Glory" van een Aalsterse tekst had voorzien: Oilsjt, goi stad van men droeimen, ook hier mochten de supporters meezingen. Dan kwam Peter Van den Bossche van Aalst TV (voorheen werkte hij bij TV Oost wat vroeger Kanaal 3 heette) om de spelers, de trainers en de staff voor te stellen. Enkele spelers stuurden hun kat (na de match tegen Dessel had de trainer negen dagen vakantie geboden, wellicht hebben die afwezige spelers die tijd gespendeerd aan de familie, eventueel met een reisje?) met excuses voor hun afwezigheid, zoals Gallucci. Wie er wel waren, werden onthaald op een applaus, met Filipovic (7 doelpunten maar 't konden er 8 geweest zijn, zei Peter, de gemiste penalty uit de bekermatch vergat hij dus), De Castro (in tweede klasse mag hij meer namelijk 5 gele kaarten "krijgen" alvorens geschorst te zijn) en Wouter Moreels had hij een kort gesprekje. Moreels liet nog niet in zijn toekomstkaarten kijken, maar we moeten er wellicht rekening mee houden dat we hem volgend seizoen zullen moeten missen. Hopelijk is Depoitre tegen dan genezen.

  Toen werd er gezongen: door keizer Kamiel Sergant, bijgestaan door Zwawi, door de spelers en tussendoor mochten de trainer, de voorzitter en de burgemeester een korte toespraak houden. Ook Prins Carnaval 2011 Kristof kwam even het podium op voor twee nummers, en een naamgenoot van hem, ik denk een abonnee van vak K, kwam het publiek tot scanderen aanzetten, die heeft geen megafoon nodig (zoals de moderator van het publiek in het Forum bij basketwedstrijden).   "Zingt isj een lieken" vroegen de supporters, en dus deden enkele spelers dat. Tot slot kwam Luc De Boever enkele nummers van Will Tura zingen, op Lisa Del Bo wachtte ik niet meer. Overigens had het intussen geregend, niet hevig maar ongeveer een half uurtje lang. Toen ik terug aan de parking kwam, stak ik het kaartje in de betaalmachine, maar er moest inderdaad niet betaald worden, ik kon het gevalideerde kaartje bij de slagboom in de kaartlezer steken, en wegrijden, want de slagbomen gingen open. Ah ja, ik meen dat stadionomroeper Chris het over een fandag had, daar zal ik wel over lezen op de clubsite, zeker? Mijn fotoreportage staat hier: https://picasaweb.google.com/helgavds/EendrachtKampioenfeest11

  20.04.2011 - nieuws: Woir is da fiestje? In Oilsjt is da fiestje! En het stadsbestuur ism Eendracht Aalst organiseert dat als volgt (ik klak niet alles over, de rest vind je op de website van de kampioen, http://www.eendracht-aalst.be/index.php?p=1):
  19u00 opening van de podiumwagen met muzikale start van de covergroep
  19u15 spelen van het clublied op de beiaard….
  19u30 oiljst goi stad van men droimen…..gezongen door Hendrik Daelman (niet door spelers en publiek? )
  19u40 de spelers komen op 't podium…
  19u45 speech van de burgemeester van onze stad en van onze voorzitter
  20u00 clublied gebracht door Kamiel Sergeant en prins carnaval samen met onze spelers
  20u15 covers van Will Tura gebracht door mr De Boever (ook "Vlaanderen mijn land", hoop ik, 't allerbeste wat ooit in 't Nederlands gebracht is)
  20u30 optreden van Lisa Del Bo…
  +-21u15 covergroep….tot 0u00. Maar zo lang blijf ik niet want ik ben van plan 's anderendaags 100 km te wandelen in Geraardsbergen en omstreken.

  Ik zal wat mogen bijeenzoeken: ze vragen aan ALLE supporters om getooid in wit en zwart (geen rollend materiaal, maar dat heb ik toch niet) naar de grote markt af te zakken. De jeugdspelers zullen er in hun Eendracht outfit immers ook bij zijn. Dat wordt dan t-shirt, pet en sjaal.

  Eendracht Aalst opent een tapinstallatie op de grote markt tussen 18u en 0u00. Frisdranken, pils en Palm zullen er aangeboden worden aan dezelfde prijs als de plaatselijke horeca zijnde 1.80 euro per consumptie (dat zullen dan toch grote porties mogen zijn want ik vermoed dat er niet in glazen geschonken wordt).
  De politie van Aalst beveelt iedereen aan om zijn of haar wagen te plaatsen op de parking van de Keizershallen. Vanaf 18u is deze parking immers gratis. Maar is die parking wel groot genoeg?

  17.04.2011 : Eendracht Aalst - Dessel Sport: 3-0

  Eendracht is dus kampioen !!! Ik zie op Teletekst de uitslag en die van Hoogstraten, die verloor bij Cappellen. En dit staat op de website van de kersverse kampioen:

  Eendracht kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong via een rake kopbal van Crispijn en even voor de pauze verdubbelde Cousin - ook al met het hoofd - de score. In een overbodige (hoezo?) tweede helft kwam Eendracht nooit meer in de problemen en Wouter Moreels zette met zijn twintigste doelpunt van het seizoen de titelviering nog wat extra kleur bij.

  En hopelijk zijn er volgend seizoen geen belangrijke wedstrijden geprogrammeerd op data waar "mijn" wandelclub een tocht organiseert (dus gelieve FCV Dender EH - (K)SC Eendracht Aalst niet op Pasen te organiseren, want dan is 't wisselbekertocht!)...

  16.04.2011 - nieuws: Ik lees op de website van de bijna-kampioen dat het ernaar uitziet dat onzen Iendracht zondag aanstaande opnieuw voor een uitverkocht stadion zal spelen. De staantribune is reeds volledig uitverkocht en aan het loket zullen zondag enkel nog zitplaatsen aangeboden worden. In de H tribune zijn er nog 438 zitjes vrij en in de F tribune (waar ik vorige zaterdag zat) nog 140. Er zal er zondagmiddag omstreeks 13u30 (14 uur volgens Het Nieuwsblad) nog 1 ticketloket geopend worden vooraan het stadion. In Het Nieuwsblad lees ik dat Predrag Filipovic bulkt van vertrouwen. Dat 'm dan maar ziet dat 'm geen penalty meer mist, want hij stelt zich desgevallend weer voor de bal, zegt hij in dat artikel.

  12.04.2011 - nieuws: Ik lees op de website van de bijna-kampioen dat Laurent Depoitre op aanraden van de medische staff beslist heeft om hem met onmiddellijke ingang te laten opereren aan de aanhechtingen van de buikspieren. De revalidatie zal drie maanden bedragen. Hij was er al lang mee op de sukkel, ik hoop ook dat hij na die drie maanden revalidatie weer zijn hobby/beroep zal kunnen uitoefenen, en liefst voor Eendracht Aalst.

  09.04.2011 : Racing Waregem  - Eendracht Aalst : 1-0

  Ik ben er dus opnieuw geraakt.  Van het uitdelen van feesttoeters rondom het stadion had ik niets gemerkt tot ik in de tribune zat en twee toeschouwers (het leken me opa met kleinzoon) aan het uitzoeken waren hoe ze dat ding aan het toeten kregen, het leek een wit etuitje aan een touwtje, dat alleen maar dient om rond de hals te dragen, maar het geluid moest uit dat wit buisje komen. Die vaste artiesten op het terrein waren, zoals het me voorkwam, Prins Carnaval met enkele verkleden, alsook die Peter, de Liverpool-supporter die vroeger ook al eens kwam optreden. Overigens was het stadion niet helemaal uitverkocht en er werden zelfs nog tickets aan het loket verkocht, hier en daar waren nog vrije plekken, zowel in de zit- als in de sta-tribune, waar overigens een heel blok werd vrij gehouden, het OPC had er dan een spandoek gehangen. Ik zat deze keer dichter tegen de middellijn maar een 100% goed zicht heb je van daar niet op het doelgebied aan wat de Europa-tribune heet (waar de Waregemsupporters zaten).

  De Schutter kwam terug uit schorsing en verdrong Brecht Moreels naar de bank, dat na zijn doelpunt tegen Oudenaarde... De bezoekers uit Waregem begonnen het beste aan de partij en kregen meteen een schitterende kans. Na een knappe steekbal kwam Vervaecke alleen voor doelman Van Den Noortgaete maar Kevin bracht knap redding. Eendracht speelde vrij afwachtend in de openingsfase maar kreeg na een tiental minuten toch een eerste goede kans: De Castro bracht de bal voor van op de achterlijn en Verheyden schoot over. Enkele minuten later probeerde Cousin het van op afstand maar zijn schot belandde op het dak van het doel. Ook de volgende kans was voor Eendracht, Wouter Moreels schoot hard op doel maar doelman Vergote tikte de bal schitterend van onder de lat vandaan. Even na het halfuur kwam Racing Waregem op voorsprong. Opbroeck kwam alleen voor Van Den Noortgaete en stiftte de bal over de Aalsterse doelman. Meteen ook het laatste wapenfeit in een matige eerste helft. Na de rust zagen we een heel ander Eendracht met meer aanvalsdrift en dit leverde een karrevracht aan kansen op. De Schutter zette de bal voor van op links, de ingevallen Crispyn nam de bal in één tijd op de slof maar Vergote redde het schot schitterend. Ook de volgende kans was voor Eendracht. Cousin krulde een hoekschop op het hoofd van De Castro maar zijn kopbal ging net voorlangs buiten. Twintig minuten voor tijd werd een doelpunt van De Castro afgekeurd (waarom dan wel?) en enkele minuten later kreeg Eendracht de kans op de gelijkmaker. Na een tackle op Cousin kreeg Eendracht een strafschop maar kapitein Filipovic trapte naast (missen deed hij eerder al in de competitie voor de Belgische Beker, en ook in een oefenpartij, maar daar stoort het me niet, nu wel). Meteen daarna zag Eendracht een tweede doelpunt afgekeurd worden voor buitenspel. Deze keer stond Crispijn buitenspel toen hij een voorzet van Gallucci overhoeks binnen kopte.

  Verder kwam Eendracht niet meer en dus ziet het zijn titelfeest met minstens een week uitgesteld worden.... Te meer daar Hoogstraten (met ruime cijfers) won. Over het algemeen denk ik dat ofwel Waregem sterker was dan Oudenaarde, ofwel waren enkele Eendracht-spelers een schim van zichzelf. Anders vind ik wel De Castro, die niet meedeed tegen Oudenaarde, wel een goede speler.

  08.04.2011 - nieuws: Ik ben mijn ticket gaan halen, nu heb ik er eentje voor vak F, waar ik voorheen nog gezeten heb, alleen vorige vrijdag dus niet. Op de website van Eendracht zie ik een rijtje evenementen rond de wedstrijd van morgen, waarvan iedereen die Eendracht goed gezind is hoopt dat het op een thuiszege (allez ja, eigenlijk een uitzege in eigen huis, zie hieronder) uitdraait.
  * 19u00 : uitdelen van feesttoeters rondom het stadion
  * 19u45 : live-optredens van onze vaste artiesten op het terrein
  * 19u53 : start van onze publieksopwarmer
  * 20u00 : sfeervol OPC-momenten aanvangwedstrijd

  Na de wedstrijd mits titelviering

  * 21u45 : einde wedstrijd
  --> alle supporters blijven in de verschillende tribunes zodat onze ploeg de kans krijgt een ereronde te lopen
  * 21u55 : supporters worden op aangeven van de stewards toegelaten op het terrein
  * 22u00 : spelers komen tot aan de opstap van het terrein bij 'hun' supporters
  * 22u20 : spelers en supporters verlaten het terrein
  * 23u15 : verschijning van de spelers op de parking vooraan het stadion.

  Of ik zo laat (23u15) blijf, weet ik niet, want ik moet op zondag om 5 uur al opstaan.

  07.04.2011 - nieuws: In Het Nieuwsblad stond het vandaag ook te lezen, Eendracht Aalst speelt zaterdagavond thuis tegen Racing Waregem, om 21.45 uur heet het voor deze laatste "kerekewere". De oorzaak is dat Waregem niet genoeg plaats in het Mirakelstadion heeft voor om alle Eendrachtsupporters die met de bussen komen, een plaatsje in de tribunes te voorzien. Dan staat het liever het thuisvoordeel af en regelt het nodige met de bijna-kampioen. Ook Hoogstraten, de bijna-vice-kampioen, heeft geen bezwaar tegen deze situatie. Voorverkoop is er op de Zandberg, vandaag voor abonnees, morgen voor de rest, van 18 tot 21 uur.

  05.04.2011 - nieuws: Op de website van de bijna-kampioen in derde klasse A lees ik dat Ewen Verheyden zijn aflopende contract bij Eendracht met één seizoen verlengde. Ewen - die reeds 138 wedstrijden voor Eendracht speelde de voorbije jaren - begint dus volgend seizoen aan zijn vijfde jaargang in het Pierre Cornelisstadion.

  01.04.2011 : Eendracht Aalst - KSV Oudenaarde: 3-0

  Ik ben er eindelijk nog eens geraakt.  En kocht me een ticket voor de zittribune, daarop werd een sticker aangebracht met een plaatsnummer in tribune E, wat boven tribune F is (waar ik dacht te zullen gaan zitten). Brecht Moreels nam op de linksachter de plaats in van de geschorste De Schutter en Gallucci nam de plaats in van de licht geblesseerde en jarige Crispijn. In de 68ste minuut werd Gallucci vervangen door Coppens, in de 87ste minuut kreeg Wouter Moreels een applausvervanging, Yombo kwam in zijn plaats, en twee minuten later mocht Gueye ook nog even van op de bank toekijken, Crispijn kwam in zijn plaats. Het stond al 1-0 toen twee aan nicotine en aanverwante verslaafde gasten zich naast mij kwamen posteren, en waar geen rookverbod geldt, hebben niet-rokers nul rechten.  Tijdens de pauze ben ik twee zitjes opgeschoven. Moet er soms in stadiontribunes ook eerst een algemeen rookverbod afgeroepen worden (zoals in Engeland)?

  De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Eendracht, die was nog geen vier minuten bezig wanneer Wouter Moreels een vrije trap mocht nemen na een trekfout op Gueye en Wouter schoot de bal laag in de hoek en liet doelman Meulewaeter kansloos. Een minuut later stond de stand bijna in evenwicht toen een voorzetschot van Schamp op de deklat uit elkaar spatte. Eendracht controleerde rustig de wedstrijd maar verder dan enkele hoekschoppen die niet meteen gevaar opleverden kwam Eendracht niet. Oudenaarde probeerde het even later van op afstand maar het schot van Martens ging over het doel van Van Den Noortgaete (ik vind al langer dat Eendracht meestal goede doelmannen onder de lat staan heeft). Na een halfuur verdubbelde Eendracht de score, Brecht Moreels had alle tijd om aan te leggen en knalde de bal hard voorbije de kansloze doelman Meulewaeter. Eendracht had voor de pauze nog twee uitstekende kansen op de 3-0 maar eerst besloot Wouter Moreels na een knappe dribbel net naast het doel en vlak voor de rust had hij de bal moeten geven aan de vrijstaande Gueye (die graag en mooi met de bal kunstelt) maar hij besloot zelf te trappen en zijn schot ging voorlangs naast.

  Ook na de rust was het Eendracht dat doorlopend de betere was, Wouter Moreels probeerde het met een volley maar die strandde op het dak van het doel. Even later ging Cousin door op links en zijn voorzet werd door Gueye in het zijnet gekopt. Eendracht bleef op zoek naar een derde treffer: Brecht Moreels zette de bal voor van op rechts, Gueye speelde met een hakje de vrijstaande Cousin aan maar zijn schot werd door doelman Meulewaeter in hoekschop gewerkt. De 3-0 kwam er even later toch toen de doelman van Oudenaarde de doorgebroken Gallucci neerhaalde en de bal op de stip ging. Niet Filipovic maar Wouter Moreels (die graag topscorer wordt in derde A) zette zich achter de bal en schoot de 3-0 binnen.

  Eendracht kreeg nadien nog enkele kansen om de score verder op te drijven, zo kwam Gueye nog eens alleen voor Meulewaeter maar de doelman van Oudenaarde redde knap. In de slotfase gingen ook de bezoekers nog op zoek naar de eerredder maar de Aalsterse defensie gaf geen krimp. Eendracht boekte na een sterke partij dus een makkelijke 3-0 zege tegen KSV Oudenaarde en zet opnieuw een volgende stap richting titel (te meer daar Hoogstraten verloor van Temse)... Volgende week zaterdag volgt de partij op het veld van Racing Waregem en daar kan Aalst al kampioen spelen. Maar ik zal niet kunnen meegaan want ik moet helpen een wisselbekerwandeltocht voorbereiden.

  27.03.2011 : KVV Coxyde - Eendracht Aalst: 1-2

  Eendracht Aalst boekte een belangrijke overwinning in de strijd om de titel. De kloof met eerste achtervolger Hoogstraten blijft hierdoor zes punten. Eendracht kwam na een twintigtal minuten op achterstand toen Six zijn voorzet in doel zag belanden. In een betere tweede helft zette Eendracht de scheve situatie snel recht. Eerst stifte Gueye de gelijkmaker over doelman Kerckhove en enkele minuten later zette Cousin de 1-2 eindstand op het bord. Volgende vrijdag mist Eendracht Aalst De Schutter die vanmiddag zijn zesde gele kaart van het seizoen slikte en dus geschorst moet toekijken komende vrijdag. Welnu, dat zal ik ook doen, toekijken (als er niets tussenkomt, "altijd met twee woorden spreken"). Er zijn nog 5 wedstrijden te spelen, ik stel voor dat Eendracht het juichen aan de supporters overlaat en ervoor zorgt dat de voorsprong op zijn minst behouden blijft.

  Terwijl ik het beknopt verslag lees, merk ik nog een nieuwtje op: VC Eendracht Aalst wordt SC Eendracht Aalst.... In oktober vorig jaar keurde de algemene vergadering het voorstel van de raad van bestuur goed dat een naamswijziging ook een nieuw logo inhield (is de merchandising aangepast? ). Officieel luidt de nieuwe naam "SC Eendracht Aalst". Tegelijkertijd werd ook een "nieuw" logo ontworpen en goedgekeurd. Nieuw is echter relatief omdat bewust op symbolische wijze werd aangeknoopt met het glorierijke verleden van de club. Kortom, een daadwerkelijke veruitwendiging van de leuze "Back to glory!". Nadat vorige week ook de supportersverenigingen zijn ingelicht over de gewijzigde naam en het nieuwe logo is het meer dan tijd de naam en logo officieel aan het grote publiek voor te stellen en dat doet de club hierbij met grote trots. Volledigheidshalve geven ze daar mee dat de raad van bestuur een aanvraag heeft ingediend bij de bevoegde instantie om aan de officiële naam van de club "Koninklijke" te mogen toevoegen. Deze procedure is thans lopende en neemt tijd in beslag. Wanneer aan dit verzoek een positief gevolg wordt gegeven, kan de club volop haar naam en logo van weleer volwaardig en met grote fierheid dragen. Ik heb zelf geen benul van vennootschapsrecht, dus ik weet niet goed wat het grote verschil is tussen VC en SC (sportclub, zal dat wellicht betekenen). 't Zou alleszins fijn zijn mocht die toevoeging van "Koninklijke" samen vallen met de promotie naar tweede klasse.

  24.03.2011 - nieuws: In Het Nieuwsblad maar (nog) niet op de website van Eendracht Aalst heb ik gelezen dat ofwel op 22 april ofwel op 9 mei een volksfeest wordt voorzien mocht de Eendracht tegen dan het kampioenschap op zak hebben. 't Is misschien wat voorbarig, maar die data vrij houden is wellicht geen slecht idee.

  20.03.2011 : Eendracht Aalst - Olsa Brakel: 1-2

  't Is lang geleden (van 23.01.2011, ook thuis, van Sint-Niklaas) maar 't is evengoed niet plezant, Aalst heeft dus thuis verloren. Op haar website lees ik dat Eendracht zijn doelkansen in de openingsfase niet afwerkte. De bezoekers deden dit op het halfuur wel en binnen de twee minuten stond het 0-2 via ex-Eendracht speler Delie en Knipping. Na de rust zette Eendracht alles op alles maar het was wachten tot in de blessuretijd alvorens Crispijn met het hoofd de aansluitingstreffer kon scoren. Verder kwam Eendracht niet meer en door de overwinning van Hoogstraten op Sint-Niklaas verkleint de voorsprong tot 6 punten. Volgende week mist Eendracht alvast Filipovic op het veld van Coxyde. Hij kreeg vanmiddag zijn derde gele kaart en is zondag geschorst.

  14.03.2011 - nieuws: Eendracht Aalst is al aan 't shoppen voor tweede klasse, denk ik. Naast Thomas Van Renterghem komt ook de Kosovaar Alteron Balaj. Deze 19-jarige Kosovaar komt over van reeksgenoot KMSK Deinze waar hij dit seizoen 8 wedstrijden in actie kwam. Balaj en Van Renterghem tekenen bij Eendracht een contract voor twee seizoenen. Van Renterghem (familie van de trainer?) is een jeugdproduct van KSK Ronse en groeide de voorbije jaren uit tot een vaste waarde bij de Ronsenaars. De 20-jarige kan zowel op de linksachter als op linksmidden uit de voeten.

  13.03.2011 : Eendracht Aalst - VW Hamme: 4-0

  Voilà, die doen tenminste wat ze moeten doen, winnen! Volgens de webmaster van de Eendracht boekte zij deze namiddag een ruime en makkelijke 4-0 overwinning in de derby tegen VW Hamme. Eendracht klom reeds na vijf minuten op voorsprong via Wouter Moreels en nog voor de rust zorgde Gallucci (die later gekwetst uitviel ) voor de geruststellende 2-0. Na de rust kreeg Eendracht de hulp van Hamme verdediger De Wilde die de 3-0 in eigen doel duwde en even later zette Crispijn met een krachtige kopbal de 4-0 eindcijfers op het scorebord.

  Door deze zege en het gelijkspel van eerste achtervolger Hoogstraten op het veld van Racing Waregem neemt Eendracht een voorsprong van 9 punten in het klassement met nog 21 punten te verdelen.  

  04.03.2011 : Eendracht Aalst - FC Cappellen : 1-0

  Ze doeng nog altèd voesj!  Terwijl ik in uiterst aangenaam gezelschap genoot van een avondmaal aangeboden door de helft van 't gezelschap, speelde Aalst dus haar carnavalsmatch (supporters waren gevraagd zich te verkleden, alleen mochten ze geen maskers dragen). Volgens de website van de zegevierende club waren er in de eerste helft enkele mogelijkheden langs beide kanten maar viel er nog geen doelpunt te noteren. Na de rust bleef er hetzelfde spelbeeld maar Eendracht Aalst kon nog een slotoffensief inzetten met eerst een doelpunt van De Schutter dat tot ieders verbazing werd afgekeurd en vijf minuten voor tijd de winning goal op via een kopbal van Gallucci.

  27.02.2011 : SC Wielsbeke - Eendracht Aalst: 1-2

  Ze doeng nog altèd voesj!  Volgens de website van de zegevierende club kwam deze na twintig minuten spelen op voorsprong via een kopbal van Wouter Moreels. SC Wielsbeke kreeg op het half uur een strafschop na een handsbal en rood voor Verheyden. Cardon zette de penalty feilloos om. Eendracht was niet van slag en kon direct tegenscoren via een vrijschop van Wouter Moreels.

  In de tweede helft waren de beste kansen nog voor SC Wielsbeke maar Van den Noortgate hield de 1-2 eindscore op het bord. Ook eerste achtervolger Hoogstraten wint (1-3 tegen Ronse). Hierdoor blijft de voorsprong 7 punten met nog 9 wedstrijden te gaan.

  25.02.2011 - nieuws: Gisteren las ik op de website van Eendracht dat de wedstrijd tegen KSV Oudenaarde vervroegd is van 3 naar 1 april - geen mop al willen ze de bezoekers wel een visje bakken? - om 20.30 uur, dit wegens de Ronde van Vlaanderen.

  20.02.2011 : Eendracht Aalst - KSV Temse : 2-0

  Ze doeng nog altèd voesj!  Volgens de website van de zegevierende club startte deze sterk maar scoorde niet. Na een kwartier spelen ging de bal na handspel op de stip: Filipovic zette de strafschop om. Net voor de pauze kregen we hetzelfde scenario: Filipovic verdubbelde opnieuw de score van op de stip. Hij kan dus toch penalties trappen. Na de pauze hield Temse met z'n tienen goed stand tegen Eendracht dat zelf niet meer voor doelgevaar kon zorgen. In de slotminuut werd het nog bijna 3-0 maar Van Den Noortgaete miste van op de stip de derde strafschop van de namiddag. Had dat aan Filipovic gelaten, hé, makker! Door deze overwinning blijft de kloof met eerste achtervolger Hoogstraten, dat ook won, zeven punten. Gueye kwam overigens Crispijn vervangen voor de tweede speelhelft.

  De webmaster moet eens zijn wedstrijdgegevens nakijken, Yombo zou twee keer ingezet geweest zijn ter vervanging, op de 75ste minuut (Verheyden op de bank) en op de 87ste minuut (Wouter Moreels op de bank), dat terwijl Coppens erin kwam voor Cousin en Gueye dus voor Crispijn, en dat zijn vier vervangingen, vooralsnog is drie het maximum.

  18.02.2011 - nieuws: Vandaag staat op de website van Eendracht te lezen dat Gueye speelgerechtigd is, alle administratieve formaliteiten i.v.m. zijn transfer zijn afgerond. De Senegalese spits kan dus zondag in de wedstrijd tegen KSV Temse zijn debuut maken voor Eendracht Aalst.

  16.02.2011 - nieuws
  : Vandaag staat op de website van Eendracht te lezen dat middenvelder Ken Van Damme zijn contract verlengde met twee extra seizoenen.

  14.02.2011 - nieuws: Vandaag staat in Het Nieuwsblad waarom Gueye nog niet mee deed, zelfs niet op de bank zat, hij was namelijk, met zijn broer, betrokken in een ernstig verkeersongeval. Zelf kwam hij er met de schrik van af, maar zijn broer is wel zwaar gewond, en de auto verloren voor 't verkeer, vandaar dat hij zich niet naar Torhout kon begeven.

  13.02.2011 : KM Torhout - Eendracht Aalst: 0-2

  Ze doeng voesj!  Volgens de website van de zegevierende club viel het eerste doelpunt na een half uur spelen via een afstandsschot van Cousin. In de tweede helft had Eendracht de wedstrijd onder controle maar het moest wachten tot in de blessuretijd voordat de 0-2 op het bord stond via de eerste competitietreffer van Denijs.

  Door deze overwinning en het gelijkspel van Hoogstraten loopt Eendracht Aalst terug 2 punten verder uit in het klassement, er gaapt nu een kloof van 7 punten met de eerste achtervolger. Volgende week mist Eendracht De Castro die vandaag zijn zesde gele kaart van het seizoen pakte, bizar want bij "meer info" (met een uitgebreider wedstrijdverslag) staat net dat De Castro terug keerde uit schorsing. Hij verving de Brecht Moreels die vanmiddag geschorst van aan de zijlijn moest toekijken. Zo rap kan je toch niet weer geschorst zijn door een simpele gele kaart? Al even opmerkelijk vind ik dat Gueye nog niet mee deed, zelfs niet op de bank zat. Hij moest Depoitre toch zo lang vervangen? Of mocht hij nog niet meedoen?

  11.02.2011 - nieuws: Tijdens die oefenmatch heeft Eendracht Aalst een Senegalees opgesteld, en intussen ook een contract aangeboden tot het einde van dit seizoen met een optie van een extra jaar. Pape Gueye moet voorlopig de plaats innemen van Laurent Depoitre die nog even niet aan voetballen toe is. Gueye speelde voordien bij het Franse Bordeaux en testte vorige zomer onder meer bij Racing Genk.

  09.02.2011 - nieuws: Eendracht heeft gisteren een oefenduel verloren met 0-2 tegen RSC Anderlecht. Bij RSC Anderlecht waren er veel afwezigen door interlandverplichtingen. Beide doelpunten vielen in de tweede helft via Kanu en Veselinovic. In de eerste helft had Filipovic een penalty gemist. Een geluk, dus, dat het maar een oefenwedstrijd was. Ik til goegenaamd niet zwaar aan dat verlies, een oefenmatch is vooral voor de spelers, de trainers en andere stafleden interessant, maar Aalst verliest er geen belangrijke punten mee.

  05.02.2011 : Geel Meerhout - Eendracht Aalst: 0-2

  't Gaat weer de goeie richting uit. Op Facebook wist een supporter te melden dat Aalst gewonnen had, en toen ik op de website van de bezoekers keek, stond daar niet alleen de uitslag, maar zelfs ook een verslag! Een ferme pluim dus voor de snelle webmaster, die wist te melden dat de eerste helft gelijk opgaand ging met onder meer kansen via Crispijn en Wouter Moreels. Op het uur moest Geel Meerhout met tien man verder en dit keer kon Eendracht de numerieke meerderheid ook omzetten in een overwinning. Vijf minuten voor tijd was het Wouter Moreels die Aalst naar de zege leidde en net voor tijd kon de ingevallen Yombo de score nog verdubbelen.

  Door deze overwinning behoudt Eendracht Aalst minstens zijn kloof van drie punten op Hoogstraten in het klassement. Volgende week, bij Torhout (alweer een verplaatsing), missen ze Brecht Moreels die vandaag zijn derde gele kaart van het seizoen pakte.

  30.01.2011 : KFC Izegem - Eendracht Aalst: 3-3

  Eendracht moet opletten, want de voorsprong op de tweede in de rangschikking is inmiddels geslonken tot 3 punten. Volgens wat ik op de website van de bezoekers lees, kwam het al snel op achterstand toen Labie de thuisploeg op voorsprong schoot. Even later werd Cousin gehaakt in de zestien. Rood en strafschop. Filipovic zette de stand in evenwicht.

  Tegen 10 man kon Eendracht niets op de mat brengen en KFC Izegem was zonder meer de betere in de tweede periode en diepte de score verder uit via doelpunten van Verbrughe en Ooghe. Eendracht moest tot in de slotminuten wachten eer het nog een punt uit de brand kon slepen via twee rake vrije trappen van Wouter Moreels. Eendracht speelde op dat moment ook reeds met tien na de uitsluiting van De Castro (2x geel). En Hoogstraten heeft wel gewonnen.

  23.01.2011 : Eendracht Aalst - SK Sint-Niklaas: 1-3

  Eendracht wist wel van ophouden. Op de website van de thuisploeg staat te lezen dat een zwak Aalst reeds na 8 minuten op achterstand kwam via een goal van Deschacht. Tijdens de tweede helft was er geen beterschap te merken, SK Sint-Niklaas verdubbelde zelfs de score vanop de stip na een handsbal van De Schutter. Vijf minuten later was het over en uit voor VC Eendracht Aalst toen opnieuw Deschacht de 0-3 op het bord zette. Verheyden kon in de slotminuut nog milderen. Door deze nederlaag komt eerste achtervolger Hoogstraten terug tot op vijf punten in het klassement (andere achtervolgende ploegen wonnen ook). Volgende week mist Eendracht Van Damme die zijn derde gele kaart kreeg en dus niet mag aantreden tegen KFC Izegem.

  16.01.2011 : Eendracht Aalst - KSK Ronse: 3-0

  Eendracht weet niet meer van ophouden.  De volgende samenvatting vind ik op de website van de thuisploeg: in een kansarme eerste periode waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar was Ronse het dichtst bij de openingstreffer. Na de pauze nam Eendracht het heft in handen. Cousin opende de score met een harde lage knal. Nog geen tien minuten later kon Wouter Moreels de score verdubbelen. KSK Ronse moest dan met 10 man verder na een rode kaart van Palmieri en een kwartier voor tijd was het Gallucci die de definitieve 3-0 eindstand op het bord zette. Door het verlies van de eerste achtervolgers loopt Eendracht Aalst nog verder uit in het klassement. Hoogstraten dat verloor op Brakel volgt nu op 8 punten, de rest reeds op 11 punten.

  09.01.2011 : KSV Bornem  - Eendracht Aalst : 1-2

  Eendracht gaat dus lekker voort op het elan en verslaat Bornem op eigen terrein. Dit lees ik op de website van de zegevierende club: na een kwartier spelen kon Wouter Moreels met een knap afstandschot de 0-1 op het bord zetten. Nog voor de rust verdubbelde Crispijn de score met een kopbal in de kruising. Tien minuten voor tijd kon Verroken voor KSV Bornem nog scoren wat meteen dan ook de 1-2 eindscore betekende. Door deze overwinning en de zege van Hoogstraten blijft Eendracht Aalst zijn kloof van 5 punten behouden in het klassement. Volgende week mist Eendracht wel Kestens die zijn derde gele kaart slikte. 

  05.01.2011 - nieuws: Eendracht is zich aan 't voorbereiden voor de tweede helft van het seizoen, en doet dat goed met een zege bij Waasland-Beveren, dit met 1-2. De Aalsterse doelpunten zijn van Cousin, na een kwartier spelen, en Crispijn na de rust. Cousin heeft vroeger nog bij Waasland-Beveren gespeeld en De Wilde, die voor die ploeg het enige doelpunt maakt, voor Aalst.

  17.12.2010 - nieuws: De wedstrijd Eendracht Aalst - Hamme werd afgelast wegens het winterweer en werd verschoven naar een later te bepalen datum. Eendracht mocht dus een weekje vroeger met winterverlof, maar moet nu al twee wedstrijden inhalen.

  12.12.2010 : KMSK Deinze - Eendracht Aalst - : 1-1

  Terwijl ik de koude en bij wijlen witte Europese herfst ontvluchtte in de andere carnavalsstad bij uitstek, Rio de Janeiro, is Eendracht Aalst die namiddag niet verder gekomen dan een gelijkspel. De eerste periode was voor de thuisploeg en doelman Van Den Noortgaete moest Eendracht tot driemaal toe knap rechthouden. Het was tot in de tweede helft wachten tot de doelpunten vielen. Wouter Moreels opende na 47' minuten spelen de score. Eendracht Aalst kon echter de zege niet vasthouden en Deinze scoorde na een uur spelen via Ngom de logische gelijkmaker. Door dit gelijkspel behield VC Eendracht Aalst wel een kloof van 5 punten op eerste achtervolgers Hoogstraten en Coxyde.

  03.12.2010 - nieuws: Op de website van Eendracht Aalst lees ik dat de ploeg en alle andere ploegen in lagere dan eerste divisie een weekend vrij hebben, het is dus niet alleen het al dan niet gemotoriseerd of op rails rijdend verkeer dat last heeft van te veel sneeuw. Een latere datum is nog niet bepaald.

  27.11.2010 : Dessel Sport- Eendracht Aalst - : 1-2

  Op de website van Iendracht (www.iendracht.be) vind ik dat men live het scoreverloop kan volgen, zo weet ik dat Aalst ook buitenshuis kan winnen (dat deed het al eerder dit seizoen). Alleszins een uur na de wedstrijd staat op de site van de winnaar te lezen dat in de eerste periode geen doelpunten vielen maar meteen na de pauze de thuisploeg op voorsprong klom. Het was wachten tot het slotkwartier alvorens Eendracht de weg naar doel kon vinden. Eerst stelde de ingevallen Crispijn de stand in evenwicht en enkele minuten later kon Wouter Moreels voor Eendracht het doelpunt van de zege nscore. Dat ik bij hem zijn voornaam ook vermeld en niet bij de andere Eendracht-spelers, is omdat zijn broer Brecht normaal ook deel uitmaakt van het eerste elftal, al is het dan in de verdediging, maar verdedigers durven ook wel eens scoren.

  21.11.2010 : Eendracht Aalst - Hoogstraten : 2-0

  Toen het eindelijk rustig werd op de Kaffeegieterstocht van WSV De Sportvrienden vzw te Denderleeuw, keek ik eens op de website van Teletekst van de VRT en vond daar tot mijn grote vreugde bovenstaand resultaat. Op de website van de jubelende club lees ik later en thuis dat in de eerste helft beide ploegen elkaar waard waren en er dan ook geen doelpunten te noteren vielen. Twintig minuten voor tijd bracht Filipovic Eendracht Aalst op voorsprong vanop de stip (da's al beter dan tijdens de bekerwedstrijd tegen Germinal Beerschot). Net voor tijd kon Crispijn de score nog verdubbelen. Door deze zege en het puntenverlies van eerste achtervolgers KVV Coxyde en RC Waregem heeft VC Eendracht Aalst terug een meer geruststellende voorsprong van vijf punten in het klassement.

  14.11.2010 : Eendracht Aalst - Racing Waregem: 2-3

  Die uitslag had ik al gezien op Teletekst en dan lees ik op de website van Eendracht Aalst dat de thuisploeg in de eerste helft nergens stond en RC Waregem reeds na een kwartier op voorsprong zag komen via Vervaecke. Na het half uur werd het zelfs 0-2 via Gezelle. Eendracht kwam wakker geschud uit de kleedkamer en dit resulteerde onmiddellijk in een doelpunt van Cousin. Na het uur bracht Wouter Moreels zelfs de score terug in evenwicht maar tien minuten voor tijd was het toch RC Waregem dat de wedstrijd nog naar zich toe trok met een doelpunt van Vervaecke.

  Door deze nederlaag slinkt de voorsprong van Eendracht Aalst tot drie punten meer dan Waregem en KVV Coxyde (dat thuis won van Oudenaarde...) en zal het daarnaast ook drie weken op rij geen beroep kunnen doen op Cousin die zijn schorsingsdagen moet uitzitten.

  11.11.2010 - nieuws: Op de website van Eendracht Aalst lees ik dat de ploeg een oefenwedstrijd tegen Ninove gewonnen hebben met 2-5, de Aalsterse doelpunten staan op naam van Denijs (twee ervan zelfs), Crispijn, De Gussemé en Yombo.

  06.11.2010 : KSV Oudenaarde - Eendracht Aalst : 3-0

  't Moest er eens van komen, zeker? De uitslag zag ik een half uurtje na het einde van de wedstrijd op teletekst, en 's anderendaags las ik wat meer uitleg op de website van de treurende club. Na een half uur spelen schoot Martens de 1-0 op het bord. Net voor de rust werd het zelfs 2-0 via diezelfde Martens. Ook in de tweede helft kon Eendracht Aalst geen lijn krijgen in zijn spel en dit leverde een derde doelpunt op voor KSV Oudenaarde via Thompson.

  Aanstaande zondag wacht met RC Waregem de volgende topper waarin De Castro een gele schorsingsdag zal uitzitten.

  04.11.2010 - nieuws: Eendracht Aalst moet het voor de rest van het seizoen zonder Podevijn stellen.  Hij blesseerde zich afgelopen zondag aan de knie, een scan wees vanmorgen uit dat de kruisbanden gescheurd zijn, meteen het einde van het seizoen voor Podevijn. Jens werd twee jaar terug ook al geblesseerd, maar dan aan zijn andere knie. Hij zal nu worden geopereerd in Deurne. De kruisbanden worden hierbij met pezen uit de bil gereconstrueerd. Dan wacht een maandenlange revalidatie. Jens was recent overgeheveld naar de linksback plaats, een taak die hij perfect uitvoerde. Voor Eendracht Aalst is dit een belangrijke pion die wegvalt. Voorspoedige beterschap !

  31.10.2010 :  Eendracht Aalst - KVV Coxyde : 0-0

  Op de website van de club lees ik dat zowel in de eerste als de tweede helft Eendracht Aalst de wedstrijd domineerde maar scoren niet lukte. In de tweede helft waren er onder meer kansen voor Denijs en Crispijn die voorlangs schoten en De Castro die een kopbal in extremis van de lijn zag weg gekopt worden.

  Door het gelijkspel van RC Waregem behoudt Eendracht Aalst wel haar kloof van 7 punten in het klassement. Volgende week op bezoek bij KSV Oudenaarde mist Eendracht Aalst De Schutter die vanmiddag zijn derde gele kaart van het seizoen incasseerde en dus een gele schorsingsdag uitzit.

  30.10.2010 - nieuws: Eendracht Aalst is zo fier als een gieter met zijn supporters die meegereisd zijn naar de bekerwedstrijd, zo lees ik op de website: "Het bestuur wil van deze gelegenheid gebruik maken om spelers, medewerkers en supporters van harte te danken voor hun inzet en toejuichingen gedurende de voorbij maanden in de Beker van België. De sfeer die onze supporters tentoon gespreid hebben op GBA sprak boekdelen en bezorgde elke voetballiefhebber kippenvel. Hopelijk brengen onze supporters deze sfeer bij elke match in competitieverband zodat we SAMEN ons doel kunnen verwezenlijken gedurende dit seizoen." Ik vind dat fijn voor die 949 supporters (en voor hen die net naast een ticket gegrepen hebben, dat dan voor de laatste geciteerde zin) dat het bestuur hen (h)erkent.

  27.10.2010 :  Germinal Beerschot - Eendracht Aalst: 3-0

  Deze wedstrijd kan ik min of meer "volgen" bij Het Nieuwsblad, waar tussenstanden van de wedstrijden bijgewerkt worden, en na een kwartiertje staat het al 1-0 door Goor. Na 35' heeft De Castro voor Germinal zelfs reeds de score verdubbeld, nadat Filipovic een penalty over trapte. Daarvoor hebben de supporters en het clubbestuur niet hemel en aarde bewogen om toch nog een krappe 300 kaarten extra te kunnen verkopen, hé! 949 Eendracht-supporters zitten of daar en blijkbaar moesten hun bussen door de politie begeleid worden want die van den Beerschot denken dat zíj de brave mannekes zijn, terwijl ik me met de beste w

  06-08-2011 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!