NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  28-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016

  28.07.2015: Eendracht liet nu ook Preben De Man een contract tekenen, voor 1 jaar. De bijna 20-jarige linkerflankspeler komt over van Sporting Lokeren waar hij gold als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding. Dat leverde hem op zijn zestiende al een contract op. Een jaar later werd de Hammenaar in de A-kern opgenomen en debuteerde hij in de laatste play-off 1 wedstrijd op Sclessin. Nadien werd Preben afgeremd door blessures. Afgelopen seizoen was de jeugdinternational opnieuw fit en zat hij terug in de wedstrijdkern van Peter Maes. Doch zijn contract werd niet verlengd onder het bewind van Bob Peeters. Daarmee is Eendracht bijna rond met de inkomende transfers, enkel een aanvaller staat nog op het verlanglijstje.

  27.07.2015: Eendracht wordt een familiebedrijf.  Het komend seizoen spelen daar namelijk twee broederkoppels. Naast de broers Geenens hebben we nu ook de broers Lievens. Verder heeft vandaag middenvelder Yannick Wagner (20) vastgelegd. De jonge Brusselaar forceerde in de voorbije twee seizoenen zijn doorbraak bij AFC Tubize. De voorbije week kon Wagner op training en in de oefenwedstrijd op Berchem de sportieve staf overtuigen. Vandaag tekende hij een contract van één seizoen. Daarmee is hij naast Bokila, Gillis, Gaye en Jonathan Lievens de vijfde inkomende transfer.

  23.07.2015: Gisteren heeft Eendracht Aalst een oefenwedstrijd op Berchem Sport gewonnen met 0-2 en beide doelpunten werden gemaakt door de nieuwelingen Gillis (20') en Bokila (80').  Dat belooft voor de competitie! Van Acker stelde de volgende - bekende en minder bekende - spelers op: D’Hauwers (45’ Mertens), F. Geenens (45’ M. Lievens), Gaye (74’ J. Lievens), Gillis (73’ Coppens), De Man, Bogaerts (45’ Van Der Hoeven), Wagner (71’ Van Impe), Martin (45' Ardans), Janssens (45’ J. Geenens), Da Silva Neto (71’ Bokila) en Bael (45’ Ibricic).

  Wat ook belooft voor de competitie is dat het clubbestuur positief staat tegenover een sfeervak in de zittribune, de Onion Party Crew zorgt daar dan wel voor. Anders is het daar te stilletjes, zeker in vergelijking met vak K.

  Eendracht en de voetbalbond staan op 30 juli tegenover elkaar in de rechtbank, wegens het beroep dat de KBVB aangetekend heeft omdat het de licentie voor tweede klasse moest toekennen.

  22.07.2015: Eendracht heeft eergisteren de licentie voor tweede klasse ontvangen. Maar de voetbalbond heeft officieel beroep aangetekend bij de rechtbank voor eerste aanleg, dat beroep is niet opschortend, maar de uitspraak kan roet in 't eten gooien.

  20.07.2015: Dat Eendracht toch in tweede klasse zal kunnen voetballen, lokt blijkbaar spelers. Na Cor Gillis heeft Eendracht met Malick Gaye (31) nog een extra verdediger vastgelegd. De Gentenaar met Senegalese roots trainde de voorbije week mee en kon overtuigen in de oefenwedstrijd tegen AA Gent. Vorig seizoen speelde hij nog voor SK Deinze maar daar sprongen de onderhandelingen af. In het verleden was Gaye nog actief bij RC Heirnis Gent, FCN Sint-Niklaas, OH Leuven, Oudenaarde en SK Sint-Niklaas. Hij tekende voor één seizoen met optie. Met Augusto da Silva (31) van FC Cappellen is er ook een aanvaller op proef.

  17.07.2015: Zou de postbode de licentie voor tweede klasse al geleverd hebben? Feit is dat Eendracht blijkbaar weer aantrekkelijk is voor voetballers. Deze namiddag heeft Cor Gillis (26) een contract ondertekend in het Pierre Cornelisstadion. De ervaren centrale verdediger komt over van KSK Heist en speelde eerder nog voor Tubeke, FCV Dender en MVV Maastricht. In het seizoen 2011-2012 werd Gillis bij onze buren (mijn buren, ja ) verkozen tot beste speler van het seizoen. Hij komt voort uit de jeugd van Zellik Sport en Anderlecht en doorliep ook alle nationale jeugdreeksen van U15 tot U20. Eendracht gaat verder nog op zoek naar twee flankspelers (ik denk gelezen te hebben vooral rechtsvoetigen) en een kopbalsterke targetspits.

  15.07.2015: Eendracht Aalst blijft in tweede klasse.  De rechter in kortgeding te Dendermonde oordeelde vandaag dat de KBVB veroordeeld wordt om aan Eendracht Aalst de licentie voor tweede klasse te overhandigen, en dit op straffe van een dwangsom. De Rechtbank is van oordeel dat het niet kan dat de voorzitter van de KBVB (François De Keersmaecker) ook bestuurder is van het BAS, dat op 15 mei had geoordeeld dat aan Eendracht Aalst geen licentie kon worden toegekend. Deze vermenging van hoedanigheden in hoofde van François De Keersmaecker brengt volgens de Rechtbank de onafhankelijkheid en onpartijdigheid van het BAS als arbitrageinstelling in het gedrang, hetgeen onder meer in strijd is met het recht op een eerlijk proces. Hierdoor zijn de rechten van Eendracht Aalst benadeeld, waardoor de Rechtbank van oordeel is dat de club, gelet op haar sportieve prestaties, wel een licentie dient te verkrijgen. 't Zal dus niet lukken om te voet op verplaatsing te gaan, 500 m van mijn deur.  Zouden de spelers die elders onderdak vonden, nu willen terug keren? Dat het bestuur nu maar zorgt voor een positieve financiële en budgettaire balans, en daarna, of daarnaast, voor een nieuw stadion.

  Ondertussen speelde Eendracht al enkele oefenmatches en won die niet (verloor b.v. tegen KV Kortrijk), maar daar maak ik me geen zorgen over, Van Acker moet de van de jeugdploeg overgekomen spelers inschakelen bij de gebleven routiniers. Overmorgen overigens komt kampioen AA Gent op bezoek, een weerzien met Depoitre.

  23.06.2015: Matthias Lievens heeft bijgetekend.  Over enkele dagen, op maandag 29 juni om 18u00, hervat Eendracht de training. De voorbije weken werd de basis gelegd voor de samenstelling van de A-kern die momenteel vijftien spelers telt. De komende dagen en weken mogen er nog een viertal inkomende transfers verwacht worden. Deze zijn er al: Van Den Noortgaete, Falko Geenens, De Greef, Lievens dus, Bogaerts, Van Damme, Janssens, Martin, Bael, Van Der Hoeven, Mertens, Ardans, Jelle Geenens, Coppens en Van Impe.

  19.06.2015: Eendracht is zich verder flink aan 't versterken, niet alleen met de twee terugkomers, maar ook met spelers uit de eigen jeugdploegen. Eerst tekende verdediger Arno Ardans een contract en nu ook aanvaller Kyan Van Impe. Een aanvaller had de ploeg zeker nodig na het vertrek van Shkodra en Vansimpsen.

  16.06.2015: Bael en Martin komen terug van een uitleenbeurt en Kempeneer wordt als tweede doelman opgevolgd door een keeper uit de eigen jeugdrangen, Jari Mertens.

  08.06.2015: Vandaag staat in de papieren krant dat de advocaat, door Eendracht aangesteld om het nodige te doen voor de licentie voor tweede klasse, zijn stappen naar de rechtbank gezet heeft. In Denderleeuw kunnen ze maar best meeduimen, want door de politieke situatie moet over elke uit te geven euro gediscussieerd en vooral overeengekomen worden. Dus ook om extra agenten in te zetten voor de beladen wedstrijd tussen de Veldstraat en de Lindestraat.

  04.06.2015: Het voorstel gelanceerd voor de reeksindeling in derde klasse volgend seizoen is aangenomen. Dus als Eendracht voor de burgerlijke rechtbank ook geen succes heeft, mag ik eens te voet op verplaatsing. Rupel-Boom overweegt nog of het een overstap naar reeks B zal proberen te bekomen.

  03.06.2015: Maandagavond werd een eerste voorstel gelanceerd voor de reeksindeling in derde klasse volgend seizoen. Als SC Eendracht Aalst via de burgerlijke rechtbank geen licentie voor tweede klasse meer kan bemachtigen, komt het in reeks A met voorlopig negentien ploegen. De opvallendste affiche wordt ongetwijfeld het treffen met FCV Dender EH en Jens Podevijn in de derby van de Denderstreek. Ook traditieclub Racing Mechelen werd in deze reeks opgenomen. Uit onze regio zien we verder ook nog Hamme, Sint-Niklaas, Oudenaarde en Temse. Allez, ik zal te voet op verplaatsing kunnen gaan.  Dus komen we de volgende spelers nog eens te zien: Patrick Dimbala (Dender), Sam Crispijn (Sparta Petegem), Sander Van Eyk (Londerzeel), Marijn Vandewalle (Izegem) en jawel, Stavros Glouftsis (Temse). Als die komt naar Aalst komt, kan de materiaalbeheerder maar best alles alles slot en grendel steken.  Dit is slechts een voorstel, 't moet nog goedgekeurd worden door het sportcomité, 't zou kunnen dat Rupel-Boom nog van "onze" afdeling naar de B-reeks gaat omdat daar nog ploegen uit dezelfde provincie ingedeeld zijn.

  02.06.2015: Onlangs maakte Het Nieuwsblad zijn lezers wijs dat Van Acker niet zou blijven, maar volgens de website van Eendracht Aalst klopt daar niets van. Behalve hij blijven ook de twdee andere leden van de trainerstaf.Vandaag schrijft die krant dat de supporters van Eendracht Aalst vanaf nu op eigen houtje op zoek gaan naar helpende handen die hun club van het faillissement kunnen redden. Ze zijn het vertrouwen in voorzitter Frank De Roose en zijn gevolg kwijt. En die is op zijn tenen getrapt, noemt hen ondankbaren. Met 600.000 euro externe schulden bengelt het faillissement als een zwaard van Damocles boven de ploeg van ‘t Heilig Hart. Als ook de bondsschulden niet meer betaald kunnen worden, moet zwart-wit van nul - vierde provinciale - herbeginnen (een "Beerschotje" doen, dus).

  30.05.2015: Het elftal loopt niet totaal leeg.   Geenens heeft zijn aflopend contract met een jaar verlengd. Coach Van Acker gaf eerder al aan dat hij tevreden was van de progressie die de 20-jarige verdediger had gemaakt. Verder hebben ook sterkhouders Van Den Noortgaete en Van Damme aangegeven bij de club te blijven.

  29.05.2015: Het elftal loopt leeg, Wesley Vanbelle verlaat in onderling overleg onze club. De linksachter gaat aan de slag bij Cercle Brugge, hij is dus zeker van een verlengd verblijf in tweede klasse, maar wie moet volgend seizoen de penalties binnen trappen? Kevin Janssens (Dessel), Tjendo De Cuyper (Koksijde), Donjet Shkodra (Deinze) en Kevin Kempeneer hebben onze club al verlaten, maar dat de trainer zou weggaan, wordt nog steeds niet bevestigd noch ontkend op de website van de club. Het kort geding wat betreft de licentie voor tweede klasse ligt in handen van de advocaten en wordt eerstdaags ingeleid (en ik dacht dat 't al gebeurd was, maar ik ben niet thuis in deze gerechtelijke procedures).

  27.05.2015: Op de website van Eendracht staat niets vermeld, maar ik las het vanmorgen wel in Het Nieuwsblad: Regi Van Acker zou niet langer trainer zijn.

  18.05.2015: Eendracht Aalst laat weten dat het naar de burgerlijke rechtbank gaat omdat het bestuur niet aanvaardt dat ook het BAS geen licentie voor tweede klasse toekent. Na een grondige analyse door externe experts heeft het bestuur dus besloten om een stap verder te gaan en de beslissing aan te vechten voor de burgerlijke rechtbank. Wordt derhalve vervolgd.

  16.05.2015: Eendracht Aalst heeft het motivatierapport van het BAS op haar website gelinkt. Na een grondige analyse van dit rapport door externe experts zal de club overwegen om deze beslissing aan te vechten. Dit o.a. op basis van motiveringspunten die in strijd zijn met de aangeleverde bewijsstukken. Het spreekt voor zich dat het bestuur van Eendracht dit verslag de komende dagen eerst in alle rust verder zal onderzoeken om dan aansluitend de beslissing  te nemen in het belang van de toekomst van onze club (of ze, zoals Hasselt, nog in beroep gaat).

  15.05.2015: Eendracht Aalst rouwt om Geert Van Roy.  Dat nieuws zag ik gisteravond op de fansite op Facebook en vandaag staat op de website van de treurende club de bevestiging en nog wat uitleg. Nadat hij thuiskwam van het joggen, gisteren, is hij overleden. Zijn vrouw bracht de sportief verantwoordelijke en zijn vriend Luc Van Hauwermeiren op de hoogte. Van Roy gaf in september nog de aftrap van de topper tegen STVV. Van Roy is één van de grote namen uit onze clubgeschiedenis. De Aalstenaar speelde haast zijn hele carrière voor den Iendracht. Eerst in de jeugd, vervolgens van 1972 tot 1986 voor ons eerste elftal waar hij liefst vijfmaal clubtopschutter werd (toen had hij nog een snor ). In 2002 en 2005 depanneerde hij als trainer (vooral zo herinner ik me hem). De begrafenis van Eendracht-icoon Geert Van Roy gaat door op vrijdag 22 mei om 10u in de Heilig Hartkerk. De begroeting begint vanaf 9u15. De rouwbetuigingen op onze Facebookpagina zullen overhandigd worden aan de familie. Da's goed, want ik kan geen vrijaf nemen wegens afwezigheid van mijn collega.

  12.05.2015: Luc Ledegen heeft besloten om zijn mandaat als jeugdvoorzitter neer te leggen. Onder zijn jeugdvoorzitterschap zijn een aantal belangrijke uitdagingen tot een goed einde gebracht, maar het stak hem dat de jeugdwerking altijd achteruitgesteld werd als er moest geïnvesteerd worden. Natuurlijk is er geld nodig om te bewijzen dat de licentie verdiend is, maar nu de licentie niet uitgereikt werd, zal de jeugdwerking daar ook onder lijden. Onder zijn leiding heeft Eendracht eens een grote trofee gekreken wegens de prestaties en uitstraling van de jeugdploegen. Hij wordt opgevolgd door Sven Van Den Bogaert.

  07.05.2015: Het volgend seizoen speelt Eendracht met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in derde klasse.  Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport heeft geen licentie tweede klasse toegekend aan SC Eendracht Aalst voor het seizoen 2015-16. Voor 15 mei zal het BAS haar motivering mededelen. Dat is wat op de website van de club staat. De Standaard vertelt dat Eendracht Aalst de licentie in eerste aanleg niet gekregen had van de Licentiecommissie van de KBVB, en vol goede moed in beroep was gegaan bij het BAS tegen die beslissing. Volgens het bestuur van de club ging het slechts om een aantal "formaliteiten" die in orde gebracht dienden te worden. Maar het bleek dus om meer te gaan dan een aantal kleine documenten die in orde gebracht moesten worden. Aalst kreeg vorige week al uitstel van executie, en mocht zich woensdagavond een tweede keer gaan verdedigen voor het Arbitragehof. De club kon blijkbaar de nodige garanties niet leveren, en zakt dus onverbiddelijk naar derde klasse. Ik hoop dat de trainer blijft en dat er niet te veel spelers gaan lopen (K. Janssens en De Cuyper hebben elders al getekend).

  29.04.2015: 't Oud seizoen is om, dus beginnen we de berichtgeving onder 't komend seizoen. En nieuws is er want Kevin Janssens zal bij Dessel akteren en Tjendo De Cuyper is de verre verplaatsingen beu, hij verkast naar Koksijde (hij is postbode in Brugge). Het BAS spreekt zijn oordeel overigens pas op 4 mei uit over de nabije toekomst van Eendracht Aalst.

  28-07-2015 om 20:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!