NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  24-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aktivia Nationale Wandeldag, georganiseerd door Boerenkrijgstappers vzw (450)

  24.02.2013: Ik vond een parkeerplaats dicht bij de Festivalhal in Overmere, begroette daar de voorzitter van de organiserende club, Norbert, en schreef me in voor de kortst aangeboden afstand, 5 km. Bij de inschrijvingskaart kreeg ik ook twee kortingsbons, een stempelkaart voor hun Witkap Trofee 2013 en drie stickers, twee kleine en een grote sticker (gebruikelijk bij een Aktivia Nationale Wandeldag, dan moeten ook geen wandelboekjes afgestempeld worden, dat is dan ook een file minder ). Die korte afstand leidde mij over aangelegde en natuurlijke, allemaal rustige, paden over het Donkmeer en door de Eendenkooi. Normaal zijn er nog andere neerhofdieren te bewonderen dan eenden en ganzen, maar behalve het gevogelte waren deze niet te zien, ik denk dat de hamsters, ezels en andere dieren beschut zaten tegen de sneeuw en de vriestemperatuur. Toch ben ik er in geslaagd 17 foto's te maken want sneeuw, ijs en het Donkmeer maken een fotogenieke combinatie.

  Het sneeuwde de hele tijd lichtjes maar echt koud was het niet (als je een sweater, twee fleeces en een winterjas draagt, bovendien een fleece sjaal en handschoenen ). Hier is mijn fotoalbum:
  https://picasaweb.google.com/9470hvds/AktiviaNationaleWandeldagOvermere13

  24-02-2013 om 20:22 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: Dessel Sport - SC Eendracht Aalst

  23.02.2013: Dessel Sport - SC Eendracht Aalst: 2-0

  Ze geraken niet van hun "uit"-complex af. Volgens het verslag op de website kwam
  Eendracht in de eerste helft ongelukkig op achterstand tijdens de eerste helft (Bilican, 19') en verzuimde zelf de kansen af te werken (Vandewalle, Bogaerts, De Cuyper en Martin probeerden nochtans). In een kansarme tweede helft stelde Dessel het te harde verdict door een tweede maal te scoren (Kolev, 81', enkel van Gunst noteerde de webmaster een kans).

  Van Renterghem stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Gunst, Filipovic, Bogaerts, Smet, Van Damme (67' Di Gregorio), Pietermaat, Weydisch (72' Cerimagic), Martin, De Cuyper, Vandewalle (67' Glouftsis).

  21.02.2013: Ik meen me te herinneren dat een vorige manager, zijn naam schiet me niet te binnen, vond dat damesvoetbal uitsluitend recreatief moest zijn, de damesploeg van Eendracht Aalst moest dan ook in een veel lagere klasse beginnen. Maar tot op heden behaalde deze ploeg mooie resultaten, misschien niet bij echt elke wedstrijd, maar toch veel, en soms met groot verschil in doelpunten. Nu heeft het huidige bestuur besloten om de damesploeg de bescherming van zijn vleugels aan te bieden. Het bestuur van Eendracht knoopt namelijk gesprekken aan met het bestuur van damesploeg Eendracht Aalst. In het kader van de verdere uitbouw van de club wil Eendracht ook een damesploeg in competitie brengen. "In eerste instantie kjken we hier naar de bestaande vereniging, ze hebben dezelfde naam, de kleuren, dat zou perfect zijn maar we willen natuurlijk eerst met die mensen aan tafel zitten. Dat zal wel pas volgende week zijn", aldus voorzitter Frank De Roose. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

  Eendracht doet nog wat meer, zoals om de supporters het kopen van een ticket in voorverkoop te vergemakkelijken, voorzien ze deze elke donderdagavond voor een thuismatch (voor uitwedstrijden regelt men dat beter met een supportersclub) een voorverkoop tot 20 uur op de Zandberg.

  24-02-2013 om 19:41 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  23-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hannover 96 - Hamburger SV

  23.02.2013: Hannover 96 - Hamburger SV: 5-1

  Amai, zo'n bittere pil na twee weken euforie! Nochtans, reeds na tien seconden had Son de eerste kans en kort daarop had Rudnevs de keeper van Hannover omzeild maar de bal eindigde in het zijnet. Doch de aanvalslust van de Hamburgers kreeg een domper wanneer Diouf een vrije trap van Huszti binnenkopte (7'). Maar HSV liet zich niet ontmoedigen (in Dortmund kwam het ook op achterstand) en sloeg prompt terug: Aogo marcheerde over links in de 16 en werd door Djourou botweg omgeduwd - de scheidsrechter kende een penalty toe in zijn 192ste Bundesliga-wedstrijd  en Van der Vaart, die nog voor de wedstrijd een doelpunt had aangekondigd, zette de penalty om (13'). Nadat beide ploegen elk een grote kans niet omzetten - Adler verhoedde een doelpunt van Diouf en aan de overkant werd Son gestopt, wees de referee opnieuw naar de penaltystip. Adler kwam tegen Pinto da Silva een stap te laat (op TV zag het ernaar uit dat Adler de bal wel weg kreeg), Huszti zette de penalty om en moest zich meteen laten vervangen met een spierblessure (in de grond geschopt, volgens de LiveTicker-reporter) (39'). Enkele seconden voor de pauze breidde Ya Konan de voorsprong van de thuisploeg nog uit.

  Na de pauze was duidelijk te merken dat HSV de wedstrijd nog niet opgegeven had en op zoek ging naar de aansluitingstreffer. Beister kwam daartoe mee spelen naast Rudnevs, Son ging Skjelbreds plaats innemen. Zo moest extra druk gezet worden en dat lukte ook, er waren uitgesproken kansen voor Aogo, Son en Van der Vaart binnen de eerste 15 minuten. Maar Hannover is gevaarlijk op de counter en wat Jansen nadien op ARD zei: elk foutje werd bestraft. Nadat Diouf eerst nog twee keer nipt gemist had, deed zijn kompaan in de aanval, Ya Konan beter en scoorde het vierde doelpunt (68'). Daarmee was de wedstrijd eigenlijk gespeeld maar de gasten gaven niet op, bleven zoeken naar de aansluitingstreffer. Maar alvast na het doelpunt van Rudnevs, die wegens buitenspel niet erkend werd, verdween de hoop (80') door Abdellaoue. En toch blijft HSV op plaats 6 staan in de rangschikking. Het stadion was trouwens uitverkocht met 49.951 toeschouwers en bij de gastheren deed ook een Belg mee (al zag ik hem 1 keer, om Diouf te feliciteren): Pocognoli.

  Fink stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Westermann, Rajkovic, Jansen - Badelj - Skjelbred (46' Beister), Aogo (75' Rincón) - Van der Vaart (75' Jiracek) - Rudnevs, Son.

  23-02-2013 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23e Pee Klaktocht, georganiseerd door WJC Denderklokjes Lebbeke (226)

  17.02.2013: De CEO van chocoladefabriek Callebout in Wieze was zo vriendelijk de bezoekersparking open te stellen voor de wandelaars, van daar was het ongeveer een halve kilometer tot het Ontmoetingscentrum, waar de inschrijving gebeurde. Ik koos voor de kleinste afstand en vroeg aan een medewerkster of er nu ook al Duitsers komen wandelen, er stond een in Hamburg ingeschreven auto op de parking. Ze vertelde dat haar dochter in Duitsland (maar niet in Hamburg) gaan skiën was en daar in panne viel met de auto, de Duitser is dus een vervangwagen. Ik vertrok dan voor de omloop van vier kilometer dat verliep langs verharde maar ook enkele natuurlijke paden rond de startplaats. Het was mistig weer en er was, behalve de chocoladefabriek, niets speciaals te zien onderweg, dus heb ik eens geen foto's genomen.

  17-02-2013 om 11:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: FCN St Niklaas - SC Eendracht Aalst
  17.02.2013: FCN St Niklaas - SC Eendracht Aalst: 2-1

  Eendracht geraakt van zijn "uit"-complex niet verlost. Tot een kwartier voor tijd stond het nog 0-0 maar via doelpunten van M'Bayo en Bobby Prins (is dat geen schlagerzanger? , Het Nieuwsblad heeft het over Prince Bobby) liep FCN 2-0 uit. Bogaerts milderde in de slotminuut, dat heet dan het eerreddend doelpunt.

  Van Renterghem stelde de volgende spelers op:
  Van Den Noortgaete, Smet, Filipovic, Bogaerts, Gunst, Pietermaat, Van Damme (71' De Cuyper), Martin, Di Gregorio (62' Cerimagic), Delic (46' Weydisch), Glouftsis.

  17-02-2013 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  16-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - Bor. M'gladbach

  16.02.2013: Hamburger SV - Bor. M'gladbach: 1-0

  Ik heb lang gedacht dat Bor. M'gladbach het "zwarte beest" was voor HSV, maar daar is dus niets (meer) van aan. Rudnevs vuurde meteen na drie minuten zijn eerste waarschuwingsschot af, zijn aanvalsmakker Son deed hem dat drie minuten later na. Deze openlijke aanvalsgeest liet aan de gasten wel toe countervoetbal te spelen, zo dat Drobny in de 12 minuten tegen Herrmann zijn bijna 2 m grote gestalte helemaal moest uitspelen om de 0 te houden. Een uiterst vlotte beginfase voor het bijna uitverkochte stadion (54.558 toeschouwers), waarin Aogo na bijna 20 minuten het doel net miste. Een zo'n straffe knal afleveren kan Van der Vaart ook! In de 24ste minuut knalde hij (die de bal kreeg van Rudnevs) de bal van op ongeveer 25 meter van uit centrale positie en onhoudbaar voor ter Stegen in de linker hoek - een kanshebber op "doelpunt van de maand", dat de verdiende 1-0 voorsprong voor HSV betekende.  Daar bleef het bij tot de pauze, want Gladbach deed meteen na de achterstand duidelijk meer voor de wedstrijd, zo dat beide ploegen voortaan in een weinig boeiend spel grotendeels neutraliseerden.

  Ook na de pauze toonde Gladbach zich gewillig om het spelbeeld te draaien. Maar HSV bleef het spel beheersen, had meteen in de beginfase twee doelkansen door Rajkovic en Rudnevs en kon na een fout van Jantschke op Aogo een penalty bekomen hebben, maar de scheidsrechter floot niet (volgens de LiveTicker-reporter was dat terecht) - en zo bleef het bij de krappe zege, die pas na een uur in gevaar was door Arango die een vrije trap mocht nemen, maar Drobny was op post. Hij werd verder nog op de proef gesteld, want Gladbach drong in de aanval, een kwartier voor einde was de wedstrijd volledig open. HSV moest alle zeilen bijzetten om de 0 te houden, ook dankzij Westermann en Rajkovic. Berg mocht de plaats van Van der Vaart (dat was wel een applausvervanging, vermoed ik) innemen en miste kort voor einde de pas van Aogo en Rudnevs in doel te laten belanden. Deze zege bracht HSV op de 6de plaats, nog een beetje en "we" spelen nog eens Europees.

  Fink stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Rajkovic, Westermann, Jansen - Badelj - Skjelbred (75' Arslan), Aogo - Van der Vaart (88' Berg) - Son (75' Beister), Rudnevs.

  14.02.2013: Drobny staat overmorgen in het doel en kan zich dus nog eens bewijzen, Adler heeft namelijk een buikspier verrokken en is nog niet klaar voor de wedstrijd.

  16-02-2013 om 20:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  13-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3e Midweektocht, georganiseerd door Trekvogels Boekhoute vzw (383)

  13.02.2013: Ik profiteerde van een snipperdagje op overuren om hier in de vroege namiddag te komen wandelen. Ter plekke, in zaal De Kring op Boekhoutedorp 12 te 9961 Boekhoute (bij Assenede is dat) merkte ik dat er drie lussen waren van elk ongeveer 6 km, en eigenlijk waren het Yolande en Marc van Oudenaarde die mij hierop wezen. Zij vertrokken voor nog een lus toen ik aankwam om me in te schrijven.

  Ik volgde de groene lus en kan nu bevestigen wat als promotie staat op de website van de Marching: ik wandelde rustig door en rond het oude vissersdorp met zijn vlakke polders (voor mij was de Isabellapolder een merkteken) en kreken. Die groene lus was ongeveer even verhard als onverhard, en hier dan moest ik wat opletten voor modder en tractorsporen. Dat de streek zo vlak is, heeft als voordeel dat je erg ver kan zien, en de Heilig Kruiskerk, of toch zeker toren, was meestal in het zicht. Bij die kerk ligt overigens een vissersboot, de Bou-8 die ook Isabella werd (en wordt, want de naam staat er nog op) genoemd. Het is een lemmerhengst die in 1973 in het dorpscentrum werd geplaatst om de herinnering aan het vissersverleden van het dorp levendig te houden. De Bou-8 was veertig ton zwaar, zijn mast tien meter hoog en zijn netten twintig meter lang. Drie luiken geven toegang tot het ruim, de machinekamer en de leefruimte.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/3eMidweektocht13

  13-02-2013 om 20:40 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  09-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Borussia Dortmund - Hamburger SV

  09.02.2013: Borussia Dortmund - Hamburger SV: 1-4

  Dat noem ik een aangename verrassing, zie.   In de 14de minuut testte Son de BVB-keeper een eerste keer met een retroschot (was die er in gegaan, hij was weer bij de genomineerden voor het doelpunt van de maand). Een minuut later stuurde Piszczek een pas naar Götze, die volledig vrij voor Adler opduikt, maar zijn schot ging net naast de linkerpaal buiten. Nog eens twee minuten later was het dan toch zo ver. Een misverstand tussen Westermann en Adler, die op elkaar rekenden en Lewandowski kon scoren (17'). De bezoekers (trouwens in 't lichtblauw) lieten het niet aan hun hart komen. Slechts een minuut later bediende Jansen de gestarte Aogo langs de linkerkant, die paste naar het midden en Rudnevs scoorde zijn negende doelpunt van 't seizoen van op korte afstand (18', hij ging daarbij zo snel, dat hij bijna de paal omverliep ). En het ging lekker verder: na een prachtige pas van Van der Vaart dook Son alleen voor Weidenfeller op, maar nadat hij rond die had gelopen, was de hoek te scherp om te scoren (21'). Maar korte tijd later lukte het hem toch. Eerst liet hij Hummels in het middenveld achter en scoorde van de rechterkant van de penaltyrechthoek, via binnenkant van de paal (26'). Met die achterstand hadden de Dortmunders niet gerekend. Lewandowski trapte kort nadien zonder de bal te raken de knie van Skjelbred en na wat beraadslagen van zijn assistenten, toonde de scheidsrechter terecht de rode kaart (31'). Meteen na die kwalijke trap (maar Skjelbred kon gelukkig nog verder) was er wat ambras tussen Dortmunders en Hamburgers, zoals Van der Vaart, deze kreeg de gele kaart getoond. Even later kreeg hij ook nog eens een voorwerp tegen het hoofd (graag een boete voor BVB!!). Skjelbred revancheerde zich sportief en paste naar Van der Vaart maar die verzuimde helaas al de 1-3 op het scorebord te tonen. Zo ging het met deze verdiende voorsprong naar de kleedkamers.

  De Dortmunders kwamen met enige colere uit de pauze terug, doch de bezoekers hielden goed stand tegen de aanvallen van de beste ploeg van de terugronde. Vooraan bleef HSV gevaarlijk. In de 54ste minuut gleed Aogo een inworp van Jansen net voorbij het doel. Maar de druk van de gastheren werd zwaarder. In de 56ste minuut blokte eerst Westermann een schot van Piszczek [:pisjtsjek] af. Na de daaruit volgende hoekschop lobde Hummels een pas over de uitgelopen Adler, en ook over het doel. In de 60ste minuut werd de numerieke meerderheid weer geneutraliseerd: na een pas van Kehl kwam Bruma tegen Reus te laat en zag als laatste man dan ook de rode kaart. Doch ook op deze tegenslag had HSV heden het juiste antwoord klaar. Na een afgeweerde hoekschop trok Van der Vaart een flankpas naar de tweede paal, daar zette Rudnevs tegen twee Dortmunders door en kopte de 1-3 in het net (62'). Wat een wedstrijd. En het ging spannend verder. Fink bracht met Rajkovic in de plaats van Van der Vaart een tweede binnenverdediger. De trainer van BVB zette alles op een kaart en bracht Gündogan en Schieber. In de slotfase begon een afweerslachtpartij. De Dortmunders liepen met de toeschouwers in de rug ten aanval, HSV streed om elke centimeter en verdedigde met volle inzet. Adler redde in de 73ste minuut sterk tegen Hummels, Santana trapte hoog over (77'). Daarmee waren de grootste kansen van de geelzwarten dan ook voorbij. En in de 89' minuut sloegen de Hamburgers nog eens ijskoud toe (da's niet moeilijk in de winter ). Een inworp van Jansen had Son maar te trappen van op korte afstand en 't was raak. Hij zet hiermee de oosterse (niet alleen in China maar o.a. ook in Korea) nieuwjaar goed in. De rest was feest van ongeveer 8.000 meegereisde HSV-supporters ('t stadion was uitverkocht met 80.645 toeschouwers).

  Fink mag best tevreden zijn over deze spelers: Adler - Diekmeier, Bruma, Westermann, Jansen - Rincón - Skjelbred (74' Arslan), Aogo - Van der Vaart (63' Rajkovic) - Son (89' Kacar), Rudnevs

  07.02.2013: Gisteren speelde Duitsland in Marseille tegen Frankrijk en won er met 1-2, ik zag nog zowat de laatste tien minuten en nadien een beetje van de nabespreking. Tijdens dat programma werden ook tweets getoond en een ervan vond ik echt goed gevonden. Adler stond in het doel en bij de nationale ploeg draagt hij het rugnummer 12. De twitteraar meldde: "Adler is zo goed dat hij zowel het nummer 1 als het nummer 2 draagt." Westermann daarentegen bleef de hele wedstrijd op de bank zitten koekeloeren. Arslan en Beister verloren met de jongerenploeg van Italië met 1-0, beiden speelden een deel van de wedstrijd. Drobny (die eens te meer op de bank bleef) en Jiracek wonnen met 2-0 van Turkije. Son (die de eerste helft meespeelde) en zijn Zuid-Koreaanse maten verloren met 4-0 cijfers van Koratië, een van de doelpunten was van Petric, die speelde dan ook "thuis" want de wedstrijd ging in het stadion van Fulham door. Bruma speelde dinsdag al met de Hollandse jongeren en won met 3-2 van Kroatië. En België won met 2-1 van Slovakije, een penalty van Hazard en het tweede doelpunt van ex-Eendracht Aalst-speler Dries Mertens.

  04.02.2013: Overmorgen vinden er interlands plaats, niet voor een kwalificatie, maar om wat te oefenen. Zo speelt Duitsland tegen Frankrijk, Adler en Westermann zijn opgeroepen. Dat geldt ook voor Beister en Arslan (U21: Italië - Duitsland), Drobny en Jiracek (Turkije - Tsjechië), Son (Zuid-Korea – Kroatië, dat 'm de goeiendag doet aan Petric; Ilicevic is blijkbaar niet gevraagd), Bruma (U21: Kroatië – Nederland), Norgård (U19: Engeland – Denemarken) en Dominik Masek (tiens, die ken ik niet - U19: Ierland – Tsjechië). België test tegen Slovakije.

  Minder leuk nieuws is er voor Rudnevs, die eergisteren een spierblessure opliep in zijn bovenbeen.  Hopelijk is hij er zaterdag bij in Dortmund.

  09-02-2013 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  08-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - WS Woluwe

  08.02.2013: SC Eendracht Aalst - WS Woluwe: 0-0

  Toen ik vorige week mijn tribunekaart kocht, voor tribune F zoals gewoonlijk, stond daar stoeltjesnummer 3 op, dat was dus op de voorste, ergo onderste rij. Ik was er kort voor 20.00 uur omdat er wat carnavalsoptredens beloofd werden, enkele artiesten kwamen zingen en een groep Voil Janetten ging zowat de helft van het plein rond, ook om zich door de supporters in vak K te laten bejubelen. Om zowat half negen kwam Mohamed Kanu de aftrap geven en ik ging een paar rijen hoger zitten, daar stond de afsluiting niet zo in 't zicht, en ik zat ook niet zo in de sneeuwbuien van voor en het begin van de wedstrijd. Eendracht trachtte bij aanvang van de wedstrijd de Brusselaars uit Woluwe meteen bij de keel te grijpen. Gesteund door de talrijk opgekomen aanhang was Eendracht baas in de openingsfase. Toch herstelde WS Woluwe snel het evenwicht en kreeg het via Amoah meteen een grote kans maar Van Den Noortgaete redde met een ultieme beenreflex. De bezoekers lieten de bal goed rondgaan en hielden Eendracht ver van hun doel. Tot echte uitgespeelde kansen kwamen de bezoekers niet echt. Enkel Serwy kon eens dreigen met een schot maar zijn poging was te zwak om doelman Van Den Noortgaete te verontrusten.
  Halverwege de eerste helft kreeg Van Damme een unieke schietkans in de bezoekende zestien maar doelman Ratajzcak haalde het hard schot uit de rechterbenedenhoek. Eendracht kwam onder stoom maar telkens wanneer de thuisploeg de wedstrijd in handen leek te nemen kwam WS Woluwe in de buurt van een doelpunt. Eerst stuitte Amoah nog op doelman Van Den Noortgaete maar net voor rusten was een ultieme sliding van Bogaerts nodig om de bezoekers het scoren te beletten.

  Tijdens de pauze ging ik de sanitaire infrastructuur bezoeken maar ik kreeg op weg daarheen van een van de twee stewards voor vakken F en A de spontane toezegging dat ik gerust in de hogere tribune mocht gaan zitten (hoewel ik denk dat de prijs voor een ticket daar iets hoger ligt dan wat ik betaalde). Dat was wel erg attent! Maar eerst ging ik een hete koffie drinken, toen die genuttigd was, ging ik dus naar vak A en wachtte daar op de start van de tweede helft, teneinde niemands plaats in te nemen. Van daar had ik een nog beter zicht (maar in tegenstelling tot beneden ook rokerslucht langs mijn neus). Bij de rust stuurde trainer Van Renterghem zijn troepen bij. Martin kwam De Cuyper vervangen en zat meteen goed in de wedstrijd. De jonge Antwerpenaar drukte meteen zijn stempel op de wedstrijd en was betrokken bij elke gevaarlijke aanval. Eerst knalde hij nog over doel na knap voorbereidend werk van Glouftsis en Van Damme. Eendracht nam de wedstrijd nu echt in handen maar toch was de uitblinker bij WS Woluwe, Amoah, kort bij een doelpunt maar Van Den Noortgaete stond alweer op een erg hoog niveau te keepen. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en de wedstrijd ging goed op en neer. Toch was de wil om te winnen vooral bij de thuisploeg aanwezig. Gouftsis kreeg een erg goede mogelijkheid maar zijn schot zoefde over. In het slotkwartier kwam Delic als breekijzer de moegestreden Vandewalle vervangen. De boomlange Montenegrijn was meteen betrokken bij een aantal goede acties van de thuisploeg. Een handvol minuten voor affluiten knikte Delic een goede voorzet van Gunst op doel maar ook doelman Ratajzcak stond op hoog niveau te spelen. In de laatste minuut van de extra tijd gebruikte Bryssinck zijn arm om een schot van Glouftsis af te blokken. Heel het stadion riep om een strafschop maar ref Ottevaere besloot om de thuisploeg geen vervroegd carnavalsfeest te bezorgen. 't Was trouwens zeker niet de eerste keer dat de bal op een Woluuwse arm of hand weerkaatste, telkens zonder enige reactie van de arbiter.

  Toen de match werd afgefloten, verliet ik de tribune, en hoorde "Amateurs!" roepen, maar dat is toch overdreven, de arbiter had te veel invloed op het resultaat, en WS Woluwe staat iets beter geklasseerd. Ik ging eerst nog de attente steward bedanken en spoedde me dan huiswaarts. Daags nadien hoorde ik in het radionieuws dat "Woluwe niet verder kwam dan een scoreloos gelijkspel." Zo kan je het ook bekijken (Woluwe was het seizoen sterk begonnen maar kreeg nadien met financieel tegenslag te rekenen, intussen zou die opgelost zijn, maar de ploeg zakte wel enkele plaatsen in de rangschikking en kreeg enkele uitgaande transfers te verwerken). Zelf vond ik de wedstrijd weinig plezier scheppend voor de bibberende supporters. Gelukkig had ik 's anderendaags meer plezier met de uitscore van "mijn" Bundesligaploeg (1-4 op Dortmund ).

  Van Renterghem liet de volgende spelers meedoen: Van Den Noortgaete, Smet, Filipovic, Bogaerts, Gunst, Pietermaat, Van Damme, Vandewalle (78' Delic), De Cuyper (46' Martin), Cerimagic (60' Di Gregorio), Glouftsis.

  08-02-2013 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  02-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: KSV Oudenaarde - SC Eendracht Aalst

  04.02.2013: KSV Oudenaarde - SC Eendracht Aalst: 0-0

  Eendracht is er dus niet in geslaagd om een eerste uitoverwinning te boeken. De bezoekende ploeg kreeg wel een aantal mogelijkheden (o.a. een wegens buitenspel niet toegekend doelpunt van Glouftis, en pogingen van De Cuyper en Vandewalle) maar al bij al eindigde de wedstrijd op een billijk 0-0 gelijkspel (waar Van Den Noortgaete natuurlijk ook voor zorgde).

  Van Renterghem liet de volgende spelers meedoen: Van Den Noortgaete, Smet, Filipovic, Bogaerts, Petrovic, Van Damme, Martin (81' Hugelier), De Cuyper (75' Van Eyk), Pietermaat, Vandewalle (60' Delic), Glouftsis.

  01.02.2013: Het bestuur heeft deze week een akkoord bereikt met de 18-jarige Matthias Lievens. De talentrijke centrale verdediger tekende een contract voor anderhalf seizoen. Lievens doorliep de jeugdreeksen van Lokeren, speelde twee seizoenen voor Club Brugge en zat nu in de A-kern bij AA Gent. En morgen doet 't secretariaat in de namiddag twee uurkes de deuren open voor kaartenverkoop voor de "carnavalsmatch" tegen de sjieke Brusselaars van WS Woluwe. Die club is trouwens net van de financiële ondergang gered door een internationale groep, voor wie het kampioenschap blijkbaar geen doel is.

  02-02-2013 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - Eintracht Frankfurt

  02.02.2013: Hamburger SV - Eintracht Frankfurt: 0-2

  De serie thuiszeges is dus onderbroken. Lakic, die tijdens de winterpauze in Frankfurt beland is, trapte de Eintracht in de 22ste minuut op voorsprong en verdubbelde de score in de 36ste minuut. Tijdens de tweede helft hadden de Hamburgers talrijke kansen, maar ofwel trapten ze niet precies genoeg of de Frankfurtse keeper stond in de weg. 

  Fink stelde deze spelers op: Adler - Diekmeier, Bruma, Westermann, Jansen - Badelj (46' Rincón) - Arslan (46' Beister), Aogo (78' Berg) – Van der Vaart - Son, Rudnevs.

  30.01.2013: Amai, die is het al rap beu in Hamburg, Scharner staat op het punt te vertekken naar Wigan Athletic. Vandaag ondertekende hij zijn ontslagbrief bij Hamburger Sport-Verein, daarmee is de weg vrij voor een uitleenbeurt in de ploeg in de Premier League. Scharner speelde daar al van 2005 tot 2010 in 145 wedstijden en scoorde 14 doelpunten. Het is zijn doel speelminuten te verzamelen. Ja, jong, als je je voor lange tijd blesseert of je krijgt subiet een rode kaart getoond, dan maak je niet zoveel kans op speeltijd, hé. Maar allez, het is blijkbaar "tot ziens", niet "adieu", in de zomer komt hij al terug en wil het nog eens proberen bij HSV Trouwens, hij laat zijn gezin achter in Hamburg. In de namiddag vloog Scharner naar Engeland om de laatste details met Wigan te regelen en zijn krabbel op het uitleencontract te zetten. Als alles op tijd in orde komt, wordt hij meteen in de eerstvolgende wedstrijd ingezet (een degradatiematch).

  02-02-2013 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!