NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  25-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - R. Exc. Virton

  25.02.2018: E. Aalst - R. Exc. Virton: 2-1

  Na enkele niet echt noemenswaardige kansen aan beide kanten verschalkte De Neve bezoekende keeper Dupire en het stond 1-0 (24'). Van Hoevelen kopte een hoekschop van Van Tricht binnen (39'). Het werd nog 2-1 na een rake afstandsknal van Vaccaro (81').

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, Van Hoevelen, Marmitte, Van Tricht (77' De Coninck), Mitu (82' Yala Lusala), De Neve, De Rock, Geenens F., Mertens, Mbaye en Heymans.

  18.02.2018: Eendracht Aalst heeft Mitch Dekuyper een contract voor de volgende twee seizoenen laten tekenen. De 24-jarige spits is sinds vorig seizoen aan de slag bij Vigor Wuitens Hamme. Zijn jeugdopleiding genoot hij bij KV Oostende, dat Mitch van 2014 tot 2016 ervaring liet opdoen bij KVV Coxyde. Daarna volgde een transfer naar Hamme waar hij eveneens een basisstek verwierf en achtmaal raak trof. Dit seizoen staat de teller op 5 doelpunten waaronder nog eentje tegen Eendracht Aalst in december. Mitch is een intelligente, nooit aflatende aanvaller (1,88m) met scorend vermogen die zijn kunnen in deze reeks al ruim bewezen heeft. Hij stond reeds anderhalf jaar op de radar en dus kunnen we alleen maar tevreden zijn dat hij volgend seizoen het aanvallend compartiment van onze club komt versterken (als 'm inderdaad veel scoort, zal hij rap Mitchy heten, naar Batshuayi, de nieuwe vedette van BVB Dortmund ). En dat na het aantrekken van Mbaye? Rekent Eendracht met een vertrek van De Rock?

  25-02-2018 om 18:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26e Donkerenhamtocht, georganiseerd door De Sluisstappers vzw

  25.02.2018: Ik schreef me in voor 12 km, omdat ik gisteren al bijna 26 km deed (aan zowat 6 km/h) en omdat ik op tijd thuis moest zijn wegens straatafzettingen voor het carnaval. Deze afstand leidde me naar Nieuwenrode langs Donkere Ham (die me niet bepaald opviel), Ipsvoorde en Voor, eerst (zo'n 3 km) over openbare wegen, nadien volgden de veldwegen en paden elkaar beter op. Die waren nochtans ook verhard door de polar vortex, anders gezegd, 't vriest elke nacht, gelukkig zonder neerslag. Na een frisdrank keerde ik terug via nog meer bevroren paden en Hogerhei.

  Het weer was weer zonnig maar koud, de temperatuur bleef onder het vriespunt. Mijn weinige foto's staan bij Google.

  25-02-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  24-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Haren, georganiseerd door Euraudax België

  24.02.2018: Ik schreef me in voor 25 km, de minimumafstand bij deze wandeldiscipline, en gisteren de enig aangeboden afstand. We verlieten het clubhuis van de MIVB via Evere en in het parkje liet baankapitein Raymond de groep even stoppen om te zeggen dat we met 38 waren en dat het nu de laatste keer was dat we in dat clubhuis startten, de algemene vergadering (waar ook niet-bestuursleden mogen aanwezig zijn) zou niet meer in Brussel plaats vinden. Even verder passeerden we sportterreinen, er werd blijkbaar getraind door een rugbyclub. Het ging dan verder naar de plezierhaven, even verder passeerden we het recentste winkelcentrum, Docx, om dan stilaan aan te komen in Neder-Over-Heembeek, waar Antoine en medewerkers de wagenrust hadden opgesteld op een parking nabij een sportcentrum, waar Monique, Nadia en ik eerst gauw de sanitaire faciliteiten bezochten. Antoine liet de wandelaars daar weten dat ze een belegde club konden bestellen, met américain (mijn keuze) of met kaas en hesp, ter waarde van 3 EUR. Er was namelijk geen namiddagmaal voorzien (de inschrijving gebeurde overigens in de kelder, de vergaderzaal). We wandelden (of eerder: marsjeerden  ) verder, onder andere over de Groene wandeling, in de buurt van de koninklijke serres naar en door het Japans park met de Japanse toren en nog enkele gebouwen die door een van onze eerste koninngen daar liet herbouwen. Zo bereikten wij de Heizelvlakte waar een scholenloopwedstrijd werd gehouden ('s anderendaags liepen daar de profs) en waar we een goed zicht hadden op het Atomium. We bewandelden het Sobieskipark en er weer uit zagen wij de vroegere kadettenschool waar nu een Europese school ingericht is. In Laken bezochten we eerst uitgebreid het kerkhof en de grafgalerij waar enkele bekende Brusselaars hun laatste rustplaats hebben (zoals Bockstael en Poelaert). Nadien hadden we een caférust. Nadien gingen we terug waarbij we in het shoppingcentrum een toertje stappen, doorheen Schaarbeek, waar Raymond wees op een hoekhuis waar de terroristen tot ongeveer twee jaar geleden woonden. Ik herkende ook de buurt waar Liedewij "van Iedereen beroemd" al haar buren leerde kennen, we passeerde daar haar stamcafé "Condor" ('t moet niet altijd een arend zijn ). Eens in Evere liet Raymond de groep even stoppen om te zeggen dat we er bijna waren en om Nadia en de seingevers te bedanken. Zo geraakten we inderdaad terug in het clubhuis waar de smossen klaar laten. 

  Het weer was volop zonnig maar ook behoorlijk koud, slechts enkele graden in 't positieve. Mijn foto's staan bij Google.

  24-02-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: W. Bremen - HSV

  24.02.2018: W. Bremen - HSV: 1-0

  Er waren kansen over en weer (zoals toen de keeper van Bremen de bal loste, maar niemand van HSV er zijn voet tegen zette) maar het was toch de thuisploeg die drie punten meer kan optekenen. Volgens het verslag kreeg de ingevallen Belfodil de bal over de doellijn, tussen de palen (86'), volgens het overzichtbalkje zou het een owngoal van Van Drongelen zijn. Bremen heeft nu 9 punten meer dan HSV die stilaan een wonder moet verrichten, eentje die over de overige te spelen wedstrijden gespreid is, er zijn nog 30 punten te behalen, te beginnen met komende zaterdag, wanneer Mainz op bezoek komt (en de vervanger van Adler is ook niet zo feilloos).

  Hollerbach stelde de volgende spelers op: Mathenia - Sakai, Papadopoulos, van Drongelen, Douglas - Jung (89' Arp), Walace - Jatta (77' Wood), Hunt, Kostic - Hahn.

  18.02.2018: Blijkbaar vergadert men bij HSV zelfs op zondag, daar is Bernd Hoffmann verkozen tot nieuwe voorzitter. Thomas Schulz is vicevoorzitter en Moritz Schäfer is penningmeester.

  24-02-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - Bay. Leverkusen

  17.02.2018: HSV - Bay. Leverkusen: 1-2

  Bailey (ex-RC Genk) ontfutselde Santos van achter diens rug de bal en scoorde kort voor de rust (40'). De tweede helft was pas 5' bezig toen Havertz de score verdubbelde. Hahn liet de thuissupporters weer hopen (71'), en de arbiter ook, want hij liet 5' langer spelen, maar scoren lukte de thuisploeg niet meer. Tot overmaat van ramp won Mainz gisteren en speelde Keulen gelijk (maar Bremen verloor wel).

  Hollerbach stelde de volgende spelers op: Mathenia - Mavraj (46' Hahn), Papadopoulos, van Drongelen - Sakai, Douglas - Jung, Walace - Salihovic (79' Hunt) - Arp (54' Wood), Kostic (die wordt nog speler van 't seizoen, let op mijn woorden).

  17-02-2018 om 21:03 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  16-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: FC Seraing - E. Aalst

  16.02.2018: Tijdens de Algemene vergadering van de VZW Sportclub Eendracht Aalst, die de jaarrekening van de club goedkeurde, werd ook de samenstelling van de Raad van Bestuur herschikt. Paul Moerman en Jurgen Rubbrecht werden door de Algemene Vergadering voorgedragen en hebben dit mandaat als bestuurder aanvaard zodat we terug een driekoppige Raad Van Bestuur hebben met Patrick Le Juste als voorzitter.  Luc Van Hauwermeiren en Guy De Coster stoppen er namelijk mee. Verder werd het licentiedossier overgemaakt aan de voetbalbond. De club heeft beslist om niet te opteren voor een licentieaanvraag voor de Profliga maar uiteraard wel voor de reeks waarin we nu spelen. De proflicentie werd slechts aangevraagd door 4 clubs uit de Eerste Amateurliga namelijk Lommel, Deinze, Dessel en Seraing. Indien één van deze vier de eindronde wint (voor zover ze die al spelen) is er een promovendus. Eendracht wil geen stappen overslaan in haar herstelproces en staat zeker nog niet zover als de geciteerde clubs. Eerst een aanpassingsperiode aan deze reeks en dan extra stappen zetten is het devies. Er zullen nog een aantal documenten overgemaakt worden aan de voetbalbond om het dossier tegen eind volgende week te vervolledigen. Infrastructureel liggen de eisen voor het tweede seizoen in de Eerste Amateurliga immers hoger dan voor het eerste seizoen maar er worden geen problemen verwacht en de wisselwerking met de voetbalbond verloopt zeer vlot.

  16-02-2018 om 20:19 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  11-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28e Pee Klaktocht, georganiseerd door WJC Denderklokjes Lebbeke

  11.02.2018: Ik schreef me in voor 18 km en wandelde over verharde en natuurlijke wegen langs 't Hoeksken, Bontegem en Hanaarden naar de eerste rustpost, nog in Wieze. Van daar ging het naar Herdersem via Kruisabeel, Tinnenhoek, Boskant en Harding. Na een frisdrank maakte ik een lus langs de O.-L.-V.-Beeldekekapel en na nog een rustpauze in Herdersem keerde ik terug naar Wieze bijna op de rand met Gijzegem, langs de Dender voor een kort stukje.

  Het weer begon bewolkt, nadien kwam de zon er soms door. Mijn foto's staan bij Google.

  11-02-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  10-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: Bor. Dortmund - HSV

  10.02.2018: Bor. Dortmund - HSV: 2-0

  HSV liet het aanvankelijk aan de gastheren over om "de wedstrijd te maken", en concentreerde zich eerst op de verdediging: een vijfmanslijn wanneer Dortmund in balbezit was, met drie achteraan wanneer HSV de bal had. Dortmund kreeg het er wat van op de heupen, zeker de supporters en HSV begon kansen bij de vleet te hebben, maar scoren zat er weer niet in. Dat was wel het geval voor Rode Duivel Batshuayi (de Live-Ticker-reporter kreeg die naam maar niet juist gespeld), die niet in het oog gehouden werd door Mavraj en een ploegmakker (van Drongelen? Die had eerder nochtans "Batsman" wel van een doelpunt gehouden) zodat hij de score kon openen (49'). Deze keer liet HSV de moed niet zakken (de zowat 10.000 supporters ook niet) en zocht verder naar de gelijkmaker (Kostic, Arp, ...). Maar die viel dus niet, doch wel de verdubbeling van de score door de ingevallen Götze (92') en daarmee was de kous af. Mocht HSV bij zijn supporters pijlen naar de man van de match: Mathenia, die hield de score binnen de perken.

  Hollerbach stelde de volgende spelers op: Mathenia - Sakai, Mavraj, Jung, van Drongelen, Douglas - Ekdal (71' Hahn), Hunt (54' Salihovic), Walace - Wood (54' Arp), Kostic.

  06.02.2018: De controleraad is vernieuwd na een kiezing en ex-speler Marcell Jansen is er ook bij. Hollerbach heeft zijn trainersstaff ook uitgebreid, met Rodolfo Cardoso, die van 1996 tot 2004 als speler bij HSV aktief was en toen in 136 wedstrijden 19 doelpunten en 24 laatste voorzetten liet noteren. De 49-jarige Argentijn (van in de verre omgeving van Buenos Aires) was daaropvolgend van 2005 tot 2015 als trainer van talrijke jeugdploegen (o.a. U16, U19 en HSV II) in de weer en zat bovendien als interimtrainer voor in totaal vier wedstrijden bij de profs op de bank (zoals in 2010, toen Labbadia te vroeg ontslagen werd, nochtans was HSV nog Europees bezig). Sedert oktober 2015 werkte Cardoso bij de scouting.

  10-02-2018 om 20:38 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  09-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - SK Deinze

  09.02.2018: E. Aalst - SK Deinze: 0-1

  De daar aanwezige supporters zullen meer plezier voor dan tijdens de wedstrijd gehad hebben, er was wellicht eerst een stoet van Voil Janetten en een optreden van Prins Alex. De wedstrijd begon rustig en misschien moet De Cock een ander beleid voeren want na 39' scoorde Mezine die een vrije trap met het hoofd verlengde. Zo kwam het doelpunt dus zomaar uit de lucht gevallen (0-1). Eendracht ging dan op zoek naar de gelijkmaker maar vond die niet, hoewel De Rock dus tijdig hersteld en inzetbaar was.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, Marmitte (85' De Coninck), Diarra (68' Bangoura), Van Tricht, Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, Geenens F., Mertens (85' De Man) en Gyselinck.

  05.02.2018: Kevin Van De Noortgaete heeft in samenspraak met de club beslist om op het einde van dit seizoen de club te verlaten. Sinds 2009 heeft onze doelman (en aanvoerder van de laatste seizoenen) de club trouwe diensten bewezen en dit vaak in zeer moeilijke omstandigheden. Hij voelt zich terecht nog te goed om op de bank te zitten en wenst één trapje lager (bij Olsa Brakel) terug eerste doelman te worden. Dat was hij tot voor kort en dat sedert 9 jaar. Jammer dat hij vertrekt maar Eendracht heeft traditioneel altijd al goeie keepers gehad en Devriendt is daar geen uitzondering op, dus Eendracht-supporters moeten niet wanhopen.

  11.12.2017: Mogelijk wordt de wedstrijd tegen Deinze gespeeld op de vrijdag voor Carnaval, 9 februari 2018, hopelijk ligt er dan ook weer geen laagje sneeuw op het veld en de openbare weg. Op de wedstrijdenlijst op de website staat dat nog niet vermeld.

  10.12.2017: De abonnees in vak K mochten nu eens iemand uitnodigen, is de wedstrijd afgelast. Vanmorgen, rond 8 uur, begon het te sneeuwen, tot zo rond 1 uur 's middags en dan ging het over in regenen. Die sneeuw is blijven liggen en smelt nu stilaan weg. Op de website van Eendracht staat te lezen dat tegen 13u45 de scheidsrechterzopas de wedstrijd afgelast heeft nadat eerst vrijwilligers, liefst met sneeuwschop bij de hand, werden opgeroepen, die zullen tussen 12 en 13u30 hun best wel gedaan hebben, maar 't veld zal er toch nog te slecht bij liggen voor een wedstrijd. Een nieuwe datum staat nog niet vast, ik vermoed misschien in de loop van volgende week, als er bekerwedstrijden zijn.

  09-02-2018 om 22:38 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  04-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - ASV Geel

  04.02.2018: E. Aalst - ASV Geel: 1-0

  Eendracht begon vrij aardig en kon voor gevaar zorgen via afstandsschoten van De Coninck en Diarra. Doelman Mantel had telkens een goede redding in huis. Tussendoor trapte Reuten een eerste bezoekende mogelijkheid naast. Diarra probeerde het even later nog eens maar nu verdween zijn schot naast doel. Nadien verwaterde het spelbeeld en zagen we te veel slordigheden in het samenspel waardoor de verdedigers vrij makkelijk overeind bleven. Vijf minuten voor de rust kon Reuten dan toch eens aan de haal gaan op de tegenaanval. De gevaarlijkste man bij onze tegenstander besloot echter voorlangs waardoor de eerste helft eindigde zonder doelpunten. 

  In het begin van de tweede helft dreigde wit-zwart op stilstaande fases. Mertens kopte in de handen van Mantel, De Man knalde van dichtbij over en van Hoevelen werd afgeblokt. Eendracht had pech als Mitu de bovenkant van de lat raakte maar kwam ook goed weg toen de poging van Reuten op de paal uit mekaar spatte. 

  De Cock stelde de volgende spelers op: Devriendt, De Coninck, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Diarra, Van Tricht (91' De Koker), Mitu, De Man, Geenens F. en Mertens.

  02.02.2018: Na de komst van Jonas Heymans en Kenny Van Hoevelen heeft Eendracht Aalst tien minuten voor het afsluiten van de wintermercato in Lessen nog een derde inkomende transfer geboekt. Aanvaller Ibrahima Khaliloulah Mbaye (25) komt over van Acren Lessines en tekende een contract van 1,5 jaar, met een optie op een bijkomend jaar. Mbaye is snel, kopbalsterk en doelgericht. In de heenronde lukte hij al 8 doelpunten voor de club uit de Tweede Amateurliga. De roots van Mbaye liggen in Senegal, hij heeft een Belgische vrouw en is woonachtig in Tubize. Donderdagavond trainde Mbaye al een eerste keer mee.

  04-02-2018 om 20:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - Hannover 96

  04.02.2018: HSV - Hannover 96: 1-1

  HSV begon erg afwachtend en pas in de 13de minuut zette Santos iets op wat op een doelpoging leek. Maar het was uiteindelijk Fossum die voor de bezoekers scoorde (tot dan had Mathenia zich deskundig geweerd). De thuissupporters hadden het al lang op de heupen gekregen toen Kostic (wie anders?) in de 86ste minuut toch een punt redde. Overigens kreeg Papadopoulos 2 keer de gele kaart getoond, dus we zullen hem een poosje moeten missen, te beginnen met de volgende wedstrijd, tegen Dortmund, waar Rode Duivel Batshuayi een schitterend debuut vierde...

  Hollersach stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier (46' Ito), Sakai, Papadopoulos, van Drongelen, Douglas - Hunt (57' Arp), Ekdal (81' Salihovic), Walace - Wood, Kostic.

  04-02-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!