NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  27-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-VfB Stuttgart

  27.11.2010: HSV-VfB Stuttgart: 4-2

  Terug van shopping zie ik bij LiveTicker dat HSV in de 34ste minuut weer op winst staat door Pitroipa, nadat Trochowski  - al na 3 minuten ! - de openingstreffer scoorde en zes minuten later ene Marica tegen scoorde. En terwijl ik zit te tikken, scoort Petric voor 3-1. Allez, ze zijn weer op 't goeie spoor, dat ze zo maar voort doen. Dan wel na de pauze. Het doelpunt van Trochowski kwam als volgt tot stand: eerst stuurde Torun Pitroipa op reis, die trapte de bal echter naar de keeper (dat had al een doelpunt moeten geweest zijn). De daarop volgende hoekschop kan Stuttgart nicht echt wegwerken, weer Torun kreeg de bal in de 16 bij Trochowksi, die met een goeie trap beneden rechts raak trof. Een paar minuten later had het al 2-0 kunnen staan: Zé Roberto zette zich op de linker kant tot in de 16 door, zijn diagonale pas miste Pitroipa in het midden nipt. Dat doelpunt van Stuttgart mocht Tesche misschien op zijn rekening zetten: een corner kopte Marica aan de eerste paal ongehinderd binnen. Na bijna een half uur spelen was het dus de beurt aan Pitroipa: Zé Roberto liep diagonaal naar het penaltygebied. Over Jarolim heen landde de bal bij hem, die van rechts komende vol gevoel over de uitkomende VfB-keeper scoorde. Zeven minuten later heeft Petric misschien weer zijn denkbeeldige pijl afgeschoten: Torun, met zijn tweede voorzet, steekt pirma naar Petric door, die met de zijkant van de voet aan de keeper voorbij cirkelt en 30 centimeter voor de lijn binnenschuift. Intussen had de schutter van Stuttgart al twee gele kaarten gezien en moest naar de douches, en dat was eigenlijk stom van hem, hij moest op tijd stoppen van mopperen nadat Niedermeier geel kreeg omdat hij Petric in de middencirkel neergehaald had en daarvoor de gele kaart kreeg te zien. Daarom bekloeg Marica zich bij de scheidsrechter en die trok weer geel. Omdat Marica zijn bebber niet kon houden, werd hij dus het veld afgestuurd. 

  Amai, ze staan pas weer op 't veld en Stuttgart scoort al. Tesche speelt te slecht op Jarolim, die te zwak op Zé Roberto, Westermann wordt door Harnik omvergelopen en Rost moet de 1 tegen 1-situatie ophelderen. Maar de counter schiet Gentner in het lege doel. Met nog een half uur te spelen mag Van Nistelrooy ook meedoen, Son moet naar de bank. Intussen had Trochowski zijn specialiteit gemist: een vrije trap net over getrapt. 't Was te peinzen: de joker is getrokken en 't staat al 4-2. Petric passt optimaal in de loop van Van Nistelrooy en die lobt over de uitgelopen Ulreich in doel. Op 11 minuten van het officiële einde scoort Stuttgart, maar het doelpunt wordt niet erkend want Pitroipa wordt gehinderd. De koppen in de tribunes zijn geteld: 53.055, dat zit daar dus zo goed als vol aan 't Volkspark. Het is bijna 5-2 geweest: Zé Roberto zet zich op de linker flank door, zijn lob naar de tweede post kopt Pitroipa echter nipt voorbij. Ben-Hatira komt dan Torun vervangen. Nadien krijgt Petric nog een kans doch zijn lob belandt net naast het doel. Met zelfs 3' extra te spelen, gebeurt er niets meer en HSV heeft eindelijk nog eens gewonnen.

  Overigens is HSV als volgt gestart: Rost, Westermann, Zé Roberto, Petric, Tesche, Jarolim, Trochowski, Demel, Pitroipa, Torun en Son; op de bank Drobny, Guerrero, Choupo-Moting, Van Nistelrooy, Rincón, Ben-Hatira en Besic. Wij zeggen dus "welkom terug" aan Frank en Ruud.

  27-11-2010 om 17:24 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  21-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21.11.2010 - Kaffeegieterstocht, georganiseerd door W.S.V. De Sportvrienden v.z.w. (087)

  De start is officieel in de Marching aangekondigd om 8 uur 's morgens, maar toen ik om zowat zeven uur stationeerde voor de zijingang van café en zaal De Vrede, waren er al wandelaars paraat om te starten. Ik installeerde dus mijn mobiel secretariaat en parkeerde mijn auto dan op het Dorp, want in de Fonteinstraat mag niet geparkeerd worden. Ik had het de hele dag behoorlijk tot zwaar druk, gelukkig was Paul uit Kerksken er om mij te helpen. Het duurde tot half elf eer ik de eerste tussentijdse telling kon doen. Tot zolang hield ik mij onledig met (nieuwe) lidkaarten en adresklevers. We hadden vier nieuwe leden en eentje die na een jaar afwezigheid opnieuw een kaart kocht, allen hartelijk welkom ! In de namiddag kreeg ik problemen met de printer, niet alleen omdat de inkt op was (ik had alleen een reserve kleurenpatroon mee, geen zwart) maar ook omdat de printer gewoon tijdelijk niet reageerde op mijn opdrachten. Tevens viel de connectie met internet al eens weg, blijkbaar moet men constant op het internet "bewegen" om aangesloten te blijven (het gaat om een USB-stick dat me toegang tot internet geeft). Eens 16 uur werd het al wat rustiger, had ik de uitslag al klaar en een uur later maakte ik de kassa op. Nadien mocht ik die nog een paar keer aanpassen, omdat nog enkele leden kwamen betalen voor volgend jaar. Ondanks de drukte permitteerde ik me twee pauzes met mijn beste vrienden, Annemie en Mark.

  Na de opruimingswerken kaartten we (bestuursleden plus Nicole, echtgenote van Tony en tante van Bruno) nog wat na in het café zelf, en zo hoorde ik vertellen over de bijzondere ontvangst die de Heikneuters uit Genk kregen. Hun voorzitter had vooraf al contact opgenomen met Herman (telefonisch) en mezelf (per brief) om hun komst met 30 leden aan te kondigen. De chauffeur volgde keurig de MARS-pijlen maar de onderdoorgang onder de sporen was te laag voor hun bus. De chauffeur belde dan net naar Herman terwijl een politiepatrouille passeerde. De vertegenwoordiger van het wettelijk gezag vroeg wat het probleem was, en na uitleg van de chauffeur, zette de agent zijn zwaailicht op en excorteerde de bus tot aan het Dorp, waar de wandelaars uitstapten, en verder tot de parking van het Florent Beeckmanstadion. Intussen wist onze geüniformeerde vriend dat de bus in de namiddag naar Aalst zou rijden met de geïnteresseerde wandelaars (enkele anderen volgden de langste omloop, 24 km), en hij legde de chauffeur omstandig en duidelijk uit hoe hij vlot in Aalst zou geraken. Nadien, natuurlijk, werden de andere wandelaars opgehaald, en zo kende Herman het verhaal over het bijzondere onthaal in Denderleeuw. Herman was trouwens de wandelaars in hun bus nog eens gaan danken voor hun opkomst. Een tegenbezoek wordt natuurlijk in het vooruitzicht gesteld. Er waren overigens ruim 600 wandelaars opgedaagd, en ze waren blijkbaar verheugd over de omlopen (geen modder tenzij je er gaat naar zoeken, en toch veel natuur).

  21-11-2010 om 20:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  20-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, Hannover 96-HSV

  20.11.2010Hannover 96-HSV: 3-2

  Terwijl ik meehielp de wandeltocht van morgen voor te bereiden, verloor HSV dus nipt met twee doelpunten van Son. De ploeg van trainer Veh geraakte na een ongelukkige afweeraktie van Besic in de 39ste minuut door Stindl op achterstand. Nog voor de pauze scoorde Son de gelijkmaker in de 40ste minuut. Voor de tussentijdse 1-2-voorsprong van HSV was dus opnieuw Son verantwoordelijk (54ste minuut). Doch slechts 5 minuten later zorgde Schulz de gelijkmaker en de ingevallen Hanke voor de zege. HSV staat dus net nog in de linker helft van de tabel.

  18.11.2010: Slecht nieuws van 't HSV-front, deze keer, tijdens de gewonnen interland van Oranje tegen Turkije liep Mathijsen een zware enkelblessure op. Op donderdagmorgen was hij het het vliegtuig en zijn voet in het gips naar Hamburg teruggekeerd. Een eerste precies onderzoek gaf nog geen diagnose, maar hij zal wel lang moeten gemist worden. In een andere interland won Kroatië met Petric van Malta (maar hij scoorde niet, speelde de eerste 60'), en Pitroipa scoorde voor zijn land, Burkina Fasso, tegen Guinea (2-1). Westermann en de andere Duitsers speelden 0-0 tegen Zweden, dat erg defensief voor de dag kwam. Bosnië-Hercegovina won met 3-2 tegen Slowakei en Besic, die zijn entrée vierde bij het A-Team, werd in de 79' het veld opgestuurd. Demel en zijn collega's van Ivoorkust verloren met 3-1 in Polen, hij speelde de hele wedstrijd mee. En de Belgen wonnen in Rusland van het nationale team geleid door Dick Advocaat. De twee doelpunten waren van Lukaku en aan de beelden te zien heeft Advocaat nog wat werk met zijn verdediging.

  16.11.2010: Goed nieuws van 't HSV-front, terwijl Westermann vertrokken is met Löw en de nationale compagnie, zijn drie belangrijke spelers volop aan 't trainen. Het weerzien van de supporters in het stadion met Rost, Elia en Van Nistelrooy is zeer nakend. Van de keeper en de Nederlander is het nog niet erg zeker of ze er zaterdag al bij zijn, maar van Elia lijkt het wel een uitgemaakte zaak. Gacar daarentegen moet eerst genezen van zijn peesverrekking in de enkel.

  20-11-2010 om 19:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  12-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, Bor. Dortmund-HSV

  12.11.2010: Bor. Dortmund-HSV: 2-0

  Ze zullen er eens aan beginnen, zie, en wel in deze opstelling: Drobny, Westermann, Mathijsen, Zé Roberto, Guerrero, Petric, Jarolim, Trochowski, Demel, Pitroipa en Kacar; op de bank zitten Mickel, Tesche, Choupo-Moting, Rincón, Ben-Hatira, Besic en Son. Van de 80.720 toeschouwers zijn er 6000 die voor HSV supporteren. De thuisploeg, tevens tijdelijk leider van het klassement, vliegt er meteen in, de Hamburgse verdediging zal bij de pinken moeten zijn. Subiet krijgt HSV een vrije trap omdat Guerrero door Piszczek ten val gebracht wordt, maar 't brengt niets op. In de 20ste minuut krijgt Dortmund een hoekschop maar Drobny kan het gevaar weren. Een beetje later begint Pitroipa aan zijn eerste solo en overklast Piszczek in het middenveld. Die kan zich alleen met vasthouden weren, maar ziet daarvoor geen gele kaart. Na een tweekamp met Bender blijft Kacar liggen en houdt zijn enkel vast, hij moet deze omgeslagen hebben, en wordt eerst buiten de lijnen behandeld, maar het helpt niet en hij wordt vervangen door Rincón. Trochowski past naar Petric, maar deze kan de bal kort voor de doellijn enkel nog op de BVB-keeper terugspelen. Hij gokte wellicht op een hoekschop. Aan de overkant wordt Kagawa in het strafschopgebied gestuurd, Westermann haalt de bal net voor de Japanse voeten, Drobny kan zo aannemen en uitspelen. Er volgt nog een kans voor de thuisploeg: Schmelzer loopt van Guerrero weg en past messcherp in het strafschopgebied, daar loopt Götze naar de bal en trapt van op zes meter naast de paal. Zé Robero vloert Götze kort voor het strafschopgebied. De scheidsrechter laat begaan en de BVB-trainer loopt te sakkeren aan de rand van het veld. De flank van Pitroipa kan Petric niet meer in doel werken, enkel maar naar boven koppen. De LiveTicker-schrijver wenst hem nog een paar centimeter groter, met zijn reeds 1m84. En daarop fluit de scheidsrechter voor de pauze.

  Enkele minuten na de rust is 't al van dat: Bender komt via de linkerkant, zijn dwarspas in het strafschopgebied schiet Kagawa van op 11 meter binnen, Drobny kan er niet aan. Rincón wendt een pas van Sahin met de hand af, Dortmund krijgt een vrije trap, maar Drobny weert die goed af. Dortmund blijft de Hamburgse afweer bestoken. Westermann begint zich dan met de aanval van HSV te moeien, maar zijn dubbelpas met Rincón eindigt in de handen van de thuiskeeper. Een vrije trap van Trochowski brengt ook niets op. Kagawa wordt op reis gestuurd, staat echter buitenspel. Maar in plaats van zijn aanval te stoppen, trapt hij de bal in het net. In 99% van de keren ziet iemand de gele kaart, hier niet. Dat schijnt de bonus voor klassementsleiders te zijn. Dat heeft Rincón nog al meegemaakt: iemand komen vervangen en zelf dan weer vervangen worden, deze keer door Son. Die staat net tussen de lijnen en toont al wat hij kan: hij zet zich op de linkerkant door en schiet meteen. De bal wordt nog afgeleid en neemt Weidenfeller bijna op de verkeerde voet. En hij blijft proberen: hij speelt drie tegenspelers uit, maar wordt in het laatste ogenblik gehinderd bij het scoren. Het doelpunt valt echter aan de verkeerde kant. Kagawa leidt de counter in, waarbij hij Götze over de rechter kant stuurt. Die lobt kort voor Drobny naar de tweede paal, daar speelt Großkreutz terug naar Barrios en die heeft maar binnen te schuiven van op drie meter. Pitroipa gaat er nog eens voor, zijn boterzachte flank kopt Petric nipt over. Nog zowat een kwartier te spelen. Kuba schiet een vrije trap van op 25 meter meteen naar doel. De bal wijkt nog af en landt zo bijna op het hoofd van Bender, de weer energiek aanvalt. Maar de lijnrechter heeft zijn vlag geheven. De volgende flank kopt Barrios naar het HSV-doel maar Drobny weert af en Westermann ontzet dan kort voor de lijn. Nog een vijftal minuten. Demel moet dan plaats ruimen voor Besic. Met nog twee officiële minuten heeft HSV er geen zin meer in en tikt de bal rond. Guerrero probeert toch nog eens, van op 18 meter, maar de keeper heeft beet. En dan fluit de arbiter af. Met slechts twee uitgesproken kansen is het helaas verdiend dat HSV hier geen zege haalt.

  11.11.2010: Volgende week woensdag worden weer interlands afgehaspeld, en volgende HSV-spelers zijn van de partij: Westermann met Duitsland tegen Zweden, Mathijsen met Nederland tegen Turkije (dat zal een vriendenwedstrijd zijn). Petric knalt ze wellicht vlijtig binnen voor Kroatië tegen Malta. Kacar speelt met Servië tegen Bulgarije. Demel speelt met Ivoorkust tegen Polen. Burkina Faso test met Pitroipa in Frankrijk tegen Guinea en Besic speelt met Bosnië tegen Slovakije. Choupo-Moting doet niet mee voor Kameroen, maar is wel naar een trainingskamp in Vichy (Frankrijk) met zijn nationale collega's.

  12-11-2010 om 22:23 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  07-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07.11.2010 - Singeltochten, georganiseerd door Singelwandelaars Strombeek-Bever (033)

  Ik kwam voorspoedig aan en schreef me in voor de 16 km. Langs vooral verharde wegen kwam ik algauw aan een eerste controle, want de wandelaars die voor 6 km kozen, volgden dezelfde weg en hadden dus ook recht op een pauze. Even later scheidden deze omlopen en ik ging verder naar Grimbergen, waar ik eerst een wijk door wandelde alvorens het “Museum voor de Oudere Technieken” te bereiken. Hier was ik al een paar keer eerder geweest tijdens een euraudax-wandeling, georganiseerd en geleid door de voorzitter van Euraudax België, Antoine. Op dit domein staan ook Guldendal en de ruïnes van het Prinsenkasteel, dat duidelijk gerestaureerd wordt. Van Grimbergen ging het naar Meise waar ik eerst de A12 moest oversteken via een fietsers- en voetgangersbrug. Wat verder kwam ik langs de ingang voor de Plantentuin, het was wel open, maar ik volgde de wegwijzertjes van de Singelwandelaars en die wezen langs de afsluiting, toch kon ik op zeker moment een geslaagde foto van de grote serre maken. Wat later kwam ik in Wemmel, een van de zes faciliteitengemeenten. Zo kwam ik langs de Sint-Servatiuskerk uit de 13de eeuw en een eind verder mocht ik door het park behorend aan het gemeentehuis dat in een kasteel gehuisvest is. In een school was de tweede rustpost voorzien en daar trof ik een paar Sportvrienden met wie ik het eens was dat het parcours tot dan behoorlijk verhard was. Wat later moesten we (ik vertrok eerder) een beetje anders denken want het pad in het Beverbos is behoorlijk modderrijk. Terugkerend naar Strombeek-Bever had ik een goed zicht op de Brusselse Ring en kon zelfs even de geur van koffie snuiven. Nog een oversteek per fietsers- en voetgangersbrug en een ruime 500 m verder was ik terug aan de Singel waar ik vanmorgen een inschrijvingskaart kocht.

   

  Het was een leuk, natuurrijk en rustig parcours, hoewel de eerste 11 km behoorlijk verhard waren, en het weer was best aangenaam voor november: droog en niet echt koud, alleen kwam de zon er niet door.


  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.com/helgavds/Singeltochten10

  07-11-2010 om 20:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  06-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06.11.2010 - Euraudax Zandbergen, georganiseerd door Euraudax Belgie (258)

  Ik kwam voorspoedig en ruim op tijd met Paul aan en we wachtten tot baankapitein en organisator Peter er aankwam, hij had blijkbaar een sleutel voor Café De Ster op ’t Dorp in Denderbelle. Wij waren dus de eersten maar gelukkig niet de laatsten. ;-)

  Om tien uur vertrokken we langs vooral verharde wegen maar ook over enkele modderige paden naar Baardegem waar we aan het oude station langs de Leirekensroute een eerste bevoorrading hadden met belegde boterhammen en erwtensoep. De Leirekensroute is een wandel- en fietspad dat Aalst met Londerzeel verbindt en 47 km lang is, het is helemaal geasfalteerd (in Wallonië asfalteren ze dergelijke paden enkel aan de kruispunten met kruisende straten). Dit was het langste wandelstukje van vandaag, tot aan de sporthal Faluintjes in Moorsel hadden we Peter gedurende 6,7 km te volgen, ook al over afwisselend verharde en onverharde wegen. In deze sportzaal, waar de kantine op de eerste verdieping ligt, hadden we een half uur om te verpozen. Daarna vertrokken we naar Wieze, waar in de Nieuwstraat Peter trakteerde met roomsoezen en witte wijn (frisdranken waren er ook), op de geboorte, al enige tijd geleden, van zijn zoontje. Proficiat en santé ! De laatste 5 km bleven ook niet “inwendig droog”, want ergens halverwege trakteerde Peters vader Arthur op zijn kleinzoon en op zijn eigen verjaardag met jenever en lekkere knabbels (kaas, salami, chips). Een even welgemeend proficiat en santé ! Dan volgde nog een laatste stukje wandelen alvorens we opnieuw de zaal van Café De Ster bereikten.

  Het was een leuk, natuurrijk en rustig parcours, en het weer was best aangenaam: droog en na een paar uur zelfs zonnig, voor sommigen warm genoeg om in T-shirt te wandelen.

  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxTeDenderbelle

  06-11-2010 om 19:37 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-TSG Hoffenheim

  06.11.2010: HSV-TSG Hoffenheim: 2-1

  Na 6' scoorde Hoffenheim reeds (Salihovic) via strafschop, behoorlijk lichtzinnig toegekend volgens de LiveTicker, omdat Pitroipa (die week na week straffeloos het scoren verhinderd wordt) ene Mlapa omvergeduwd of gelopen zou hebben. Net voor de pauze scoorde Westermann de gelijkmaker: een lange, diagonale flankpas van Demel nam Petric aan de tweede paal met een volley. In het midden stond Westermann en trapte de bal van op een meter over de lijn. Er waren overigens 54.162 toeschouwers, daarmee was het stadion bijna volzet.

  Terwijl Son zich klaar maakte voor zijn inzet, bevond Jarolim zich met balbezit in het middenveld, paste naar Pitroipa en die flankte in volle rush naar Petric, maar de Kroaat gleed met zijn sterk been voorbij de bal. En nog eens Petric: de aanvaller probeerde het zelfs met de rechter voet, maar de bal suisde krap over. Kort daarna kwam Son, die de plaats innam van de volledig uitgeputte Pitroipa, de flankspeler leek zelfs licht geblesseerd. Trochowski veroverde de bal in het middenveld en behield het overzicht, hij stuurde een mooie pas naar Son, die wat te lang twijfelde en de bal over doel trapte. Met nog een tiental minuten te spelen bracht Veh met Rincón een nieuwe speler, Kacar ging in zijn plaats op de bank zitten. Intussen probeerde Guerrero van op afstand, maar helaas net voorbij doel. Met nog een 7-tal minuten te "gaan" scoorde Petric: Trochowski paste naar Guerrero, Zé Roberto liep er tussen, kreeg de bal en bediende Petric. Die scoorde met een krachtige kopstoot, waarvoor hij een flink gat in de lucht sprong, zo zag ik later op ZDF. Wat later kreeg Hoffenheim een hoekschop te nemen, maar Drobny haalde de bal vast uit de lucht. De keeper leidde meteen de counter in, Guerrero miste echter uit min of meer zekere positie. Er kwamen nog twee extra minuten. Maar er werd niet meer gescoord en HSV heeft nog eens gewonnen.


  05.11.2010: Na de training van vandaag gaf Petric zelf aan dat hij beschikbaar is voor morgen. De trainer zou de volgende ploeg kunnen opstellen: Drobny - Demel, Westermann, Mathijsen, Zé Roberto - Kacar, Jarolim - Pitroipa, Trochowski - Petric, Guerrero; en op de bank: Mickel, Rincón, Besic, Tesche, Son, Ben-Hatira, Choupo-Moting.

  04.11.2010: Ze hopen wel op de inzetbaarheid van Petric (hijzelf ook, trouwens). Verder hebben Son, Besic en Stepanek voortijdig hun contract met HSV verlengd.

  03.11.2010: Ze zullen 't zaterdag en nog meerdere wedstrijden zonder Van Nistelrooy moeten doen, hij heeft een spierscheur opgelopen.

  01.11.2010: Diekmeier, de defensieve middenvelder, valt voor de rest van de heenronde uit, hij werd vandaag (tiens, geen officiële feestdag in Zwitserland?) geopereerd aan beide dijen door ene Dr. Bernhard Segesser. Voor Rost komt de wedstrijd tegen Hoffenheim nog te vroeg. Anderzijds kreeg Son bloemetjes gesmeten door de trainer (en Petric niet? ).

  06-11-2010 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!