NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  21-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw

  21.05.2018: Ik schreef me in voor 21 km die me naar Oombergen leidde over verharde en natuurlijke wegen via Hoeksken, Bokstale, Leegbracht, Espenhoek en Uilenhoek. Na een frisdrank maakte ik een lus langs Dries en Hillegem. Na nog een frisdrank keerde ik terug naar Sint-Lievens-Houtem, het mooiste eind van de wandeling (al was de lus ook niet mis) met lange stukken door bossen van Kottem.

  Het weer was wat afwisselend met zon en een beetje regen bij zo'n 20°C. Mijn foto's staan bij Google

  21-05-2018 om 20:39 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  20-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

  20.05.2018: Ik schreef me in voor 21 km, die voerde mij via de Blakmeers en de Eksterberg gaat het parcours naar Essene, waar ook radiobaken (antenne) staat. De rustpost is in de parochiezaal van Essene en daar verpoosde ik dan ook even. Langs de achterzijde van de parochiezaal in Essene nam ik het lange knuppelpad en kwam zo in de Dokkenwijk en Pullewouwe in Asse. Hier draaide ik dan af richting Asbeek, vanwaar ik door veldwegen terug naar Essene ging om daar nog eens te verpozen, in het gezelschap van clubmakkers Marie-Louise en Robert.  Voor de terugweg ging ik langs de Boonwijk en door vele veldwegels terug naar de vertrekzaal.

  Het weer begon met wat mistigheid en zo'n 10 °C maar dan kwam de zon er toch door en steeg de temperatuur tot 21°C. Mijn foto's staan bij Google.

  20-05-2018 om 20:35 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019

  16.05.2018: Zeer onlangs overleed Luc Coppens. De zaakvoerder van de gelijknamige bandencentrale was naast jeugdvoorzitter ook voorzitter van ons eerste elftal tussen 2000 en 2002.

  29.04.2018: 't Moet toch zeer aangenaam zijn bij Eendracht Aalst, er is opnieuw een terugkomer van een contract voorzien. Matthias Lievens (24) keert na 2 seizoenen SK Deinze terug naar het Pierre Cornelisstadion. Gisteren kwam er een akkoord uit de bus en tekende de centrale verdediger een contract van 2 jaar met een optie voor een extra seizoen. Lievens kwam in januari 2013 over van de beloften van AA Gent en werd in ons laatste jaar Tweede Klasse een vaste waarde. Na de degradatie bleef de Ledenaar de club van zijn hart nog een jaar trouw tot het ambitieuze Deinze kwam aankloppen.

  16-05-2018 om 20:28 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  14-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek aan Hamburg, mei 2018

  10.05: Gisteren vertrok ik na 07:00 uur naar Hamburg waar ik, door enkele zelf gekozen stops (tanken, eten, ...) vooral in de files veel tijd spendeerde zodat ik pas rond 18:00 uur aan het hotel aankwam. Ik ging dus nergens meer heen, behalve bij de nabije dierentuin kijken wanneer de poort open ging. Maar vandaag bezocht ik de stad. Eigenlijk zocht ik eerst vruchteloos naar de halte voor de HafenCityRiverBus, een bus die ook als bootje vaart. Eerst zocht ik in de Brooktorkai naar huis nummer 16, maar vond enkel de panden met huisnummer 18 en 20. Bij ons zou huisnummer 16 dan aan de andere kant van het pand met huisnummer 18 staan, maar hier niet.  De receptionist van het nabije Maritiem Museum stuurde mij naar het station (Hauptbahnhof), dus stak ik eerst mijn licht op bij de DB, en daar stuurde men mij naar het HVV ("De Lijn" voor Hamburg), daar zei men mij dat ik moet telefoneren, en gaf me een informatiekaart, waar ook een e-mail adres en een website adres staan. Toen ik het station verliet, stond daar net zo'n toeristenbus waar je op de verdieping geen dak hebt (behalve als het zou regenen, dan kan het dak wel dicht). Die bus reed natuurlijk langs de belangrijkste plekken maar ook langs minder bekende plekken en de gids bracht me op een idee voor morgen: rond de Aussenalster wandelen. Ik stapte uit aan de Speicherstadt, waar die Brooktorkai gelegen is, maar nog geen huisnummer 16 gelokaliseerd. Dus ging ik met het stadsvervoer naar de Landungsbrücke want toevallig dit verlengd weekend viert de haven van Hamburg een hoge verjaardag: de 829ste. Ik wandelde wat heen en weer, ontmoette zo per toeval een Duitse wandelkennis (en zijn broer), kocht een T-shirt in het Hard Rock café en wachtte dan, boven op het metrostation, op de zeil- en andere schepen. Intussen werd het weer iets minder fraai, het had al gedruppeld, in de verte weerklonken donderslagen en de temperatuur was gezakt. Nadien ging ik terug naar het hotel voor het avondmaal. 

  11.05: Na het ontbijt telefoneerde ik (gratis van op de kamer!) naar dat nummer op die informatiefolder over de rivierbus, maar niemand antwoordde, het was nog geen tien uur... Dus nam ik het openbaar vervoer naar het centrum en nabij het stadhuis stuurde ik een mail naar dat adres. Na tien 10 kreeg ik antwoord dat ik om 15 uur mee kon. En dan wandelde ik rond de Aussenalster, een stadsmeer waarrond een pad gelegen is, en die is 7,4 km lang, juist 100 m korter dan het pad rond de laguna in Ipanema, Rio de Janeiro.  Ik liet het stadsmeer aan mijn linkerkant en moest maar enkele meters een eindje langs de openbare weg zonder zicht op de oevers, voor de rest had ik een goed zicht op de plas. Zo passeerde ik aan de andere kant huizen en flats waar je wellicht goed voor in de slappe was moet liggen alsook een moskee met twee minaretten die blijkbaar bovenaan groot genoeg zijn voor een muezzin (maar ik vraag me wel af of die minaretten wel geluid voortbrengen met al die bewoning errond). Wanneer ik ongeveer 3/4 van het meertje rondgewandeld heb, nam ik een pauze op een groot terras, en ging dan verder terug naar de twee bruggen die de Aussenalster van de Binnenalster "scheidt" (het water loopt door). Ik wandel nog een stuk langs die Binnenalster tot waar de twee stadskanalen uitkomen. Overigens is op de oever van de Aussenalster het Alsterpark aangelegd met veel bebloemde struiken, veel watervogels (vooral eenden) en zelfs enkele standbeeldjes en een paar Japanse attributen. Er is ook meer sportieve bedrijvigheid dan op de lagune in Ipanema (daar zou het water niet bepaald zuiver zijn, dat was al een klacht tijdens de Olympische Spelen, twee jaar geleden). 

  Dan ging ik terug naar de Brooktorkai, maar ik was veel te vroeg dus ging ik eerst iets eten in een groot Italiaans restaurant met buffet en bediening aan de toog. In mijn reisgidsje las ik over een restaurant op de Brooktorkai 17, daarnaast vond ik inderdaad de halte voor de rivierbus en dat voor een gebouw dat huisnummer 16 draagt... Bizarre toekenning van huisnummers hebben ze hier. Rond 14:45 uur kwam de bus eraan, en ook ik meldde me aan. Maar de gids zei dat zijn collega in het kantoor mijn naam niet doorgegeven had... Ik werd dan opgeschreven voor de bus om 18:00 uur.  Ik wandelde dan nog wat rond in de winkelstraat tussen het stadhuis en het station alvorens op het gemakje terug te keren naar de bushalte. De rivierbus vertrok eigenlijk een paar minuten voor zes uur, maar het is dan ook geen gewone bus met diverse haltes. Al zijn er in de bus wel belletjes om een halte aan te vragen.  Dat is verplicht net als b.v. een scheepsklok, alles wat een bus moet hebben en alles wat een bootje moet hebben zit er in. Zolang de bus op de openbare weg reed, vielen er wel enkele trekpleisters te zien, maar eens het water in, was juist dat het sensationele. We voeren langs een steenkoolfabriek, aanlegsteigers voor private boten, onder een brug door, tot aan de Holzhafen en langs dezelfde weg terug. 

  Ik ging dan terug naar 't hotel, ditmaal met de bus vanaf het stadhuis, om eens wat meer te zien van de stad dan enkel metrostations. Tijdens het avondmaal zag ik ineens enkele spelers van Borussia Mönchengladbach (de tegenstander van morgen) passeren. Hazard heb ik niet gezien of herkend, alleen de enige speler met (te) lang haar.

  12.05: Om geen openbaar vervoer te "moeten" nemen en toch iets te zien, ging ik (net als enkele jaren geleden) naar de nabije zoo, Hagenbecks Tiergarten. Daar passeerde ik zo'n 2 1/2 uur met dieren kijken en fotograferen, alvorens terug naar het hotel te gaan om enkele supportersattributen. Toen ik net de zoo buitenwas, zag ik opnieuw enkele spelers van de tegenstander, en deze keer herkende ik duidelijk Hazard. Ik riep hem aan en vroeg, in 't Frans om zeker te zijn dat hij het begreep, om niet te overdrijven, "wij" willen in eerste Liga blijven.  En de rest van het verhaal staat bij de rubriek over HSV

  's Anderendaags, na het ontbijt, betaalde ik de rekening, gaf de sleutel terug en reed terug naar huis, deze keer niet via Bremen met de vele wegenwerken over lange afstand, maar via Hannover. Het weer viel goed mee, behalve die paar uurtjes op donderdagnamiddag, met volop zon en aangename temperaturen.

  Mijn foto's staan bij Google.

  14-05-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reisduif
  13-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - Bor. M'gladbach

  12.05.2018: HSV - Bor. M'gladbach: 2-1

  Ik had eerder in de week gelezen dat de spelersbus vanaf zo'n 13.45 uur verwacht werd en dat supporters die zouden opwachten in de Sylvesterallee, dichtbij de ingang die ik gewoonlijk gebruik. Ik was er ruim op tijd om mee uit te kijken, al kun je van op de afstand waar ik stond, eigenlijk niemand zien in de bus, nog niet eens de chauffeur.  De bus kwam overigens pas na 14 uur aan, intussen lieten de fans luidruchtig hun hoop op behoud klinken. Toen de bus geparkeerd werd, liet ik me fouilleren en mijn kaart scannen, ging dan naar de winkel om een nieuw T-shirt (het huidige model voor matches op verplaatsing, die zijn in de officiële kleuren), een sanitaire stop en een rappe babbel met twee supporters uit de Oostkantons ("Sie sind aus Ostbelgien, ich aus Ost-Flandern" ) om dan mijn zitje te bezetten. Bij elk zitje lag een blad, iets groter dan een A4, met op de ene kant het clubembleem en de andere kant het verzoek dat omhoog te houden wanneer de spelers het plein opkomen, en nadien niet weg te gooien als papierbal of gevouwen vliegtuig. 

  Er werd niet afgewacht noch afgetast, HSV trok meteen ten aanval (het had ook geen andere keuze): Douglas paste van links naar Kostic, die van rechts naar het midden schoot van op 20 meter maar de bezoekende keeper kon het doelpunt verhinderen. Holtby trapte de bal van op 16 meter maar Zakaria kaatste hem we met de arm - scheidsrechter Brych (zeker geen HSV-fan) had wel assistentie van de videoref nodig, nadat Holtby en Papadopoulos hem wezen op handspel, om voor penalty te fluiten. Hunt, die er dit seizoen al ene miste, mocht hem toch binnen trappen (11'). HSV ging verder op zoek naar meer doelpunten: de zeer ijverige en te veel getacklede (zonder tussenkomst van Brych) Ito paste links in de loop van Kostic, die de bal voorzette maar Wood en Holtby verkwistten deze kans. Vooraan had HSV na een vrije trap door Hunt een doelkans en inkasseerde dan een counter: onze eigen landgenoot Hazard met een schitterende pas in de loop van Drmic (naar 't schijnt staat HSV op zijn CV...), die zo goed als alleen op Pollersbeck toeliep en de gelijkmaker scoorde (28'). HSV bleef jagen op de zege  en had kort voor de pauze via Wood de 2-1 aan de voet, maar hij trapte Holtby's inworp van op 8 m net naast de linker paal. 1-1 was dus de tussenstand (ook in Wolfsburg-Keulen, eigenlijk, tijdens de wedstrijd gaf men het scoreverloop van enkele wedstrijden maar nooit die in Wolfsburg...).

  HSV kwam sterk uit de kabine en had zicht op de 2-1: Ito dribbelde zich naar het midden en trapte de bal naar de verste hoek maar Sommer redde zijn doel. Opnieuw HSV, opnieuw een solo, ditmaal van Steinmann (nog een ontdekking van Titz): eerst hield hij een tegenaanval van Gladbach tegen, om dan vier, vijf man af te schudden en van op 12 m te trappen, maar opnieuw was Sommer ter plekke. Steeds weer HSV - en ditmaal met een kans aan 100%: een door Holtby getrapte hoekschop raasde door de hele strafschopruimte en landde aan de tweede paal bij Kostic, die echter van op 3 m de bal op Sommer schoot. Dan was 't eens de beurt aan Gladbach met een zuivere kans: reeds in de penaltyruimte speelde Hazard met de hak naar Raffael, die verder naar Wendt paste, maar Sakai kwam aangestormd en redde voor de reeds uitgeschakelde PollersbeckVolgende aanval van HSV, nogmaals over links, waar Ito quasi niet meer te stoppen was en naar de ingelopen Holtby paste, die van op 11 m in de verste hoek scoorde (63'). Maar allicht was Wolfsburg al aan 't zegevieren dus de laatste drie punten deden er niet (veel) meer toe, al stuurde Hunt de ingevallen Jatta nog op doel af, maar het bleef bij 2-1. Op het plein gebeurde niet veel meer al probeerden de Borussen toch nog een punt mee te pikken.

  In de noordtribune gebeurde wel wat en niets leuks. Ineens klonken daar harde knallen: er werden voetzoekers en rookbommen afgeschoten die enkele plukken gras roosterden en een spandoek in de fik zette. Brych onderbrak meteen de wedstrijd (er waren nog enkele minuten te spelen), stewards en veel ferm uitgeruste politiemensen gingen het plein op, enkelen met een hond, zelfs enkelen te paard. De stadionomroeper vroeg wel om meteen te stoppen met dat afschieten van pyrotechnische spullen, maar die debielen hadden er geen oren naar (hadden de echte fans nog gehoor, met dat geknal vlak bij hen?), noch naar de afkeuring van de echte fans (genre "Gooi ze buiten!!!", "Wij zijn Hamburg en jullie niet!!!"). Na zowat een kwartier tijd was er wat meer plaats in de Nordkurve en kon de wedstrijd hervat worden, al liet Bruch niet echt veel verder spelen, 't deed er toch niet meer toe.

  Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai, Papadopoulos, Jung, SantosSteinmann (78' Ekdal) - Kostic (82' Jatta), Holtby (88' Waldschmidt), Hunt, Ito - Wood.

  's Avonds zag ik dat die debielen zich vermomd hadden, ene met een de-Schreeuw-van-Münch-masker, een andere met een buff (ik zelf draag er ene als "rookfilter"), anders gezegd, 't waren geen fans, maar onverbeterlijken, van het soort dat vreedzame betogingen misbruikt om vandalisme te plegen. 's Anderendaags zag ik bij de VRT, in hun sportjournaal, dat een echte supporter zich terecht boos maakte omdat dit vandalisme gefilmd werd want dit hoort niet bij HSV (terwijl supporters het stadion verlieten, hoorde men nog voetzoekers knallen). Raar, eigenlijk, ik liep drie dagen rond in Hamburg, op donderdag en op zaterdag met een HSV-shirt, en mij vond het VRT-team niet. 

  Dus, wat velen al weken, zoniet jaren, wensten, gebeurt nu: HSV gaat een jaartje in tweede klasse spelen, als laatste Bundesliga club. Mijn antwoorden op die jaloezeriken: We'll be back! Jullie zullen ons nog missen! Wij hebben het toch 't langst uitgezongen!

  Op basis van de recente resultaten, met Titz als trainer, durf ik zeggen dat hij meteen aangesteld moest geweest zijn toen Gisdol ontslagen werd. Dan speelden we ook volgend jaar nog in eerste. Titz heeft al aangegeven dat hij als hoofdtrainer blijft, en ik hoop dat ook de twee Japanners blijven, net als Papadopoulos, Holtby, Santos en Pollersbeck. Ik vermoed dat Steinmann zal blijven want hij begon ook pas mee te doen onder Titz. Ik hoop ook dat zij, die al uitgenodigd werden door hun nationale coach om mee te doen in Rusland aan het WK nog steeds meemogen. En verder hoop ik dat het IT-team van HSV verder dezelfde website- en app-diensten blijft aanbieden want Sport1 heeft zich de uitzendrechten voor tweede klasse laten afsnoepen (door SkySports vermoed ik).

  Mijn foto's staan bij Google.

  13-05-2018 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  06-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentewandeling, georganiseerd door Burchtstappers Herzele

  06.05.2018: Ik schreef me in voor 20 km en wandelde eerst een lus van zo'n 6 km. Bij die luttele afstand mag je dan rekenen op meer verharde wegen als natuurlijke paden. Na een frisdrank wandelde ik langs de Molen te Rullegem, Ressegem, over meer onverharde paden dan eerder, al moesten de wandelaars die wel delen met veldrijders. In Woubrechtegem hield ik nog een verfrissende pauze alvorens terug te keren langs Briel en opnieuw over veldwegen, te delen met crossers.

  Het weer was prachtig met volop zon en een aangename temperatuur, 23°C. Mijn foto's staan bij Google

  06-05-2018 om 21:17 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  05-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: Eintracht Frankfurt - HSV

  05.05.2018: Eintracht Frankfurt - HSV: 3-0

  Het doelpunt van Ito (25') werd afgekeurd wegens buitenspel, met het blote oog niet te zien. Wolf scoorde wel voor de thuisploeg (31'). Toen HSV in de tweede helft alles naar voor wierp, vielen de doelpunten aan de andere kant door Mascarell (77') en de ingevallen Meier (90'). Overigens scoorde Douglas tussendoor ook, maar eveneens vanuit buitenspel. Een geluk dat VfL Wolfsburg in Leipzig ook verloor (4-1), mits Casteels en ploegmaats dat komende zaterdag nog eens doen en HSV wint wel van Hazard en co mag Titz zijn spelers voorbereiden op twee barragewedstrijden.

  Titz stelde de volgende spelers op: Pollersbeck - Sakai (80' Müller), Papadopoulos, Jung, Douglas - Steinmann - Hunt, Ekdal (45' Kostic), Holtby, Ito (45' Waldschmidt) - Wood.

  01.05.2018: Na verdediger David Bates (Glasgow Rangers) is nog een nieuwe aanwinst genoteerd. Aanvaller Manuel Wintzheimer (19) legde medische proeven af in 't Athleticum van het UZ Eppendorf (UKE) en ondertekende een contract tot 2022. De aanvaller van de U19-Bundesliga-ploeg van FC Bayern, heeft in het huidige seizoen voor het A-Junioren- en het regionale (zoals bij ons provinciale, veronderstel ik) team van de Duitse recordkampioen en ook voor de Duitse U19-ploeg in 46 wedstrijden 41 doelpunten gescoord en komt kosteloos over van München. 

  29.04.2018: Bij VRT zitten ze ook al te popelen om HSV te zien degraderen, maar hun hoop slonk toch na de zege bij Casteels, Origi en de anderen van Wolfsburg. En bij De Standaard weten ze dat ex-HSV Heiko Westermann stopt met (professioneel) voetballen, wegens problemen met het kraakbeen in de knie. Westermann droeg in zijn carrière het shirt van Greuther Fürth, Arminia Bielefeld, Schalke 04, Hamburg, Betis Sevilla, Ajax en Austria Wenen. Tussen 2008 en 2014 verzamelde hij 27 caps voor de nationale ploeg en maakte daarin vier goals (dat zal vooral voor zijn HSV-periode geweest zijn want Löw heeft niet de gewoonte HSV-spelers oip te roepen).

  05-05-2018 om 20:22 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  01-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31e Disteltochten, georganiseerd door Wandelclub De Zilverdistel

  01.05.2018: Ik schreef me in voor 18 km die me leidde over (vooral) verharde en (enkele) onverharde wegen, naast en over de Dender, naar Appels voor de eerste rustpost. Van daar naar Boonwijk, de tweede rustpost, was er toch wat meer onverhard te bewandelen, want daarna (in het toevallige gezelschap van Anneme en Mark) lag de omloop weer vooral over verharde wegen, gezien we door het centrum gingen, voorbij de rechtbank en het kerkplein.

  Het weer was al beter, met zon, maar toch nog fris voor zowat halverwege de lente. Mijn foto's staan bij Google.

  01-05-2018 om 21:39 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!