NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  22-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Royal Antwerp FC - SC Eendracht Aalst

  20.04.2012: Royal Antwerp FC - SC Eendracht Aalst: 1-2

  Vanmorgen las ik in de krant dat Aalst dus 3 punten meebracht uit de Bosuil dankzij doelpunten van Crispijn en Depoitre. Zondag, twee dagen later dus, volgt toch een verslagje op de website van de bezoekende ploeg. Vrijdagavond is SC Eendracht Aalst met 1-2 gaan winnen op Antwerp, dankzij een ijzersterke doelman Van den Noortgaete in de hoofdrol. In een open wedstrijd kwam Aalst op Antwerp al na twee minuten op voorsprong. Crispijn strafte Antwerps balverlies af en knalde knap binnen. Nog geen vijf minuten later maakte Antwerp al gelijk, toen Cofie koel afwerkte. Wat volgde was een goeie, snelle wedstrijd, met vooral kansen voor de thuisploeg. Van den Noortgaete wilde echter van geen wijken weten. Tot drie keer toe voorkwam hij dat een doorgebroken Antwerpspeler kon scoren. Aalst prikte af en toe, maar tot groot doelgevaar leidde dat zelden. In de slotfase ging Antwerp nog op zoek naar de drie punten, maar The Great Old kreeg het deksel op de neus: snelle omschakeling bij Aalst in de 86ste minuut, Depoitre glipte door de Antwerpse verdediging en hij werkte koel af: 1-2 en de overwinning op zak.

  Zondag 29 april ontvangt Aalst voor z'n laatste wedstrijd van het seizoen de buren van Dender. De clash van de Denderstreek staat dit seizoen in het teken van een mogelijke degradatie van Dender, dat vrijdag van Charleroi verloor en zondag in het Pierre Cornelisstadion op zoek moet naar broodnodig puntengewin. Eendracht van zijn kant wil z'n sterke seizoen in schoonheid afsluiten. Club, spelers en supporters kijken nu al uit naar zondag 29 april (ik kijk eerst uit naar de laatste thuismatch van HSV en de laatste thuismatch bij HSV van Petrić...). Let's have a party! In 't Oilsjters heet dat: Woir is da fiestje? Hier is da fiestje! Hoe moe da vat zen? Leeg moe da vat zen! (enzovoorts) Heel Eendracht Aalst wil dan het mooie seizoen in schoonheid afsluiten.

  De loketten zullen gewoon geopend zijn op de wedstrijddag tegen Dender (goed zo!), maar er komen ook enkele voorverkoopmomenten. En na de wedstrijd organiseert de club een After Season Party voor alle supporters. Meer info de volgende dagen op de website van Eendracht.

  17.04.2012: Nieuws over Eendracht vind ik dus vooral in de krant, en het leukste nieuws is dat de damesploeg Eendracht Aalst kampioen is in derde klasse. Om sportief niet "in slaap te vallen" heeft die ploeg nu een andere ambitie voor de rest van dit seizoen en dat is van geen enkele wedstrijd te verliezen, zoals tot nog toe is gelukt.

  22-04-2012 om 22:02 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22.04.2012 – 29ste Mattentaartentochten, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen (135)

  Ik kwam voorspoedig aan nabij het Koninklijk Atheneum waar ik me inschreef voor de omloop van 16 km, en zowel Sportvriend Bruno als Rita & Ronny van De Kadees Aalst begroette, alsook Padstappersvoorzitter Koen.

  Bij de start kreeg ik, als andere wandelaars, in ruil voor mijn inschrijvingskaart een halve mattentaart, wat ik me natuurlijk liet smaken (een zak met 6 taartjes had ik me intussen al besteld). Rustige en meestal onverharde paden leidden mij naar de Majoor Van Lierdebrug, waarna ik van een kroesje frisse karnemelk (“witte trappist” volgens medewerker Andy) kon genieten. Van die brug ging het naar het Boelarebos, het Arduinbos, en langs de Dender naar het Sascomplex. Daar was de eerste rustpost, en die bereikte ik met Rita & Ronny van De Kadees, we dronken er wat. We gingen dan verder naar het Marktplein en via een ommetje (gewoon om aan genoeg meters te geraken) naar de Muur. Daar hangen nog kartonnen borden met protestteksten tegen het schrappen van de Muur uit het parcours van de Ronde van Vlaanderen van dit jaar. Voorbij de OLV-kapel op de Oudenberg scheidden zich mijn weg van die van de twee Kadees en ik ging verder naar Onkerzele. Terwijl ik in de velden langs modderstroken ploeterde, druppelde het wat, maar daar bleef het gelukkig bij (zoals vorige week, in de streek van Deux Acren). Via de Sint-Adriaansabdij en Hunnegem bereikte ik opnieuw het Koninklijk Atheneum, waar ik nog enkele Sportvrienden trof.

  Het weer was wisselend bewolkt en zonnig, afgezien van een buitje toen ik in de Onkerzeelse velden wandelde.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://plus.google.com/photos/109951132656031235080/albums/5734303380803991265?authkey=COLl4eHe_uqE3wE

  22-04-2012 om 21:59 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  21-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, 1. FC Nürnberg-HSV

  21.04.2012: 1. FC Nürnberg-HSV: 1-1

  Nog een beetje en we blijven toch in eerste zonder barragewedstrijden, maar er hangt nog het een en het ander af van Augsburg (speelt later) en Köln (blijft op 5 punten van HSV steken).

  HSV toonde zich achteraan zeer compact, bekommerd om spelcontrole en met de wil te scoren. Het scheelde niet veel of het was gelukt, toen Son na een kwartier een te korte terugspeelbal van Wollscheid onderschepte, maar de keeper van Nürnberg maakte Sons schot reeds liggend met een sterke reflex. Dat was de hele grote mogelijkheid voor een voorsprong. Weinige minuten later botsten Drobny en Pekhart tegen elkaar, onze keeper moest lang naast het veld aan de heup behandeld worden, maar hij moest toch vervangen worden (door Neuhaus) en zelfs naar het ziekenhuis van Nürnberg gevoerd worden. De spelers van Nürnberger dachten hier van te profiteren maar Neuhaus bewees tegen Pekhart een goede doublure te zijn. Daar aan de andere kant ook Rincóns schot van op 20 meter en Bergs twee uitgesproken voorzetten kort voor de pauze niet de gelukte afronding brachten, ging de pauze met een brilscore in.

  Na de pauze kwam meer leven in de wedstrijd, ook omdat Nürnberg toch bij het begin aanvallender optrad. Wollscheid gaf meteen een voldaan schot af, vond echter in Neuhaus zijn meester, die verdiende minstens drie dozen pralines van zijn naamgenoot.  Beter lukte het aan de andere kant door Son, die de roodbroeken na een uur op voorsprong scoorde. Hij liep meteen naar Fink om dat te vieren met een knuffel. Rincón had de bal in de loop van Jansen gelegd, die zich lanks links doorzette en naar het midden zijn pas stuurde, waar Son op de loer lag en uit de draai in de lange hoek raak trapte. De jubel en het bevrijende gevoel hielden echter niet lang stand, slechts vijf minuten later lukte een lange flankbal via Bruma bij Didavi, die alleen voor Neuhaus met hulp van de paal de gelijkmaker scoorde. Maar HSV toonde meteen weer een reactie en wou de voorsprong heroveren. Vooral Son wou schitteren, maar zowel na een mooie dubbelpas met Berg, als ook na zijn dribble met aansluitend afstandsschot bleef hem zijn tweede doelpunt ontzegd. Geen geluk in het slot, maar de afweer bleef zelfzeker en liet geen kansen voor de Nürnbergers toe - doch dat werd duur betaald. Na Drobny bezeerde zich in de slotfase ook Kacar bij een reddingspoging en moest ook naar het ziekenhuis gevoerd worden (op ARD hoorde ik iets van een beenbreuk). Nuchter namen de Hamburgers de situatie ter kennis dat ze door dit puntje met vijf punten voorsprong tot de barrageplaats naar de twee laatste wedstrijden van dit seizoen gaan en de direkte degradatie door deze draw definitief afgewend hebben. 1. FC Kaiserslautern is wel al zeker van meer aandacht van Sport1.

  Fink liet de volgende spelers meedoen: Drobny (23. Neuhaus) - Bruma, Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim (57. Kacar), Rincón - Ilicević, Jansen - Berg, Son (84. Petrić). Volgende week zou ik toch graag de Kroatische Zwitser minstens 90' zien spelen, voor zijn laatste thuismatch bij HSV... Trouwens, de reporter van ARD zei bij de eerste uitgesproken kans voor Son dat Petrić die kans er wel zou ingekregen hebben (ik denk dat Son moest de bal blijven volgen nadat hij er een trap tegen gaf, in plaats van af te wachten wat ermee gebeurde, dan had hij misschien toch nog gescoord, wat hij later dus toch deed en verder bleef proberen).

  19.04.2012: Goed nieuws, HSV heeft de licentie zonder voorwaarden behaald voor het volgend seizoen. Nu nog drie zeges, en we zijn gerust voor nog een ruim jaar kijkplezier (hoewel Sport1 ook wel wedstijden uitzendt uit de 2. Bundesliga...).

  21-04-2012 om 20:12 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15.04.2012 – Marche du Pays des Carrières, georganiseerd door Les Vaillants Acrenois (HT 050)

  Deux-Acren is net naast Geraardsbergen gelegen, en dus kwam ik hierheen eens wandelen. Ik kwam voorspoedig aan nabij Zaal “Au Marichau”, mijn auto parkeerde ik bij het station (zo heet de straat toch…). Binnen in de zaal vertrok ik voor de omloop van 15 km.

  Rustige maar meestal verharde wegen en paden leidden mij via de eerste van drie controleposten, een klein schooltje, naar de steengroeve waar naar porfier gegraven wordt. Daarna kreeg ik toch enkele veld- en bospaden voorgeschoteld, ook voorbij de tweede controle in een grotere school, dus met een grotere kantine. Via en over de Dender kwam ik in Lessen (Lessines) terecht waar ik enkele gebouwen bewonderde, zoals het grote ziekenhuis, waar het parcours wat rond ging. In een parkje staan een herdenkingsmonument van oorlogsslachtoffer (gevallen in België en in de kampen) alsook graftombes van het Gemenebest. Terugkerend naar Deux-Acren, langs de Dender waar brem bloeit en eendjes in het water zwemmen, kwam ik langs een derde controlepost. Intussen had ik al het gezelschap gekregen van Jean uit Ath (Aat), met wie ik over wandelen en meerdaagse tochten babbelde. In de zaal in Deux-Acren pleegde hij een daad van barmhartigheid, ik had waterdorst. J

  Zoals gezegd ging ik over vooral verharde wegen, het weer bleef bewolkt en niet echt warm voor de tijd van het jaar, de lente valt alleen op door de bloesems.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/MarcheDuPaysDesCarrieres12

  17-04-2012 om 21:13 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - RCS Visé
  15.04.2012: Eendracht Aalst - RCS Visé: 0-1

  Het webteam van Eendracht wordt een beetje nalatig, die uitslag staat er nog niet op en van enig verslag is al zeker geen sprake. Het resultaat van die thuiswedstrijd heb ik op de radio gehoord.

  16-04-2012 om 21:59 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  14-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-Hannover 96

  14.04.2012: HSV-Hannover 96: 1-0

  In "Der Sportschau" bij ARD zag ik eerst de samenvatting van de uitwedstrijd van Augsburg, dat net een punt minder had dan HSV, maar Augsburg won, dus HSV moest ook winnen om de angst voor de degradatie niet te verergeren.

  De mannen van HSV werden bij het betreden van het veld door een reuzegrote, de hele Imtech Arena innemende choreografie begroet. "Wir für euch! Ihr für uns! Nur der HSV!" stond op meer dan 50.000 plakaten (er waren 57.000 supporters, uitverkocht dus), die de fans van het team omhoog hielden. Dat zal wel een kippenvelmoment geweest zijn voor de start van de wedstrijd (en over twee weken mogen ze dat nog eens organiseren). De roodbroeken namen dat motto ter harte en streden om elke bal (zoals dat heet), elke centimeter gras, elke doelkans. Ze werden al vroeg voor deze grote wil beloond: Son verwief in de 12de minuut de bal, dribbelde van de linkerkant in de 16 meter en liet de bal met veel gevoel in de lange hoek belanden. 1-0 en de inderdaad uitverkochte Imtech Arena stand op zijn kop! Son had net eerder wel een eerste kans de mist zien ingaan.

  En zo ging het verder, want HSV drong aan op de tweede treffer. Jansen (14') zowel als opnieuw Son (30') stelden Zieler op de proef, zijn grootste daad stelde hij echter op een kopbal van Westermann (36') en hield zo 96 in het spel. De Hannoveranen kwamen pas kort voor de pauze tot een eerste echte doelkans door Schlaudraff, de roodbroeken waren het bepalende team. Grote inzet, pure passie en op het einde van de eerste helft zelfs mooie akties, die verdere goede doelkansen mee brachten - HSV toonde na het debacle tegen Hoffenheim de absoluut goeie reactie en vatte met de krappe voorsprong en veel bijval de pauze aan.

  Na de wissel werd de noordderby nog meer tot een grote wedstrijd. Hannover 96 wou een gelijkspel afdwingen, om in het duel om de Europa League-plaatsen te kunnen blijven, en HSV verdedigde met alle middelen de belangrijke voorsprong. En had zelfs enkele keren de mogelijkheid het beslissende tweede doelpunt te scoren, maar Berg had twee keer pech: eerst keerde Zieler zijn schot (53'), later vond de snelle counter via Sala en dus Berg niet het gewenste resultaat (79'). En ook de kraker van Son zorgde in de slotfase niet voor de beslissende 2-0, daar Zieler de bal net nog voor de paal kon doen afwijken (88'). Gezien echter op de andere zijde de defensie van Hamburg tegen steeds aanvallender wordende Hannoveranen een zeer sterk spel leverde en in noodgevallen Drobny steeds betrouwbaar ter plaatse was, stond ook na vier lange minuten extra speeltijd nog de 1-0. Een krappe, maar verdiende zege, die de roodbroeken bereikt hebben. De rest was pure opluchting en vreugde over de eerste thuiszege van 't jaar 2012 en zeer belangrijke drie punten in de strijd om het behoud, die de ploeg en de supporters samen uitvoerig vierden (ik ga dat hier straks in mijn eentje doen ).

  Fink stelde de volgende spelers op: Drobny - Bruma, Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim, Rincón - Ilicević (72' Sala), Jansen - Son (90' Arslan), Berg (88' Tesche). Petrić niet dus, blijkbaar had die de griep, hopelijk is hij binnenkort, en zeker binnen twee weken, genezen en wordt hij ook opgesteld.

  14-04-2012 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  11-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, WS Woluwe - SC Eendracht Aalst

  11.04.2012: WS Woluwe - SC Eendracht Aalst: 2-0

  Dat is de uitslag die ik zie op VRT-Teletekst.

  Ik had onlangs in de krant gelezen dat Kevin Kempeneers liever wat tussen de palen zou staan i.p.v. op de bank zijn keepersbroek te verslijten, en dus is Eendracht op zoektocht getrokken met als resultaat een contract voor zowel Jorden De Batselier en Gert-Jan Verhoeven. De twee jongeren tonen zich ambitieus en zullen onder mekaar moeten uitmaken wie tweede doelman wordt, na Kevin Van den Noortgaete.

  11-04-2012 om 22:09 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, 1899 Hoffenheim-HSV

  11.04.2012: 1899 Hoffenheim-HSV: 4-0

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Mancienne, Westermann, Bruma, Jansen, Ilicević, Jarolim, Berg, Sala, Arslan en Kacar. Petrić zit dus op de bank, hij krijgt een pauze… Hij moet niet pauzeren, hij moet zich kunnen tonen, als ze hem geen contractverlenging aanbieden. Ook op de bank zitten keeper Neuhaus, Rincón, Tesche, Son, Töre en Skjelbred. Hier snap ik niets van, ook Son en Töre zitten op de bank (van Skjelbred zijn we dat gewoon, dat hij zijn kont mag schuren), wat wil de trainer uittesten? En als je ploeg nog in de buurt van de gevarenzone zit, moet je toch niets uitproberen, maar op zeker spelen?

  35 seconden duurt het tot de eerste mogelijkheid voor HSV: Ilicević trapt op doel, Starke kan enkel terugkaatsen, stopt echter met de voet de rebound van Sala van op 5 meter. De volgende kans is ook voor de bezoekers: Berg stuurt Ilicević, maar Starke komt goed uit en is een tik vroeger aan de bal. Hoffenheim weert zich maar niet op sportieve wijze. Het spel wordt harder gespeeld, maar vooral Salihović overdrijft tegen Sala met een slide van achteren, en daar krijgt hij niet eens geel voor te zien… Het heeft een tijdje geduurd, maar Hoffenheim vindt nu beter zijn weg in het spel – en bestookt Drobny na een kopbal van Schipplock, maar geen probleem voor onze keeper. Drobny werkt een aanval wel in hoekschop maar die niet: Vestergaard komt met een volley tot schot, Bruma doet de bal afwijken en Drobny is machteloos (17’).. L Kan die Vestergaard geen cartoons gaan tekenen (zoals de Deen Westergaard bij Jyllandsposten)? Ilicević trekt ten aanval, maar zijn schot gaat langs de verkeerde kan van de paal. Westermann vloert Schipplock in de 16, en die valt (natuurlijk) – penalty. Salihović trapt de bal rechts boven binnen (25’). Ilicević gaat ervandoor en trapt van op 14 meter, maar Starke is er snel bij en houdt de bal. HSV toont wel meer schoten op doel en meer balbezit, maar staat wel achter. Petrić loopt zich warm, want Arslan ligt buiten de lijnen en moet verzorgd worden. Arslan dan loopt weer, niet echt vlot, maar toch. Intussen heeft Drobny al twee keer ingegrepen. En daarmee gaan ze pauzeren.

  Bij de ploegopstelling bij de LiveTicker op de HSV-website staan twee gele kaarten bij Drobny, met een minuut tussen, moet hij nu passen voor de rest van de wedstrijd? Blijkbaar niet, maar wie wel naar de bank verhuizen zijn Sala en Arslan, in hun plaats komen Töre en Petrić. Vrije trap van Töre, Kacar kopt, maar de bal komt op de lat terecht. Töre naar Ilicević, die drukt af, maar Starke krijgt zijn lichaam nog tussen bal en doel. HSV voert de druk op, krijgt kansen en 't is Hoffenheim dat scoort (51’). Johnson gaat door en behoudt het overzicht - 3:0. En ’t houdt niet op… Kacar verliest de bal, Schipplock trapt van op 16 meter en de bal gaat er rechtsonder in (‘59).  De schade beperken is nu de boodschap en Rincón loopt zich warm, hij moet voor stabiliteit zorgen, Kacar moet voor hem baan ruimen. Ze proberen genoeg, maar zelfs het eerreddend doelpunt is ze niet gegund, ondanks genoeg kansen. Eerst Petrić van op drie meter met het hoofd, voorbij het doel, en dan Berg, met een hielgestuurde voorzet naar Jansen, maar zijn trap wordt nog op de lijn ontzet. En daar blijft het dan ook bij.

  09.04.2012: Voor de wedstrijd van overmorgen moet Fink, benevens Diekmeier, Sala en Aogo (geelgeschorst), nu ook Rajković missen, die heeft een blessure aan de linkerknie overgehouden aan de wedstrijd van gisteren. Hoffenheim heeft nu nog 6 punten meer dan HSV, mocht die winnen, en Mainz, Nürnberg en Freiburg verliezen, springen de "roodbroeken" over deze clubs heen tot de 11de plaats.

  11-04-2012 om 22:01 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  10-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08.04.2012 – Wandeltocht der Denderstreek, georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (087)

  Dat heet dus weer eens werken: inschrijvingskaarten tellen per club, mutualiteitspapieren invullen en afstempelen en klevers printen. We hebben ook vier nieuwe leden bij, van harte welkom! En hoewel ik zogezegd slechte tot zeer slechte verbinding met het internet had, had ik er nu geen problemen mee, al moest ik soms de internet-stick uithalen en weer in de hubpoort steken. Ook de printer vertoonde weinig kuren. Dat het vandaag ook Pasen was, hebben we gemerkt aan de uitslag, met nochtans hardwerkende medewerkers erbij gerekend, hadden we slechts 1200 deelnemers. In 203 hadden we er iets meer dan 3000... Dat het ook Parijs-Roubaix was, vind ik geen uitvlucht, dat is het elk jaar op de tweede zondag van april (toch sinds de Ronde van Vlaanderen zelfs op 1 april mag georganiseerd worden...). Ik heb me dus enkele pauzes gegund, vooral met Annemie en Mark, voor en na hun wandeling, en erna was Paul er ook om het 30-stempelsgeschenk voor zijn Marleen af te halen. Kort na 16 uur riep Jozef de clubs af die een trofee mochten komen laten afhalen, toen hij ermee klaar was, riep Tony om dat Boonen Parijs-Roubaix gewonnen had (hij reed zowat de laatste 53 km alleen voorop en bouwde gaandeweg zijn voorsprong uit tot meer dan een minuut).

  Het werk na de wandeltocht (nadat de laatste bezoeker vertrokken was) was eigenlijk zwaarder. Via de website van Egmonter Etienne vond ik de fotoreportage van een kameraad van hem: https://picasaweb.google.com/105291413263023512414/WandeltochtDerDenderstreekHaaltert. En de uitslag staat, zolang de Schiptrekkertocht nog niet gedaan is, hier: http://www.desportvrienden.be/FR_Uitslag%20120408.html.

  10-04-2012 om 21:09 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  08-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-Bayer Leverkusen

  08.04.2012: HSV-Bayer Leverkusen: 1-1

  Terwijl ik samen met andere Sportvrienden aan het opruimen ging, speelde HSV dus gelijk tegen een ploeg die misschien nog kan zorgen voor een deelname aan een Europese competitie in het volgend seizoen. Volgens wat ik op de website van de thuisploeg lees, zagen de 54.141 toeschouwers een sterk spelende thuisploeg, die in de 40ste minuut door een omgezette penalty (wegens handspel van Castro) van Petrić verdiend met 1:-0 ging leiden (volgens de reporter van WDR, waar ik later deze avond een samenvatting zag, heeft Petrić nog geen enkele penalty gemist ). In de tweede helft maakte Schürrle de gelijkmaker door een hoekschop met het hoofd (55'). Dat doelpunt zag er nogal bizar uit: Tesche maakte een hoekschop onschadelijk, trapte echter de bal naar het hoofd van Westermann, van waar de bal tegen de lat en van daar op het hoofd van Schürrle terecht kwam (Petrić trachtte ook nog te ontzetten) en van daar ging de bal het doel in. HSV wierp daarop  nog eens alles naar voor, schiep talrijke doelkansen maar het winnende doelpunt wou niet meer vallen. De volgende spelers mochten van Fink tussen de lijnen: Drobny - Bruma, Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim (77' Rincón), Tesche - Ilicević (71' Töre), Jansen - Petrić (88' Son), Berg.

  01.04.2012: Tijdens de wedstrijd van gisteren liep Diekmann een peesscheur op en zal drie weken gemist moeten worden. De tegenstander van de volgende wedstrijd heeft zijn trainer, Dutt, aan de deur gezet omdat zijn ploeg vijf keer na elkaar verloor. Een geluk dat HSV gewonnen heeft, hé, Fink?

  08-04-2012 om 22:31 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  07-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, KAS Eupen - SC Eendracht Aalst

  06.04.2012: KAS Eupen - SC Eendracht Aalst: 3-3

  Het scoreverloop heb ik een klein beetje kunnen volgen via Facebook, een moderator van een fansite had een bericht opgestart en supporters voegden er details aan toe (wellicht kijkers via Belgacom TV, ik ben dus niet naar mijn stamcafé geweest omdat in de playoffs in eerste klasse een op papier topwedstrijd gespeeld werd). Aalst liep uit tot 0-2 via Cousin en Gallucci, wat later postte iemand de tussenstand van 1-3 (bij Het Nieuwsblad is te zien dat het zelfs 0-3 werdn maar die dat derde Aalsters doelpunt scoorde, staat er niet bij), daarop volgde 2-3 en dan 3-3, foutje van Van den Noortgaete, zo liet een supporter op Facebook weten. Op zich is dat een mooi resultaat op bezoek bij een  (derde met evenveel punten als de tweede, Oostende) koploper, maar als je weet dat Aalst een voorsprong had opgebouwd, dan vind ik een gelijkspel toch een beetje jammer.

  Groot nieuws, wat ik daar op de website van Eendracht lees!!! De licentiecommissie van de KBVB heeft SC Eendracht Aalst een licentie voor tweede klasse toegekend voor het seizoen 2012-2013. In een eerste reactie toont Eendracht Aalst-voorzitter Frank De Roose zich verheugd. Je zou van minder verheugd zijn, nu komt het dit seizoen er vooral nog op aan sportieve zeges te behalen (al belooft de voorzitter dat het bestuur niet op zijn lauweren rust). Eendracht loopt weliswaar geen risico op een afzakkertje naar derde klasse, maar de supporters (zeker zij die er dikwijls bijzijn aan 't Heilig Hart, zij die akties ondernomen hebben ten behoeve van de club) mogen wel beloond worden. Dat beseft De Roose ook, blijkens zijn speech op de site: De supporters van Eendracht Aalst krijgen overigens officieel inspraak in de club, zoals het nieuwe bestuur dat al van bij zijn aantreden vooropstelde. Zo zegt hij: "Binnenkort vinden de verkiezingen voor een supportersafgevaardigde plaats. Op die manier krijgen de supporters inspraak binnen onze club, via de Algemene Vergadering en via de supportersvergaderingen."

  04.04.2012: Uit deze blog mag blijken dat ik graag voetbal zie en er dus in geïnteresseerd ben, zeker in twee ploegen, deze Eendracht Aalst en Hamburger SV. Toch koop ik al jaren geen Sport-Voetbalmagazine meer, over "mijn" ploegen wordt toch niet geschreven, was mijn overtuiging. Tot nu, zo zie ik op de website van de Eendracht: de voorzitter, Frank De Roose, gaf een interview waarin hij het volgende vertelt. "Als de licentie in orde komt, moeten we in de eerste plaats proberen om de financiële put te dempen en zo snel mogelijk gezond te worden. Dat wordt sowieso een werk van lange adem. Laat ons niet te hoog van de toren blazen en vooral aan overleven denken.” Verdere uittreksels uit het interview:

  OVER HET STADION: “Ons stadion is inderdaad verouderd, dat moge duidelijk zijn. We hebben het geluk dat er momenteel een goede verstandhouding is met de stad en dat zij willen bijspringen om de nodige aanpassingen uit te voeren. Vorig jaar waren er herstellingswerken aan de staantribune, maar die waren miniem, met het oog op andere plannen.” Zeg Frank, dat deed gemeente Denderleeuw voor FCV Dender EH wellicht ook hoor, die keer dat die in eerste nationale speelden.

  OVER DE NIEUWE SPELERS: "We proberen die jongens duidelijk te maken dat ze hier veel speeltijd zullen krijgen en elke week voor een trouwe, fanatieke aanhang mogen spelen. Komt wel bij dat die ook heel kritisch kan zijn – als het slecht is, zal je het zeker horen. Daarom is het heel belangrijk dat onze kapitein Predrag Filipović er nog een jaartje bijdoet, hij kan de jongeren uit de wind zetten met al zijn ervaring." Over de bijna ex-speler Gallucci stond vandaag in de krant te lezen dat het bestuur weinig in zijn nopjes was met zijn uitlatingen dat hij maar een prutsvoorstel kreeg. Hij zou inderdaad minder verdienen dan dit seizoen, maar toch evenveel als keeper Van Den Noortgaete, die gelukkiglijk wel bijtekende.

  OVER DE CLUB: "Ik begrijp de ongerustheid van de supporters. Er is in het recente verleden heel veel gebeurd rond de club, zeker niet altijd in positieve zin. Ik hoop iedereen te overtuigen door mijn beleid en wil ook de communicatie met de supporters verbeteren, onder andere door hen een zitje te geven in de Algemene Vergadering. Het is een feit dat het binnen deze club al jaren onrustig was en ik wilde mij engageren om daar verandering in te brengen. Sinds ik op 17 december voorzitter ben geworden, is de organisatie totaal vernieuwd en zijn er een paar mensen bedankt voor bewezen diensten. Uiteraard brengt dat wat onrust teweeg, maar het is noodzakelijk voor ons hoofddoel: een gezonde club. Zodra we zover zijn, mogen we beginnen dromen van meer, eerste klasse dus. Maar dat is een project van minstens vijf jaar.

  Wat zou De Roose te zeggen hebben over het bericht dat Boskamp, die toch talenten zou zoeken voor Aalst, trainer wordt van Olympic Molen Sport Ingelmunster, een club die speelt in Eerste provinciale (West-Vlaanderen, da's duidelijk)?

  02.04.2012: Op de website van Eendracht lees ik dat, in het kader van de verdere sportieve uitbouw en met het oog op volgend seizoen, de inkomende transfer van Sam De Munter gerealiseerd werd. De 23-jarige De Munter komt over van KV Oostende. Hij is een aanvaller die zijn jeugdopleiding bij SK Beveren genoot, hij ondertekende in Aalst een contract voor twee seizoenen.

  07-04-2012 om 20:25 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  05-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Standaard Wetteren - SC Eendracht Aalst

  31.03.2012: Standaard Wetteren - SC Eendracht Aalst: 2-0

  Die uitslag hoorde ik 's anderendaags op de radio en ondanks dat 's anderendaags 1 april was, was het geen aprilvis maar keiharde waarheid. Op 05.04.2012 vertelt de webmaster op de site dat De Langhe kort voor rust Wetteren op voorsprong bracht. Al vroeg in de tweede helft kwam de 2-0 eindstand op het scorebord, met een doelpunt van Buyse. Scheidsrechter Pots floot niet voor strafschop toen Eendracht-spits Depoitre foutief gestuit werd, en verder in de tweede helft had Aalst wel het meeste balbezit, maar tot veel kansen leidde dat niet.

  Morgenavond al kan Eendracht Aalst op zoek naar puntengewin, op het veld van Eupen (ik ben wandelend al eens langs dat stadion gepasseerd, het lag toen langs de omloop van de Euroregio, de 100-km-tocht vertrekkend vanuit Welkenraedt). De wedstrijd start om 20u30 en wordt met gesloten loketten gespeeld. Belgacom TV zendt het treffen uit (ik zal naar mijn stamcafé moeten gaan, de waard is een Aalstenaar  ). Vijf dagen later, volgende woensdag 11 april om 20u, wordt dan de eerder uitgestelde uitwedstrijd op White Star Woluwe gespeeld. En nauwelijks vier dagen later, zondag 15 april om 15u, speelt Aalst zijn voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen Visé, Wezet pour les Flamands.

  Wel al gelezen op de website van deze club: Eendracht Aalst heeft zaterdag een overeenkomst bereikt met zijn achttienjarig toptalent Gigli Ndefe, die een contract tekende voor drie seizoenen ondertekend. Afgelopen woensdag speelde Ndefe nog een opgemerkte wedstrijd met het A-elftal tegen Lommel United. Eendracht Aalst won toen die wedstrijd met 1-0 en Ndefe zette op het middenveld een sterke prestatie neer. De nog maar achttien geworden Ndefe genoot de voorbije maanden belangstelling van een aantal clubs uit eerste klasse.

  05-04-2012 om 18:58 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!