NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  28-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Club Luik - E. Aalst (eindronde)

  28.05.2017: Club Luik - E. Aalst: 1-2

  De eerste helft eindigde op 0-0, maar dat betekent niet dat beide ploegen niet probeerden de score te openen, wel dat de bal er niet in ging of werd opgepikt door de keepers. Halverwege die eerste helft kregen de spelers een korte drinkpauze, want het was blijkbaar 30°C warm in Luik.

  De tweede helft was nog niet lang bezig toen Mitu werd vrijgespeeld door Yala-Lusala, en met een lage schuiver Matthys versloeg (56').  Een poos later knalde Diarra van net buiten de rechthoek laag in de rechterbenedenhoek binnen, uitgerekend vandaag, met zijn eerste (en tevens laatste) van het seizoen (75').  Van Den Noortgaete botste op een verdediger en loste de bal, Ezzahri scoorde (91'). Even later maakte de arbiter een einde aan de wedstrijd en de (weinig wegens te weinig aangeboden tribunekaarten) EA-supporters begonnen aan een feestje, dat wellicht in Aalst voortgezet wordt (om 19.30 uur werden de trainer, de spelers en de meegereisde staff aan het P. Corneliusstadion verwacht om zich te laten feliciteren).

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Yala-Lusala (81' Claeys), Mitu, Van Tricht (83' De Coninck), De Rock (85' Baras), Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

  Dus: Eendracht Aalst promoveert naar de Eerste Amateurliga (voor mijn generatiegenoten: de huidige benaming van "tweede klasse")!!!  Dus: een paar derbys tegen "mijn" buren zo'n 500 m van mijn deur verwijderd (d.w.z. te voet op verplaatsing ). Nu maar hopen dat kapitaalkrachtige lokale ondernemingen een vet sponsorcontract willen tekenen zodat er eindelijk geld is voor het stadion (een nieuw of een degelijke renovatie)?.

  28-05-2017 om 20:24 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23e Herdenkingstocht A. De Maesschalck, georganiseerd door Wsv Wetteren

  28.05.2017: Ik schreef me elektronisch in voor 15 km en bereikte de eerste rustpost al na een half uur, nadat ik het centrum van Wetteren verliet (dus over meestal verharde wegen, namelijk openbare wegen) via het sportcentrum De Warande en over het rijkelijk bebloemde kerkhof van Wetteren. Na een frisdrank vertrok ik voor een lus over vooral onverharde wegen (zelfs een lang pad over gras, beter kan niet voor de voeten ), tussen velden van boomkwekers en door een bos. Ik moet ergens een pijltje en aankondiging voor de rustpost (nochtans dezelfde als waar ik eerst zat) gemist hebben want ik kwam ineens aan de rand van Wetteren, een tamelijk recente woonwijk en zo terug langs openbare wegen naar de startplaats.

  Het weer begon met een regenbuitje maar na een tijd kwam de zon erdoor en werd het weer warm, zo'n 29°C, gelukkig had ik een bidon fris drinkwater bij.  Mijn foto's staan bij Google.

  28-05-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  27-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecuetocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

  27.05.2017: Ik schreef me in voor 15 km en ging over verharde en enkele natuurlijke paden en wegen naar Vlierzele voor een eerste rustpost met frisdrank. Ik stapte daar een lus van ongeveer 7 km met gelukkig meer onverharde wegen tussen velden en in een bosje. Na nog een rustpauze met een frisdrank. Gezien de hoge temperaturen stonden de geopende flessen niet op de schenktafel maar lagen ze daaronder in emmers water, om voor zover mogelijk de dranken toch fris te houden. De laatste 5 km van de wandeling vielen beter mee dan de eerste drie.

  Het weer was prachtig: zonnig en warm, al kon je best 's morgens wandelen want 's middags was het al 30°C.  Mijn foto's staan bij Google.

  27-05-2017 om 21:06 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  25-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23e Egmonttocht, georganiseerd door Wsv Egmont Zottegem vzw

  25.05.2017: Ik schreef me in voor 18 km en wandelde over vooral verharde wegen (Zottegem ligt aan de rand van de Vlaamse Ardennen en veel paden worden verhard ten behoeve van wielertoeristen) naar Grotenberge (dus eigenlijk bijna een lus) waar een eerste rustpost was (Ten Berg, niet ver van de hoofdingang van domein Breivelde). Na deze rustpauze ging ik verder naar Oombergen waar de tweede rustpost was. Vervolgens keerde ik terug en het beste van de omloop was op 't laatste te beleven, een bezoek aan domein Breivelde, waar een deeltje van 14ha aan wandelwegen werd aangedaan.

  Het weer was lekker zonnig (nadat de ochtendmist was opgetrokken) bij een temperatuur van zo'n 25°C. Mijn foto's staan bij Google.

  25-05-2017 om 20:51 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  21-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Club Luik (eindronde)

  21.05.2017: E. Aalst - Club Luik: 0-1

  Nochtans, Eendracht deed ook zijn best om te scoren: Verstraeten, Van Tricht, De Rock, Diarra, Van Hoevelen. Ook de Luikenaars probeerden het en het lukte hen in de 87ste minuut toen Mauclet op de counter scoorde. Het zal moeilijk worden voor Eendracht, volgende zondag, maar moeilijk gaat ook.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala (57' Baras), Mitu, Van Tricht (72' De Coninck), De Rock, Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

  21-05-2017 om 20:05 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  20-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - Wolfsburg

  20.05.2017: HSV - Wolfsburg: 2-1

  Door bijna aaneensluitende files van Hannover tot Hamburg en omdat ik eerst in 't hotel incheckte, kwam ik een minuutje of zo na de aftrap in het stadion op mijn zitje terecht. De gasten leken de controle over de wedstrijd te hebben en dat resulteerde in het openingsdoelpunt. Mavraj kopte een hoge bal te kort buiten, zodat Jung (niet Gideon, natuurlijk, maar een bleekgezicht van Wolfsburg...) de bal kon aannemen en een flankpas sturen, Knoche kopte de bal binnen (23'). Gemopper en gesakker in de oosttribune (en de andere tribunes, behalve het bezoekershoekje). Holtby werd in het centrum vrijgespeeld en behield het overzicht: links waren Müller en Kostic vrij, Müller creëerde een vrije baan voor Kostic in de 16 en die knalde de bal vlak in de verre hoek (32'). Gejubel en gejuich in de oosttribune (en de andere tribunes, behalve het bezoekershoekje).  Beide spelers proberen nogmaals te scoren maar met dit gelijkspel ging de pauze in. 't Moment om een frisdrank te halen.

  In de tweede helft probeerden beide ploegen te scoren (hoewel Wolfsburg genoeg had aan een gelijkspel) via Gomez en Gregoritsch, de keepers hadden behoorlijk werk te doen. Wellicht de laatste kans: Sakai naar Kostic, die de bal naar het midden bracht. Pas twee minuten eerder kwam hij op het veld om Holtby te vervangen (wellicht "eindelijk" volgens enkele supporters rondom mij), wanneer Waldschmidt van op 5 m eencoudig binnen kopte en het stadion haast deed "ontploffen" (88').  De arbiter liet nog enkele minuten extra spelen (wegens enkele te behandelen blessures) maar floot dan eindelijk af. Al wie HSV een warm hart toedraagt, barstte uit in allerhande vreugdekreten en -gebaren. Vooral de harde kern in de noordtribune ging uit het dak: ze bestormden het veld en 't zag er net uit alsof HSV Duits kampioen werd.  Ik zag die supporters stromen van hun plaats naar het plein, intussen een groep goed geëquipeerde agenten, zelfs twee te paard, om de helft van het plein af te zetten. Gezien de HSV-supporters onmetelijk gelukkig en blij waren, hadden deze politiemensen niets te doen. 's Avonds op TV zag ik dat de ene helft van het plein echt vol stond (gezien het stadion bomvol stond: "pickepacke voll" in 't Duits) en de noordtribune was nog voor ongeveer de helft bezet (door supporters die er niet meer bij konden op 't gras).

  Tot spijt van wie 't benijdt: HSV blijft dus in eerste klasse en dit zonder barragewedstrijden!  Dat mag Wolfsburg maar doen (tegen Braunschweig en dan ook winnen).

  Gisdol (die op 't plein ook behoorlijk uit zijn dak ging maar in een interview zijn cool bewaarde) stelde de volgende spelers op: Mathenia - Sakai, Papadopoulos, Mavraj, Ostrzolek - Ekdal (70' Jatta), Jung - Müller (64' Gregoritsch), Holtby (86' Waldschmidt), Kostic - Wood.

  Kostic en Waldschmidt hebben dus de zeer belangrijke doelpunten gescoord (voor de invaller zijn allereerste, maar veel speelminuten heeft hij dan ook niet gehad: 348' in 14 wedstrijden) maar voor mij is de man van het seizoenseinde toch Mathenia. "Tweede" keeper, maar Adler zal "zijn tenen mogen uitkuisen", want wat Mathenia er zoal uit hield aan levensvatbare doelpunten, gisteren (en eerdere wedstrijden)...

  En daarmee zit dit seizoen er op. Volgend seizoen zijn er twee derby's meer want Hannover 96 promoveert ook, net als VfB Stuttgart. Mijn foto's staan bij Google.

  17.05.2017: Hoewel hij al 22 jaar is, werd Jung toch uitgenodigd voor de interland met de -21-jarigen voor het Europees Kampioenschap van die jeugdcategorie.

  20-05-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Sp. Hasselt (eindronde)

  17.05.2017: E. Aalst - Sp. Hasselt: 1-3, 2-3 n.v.

  Na 15' stond het al 1-0 door Van Hoevelen die raak kopte na een voorzet van Yala Lusala (1-0). Maar toen schoot Hasselt wakker en maakte de voorsprong van zondag jl. te niet: Matland raakte de paal bij een vrije trap en Sidibe werkte de terugspringende bal tegen de netten (43'); Jarju knalde een corner tegen de touwen (46'); Falko Geenens miste zijn interceptie bij een diepe bal en Bilican strafte dit genadeloos af (55'). Met die stand, 1-3, eindigde de reguliere speeltijd en werden de toeschouwers vergast op verlengingen.

  Het eerste kwartier vielen wel kansen maar geen doelpunten te noteren, dat was wel zo in de tweede helft van die verlenging, en tot groot geluk en tevredenheid van de thuisploeg en hun aanhang was het Baras die hiervoor zorgde, hij kopte de 2-3 binnen bij een hoekschop (107').

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven (63' Van Tricht), Van Hoevelen, Marmitte (86' Baras), Yala Lusala, Mitu, De Rock (109' Claeys), Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

  17-05-2017 om 23:16 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  14-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Sp. Hasselt - E. Aalst (eindronde)

  14.05.2017: Sp. Hasselt - E. Aalst: 1-3

  Mitu "vloog" er al snel in, er was geharrewar voor het Limburgse doel, en hij frommelde de bal binnen (7').  Mitu kwam alleen door, maar in plaats van te besluiten, probeerde hij De Rock aan te spelen, doch zijn balletje opzij was slecht gegeven en werd door een Hasseltse verdediger weggewerkt. Uit de eropvolgende hoekschop kon Falco Geenens scoren met een magistrale trap in de winkelhaak (44').  0-2 was dan ook de tussenstand bij de rust.

  Een kapriolerende bal kwam bij Jarju terecht, en die kopte voorbij VDN (53'). Mitu werd weer diep gestuurd, en kon dan wel afwerken, al moet het gezegd dat zijn schot nog afgweken werd door een Hasselts been (68').  Tiens, De Rock scoorde niet? Dat hij dat dan komende woensdag thuis doet.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala-Lusala, Mitu (77' Baras), De Rock, Verstraeten, De Man (71' Van Tricht), Geenens F. en Diarra (84' Claeys).

  13.05.2017: De contracten van assistent-trainer Carl De Geyseleer en keeperstrainer Ronny Schollaert werden met 2 seizoenen verlengd. Eerder was ook al met hoofdcoach Tom De Cock dezelfde overeenkomst bereikt. Er werd vrijdag een voorakkoord bereikt met centrale verdediger Kevin Ntika (21, 1m92) van Coxyde. De transfer wordt volgende week afgerond.

  14-05-2017 om 17:05 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

  14.05.2017: Ik schreef me - electronisch - in voor 16 km die me over verharde en onverharde wegen naar Neigem leidden. Daar dronk ik eerst wat alvorens de lus van 7 km aan te vatten. Op die lus deed ik even de rand van het Neigembos aan, om dan op beton en asfalt naar Berchem Bos te wandelen. Dat was een behoorlijk pittig eindje, en van de rand van dat bos naar de rand van Neigembos was gelukkig niet ver. Die tweede doortocht in het Neigembos was gelukkig ook langer en eindigde via het knuppelpad (of lange trap in planken). Bomen die onlangs door leeghoofden werden mishandeld met verf en nietjes (om papier op te hangen) heb ik niet gezien. Na nog een pauze in het parochiecentrum van Neigem (mij wel bekend van de Neigembostochten) keerde ik terug via Lieferinge naar Gooik-Strijland.

  Het weer was prima met zon en de ware temperatuur die je in mei mag verwachten, zo'n 20 °C. Mijn foto's staan bij Google.

  14-05-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  13-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, FC Schalke 04 - HSV

  13.05.2017: FC Schalke 04 - HSV: 1-1

  Als je de uitslag bekijkt, zou je zeggen: prima, tegen een best hoger geklasseerde club. Maar als je het wedstrijdverloop ziet, zou je denken dat ze een paar extra wedstrijden willen spelen... HSV viel wel aan, maar niet echt deskundig en de verdediging liet ook te wensen over. Bentaleb stuurde een voorzet van op de flank van links en vond in de 16 Burgstaller, die Mathenia met een kopbal-lob in de lang hoek uitschakelde (25'). Dan duurde het heel lang en HSV moest nog enkele kansen van de thuisploeg afweren tot de extra tijd, de 92ste minuut, toen HSV nog eens in de 16 van Schalke kwam, waar Waldschmidts schot geblokt werd, dan Holtby op 5 meter voor doel de bal voor de voeten viel, hij stuurde een diagonale pass naar Lasogga en die trapte de bal in doel. Ja, hij kan het nog.  Even later kreeg Schalke nog een hoekschop, maar de bal vloog even over de doellijn, en het doelpunt van Kolasinac werd dus afgekeurd.

  Van de concurrerende ploegen voor het behoud won enkel Mainz, dus als HSV, als 't hen belieft, volgende week wint van Wolfsburg, (dat gelijk speelde, net als Augsburg) moet er zelfs geen barragewedstrijd gespeeld worden. Volgende week moet de trainer de verdediging een beetje bijwerken: Diekmeier kreeg vandaag zijn 5de gele kaart te zien.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier (85' Lasogga), Papadopoulos, Jung, Sakai - Janjicic (78' Gregoritsch), Ostrzolek - Jatta (72' Waldschmidt), Holtby, Kostic - Wood.

  11.05.2017: HSV heeft de licentie beet wegens beantwoordend aan de voorwaarden, voor eerste maar ook voor tweede klasse. Dat de spelers er overmorgen en volgende week zaterdag maar voor zorgen dat die voor 2de klasse niet nodig is!!! De (minstens) 1300 supporters met 26 bussen (ook die uit Sankt-Vith) zullen het hen ginder wel inpeperen.

  Hoewel de gebroken rib van Adler goed geneest, doet hij dit seizoen niet meer mee, uit voorzichtigheid. Mathenia kan zich dus verder bewijzen.

  13-05-2017 om 20:36 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  11-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - KRC Gent (eindronde)

  11.05.2017: E. Aalst - KRC Gent: 1-0

  Het heeft lang geduurd en de supporters hebben veel doelpogingen (vooral van Eendracht) gezien eer in de 67ste minuut Van Tricht een voorzet gaf aan De Rock en die hem deskundig tot winnend doelpunt scoorde. Vanaf nu (zondag naar Hasselt) zijn er steeds heen- en terugwedstrijden.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, De Rock (82' Baras), Verstraeten, De Man (63' Van Tricht), Geenens F. en Diarra.

  11-05-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  07-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentewandeling, georganiseerd door Burchtstappers Herzele

  07.05.2017: Ik schreef me in voor 16 km die me over voor ongeveer 50% uit verharde wegen bestond leidde naar Woubrechtegem via Bovendaal. Daar permitteerde ik mij een frisdrank en een sanitaire stop alvorens een lus te stappen die voor het overgrote deel verhard (beton & asfalt) was, met slechts drie stroken onverhard. Na nog een frisdrank en sanitaire stop keerde ik terug naar Herzele, waar ik de treikpleister, de Burchtruïne, gemist heb.

  Het was bewolkt bij zo'n 13°C, mijn foto's staan bij Google.

  07-05-2017 om 21:32 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - 1. FSV Mainz 05

  07.05.2017: HSV - 1. FSV Mainz 05: 0-0

  Allez, de eerste van nog 9 te halen punten is "binnen", nog zes te rapen... Er waren wel kansen aan beide zijden, maar niet echt uitgesproken. Gelukkig lieten vooral Jung en Papadopoulos Mathenia niet in de steek, zodat deze toch de 0 kon houden.

  Gisdol stelde de volgende ploeg op; Mathenia - Diekmeier (88' Ostrzolek), Papadopoulos, Mavraj, Sakai - Janjicic, Jung - Hunt ( 82' Gregoritsch), Holtby (68' Jatta), Kostic - Wood.

  03.05.2017: Djourou, Behoui en Götz betalen het gelag voor de resultaten van de recentste weken en staan niet meer in de kern van ongeveer 16 spelers. Van eerstgenoemde neem ik het aan, zijn beste tijd als verdediger lijkt al een tijdje voorbij. Maar de andere 2 hebben nauwelijks kans gekregen om te tonen wat ze kunnen. Smijten ze er op training met hun klak naar?

  02.05.2017: Henrik Giese komt volgend seizoen naar Hamburger SV. De 28-jarige heeft in dit seizoen 31 wedstrijden voor KSV Hessen Kassel in de "provinciale" (zuid-westen) afgehaspeld en twee keer gescoord. De linksvoetige speelde vooral als centrale verdediger maar kan ook op de linker verdediging of als defensieve middenvelder uitgespeeld worden. Bij HSV is de man uit Kiel voor de U21-ploeg voorzien (als 28-jarige?). Hij moet in de toekomst de HSV-jongeren leiden. Hij heeft bij Hessen Kassel bewezen dat hij dat kan. Bovendien is hij dus Noord-Duitser, hij kent de mentalieit en zal zich dus rap in Hamburg integreren.

  07-05-2017 om 20:24 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Winkel Sport - E. Aalst (eindronde)

  07.05.2017: Winkel Sport - E. Aalst: 0-4

  Vooraf hadden enkele Eendracht-spelers via Het Nieuwsblad laten blijken dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden, maar aan de uitslag te zien, waren ze nogal voorzichtig.

  Het schot van Yala Lusala week af en viel achter Dhoest in doel (7'). De Rock trapte de penatly, gefloten wegens een fout op De Man, tegen de netten (14'). 0-2 was de score bij de rust. Falko Geenens kopte raak na een hoekschop (66'). Op de tegenaanval maakte Mitu er 0-4 van (72'). Inderdaad, tussenin waren er natuurlijk nog kansen, ook voor de thuisploeg, maar Van Den Noortgaete hield de 0.

  De Cock moet wel tevreden zijn over de inzet van: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala (78' Van Tricht), Mitu (80' Baras), De Rock (83' Claeys), Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

  02.05.2017: Vanmiddag werd in het bondsgebouw geloot voor de eindronde in de Tweede Amateurliga. Eendracht Aalst speelt aanstaande zondag meteen een topper op het veld van Winkel Sport. De winnaar mag het op donderdag 11 mei in eigen huis opnemen tegen RC Gent-Zeehaven, dat net als Olsa Brakel vrijgeloot werd in de eerste ronde, de "sjansaars".

  Zondag 7 mei om 15u00:
  1. Winkel Sport - Eendracht Aalst
  2. Rupel Boom - Thes Sport

  Donderdag 11 mei om 20u30:
  Winnaar 1 - RC Gent-Zeehaven
  Olsa Brakel - Winnaar 2

  In die derde ronde, oftewel de halve finale, komt er een loting met de 2 Vlaamse winnaars, de Waalse winnaar en een ploeg uit de Eerste Amateurliga. Vanaf hier worden er heen- en terugwedstrijden gespeeld.

  De overgang van linksachter Jan Mertens wordt deze week geofficialiseerd. Hij komt over van KSV Temse en tekent voor 1 seizoen.

  07-05-2017 om 20:19 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  01-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30e Disteltochten, georganiseerd door Wandelclub De Zilverdistel

  01.05.2017: Ik schreef me in voor 18 km (wat er iets minder was) en deze omloop leidde mij naar Sint-Gillis over verharde wegen en natuurlijke paden. Na een frisdrank maakte ik een lus over nog meer onverharde paden, tussen weiden, langs vijvers en door wat bos. Terug in de rustpost genoot ik nogmaals van een frisdrank en keerde dan terug, op het einde deed ik wat sight-seeing in dit stadje met de achterkant van het justitiepaleis, de Brusselse Poort, de Grote Markt.

  Het weer was iets minder leuk dan gisteren, wegens vooral bewolkt, maar gelukkig droog. Mijn foto's staan bij Google.

  01-05-2017 om 20:38 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!