NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  11-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - St.-Niklaas

  11.03.2012: Eendracht Aalst - St.-Niklaas: 1-3

  Dat resultaat vond ik al op Teletekst, en op de site van de thuisploeg lees ik dat Eendracht startte met Kestens die terugkeerde na een gele schorsingsdag. Aalst combineerde enkele keren in het openingskwartier maar pas na 16 was er een eerste hoekschop. Eendracht was dan al De Castro kwijt, de verdediger werd vervangen na een trap op zijn enkel. De eerste grote kans viel voor de bezoekers. Schoonjans kon het leer even aantikken, de bal hobbelde voorbij de rechterpaal. Nog voor het halfuur lukte het wel, Glouftsis zette zich door, bal acheruit & Vandermarliere werkte beheerst af, 0-1. In de 33ste minuut opnieuw SK Sint Niklaas, hoekschop Petrovic & Gaye met de kopbal naar 0-2. De reactie kwam van Aalst via Depoitre, vanop 15 meter maar Willockx werkte in hoekschop. Meteen na de rust was het dan toch aan Aalst, na pogingen van Depoitre en Gallucci trapte De Schutter de aansluitingstreffer binnen (1-2). Op aangeven van Gallucci kopte de ingevallen Crispijn bijna de gelijkmaker binnen, doelman Willockx pareerde. Aan de overzijde liet Balaj de ruimte aan Munyaneza, hij trapte de 3-1 binnen. En toch voorkwam Van den Noortgaete nog 2 doelpunten.

  11.03.2012: Op de website van Eendracht staat nu te lezen dat Van Renterghem er wel door het clubbestuur van op de hoogte gebracht was dat Boskamp advies inzake mogelijke transfers zal geven in de tijd die komt. Zoals eerder door de club meegedeeld, krijgt Boskamp weliswaar geen officiële functie binnen Eendracht Aalst. Sportief manager Van Hauwermeiren en coach Van Renterghem dragen zonder inmenging van buitenaf de sportieve eindverantwoordelijkheid. In het kader van de goede persoonlijke relatie die Boskamp met Eendracht Aalst onderhoudt, zal de gewezen Gouden Schoen vrijblijvend advies verstrekken. Het clubbestuur, coach Van Renterghem en de hele sportieve cel betreuren de manier waarop bepaalde media getracht hebben aan stemmingmakerij te doen rond dit onderwerp, als zou er hierover onenigheid in de club bestaan.

  09.03.2012: Volgens wat ik vandaag in Het Nieuwsblad las, zou trainer Van Renterghem niet erg blij zijn met het bericht dat Boskamp voor de transfers zou zorgen (dat doet hij gratis en voor niets), vooral dan dat dit bericht bekend gemaakt werd vooraleer Boskamp zijn eerste transfer had gerealiseerd. De coach vindt het niet kunnen dat de Boskamp nu al met de pluimen gaat lopen.

  11-03-2012 om 20:08 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, FC Schalke 04-HSV

  11.03.2012: FC Schalke 04-HSV: 3-1

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny - Diekmeier, Bruma, Westermann, JansenRincón (82’ Skjelbred), Kacar - Sala (59’ Töre), Ilicević (59’ Son) - Arslan - Petrić. De thuisploeg wordt getraind door ex-HSV-coach Stevens, die destijds HSV verliet om bij zijn familie te zijn (is die mee uitgeweken naar Duitsland? ).

  Ik pik in bij de rust via http://sports-livez.com. maar moet tijdens de wedstrijd wel van kanaal veranderen. HSV staat dan al 3-1 achter, op de website van HSV lees ik over de eerste helft dat met het zelfvertrouwen van acht uitwedstrijden na elkaar zonder nederlaag de roodbroeken behoorlijk aanvallend gespeeld hebben. Maar al na vijf minuten kwam de eerste schok. Bij de eerste aanval van Schalke geraakte de bal in het net. Jansen (nogal veel geviseerd door Schalke-verdedigers, alvast in de tweede helft) en Ilicević lieten op de linker zijde Uchida lopen en diens flank vond het hoofd van Pukki (1-0). Door de vroege achterstand liet HSV zich echter niet ontmoedigen, er werd verder naar voor gespeeld. De grootste kans verkeek Ilicević in de 18ste minuut, zijn schot werd in het laatste moment geblokt door Uchida. Op dat ogenblik had HSV 60% balbezit en ongeveer 6:1 schoten op doel laten aantekenen. Maar in de tegenaanval was Schalke erg gevaarlijk. Een eerste poging war er in de 25ste minuut wanneer Huntelaar in de steeg speelde en Jones vrij voor Drobny opdook. Maar onze keeper weerde met een mooie voetafweer af. Slechts een minuut later was het dan toch prijs. Na een hoekschop stond Metzelder volledig vrij en trapte van op 6 meter binnen (2-0). Het spel stond ondersteboven. Wanneer de scheidsrechter in de 33ste minuut na een onschuldig vasthouden door Westermann tegen Huntelaar bij een hoekschop nog onterecht naar de penaltystip wees, herinnerde het spel weer aan de thuismatch tegen VfB Stuttgart. Huntelaar liet zich het geschenk niet afnemen en scoorde (3-0). Maar Hamburg verstopte zich niet. Kacar trof net voor de rust voor de psychologisch belangrijke tussenstand van 1-3 (in de 45ste minuut). Niet alle hoop was vervlogen.

  Schalke verdedigde goed en liet slechts weinig mogelijkheden aan Hamburg. Verder dan de 16 m geraakte blijkbaar niemand. Petrić had met zijn trap na een korte afweer nog de beste kans in de 78ste minuut. Maar ook Schalke beperkte zich tot het hoogstnodige. Raúl kreeg ver in de tweede helft een vermeldenswaarde mogelijkheid maar trapte over doel. Met de inbreng van Son en Töre, terug na een blessurepause, probeerde Fink nog eens alles, maar het hielp niet veel. Jones verkeek kort voor het einde nog een goede kans (89’). In de allerlaatste minuten hadden Petrić en Westermann dan nog een mooie kans op de aansluittreffer, maar dat werd hen niet gegund (op internet-TV “zag” ik de bal er in gaan, zo’n uitgesproken kans was het, Westermann trachtte overigens de "rebound" van Petrić binnen te trappen). Zo eindigde de wedstrijd met de tussenstand. En HSV moet vaststellen dat er wel goed gespeeld was maar onnodig verloren werd.

  09.03.2012: In de nasleep van het bericht dat Petrić er volgend seizoen niet meer zal bij zijn, herinnerde ik me ineens gelezen te hebben dat op hem gerekend werd om de jongeren bij te staan bij hun integratie in de ploeg. Maar dat was een idee van de toenmalige trainer, Önning, niet van Arnesen, blijkbaar.

  Arnesen is terug van zijn bezoek aan Chelsea, maar in zijn interview aan het webteam repte hij met geen woord over Lukaku. En voor overmorgen is Jarolim geelgeschorst, hopelijk wordt hij niet te zeer gemist.

  06.03.2012: HSV dient dan toch geen protest in tegen de straf die Guerrero kreeg.

  Petrić mag dus zijn schup kuisen over twee maanden, maar wie er wel mag komen, is Maximilian Beister. Hij was uitgeleend aan Fortuna Düsseldorf (tweede klasse) maar heeft al een contract getekend tot 2016.

  Op de website noch in de nieuwsbrief van HSV is er sprake van Lukaku over wie Arnesen deze week in Londen gaat praten. Ik denk dat dit is omdat website en nieuwsbrief enkel iets melden als het echt zeker is.

  05.03.2012: Wel, dat had ik van hem niet verwacht, ik dacht dat hij zou blijven tot aan zijn pensioen. Maar misschien is het Arnesen die van HSV een Duits Chelsea wil maken... Behalve hij zijn er nog 5 spelers van die Londense club overgekomen (maar daarom niet voor zeer lange tijd). Dit staat nl. te lezen op de website van HSV (de vertaling is van mij, natuurlijk): de wegen van HSV en Mladen Petrić (31) zullen bij het einde van het seizoen uit elkaar gaan. "Het was voor beide belangrijk over dit onderwerp snel helderheid te verschaffen," beklemtoont Arnesen. De sportdirektor had Petrić en zijn raadgever (of heet zijn job manager?) Struth op maandagavond meegedeeld, dat de club zijn aanvaller geen nieuw contract zal aanbieden. Het huidige contract loopt af op 30.6.2012. "Mladen heeft veel (en mooie en spectaculaire zoals twee jaar/twee seizoenen geleden op Sclessin, vergeet hij te zeggen) doelpunten voor HSV gescoord en uitmuntende prestaties gebracht – en zal dat zeker nog tot het einde van het seizoen doen (daar reken ik ook op ). Hij was en is een belangrijke speler (en bijzonder populair ook). Maar in de toekomst zullen wij ons anders oriënteren, de ombouw van de ploeg aandrijven (is dat dan defensiever?). Daarom zullen wij nog sterker op jonge speler rekenen en de weddestructuren verder verslanken," zo zei Arnesen. Amai, kost hij zoveel? Is hij zijn wedde niet (meer) waard?

  Petrić, die in tot nog toe 127 wedstrijden (oefenwedstrijden niet inbegrepen) voor HSV 60 doelpunten (een gemiddelde van 1 doelpunt op 2 wedstrijden!) scoorde, toonde zich begripvol: "Er is nu een besluit waarmee ik kan leven. Ik wou graag nog een contract van lange duur tekenen. Dat is bij HSV niet mogelijk. Voor mij draait alles er nu om, samen met mijn clubcollega's, het lopende siezoen op verstandige wijze tot een eind te brengen. Dan zal ik zien waarheen mijn weg voert."

  Nu ja, spelers komen en spelers gaan, ander en beter (maar wellicht eerder "ander" dan "beter"), ...

  "Weddestructuren verder verslanken"? Waarom willen de VRT en Het Nieuwsblad ons dan wijsmaken dat HSV naar Lukaku lonkt? OK, op uitleenbasis weegt hij misschien niet zo zwaar op het budget als mocht hij een transfer bekomen hebben. Chelsea-coach Villas-Boas werd gisteren ontslagen wegens de laatste weken te veel wedstrijden verloren, Lukaku (18, 13 jaar jonger dus dan Petrić) kijkt na het ontslag van de Chelsea-trainer uit naar nieuwe speelkansen, maar dat houdt onder andere HSV niet tegen om expliciet naar de Belgische aanvaller te lonken. Arnesen reist morgen naar Londen om er met Chelsea te praten over een uitleenbeurt van Lukaku volgend seizoen. De Deense ex-topvoetballer heeft nog steeds goede banden met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich (behoorlijk rijke vent, maar die sponsort dus geen nieuw contract voor Petrić ).

  Overigens riskeert Guerrero een schorsing van 7 weken resp. 8 speeldagen wegens zijn rode kaart, eergisteren tegen Stuttgart wegens fout op de keeper. Arnesen voorziet wel een interne sanctie maar met die straf is hij het niet eens en HSV zou dus kunnen verweer indienen. De Peruaan had zich intussen al telefonisch verontschuldigd bij Ulreich en weet dat die zich niet bezeerd had.

  11-03-2012 om 20:03 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  05-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - Sp. Charleroi

  04.03.2012: Eendracht Aalst - Sp. Charleroi: 1-2

  Deze uitslag zag ik op Teletekst. Dit staat op de website van de thuisploeg: bij Aalst werd Van Damme na een gele schorsingsdag weer gerecupereerd. Moreels is nog altijd out en Van Renterghem alsook Vervaeke mochten starten. Aalst kwam meteen dreigen met een schot van Gallucci net over de dwarsligger. De wedstrijd bleef dan heel gesloten, de tweede in het klassement speelde duidelijk met respect voor de wit-zwarten want er werd amper druk gezet. Wel viel meteen op dat Charleroi fysiek sterkere voetballers lopen heeft. Op het halfuur dreigde De Castro, maar de bezoekende doelman Coqu stond op de goede plaats. Charleroi duwde dan naar het einde van de eerste helft het gaspedaal in en scoorde op enkele minuten tijd twee keer. De eerste keer wel uit buitenspelpositie. Twee keer ook rondde spits Gnohéré een combinatie perfect af. Scoren aan 100% heet dat want verder geen bal tussen de palen voor de Carolo’s. In de tweede helft kreeg de bezoekende kapitein Tormena zijn tweede gele kaart en moesten Charleroi verder met tien, Aalst kon dat evenwicht echter nooit verzilveren. Depoitre kopte te zwak op de keeper, De Castro zag een schot voorlangs zoeven, 6 minuten voor tijd knalde Depoitre op de paal. In een mager slotoffensief kon Yombo wel de bal nog heerlijk mooi in de rechterwinkelhaak binnentrappen maar meer zat er niet in voor Aalst. Cousin kreeg nog op domme wijze rood na een trap op een Charleroi verdediger.

  01.03.2012: Eendracht Aalst heeft zich voor volgend seizoen versterkt met twee middenvelders. Lauden Hugelier van Moeskroen Peruwelz en Thomas Weydisch van Racing Mechelen bereikten gisteren een overeenkomst voor twee seizoenen. De 22-jarige Hugelier scoorde dit seizoen al vier keer voor de autoritaire leider in derde klasse A. Ook de voorbije seizoenen was hij als middenvelder telkens goed voor zo'n half dozijn doelpunten. Hugelier speelt al jaren voor de Waalse club, ook al in de periode voor de fusie. Vorig seizoen werd hij met zijn club kampioen in vierde nationale. Weydisch (24) genoot zijn jeugdopleiding bij RSC Anderlecht. De offensieve linkerflankspeler speelde in tweede klasse bij UR Namur en KMSK Deinze, van waar hij naar Racing Mechelen trok. Bij die club promoveerde hij van vierde naar derde klasse. Beide spelers zijn aan het einde van het seizoen aan het einde van hun contract bij hun club en komen dus transfervrij naar SC Eendracht Aalst.

  05-03-2012 om 19:11 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!