NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  28-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: HSV - FC Ingolstadt 04

  27.02..20116: HSV - FC Ingolstadt 04: 1-1

  In de zevende minuut reeds trapte Drmic de roodbroeken op voorsprong en met die tussenstand gingen de ploegen naar de kleedkamers. In de 61ste minuut verwerkte Hinterseer een hoekschop tot doelpunt. De arbiter was niet erg constant, de ene keer mocht niets en trok hij meteen de gele kaart, de andere keert greep hij niet in.

  Labbadia stelde de volgende ploeg op: Adler - Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Jung, Holtby - Müller (46' Ilicevic), Hunt (73' Kacar), Drmic - Rudnevs (79' Lasogga). Bahoui was al op de bank geraakt, hopelijk moet hij zijn naam niet veranderen in Bahnon...

  28-02-2016 om 20:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, K. Londerzeel SK - Eendracht Aalst

  26.02.2016: K. Londerzeel SK - Eendracht Aalst: 4-1

  Het weerzien met Verhoeven (keeper) en Van Eyk kende dus geen leuk resultaat, maar het was toch niet Van Eyk die tegen zijn gewezen werkgever scoorde. De thuisdoelpunten kwamen van De Groodt (8'), Christiaens ('41), Dellevoet (81', op penalty) en Vits (84'). Tussendoor scoorde Bokila de gelijkmaker in de 23ste minuut.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Lievens M. (53' De Man), Gaye (58' Bael), Gillis (67' Lusamba), Geenens J., Bogaerts, Van Damme, Trompet, Martin, Janssens en Bokila.

  24.02.2016: Het Sportcomité van de Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft zopas beslist dat de wedstrijd Eendracht Aalst - KSV Bornem van 5 februari wordt omgezet in een 0-5-forfaituitslag. De wedstrijd werd drie minuten voor tijd, bij een 2-4 tussenstand, gestaakt omwille van racistische spreekkoren van een groepje passanten bij de carnavalsmatch aan het adres van de grensrechter (verwijzingen naar zijn hoogstwaarschijnlijke godsdienst alsook aan Daesh). Onze club krijgt tevens een voorwaardelijke straf van een wedstrijd achter gesloten deuren. Als er zich binnen het jaar gelijkaardige feiten voordoen wordt de straf effectief (maar ik zie dat niet meteen gebeuren). Er is ook een boete van 2.500 euro waarvan de helft met uitstel. Het clubbestuur is ervan overtuigd dat de vaste Eendracht-supporters niet meedoen aan dergelijk wangedrag (op Facebook heb ik de getuigenis gelezen van een echte supporter waaruit moet blijken dat het hooligans van FCV Dender EH zouden geweest zijn) en roept iedereen (dus ook "toeristen"), die naar onze wedstrijden komt, op om dit in de toekomst te vermijden. Racisme wordt niet getolereerd binnen SC Eendracht Aalst (nergens, denk ik). Ik vind dat het nogal meevalt, de drie punten gaf de ploeg toch al weg en 1225 EUR betalen, daar zal de penningmeester de broek hopelijk niet aan scheuren.

  21.02.2016: De club bereikte een akkoord met de RSZ om een heel belangrijk deel van de achterstallen direct af te lossen en het restant in een afbetalingsplan te gieten. Dit is uiteraard ook goed nieuws in het kader van de licentieaanvraag voor de Eerste Amateurliga want een akkoord met de RSZ is een noodzakelijke voorwaarde om die licentie te verkrijgen.

  28-02-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  27-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Haren, georganiseerd door Euraudax België

  27.02.2016: Om half tien floot Raymond voor de start van de groepswandeling van 25 km die ons leidde langs de stations Haren Zuid en Haren (centraal of noord ), ondertussen reden de treinen vlot heen en weer. Van Haren en Diegem (met wagenrust op 't kerkplein) ging het naar Woluwe, zowel Sint-Pieters als Sint-Lambrechts, met de aaneensluiting van parken: Hof ter Mussche (met seminarielocatie ), het Park van Woluwe en terug via Evere.

  Ons Heer is een euraudaxere: het weer was mooi, zonnig, weliswaar met lage temperaturen, maar al wandelend (en ploeterend door enkele modderpoelen) warmt een mens toch op.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/EuraudaxHaren16

  27-02-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  21-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3e Zwalmse 12 Dorpentocht, georganiseerd door Op Stap Zwalm

  21.02.2016: Ik schreef me daar in voor 10 km (dat er uiteindelijk 11,4 km waren) omdat ik tijdig terug thuis moest zijn alvorens de centrumstraten afgesloten werden voor het carnaval. Die afstand leidde mij over asfalt en beton naar Sint-Denijs-Boekel voor een rustpauze en een plaatselijke lus. Hier waren wel twee stroken natuurlijke paden, de eerste was de langste maar ook in het begin de risicovolste want het pad helde schuin af en was natuurlijk al glad van de modder en de reeds gepasseerde wandelaars, en men kon zich slechts aan prikkeldraad vasthouden. Ook de terugweg van Boekel naar Zwalm was weer geasfalteerd of gebetonneerd.

  Het weer viel nogal mee, eerst wat gemiezer, en dan droog, bij zowat 10°C. Mijn foto's staan hier:

  https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/3eZwalmse12Dorpentocht16

  21-02-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  20-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, KSV Oudenaarde - Eendracht Aalst

  20.02.2016: KSV Oudenaarde - Eendracht Aalst: 1-3

  De eerste kans was voor de thuisploeg. Na balverlies van De Man ging Martens met het leer aan de haal. Diens voorzet werd door Van Tornhout overgenomen maar Van Den Noortgaete redde knap. Eendracht reageerde gevat maar Lusamba zag zijn poging langs de verkeerde kant van de paal verdwijnen. In het daaropvolgende kwartier was de minuut applaus voor de betreurde Viktor De Coker zowat het enige noemenswaardige feit. Nadat Vanwildemeersch een goede mogelijkheid voorlangs mikte, was het Eendracht dat halverwege de eerste helft op voorsprong klom. Lusamba legde de bal breed tot bij Bogaerts en onze middenvelder trapte de 0-1 voorbij Frans (24'). Even later zoefde een vrije trap van Janssens maar net naast de verste paal. Hoewel wit en zwart op dat moment het betere van het spel had, kon Oudenaarde toch op gelijke hoogte klimmen. Een voorzet van op de rechterflank werd door Vervaecke in doel gedevieerd (36'). Van Den Noortgaete voorkwam zelfs erger door een schuiver van Van Wymeersch onschadelijk te maken. Bij de daaropvolgende corner leek onze keeper de bal achter de doellijn af te weren maar scheidsrechter Ottevaere had blijkbaar een fout geconstateerd en kende Eendracht een vrije trap toe. Uiteraard tot ongenoegen van de thuisspelers en dit kwam hen duur te staan want aanvalsleider Van Tornhout kreeg in dezelfde fase twee keer geel en werd uitgesloten. Oudenaarde trok zo met een pion minder de rust in bij een 1-1 tussenstand.

  Oudenaarde koos er voor om een goede organisatie op poten te zetten en rekende op snelle uitbraken langs Martens en Vervaecke. Eendracht slaagde er niet in om de afweer uit verband te spelen en kwam niet verder dan enkele ongevaarlijke hoekschoppen. Coach Geeraerd probeerde hier met zijn wissels verandering in te brengen en dit loonde. Een kwartier voor tijd was het namelijk invaller Bael die de 1-2 scoorde na de eerste vlotte combinatie uit de tweede helft (75'). Ondanks de numerieke minderheid trok onze tegenstander meteen naar voor maar Belmans kende geen succes. Zijn eerste poging week af en ging maar net naast en bij de volgende mogelijkheid redde Van Den Noortgaete met de voet. In de slotfase was het pompen of verzuipen bij enkele opeenvolgende corners. De storm werd overleefd en op de counter maakte de doorgebroken Bokila er zelfs nog 1-3 van(92').

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Gillis, De Man (64' Trompet), Lievens M. (45' Labiad), Bokila, Martin, Janssens, Van Damme, Lusamba (71' Bael), Gaye en Bogaerts.

  11.02.2016: Eendracht Aalst zal in de komende dagen haar licentiedossier indienen voor de Eerste Amateurliga. De deadline daarvoor is maandag 15 februari. Het clubbestuur stelt alles in het werk om deze licentie ook te bemachtigen. De kans is reëel dat Eendracht daarin slaagt, zekerheid is er echter pas na de bekendmaking die voorzien is eind maart, begin april. Omdat het nieuwe bestuur nog maar kort aan het bewind is, zal het na de licentieaanvraag nog extra documenten toevoegen. Daarvoor is er nog tijd tot 15 maart.

  In de Eerste Amateurliga komen door de competitiehervorming de negen tweedeklassers die niet weerhouden worden voor de profcompetitie in Eerste Klasse B. Daaraan worden de 7 beste derdeklassers toegevoegd (zoals de rangschikking er nu uit ziet, is Eendracht daar bij). De eerste twee uit het eindklassement van Derde Klasse A en Derde Klasse B promoveren rechtstreeks. De ploegen tussen plaats 3 en 6 spelen onderling per reeks een eindronde (nu zou dat dus ook Eendracht zijn). De twee winnaars van de eindronde stijgen ook. De verliezende eindrondefinalisten van 3e A en 3e B maken onder mekaar uit wie het laatste ticket voor de Eerste Amateurliga bemachtigt. Uiteraard enkel teams met een licentie kunnen promoveren of deelnemen aan de eindronde.

  08.02.2016: Eendracht Aalst moet op woensdag 24 februari verschijnen voor het Sportcomité Amateurvoetbal van de Belgische Voetbalbond, naar aanleiding van de racistische spreekkoren van een groepje onbekenden aan het adres van de lijnrechter tijdens de carnavalsmatch. De club bereidt een verdedigingsdossier voor. Er is door de veiligheidsdiensten een onderzoek gestart naar de amokmakers, hopelijk zijn die tegen 24 februari geïdentificeerd. Het comité zal beslissen of de wedstrijd herspeeld moet worden dan wel of een forfaitscore zich opdringt. Eendracht Aalst riskeert ook een wedstrijd achter gesloten deuren. De amokmakers kijken aan tegen een stadionverbod.

  20-02-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  19-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: Eintracht Frankfurt - HSV

  19.02.2016: Eintracht Frankfurt - HSV: 0-0

  Hij wou er echt niet in, die bal, hoezeer ze ook geprobeerd hebben, vooral Rudnevs, maar ook Drmic en Müller. Wel vijf kwartieren lang pleegden ze de ene poging na de andere, direct of vanop een stilstaande fase. Dan begon de vermoeidheid wat mee te doen en bracht Labbadia frisse benen in het gelid, maar ook Lasogga vermocht de score niet te openen. De thuisploeg had ook wel enkele kansen, maar niet zoveel en gelukkig met even weinig meeval.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Jung, Holtby - Müller (67' Ilicevic), Hunt, Drmic (80' Kacar) - Rudnevs (71' Lasogga).

  XX

  19-02-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  14-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: HSV - Bor. M'gladbach

  14.02.2016: HSV - Bor. M'gladbach: 3-2

  Bor. M'gladbach is zijn naam als "zwart beest voor HSV" nu echt wel kwijt.  Johnson bracht echter de bezoekers op voorsprong (14'). Maar HSV sloeg terug: Jung scoorde met medewerking van Hinteregger de gelijkmaker (38'), Rudnevs bracht zijn ploeg drie minuten later op voorsprong (41'). Ook na de pause speelde HSV moedig voort en verhoogde door Ilicevic tot 3-1 (80'), hij zal nu wel absolutie krijgen van de trainer, zeker (hij gaf een 10-tal dagen terug tijdens een training Gregoritisch een kopstoot en werd daarvoor door Labbadia geschorst voor de wedstrijd tegen Keulen)?  Raffael verkleinde het doelpuntenverschil nog wel (88'), maar de drie punten bleven in Hamburg.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Cléber, Spahic, Ostrzolek - Jung, Holtby - Müller (66' Ilicevic), Hunt (90' Kacar), Drmic - Rudnevs (79' Diekmeier).

  14-02-2016 om 20:08 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  07-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: HSV - 1. FC Köln

  07.02.2016: HSV - 1. FC Köln: 1-1

  Terwijl ik aan het smullen was op het ledenfeest van "mijn" nieuwe wandelclub, De Pajotten Hekelgem, gaf HSV dus de carnavalisten van Noordrijn-Westfalen partij. Zoller bracht die laatsten kort voor de pauze op voorsprong (41'), Müller maakte kort na het begin van de tweede helft gelijk (47'). Verdere pogingen van beide kanten werden deskundig gehinderd door Adler en Horn.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Cléber, Ostrzolek - Kacar (67' Jung), Holtby - Müller, Hunt, Drmic (85' Schipplock) - Lasogga (46' Rudnevs).

  01.02.2016: HSV heeft aangeworven, de Zweedse international (en dus een der tegenstanders van de Rode Duivels in Frankrijk ) met Marokkaanse roots, Nabil Bahoui, heeft een contract bij HSV getekend tot de zomer van 2018 (hij komt van Al-Ahli Djidda), hij komt de aanval versterken. En dan komt Josip Drmic, een verdediger voor de linker flank, van Bor. M'gladbach op uitleenbasis tot het einde van dit seizoen.

  07-02-2016 om 20:51 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  05-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Eendracht Aalst - KSV Bornem

  05.02.2016: Eendracht Aalst - KSV Bornem: 2-4

  Deze keer kregen de supporters van Las Fiestas een "vlammende salami": een smalle buis uit isomo en daarin gekleurde lampjes die met een drukknop op een der uiteinden aangezet worden, in drie standen, rap, gemiddeld en traag knipperen, de vierde stand is gewoon zonder licht. Na wat show van onder andere Voil Janetten (géén travesties! ) werd de wedstrijd op gang gefloten en getrapt door Prinsj Carnaval, Dennis. Het duurde een tijd over en weer geprobeer toen Bael (28') en even later Martin (40') de score opende resp. verdubbelde. En met die leuke tussenstand gingen de ploegen naar de kleedkamers.

  In de tweede helft keerde de wedstrijd helemaal en Weuts (54') en De Paepe (55') zorgden voor een gelijke stand, Van Den Noortgaete deed zijn best het derde doelpunt te vermijden, maar kreeg de rode kaart getoond wegens een noodgreep. Het duurde enkele minuten vooraleer de tweede keeper, D'Hauwers, op de doellijn stond, helaas kon hij de penalty van Weuts niet weren (67'). Ben Ahmed bracht de eindscore tot stand (80') en toen begon het gedoe. Blijkbaar had de lijnrechter aan de kant van de staantribune een even allochtone naam als de maker van het vierde doelpunt van de bezoekers, en werd die verbaal aangepakt over o.a. Daesh. Dat stak hem op de duur zodanig tegen dat hij zijn beklag ging doen bij de arbiter, die de wedstrijd liet stilleggen. Ik profiteerde van deze onwelkome pauze om de middeleeuwse sanitaire infrastructuur te bezoeken (geen vuilnisbakje in 't WC, geen lavabo; een groot verschil met de toiletten nabij het secretariaat), toen ik terug kwam, kwamen even later de Eendracht-spelers een beetje trainen op 't veld en nog wat later kwamen de bezoekers ook. Er werden nog enkele minuten gespeeld, maar de eerdere pogingen tot herstel van de orde van o.a. clubfotograaf Yves, manager Sven en enkele stewards ten spijt, werd nog verder geroepen naar de lijnrechter en de wedstrijd werd dan helemaal afgefloten. A propos: de zes doelpunten vielen dus allemaal aan de kant waar geen tribune staat, ver van mij, dus...

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Lievens, Gaye (74' Trompet), Gillis, De Man, Van Damme (67' D'Hauwers), Bogaerts, Janssens, Bael, Martin en Bokila.

  Terug thuis las ik op Facebook dat een Eendracht-supporter in vak K de amokmakers had gevraagd te stoppen met hun gezever. Hij denkt dat het supporters (sic) waren van de fusieploeg aan de Dender omdat ze constant over die ploeg aan 't babbelen waren. Zou het? Ik kan me niet voorstellen naar eender welke wedstrijd van FCV Dender EH te gaan kijken om daar iemand uit te schelden, en van andere Eendracht-supporters kan ik het me ook niet voorstellen. Eendracht zelf veroordeelt natuurlijk wat er gebeurd is (want het loopt het risico op een forse boete, herspelen van de wedstrijd - maar dat denk ik niet - of een forfaitscore - de 3 punten zijn alleszins mee naar Bornem) en hoopt de onverlaten te kunnen identificeren op de bewakingscamera's. Dat die dan maar bijeenleggen voor de boete.

  03.02.2016: De stad Aalst zal een waarborg van 500.000 euro stellen tot uiterlijk 31 december 2018. Er zijn wel enkele strengen voorwaarden aan verbonden. Het is een borgstelling, geen lening of schenking, met de garantie voor een apart op te richten vzw structuur voor de jeugdwerking, voor een voldoende rapportering over Eendracht Aalst aan de stad, voor een controle op de nieuw samen te stellen beheersorganen, alsook voor een nieuw te ondertekenen huurovereenkomst. De stad ziet in de borgstelling een heel sterk signaal naar de club, naar de supporters, naar het nieuwe management en naar de nieuwe investeerders, die geloven in de voetbaltoekomst van Aalst en zijn legendarische voetbalclub.

  05-02-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  01-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23e Manneken-Pistochten - Priortofee, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

  31.01.2016: Omdat ik nog ergens moest zijn, koos ik voor de kortste afstand, zijnde 7,1 km. Dat was niet per sé een stadswandeling, er kwamen ook enkele onverharde paden aan te pas, toch zeker 4 stroken, die in 't Abdijpark inbegrepen. Van de start naar Klein Hunnegem, Alage (aan de andere kant van de Dender), Korendries, en dan 't centrum met de rustpost in 't stamcafé van de Padstappers. Dan toch de Muur op maar niet tot aan de kapel, en zo naar het Abdijpark waar in het Abdijhuis jenever en warme drank aangeboden werden. Nog twee kilometer en terug naast de Dender.

  Het weer was druilerig en dan regende het echt, maar zonder plonsen. Mijn foto's staan hier:

  https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/23eMannekenPistochtenPriortofee16

  01-02-2016 om 22:04 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!