NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  27-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27.02.2010 - Nationale V.W.F. Wandeldag, georganiseerd door De Demerstappers Bilzen (L 080)

  Bilzen was dus het eerste doel van de busreis van WSV De Sportvrienden en deze kwamen er aan om zowat 09.45 uur, Tony had met ons afgesproken dat de bus weer om 12.00 uur vertrekt en derhalve was 12 km de langst mogelijke afstand voor ons, en daar koos ik dan ook voor. Ik ging eerst de inschrijvingskaarten halen, en Tony deelde ze uit, samen met een kortingblaadje voor kousen van een merk dat ik niet ken, terwijl ik de klevers voor wandelboekje en 30-stempelblad en kortingsbonnen voor een winkel van sport- en andere kledij uitdeelde. Ik wisselde eerst van schoenen en vertrok dan.

  Ik ging eerst door een woonwijk en dan in wat wij hier de kouter noemen, alvorens het centrum van Bilzen te bereiken. Via een andere wijk keerde ik terug naar de startplaats waar ik om 11.45 uur aankwam, net genoeg op tijd om een babbeltje te slaan met Pierre en Henri aan de tafel waar de inschrijvingskaarten per club geteld werden (Pierre sorteerde ze en Henri bracht de aantallen in op de laptop) en mijn properder schoenen aan te trekken.

  Het was eerst droog maar nadien regende het toch wat.

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/NWDBilzen11

  27-02-2011 om 21:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27.02.2010 - Nationale V.W.F. Wandeldag, georganiseerd door WC De Grashoppers vzw (B 044)

  Scherpenheuvel was dus het tweede doel van de busreis van WSV De Sportvrienden en deze kwamen er aan om zowat 12.45 uur, Tony had met ons afgesproken dat de bus weer om 16.30 uur vertrekt, dus hier was de keuze ruimer. Zodra we de bus verlieten, kwam een medewerker op ons af met een omslag en een doos voor ons. In de omslag zaten de envelopjes met daarin de inschrijvingskaart, de klevers voor wandelboekje en 30-stempelblad alsook een kortingblaadje voor kousen van een merk dat ik niet ken, een wedstrijdstrookje (reis te winnen voor een persoon als een betalend persoon meegaat) en kortingsbonnen voor een winkel van sport- en andere kledij, intussen zette Tony de doos in de bus (daarin zaten speculaaskoeken en peperkoeken). Ik dacht eerst 15 km te wandelen tot ik zag, bij het verorberen van een broodje met warme chocomelk, dat de controle in Testelt was, en op het parcours van 13 km lag Zichem. Van de Witte van Testelt heb ik nog nooit gehoord, die van Zichem is veel beroemder, dus koos ik voor 13 km. Ook nu ging ik eerst van schoenen verwisselen.

  En toen vertrok ik over een fiets- en wandelpad waar vroeger treinsporen lagen, op die sporen bolden vroeger 7 treinen per dag in beide richtingen. Na een uurtje kwam ik in Zichem waar ik mijn kaart liet afstempelen en wat kletste met Sonja, wier Gary buiten stond een luchtje te scheppen. De overige 7 km leidden natuurlijk terug naar Scherpenheuvel, en dat daar heuvels liggen, heb ik gemerkt. Ik naderde de basiliek via de Rozenkransweg, waar beelden staan die het leven van Jezus Christus uitbeelden (een beetje zoals op de bedevaartweg in Liedekerke, maar dan groter). Net toen ik de basiliek bereikte, luidden de klokken voor de mis, en gezien op zijn zondag geklede kerkgangers naderden, was ik er niet binnen gegaan, en nadien is het er niet meer van gekomen. Want toen ik in De Egger terug kwam, en een laatste maal van schoenen wisselde, ging ik zoeken naar bekenden en vond drie Textieltrekkers (Marie-Paule, Frans en Jaak), bij wie ik wat ging zitten kletsen. Na een rondje gingen ze naar huis en ik verkaste naar het gezelschap van Nicole en Tony.

  Het bleef nu droog op een paar loze druppels na.

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/NWDScherpenheuvel11

  27-02-2011 om 21:06 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  26-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26.02.2011 - Euraudax Haren, georganiseerd door Euraudax Belgie (258)

  De wandeling begon ook deze keer in het station van Brussel Noord en daar, bij de trappen naar de ondergrondse tram, stonden nu ook Lydia en Yves paraat met de inschrijvingsformulieren (maar zonder de parcoursblaadjes). Even later kwamen de wandelaars aan die in het clubhuis van de MIVB in Haren inschreven.

   

  Het eerste stuk leidde ons naar het centrum met o.a. het grote gebouw van Turn & Taxis, het Sint-Katelijneplein met de kerk het Martelarenplein (waar de Vlaamse regering werkt), enkele winkelgalerijen, Manneken Pis die totaal in het textiel verdween afgezien van zijn plassertje. Intussen kwamen we aan taverne Plattesteen aan de Kolenmarkt, voor een eerste caférust. Het volgende stuk ging over de Grote Markt, het Poelaertplein met het Justitiepaleis en een zicht over Brussel, een stukje Etterbeeksesteenweg langs het Maalbeekpark, het Marie-Louisepark, Ambiorixpark, Josaphatpark, en toen stopten we voor nog een half uurtje in de kantine van een tennisclub. Intussen was het al aan het regenen, en het zou nauwelijks nog ophouden. Gelukkig was het niet lang meer naar het Moeraske en verder het clubhuis van de MIVB.

   

  Voor wie een warme maaltijd had besteld en betaald, wachtte een grote visstick met groenten en aardappelen. Nadien volgde de algemene vergadering en toen kon ik mee terug met Kadee André en Sportvriend Arthur.

   

  Het begon dus droog en ongeveer halverwege kregen we met regen te maken, koud was het niet echt.

   

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxHaren11

  26-02-2011 om 22:10 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, 1. FC Kaiserslautern-HSV

  26.02.2011: 1. FC Kaiserslautern-HSV : 1-1

  Dit lijkt me een flauw resultaat en op de website van de bezoekers lees ik dat Hlousek de gastheren op voorsprong bracht in de 18de minuut. Na de pauze trof Jansen raak na een bezienswaardige pas van Zé Roberto. Desondanks staat HSV er nu iets beter voor: volgende week zondag (is 't in Oilsjt carnaval) kunnen de mannen "van" Veh met een zege in de thuiswedstrijd tegen Mainz 05 punttechnisch gelijk komen met de direkte concurrenten voor een internationaal plekje.

  20.02.2011: Gisteravond keek ik naar Die Aktuelle Sportstudio op ZDF voor de doelpunten van HSV, en al had de presentator meer medelijden met Werder Bremen dan te willen delen in de vreugde van HSV, had hij toch eventjes aandacht voor deze ploeg. Immers, per 1 juli 2011 wordt Bastian Rheinhardt als Sportchef vervangen door Frank Arnesen. Yep, Danish Dynamite (dat zeg ik toch over elke Deen ). Die naam is mij niet onbekend: Arnesen begon zijn carrière bij Fremad Amager in Kopenhagen. In 1975 verhuisde hij naar Ajax Amsterdam, met dit team werd hij in 1977, 1979 en 1980 Nederlands kampioen en won bovendien in 1979 de Nederlandse beker. Voor het seizoen 1981/82 verhuisde hij naar FC Valencia, waar hij twee jaar lang bleef en dan naar RSC Anderlecht verkaste (wellicht van daar dat zijn naam me bekend voorkomt). In 1985 wisselde hij van club en verhuisde hij naar PSV Eindhoven, waarmee hij drie keer Nederlands kampioen werd en in 1988 de Europese Beker der Landskampioenen won. In 1988 beëindigde hij zijn carrière. Voor de Deense nationale ploeg speelde Arnesen 52 keer en trof daarbij 14 keer doel. Hij nam deel aan het EK van 1984 in Frankrijk en het WK in 1986 in Mexico. Bij het EK in Frankrijk werd hij met drie doelpunten na Michel Platini tweede beste schutter. Na zijn spelerscarrière werkte hij als co-trainer van PSV Eindhoven en nam in 1994 de job van sportdirecteur. In 2004 verhuisde hij dan als manager naar Tottenham Hotspur. Arnesen begon zijn taak bij de huidige kampioen in de Premiere League Champion, FC Chelsea, in 2005, eerst als trainer van de jeugd en chef-scout. In mei 2008 trad hij ook toe tot het bestuur van de vereniging, sedert 2009 werkt hij als chef Sport en is bovendien hoofd-analyst. In zijn periode bij FC Chelsea werd de club twee keer Engels kampioen (2006, 2010) en won in 2007, 2009 en 2010 de Engelse beker, bovendien in 2009 de Engelse Super-Cup. In de Champions League stond Chelsea in 2008 in de finale alsook twee keer in de halve finale (2007, 2009). Aan dat palmares te zien zou het mij niet verbazen mochten de anti-Hoffmann-supporters Arnesen meteen tot bestuursvoorzitter willen promoveren.

  Ter attentie aan jongeheer Romelu Lukaku: geen goesting in een tussenstap via HSV naar Chelsea? Arnesen zal rap zien of je aldaar past (volgens mijn lekenverstand zou Lukaku de enige Anderlechtspeler zijn die karakterieel bij HSV past vanwege niet zo'n blaaskaak als sommige anderen, tegenwoordig of ex-Sporting, Van Nistelrooy is het hier blijkbaar toch beu, al weet ik niet of Veh de gepaste trainer is voor Lukaku...).

  26-02-2011 om 20:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  19-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19.02.2011 - 7de Winterwandeling in Vlassenbroek, georganiseerd door WSV Baasrode (082)

  Op persoonlijke uitnodiging van Rita, de voorzitster van WSV Baasrode reed ik dus naar daar en vond een parkeerplaats op een eindje van de startplaats, de Visitatieschool, waar ik enkele Sportvrienden trof en schreef me in voor 12 km. Er moest eerst een eind gestapt worden, ook al langs enkele vijvertjes, om Vlassenbroek te bereiken. Daar liet ik eerst mijn kaart afstempelen in het Chiro-lokaal alvorens een bezoek te brengen aan dit natuurdomein, tevens gehucht van Baasrode. Dan kon ik een lekker eind wandelen in de polders en een stukje langs de Dender, waar ik even van het parcours afweek voor een paar foto’s. Ik liet een tweede keer mijn kaart afstempelen en keerde dan terug via een tentje waar een gratis jenever werd bedeeld, zoals in Geraardsbergen koos ik voor de chocosmaak. Terug in de Visitatieschool, nam ik afscheid van Rita.

   

  Het was een voor die bescheiden afstand natuurrijke tocht, met evenzeer verharde als onverharde wegen. Het weer viel best mee voor de tijd van het jaar: droog en koud (3 tot 4°C), soms probeerde de zon erdoor te komen.

   

  Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/helgavds/7deWinterwandelingInVlassenbroek11

  19-02-2011 om 19:44 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-Werder Bremen

  19.02.2011: HSV-Werder Bremen: 4-0

  De thuisploeg begint in deze opstelling: Rost, Westermann, Mathijsen, Aogo, Zé Roberto, Guerrero, Petric, Demel, Pitroipa, Son en Kacar; op de bank zitten Drobny, Jansen, Tesche, Jarolim, Trochowski, Van Nistelrooy en Ben-Hatira. De HSV-supporters staken, de eerste minten blijven ze stillekes zwijgen. Wanneer iemand voor hun ploeg scoort, zal 't rap gedaan zijn met staken. Bij de gasten hebben ze daar schrik van, zodra HSV in balbezit is, plooit dat team zich op de eigen helft terug, de tamme eierkoeken. 't Zal niet lang geduurd hebben, in de 10de minuut stuurt Guerrero de bal naar Westermann, die prima in de corridor gelopen is. De kapitein wil, vrijstaand voor het doel, toch nog naar Petric passen maar Werder werkt weg. Bremen probeert dan ook iets, Marin begint in het middenveld aan een solo, voor Westermann is dat teveel en hij smijt er zijn hele lichaam voor. Dan wordt Pitroipa op de rechter kant door Silvestre gevloerd. DAt geeft vrije trap, Zé Roberto cirkelt die ergens naar de 16 m waar niemand staat. Aogo toont ook waar de klepel hangt en loopt Fritz van de sokken, maar daar ziet hij de gele kaart voor. Het supportersprotest is nog niet helemaal weggespeeld, het fluitconcert begint omdat euh ...de roodbroeken achteraan de bal rond spelen en geen gaatje vinden. Zé Roberto trapt nog eens een gevaarlijke vrije trap naar de strafschoprechthoek maar er komt niemand aan de bal, die de doellijn langs rolt. Petric, Zé Roberto en Westermann staan klaar voor een vrije trap. De Kroaat voert die uit en schiet vlak over het gras. Maar bij de Werder-muur komt het al van de grond behalve de voeten, en ontzet op die manier. De HSV-ers lopen altijd maar weer buitenspel, daar Werder met zijn vierspan steeds ver oprukt, zodra de passen gestart zijn. Dat zal niet blijven pakken. Prödl trapt Guerrero van achteren op het middenveld in de benen. Vrije trap is er wel, maar geen kaart. De LiveTicker-tippist vraagt zich af of arbiter Meyer die dingen vergeten is, maar hij vergeet zelf dat Aogo al zo'n exemplaar gezien heeft. Nog een vrije trap van Zé Roberto, ditmaal springt Westermann in de 16 m hoog en test de Werder-keeper met een kopbal. Maar toen had de scheidsrechter net voor een fout gefloten. Kacar verliest eerst een tweestrijd tegen Marin, Rost werkt het schot van de Bremer weg, de toegesnelde Kacar wil wegwerken en schiet daarbij Mathijsen aan, van wiens rug de bal bijna in het doel belandt, maar Rost verhindert opnieuw een doelpunt. Na een fout houdt Arnautovic de bal te lang in de hand om het spel te vertraging. Rost vindt dat te bont en haalt de bal. Er volgen een paar wilde scenes en een gele kaart voor de Bremer (maar Son heeft ook geel gezien). Frings vloert Zé Roberto en ziet ook geel, veel meer gebeurt op het ogenblik ook niet. Maar Petric brengt soelaas en de voorsprong, op ongeveer 3 minuten voor de koffiepauze. Pitroipa en Westermann spelen een mooi tweetje in de strafschoprechthoek, de Burkinees legt direkt voor in het midden, waar Petric de bal uit de lucht plukt en in het doel knalt. En iets later fluit de scheidsrechter dus voor de pauze.

  De tweede helft begint met dezelfde opstellingen en een buitenspelval waar Son in "duikt". De LiveTicker-tippist herinnert zich dat in de laatste jaren de huidige tegenspeler steeds angst en beven veroorzaakte, maar deze Bremers zijn eerder onschuldig. Nochtans, in 2000 won HSV ook thuis van Bremen, met 2-1, ik kan 't weten want ik was er bij. Na 10 minuten proberen Frings en Hunt iets, maar het kan geen kwaad, de bal gaat ernaast. In een duel met Schmidt heeft Son zich bezeerd. De Zuid-Koreaan moet behandeld worden, ligt nu buiten de doellijn - de wedstrijd gaat intussen verder. Hoekschop van op de linker kant en Bremen krijgt de bal niet echt weg. Mathijsen kopt in de strafschoprechthoek terug, Westermann verlengt en Guerrero komt volledig vrij aan de bal. Zijn schot vliegt naar de 3de verdieping en dus niet in doel. Meteen daarop scoort hij toch, Mertesacker (in de nationale ploeg collega van Westermann) gaat op de rechterkant in een onnodig duel met Petric. De Kroaat verovert de bal en loopt ermee naar Mielitz. Kort voor de Werder-keeper legt hij schuin terug op Guerrero, die in het lege doel schiet. De thuissupporters zien 't duidelijk weer zitten en zingen "2. Liga, Bremen ist dabei". De Imtech Arena is bijna uitverkocht met 54.121 toeschouwers. Bremen krijgt twee hoekschoppen na elkaar, beide getrapt door Frings, maar de eerste brengt niets mee en de tweede wordt in de tribune getrapt. HSV heeft een vrije trap, Petric past schuin naar Westermann, die uit rond 25 meter krachtig trapt, maar zijn bal blijft in de Werder-muur hangen. Nu kan er niets meer fout lopen: Guerrero treft raak voor de 3-0. Westermann verovert op de linker kant de bal en bedient de Peruaan, die dus zijn tweede doelpunt tegen groen-wit maakt. Sons bobijntje is op, hij is totaal moe en kan niet meer. Hij ligt opnieuw op de grond, het lijkt een mengeling van krampen en een blessure. Voor hem komt Ben-Hatira in de plaats. Rost lanceert een lange bal naar Petric en dan gaat het snel. Westermann, opnieuw Petric en Pitroipa zijn de stations op weg naar de 16 m. Het schot van Pitroipa wordt helaas afgeweken en is dus geen gevaar voor het Werder-doel. Pas tussen de lijnen en Ben-Hatira scoort al! Is hij de nieuwe joker? Sjieke pas van Zé Roberto naar de HSV-aanvaller. Deze cirkelt rond Mielitz en schiet losjes binnen, 4-0 - de HSV-party is perfekt. Of zingen ze daar ook: Wo ist die Party? Hier ist die Party ! Dat mag van mij een applausvervanging zijn: Pitroipa gaat er uit en Tesche komt er in. En even later wordt voor het einde gefloten, net voordien krijgt Westermann ook de gele kaart te zien. De thuissupporters zullen nu wel content zijn, ik alvast !!!

  18.02.2011: De LiveTicker-tikker mag wel eens ophouden met over de "roodbroeken" te reppen wanneer hij het over de HSV-spelers heeft. Vandaag staat in Het Nieuwsblad te lezen wat er door het struikgewas ruist (de hit van Toon Hermans). Twee Nederlanders hebben zitten zoeken en vonden een Duits soldatenlied van tijdens de Frans-Duitse oorlog van 1870, dit is de tekst, zoals wijlen Karl May zaliger schreef (enkel in het Duits, niet in de vertaling) in "Kara Ben Nemsi, de held uit de woestijn uit 1962":
  Was kraucht nur dort im Busch herum?
  Ich glaub', es ist Napolium.
  Was hat er nur zu krauchen dort?
  Frisch auf, Kam'raden, jagt ihn fort!
  Wer hat nur dort im off'nen Feld'
  Die roten Hosen hingestellt?
  Was haben sie zu stehen dort?
  Frisch auf, Kam'raden, jagt sie fort!

  Als die van Bremen dat horen...

  Vertaling:
  Wat kruipt er ginder in het bos?
  Misschien is het Napolium.
  Wat zit die daar nu toch te doen?
  Verjaag hem, kameraden, erop los!
  Wie heeft daar nu in 't open veld
  De roodbroeken opgesteld?
  Wat staan ze daar nu toch te staan?
  Jaag ze weg, kameraden, komaan!

  19-02-2011 om 19:43 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  16-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-St.-Pauli

  16.02.2011: HSV-St.-Pauli: 0-1

  Maar Petric doet wel mee, hoor, net als dezen: Rost, Westermann, Mathijsen, Aogo, Jansen, Zé Roberto, Jarolim, Demel, Van Nistelrooy en Ben-Hatira; op de bank zitten Drobny, Guerrero, Elia, Tesche, Trochowski , Pitroipa en Kacar.

  De eerste twintig minuten lijkt St-Pauli er niets anders op te vinden dan oprukkende HSV-ers foutief te stoppen, tot hier toe brengen de paar bekomen vrijtrappen geen doelpunt op. De Live-Ticker-tippist meldt dat in het vak waar de bezoekers zitten bengaals vuur wordt afgestoken, op de duur wordt het daar mistig en de scheidsrechter heeft er blijkbaar last van. Een duidelijke fout van Zambrano merkt hij niet op, of bestraft hij niet met geel, wat hij wel doet voor een eerste fout van Jarolim. Hij krijgt navolging van Zé Roberto, terwijl de Paulaner blijkbaar "gekkenvrijheid" genieten, Perl is duidelijk geen "thuisfluiter". Vijf minuten voor de rust heeft Van Nistelrooy de 1-0 op het hoofd, maar hij kopt direkt op de bezoekende doelman. Twee minuten later krijgt bei Ben-Hatira de bal (van tegenpool Zambrano ) maar ook hij treft niet raak. In het bezoekersvak op de tribune is er trammelant met de politie die het bengaals vuur wil doven. 'k Wist niet dat die van St.-Pauli zulke hooligans waren? Na nog wat minuten fluit Perl voor de rust.

  De tweede helft begint met Elia in plaats van Jansen. HSV valt verder aan, met een super solo van Petric over de rechter kant. Dwarspas naar Elia, die steekt verder door naar Zé Roberto en de Braziliaan geeft er een "mot" op. De ganse tribune jubelt al, maar de bal gaat enkel naar de buitenkant van het net. Ben-Hatira probeert het dan van de andere kant, maar dat brengt ook niets op. Ben-Hatira bedient Van Nistelrooy en de Nederlander toont zich een acrobaat, zijn bal gaat er toch over. Bij de aansluitende hoekschop mist Mathijsen. En dan valt het doelpunt in het verkeerde doel. Een hoekschop van de rechterkant, Boll verlengt aan de eerste paal en in het midden staat Asamoah juist goed om te scoren. In het stadion is het wel rustig geworden. St.-Pauli voelt zich daardoor gesterkt, HSV moet opletten. En Veh probeert wat uit: Guerrero en Pitroipa vervangen Van Nistelrooy en Ben-Hatira (die zich bewezen heeft). Westermann wordt gevloerd, maar de vrije trap brengt niets mee. Het schot van Petric landt in de Muur en zowel de tweede als de derde bal blijft hangen. Zambrano ziet een gele kaart omdat hij de bal bij een vrije trap te ver naar voor legt. De Peruaan is boos en krijgt nu met zijn landgenoot Guerrero te maken. Verre flankpas naar de tweede paal en daar springt Ebbers hoog op. Hij stelt Rost op de proef bij de paal, maar ondanks weinig te doen in deze wedstrijd is de HSV-keeper klaarwakker en hij heeft de bal. Van de 57.000 toeschouwers (dus uitverkocht) wacht de overgrote meerderheid op de gelijkmaker. Er wordt een fout gemaakt op Jarolim, maar de vrije trap van Zé Roberto wordt weggewerkt. Er zijn vier minuten extra te spelen. Straks kunnen ze kaarten bij HSV, ook Westermann en Demel hebben intussen geel gezien. Pitroipa gaat nogmaals "de 16" in, Demel trapt, Aogo ook, maar de bal gaat erover. Dat was het dan.

  15.02.2011: Indien Petric morgen niet speelt, ligt het niet aan de trainer, maar aan een griepaanval. 

  09.02.2011: De DFL heeft beslist, de stadsderby wordt in gang gefloten op woensdag 16 februari om 18.45 uur.

  05.02.2011: Ik zie net op Facebook dat de wedstrijd uitgesteld is wegens te veel regen. Het wordt ook bevestigd op de website van de Duitse voetbalbond, DFL. De sterke regenbuien van de laatste twee dagen maken een normaal spelverloop in de Imtech Arena onmogelijk. De door de Deutsche Fußball Liga (DFL) aangestelde stadioncommissie besloot vanavond, zaterdag, dat de wedstrijd wegens onbespeeldbaarheid van het plein niet kan doorgaan. Een nieuwe datum van de stadsderby wordt begin komende week bekendgemaakt. By the way, de pelouse werd onlangs vernieuwd...

  Hopelijk vergeet Veh tegen dan niet dat hij van plan was om Petric te laten starten.

  04.02.2011: Veh zijn laatste Mark is eindelijk gevallen, tijdens een persconferentie over de nakende stadsderby zei hij: "Het was een fout hem (= Petric) zo laat in de wedstrijd te brengen. Mladen keert in de kern terug."

  Verder zijn Aogo en Westermann opgeroepen door Löw (de Duitse collega van Leekens) voor de vriendschappelijke interland.

  16-02-2011 om 20:41 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  12-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, VfL Wolfsburg-HSV

  12.02.2011: VfL Wolfsburg-HSV: 0-1

  Deze wedstrijd gaat dus wel degelijk door, al zou het daar behoorlijk koud zijn, volgens de LiveTicker-tippist. Veh begint aldus: Rost, Westermann, Mathijsen (aha, die is dus terug), Aogo, Jansen, Zé Roberto, Petric, Jarolim, Demel, Van Nistelrooy (alias Van the Man aka Mr 100.000% ) en Ben-Hatira; op de bank zitten: Drobny, Guerrero, Elia, Tesche, Trochowski, Pitroipa en Benjamin. De gastheren zijn onlangs van trainer veranderd, 't is nu Littbarski (gekend van o.a. 1. FC Köln) en die laat Polak (onlangs overgekomen van Sporting Anderlecht) direkt beginnen, Mbokani zit op de bank. De scheidsrechter is een echte Duitser, zijn familienaam is Fritz. De webreporter meent dat de derby-week ingezet is, maar Wolfsburg ligt toch nog een eindje van Hamburg, iets verder nog dan Hannover, en dus zeker verder dan Bremen.

  Ik denk overigens dat geen van de HSV-spelers gescoord heeft in de vriendschappelijke wedstrijden, Petric ook niet, hoewel Kroatië met 4-2 gewonnen heeft. Dat 'm vandaag dan maar scoort.

  Op 12 minuten tijd zijn er al twee kansjes voor HSV hoewel Wolfsburg druk zet. Eerst staat Jansen in buitenspel wanneer Ben-Hatira hem de bal past, dan trapt Van Nistelrooy de bal, die hij van Aogo krijgt, te slapjes aan. Ook de volgende kans is voor hem: Zé Roberto probeert de bal in "de 16" naar Ruud door te steken, maar een verdediger van VfL verhindert de kans. Aogo, Zé Roberto en Jansen zetten de volgende aanval op, op het einde staat Jansen volledig vrij voor het doel, maar de bal gaat over. Wolfsburg probeert dan ook eens, Dejagah passeert Aogo, past naar Helmes maar die staat in buitenspel. De volgende kans is weer voor HSV: Demel stuurt een flankpas over de rechter zijde naar de tweede paal. De reporter denkt al aan een doelscene in Hannover, maar nu is de keeper nog voor Petric bij de bal. Dan volgt de tot op dat ogenblik beste kans voor de bezoekers: een scherpe inworp van Jansen valt Ben-Hatira precies op de voet, maar een verdediger van Wolfsburg zit er nog tussen, zo dat "zijn" keeper de bal kan vangen. Na iets meer dan een half uur (33') is HSV aan het feest: Petric scoort van op 16 m, kort voordien was hij ten val gebracht door Kjaer (die daarvoor de gele kaart ziet). De tippist meent dat wie slachtoffer is van een "foul" niet zelf de penalty moet nemen, maar da's kwatsch, als Petric kan trappen, waarom niet? Even later past Van Nistelrooy haarfijn, maar het is me niet duidelijk naar wie, de tippist rept met geen naam. Rost redt net voor de pauze tegen Grafite, die is eerder toevallig in de penaltyrechthoek aan de bal geraakt, maar Rost weert met de schouder. En daarmee is de eerste helft, met 2 minuten extra, tot zijn eind gekomen.

  De tweede helft wordt met dezelfde opstellingen gestart. Na 5' is de eerste kans alweer voor HSV: de vlakke pas van Jansen voor het doel wordt echter in hoekschop afgeweerd. Spijtig want in het midden stond Van Nistelrooy vrij. Wolfsburg zet weer druk en zo krijgt HSV meer plaats. Terwijl Wolfsburg ook eens probeert via Tuncay, zijn de "koppen" in de tribunes geteld: de Volkswagen-Arena is uitverkocht met 30.000 toeschouwers. Een half uur voor het einde brengt HSV Elia voor Jansen. En Wolfsburg wisselt ook uit (maar ik ken die gasten nog niet van naam): Dejagah gaat er uit, Koo komt er in. Deze ken ik wel, al is 't van naam: Grafite ("gezegend" met een gele kaart) gaat er ook uit, Mbokani komt er in. Ook een in België gekende Wolfsburger ziet geel: Polak. Ze kunnen nu kaarten bij de gastheren:  na een vette foul van international Friedrich aan Ben-Hatira, die in volle ren ten val gebracht wordt, ziet hij de gele kaart. Polak heeft maar 5 minuten mee gedaan, in zijn plaats is Cicero gekomen. Van Nistelrooy heeft zijn 100.000% voor vandaag gegeven, Guerrero komt voor hem tussen de lijnen. Dit is een kans op de 0-2: Elia dribbelt via links door, past naar het midden, doch Ben-Hatira trapt een gat in de lucht met de bal. Het einde van de wedstrijd nadert, Wolfsburg werpt alles naar voor, HSV countert, Petric is ermee weg, wordt echter nog weggedrongen en door de keeper gestopt. Amai, de scheidsrechtersassistent geeft 4' extra. Tiens, heeft Mathijsen een applausvervanging gekregen? Benjamin is voor hem van de bank gekomen. En even later is 't gedaan, de drie punten gaan mee naar Hamburg. En Petric heeft dus inderdaad gescoord, zoals ik gevraagd heb.

  09.02.2011: Veel spelers zullen overmorgen toch wat matchritme kunnen opdoen in vriendschappelijke wedstrijden, op Facebook zet HSV het volgende overzicht: Aogo en Westermann spelen tegen Italië, Petric speelt tegen Tsjechië (maar daar is Jarolim blijkbaar niet geselecteerd), Choupo-Moting speelt tegen Macedonië, Pitroipa tegen Kaapverdië, Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy tegen Oostenrijk, Demel tegen Mali, Torun tegen Zuid-Korea en Son tegen Turkije , en tenslotte Rincón tegen Costa Rica.

  12-02-2011 om 17:32 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!