NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  30-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: 1. FSV Mainz - HSV

  30.04.2016: 1. FSV Mainz - HSV: 0-0

  De eerste van de drie nog nodige punten om op ons gemak te zijn, is behaald. In de uitverkochte arena toonden de bezoekers in de eerste helft een compacte verdediging tegen een tegenstander die zich vlijtig tegen de druk weeerde. Beide ploegen hadden een grote kans, eerst door een stram schot van Onisiwo (32'), door Drobny tegengehouden, zegen minuten later stelde Djourou de thuiskeeper op de proef (39'). Intussen had Schipplock al een uitgesproken kans de nek omgewongen. In de tweede helft startte HSV met een reuzekans van Schipplock (51'), die nochtans volledig ongehinderd op Karius toeliep maar hem niet kon verschalken. 't Wordt tijd dat 'm zijn rugnummer (9) eens eer bewees, anders moet hij misschien eens wat video's van zijn legendatische voorganger, Hrubesch, bestuderen. Of zijn best doen om van eventuele faalangst af te geraken. Aan de andere kant slaagde Cordoba er niet in Drobny te verschalken.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Drobny - Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Holtby, Kacar - Bahoui (76' Diekmeier), Hunt, Ilicevic (88' Cléber) - Schipplock (69' Rudnevs). Lassoga was geelgeschorst, Adler had zich gisteren tijdens training bezeerd en Ekdal had ook al een blessure opgelopen. Dat Müller niet beschikbaar was wegens blessure was al eerder geweten.

  27.04.2016: Sinds de grote toevloed aan vluchtelingen organiseert HSV af en toe een voetbalevenement voor hen die in Hamburg aankomen. Toch is het nier hierdoor dat Bakery Jatta, een 17-jarige Ghanese vluchteling, op zijn 18de verjaardag, begin juni, een profcontract zal mogen tekenen. Of hij, gezien zijn leeftijd, volgend seizoen al met de eerste ploeg zal meespelen, weet ik niet, en nog minder wat zijn plaats in de ploeg wordt: aanvaller, middenvelder, verdediger? Jatta zocht vorige zomer samen met zijn gezin andere oorden op en belandde uiteindelijk in het Duitse Bremen. Via een zaakwaarnemer die goede contacten onderhoudt met Hamburg mocht Jatta een proefperiode bij HSV afwerken. Volgens Het Nieuwsblad is Labbadia alvast onder de indruk.

  30-04-2016 om 20:39 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  26-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw 2016

  26.04.2016: Fonck (SP.A) heeft deze morgen bij provinciegouverneur Briers de eed afgelegd als nieuwe burgemeester van Denderleeuw. De Oost-Vlaamse gemeente gaat al sinds het begin van de legislatuur in 2013 door een periode van onbestuurbaarheid en politieke crisissen. Fonck blikte vooruit naar plannen en beslissingen, in onder meer sport- en jeugddossiers maar ook rond netheid. Wat dat laatste betreft: ik ben eens nieuwsgierig. Wordt er wat sneller ingegrepen om de strijd tegen zwerfvuil, ook in het centrum (niet alleen langs bermen waar niemand woont) te winnen?

  17.03.2016: De politici van het vorig schepencollege zijn buiten vervolging gesteld in het gerechtelijk onderzoek naar een vastgoeddossier. Het onderzoek dateert van 2012 toen de gemeente besliste om de site Van Roy aan te kopen voor de brandweer en technische dienst, voor een bedrag van bijna 2 miljoen euro. N-VA vond die prijs te hoog en er volgde een onderzoek. Er werden geen bezwarende elementen gevonden en de beschuldigde partijen werden op 1 maart buiten vervolging gesteld. Toen de nieuwe bestuursploeg in 2015 werd voorgesteld, werd Alberic Sergooris (CD&V) voorgesteld als tijdelijk burgemeester, aangezien Jo Fonck (SP.A) door zijn betrokkenheid geen burgemeester kon worden. Binnenkort volgt wellicht een stoelendans in de Denderleeuwse bestuursploeg. Het heeft Het Nieuwsblad twee weken gekost om dit aan de weet te komen, de Schakel van april is natuurlijk nog niet verdeeld.

  27.01.2016: In Denderleeuw scoort de aanpak van criminaliteit slecht (57.6%), net als de aanpak van kleine overlast (58,8%), Aanpak bewakingscamera's op openbare plaatsen in Denderleeuw (42,1%), verkeersveiligheid (41,1%), onderhoud van wegen en voetpaden (61,5%, ha ja, voetpaden zijn de verantwoordelijkheid van wiens perceel er aan grenst...), parkeermogelijkheden (41,2%, zelf heb ik alleen een probleem op zaterdagmorgen in de G.Gezellestraat). Op gebied van snelheidscontroles is de tevredenheid iets beter dan drie jaar geleden. Waar de inwoners wel content mee zijn, staat niet op de website van Het Nieuwsblad, alleen in de papieren versie, en ik herinner me het aanbod aan sport (nochtans zonder openbaar toegankelijk zwembad) en cultuur. Een minpunt dat niet op de website staat, is de integratie van vreemdelingen, dat zeer voor verbetering vatbaar is. De fierheid is maar de helft, 3,5%, van het algemeen Vlaams gemiddelde, en 59% is blij van hier te wonen.

  26.01.2016: Het Nieuwsblad is gisteren gestart met een serie over hoe blij de bewoners zijn van de 308 gemeenten. Gisteren bleek dat Denderleeuw, na Tienen en Boom, de minst tevreden bewoners zijn. Vandaag bleek dat SP.A-burgemeesters de minste punten hebben (Fonck zal dus, misschien, ooit zijn uiterste best moeten doen) en de burgemeester met de minste punten is ... Sergooris, burgemeester van Denderleeuw, nog maximaal 3 jaar. Al is hij niet zo lang burgemeester, maar hij werd het ook niet als resultaat van de verkiezingsuitslag. Ik hoop dat de leden van het gemeentebestuur deze reeks minstens zo aandachtig volgen als ik en er de nodige conclusies uit trekken.

  26-04-2016 om 20:39 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Denderleeuw
  24-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4e Vlaanderens Mooiste Wandeltocht, georganiseerd door Everbeekse Wandeltochten vzw

  24.04.2016: Ik schreef me daar in voor 12 km want het regende.  Het eerste half uur was de omloop vooral verhard, ook de doortocht door de Rijdtmeers, maar nadien regen de onverharde stukken zich aan elkaar, met soms moeilijke stukjes door de glibberige modderpoelen. Zo ploeterde ik tot Everbeek centrum waar de rustpost was en ik dan ook een frisdrank genoot. Ik ging dan terug naar Brakel over evengoed modderige paden tot ... ongeveer 3 km voor de aankomst. Die ging gedeeltelijk over het wandel- en fietspad waar vroeger de sporen lagen voor de mijnwerkerstreinen.

  Het weer was dus niet schitterend, met enkele regenbuien, maar daartussen toch wat zonneschijn, en een temperatuur die te laag is voor deze tijd van 't jaar (ongeveer 5°C).

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/6277193390965716129.

  24-04-2016 om 20:55 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Racing Mechelen - Eendracht Aalst

  24.04.2016: Racing Mechelen - Eendracht Aalst: 2-1

  De trainer zal er niet kunnen om lachen, verliezen tegen de laatste.  En dan nog nadat Eendracht, middels Van Damme, de openingstreffer scoorde in de 24ste minuut. De openingsfase verliep vrij evenwichtig maar zonder echt doelgevaar. Morais De Almeida mikte twee keer te hoog voor de thuisploeg en Martin trapte in de armen van Knipping. Halverwege de eerste helft leverde de eerste kans meteen een doelpunt op voor Eendracht. Martin kopte een bal door en de mee opgeschoven Van Damme mikte de 0-1 dus tegen de netten. Buiten een schotje van Janssens bleef het bij dit ene hoogtepunt waardoor wit-zwart met een kleine voorsprong kon gaan rusten. Na de rust probeerde Racing iets aan de achterstand te doen maar ze slaagden er niet in om Van Den Noortgaete te bedreigen. Ilias Labiad ging neer in de zestien maar scheidsrechter Meeus liet verder spelen. Op het uur kon Ngoma Mantu Ndongala net niet bij een voorzet van Van Delm en even later viel de poging van Martin op het dak van het doel. De beste mogelijkheid voor de groen-witten werd door Pulcinelli van dichtbij over getrapt. Een kwartier voor tijd kon Bogaerts koppen na een voorzet van Gillis maar doelman Knipping zweefde de bal knap uit de bovenhoek. Het bleek een cruciale redding want een minuut later stond het plots 1-1 in plaats van 0-2 toen Figys een corner in doel kon verlengen ('76). En daar bleef het jammer genoeg niet bij want bij de volgende hoekschop was het weer raak. De Maegd kopte de 2-1 voorbij Van Den Noortgaete ('82). Eendracht kon geen vuist meer maken en verloor de laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Labiad I., Gillis, Lievens M., Bokila, Martin (69' Bael), Janssens, Van Damme, Gaye, Bogaerts en Wagner (77' De Man). De drie uit de ziekenboeg zijn dus net op klaar genezen geraakt.

  23.04.2016: Zaterdagmiddag heeft Van Damme zijn contract met één jaar verlengd. Hij begint straks aan zijn tiende seizoen voor Eendracht Aalst (eerder zeldzaam, de laastste jaren, eender bij welke club)! Ook de overeenkomst met de broers Jelle en Falko Geenens werd geofficialiseerd.

  Voor morgen heeft trainer Geeraerd een paar personeelsprobleempjes op te lossen: Van Den Noortgaete (bil), Van Damme (heup) en I. Labiad (adductoren) zijn nog onzeker voor zondag. Anderzijds keren Gillis en Janssens terug uit schorsing.

  21.04.2016: Eendracht Aalst bereidt een klacht voor tegen Sparta Petegem. De club heeft in de wedstrijd van 2 april met Jason Vandelannoite een speler opgesteld die een stadionverbod heeft.

  20.04.2016: In het kader van een verdere uitbouw van het sportieve werd met Sven Jaecques een contract afgesloten, met als uiteindelijk doel het samenstellen van een competitieve kern naar volgend seizoen toe. Hij heeft zijn strepen verdiend als technisch directeur bij Cercle Brugge waar hij telkens weer kon aantonen dat hij een neus had voor talent en dit binnen een strikt afgelijnd budgettair kader. Hij heeft dan ook een enorm netwerk in de voetbalwereld. Eendracht is met hem in contact gekomen via Steven Smet, de voormalige jeugdcoördinator die nauw samenwerkt met hem. Beide partijen hebben besloten om in de komende maanden hard te werken aan deze ambitie en eens de kern samengesteld, wordt dan gekeken of dit verhaal een vervolg krijgt.

  24-04-2016 om 20:13 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  22-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: HSV - W. Bremen

  22.04.2016: HSV - W. Bremen: 2-1

  Reeds in de 5de minuut scoorde Lasogga de openingstreffer, hij kreeg de nodige pas van Müller. Na een paar kansen aan weerszijden (de beste/mooiste van Gregoritsch) kopte Lasogga (op voorzet van Ostrzolek) in de 32ste minuut zijn tweede doelpunt. Na de pause drong Werder zich meer op, kreeg zelfs een penalty, veroorzaakt door Djourou die Pizarro weerhiel. Drobny weerhield Pizarro ook, stopte de penalty/.  Pas in de 65ste minuut slaagde de ingevallen Ujah erin Drobny te verschalken. De laatste, dolle 30 minuten stond HSV tegen nog alles naar voor werpende Bremer onder druk, maar hield stand - derbyzege!

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Drobny - Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Holtby, Jung - Müller (46' Kacar), Gregoritsch (79' Diekmeier), Ilicevic (87' Cléber) - Lasogga.

  18.04.2016: Adler is een wedstrijd geschorst (maar Drobny houdt de 0 wel tegen Bremen ) omdat hij Kagawa buiten het 16-meter-gebied tackelde, en HSV heeft de licentie beet, zonder extra voorwaarden, voor het volgend seizoen in eerste klasse.

  22-04-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mattentaarttochten - Priortrofee, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

  17.04.2016: Ik schreef me in voor de 16 km, de kortste afstand met Muur, en kreeg een bon voor een halve mattentaart (met koffie of water) en kreeg de eerste kilometers het gezelschap van Bruno, die een "thuismatch speelt", in de modderstrook bij Residentie Baronie liet hij me achter, hij koos dan ook voor een langere afstand. Verder ging ik naar Schendelbeke, waar een eerste rustpost was (en waar 't WC verstopt was, "leuk" voor wandelaars en medewerkers ter plaatse). Ik wandelde verder naar en door de Gavers, het meer aan een enkele oever volgend (en waar ik nog twee ex-Sportvrienden toevaliig ontmoette: Danielle en Ulrik), naar Onkerzele, met de tweede rustpost, langs de Kapel van de Ommegang en zo terug naar Geraardsbergen. Ik had eerst de Muur te beklimmen alvorens in de Permanense (toerismebureau) op de Grote Markt een halve mattentaart te krijgen. Normaal kon ik op de Grote Markt ook een koffie of water verkrijgen, maar daar had ik geen zin in. Verder ging het dan op en over de Buizemont en een eindje langs de Dender alvorens terug te komen in de school, waar ik de bestelde mattentaarten afhaalde.

  Het was een tocht op zijn Padstappers: meer natuur dan verhard, met hellingen en voldoende rustposten. Het weer was zonnig, afgezien van twee bescheiden regenbuitjes.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/Mattentaarttochten16.

  17-04-2016 om 20:59 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Eendracht Aalst - KFC Izegem

  16.04.2016: Eendracht Aalst - KFC Izegem: 1-0

  Het eerste half uur van de partij leek nergens op: afzwaaiers vanop afstand van Cornelis en Trompet waren de enige noemenswaardige feiten. Beide ploegen speelden immers te slordig om doelkansen bij mekaar te spelen. Plots kreeg Bokila dan toch een prima mogelijkheid na een voorzet van Trompet. Onze spits knalde echter onbesuisd over. Aan de overzijde stopte Van Den Noortgaete een poging van Dhondt. Op het einde van een matige eerste helft kon Van Damme nog twee keer voor dreiging zorgen. Eerst verlengde hij een voorzet van Martin naast doel en even later zoefde zijn afstandsknal eveneens naast.

  De tweede helft begon met een verrassende uithaal van Bokila maar de bal ging over. Bij Izegem werd Kerkhof vrijgespeeld in het strafschopgebied. Hij raakte echter niet voorbij Van Den Noortgaete. Na 56 minuten klom wit-zwart dan toch op voorsprong. Labiad haalde op rechts de achterlijn en Bokila stond op de goede plaats om de teruglegger tegen de netten te trappen (1-0). Tien minuten later volgde een unieke kans om de bonus te verdubbelen. Bokila stuurde Bael alleen op doel af maar deze kon niet afronden. Een misser die bijna zuur opbrak want Van Den Noortgaete moest tot twee keer toe een redding uit de mouwen schudden om de gelijkmaker te voorkomen. Een vrije trap van Dhondt ging via de vingertoppen van onze doelman en de lat over en ook op een poging van Kerkhof gaf hij geen krimp. In de toegevoegde tijd haalde Eendracht nog opgelucht adem toen een Izegemse kopbal nipt naast ging. Eendracht knoopt weer aan met de zege en verzekert zich hierdoor van een plaats in de eindronde. 

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Labiad I. (65' Geenens F.), De Man, Lievens M., Bael (76' Lusamba), Bokila, Martin, Van Damme, Gaye, Trompet (69' Wagner) en Bogaerts.

  17-04-2016 om 20:31 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: Bor. Dortmund - HSV

  17.04.2016: Bor. Dortmund - HSV: 3-0

  Hoewel HSV goed startte en door kansen voor Ilicevic (17', 34') en Schipplock (36') de betere mogelijkheden had, kwam het na een dubbelslag van de gastheren door Pulisic (38') en Ramos (44') met een 2-0-achterstand naar de kleedkamer. In de tweede helft werd het nog erger: nadat Adler een rode kaart getoond kreeg (58') en Ekdal met een blessure moest stoppen (76'), stond HSV nog met negen spelers op het plein, gezien Labbadia al drie wissels had uitgevoerd. HSV verdedigde dan alleen maar, moest echter nog een doelpunt slikken door Ramos (86'). BVB had dus duidelijk de Europa League opdoffer (uitgeschakeld door het FC Liverpool van Mignolet en Origi) goed verteerd, en maakt nog een kansje op het kampioenschap. Helaas won Keulen wel, dus zakt HSV in de rangschikking.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Cléber, Spahic, Ostrzolek - Ekdal, Kacar (54' Drobny) - N. Müller (67' Gregoritsch), Holtby, Ilicevic - Lasogga (35' Schipplock).

  17-04-2016 om 20:20 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  10-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marche du Pays des Carrières, georganiseerd door Les Vaillants Acrenois

  10.04.2016: Ik schreef me in voor 15 km die me leidde naar het Bos van Lessen, met de eerste onverharde strook van de tocht. Zoals de naam van de tocht voorspelt, passeerde ik ook een steengroeve waar profier voor spoorwegen wordt opgegraven na de rustpost bij Les Sarts. Een eindje verder mocht ik de tweede steengroeve bezoeken, nadat ik mijn controlekaart (die bij de Waalse federatie 5x groter is dan het inschrijfstrookje ) toonde aan de medewerker. Bij een niet door mij opgemerkte vijver was de tweede rustpost en van daar ging het terug, voorbij de zonet bezochte steengroeve en voorbij het kasteel van Lestriverie. Het huidig kasteel is gebouwd rond 1630 op de funderingen van het eerte kasteel, waarvan de webmaster van Bois de Lessines niet weet wanneer die gebouwd werd en verdween of afgebroken werd.

  Voor een Waalse club zat er eigenlijk veel beton en asfalt op de omloop, al waren de stroken natuurlijke paden wel lang. Het weer was mooi, zonnig en droog.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/MarcheDuPaysDesCarrieres16.

  10-04-2016 om 20:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Olsa Brakel - Eendracht Aalst

  10.04.2016: Olsa Brakel - Eendracht Aalst: 3-0

  Moreels maakte er meteen 1-0 van na een voorzet van De Lange (7'). Delie kan alleen doorbreken en verschalkt Van Den Noortgaete tegenvoets (11'). Delie glijdt een voorzet vanop rechts aan de verste paal binnen (79'). Eendracht probeerde ook wel te scoren, maar slaagde daar dus niet in.

  Geeraerd, die een week eerder al ferm van zijn theater maakte, stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Labiad I., Gillis, Bokila, Martin, Janssens, Lusamba (46' Wagner), Gaye, Trompet (46' Van Damme), Bogaerts en Geenens F. (46' Lievens M.).

  06.04.2016: De licentie voor de Eerste Amateurliga is verkregen.  Maandag kregen uit onze reeks ook al Oudenaarde, Hamme, Olsa Brakel en FCV Dender EH een licentie. La Louvière en SK Londerzeel wachten nog op bevestiging. Wie effectief zal doorstoten naar de hoogste amateurliga wordt nu de volgende weken beslecht in de competitie en de eindronde. Trainer Geeraerd zal het de spelers wel al ingepeperd hebben (maandag bleek uit Het Nieuwsblad dat hij helemaal niet te spreken was over de prestaties van zondag) dat zij nu ook het nodige moeten doen.

  10-04-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  09-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: HSV - SV Darmstadt 98

  09.04.2016: HSV - SV Darmstadt 98: 1-2

  Toen Sulu een vrije trap cadeau kreeg van de arbiter, kopte hij hem "piket en binnen" (38'). In de tweede helft bleef HSV het spel maken maar bleef de arbiter dit verstoren, de Lelies reageerden vervaarlijk op de counter met het doelpunt door Gondorf als gevolg (53', overigens verkreeg zijn ploegmaat middels handspel de bal van Spahic). Holtby kon nog net, kort voor affluiten, de eerredder scoreen ('t werd tijd, hij schenkt altijd maar kansen aan zijn ploegmaats) - 90').

  Labbadia stelde de volgende spelers op:  Adler - Diekmeier, Cléber, Spahic, Sakai - Ekdal (56' Lasogga), Holtby - N. Müller, Gregoritsch (78' Kacar), Ilicevic (66' Bahoui) - Schipplock. Bij de gasten geen Rajkovic: hij had tijdens de opwarming een dijspier verrokken.

  09-04-2016 om 20:07 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  03-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.33e Crackstochten, georganiseerd door Wandelclub Cracks Wolvertem

  03.04.2016: Ik schreef me daar in voor de afstand van 14 km die me langs ongeveer evenveel verharde als natuurlijke wegen leidde langs en door de Nationale Plantentuin (nog gesloten om een uur of acht), Amelgem, het domein van het Hagenkasteel, Ossel (bij Brussegem, en in deze deelgemeente van Merchtem was de rust), Vijlst, Oppem, en terug door de wijk Manke Vos.

  Het weer was eindelijk lenteachtig met zon en een zachte temperatuur.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/108649380961745882201/33eCrackstochten.

  03-04-2016 om 20:59 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  02-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2015-2016, Eendracht Aalst - Sparta Petegem

  02.04.2016: Eendracht Aalst - Sparta Petegem: 1-3

  De bezoekers toonden zich het gevaarlijkst in de aanvangsfase. Zo verlengde A. Vanborm in de openingsminuut een voorzet tegen de paal. Eendracht reageerde voornamelijk via Bael. Eerst duwde doelman Vandenbossche zijn botsend schot in hoekschop en even later knalde hij tegen de staander. Wit en zwart was nu de betere ploeg en Vandenbossche zweefde een plaatsbal van Janssens uit zijn kooi. Na een twintigtal minuten sloeg het noodlot toe voor J. Geenens. Hij werd met een knieblessure vervangen door De Man. Eendracht klom net voor het half uur dan toch op voorsprong. De Petegemse afweer kon een vrije trap van Janssens niet voldoende wegwerken en Gaye trapte de 1-0 in het dak van het doel. De voorsprong werd echter nog voor de rust uit handen gegeven. Na onnodig balverlies werkte R. Vanborm de gelijkmaker aan de tweede paal in doel (1-1).

  De tweede helft begon zoals de eerste eindigde. Knullig balverlies was opnieuw de oorzaak van een tegentreffer. Deze keer was het Joye die de trekker overhaalde (1-2). Bokila prikte tegen maar hij vond de uitgekomen keeper op zijn weg. Aan de overkant ging A. Vanborm maar al te graag liggen en de bal werd op de stip gelegd. Joye nam het geschenk van scheidsrechter Claes graag aan en mikte de 1-3 tegen de netten. Geeraerd probeerde het tij te keren met een dubbele wissel maar het zat niet mee. De ref weigerde nu wel een strafschop toe te kennen nadat Bokila neerging en invaller Lusamba zag zijn poging via de onderkant van de lat weer in het veld springen. Vandenbossche redde een kopbal van Martin en een schot van Lusamba. Het geloof verdween en de wedstrijd kabbelde naar het einde.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Gillis (62' Lusamba), Lievens M., Bael, Bokila, Martin, Janssens, Van Damme (62' Wagner), Geenens J. (23' De Man), Gaye en Bogaerts.

  25.03.2016: Bizar dat er niets van op de website staat en wel in de krant, Le Juste is nu ook voorzitter van de Eendracht. Financieel komt er ook schot in de zaak middels afspraken met de stad, alleen van een nieuw stadion werd in het artikel niet gesproken.

  02-04-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2015-2016: Hannover 96 - HSV

  02.04.2016: Hannover 96 - HSV: 0-3

  De brilscore bleef behouden tot aan de rust, wat niet wil zeggen dat er geen pogingen tot scoren waren. Ik was al bang dat HSV tegen een "bec de gaz" zou lopen, maar Cléber Reis dacht daar anders over.  Hunt zette een hoekschop om, van achteraan kwam Cléber aangevlogen en kopte de bal in de rechter doelhoek (61'). Een hoge bal kwam over rechts, waar Schipplock naar Ilicevic (die eerst zijn dagje niet leek te hebben) paste, die deze keer de rust bewaarde en van op korte afstand binnen schoof (73'). Snelle counter, opnieuw met Schipplock als voorbereider - ditmaal voor Müller, die vrij door was en ook Zieler (koddige naam voor een keeper ) vermeed, om de bal binnen te trappen. De supporters van beide ploegen schieten nog altijd lekker op met elkaar, dat bleek voor en tijdens de wedstrijd, en nadien ook op Facebook.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Cléber, Spahic, G. Sakai (bij Hannover speelde ook een Sakai) - Ekdal, Holtby (46' Jung) - N. Müller (86' Lasogga), Hunt (69' Gregoritsch), Ilicevic - Schipplock.

  29.03.2016: De Standaard meldt dat Olic voor drie tot vier weken niet beschikbaar kan zijn (maar hij wordt ook nauwelijks nog opgesteld), de Kroaat heeft een dijblessure, opgelopen tijdens training. De HSV-website voegt er nog aan toe dat hij al knieproblemen had. De 36-jarige Olic had, door een ruzie met coach Labbadia, de afgelopen maanden geen bepalende rol meer bij Hamburg. Zijn laatste optreden bij HSV dateert van midden december toen zijn team met 1-0 van Augsburg verloor. Scoren deed hij dit seizoen enkel in de verloren bekerwedstrijd tegen Carl Zeiss Jena.

  22.03.20116: Vijf HSV-ers zijn opgeroepen voor hun nationale ploeg, Ekdal (Zweden, tiens, Bahoui is niet opgeroepen?), Spahic (Bosnië-Hercegovina), Rudnevs (Letland) en Gregoritsch (U21 Oostenrijk) en Gotoku Sakai (Japan).

  02-04-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!