NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  19-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013 - SC Karlsruhe - Hamburger SV (DFB-Beker)

  19.08.2012: SC Karlsruhe - Hamburger SV: 4-2

  Toen ik inpikte voor het liveverslag op de website, stond HSV al op achterstand, en dat verbeterde er dus niet op, meer nog, de thuisploeg (een derde klasser) had niet eens verlengingen nodig. Maar net als "mijn" Belgische ploeg, Eendracht Aalst, kwam HSV op voorsprong: met veel overzicht had Berg een pass van Skjelbred naar Jansen doorgegeven, Jansen stuurde de bal terug naar het midden, waar Berg klaar stond om de score te openen. Maar bezoeker Van der Biezen zette de flankpas van Blum met het hoofd om in de gelijkmaker (30'). Kort voor de pauze en onmiddellijk na een uitgesproken kans voor Westermann, stuurde Lam een pas ideaal in de loop van Beister die de bal tussen de benen van de KSC-keeper in het doel stuurde. Na de hopelijk verfrissende pauze bleef HSV kansen maken, maar de doelpunten werden enkel nog door de thuisploeg gemaakt en wel door Alibaz (58'), Stoll (78') en invaller Soriano (87). Fink probeerde nog wat door zowat 5' voor het einde Ilicević en Arslan te laten meedoen (Skjelbred en Son moesten plaats ruimen), Rudnevs had dan al Beister vervangen, maar het hielp allemaal dus niet meer.

  Persoonlijk vind ik de nieuwe keeper Adler nog niet zo goed als Drobny, maar die had vorig seizoen ook geen goeie start. En verder verbaast het me niet dat Beister al scoorde. Bij de thuisploeg speelt nog Calhanoglu (de verslaggever van ARD spreekt de naam uit als Sjalanoloe), die eigenlijk op de loonlijst van HSV staat maar meteen weer uitgeleend werd aan KSC. Ik vraag me af of hij (die er op TV inderdaad 18 jaar uitziet, jonger dus dan op de website van zijn nieuwe werkgever) geen dubbel gevoel heeft bij deze zege (op TV is daar toch niets van te zien geweest, hij heeft gevierd zoals de anderen).

  Fink stelde de volgende spelers op: Adler - Lam, Bruma, Mancienne, Aogo - Westermann, Skjelbred (85' Ilicević) - Beister (75' Rudnevs), Son (85' Arslan), Jansen - Berg.

  19-08-2012 om 20:28 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20ste Wisselbekertocht Rondom Opwijk - Jubileumtocht 20 jaar Horizon, georganiseerd door Wsv Horizon Opwijk (300)
  Ik vond vlot parkeerplaats, er was dan ook een parkingsteward door de club aangesteld, ongeveer rechtover de startplaats op een erg ruime weide. Eens aangekomen in de ook al ruime

  refter van het Vrij Katholiek Onderwijs VKO schreef ik me in voor de omloop van 12 km, waar 900 meter aan toegevoegd werden. Zo wandelde ik over verharde en natuurlijke wegen door wijken, een bos en tussen velden (maïs, groenten, ...). In de rustpost te Droeshout (deel van Opwijk) trof ik enkele bekenden, dronk een water en een Ice Tea (alles was toch aan 1 EUR wegens de 20ste verjaardag van de club), dat water diende deels om mijn bidon weer op te vullen want het weer was al enkele dagen tropisch en vandaag was de warmste dag (zoals de voorbije nacht ook de warmste was). Nadien wandelde ik een lus van ongeveer 6 km, kwam dus terug in dezelfde school waar ik dan twee watertjes kocht, deels opdronk, en deels er mijn bidon mee vulde. Op de terugweg naar Opwijk was er nog een extra bevoorrading, op vertoon van de controlekaart, men kon kiezen tussen een trappist (van een merk dat mijn favoriet niet is) en een frisdrank. Dat werd dus weer een plat water, want het was me te warm voor een trappist (een frisse kriek zou ik misschien nog gekozen hebben, 't was toch niet ver meer). Terug in de startzaal trof ik daar nog bekenden, zoals 3 Sportvrienden, en Katrien die aan 't afruimen was.

  Er was wel genoeg natuur, maar helaas was er nauwelijks wat te zien. Alleen op 't einde ging ik door een openbaar park met wat bloemen en bruggetjes in hout. Het weer was, zoals vermeld, behoorlijk warm, zonnig en droog (tenzij van transpiratie, maar dat is geen hemelwater ).

  19-08-2012 om 20:24 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013 - SC Eendracht Aalst - R. Union Sint-Gillis (Belgische Beker)

  19.08.2012: SC Eendracht Aalst - R. Union Sint-Gillis: 1-1 (1-3 n.v.)

  Dit seizoen biedt het webteam van de thuisploeg een live verslaggeving aan op de website, wat ik al enkele jaren gewend was van HSV, er zijn nog verschillen, maar ik vind het ronduit schitterend, om familiale redenen kan ik slechts weinig wedstrijden ter plekke beleven.

  Net als "mijn" Duitse ploeg, al speelde die op verplaatsing, moest Eendracht een club uit derde afdeling partij geven. En net als HSV kwam Aalst eerst op voorsprong via De Cuyper in de 33ste minuut. In de tweede helft scoorde Di Gregorio ook, maar zijn doelpunt werd niet erkend wegens buitenspel, wat de verslaggever niet lijkt te begrijpen, 't zal dus nipt geweest zijn. Op ongeveer tien minuten van het officiële einde scoorde ene Haroun voor de bezoekers, Eendracht kon de voorsprong niet terugwinnen voor het einde, dus werd twee keer 15 minuten extra gespeeld. Daarin scoorden Cormeletti (nadat hij alleen op Verhoeven kon afgaan) en nog eens na een blunder in de verdediging.

  Omdat het goede weer van vorig weekend verhevigd is in tropische temperaturen, werd de wedstrijd op geregelde ogenblikken onderbroken voor een drinkpauze, dat was ook het geval in de competitiewedstrijden in eerste klasse. Maar Eendracht kan zich dus voortaan concentreren op de competitie. Dat geldt trouwens ook voor HSV...


  Eendracht Aalst: Verhoeven, Filipovic, Bogaerts, Kestens, Smet (104' Hugelier), Pietermaat, Van Damme, Weydisch, De Cuyper (59' Jadot), Di Gregorio, Vandewalle.

  Overigens mag Belgacom TV de eerste 2 wedstrijden uit tweede klasse nog niet live uitzenden (dus ook de match van Eendracht bij Antwerp niet) omdat er dan Europese (UEFA) wedstrijden zijn. Maar ik kan dus via Livescore volgen, waarvoor hulde en dank.

  19-08-2012 om 20:13 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  16-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2012-2013

  16.08.2012: Zoals gisteren gemeld, wonnen Beister en zijn jonge collega's van de generatiegenoten uit Argentinië. Maar ook Besić en Sala wonnen met hun nationale collega's, met respectievelijk 2-0 van Bosnië-Herzegovina en bij de -21 tegen Nederland met 3-0 (de "eerste" ploeg van Oranje verloor in Brussel van de Rode Duivels met 4-2). Drobny speelde 0-0 tegen Oekraïne, allez ja, hij kwam, zoals tijdens het EK, niet van de bank. Berg verloor van Brazilië, Rudnevs verloor van Montenegro (0-2), Ilicević zag zijn collega's verlieren van Zwitserland (2-4). Die uitslagen kunnen omgekeerd weergegeven zijn, in het Duits worden die vermeld afhankelijk van de betrokkene (speler of ploeg), of die nu thuis of op verplaatsing speelde.

  15.08.2012: Gisteravond speelden de jongere Duitsers dus tegen de jongere Argentijnen, het werd 6-1 en twee van de Duitse doelpunten werden gescoord door Beister. Ik had het wel al gedacht, na de oefenpot tegen FC Nordsjaelland dat we van hem 't een en 't ander kunnen verwachten. Vandaag treedt de eerste nationale ploeg aan tegen Messi en co, maar zonder HSV-spelers (wel met ex-spelers, denk ik, toch minstens Boateng).

  14.08.2012: En 't geld is precies nog niet opgesoupeerd. HSV liet een Turks-Duits middenvelder een contract tot 30 juni 2016 tekenen. Hakan Calhanoglu (18 jaar maar op de foto op de website ziet hij er 28 uit...) komt van Karlsruher SC (binnenkort tegenstander voor de DFB-beker). Of liever, hij wordt meteen weer uitgeleend aan Karlsruher SC (die speelt in derde klasse) voor de duur van het komend seizoen.

  13.08.2012: HSV is op de transfermarkt blijven plakken en liet een Kroatische middenvelder een contract voor 3 jaar tekenen (men is daar blijkbaar erg tevreden van Kroaten, Petrić is net weg en er is al een nieuwe speler uit dit Balkanland, of is dat om Ilicević wat compagnie te gunnen  ). Vooraleer voor HSV ergens aan te treden, wil Milan Badelj zijn huidige club, Dinamo Zagreb, nog aan een kwalificatie voor de Champions' League helpen (dat kan geen kwaad, HSV speelt toch niet Europees).

  Overmorgen worden enkele oefeninterlands gespeeld, en negen HSV-spelers doen mee: Beister bij de min-21-jarigen tegen Argentinië (valt er niet te scouten, Arnesen? ), Berg tegen Brazilië (hola, zeker?), Besić gaat op verplaatsing naar Wales, Drobny gaat naar Oekraïne, Ilicević ontvangt Zwitserland (zou Petrić ook gevraagd zijn, tegen zijn tweede vaderland? ), Norgaard gaat gewoon op trainingscamp (geen opponent vermeld op de website), Rudnevs gaat naar Montenegro, Sala gaat naar Nederland (bij de min-21-jarigen) en Scharner ontvangt Turkije.

  11.08.2012: HSV is weer naar de transfermarkt geweest en liet een Oostenrijkse verdediger een contract tekenen. Paul Scharner is geboren in 1980 en speelde voordien voor Austria Wien, SV Salzburg, Brann (ploeg van het Noorse Bergen), Wigan Athletic en West Bromwich Albion.

  Bizar, ik dacht ergens opgevangen te hebben dat Fink vroeg naar een nummer 10 (nochtans al gedragen door Rudnevs), maar nu komt er dus een verdediger. Blijkbaar kijkt Arnesen niet meer naar Chelsea want zowel De Bruyne als Lukaku zijn uitgeleend, respectievelijk aan ... Werder Bremen en West Bromwich Albion.

  08.08.2012HSV - FC Nordsjaelland: 0-0 (3-2 pen.)

  Sport1 was zo goed om de testwedstrijd tussen HSV en FC Nordsjaelland (naar verluidt de Deense kampioen) live uit te zenden, die wedstrijd werd trouwens gespeeld in 't stadion van Flensburg, stad welk ik een beetje ken (vooral dan de voetgangerszone en van daar naar de onbeduidende grens met Denemarken, maar dat is een ander verhaal, dat van de Haervejsvandring   ). Dat FC Nordsjaelland Deens kampioen is, bleek voor mij uit balbezit, maar veel meer doelkansen dan HSV schiep de bezoekende ploeg niet echt. Vanwege HSV waren er een paar uitgesproken kansen, vooral een "gekrulde" trap van Arslan, op corner genomen door Aogo, had veel potentie. Een trap van Son was eigenlijk een halve kans. Son viel overigens geblesseerd uit, hij kreeg een gemene trap tegen zijn enkel (Sprunggelenk, zei de reporter), daarvoor kreeg zijn opponent de gele kaart getoond. Ook Aogo kreeg deze te zien voor een gelijkaardige aktie. Zowel bij de start van de tweede helft als op ongeveer het laatste kwartier van de wedstrijd werd uitgewisseld, langs beide kanten. De match eindigde overigens met de beginscore, en om toch een winnaar aan te duiden, werden penalties getrapt, het werd dan 3-2. Nadien liet Fink blijken dat hij wel het een en het ander geleerd had uit deze testwedstrijd (ik ook: ik denk dat we veel doelpunten mogen verwachten van Beister, die terug kwam uit Düsseldorf).

  Voor HSV speelden dezen mee: Drobny - Lam (46' Diekmeier), Bruma (46' Besić), Mancienne, Aogo (80' Sternberg) - Westermann (71' Tesche), Skjelbred (62' Steinmann) - Son (40' Beister), Arslan (71' Sala), Jansen (71' Ilicević) - Rudnevs (71' Berg). Beister, Tesche  en Steinmann zetten hun penalty om, Ilicević miste de zijne.

  05.08.2012: Dit weekend organiseerde en huisvestte HSV de Liga Total Cup, nodigde hiertoe kampioen Borussia Dortmund uit evenals Bayern München en Werder Bremen. Die laatstgenoemden wonnen het toernooi. Bovendien lijkt Fink geen keuze te kunnen maken tussen Skjelbred en Sala, dus spelen ze nog alternerend (hoewel Sala de hele match tegen Dortmund mocht spelen en Skjelbred werd in de 53ste minuut vervangen door ... Berg, die nochtans aanvaller is en geen middenvelder zoals de Noor). Misschien moet Skjelbred in de komende competitie (die tijdens het laatste weekend van augustus van start gaat) tegen Bremen scoren, zoals Sala het vorig seizoen tegen Bayern scoorde.

  26.07.2012: De enige van Chelsea overgekomen speler die mij 't meest beviel, vertrekt nu toch wel, zeker? Ik zie toch in de nieuwsbrief van HSV dat Töre naar Ruben Kazan (ergens in Rusland) vertrekt.  Ook Chrisantus vertrekt, en wel naar UD Las Palmas.

  24.07.2012: Vanmorgen las ik op een krantenwebsite dat Messi zich had bezeerd en dus niet zou meespelen in de jubileumwedstrijd en op de site van HSV zag ik zonet dat wie wou zijn ticket kon terugverkopen aan het Service Center daar. Is dat geen mooi gebaar? Maar ik denk niet dat er veel toegehapt hebben (of hebben eventuele geïnteresseerden het te laat gelezen? ), want het stadion was uitverkocht. Ik heb het begin van de wedstrijd en ook het doelpunt in de 5de minuut van Alves gemist, maar ik moest evenwel niet lang wachten tot Arslan de gelijkmaker scoorde in de 20ste minuut. Het was verder geen hoogstaande wedstrijd, al scoorde Deulofeu nog voor de bezoekers in de 37ste minuut. De thuisspelers moesten elkaar nog "vinden", denk ik, met al die nieuwelingen (en een paar terugkomers), en Barça kwam met een B-ploeg: Pinto - Alves, Olazabal, Barta, Deulofeu - Sergi Roberto, Mascherano, Sanchez, Affellay, Adriano, Espinosa startten (maar enkelen werden tijdens de wedstrijd en de rust vervangen). Fink liet dezen tussen de lijnen: Adler - Diekmeier (46' Besić), Bruma (had zich aan de schouder geblesseerd en werd vervangen in de 76ste minuut door Norgaard), Mancienne (87' Chrisantus), Aogo (46' Ilicević) - Westermann (46' Steinmann), Skjelbred (46' Sala) - Son (46' Beister), Arslan (46' Tesche), Jansen - Berg (46' Rudnevs). Scandinavië was dus behoorlijk vertegenwoordigd met een Deen, een Noor en een Zweed. Na de wedstrijd werd eerst Adler en dan Fink geïnterviewd, die laatste had last toe te geven dat het geen hoogstaande wedstrijd was (hopelijk geen voorbode van weer een moeilijk seizoen) maar gaf wel aan dat nog een aanvaller type "nummer 10" (het nummer dat Rudnevs draagt...) en een middenvelder welkom zijn. Meer kan hij niet vragen, want het geld kan niet blijven uitgegeven worden.

  22.07.2012: Ik heb me een nieuwe PC (ditmaal een laptop) moeten kopen en heb intussen een week wandelvakantie in vooral Denemarken (Jutland) doorgebracht, dus nu een kort overzicht van nieuwtjes:

  Spanje werd Europees Kampioen en Drobny kwam niet van de bank. Intussen is HSV al aan het trainen, ook zoals gebruikelijk in Oostenrijk, speelde enkele oefenwedstrijden en heeft dit weekend de Peace Cup in Zuid-Korea (uitgenodigd door Son? ) gewonnen. Son had trouwens een akkefietje met Rajković, die was daarin eigenlijk de aanstoker, werd dus gestraft maar ook Son kwam er niet zonder sanctie van af (hij had ongewild Kacar, die achter hem stond, bezeerd). Dat Petrić weg ging, wist ik al lang, maar het duurde een tijd eer bekend werd dat hij naar FC Fulham ging (de ploeg die HSV twee kalenderjaren geleden uit de finale in eigen stadion hield, vooral met afwachtend te voetballen). Ze zullen daar raar kijken als ze vroeg in de wedstrijd op voorsprong komen. En Guerrero is ook weg, die is vertrokken naar Corinthians, de ploeg van São Paulo (of verandert dat nu in São Paolo? ). Goed voor hem, moet hij zo lang niet vliegen vanuit Peru (hij heeft vliegangst).

  09.06.2012: Intussen is het EK begonnen in Polen en Oekraïne, Drobny en Ilicević zijn uitgenodigd, maar de eerste zit op de bank als derde keeper, en de tweede heeft zich zodanig geblesseerd, dat hij terug naar huis is. Voor het overige zijn er wel tal van ex-HSV-spelers.

  01.06.2012: HSV probeert mij een verjaardagscadeau aan de hand te doen, maar 't valt op een werkdag, dus ze zullen zonder mij FC Barcelona partij moeten geven.

  25.05.2012: HSV kan verder aanwerven want het ontvangt centjes van Darmstadt 98 die Hanno Behrens, 22-jarige middenvelder en kapitein van de U23-ploeg, overneemt. Darmstadt 98 speelt overigens in derde klasse.

  De Belgen spelen op dit moment (20.55 uur) een oefenwedstrijd tegen Montenegro, maar elders wordt ook getest. Zo won Töre gisteren een testmatch met de Turkse nationale ploeg tegen Georgië met 3-1 (2-0 bij de rust). De middenvelder van HSV deed ook mee tot de 57ste minuut, maar hij scoorde niet. Eerder deze week reeds scoorde Guerrero het enige doelpunt in ook al een oefenwedstrijd tegen Nigeria.

  Nostalgie: vandaag is het 29 jaar geleden dat HSV door het doelpunt van Magath met 1-0 van Juventus Turin won en met de Europese Beker der Landskampioenen (de voorloper van de Champions' League, dus) het grootste triomf van de clubgeschiedenis binnenhaalde.

  09.05.2012: HSV is al aan 't aanwerven: René Adler (geboren in 1985 te Leipzig) en Artjoms Rudnevs (geboren in 1988 te Daugavpils, en heeft net als Petrić twee nationaliteiten: de Letse en de Russische) starten op 1 juli met hun nieuw avontuur in de hanzestad. Adler is een keeper die 10 interlands heeft gespeeld (met de reservenploeg?), van Bayer Leverkusen komt en een contract tot 2017 getekend heeft. In een interview met het HSV-webteam zegt Arnesen wel dat Adler een heel jaar niet gespeeld zou hebben in de Bundesliga wegens revalidatie... Rudnevs is een aanvaller die van Lech Poznan aan de Elbe komt, tot 2016 getekend heeft en Petrić moet doen vergeten. Hij heeft in 29 wedstrijden 22 doelpunten gemaakt en was bij zijn drie laatste clubs steeds topscorer. Verder wil HSV Bruma een jaar langer houden, en is hiervoor in contact met FC Chelsea. Nieuwsgierig naar de nieuwe club van resp. Petrić en Jarolim kijk ik eens op de Engelstalige transfer-website maar daar vind ik niets terug, "niet geweten" staat er (maar dan in 't Engels). Wat er wel staat, zijn drie andere transfers: Beister komt terug van tweedeklasser Düsseldorf (dat wist ik al van de HSV-website), verder zouden Macauley Chrisantus van FSV Frankfurt en Lennard Sowah van Millwall komen. Klopt dat wel? Ik zie dat Bailly terug van Racing Genk naar Mönchengladbach zou gaan, ik denk dat het net omgekeerd is. In alle geval, op zijn eigen website laat Petrić ook niet weten waar hij het volgend seizoen zal spelen (geïnteresseerde clubs weten toch dat er geen transferbedrag mee gemoeid is, dat ze alleen aan hem moeten vragen hoeveel hij per seizoen wil verdienen). Overigens, de andere helft van "Petrolić", zoals het scorend duo Olić en Petrić genoemd werden, is naar Wolfsburg.

  16-08-2012 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2012-2013

  16.08.2012: Er is een overeenkomst bereikt tussen Belgacom en de clubs uit tweede klasse inzake beeldrechten. Tweede klasse wordt vanaf dit seizoen de Belgacom League. De eerste wedstrijd die live wordt uitgezonden, is Antwerp - Eendracht Aalst van volgende week donderdagavond. Met de officiële naamsverandering is Belgacom meer dan ooit dé commerciële en beeldrechtenpartner van tweede klasse. De betaalzender Belgacom 11 zal voor abonnees van de betaalzender elke speeldag twee wedstrijden gratis uitzenden. Ligavoorzitter Guido De Croock: "Onze liga prijst zich gelukkig dat we met Belgacom een enthousiaste partner gevonden hebben, die voor leer uitstraling zal zorgen en onze clubs meer in de kijker plaatst. We zijn ervan overtuigd dat onze clubs hierdoor beter bekend zullen worden bij het grote publiek. De uitbouw van onze clubs en van het voetbal in het algemeen zullen er wel bij varen." Belgacom zelf benadrukt "visibiliteit te willen geven aan de tweedeklassers".

  In Duitsland is het Sport1 dat veel aandacht heeft voor (Duitse, natuurlijk) tweede klasse (2. Bundesliga).

  14.08.2012: Eendracht heeft al flink getraind en nu is er ook nieuws van een transfer, of toch zo ongeveer. De twintigjarige linkerflankverdediger Maxime Gunst van Club Brugge. Gunst wordt voor 1 seizoen aan E. Aalst ter beschikking gesteld. Maxime Gunst behoorde tot de A-kern van Club Brugge, waar hij onlangs een profcontract voor drie seizoenen ondertekend had. Maar gezien de recent gewijzigde omstandigheden - onder andere nadat Brugge een aantal extra inkomende transfers had gerealiseerd - werd er voor geopteerd om Maxime zijn sportieve toekomst op korte termijn elders te laten utibouwen. Gunst (1m79, 73 kilo) is vorige week twintig jaar geworden. Vorig seizoen behoorde hij geregeld tot de uitblinkers bij de beloften van Club Brugge. Maxime Gunst is een kopbalsterke linkerflankverdediger, stevig in het duel en een verdediger met uitvoetballende kwaliteiten die geregeld mee inschuift en ook elders op de linkerkant kan spelen.  

  22.07.2012: Ik heb me een nieuwe PC (ditmaal een laptop) moeten kopen en heb intussen een week wandelvakantie in vooral Denemarken (Jutland) doorgebracht, dus nu een kort overzicht van nieuwtjes:

  Eendracht speelde dus niet tegen Anderlecht maar tegen Sporting Lokeren op de fandag, het verloor met 0-1, doelpunt van Harbaoui. Op 15 juli bevestigt het webteam nog eens dat, nadat de aanvraag tot naamwijziging eerder al werd goedgekeurd, de club vanaf die dag opnieuw door het leven gaat als S.C. Eendracht Aalst (Sportclub Eendracht Aalst). De rijke traditie is in ere hersteld. Op 18 juli speelde Aalst een oefenpartij tegen Willem II waar Jens Podevijn zijn carrière verder zet, en Aalst won met 1-0, doelpunt van aanwinst Di Gregorio. Naar verluidt, zou Podevijn een hartelijk onthaal gekregen hebben van de supporters, die weten hem nog altijd te appreciëren. Het Pierre Cornelisstadion is nog goedgekeurd voor 't komend seizoen, maar eigenlijk zou men moeten/willen elders een nieuw stadion optrekken, die goedkeuring zal niet elk jaar gebeuren (de voorwaarden worden almaar strenger, vooral in verband met veiligheid). Als inderdaad aan de bouw van een nieuw stadion wordt gedacht, dat men dan ook voldoende WC's, ook voor vrouwen, voorziet. Waar ik gewoonlijk het stadion betreed, is maar 1 WC voor vrouwen voorhanden, dat is echt te weinig.

  13.06.2012: SC Eendracht Aalst laat weten dat het stadsbestuur niet over voldoende vertegenwoordigers van het wettelijk gezag bezit om de galamatch tegen Sporting Anderlecht op 30 juni te laten doorgaan. Dat vindt het bestuur van de club wel erg jammer, ik weet nu niet of er een alternatief is.

  Iets ouder nieuws is de aanwerving van Sander Van Eyk, de jonge aanvaller komt over van KFC VW Hamme. SC Eendracht Aalst bereikte een overeenkomst voor twee seizoenen met Van Eyk, met een optie voor een extra jaar. De 20-jarige Van Eyk is een aanvaller met gestalte (1m92, 80 kilo), die na nieuwjaar goed op dreef was bij Hamme. Hij scoorde toen elf doelpunten voor de derdeklasser en is rechtsvoetig.

  02.06.2012: SC Eendracht Aalst heeft serieuze ambitie, zo te zien op de vernieuwde website want de "nummer 10" is aangeworven: Alexandre Di Gregorio, een speler met ervaring in eerste klasse, komt voor minstens twee seizoenen naar het Pierre Cornelisstadion, hij komt over van KVK Tienen. De 32-jarige spelmaker was eerder actief bij onder andere K. Racing Genk ('t zal van daar zijn dat zijn naam me bekend klinkt), Sporting Charleroi, Royal Antwerp FC en het Nederlandse RKC Waalwijk. De rechtsvoetige aanvallende middenvelder lag nog een seizoen onder contract bij KVK Tienen, maar kreeg er wegens bewezen diensten toestemming om over een transfer te onderhandelen.

  De sportieve cel van E.Aalst heeft met de komst van Di Gregorio de samenstelling van de kern voor het seizoen 2012-2013 bijna afgerond. Alexandre Di Gregorio heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend, met een optie voor een extra jaar.

  01.06.2012: SC Eendracht Aalst heeft zijn website een serieuze en mooie make-over gegeven, ga maar eens kijken: http://www.eendracht-aalst.be/. Verder zijn er enkele transfers gebeurd of voorzien: Sam Crispijn, wiens contract bij EA nog 1 seizoen loopt, werd er door de sportieve cel van op de hoogte gebracht dat hij, bij een aanbieding van een andere club, Eendracht mag verlaten. Tiens, ik wist niet dat ze niet (meer) content waren met hem. Anderzijds dus verruilt de 25-jarige Jonas Bogaerts met onmiddellijke ingang KVK Tienen voor SC Eendracht Aalst. Bogaerts, die vooral ervaring heeft op de nummer zes-positie, is een verdedigende middenvelder die ook alscentrale verdediger kan uitgespeeld worden. SC Eendracht Aalst heeft met Jonas Bogaerts een overeenkomst voor twee seizoenen bereikt, met een optie voor een extra seizoen.

  25.05.2012: SC Eendracht Aalst organiseert een fandag (of eerder: fanavond) op 30 juni (ze weten ook wel dat de Ronde van Frankrijk in België begint ), op het programma staat al een galawedstrijd tegen landskampioen RSC Anderlecht (wellicht zonder Gouden Schoen Suárez, hij houdt het daar voor bekeken) genoteerd.

  Vanavond speelt België een oefeninterland tegen Montenegro en Predrag Filipovic zal tijdens de rust van de wedstrijd zijn analyse geven bij tv-commentator Filip Joos, tijdens de live uitzending op Canvas. Hij werd op 12 januari 1975 in Montenegro geboren. Toch klopt zijn hart voor de Rode Duivels, zo zegt Filipovic aan het webteam van eendracht-aalst.be: "Ik ben in Montenegro geboren, en ik heb er mijn eerste stappen in het voetbal gezet, maar ik ben er al 19 jaar weg. Dat is meer dan de helft van mijn leven. Ondertussen ben ik al lang Belg, en zo voel ik me ook 100%. Dus ja, natuurlijk supporter ik ook tegen Montenegro voor de Rode Duivels!" Da's leuk, mijn beste, maar 't is slechts een oefeninterland, hoor, het trainersdebuut van Marc Wilmots (Leekens is naar Club Brugge vertrokken), bij Schalke 04 ook gekend als het "Kampfschwein".

  18.05.2012: SC Eendracht Aalst heeft een nieuwe sponsor gevonden,  met name Willems Veranda's. De verandabouwer uit Ronse wordt de nieuwe hoofd- en shirtsponsor (transportbedrijf De Dijcker uit Vlierzele zit trouwens in slechte papieren, wellicht ook daarom dat de eerdere voorzitter er de brui aan gaf). Willems Veranda's, de grootste verandabouwer van België, heeft de voorbije jaren een reputatie opgebouwd als sportsponsor. Het bedrijf is al actief in het voetbal en het wielrennen. Willems Veranda's is shirtsponsor van eersteklasser Bergen en van een procontinentaal wielerteam. Als nieuwe hoofdsponsor van SC Eendracht Aalst zal Willems Veranda's op de shirts prijken van zowel het eerste elftal als de jeugdteams. 

  12.05.2012: SC Eendracht Aalst heeft nog nieuw bloed gevonden en dat nog wel bij degradant FCV Dender EH, dit in de persoon van de twintigjarige Julien Jadot, een snelle linksbuiten, die ook rechts op de flank uit de voeten kan. Hij wordt door nogal wat voetbalkenners binnen enkele jaren een mooie toekomst in eerste klasse toegedicht. Jadot is een jonge maar nu al vinnige en krachtige aanvaller. Zelf noemt hij zijn vista, snelheid en technisch vermogen zijn grootste kwaliteiten. Hij genoot het grootste deel van zijn jeugdopleiding bij Sporting Charleroi en heeft bij SC Eendracht Aalst een contract voor twee seizoenen getekend.

  03.05.2012: Er vertrokken spelers, dus er moet nieuw bloed komen, en er zijn alweer twee contracten getekend. De jonge Tom Pietermaat (KV Mechelen, waar Depoitre dus niet heen gaat, ondanks eerdere berichten in de pers  ) en de ervaren Stavros Glouftsis (SK Sint-Niklaas) hebben een overeenkomst met de club bereikt. De 31-jarige Glouftsis is een 1m86 grote spits die eerder o.a. voor Antwerp speelde. SC Eendracht Aalst heeft hem voor twee seizoenen vastgelegd. Tom Pietermaat is een 19-jarige rechtsback die ook als rechtermiddenvelder uit de voeten kan. Pietermaat is een speler van KV Mechelen, dat hem vorig seizoen aan FC Rupel Boom uitleende. Nu komt hij voor één seizoen op uitleenbasis naar Aalst. KV Mechelen ziet de jonge verdediger als een wissel op de toekomst, maar wil hem eerst ervaring laten opdoen in tweede klasse.

  Na het intensieve scouting- en transferwerk van de afgelopen maanden (heeft Boskamp daar nu iets mee te zien, of niet?) geeft de sportieve cel van SC Eendracht Aalst nu prioriteit aan het aantrekken van een aanvallende en een verdedigende middenvelder. Een aantal spelers die voor die posities in de centrale as in aanmerking komen, worden gevolgd en er lopen ook een aantal gesprekken.

  16-08-2012 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  13-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neigembostocht, georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (087)
  Nadat ik brood en banket bij de "hofleverancier" en clubbladsponsor ophaalde en naar de startzaal bracht, heb ik me daar geïnstalleerd, deze voedingswaren werden meteen verdeeld (zoals het beleg dat wat later geleverd werd door "onze" traiteur-beenhouwer), de helft ging naar de rustpost te Lieferinge. De opkomst ging traag van start, maar eens zowat acht uur (een uur na het officiële startuur) begonnen de wandelaars binnen te stromen, die stroom ging dan eens wat trager, en eens wat sneller. Tegen 13.00 uur bleek dat wij ons mochten verheugen in een fraai opkomstgetal, en ik sloot de telling af even na 15.00 uur (nadat Jacqueline aan de inschrijftafel me bevestigde dat ze geen kaarten meer verkocht) op 1255. Daar waren wij allen zeer mee in onze nopjes, en ook dat we bijna uitverkocht waren (zeker waar het brood en banket betrof, maar ook enkele dranken), stemde ons eveneens gelukkig. Bovendien mochten wij een nieuw lid verwelkomen (de dochter van een reeds aangesloten wandelaar).

  Eens vijf uur werd het wat stiller in de parochiezaal en stilletjes stapelden wij stoelen en ruimden tafels op, maar het duurde toch tot zowat half zeven eer de laatste wandelaar de zaal had verlaten en we alles naar het gelijkvloers konden brengen (via de trap of de goederenlift). Intussen kregen we, voor wat het opbergen van flesbakken en glazen, hulp van de bierhandelaar. Nadien gingen we lossen in ons opberglokaal en een afsluitertje genieten bij de zus van de eigenaars.

  Etienne en Nelly (Egmont Zottegem) waren ook komen wandelen en hebben hun fotoalbum op Picasa geladen:
  Etienne: https://picasaweb.google.com/105637731795779463984/Neigem20120812
  Nelly: https://picasaweb.google.com/nelly.haelterman/Neigembostocht12Aug2012

  De uitslag staat op de site van de Marching: http://marching.be/uitslagpdfgenerator/generateuitslag.php?id=17127

  13-08-2012 om 21:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!