NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  30-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfsttocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

  30.10.2016:  Ik schreef me daar in voor 18 km ('t maximum) maar feliciiteerde eerst de clubsecretaris met zijn verjaardag.  Die omloop (door hem samengesteld) voerde me over vooral onverharde wegen naar Sint-Katherina-Lombeek, hiervoor wandelde ik een goed eind door het Liedekerkebos. In Lombeek pauseerde ik even en maakte dan een lus van bijna 6 km, waarbij ik het nabijgelegen Hertigembos bezocht. Nadat ik nogmaals een rustpause inlaste, ging ik terug langs Muilem en het centrum van Liedekerke met de Opperstraat en de wijk Kruisbeekveld.

  Ons Heer is blijkbaar een Pajot want 't weer was lekker zonnig en met aangename temperaturen. Mijn foto's staan bij Google.

  30-10-2016 om 21:38 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, 1. FC Köln - HSV

  30.10.2016: 1. FC Köln - HSV: 3-0

  HSV verloor van en bij 1. FC Köln. In het uitverkochte stadion toonden ze nochtans een strijdvaardige eerste helft en weerstonden zelfs een penalty (Modeste trapte de bal tegen de paal, 41'). Hij maakte zijn misser in de tweede helft goed door drie keer te scoren (61', 82', 86'). Voordien nog kreeg Wood de rode kaart te zien (58').

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Götz (66' Gregoritsch), Djourou, Jung, Santos - Kostic (75' Müller), Sakai, Holtby, Ostrzolek - Lasogga (84' Waldschmidt), Wood.

  27.10.2016: Nadat gisteren de resterende bekerwedstrijden gespeeld werden, werd geloot voor de volgende ronde en HSV ontvangt dan de gastheer waar ze volgende zondag heengaat, inderdaad: 1. FC Köln. Die bekerwedstrijd vindt plaats op 7 of 8 februari 2017.

  30-10-2016 om 21:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, SK Halle - E. Aalst

  30.10.2016: SK Halle - E. Aalst: 2-2

  De eerste poging tussen de palen kwam van de linker van thuisspeler Buscema.  Van Den Noortgaete pakte zonder al te veel problemen.  Eendracht reageerde en Yala Lusala kreeg ruimte om aan te leggen.  Zijn afstandsknal spatte op de lat uit mekaar.  Net voor het kwartier constateerde scheidsrechter De Cremer handspel van Van Kerckhoven in de eigen zestien.  Strafschop dus voor Halle en Buscema trapte de 1-0 tegen de netten (14').  Halverwege de eerste helft ging Mitu na een duel neer in het vijandige strafschopgebied maar nu weigerde de ref wel om de bal op de stip te leggen. Eendracht kwam moeilijk tot voetballen tegen een agressief spelende thuisploeg en kwam niet verder dan enkele stilstaande fasen, die niks opleverden.  Net voorbij het halfuur voorkwam Van Den Noortgaete meer averij.  Met een schitterende save ranselde hij het schot van Deryck uit zijn doel.  Toch klom wit-zwart nog voor de rust op gelijke hoogte.  Hossari verspeelde de bal knullig aan Falko Geenens en onze rechtsachter werkte beheerst af (1-1, 39').

  Na een achttal minuten keek Eendracht voor de tweede keer tegen een achterstand aan.  Van Ophalvens knalde eerst op de vuisten van Van Den Noortgaete maar kon de bal in de herneming toch in doel koppen (2-1, 53').  Rond het uur had Van Den Noortgaete een redding in huis na een deviatie van Amazou.  Vervolgens trok men zich bij Halle terug op de eigen speelhelft.  Eendracht had de bal maar miste de inspiratie om openingen te forceren.  Gaandeweg slopen er ook meer slordigheden in het samenspel. Tot Falko Geenens een tweede keer toesloeg.  Nadat Van Tricht een voorzet van Mitu miste, joeg de mee opgerukte verdediger de gelijkmaker wel tegen de touwen (2-2, 72').  De thuisploeg was leeggespeeld en Eendracht voerde de druk op.  Doelman Bourlard tikte een schicht van Diarra van onder de lat maar mocht toch zelf een doeltrap nemen.  Ongelooflijke beslissing van de spelleiding.  In de toegevoegde tijd volgde nog een unieke mogelijkheid om de winst alsnog binnen te halen.  Mitu trapte van dichtbij echter over nadat Bourlard een voorzet had laten glippen.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Claeys, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (74' De Coninck), De Man (45' De Rock), Geenens F. en Diarra.

  30-10-2016 om 21:06 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  26-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, FC Halle - HSV (DFB-beker)

  25.10.2016: FC Halle - HSV: 0-4

  Halleluja, de eerste zege sinds weken!  't Is wel tegen een derdeklasser, maar 't is voor de beker, dus 't was nodig. De gastheren overtuigden nochtans met een geëngageerde inzet, maar de bezoekers toonden zich sterk verbeterd (verslechteren kon haast niet meer ), defensief zeer zeker en in de aanval compromisloos. Tweemaal scoorde Wood (dat was ook al een tijdje geleden) in de eerste helft (8', 43'), Lasogga scoorde zijn allereerste van dit seizoen (57') en joker Waldschmidt (82', kort nadat hij ingewisseld werd) deed dat ook in de tweede helft.

  Gisdol zal dus wel tevreden zijn over: Adler - Diekmeier, Ekdal, Cléber, Santos - Sakai, Jung, Ostrzolek - Kostic (72' Gregoritsch), Lasogga (85' Hunt), Wood (82' Waldschmidt). Halilovic was niet mee (ik dacht ook Bahoui niet) en volgens ARD zal Beiersdorfer daar niet mee opgezet zijn, de Kroaat kostte HSV dan ook 5 miljoen EUR.

  26-10-2016 om 20:17 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  23-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazomertocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

  23.10.2016: Ik schreef me elektronisch in voor 14 km en deze leidde mij langs verharde en natuurlijke wegen nabij de spoorweg en even langs het kanaal (naar Brussel) naar Buizingen, waar ik even verpooosde. Daar maakte ik een lus van zo'n 4 km door het Kluisbos en het Sanabos. Na nog een pause in Buizingen ging ik dus terug langs de Zenne en even verder opnieuuw het kanaal.

  Zo ongeveer 50% van het parcours was verhard en dat is veel voor De Heidetochten maar ligt ongetwijfeld aan de verstedelijking van Halle en Buizingen. Het weer was niet zo leuk: mistig en tot zo'n 6°C. Mijn foto's staan bij Google.

  23-10-2016 om 20:43 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - SCT Menen

  23.10.2016: E. Aalst - SCT Menen: 3-0

  Yala Lusala kopte over na een voorzet van Mitu en Van Tricht trof de lat na een teruglegger van de bedrijvige aanvaller.  Na tien minuten scoorde Claeys na een vrije trap van De Coninck maar de lijnrechter had buitenspel vastgesteld.  Even later mocht onze verdediger wel feesten.  De hoekschop van Van Tricht werd doorgekopt en Claeys kon de bal simpel tegen de netten tikken (1-0, 16'). Net voor het halfuur staken de bezoekers voor het eerst de neus aan het venster.  Van Den Noortgaete redde de kopbal van Sennesael na een corner.  Nadien zorgde doelman Carron er voor dat de schade voor zijn team beperkt bleef.  Eerst haalde hij een vrije trap van Van Tricht uit de benedenhoek en in het slot van de eerste helft redde hij twee keer na evenveel pogingen van Van Hoevelen.  Eendracht trok dus met een 1-0 voorsprong richting kleedkamers.

  Na de rust kregen beide ploegen al snel een mogelijkheid. Verbrugge devieerde een vrije trap van Van Tricht net voorlangs en het schot van Cardon ging de mist in bij een gevaarlijk moment voor het Aalsterse doel.  Net voor het uur moesten de West-Vlamingen met een mannetje minder verder nadat Ribeiro met een tweede gele kaart werd uitgesloten. Toch slaagde Eendracht er niet direct in om de krappe bonus te verdubbelen waardoor het toch wel opletten bleef.  Een kwartier voor tijd besloten de Menenaars dan maar een handje toe te steken.  Na een hoekschop van De Rock kopte Peers de bal immers in eigen doel (2-0, 75').  Meteen hierna slikte wit-zwart bijna een tegentreffer maar Diarra kon de bal nog op de lijn wegkoppen.  In de slotminuten liet Carron zich nog opmerken door pogingen van Yala Lusala en De Man onschadelijk te maken.  Toch moest hij zich nog een derde keer gewonnen geven toen Falko Geenens de 3-0 (85') eindstand in doel duwde na een voorzet van Diarra.

  Interim-coach De Geyseleer stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Claeys, De Coninck, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu (79' De Man), Van Tricht (69' De Rock), Verbrugge, Geenens F. en Diarra (90' Atheba).

  Kersvers trainer Tom De Cock zat er trouwens op te kijken. Hij maakt de overstap van Tempo Overijse waarmee hij in 2015 de titel pakte in vierde klasse. Voordien was De Cock aan het werk bij derdeklassers Union Sint-Gillis en Woluwe-Zaventem. Zijn trainerscarrière begon hij bij OH Leuven als beloftencoach en assistent van Rudy Cossey. Er werd een overeenkomst gesloten tot het einde van dit seizoen met een optie op het volgende.

  23-10-2016 om 20:20 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  21-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - Eintracht Frankfurt

  21.10.2016: HSV - Eintracht Frankfurt: 0-3

  HSV verloor ten aanzien van 52.258 toeschouwers tegen Eintracht Frankfurt duidelijk met 0-3 (0-1 was 't na ongeveer 45'). Holtby zette met een own goal de score in gang in de 35ste minuut. Na de pause vloog Diekmeier met een geel-rode kaart van 't plein (56'). In numerieke meerderheid verhoogden Tarashaj (60') en de ingevallen Seferovic (69') tot 0-3 voor de gasten.

  Gisdol koos voor de volgende spelers: Adler - Diekmeier, Ekdal (niet echt zijn plaatsje, maar het moest gezien de afwezigheid van Djourou en Cléber), Spahic (55' Waldschmidt), Santos - Holtby, JungMüller, Halilovic (46' Wood), Kostic (71' Sakai, waarom kon hij niet beginnen in de verdediging, en Ekdal op zijn gewone plaats?) - Lasogga.

  21-10-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  16-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affligem Abdijbieren Classic, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

  16.10.2016: Ik schreef me daar in voor 14 km die me leidde door het Kravaalbos en langs het Herenbos naar de parochiezaal van Baardegem. Daar pauzeerde ik bij een frisdrank en ging dan terug, langs andere wegen en paden maar toch weer door het Kravaalbos.

  Het was een mooie wandeling, hoogstens 20% was verhard, en het weer was ook mooi: zonnig en droog. Mijn foto's staan bij Google.

  16-10-2016 om 20:33 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, KM Torhout - E. Aalst

  15.10.2016: KM Torhout - E. Aalst: 0-0

  Opnieuw deelde Eendracht de punten en bracht er 1 mee naar huis. Opnieuw hield Van Den Noortgaete de 0. Maar het mocht voor de trainer niet baten: het clubbestuur heeft 's anderendaags besloten om de samenwerking met coach Dirk Geeraerd stop te zetten. Dit seizoen werd ingezet met attractief voetbal maar de puntenoogst is met 10 op 21 te karig. Er zal snel werk gemaakt worden van de zoektocht naar een opvolger. Tot zolang nemen assistent-trainer Carl De Geyseleer en beloftencoach Marijn Van Der Heyden de taken over. Gewoonlijk volgt een ontslag na veel nederlagen, Geeraerd krijgt zijn C4 nu al na enkel gelijkspelen... Eendracht heeft slechts 7 punten minder dan de actuele leider, Sp. Petegem.

  16-10-2016 om 20:12 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  15-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, Bor. M'gladbach - HSV

  15.10.2016: Bor. M'gladbach - HSV: 0-0

  We hebben geluk, Hazard stond nog niet ter beschikking van de thuisploeg, revalideerde nog van een kwetsuur. Minder geluk hebben we met de scheidsrechter, dhr Stark, een thuisfluiter. Het moet gezegd, de thuisploeg had een hoger percentage in balbezit, en na 25 minuten kreeg Cléber de rode kaart getoond na een vermeende fout aan Stindl. Adler hield de penalty van Hahn tegen en kroonde zich daarmee wellicht tot "man van de wedstrijd".  In de numerieke minderheid hielden de bezoekers de gastgevers in bedwang, maar hadden zelf nauwelijks doelkansen. Ook in de tweede helft schonk de scheidsrechter een penalty aan de thuisploeg na een duel tussen Santos en Traore. De tweede poging knalde Stindl tegen de dwarslat. HSV wierp zich met alle middelen tegen de aanvallen van de Gladbacher, die ook nogal heftig uit de hoek kwamen (een forse duw tegen Spahic bleef onbestraft).

  Gisdol bleek nadien best tevreden over de volgende spelers: Adler - Diekmeier, Cléber, Spahic, Santos - Holtby, Ekdal - Kostic (74' Wood), Hunt (80' Jung), Müller - Lasogga (64' Sakai).

  11.10.2016: Zweden won met 3-0 van Bulgarije, Zwitserland met 1-2 in Andorra (maar nog zonder Djourou), Servië won eergisteren al van Oostenrijk met 3-2, Bosnië-Hercegovina won gisteren met 2-0 van Cyprus (en België met 0-6 van Gibraltar ).

  08.10.2016: Bosnië-Hercegovina heeft gisteren de drie punten in Brussel gelaten en de openingstreffer werd gescoord door ... Spahic, jawel. Nadien scoorden nog Hazard, Alderweireld en Lukaku, en nog wat later ontsnapten de bezoekers aan een penalty nadat Spahic zozeer aan het shirt van Hazard trok, in de 16, dat de Belgische kapitein viel en zijn aanval niet kon verder zetten. Maar ref Atkinson (familie van Mr Bean, zeker? ) vond misschien dat 4-0 al genoeg was. Zweden won met 0-1 in Luxemburg, ik denk dat Berg (ex-HSV) scoorde, Ekdal niet. Zwitserland won met 2-3 in Hongarije, maar Djourou kon wegens blessureleed niet meedoen (uitgeleende Stieber gaf een pas voor een van de twee thuisdoelpunten). Morgen spelen Kostic (Servië) en Gregoritsch (Oostenrijk) nog tegen elkaar. USA won de vriendschappelijke match tegen Cuba met 0-2 maar Wood scoorde niet (hij deed wel mee).

  04.10.2016: Behalve Spahic (vrijdag in Brussel en volgende week tegen Cyprus) zijn volgende HSV-spelers ook uitgenodigd voor een interland of twee: Wood (Cuba en Nieuw-Zeeland), Sakai (Irak en Australië), Gregoritsch (Servië - dus Kostic , en Wales), Kostic (Oostenrijk - dus Gregoritsch , en Moldavië), Ekdal (Luxemburg en Bulgarije). Halilovic speelt met de andere jongeren (-20) enkel tegen Zweden.

  15-10-2016 om 20:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  09-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Olsa Brakel

  09.10.2016: E. Aalst - Olsa Brakel: 2-2

  Scheidsrechter Dhont verscheen te laat op de afspraak en de partij ging dan ook met een klein half uur vertraging van start (was 'm met de trein gekomen? ).  Eendracht kwam na amper dertig seconden al goed weg toen Leroy in de rug van Atheba dook en alleen voor doel verscheen.  Van Den Noortgaete redde met de voet.  Een verre poging van Moreels (ex-Eendrachter) zoefde naast doel.  In de twaalfde minuut klom wit en zwart op voorsprong.  Na een indraaiende vrije trap van Van Kerckhoven devieerde Haezebroeck de bal met het hoofd ongelukkig in eigen doel (1-0, 12').  Eendracht kwam nu meer aan de oppervlakte maar grote kansen bleven uit.  Mitu aarzelde te lang toen hij een mogelijkheid kreeg en Yala Lusala trapte over.  Intussen pakte Van Hoevelen zijn derde gele kaart van het seizoen waardoor hij volgende week geschorst zal moeten toekijken. Net voorbij het halfuur verdubbelde Eendracht de bonus.  Van Hoevelen kon een verre ingooi van Verbrugge verlengen en Mitu duwde de 2-0 tegen de netten ('33).  De bezoekers sloegen echter snel terug met de aansluitingstreffer als gevolg.  Delie (ook al ex-Eendrachter) wrong zich voorbij een aantal van onze verdedigers en scoorde de 2-1 ('37).  Nadien kregen beide ploegen nog kansen.  Baras trapte naast nadat hij zijn bewaker had uitgekapt en doelman Otte duwde een schot van Yala Lusala in corner.  Voor Olsa schoot Delie van dichtbij over.

  Eendracht begon slap aan de tweede helft en stapelde de slordigheden op.  We konden dan ook enkel Brakelse kansen noteren.  Delie trapte net zoals Lambrecht naast.  De beste mogelijkheid kwam op naam van Leroy nadat Atheba zich verkeek op een verre uittrap van Otte.  Alleen voor doel raakte hij andermaal niet voorbij Van Den NoortgaeteGeeraerd greep in en haalde Van Tricht naar de kant voor De Man. Er volgde even een opflakkering en Diarra knalde naast van buiten de zestien.  Baras kon een goede voorzet niet verzilveren en kopte volledig vrijstaand net naast.  Daar bleef het echter bij en even later volgde het spreekwoordelijke deksel op de neus toen Makonga Tara de gelijkmaker lukte (2-2, '83).  In de slotminuut werd Verbrugge nog uitgesloten nadat hij een tik uitdeelde aan een tegenspeler.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, De Coninck (71' Marmitte), Van Hoevelen, Yala Lusala (71' De Rock), Mitu, Baras, Van Tricht (64' De Man), Verbrugge, Atheba en Diarra.

  09-10-2016 om 20:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  02-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.38e Kruikenburgse Wandeltochten, georganiseerd door Wandelclub Kruikenburg vzw

  02.10.2016: Ik schreef me ter plekke in voor 15 km ('t was er iets minder) en die omloop leidde mij, over ongeveer evenveel verharde als natuurlijke wegen, van Ternat onder de spoorweg door via Wambeek (een deelgemeente) naar Borchtlombeek, waar de rustpost ondergebracht was in de turnzaal van de lokale school. Na een frisdrank ging ik terug via Stampkot, Loddershoek (lijken wel namen van carnavalsverenigingen ) en Neerveld terug naar Ternat, waar het leukste voor het laatst gehouden werrd: een toertje in het kasteelpark.

  Het weer was bewolkt met een paar druppeltjes. Mijn foto's staan bij Google Fotos.

  02-10-2016 om 20:33 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Sparta Petegem - E. Aalst

  02.10.2016: Sparta Petegem - E. Aalst: 4-4

  't Was vandaag niet alleen Open Bedrijven Dag, maar ook Open Doelen Dag.  Enfin, de aanwezigen zullen wel waar gehad hebben voor hun geld.  De meeste doelpunten vielen in de eerste helft: 13' A. Vanborm (1-0), 22' Mitu (1-1), 38' Baras (1-2), 41' Joye (2-2), 42' Joye (3-2), Tussendoor waren voor beide ploegen nog wel enkele kansen, eventueel op stilstaande fases. Het scoreverloop in de tweede helft, ook met tussendoor niet afgewerkte kansen, was als volgt: 57' Baras (3-3 penalty), 62' A. Vanborm (4-3), 84' De Man (4-4).

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Yala Lusala, Mitu, Baras, Van Tricht (78' Claeys), De Rock (70' De Coninck), Verbrugge (70' De Man), Geenens F. en Diarra.

  30.09.2016: De commerciële cel van SC Eendracht Aalst krijgt versterking. De opvallendste naam is ongetwijfeld Kenny Van Hoevelen die spontaan zijn diensten aanbood. Onze ervaren centrale verdediger trok ook al bij zijn vorige clubs mee de commerciële kar en met succes. Steve Viceroy is een tweede nieuwe naam, iemand die het klappen van de commerciële zweep kent en zijn toegevoegde waarde bij andere clubs al bewezen heeft. Paul Moerman tenslotte is een nieuw lid binnen de VZW. Zijn biotoop is het Food & Beverage gebeuren. Paul wenst er dan ook voor te zorgen dat er op Eendracht Aalst een correcte prijs/kwaliteit verhouding is voor spijs en drank.

  02-10-2016 om 20:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  01-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, Hertha BSC - HSV

  01.10.2016: Hertha BSC - HSV: 2-0

  De trainerswissel heeft nog geen effect getoond, tenzij dan dat de bezoekers wel bleven trachten naar een doelpunt. In het Olympiastadion scoorde Ibisevic twee doelpunten (29', 70' op penalty), terwijl HSV dus enkele goede kansen kregen, maar die niet benutten (tenzij Müller in de 75ste minuut, maar hij stond buitenspel). Het nochtans offensief dus goede optreden werd derhalve niet beloond.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Cléber, Spahic, Santos - Müller, Ekdal (71' Gregoritsch), Holtby, Kostic - Lasogga, Wood (60' Halilovic).

  27.09.2016: 't Is nu eens niet van de website van HSV maar van De Standaard dat ik het weet, Spahic zit in de ploeg om volgende week vrijdag in België de interland te komen spelen. Lukaku, Batshuaiy, Origi, wie het ook is, zal zijn tenen mogen uitkuisen want Spahic was in goeie doen in de nochtans, met het kleinste verschil, verloren wedstrijd van zaterdag jl.

  26.09.2016: Er is dus een nieuwe trainer, ex-Hoffenheim-trainer Markus Gisdol. Hij heeft getekend tot 30 juni 2017 en brengt zijn co-trainers Frank Fröhling en Frank Kaspari mee. Supporters worden alsmaar ouder en trainers almaar jonger.  Gisdol is er och arme pas 47.

  25.09.2016: Wat al een tijdje in de lucht hing, is er nu ook uitgevallen, de C4 voor Labbadia. Dat had ik eerder na de nederlagen van de laatste weken verwacht, tegen Leipzig en Freiburg. Trouwens, ook de assistenten Sözer en Trares moeten vertrekken. Begin komende week zal Beiersdorfer laten weten wie overneemt (volgens mijn broer zou al een naam gevallen zijn bij WDR, maar de naam is hem totaal onbekend en ook meteen vergeten, 't zal dus niet Hrubesch of Wilmots zijn.  Hasi, misschien?)?

  01-10-2016 om 20:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!