Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    09-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Olsa Brakel

    09.10.2016: E. Aalst - Olsa Brakel: 2-2

    Scheidsrechter Dhont verscheen te laat op de afspraak en de partij ging dan ook met een klein half uur vertraging van start (was 'm met de trein gekomen? ).  Eendracht kwam na amper dertig seconden al goed weg toen Leroy in de rug van Atheba dook en alleen voor doel verscheen.  Van Den Noortgaete redde met de voet.  Een verre poging van Moreels (ex-Eendrachter) zoefde naast doel.  In de twaalfde minuut klom wit en zwart op voorsprong.  Na een indraaiende vrije trap van Van Kerckhoven devieerde Haezebroeck de bal met het hoofd ongelukkig in eigen doel (1-0, 12').  Eendracht kwam nu meer aan de oppervlakte maar grote kansen bleven uit.  Mitu aarzelde te lang toen hij een mogelijkheid kreeg en Yala Lusala trapte over.  Intussen pakte Van Hoevelen zijn derde gele kaart van het seizoen waardoor hij volgende week geschorst zal moeten toekijken. Net voorbij het halfuur verdubbelde Eendracht de bonus.  Van Hoevelen kon een verre ingooi van Verbrugge verlengen en Mitu duwde de 2-0 tegen de netten ('33).  De bezoekers sloegen echter snel terug met de aansluitingstreffer als gevolg.  Delie (ook al ex-Eendrachter) wrong zich voorbij een aantal van onze verdedigers en scoorde de 2-1 ('37).  Nadien kregen beide ploegen nog kansen.  Baras trapte naast nadat hij zijn bewaker had uitgekapt en doelman Otte duwde een schot van Yala Lusala in corner.  Voor Olsa schoot Delie van dichtbij over.

    Eendracht begon slap aan de tweede helft en stapelde de slordigheden op.  We konden dan ook enkel Brakelse kansen noteren.  Delie trapte net zoals Lambrecht naast.  De beste mogelijkheid kwam op naam van Leroy nadat Atheba zich verkeek op een verre uittrap van Otte.  Alleen voor doel raakte hij andermaal niet voorbij Van Den NoortgaeteGeeraerd greep in en haalde Van Tricht naar de kant voor De Man. Er volgde even een opflakkering en Diarra knalde naast van buiten de zestien.  Baras kon een goede voorzet niet verzilveren en kopte volledig vrijstaand net naast.  Daar bleef het echter bij en even later volgde het spreekwoordelijke deksel op de neus toen Makonga Tara de gelijkmaker lukte (2-2, '83).  In de slotminuut werd Verbrugge nog uitgesloten nadat hij een tik uitdeelde aan een tegenspeler.

    Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, De Coninck (71' Marmitte), Van Hoevelen, Yala Lusala (71' De Rock), Mitu, Baras, Van Tricht (64' De Man), Verbrugge, Atheba en Diarra.

    09-10-2016 om 20:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    02-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.38e Kruikenburgse Wandeltochten, georganiseerd door Wandelclub Kruikenburg vzw

    02.10.2016: Ik schreef me ter plekke in voor 15 km ('t was er iets minder) en die omloop leidde mij, over ongeveer evenveel verharde als natuurlijke wegen, van Ternat onder de spoorweg door via Wambeek (een deelgemeente) naar Borchtlombeek, waar de rustpost ondergebracht was in de turnzaal van de lokale school. Na een frisdrank ging ik terug via Stampkot, Loddershoek (lijken wel namen van carnavalsverenigingen ) en Neerveld terug naar Ternat, waar het leukste voor het laatst gehouden werrd: een toertje in het kasteelpark.

    Het weer was bewolkt met een paar druppeltjes. Mijn foto's staan bij Google Fotos.

    02-10-2016 om 20:33 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Sparta Petegem - E. Aalst

    02.10.2016: Sparta Petegem - E. Aalst: 4-4

    't Was vandaag niet alleen Open Bedrijven Dag, maar ook Open Doelen Dag.  Enfin, de aanwezigen zullen wel waar gehad hebben voor hun geld.  De meeste doelpunten vielen in de eerste helft: 13' A. Vanborm (1-0), 22' Mitu (1-1), 38' Baras (1-2), 41' Joye (2-2), 42' Joye (3-2), Tussendoor waren voor beide ploegen nog wel enkele kansen, eventueel op stilstaande fases. Het scoreverloop in de tweede helft, ook met tussendoor niet afgewerkte kansen, was als volgt: 57' Baras (3-3 penalty), 62' A. Vanborm (4-3), 84' De Man (4-4).

    Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Yala Lusala, Mitu, Baras, Van Tricht (78' Claeys), De Rock (70' De Coninck), Verbrugge (70' De Man), Geenens F. en Diarra.

    30.09.2016: De commerciële cel van SC Eendracht Aalst krijgt versterking. De opvallendste naam is ongetwijfeld Kenny Van Hoevelen die spontaan zijn diensten aanbood. Onze ervaren centrale verdediger trok ook al bij zijn vorige clubs mee de commerciële kar en met succes. Steve Viceroy is een tweede nieuwe naam, iemand die het klappen van de commerciële zweep kent en zijn toegevoegde waarde bij andere clubs al bewezen heeft. Paul Moerman tenslotte is een nieuw lid binnen de VZW. Zijn biotoop is het Food & Beverage gebeuren. Paul wenst er dan ook voor te zorgen dat er op Eendracht Aalst een correcte prijs/kwaliteit verhouding is voor spijs en drank.

    02-10-2016 om 20:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    01-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, Hertha BSC - HSV

    01.10.2016: Hertha BSC - HSV: 2-0

    De trainerswissel heeft nog geen effect getoond, tenzij dan dat de bezoekers wel bleven trachten naar een doelpunt. In het Olympiastadion scoorde Ibisevic twee doelpunten (29', 70' op penalty), terwijl HSV dus enkele goede kansen kregen, maar die niet benutten (tenzij Müller in de 75ste minuut, maar hij stond buitenspel). Het nochtans offensief dus goede optreden werd derhalve niet beloond.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Cléber, Spahic, Santos - Müller, Ekdal (71' Gregoritsch), Holtby, Kostic - Lasogga, Wood (60' Halilovic).

    27.09.2016: 't Is nu eens niet van de website van HSV maar van De Standaard dat ik het weet, Spahic zit in de ploeg om volgende week vrijdag in België de interland te komen spelen. Lukaku, Batshuaiy, Origi, wie het ook is, zal zijn tenen mogen uitkuisen want Spahic was in goeie doen in de nochtans, met het kleinste verschil, verloren wedstrijd van zaterdag jl.

    26.09.2016: Er is dus een nieuwe trainer, ex-Hoffenheim-trainer Markus Gisdol. Hij heeft getekend tot 30 juni 2017 en brengt zijn co-trainers Frank Fröhling en Frank Kaspari mee. Supporters worden alsmaar ouder en trainers almaar jonger.  Gisdol is er och arme pas 47.

    25.09.2016: Wat al een tijdje in de lucht hing, is er nu ook uitgevallen, de C4 voor Labbadia. Dat had ik eerder na de nederlagen van de laatste weken verwacht, tegen Leipzig en Freiburg. Trouwens, ook de assistenten Sözer en Trares moeten vertrekken. Begin komende week zal Beiersdorfer laten weten wie overneemt (volgens mijn broer zou al een naam gevallen zijn bij WDR, maar de naam is hem totaal onbekend en ook meteen vergeten, 't zal dus niet Hrubesch of Wilmots zijn.  Hasi, misschien?)?

    01-10-2016 om 20:45 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    25-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15e Natuurreservatentocht - Priortrofee, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

    25.09.2016: Ik parkeerde nabij het kasteel van Viane, dat eerder deze week aandacht kreeg van de krant waarin staat dat het stadsbestuur wil dat de eigenaars de schade zou herstellen die er is (zoals ruiten, voor zover ik kon zien). Even verder schreef ik me elektronisch in voor 14 km (in werkelijkheid 13,7) omdat dit de langste afstand is waar het door enkele Padstappers gemaakte brugje op de omloop lag. Eerst wandelde ik een kwartier langs verharde wegen (zelfs een paadje te smal voor een auto, en dan maar klagen dat Vlaanderen onder water loopt als 't eens hard en lang regent...). Tot mijn grote vreugde mocht ik nadien vooral veldwegen en enkele bospaden bewandelen. En spoedig ook kwam ik eerst over een al langer bestaand bruggetje, even verder over wat ik nu het Padstappersbruggetje noem: helemaal in het hout met een touw als brugleuning, 1.20 m breed en enkele meters lang. Zo ging het verder naar Moerbeke, een "omweg" van zo'n 7 km want Moerbeke ligt veel dichter bij Viane dan dat.  In Moerbeke genoot ik op het terras (koer, eigenlijk) van een frisdrank alvorens terug te keren naar Viane. Hiervoor passeerde ik nog meer natuurgebieden, zoals Sint-Paulus. Van daar kan je naar de top van de Bosberg, maar ik ging rechtsaf, terug naar de startplaats waar ik een gote fles Prior kreeg omdat ik vier van de vijf ('t minimum dus) vooraf bepaalde wandeltochten van De Padstappers meedeed.

    Het weer was lekker om te wandelen: droog, bij wijlen zonnig en warm genoeg om in T-shirt te wandelen. Mijn foto's staan als naar nieuwe gewoonte bij Google.

    25-09-2016 om 20:09 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Racing Gent

    25.09.2016: E. Aalst - Racing Gent: 2-3

    Oei, een thuisnederlaag, en dat op de dag voor de fans (met allerhande animatie en enkele coryfeeën).  Na 1 minuut reeds verschalkte Van Hoevelen al zijn collega Van Den Noortgaete met een owngoal. Maar negen minuten al scoorde Mitu de eerste van zijn twee doelpunten van de dag. Nog eens zes minuten later brengt De Bruycker de bezoekers weer op voorsprong maar Mitu bracht de bordjes weer in evenwicht ('41). En met die 2-2 gingen de ploegen de kleedkamers weer in.

    In de tweede helft probeerden beide ploegen om te scoren maar 't waren de bezoekers die erin slaagden, toen Van Den Noortgaete een terugspeelbal van Van Hoevelen (die dus echt zijn  dag niet had) miste en de bal in doel rolde (76').

    25-09-2016 om 19:31 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    24-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - FC B. München

    24.09.2016: HSV - FC B. München: 0-1

    De bezoekers hadden zich wellicht aan een hoger cijfer na het streepje verwacht, maar dat was dan toch zonder Adler, Spahic, Bahoui en Santos gerekend.  Bayern had wel enkele kansen meer dan HSV (Bahoui en Müller) maar ze moesten wel wachten tot de 88ste minuut eer Kimmich de bal in doel kreeg. Nadien vroeg ARD aan Beiersdorfer of Labbadia nog een toekomst heeft bij HSV, maar hij zei dat daarover nog moest vergaderd worden. De thuissupporters waren blijkbaar toch tevreden met de inzet en de strijdvaardigheid van hun ploeg.

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Spahic, Santos - Ekdal (90' Lasogga), Jung - Müller, Holtby, Bahoui (67' Kostic) - Wood (84' Gregoritsch). Had hij die ploeg bij de eerdere wedstrijden opgesteld, dan had HSV nu meer dan 1 schamel puntje bijeen gespeeld.

    24-09-2016 om 20:53 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    21-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, SC Freiburg - HSV

    20.09.2016: SC Freiburg - HSV: 1-0

    Matchwinner van de dag was Petersen, fris van op de bank en na een minuut scoorde hij al zijn jokersdoelpunt ('70). Voordien had Wood wel al de bal op de paal geknald ('37)en Waldschmidt had in rugby wel gescoord, maar niet in 't Zwarte Woud. Nadien werd bij ARD al gepolst naar de toekomst van de trainer bij HSV, maar volgens Adler dient daaraan niet getwijfeld.

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Spahic, Santos - Ekdal, Jung - Müller (76' Halilovic), Hunt, Waldschmidt (62' Gregoritsch) - Wood (76' Lasogga).

    19.09.2016: Sakai en Wood zijn al geselecteerd voor hun nationale ploeg. Japan speelt voor kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland op 6 oktober in Saitama tegen Irak en op 11 oktober in Melbourne tegen Australië. De VS speelt tegen Cuba (politiek historische wedstrijd ) op 7 oktober in Havanna en tegen Nieuw-Zeeland op 11 oktober in Washington D.C. Of Spahic op 7 oktober naar België komt, is bij HSV nog niet geweten.  Gregoritsch mag eindelijk met de grote jongens meedoen in het nationaal elftal van Oostenrijk. Die speelt tegen Wales (6 oktober) en Servië (9 oktober). Volgende week dinsdag weet hij in welk team, de eerste of de jongerenploeg, hij zal staan.

    21-09-2016 om 19:45 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Racing Genk (Croky Beker)

    21.09.2016: E. Aalst - Racing Genk: 0-4

    Geen bekersprookje dus, al weerde Eendracht zich wel, zeker bij de start van de wedstrijd, en versierde een handvol hoekschoppen in het openingskwartier.  Na de vijfde corner volgde er echter een razendsnelle tegenaanval van de bezoekers.  Uiteindelijk kwam de bal bij Karelis (gewezen ploegmaat van ex-HSV-ers Petric en Berg bij Panathinaikos) terecht en de Griekse scherpschutter zette de 0-1 op het bord.  Halverwege de eerste helft sloegen de Limburgers opnieuw toe na een counter.  Na balverlies van Yala Lusala kon Pozuelo zijn maatje Karelis bedienen en de spits faalde niet (0-2). Eendracht bleef, gesteund door de wit-zwarte fans, strijden voor wat het waard was en Mitu kopte niet zo ver naast na een voorzet van Yala Lusala.  Na 42 minuten ontbond Bailey zijn duivels.  Hij slalomde de zestien binnen en legde de bal panklaar voor Karelis.  Via de paal maakte laatstgenoemde zijn hattrick vol (0-3).  Nadat Yala Lusala nog net over knalde, trokken de spelers naar de kleedkamer voor een kwartier pauze. In het begin van de tweede helft werd de hernieuwde Aalsterse moed al snel de kop ingedrukt.  Onze defensie verkeek zich op een hoekschop en Karelis kon zijn vierde treffer aan de verste paal makkelijk tegen de netten duwen (0-4).  Het zat ook niet echt mee voor Eendracht want na de zoveelste corner ging de bal in de kluts tegen de paal. Van Den Noortgaete stopte een kopbal van Karelis en Yala Lusala besloot voorlangs.  Een kwartier voor tijd leek Karelis op weg naar een vijfde doelpunt maar onze doelman kon er nog net met de vingertoppen bij.  De schwung verdween uit de partij, al moest Van Den Noortgaete nog een schot van Nastic uit de bovenhoek halen.  Van Tricht trapte nog een vrije trap in de muur en de eerredder kwam er dan ook niet meer.

    Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala (71' De Coninck), Mitu (83' De Man), Van Tricht, De Rock (71' Baras), Verbrugge, Geenens F. en Diarra.

    21.09.2016: Eendracht Aalst heeft deze namiddag het lopend contract van Brian Marmitte met drie extra seizoenen opengebroken. De 18-jarige verdedigende middenvelder, die deze zomer overkwam van Standard, verbindt zich tot en met het juni 2020 aan de club waar het voor hem allemaal begon. Patrick Vanderpoorten heeft ook zijn verbintenis als sportief verantwoordelijke verlengd, maar dan tot en met volgend seizoen.

    21-09-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    18-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, FC Gullegem - E. Aalst

    18.09.2016: FC Gullegem - E. Aalst: 1-2

    Het voordeel van voor twee ploegen te supporteren is dat de kans iets groter is dat toch 1 van de 2 zijn wedstrijd wint.  

    Het zag er na een kwartier anders niet naar... Eendracht kreeg in het openingskwartier weliswaar meteen een paar goede mogelijkheden: De Rock vond doelman Degrendel op zijn weg na een voorzet van Van Kerckhoven en Mitu trapte van dichtbij eveneens op de keeper na een voorzet van Falko Geenens. Tussendoor verlengde Van Hoevelen een corner naast. De gemiste kansen braken zuur op want aan de overzijde trilden de netten wel toen Dejonghe een hoekschop in doel kopte (1-0). Wit-zwart reageerde maar Van Tricht mikte te hoog na een teruglegger van Mitu. Even later was er een attente Van Den Noortgaete nodig na een voorzetschot van Ngoma Mantu Ndongala.

    Iets voor het halfuur hingen de bordjes weer in evenwicht. Na een hoekschop ontstond er heel wat geharrewar voor doel en het was uiteindelijk Falko Geenens die de bal over de doellijn kon koppen (1-1). Eendracht was nu duidelijk baas maar faalde in de afwerking. Mitu kopte over en trapte naast, de poging van Yala Lusala verdween aan de verkeerde kant van de paal en Degrendel stopte het afstandsschot van Van Tricht. Bij een zeldzame tegenprik van de West-Vlamingen schoot Flederick niet zo ver naast.

    Baras knalde al snel raak nadat hij werd aangespeeld door De Rock (1-2). Even later volgde een nieuwe tegenslag voor de thuisploeg toen Pierre uitgesloten werd na een tweede gele kaart. Eendracht viel wat stil en kon het numerieke overwicht niet echt uitbuiten. Het spel werd ook wat bitsiger met gele kaarten voor Van Tricht en Van Landschoot als gevolg. Yala Lusala viseerde de vuisten van Degrendel en pogingen van De Rock en Baras leverden evenmin succes op. Vanhaecke dreigde voor Gullegem maar diens poging werd nog net op tijd afgeblokt. Tien minuten voor tijd moest onze tegenstander zelfs met negen verder (Vancraeyveldt kon niet verder en alle wissels waren reeds opgebruikt) maar ook nu kon Eendracht daar niet van profiteren. Het werd zelfs nog even warm en Van Den Noortgaete moest de meubelen redden met een knappe redding na een afstandsknal. In het slot trapte Vanhaecke de laatste mogelijkheid naast na een voorzet van Nahimana. Eendracht staat met 7 op 9 mee aan de leiding.  

    Geeraerd stelde de volgende ploeg op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu (45' Baras), Van Tricht (71' De Man), De Rock (88' Claeys), Verbrugge, Geenens F. en Diarra.

    18-09-2016 om 20:51 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    17-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - RB Leipzig

    17.09.2016: HSV - RB Leipzig: 0-4

    HSV was nochtans lange tijd de spelbepalende ploeg, had veel balbezit en enkele betere kansen, maar de bal wou er niet in. Een (terechte) penalty (Adler miste de bal maar niet de voet van Werner) omgezet door Forsberg (66'), een vrije trap van Orban (72'), een counter van Werner (77') en een treffer in de extra tijd van Selke (90'+1) zorgden op het einde voor een gek spelverloop en een bittere nederlaag.

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Spahic, Santos - Jung, HoltbyMüller, Hunt (70' Halilovic), Kostic (83' Gregoritsch) - Wood (83' Waldschmidt).

    12.09.2016: Op 25 oktober bekert HSV in Halle. Ik "vroeg" eergisteren naar Diekmeier i.p.v. Cléber, maar den Dennis kan twee weken niet meedoen wegens dijblessure.

    17-09-2016 om 20:49 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    12-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - SK Sint-Niklaas

    11.09.2016: E. Aalst - SK Sint-Niklaas: 2-0

    Tijdens de eerste helft, of toch zeker het laatste kwartier ervan, zocht Eendracht verwoed doch tevergeefs naar de openingstreffer met kansen voor Mitu, De Rock en Yala-Lusala. De tweede helft begon in overdrive, Eendracht zette de bezoekers meteen onder druk. Dat leverde al meteen een vrijgeleide op voor Mitu, die foutief gestuit werd door Quintelier met een logische rode kaart tot gevolg. Tot overmaat van ramp voor de bezoekers krulde Van Tricht de vrije trap prinsheerlijk in doel zodat Eendracht op rozen zat (55'). Amper afgetrapt besloot Mitu even te dollen met zijn directe bewaker en bood zo uitblinker Yala-Lusala een doelpunt aan op een schoteltje (57'). De Aalsterse trein denderde voort en zowel Yala-Lusala als Mitu (2x) kregen uitgelezen mogelijkheden om de score nog hoger te laten oplopen. Van Tricht etaleerde zijn traptechniek maar zijn vrije trap spatte uiteen op de kruising. Bij Eendracht vonden ze het welletjes en werden de laatste minuten controlerend uitgespeeld zodat de eerste zege van het seizoen meteen een feit was.

    Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu (80' De Coninck), Van Tricht, De Rock (76' Baras), Verbrugge, Geenens F. en Diarra (88' Claeys).

    12-09-2016 om 20:23 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    11-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neigembostocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

    11.09.2016: WSV De Kadees vzw heeft dus de datum, de tocht en de startzaal "overgenomen" van wijlen WSV De Sportvrienden vzw. Het parcours heeft WSV De Kadees vzw wellicht niet overgenomen, al kan ik moeilijk vergelijken, want tot vorig jaar bleef ik in de startzaal helpen met de administratie. De tocht van bijna 15 km ging langs de kapel van Bevingen het Neigembos in (wat eigenlijk voor 't grootste deel op 't grondgebied van Meerbeke ligt), zo een deelgemeente van Gooik in en verder naar S.-K.-Lombeek om daar even te verpozen. Terugkerend naar Neigem passeerde ik een eerder spontane rustpost bij café De Haes (die rustpost staat niet op het plannetje) en daar bleef ik ook even wat fris drinken. Het ging dan verder door dezelfde deelgemeente van Gooik en door een ander bos naar Neigem.

    Het weer was niet zo best, maar toch niet te slecht om te wandelen: bewolkt en op 't einde begon het te miezeren. Mijn foto's staan bij Google Foto's.

    11-09-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    10-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, B. Leverkusen - HSV

    10.09.2016: B. Leverkusen - HSV: 3-1

    Na een eerste helft zonder doelpunten bracht Wood HSV na 58 minuten verdiend op voorsprong. Helaas konden de roodbroeken die voorsprong niet behouden. De gastheren ambieerden de gelijkmaker, waar ze wel een poos moesten op wachten (dus de ongeveer 4000 meegereisde HSV-supporters zagen hun hoop op drie punten met de minuut groter worden. Dan zorgde de ingevallen Pohjanpalo eerst voor die gelijkmaker, dankzij de verdediging en Adler die te ver moest uitkomen (79'). In de extra tijd scoorde hij nogmaals (90'+1) een minder vermijdbaar doelpunt en vervolledigde, toen HSV alles nag eens naar voor bracht, zijn loepzuivere hattrick (90'+4).

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Cléber, Spahic, Ostrzolek - Hunt, Holtby (66' Ekdal) - Müller, Gregoritsch, Kostic (86' Halilovic) - Wood (81' Lasogga). Mocht ik in zijn plaats zijn, ik zou Diekmeier toch eens laten starten i.p.v. Cléber.

    07.09.2016: Gisteren won Bosnië-Hercegovina met 5-0 van Estland, en twee van die vijf doelpunten waren van Spahic.  Daarmee staat Bosnië-Hercegovina aan de leiding in dezelfde groep als België; de volgende tegenstander van Bosnië-Hercegovina, want die won slechts met 0-3 van en in Cyprus (ook Lukaku scoorde twee keer, Carrasco eenmaal). Sakai won met zijn Japanse collega's met 2-0 van Thailand, hij scoorde blijkbaar niet. Djourou scoorde ook niet maar Zwitserland won toch van Europees kampioen Portugal, eveneens met 2-0.

    06.09.2016: Gisteren hebben enkele HSV-ers een interland gespeeld, Gregoritsch debuteerde bij zijn eerste uitnodiging voor de eerste nationale ploeg van Oostenrijk weliswaar op de bank, mocht werd in de 77ste minuut Janko vervangen en droeg zo mee bij tot de overwinning met 2-1. Kostic had zijn aandeel bij het gelijkspel (2-2) van de Serviërs tegen Ierland. Hij scoorde de gelijkmaker (1-1) in de 62ste minuut. Köhlert scoorde voor de jongeren van de Duitse U19-nationale ploeg  ook de gelijkmaker (1-1), maar verloor toch van de Nederlandse jongeren met 1-2. Eergisteren reeds scoorde Wood voor de USA in de kwalificatiewedstrijd tegen Saint-Vincent, die verloren uiteindelijk met 6-0. Sakai en zijn Japanse collega's verloren met 1--2 van de Verenigde Arabische Emiraten. Vandaag komen Spahic en Djourou nog aan de nationale bal, tegen resp. Estland en Portugal, Sakai speelt tegen Thailand en Wood tegen Trinidad & Tobago.

    02.09.2016: Tiens, ik dacht dat het transferseizoen voor de zomer beëindigd was? HSV heeft toch een contract voorgelegd aan Vasilije Janjicic, Zwitser bij de nationale U19-ploeg waar hij twee doelpunten scoorde, voor vier jaar, dus tot 2020. Hij zal bij de jongerenploeg beginnen, bij de U21 van trainer Dirk Kunert. De 1,80 meter große middenvelder komt van FC Zürich.0 

    31.08.2016: HSV heeeft een linker verdediger gevonden, Douglas Santos van de Braziliaanse eersteklasser Atlético Mineiro. De 22-jarige Braziliaan heeft voor vijf jaar getekend. Allez, Cléber zal in 't Portugees kunnen kletsen.

    30.08.2016: Zes HSV-spelers zijn uitgenodigd door hun nationale trainer: Wood, Ekdal (als hij al speelt want hij recupereert van een blessure), Sakai, Spahic, Kostic en Gregoritsch (ja, ja, in de eerste ploeg, niet meer bij de jongeren). Djourou is ook gevraagd, maar voor hem en zijn Zwitserse collega's gaat het enkel om een oefenwedstrijd.

    Jung heeft zijn contract opengebroken en bijgetekend tot 2020.

    Seeler kreeg een "lifetime achievement award" van Sport-Bild (dus eigenlijk de sportredactie van een sensatiekrant), hij moest zich daarvoor niet ver verplaatsen want de huldiging vond in Hamburg plaats.

    10-09-2016 om 20:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    04-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, KVK Westhoek - E. Aalst

    04.09.2016: KVK Westhoek - E. Aalst: 1-1

    Na 8 minuten stond het al 0-1 door De Rock die met links raak na een kortgenomen vrije trap binnen knalde. Van dan af hielden de gastheren gelijke tred en dat resulteerde in de gelijkmaker in de 53ste minuut door Hillewaere.

    Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu (71' Baras), Van Tricht (81' Claeys), De Rock, Verbrugge, De Man (61' De Coninck) en Geenens F.

    02.09.2016: Gisterenavond werden naar aanleiding van de Bijzondere Algemene Vergadering van de vzw Eendracht Aalst vier nieuwe leden, namelijk Guy Valckenier (gekend van een garage van een zeker automerk), Michel Vanstallen, Paul Moerman en Jurgen Rubbrecht, unaniem aanvaard. Het hoeft geen betoog dat deze vier kandidaten een serieuze meerwaarde vormen op het vlak van organisatie, financiën, netwerk en sportieve uitbouw van onze geliefde club. Dit lidmaatschap moet gezien worden in het licht van de continue ambitie om de club verder te ontwikkelen en haar draagvlak te vergroten.

    01.09.2016: De bekerwedstrijd van binnen drie weken tegen Racing Genk wordt in het Pierre Cornelisstadion gespeeld. Blijkbaar maakt burgemeester D'Haese zich niet zoveel zorgen om veiligheid dat hij het thuisvoordeel liever laat verkopen. De dag zelf worden de loketten wel reeds om  16 uur gesloten (het hele perceel van het Volksparkstadion in Hamburg wordt twee uur voor aanvang van de wedstrijd open gesteld).

    31.08.2016: Sékou Amadou Camara heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor komend seizoen bij Eendracht Aalst. De Guinese targetspits, die vrijdag 19 wordt, heeft ook al een eerste keer meegetraind. In het seizoen 2014-15 had de jonge Camara met 12 doelpunten een groot aandeel in de dertiende landstitel van zijn club Athlétique Club Horoya. Het leverde hem de bijnaam Trezeguet (bij Sporting Anderlecht hebben ze er ook zo één met die bijnaam) op in zijn thuisland. Er kwam interesse uit België en Camara verliet in de loop van vorig seizoen Guinea om te gaan meetrainen met Union en OHL. De Leuvenaars zijn overtuigd van zijn talent maar haken af om het flinke bedrag dat ze moeten ophoesten om Camara een profcontract te geven. Bij Eendracht tekende hij een amateurcontract. Sportief verantwoordelijke Vanderpoorten toonde zich erg opgetogen met de komst van de talentvolle Guineeër.

    29.08.2016: De volgende bekerwedstrijden zijn vastgelegd en op 21 september moet Eendracht eersteklasser Racing Genk uitschakelen wil het verder spelen in de Croky beker.

    04-09-2016 om 19:17 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    28-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17e Baljuwtochten, georganiseerd door Parel van het Pajottenland

    28.08.2016: Ik schreef me in voor 17,6 km en vertrok over verharde en meer natuurlijke wegen naar de rustpost in Vollezele. Na een frisdrank maakte ik daar een lus van bijna 6 km dat voor zeker 90% verhard was. Jammer... Terug in Vollezele verfriste ik nogmaals de keel en keerde dan terug naar Galmaarden, gelukkig nu met meer onverharde wegen.

    Het weer was zomers: zo'n 25°C en afwisselend zonnig en licht bewolkt. Mijn foto's staan bij Google.

    28-08-2016 om 20:40 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    27-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Helson Helchteren - E. Aalst (Croky Beker)

    27.08.2016: Helson Helchteren - E. Aalst: 1-2

    Na 11 minuten stond het al 0-2: in de 5de minuut mocht keeper Van Den Noortgaete een penalty omzetten, die was veroorzaakt doordat De Rock ten val gebracht werd, en in de 11de minuut trof De Man raak met een knap afstandsschot. Nadien bleef het zoeken naar een verdere uitbreiding van het verschil, maar dat lukte niet meer. Integendeel, in de 75ste minuut scoorde Ziriouhi de aansluitingstreffer, gelukkig bleef het bij deze eindstand, en maandag weet Eendracht wie de volgende tegenstander wordt, dat kan nu ook een eerste klasser zijn.

    Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte (72' Diarra, gisteren pas aangeworven!!!), Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (86' Claeys), De Rock (83' De Coninck), Verbrugge, De Man en Geenens F.

    27-08-2016 om 20:22 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - FC Ingolstadt

    27.08.2016: HSV - FC Ingolstadt: 1-1

    De kop is er af, het 54ste Bundesligaseizoen is begonnen. In deze eerste wedstrijd kwam de thuisploeg door nieuweling Wood in de 30ste minuut op voorsprong (voor hem is de kop er dus ook af ). Dat doelpunt wordt misschien opgenomen in de keuzelijst voor "Tor des Tages" van ARD: Wood kreeg de bal direct van Adler, moest nog een tegenspeler uitspelen en scoorde dan strak. Nadat HSV de wedstrijd in de eerste helft controleerde, werd FC Ingolstadt in de tweede helft sterker en drong aan op de gelijkmaker. Die viel dan in een fase, waarin de Hamburgers het gebeuren eindelijk weer onder controle hadden - en door een curieus doelpunt, door Hinterseer gescoord: Cléber wou wegwerken maar paste naar de Ingolstadt-speler (79'). Een andere nieuweling, Kostic, toonde zich zeer bedrijvig.

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Cléber, Djourou, Ostrzolek - Jung (66' Diekmeier), Hunt - N. Müller (66' Halilovic), Gregoritsch (67' Lasogga), Kostic - Wood.

    26.08.2016: In oktober (25 of 26) speelt HSV in de volgende ronde van de Duitse beker tegen derdeklasser FR Halle (staat nu in de tweede helft van 't klassement).

    24.08.2016: HSV-legenden Horst Hrubesch (die zilver haalde in Rio na verlies van de finale van Brazilië), Uwe Seeler en ex-manager van HSV Heribert Bruchhagen werden eergisteren in Berlin geëerd met de „Ehrenpreis der Bundesliga“. Een avond voor zijn algemene vergadering roemde de Ligaverband hiermee de uitstekende prestaties van de drie acteurs voor het Duitse voetbal. "Onze sport leeft van de inzet van veel grote persoonlijkheden“, verklaarde de voorzitter Dr. Reinhard Rauball de beslissing, „Uwe Seeler, Horst Hrubesch en Heribert Bruchhagen hebben op verschillende vlakken  up hun eigen wijze maatstaven bepaald.

    Ekdal is opgeroepen voor de interlands van binnenkort voor Zweden, Bahoui echter niet ("Bahnon" dus...). 

    27-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    22-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, FSV Zwickau - HSV (DFB-beker)

    22.08.2016: FSV Zwickau - HSV: 0-1

    Geen overdreven score tegen een derdeklasser... En 't heeft nog lang geduurd ook, eer het doelpunt viel door Halilovic, die slechts zeven minuten na zijn vervanging scoorde (70'). De hele wedstrijd was HSV de duidelijk aktiefste ploeg, maar verzuimde tot dan toe de talrijke kansen om te zetten (vooral Wood, Müller en Sakai).

    Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Cléber, Djourou, Ostrzolek - Jung, Hunt - N. Müller (63' Halilovic), Gregoritsch (83' Lasogga), Kostic - Wood.

    22-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    21-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Racing Waregem - E. Aalst (Croky Beker)

    21.08.2016: Racing Waregem - E. Aalst: 0-3

    Eendracht nam een droomstart en scoorde al na vier minuten de belangrijke vroege goal. Mitu werd met een bal in de rug van de verdediging in scoringspositie gebracht en faalde niet (4'). De thuisploeg probeerde te reageren maar kwam niet verder dan een paar afgevlagde aanvallen. Meer gevaar was er aan de overkant waar doelman Deprez twee pogingen van De Rock onschadelijk moest maken. Weynants kon na een counter toch eens uithalen maar Van Den Noortgaete lag in de weg. Na vijfentwintig minuten kregen de West-Vlamingen een nieuwe opdoffer te verwerken. Mitu legde gepast terug en Van Kerckhoven zag zijn afgeweken schot in doel belanden (25'). Weynants werd afgeblokt en Verbrugge verlengde een corner met het hoofd maar net over. Op het einde van de eerste helft draaide Van Tricht de bal net voorbij de verste paal en kon niemand bij een lage voorzet van Mitu.

    De tweede helft was nog geen minuut ver en de 0-3 hing al tegen de touwen. De Rock mikte raak na slecht ontzetten in de Waregemse defensie (46'). De eersteprovincialer bleef moedig strijden en kreeg een tweetal mogelijkheden maar zonder succes. Het duel kabbelde verder en er volgde een kansarm kwartier. Tot wit-zwart toch opnieuw wakker schoot en enkele goede kansen in mekaar bokste. Yala Lusala trof de binnenkant van de paal en De Rock besloot van dichtbij over. Na een mooie collectieve aanval over de grond kreeg Yala Lusala een nieuwe mogelijkheid. Deprez redde echter met de vuisten. In de slotfase leek Denoulet nog op weg naar de eerredder toen hij alleen op Van Den Noortgaete mocht afgaan maar hij verslikte zich in de bal en verkwanselde zo de kans. Eendracht wint dus al bij al vrij makkelijk van Racing Waregem en trekt volgende week naar het veld van Helson Helchteren.

    Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen (78' De Koker), Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (70' De Coninck), De Rock, Verbrugge, De Man en Geenens F. (67' Schoukens).

    21-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!