NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  29-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Boussu Dour Borinage - SC Eendracht Aalst
  26.02.2012: Boussu Dour Borinage - SC Eendracht Aalst: 1-0

  Die uitslag vond ik op Teletekst, maar veel meer weet ik niet, alleen herinner ik me uit het verslagje in Het Nieuwsblad te kunnen uitmaken dat de uitslag verdiend is en dat Depoitre er met zijn klak naar slaat (miste zonder reden de training). Dat is dan goed voor Crispijn, die zal de plaats dan wel willen innemen.

  29-02-2012 om 19:22 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  26-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26.02.2012 – Aktivia Nationale Wandeldag, georganiseerd door Wandelclub Reigerstappers Vinderhoute vzw (084) en Lennikse Windheren (427)

  De bus was wat met vertraging door wegenwerken in Erembodegem bij Aalst maar we kwamen voorspoedig aan bij het Gemeentelijk Sportcentrum in Lovendegem, waar ik me inschreef voor 10 km, zo moest ik me niet echt haasten teneinde om 12 uur in de bus te stappen. Die omloop leidde me langs velden naar Vellare, zo miste ik net het Kasteel van Lovendegem al wandelde ik wel door het kasteeldomein, maar dat kasteel zag ik even later toch nog. De rustpost (waar de controlekaart niet werd afgestempeld en ik een warme chocomelk dronk) was nabij het fraaie gemeentehuis van Lovendegem en langs villawijken keerde ik terug naar het Gemeentelijk Sportcentrum. Daar trof ik Tony, die in de overvolle zaal zat. Ik haalde mij een doosje met vier hardgekookte eieren bij afgifte van mijn controlekaart. Omdat er toch geen zitplaats vrij was, hield ik een sanitaire stop en ging naar de in de tent waar o.a. een sportkledingzaak uitnodigde tot een spel waarvoor ik bij de start een bon kreeg. Het spel leek wat op darts maar dan met een groter object dat aan het doelwit bleef kleven, en dat bracht een geschenkje op (in mijn geval een bal dat nog moet opgepompt worden). Ik ging dan terug maar er was nog geen zitplaats, dus liet ik Tony achter en ging in een andere zaal een warme chocomelk drinken en een broodje kippewit eten. Ik ging dan op tijd naar de plaats van afspraak en we vertrokken weldra naar Lennik.

  Kort na twaalf vertrok de bus naar de Sporthal Jo Baetens in Lennik. Daar genoot ik van het gezelschap van Yvette, Nicole, Tony, Danielle en Ulrik, en we dronken eerst eens, terwijl enkelen onder ons naar de tent met het spel gingen, intussen hielden anderen de zitplaatsen vrij. Deze keer had ik een kleine thermos. Intussen was al gebleken dat wij niet elk zelf om onze portie eieren moesten gaan, de club had al een doos vol eierdozen voorzien voor elke bestelde en betaalde inschrijvingskaart. Behalve Tony gingen wij van start voor 10 km, ik had die afstand gekozen omdat ik dan aan het kasteel van Gaasbeek zou passeren, dat is alweer enkele jaartjes geleden. Dat kasteel stond zo halverwege de omloop, we konden wat in het kasteeldomein wandelen en wat verder, bij het dorpscentrum was de rustpost voorzien, maar we gingen niet binnen. Wandelaars die kwamen uit een naburig café vertelden ons dat er veel volk en geen zitplaats meer was in die rustpost, dus gingen wij ook dat café binnen, en dronken daar wat lekkers. Toen we dan weer vertrokken, ging Ulrik wel eens de rustpost binnen om na te gaan hoe ver het nog was tot de startzaal, een ruime 5 km. Achter hem kwamen ook Julienne en Trees aangestapt, maar hen lieten we onderweg achter, al stapten wij toch ook niet zo snel. En de boom die in de TV-serie Witse voorkomt hebben wij ook niet gezien (zou dat voor of na het bezoek aan het kasteeldomein geweest moeten zijn?). We kwamen nog meer dan tijdig binnen in de sportzaal en dronken nog wat alvorens naar de bus te stappen.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/NWD12

  26-02-2012 om 22:16 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  25-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, M gladbach-HSV

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Aogo, Jansen, Guerrero, Rincón, Jarolim, Sala, Rajković en Arslan; op de bank zitten Neuhaus, Mancienne, Bruma, Ilicević, Tesche, Son en Kacar. Bij de thuisploeg spelen twee Belgen, Daems en De Camargo (al was die ooit Braziliaan).

  Deze wedstrijd volg ik via http://sports-livez.com/channel/ch-2.php. De eerste verrassing - en dan nog een nare - is er al bij het in gang trappen van de wedstrijd: Petrić heeft bij de laatste training opnieuw een slag op de dij, die al getekend was na de wedstrijd tegen Bremen, bekomen en zit dus op de tribune (met een gestreepte muts op). Arslan mag zich dan van bij het begin tonen. De wedstrijd in het uitverkochte stadion (54.047 toeschouwers) draagt niet meteen zijn stempel. Beide ploegen treden zeer geconcentreerd en compact op. Pas na rond 20 minuten tonen de gastheren waarom ze sedert 14 thuisspelen niet verloren hebben en plaats twee in de rangschikking bezetten. Diekmeier haalt een doelpoging van Brouwers na een hoekschop van de lijn (20’), dan probeert Arango het van in de penaltyrechthoek, maar de bal gaat net naast. De derde en beste kans van de Gladbachers verijdelde Drobny, die voor de vrij voor hem opduikende de Camargo met zijn voet redt. Na die tien minuten waar de gastheren dreigen, heeft Hamburg de wedstrijd weer overwegend onder controle. Wanneer iedereen met een doelpuntenloze tussenstand rekent, laat scheidsrechter Perl van zich spreken. Eerst fluit hij twijfelachtig wegens handspel van Westermann, die de bal onopzettelijk tegen de hand voelt. Arango schopt de vrije trap centraal voor doel, waar Hanke hem binnen kopt (45’). Bij het uitvoeren van die vrije trap staat de aanvaller echter nog buitenspel. Dat ziet niemand van het scheidsrechterstrio zodat de eerste helft bij die 1-0 stand beëindigd wordt.

  Met de ergerlijke tegentreffer in het achterhoofd komen de Hamburg-spelers met nogal wat (sportieve) wraakgedachten uit de cabine. In de eerste minuten belagen ze het doel van de thuisploeg en dringen aan op de gelijkmaker. Slechts twee minuten na de start van de tweede helft bedient Guerrero de meegelopen Arslan in de 16, deze jaagt de bal van op ongeveer 10 meter over de dwarslat. Het is tot hier toe de beste fase van de Hamburgers, die zich voor hun moeite dan toch in de 56ste minuut belonen. Een hoekschop van Aogo wordt door Guerrero verlengd voor de voeten van Arslan, die van op korte afstand uit een draai raak trapt, 1-1. Het spel is opnieuw open en HSV houdt de druk verder aan. Gladbach komt nu slechts bij gelegenheid voor Drobny’s doel. En als dat al zo is, is de Tsjech klaar wakker, zo als in de 75ste minuut, wanneer hij een trap van Nordveit onschadelijk maakt. Ook HSV heeft nog kansen op de zege. Vooral dan Arslan, die in zijn zevende Bundesligawedstrijd voor het doel gebracht, zijn kunde toont. In de 82ste minuut landt zijn trap na een mooie solo echter in de armen van ter Stegen. Zo eindigt de wedstrijd zoals ze begon: met weinig situaties voor doel en talrijke onnauwkeurigheden. Op het einde wordt het nog eens spanning, wanneer Arango na een hoekschop volledig vrij kan koppen, maar voorbij kopt. Zo kan HSV een verdiend punt mee naar huis nemen, en dat dankzij een schutter waar voordien niemand mee rekende.

  Fink voert drie vervangingen door: Sala wordt in de 72ste minuut vervangen door Ilicević, Jansen in minuut 83 door Son en Arlsan krijgt een applausvervanging in de laatste officiële minuut, Kacar komt in zijn plaats. De hoekschoppen van Aogo lijken me behoorlijk precies, maar in spelfases zijn de voorzetten van Guerrero van beter kwaliteit.

  25-02-2012 om 21:35 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25.02.2012 – Euraudax Haren, georganiseerd door Euraudax België (258)

  Ik kwam voorspoedig aan in Brussel Noord, schreef me in voor de enig mogelijke afstand zijnde 25 km en betaalde gelijk voor de warme maaltijd. Intussen kwamen de wandelaars die zich in het clubhuis van de MIVB inschreven ook aan en weldra vertrokken we voor een leuke wandeling.

  Deze omloop leidde ons onder leiding van Raymond (Antoine moest weldra afhaken) via vooral openbare en enkele natuurlijke wegen (in de parken, met name) en langs twee wagenrusten (ene in Sint-Gillis nabij het stadhuis en ene op het Jourdanplein in Etterbeek) via bezienswaardigheden zoals de Kruidtuin, de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, het monument voor Bela Bartok (spijtig doelwit van overvliegend gevogelte), de Grote Markt met nabij het Monument aan Everard ’t Serclaes (dat beeldje dat iedereen wil strelen), Manneken Pis, het Justitiepaleis (behalve de koepel helemaal omringd door stellages), het stadhuis van Sint-Gillis (het Brussels Gewest telt 2 stadhuizen, dat van Brussel zelf en dat van Sint-Gillis, de andere zijn gemeentehuizen), de gevangenis van Sint-Gillis (de buitenkant is ongetwijfeld mooier dan de binnenkant), het Flageygebouw met kenmerkende toren, het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen, het Jubileumpark (maar we bleven aan de kant van de Tervurenlaan), en door diverse parken en parkjes.

  Nadien werd er dus gegeten en dan was er een vergadering waar ook wandelaars die niet organiseren namens Euraudax België aan konden deelnemen. Een nieuwe voorzitter is niet gekozen (hoewel er twee kandidaturen waren) omdat werd voorgesteld door een organisator maar geen lid van het bestuur, dat de statuten konden veranderd worden, we waren toch met genoeg. Het zou dan niet meer echt noodzakelijk zijn om regelmatig mee te wandelen, als men zich inzet voor de club is dat ook goed. Zo kon Antoine voorzitter blijven. Er waren nog vacatures voor andere bevoegdheden en die werden wel ingevuld met name door Kim en Roland (een Waal die ook veel in Vlaanderen wandelt, al dan niet bij Euraudax België).

  Het was een leuk, natuurrijk, rustig en fotogeniek parcours, het was bewolkt en soms zonnig, alsook droog.

  Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/EuraudaxHaren12

  25-02-2012 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  19-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19.02.2012 – 22ste Pee Klaktocht , georganiseerd door WJC Denderklokjes Lebbeke (226)

  Ik kwam voorspoedig aan en vond zelfs vlot een parkeerplaats nabij het Ontmoetingscentrum waar ik me inschreef voor 12 km.

  Deze omloop leidde mij via verharde en natuurlijke wegen tussen velden met “vitaminedragers” (nog niet te zien, enkel de ranken), langs een beek met nog wat ijs en naar het dorpsplein. Dat plein, met de Sint-Salvatorkerk en het vroegere café “’t Oud Gemeentehuis”, is sinds 1981 beschermd als waardevol dorpsgezicht. Toen ik van de kerk en het gewezen café een foto had gemaakt, ging ik rechtdoor en kwam tot mijn verbazing terug aan de startzaal, en dat zonder rustpost onderweg en binnen het uur. Ik moet dus ergens een pijl of splitsing gemist hebben. Omdat de afgelegde afstand mij te kort leek, ging ik (zonder het Ontmoetingscentrum te betreden) opnieuw op pad – de omlopen van 4, 7 en 12 km gingen lange tijd samen. Terug op het dorpsplein bleek dat ik precies daar de splitsing gemist heb, ik moest er rechtsaf gegaan zijn. Maar omdat ik dringend een sanitaire stop moest plegen, ging ik toch weer rechtdoor, en deze keer ging ik wel de startzaal binnen, liet boekje en stempelblad afstempelen en na die nodige sanitaire stop reed ik terug naar huis.

  Het was een leuk, natuurrijk, rustig en fotogeniek (10 foto’s langs de omloop) parcours, het was bewolkt doch droog.

  Mijn fotoalbum staat hier:

  https://picasaweb.google.com/109951132656031235080/22stePeeKlaktocht12

  19-02-2012 om 20:57 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  18-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Eendracht Aalst - FC Brussels

  17.02.2012: Eendracht Aalst - FC Brussels: 1-0

  Vanavond stond de carnavalsmatch op het programma en Eendracht was er klaar voor (ook betreffend het huisvesten van een handvol bezoekers, in de Europatribune want de afsluiting tussen vakken I en J was gesloopt door Antwerp-"supporters" en bood niet genoeg veiligheid). Volgens wat op de website van de zegevierende thuisploeg staat te lezen, bleek een vroeg doelpunt van Vervaeke voldoende om de Brusselaars, met de nieuwe trainer De Mol (de krullebol), met lege handen naar huis te sturen. Vervaeke scoorde na een assist van Verheyden, waarbij hij zich door de Brusselse verdediging werkte en netjes afwerkte. Op het halfuur werd Tambwe de diepte ingestuurd. De spits van FC Brussels ging alleen op Van de Noortgaete af, maar die behoedde zijn ploeg voor de gelijkmaker. Nog voor de rust dreigde Aalst met een vrije trap van Cousin, Gallucci kopte echter ver naast. In de tweede helft speelde Brussels een versnelling hoger, maar een solide Aalst kraakte niet. Vervaeke kon nog eens dreigen en op het uur werd een voorzet van Gallucci door Depoitre in één keer op de slof genomen, maar het leer ging over. De scheidsrechter liet vier minuten overspelen, maar Brussels dreigde alleen in de slotseconde via een hoekschop.

  16.02.2012: Vandaag staat een interview met De Roose in Het Nieuwsblad, hij en zijn bestuur hebben nog veel telwerk voor de boeg, de schuldenlast is zometeen nog niet opgelost, maar gezien onlangs het transferverbod is opgegeven, zien ze de licentie toch nog niet in gevaar komen. Maar wat er ook in staat, is dat Wouter Moreels aan het eind van het seizoen wellicht vertrekt.

  Op de website van Eendracht staan enkele kalenderwijzigingen: de afgelaste wedstrijden van het weekend van 12 februari (speeldag 24) vinden plaats op woensdag 11 april om 20u, Eendracht Aalst gaat dan op bezoek bij R. White Star Woluwe FC. Eendracht Aalst moet nu op vrijdag 20 april om 20u30 zijn wedstrijd op R. Antwerp FC afwerken, in plaats van zondag 22 april om 15u.

  18-02-2012 om 17:36 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-Werder Bremen

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Aogo, Jansen, Rincón, Guerrero, Petrić, Jarolim, Sala en Rajković; op de bank zitten Neuhaus, Mancienne, Ilicević, Tesche, Son, Skjelbred en Arslan.

  HSV trekt meteen ten aanval maar ’t duurt niet erg lang of het gaat over en weer. Na een poosje heeft Diekmeier de eerste kans, doch zonder resultaat. Maar in de 9de minuut verliest Rincón in het middenveld de bal, danst Marin rond de verdediging van Hamburg en treft raak in de korte hoek, Drobny heeft geen enkele kans.  Er wordt dan een fout gemaakt op Petrić, de vrije trap gaat naar het midden en Guerrero knalt direct naar doel maar de in Hamburg allesbehalve populaire Wiese houdt zijn doel leeg. Na een leuk tweespel met Petrić, die de bal naar het midden past, komt Guerrero bij het vallen tot een trap, maar de bal gaat erover. Bremen pleegt ook enkele aanvallen, maar Drobny houdt zijn doel ook vrij, tot die hoekschop. Trybull wordt daar alleen gelaten en kopt binnen (Petrić wil de bal nog buiten trappen, maar ’t lukt hem niet).  Een beetje later fluit Kinhöfer voor de pauze.

  De tweede helft begint met Ilicević in plaats van Rincón. Na een paar minuten mag Aogo een vrije trap nemen en ’t was bijna goal. HSV blijft verder jagen naar het doelpunt, voorlopig nog zonder succes. Na een 20-tal minuten proberen komt Son in de plaats van Jansen en Jarolim krijgt een gele kaart te zien. Terwijl ik wat zit te knoeien met internet (tv werkt daar niet meer naar behoren) heeft Petrić gescoord met een vrije trap, die wel wat afgeweken is, maar binnen is binnen! Nog een kwartier tijd om minstens een gelijkspel te behalen. Intussen is Sala vervangen door Arslan. Bij de rand van het strafschopgebied staat Aogo klaar voor een vrije trap. De bal komt goed aan, Westermann wordt gehinderd maar kan toch trappen, de bal gaat helaas naast. HSV moet de drie punten meegeven, op een paar minuten voor het einde lopen Diekmeier en Westermann mekaar in de weg en zo scoort Arnautovic nog. De vrije trap van Petrić gaat over de deklat. En dat was ‘t.

  Overigens, kort voor het tweede doelpunt wil Marin voor Bremen de hoekschop nemen maar krijgt een plastieken bekertje tegen zijn been. Hij twijfelt tussen zich laten vallen als een halve dooie of zich kwaad maken, en kiest dan voor het tweede. Toen ik enkele jaren geleden een totaalpakket bestelde bij HSV (hotelkamer, toegang tot wedstrijd, museumbezoek en bezoek aan het stadion) vertelde de gids in het stadion dat elk vakje in de tribunes onder camerabewaking staat. Van mij mogen ze die gooier laten betalen als die gast klacht indient die dan ook wordt behandeld. Die supporter (dat hoop ik toch) zou moeten beseffen dat hij daarmee zijn ploeg (en de mijne dus ook) schade toebrengt.

  18-02-2012 om 17:31 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  12-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, 1. FC Köln-HSV

  12.02.2012: 1. FC Köln-HSV: 0-1

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Aogo, Jansen, Guerrero, Petrić, Jarolim, Sala, Rajković en Kacar; op de bank zitten Neuhaus, Mancienne, Ilicević, Tesche, Son, Skjelbred en Arslan.

  Deze wedstrijd volg ik via http://sports-livez.com/channel/ch-38.php. De beelden zijn wel wat schokkerig, maar misschien heeft het dubbel gebruik (volgen en deze tekst tikken) daar wat mee te maken. Na 20 minuten over en weer lopen met de bal krijgt 1. FC Köln de eerste echte kans, maar de bal gaat er over. De Hamburgse corner van drie minuten later wordt ook niet in een doelpunt verwerkt (wil Aogo eens wat preciezer voorzetten?). Nog drie minuten later trapt Guerrero naar doel maar de keeper heeft beet. Op tien minuten van de rust trapt Petrić naar doel maar de bal blijft de doellijn volgen (’t ware anders een “Van Nistelrooy-doelpunt” geweest ). De volgende hoekschop wordt nu toch wat beter getrapt door Aogo, al gaat een tegenspeler met de bal aan de haal, zonder resultaat. De arbiter is veel stipter dan de NMBS, exact na 45’ fluit hij voor de rust. Er is dan ook nauwelijks oponthoud geweest. Aan de beelden te zien zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd, al is de hoofdbetrachting van de gastheren om vooral de nul te houden.

  Een rechtstreekse vrije trap, toegekend na een fout van Kacar, brengt gelukkig niets op maar het scheelt niet veel. De daaruit volgende hoekschop brengt ook nauwelijks gevaar. Jemal van de thuisploeg moet vervangen worden, blijkbaar kreeg hij de onderkant van een schoen tegen zijn bovendij en voort spelen lukt zeker niet. In de 58ste minuut wordt Kacar van het plein gehaald en mag Tesche mee doen. Even later haalt Drobny de bal uit zijn doel maar het punt wordt niet erkend. In de 69ste minuut probeert Jansen een spectaculair doelpunt te scoren, maar helaas lukt het niet, zelfs niet met de voet van Petrić er nog tussen. HSV blijft jagen op een doelpunt, nu ook alweer Petrić, maar het lukt (nog?) niet. Met nog een paar minuten te spelen is het dan zo ver: loon naar werken. Een netjes opgebouwde aanval wordt door Guerrero al even keurig in doel gewerkt. Om nog wat tijd te winnen, wordt Sala vervangen door Son en Jarolim door Mancienne. Misschien is het daarom dat de wedstrijd drie minuten langer duurde. Maar de buit is binnen en dat is wat telt, de drie punten gaan mee naar Hamburg. De scheidsrechter, Florian Meyer, kan zeker niet verweten worden een thuisfluiter te zijn, hij is niet in de diverse vallen getrapt die door de thuisploeg werden opgezet. Overigens werd de wedstrijd bijgewoond door 46.500 toeschouwers.

  12-02-2012 om 19:32 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  08-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, WS Woluwe - SC Eendracht Aalst

  08.02.2012: Vandaag lees ik op de website van Eendracht dat de wedstrijd tegen WS Woluwe niet doorgaat, zoals overigens alle wedstrijden in tweede (en wellicht ook lagere) afdeling van het komend weekend. Maar wie van plan was om naar de thuiswedstrijd tegen Heist te gaan, kan dat noteren op zijn kalender voor 25 maart om 15 uur. Door deze kalenderwijziging speelt Eendracht in maart vier thuiswedstrijden op rij, op de zondagen 4 maart (Charleroi), 11 maart (St.-Niklaas), 18 maart (Lommel) en 25 maart (Heist).

  07.02.2012: Goed nieuws, de licentiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft vandaag beslist het transferverbod voor SC Eendracht Aalst op te heffen. Daarmee heeft de club een belangrijke stap richting het bekomen van de licentie gezet. Concreet bevestigt de Voetbalbond met het opheffen van het transferverbod dat SC Eendracht Aalst alvast alle tot en met 31 december 2011 verschuldigde betalingen heeft voldaan, zowel wat lonen betreft als inzake overheidsschuldeisers. Zo heeft de club een fikse sanctie vermeden.

  08-02-2012 om 19:13 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  04-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-B. München

  04.02.2012: HSV-B. München: 1-1

  Fink speelt met deze opstelling: Drobny, Diekmeier, Westermann, Aogo, Jansen, Rincón, Guerrero, Petrić, Jarolim, Sala en Rajković; op de bank zitten Mickel, Mancienne, Ilicević, Tesche, Son, Arslan en Kacar. Bij de bezoekers zijn twee ex-HSV-spelers van de partij: Boateng begint meteen aan de wedstrijd en Olić zit op de bank. Van Buyten is buiten strijd met een voetbreuk.

  HSV trekt meteen ten aanval en krijgt een hoekschop te trappen, Aogo trapt hem naar Petrić die de bal evenwel over doel kopt. Dan komt Bayern aan zet en na zowat 13 minuten mist Ribéry een kans. Een Beierse hoekschop gaat in doel maar dat doelpunt is blijkbaar niet gehonoreerd, ik weet niet waarom. De beelden van http://sports-livez.com/channel/ch-31.php brengen mij niets bij (maar dat kan ook aan mij liggen). In de 18de minuut mag Aogo nog een corner trappen, maar tot een echte doelkans komt het niet. In de 22ste minuut is ’t prijs en wel voor Sala. Hij krijgt een mooie pas en trapt recht op doel, de bal botst tussendoor en wellicht heeft keeper Neuer zich daar wat op misrekend. Even later veroorzaakt Westermann een vrije trap (een metertje verder en ’t was penalty…), maar die brengt de bezoekers niets op, al krijgt Westermann wel de gele kaart getoond. Na een half uur trapt Robben op doel maar Drobny heeft de bal klemvast. In de 36ste minuut ontsnapt HSV aan de gelijkmaker. Beide ploegen blijven jacht maken op een doelpunt, maar het blijft bij deze voorsprong voor de thuisploeg bij de rust. Ribéry toont zich overigens weinig sportief, bij een aanval duwt hij Diekmann hardhandig uit de weg maar deze haalt verbaal verhaal. Hoe dat gemeten wordt, weet ik niet, maar de precisie van Jarolims passen zijn aan 100%, al zijn passen komen aan zoals het hoort. Dan begrijp ik dus niet waarom Fink hem zo lang op de bank gelaten heeft.

  Tijdens de tweede helft speelt HSV in de richting van de noordtribune, waar de harde kern zit, of staat. Tymoshchuks elleboog in Guerrero’s rechteroog tijdens een duel brengt niet eens een vrije trap op… Op iets minder dan een half uur komt Olić er ook bij, maar aan de verkeerde kant. In minuut 68 trapt Petrić een rechtstreekse vrije trap, maar de bal gaat over doel. Anderhalve minuut later verhindert Drobny met de vingertoppen de gelijkmaker. Dan moet Petrić plaats ruimen voor Son. In een wirwar voor doel (de bal volgt de doellijn) scoort Olić de gelijkmaker… Ja, Petrić, 't is van uw vrienden dat ge 't moet hebben. Met nog ruim een kwartier te spelen ruimt Sala onder applaus plaats voor Ilicevic. Bij de volgende aanval geraakt Son wel voorbij Neuer maar trapt de bal naast doel. De corner genomen door Aogo brengt niets op, die gast moet eens leren wat preciezer te trappen. De ploegen krijgen nog twee minuten extra speeltijd, maar Jarolim niet zoveel, want hij moet plaats ruimen voor Tesche. En dan is ’t gedaan en heeft HSV een punt uit de brand gesleept tegen de (tijdelijke?) leider van de Bundesliga. Niet slecht, en ook de wedstrijd zelf van HSV was goed. Overigens was het stadion, dat zal niemand verbazen, uitverkocht met 57.000 toeschouwers.

  04-02-2012 om 20:34 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  03-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, SC Eendracht Aalst - KSK Heist

  03.02.2012: Deze namiddag is het beginnen sneeuwen, het heeft ondertussen (om 19.27) ook al opgehouden in de streek, maar de Kalendercommissie heeft al beslist tot afgelasting van alle wedstrijden in tweede nationale in het weekend van 4 en 5 februari. De wedstrijd SC Eendracht - KSK Heist van zondag 5 februari om 15u gaat dus niet door. Een nieuwe datum ligt momenteel nog niet vast.

  01.02.2012: 't Is in de spelersgroep nog zo erg niet als in 't bestuur, maar daar vertrekt er ook al eens ene. Nu heeft Jens Podevijn hier zijn matten opgerold om die meteen in Nederland, bij Willem II, uit te rollen. Of dat een verbetering is, weet ik nog zo niet, want Willem II speelt ook in tweede klasse (ginder heet dat eerste klasse, omdat wat hier eerste klasse, of Jupiler League, is, daar Eredivisie heet), en staat daar zesde in het klassement. Podevijn zou eind dit seizoen einde contract geweest zijn, ik veronderstel dat Eendracht er dan (ook) wel bij vaart, nu is er nog een transfersom mee gemoeid. Podevijn (22) groeide uit de jeugdopleiding door naar het eerste elftal. Op 21 januari 2007 debuteerde hij met de A-kern in een thuiswedstrijd tegen Lebeke-Aalst. De jaren nadien groeide hij uit tot een vaste waarde en één van dé publiekslievelingen. Toen bleek dat Podevijn niet wenste in te gaan op een verbeterd contractvoorstel, heeft SC Eendracht Aalst zijn volle medewerking aan de door de speler gewenste transfer verleend.

  31.01.2012: 't Is daar precies een duivenkot in 't bestuur, nu is ook clubmanager Gerd Van Eetvelde het afgebold. In Het Nieuwsblad geeft hij zijn toelichting, op de website van Eendracht Aalst komt die toelichting over als ene die een aantal manifeste onjuistheden zou bevatten. Op die manier wordt aan stemmingmakerij gedaan die de club ernstige schade kan berokkenen, melden ze aan de Bredestraat. Tijdens de bijeenkomst van de eerstvolgende Algemene Vergadering zal de club gepast, duidelijk en in volle transparantie alle onjuistheden gefundeerd weerleggen. De Raad van Bestuur betreurt dat Van Eetvelde een beeld van de werking van de club tracht te schetsen dat niet enkel manifest onjuist is, maar dat er ook toe zou kunnen leiden dat de goede naam en faam van de club, haar bestuurders en haar medewerkers aangetast worden op basis van onwaarheden. Zeker in deze periode, waarop met man en macht gewerkt wordt aan het levensbelangrijke licentiedossier, valt deze gang van zaken bijzonder te betreuren.

  03-02-2012 om 19:28 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!