NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  30-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-SC Freiburg

  30.04.2011: HSV-SC Freiburg: 0-2

  Wat is daar aan de hand? HSV heeft ook de laatste theoretische kans op deelname aan de Europa-League verspeeld. Voor de ogen van 52.985 toeschouwers tekende Hamburg nochtans de eerste doelkansen op (van Son en Elia), maar leek als verlamd na het eerste doelpunt, van Cissé (16'). Later had Guerrero nog een kans, maar miste die. Kort voor het einde scoorde Cissé nog eens (88') en bezegelde daarmee de 0-2-eindstand. Hiermee sprong Freiburg over HSV in het klassement. En zeggen dat Dortmund nog willen helpen heeft, want het won van Nürnberg, en viert nu het kampioenschap. HSV speelde in deze opstelling: Rost - Diekmeier, Benjamin, Westermann, Aogo - Jarolim (78' Trochowski) - Ben-Hatira (56' Pitroipa), Zé Roberto, Elia - Son, Guerrero.

  28.04.2011: Het staat ook in De Standaard: Önning heeft een contractverlenging tot 30.06.2013 ondertekend. Wie niet meer getekend heeft bij HSV is Torun, hij vertrekt namelijk naar Hertha BSC Berlijn.

  27.04.2011: HSV moet het twee wedstrijden zonder Petric doen, zolang is hij met ziekteverlof door een spierverrekking. Na Van Nistelrooy is dus nog een aanvaller onbeschikbaar. Wil er nu niemand van Real Madrid komen helpen? Enfin, als Mladen er voor de allerlaatste wedstrijd maar bij is ... want dan ben ik er zelf ook bij (in de tribune, evenwel). Twee seizoenen geleden, bij de thuismatch tegen 1. FC Köln, was hij ook niet beschikbaar, en er werd verloren (met 0-1).

  De voorzitter van het bestuur zou graag zien dat spelers, als ze stoppen met balletjes trappen, een functie in de staff willen opnemen (als hen die vacature wordt aangeboden, natuurlijk), naast Rost zou het dan om Jarolim gaan.

  26.04.2011: HSV heeft de nodige licentie beet om volgend jaar ook in eerste Bundesliga te spelen. Dat verbaast me niet, maar zo staat hier ook goed nieuws. Want Petric heeft de training moeten verlaten wegens een blessure, hopelijk kan hij spoedig weer inpikken en doet hij zaterdag en de twee volgende zaterdagen mee.

  30-04-2011 om 20:42 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  25-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, VfB Stuttgart vs. HSV

  23.04.2011: VfB Stuttgart- HSV: 3-0

  Ze hebben (nog/weer) geen zin in Europees voetbal, zeker? Enfin, terwijl ik in Geraardsbergen en omgeving wandelde, haalde VfB-trainer Labbadia dus wraak op zijn vroegtijdige ontslag van het vorige seizoen (dat belooft als Veh een club heeft...). Volgens wat ik op de website van de bezoekende ploeg lees, begon Önning met de volgende opstelling: Rost - Diekmeier, Kacar, Westermann, Aogo - Jarolim - Torun (46' Tesche), Zé Roberto, Elia (61' Guerrero) - Ben-Hatira (79' Son), Petric. Cacau was tweemaal succesrijk (6de en 89de minuut), het tweede doelpunt maakte Gentner. De roodbroeken lieten de grootste eigen mogelijkheden door Petric, Torun en Ben-Hatira onbenut. Er zijn nu nog drie wedstrijden, waarvan twee thuis, als ze nu toch eens alle 9 punten bekomen, bestaat er toch nog een waterkansje op Europees voetbal (maar dan moeten Nürnberg - nu 47 punten - en Mainz - nu 49 punten - genoeg verliezen).

  17.04.2011: Op de 60ste verjaardag van de balartiest (hij scoorde vooral met het hoofd), Horst Hrubesch, meldt HSV ook dat we Van Nistelrooy wellicht dit seizoen niet meer zien spelen. Hij heeft namelijk een spier in de linkerkuit gescheurd, en men spreekt van een afwezigheid op het veld van meerdere weken. Binnen vier weken echter vindt reeds de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen plaats (mijn ticket is de voorbije week in mijn brievenbus geleverd), tegen Bor. M'gladbach (met o.a. de Belg Bailly in doel).

  25-04-2011 om 20:20 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23.04.2011 – Euraudax Dender, georganiseerd door Euraudax België (258)

  Ik kon mijn auto achterlaten op de parking van de Villa Wilson en schreef me in voor 100 km. Ik had voordien al gezien dat we begonnen met een lus van 50 km, en dan volgden lussen van elk 25 km (max. aangeboden afstand was 125 km). Ook Paul was van de partij om eens gedag te zeggen, het genezingsproces van geopereerde voet alsook van de behandelde longen was in goeie gang, en ook voorzitter Antoine was even aanwezig. Na de gebruikelijke begroeting van bekenden, iets drinken tegen de komende dorst en het aantrekken van de nodige kleding vertrokken we voor eigenlijk 51 km.

  Deze leidden ons langs natuurlijke en verharde wegen en paden naar het Karkoolbos. Daar stond de bosanemoon in volle bloei, alsook hier en daar daslook. Zo bereikten we, al stijgend, de top van de Bosberg, alwaar we een waterbevoorrading kregen, en dat was best welkom. Het ging dan verder naar Vollezele waar, op de top van de Congoberg, de eerste wagenrust stond opgesteld. Verder naar Oetingen genoten we van weidse panorama’s, die zelf genoten van de zonnestralen. Via Kester, waar we net langs het crossparcours wandelden, bereikten we de cafetaria van de sporthal van Gooik. Daar kregen we ons broodje, voor mij met américain, wat ik doorspoelde met een uitermate lekkere donkere trappist (volmaakt op perfecte temperatuur). Er was blijkbaar een internationaal volleybaltornooi aan de gang, want er was een Ierse damesploeg aanwezig. Via de Ninoofse deelgemeente Denderindeke en Zandbergen bereikten we de startzaal waar we onze warme maaltijd kregen: pompoensoep met stukjes wortel en andere groenten, varkensgebraad met groenten (prinsessenbonen, wortels en broccoli) en kroketten, gevolgd door crème brulée (ik kreeg dat van Frank ook, met dank! ).

  De twee volgende lussen van elk 25 km werden afgelegd over gemakkelijk want verhard aangelegde paden en paadjes, met bevoorradingen aan de kerken: die van Idegem, die van Grimminge en die van Onkerzele. Zo kwamen we terug voor onze koude schotel, het viel nadien op dat de meeste mensen de zwarte tagliatelle lieten liggen, ik ook want het had een onverwachte smaak (ik bedoel niet dat het niet lekker was, maar het lag niet echt in mijn smaak).

  De voor mij (en zowat 28 anderen) laatste lus leidde via de kerk van Hemelveerdegem (deelgemeente van Lierde) naar Geraardsbergen (bevoorrading aan de kerk van Schendelbeke) waar we het centrum aandeden met een korte pauze bij het beeldje van Manneken Pis. Aan de overkant van het kerkplein was het terras van een café nog bezet en zowel de genieters als de wandelaars vonden dat het “feestje” bij hen te vieren was. We kregen nog een “feestje” aangeboden door organisator en baankapitein Peter: de beklimming van de Muur met een pauze aan de kapel van Oudenberg. Die kapel was open voor een gebedsdienst dus kon menigeen gauw een foto nemen van het interieur. We maakten een toertje rond de kapel alvorens terug te keren naar de villa.

  Daar had Peter tot 6 Gouden Arenden uit te reiken, zoals de 5de aan Frans (wiens volière hiermee volgens eigen zeggen volzet is) en de 7de aan Sally, allen hartelijk gefeliciteerd! Hierbij werd hij geassisteerd door Frank en Paul, die nog net voor ons aankwam. Wat ik gemist heb aan de laatste lus was o.a. bevoorrading aan een school in Akrenbos en in Viane.

  Het was wel degelijk lekker wandelweer: zonnig en een aangename temperatuur, zelfs ’s nachts liep ik in T-shirt (mijn armen plakten van de transpiratie).

  Mijn foto’s staan hier: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxGeraardsbergen11

  25-04-2011 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  17-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17.04.2011 – 28ste Mattentaartentochten, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen (135)

  Ik kon mijn auto achterlaten op de parking van een supermarkt dat op zondag toch niets te verkopen had en moest niet ver naar de startplaats, het KTA in Geraardsbergen. Daar was alles bij elkaar: de inschrijving, de bestelling van de zak met 5+1 gratis mattentaarten en de afstempeling (alsook de clubwinkel). Ik koos voor de 14 km waar ik nog 700 m gratis erbij kreeg. Bij afgifte van mijn inschrijvingskaart kreeg ik een halve mattentaart, die smaakte naar nog! Net buiten de schoolgebouwen stond een stand met vrijwilligers die handtekeningen ronselden voor het behoud van Meerbeke (deelgemeente van Ninove) als aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen (en niet Oudenaarde of Ronse), ik tekende graag en nam een gratis staaltje spierzalf mee (‘t kan dienen, volgend weekend…).

  Dan vertrok ik echt en een eindje verder bewandelde ik het pad (en een ruim uur later nog eens) dat ik vorig jaar doorploeterde tijdens de verzopen Nationale Wandeldag, zo bezocht ik nog eens het natuurreservaat Korte Lake, ik moet ergens de Molen Te Veel gepasseerd zijn zonder hem te zien alvorens de kerk van Goeferdinge te bereiken. Dichtbij is de rustpost maar ook een supporterscafé van Robbie McEwen die hier nog gewoond heeft, alvorens te verhuizen naar Everbeek (Brakel). Via de kerk van Overboelare kwam ik terug in het centrum met de Guilleminbrug. Naderhand bedenk ik dat ik daar wellicht de aanwijzing naar de tweede rustpost gemist heb (school De Dender), want er is een parallel padje dat de steunbeer langs rechts passeert. Nu ja, die stempel heb ik dus gemist en ik ging verder mijns weegs naar de Markt waar inderdaad een rommelmarkt werd gehouden, ik nam er enkele foto’s want ook de kerkfabriek, het stadhuis en Manneken Pis pleiten voor het behoud van Meerbeke (deelgemeente van Ninove) als aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen. Via de Sint-Jozefskerk en de Collegiale kerk (zoals je kan vermoeden is deze verbonden aan een onderwijsinstelling) kwam ik terug in die andere onderwijsinstelling, de KTA, aan. Daar liet ik mijn boekje en 30-stempelblad (al over halfweg!) afstempelen en haalde mijn mattentaarten op.

  Het was wel degelijk lekker wandelweer: zonnig en een aangename temperatuur.

  Mijn foto’s staan hier: https://picasaweb.google.com/helgavds/Mattentaartentocht11

  17-04-2011 om 20:52 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-Hannover 96

  16.04.2011: HSV-Hannover 96: 0-0

  De derby is dus op een scoreloos gelijkspel geëindigd (C. Huybrechts zou zeggen: die stand was al bij de rust bereikt). In de eerste helft hadden de gasten in de met 57.000 toeschouwers uitverkochte Imtech Arena de betere doelkansen en hadden halverwege de wedstrijd op voorsprong kunnen staan. In de tweede helft verhoogden de Hamburgers gedeeltelijk de druk op het doel van Hannover 96, een doelpunt wou echter niet vallen. Önning stelde de volgende spelers op: Rost - Diekmeier, Kacar, Westermann, Aogo - Jarolim - Torun (61' Pitroipa), Zé Roberto, Elia - Petric, Van Nistelrooy.

  13.04.2011: Tiens, 't is toch geen vrijdag, vandaag? Op de website van HSV staat te lezen dat Trochowski volgend seizoen vertrekt. Hij gaat naar Sevilla en eigenlijk valt het wel te begrijpen want hij zat te veel op de bank. Hopelijk is dat niet het geval tijdens de laatste (thuis)wedstrijd van dit seizoen.

  16-04-2011 om 19:26 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  11-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.04.2011 – Wandeltocht der Denderstreek, georganiseerd door WSV De Sportvrienden vzw (087)

  Niets te wandelen, maar te werken, vandaag, en nog geen klein beetje! Het had geen nut er in te vliegen als een razende slak want de wandelaars kwamen met drommen het Jeugdcentrum De Kouter binnen. Ik had me nog maar net geïnstalleerd toen Yvette vroeg of ik tegen 7 uur naar ’t station kon rijden om er een wandelaar af te halen, Tony zou dan om negen uur heen en terug rijden. Was dat nog een bekende, ook, Danny H. van het Wijngaarttreintje (Aktivia 333). Hoewel het een wisselbekertocht betrof, zat ik niet genoeg verstopt uit het zicht van de wandelaars. Het duurde tot zowat elf uur eer ik een eerste keer kon kaartjes tellen, tot dan had ik vooral mutualiteitpapieren in te vullen en stickers te printen. De printer kreeg dan nog eens kuren, maar ik trok de stekker er uit en stak hem er weer in, zo kon ik verder.

  Veel pauzeren moest ik niet doen, zelfs een broodje gehakt eten duurde zijn tijd maar toen Annemie en Mark terug waren van hun wandeling, ging ik bij hen zitten op het terras en dronk een wit wijntje. Nadien telde en printte ik verder, de uitslag was mooi op tijd klaar, en dat terwijl ik er alleen voor stond. Dat is een beetje relatief want Johan was even komen helpen sorteren, tot hij naar de toog geroepen werd, en Aline hielp ook een handje als ze in de keuken net even niets te doen had, ik dank jullie hiervoor! Tussendoor was een registrator van Aktivia langsgekomen, vooral Jozef stond hem te woord, intussen hebben we het verdict gekregen: onze tocht was geslaagd, alleen moeten we de volgende keer duidelijk aangeven op de parcoursplannen welke omlopen geschikt zijn voor rolstoelen en buggy’s. En ook namen we afscheid van twee Engelse wandelaars die vorig jaar onze Tweedaagse van de Denderstreek reeds met een bezoek vereerden. Intussen kwamen enkele wandelaars van andere clubs regelmatig vragen hoe het zat met de tussenstand van hun club, waardoor ze mij van mijn telwerk hielden… Om zowat 16 uur was het tijd voor de uitreiking van trofeeën voor de best vertegenwoordigde clubs. De uitslag staat op de website van de club (http://www.desportvrienden.be/FR_Uitslag110410.html) en ook in de Marching, zoek hiervoor naar deze wandeltocht. Deze uitslag was, zoals anders, gemaakt met het telprogramma Staplijst maar het was de eerste keer dat ik die uitslag rechtstreeks naar Aktivia kon sturen, anders moest ik op die website ook nog eens alle getallen invoeren. Daarna was het stilaan tijd om mijn “bureau” op te ruimen en te helpen met het ruimen van de zaal en met het lossen van ons werkgerief in ons depot.

  Naar verluidt zou het goed weer geweest zijn: zonnig en warm voor de tijd van het jaar.

  11-04-2011 om 22:12 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  09-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-Bor. Dortmund

  09.04.2011: HSV-Bor. Dortmund: 1-1

  Terwijl ik meehielp aan de voorbereiding van een wandeldag, moest HSV al in de 93ste minuut toch nog een punt meegeven. In de 38ste minuut trapte Van Nistelrooy een penalty binnen nadat Petric foutief werd gevloerd (later, tijdens de wedstrijd van Eendracht Aalst tegen Waregem, moest ik nog aan de Nederlander denken, en ik kende toen niet eens de uitslag). Dus pas in de 93ste minuut wanneer Schmelzer de bal een laatste keer naar voor bracht, en aan de tweede paal stond Kuba (alias Blaszczykowski) op de loer, die werkelijk nog met een volley het gelijkspel veroorzaakte.

  04.04.2011: Een mens zou hopen dat het vandaag 1 april is wanneer men dit leest, maar helaas, driewerf helaas, het is geen aprilvis, het is echt waar.  Frank Rost zal Hamburger SV aan het eind van het seizoen verlaten. In januari 2007 kwam de keeper van Schalke 04 naar Hamburg en tot het eind van dit seizoen wil Rost nog enige keren voor (met) HSV jubelen. Rost heeft voor Hamburger SV tot nog toe 143 Bundesligawedstrijden gespeeld en zegt dat het altijd duidelijk was dat dit zijn laatste seizoen voor HSV en in de Bundesliga is (allez, hij gaat dus ook niet naar de concurrentie). Na meer dan 20 jaar in het professionele voetbal wil hij afscheid nemen van alle vrienden en van de Bundesliga. Hij vindt het tijd iets nieuws te beginnen, ook al zal hij het voetbal wel blijven volgen. Op zo'n tijding zegt een mens al eens: "Ander en beter", maar hier geldt vooral: "Is 't niet beter, 't is dan toch zeker ander."

  09-04-2011 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  04-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02.04.2011 – Euraudax Affligem, georganiseerd door Euraudax België (258)

  Hoewel deze tocht start in Aalst (nog wel behoorlijk dicht bij het ouderlijk huis waar mijn wieg stond), heet het “Euraudax Affligem” omdat de baankapitein en organisator daar woont en we die gemeente (met deelgemeenten) tijdens de vier lussen zouden aandoen.

   

  Nu was ik wel op tijd, en Kobe ook want ik had hem opgepikt aan het station van Denderleeuw. Er was nog ruim tijd om iets te drinken, en mijn kousen en sandalen aan te trekken voor de start van de eerste lus van 25 km. Deze leidde langs natuurlijke (met wat modder) en verharde wegen (en langs het ouderlijk huis van Eddy, de baankapitein, zijn moeder stond net buiten de wandelaars aan te moedigen) naar een brug over de E40, waar de medewerkers met de bevoorrading ons stonden op te wachten. Tot dan had ik het moeilijk met zwaar aanvoelende benen om zelfs de “laatste man” niet uit het oog te verliezen. Van daar af deed ik mijn best om in de kopgroep te blijven. Zo kon ik het ook riskeren om eens wat foto’s te nemen van de bloemenpracht van de lente, van de Oude Molen in Hekelgem, van het beeld van de Papeter in Essene. Tiens, ik dacht dat die van Mere was? J Aan het kerkhof van Essene kregen we nog te drinken en te knabbelen aangeboden. Daarna gingen we terug naar zaal De Kring aan de rand van Aalst voor onze spirelli bolognese, die wij ons lieten smaken. Bij onze aankomst aan de zaal wachtten ons overigens enkele leuke verrassingen: Erna, de echtgenote van André (“Euraudax Iddergem”) zat haar man buiten op te wachten, op het terras van het café bij de zaal stond keizer Kamiel Sergant te keuvelen (ik kon me niet laten om “Iëndracht Veroit!” te roepen, want Aalst had de avond voordien gewonnen met 3-0) en binnen zaten Marleen en Paul die de wandelaars een bezoek kwamen brengen.

   

  Nadat deze eerste maaltijd verorberd was, enkelen hun boekje lieten afstempelen en anderen zich inschreven, en ik andere kousen had aangetrokken, vertrokken we voor de tweede ronde langs de helft van de oude Zeebergbrug in het Somergembos. Nu bezochten we vooral de streek van Meldert en Moorsel met een wagenrust aan de kantoren van Maiski en aan het voetbalveld van Thor Meldert. Bij onze terugkomst was de soep al opgediend, en de de hoofdschotel liet zich zeer smaken, net als het cornetto-ijsje.

   

  Intussen was de duisternis ingetreden, we vertrokken voor de derde lus om 21.30 uur en het was nagenoeg gedaan met fotograferen. We kwamen nochtans deze keer wel zeer dicht bij mijn thuis, maar in plaats van rechtsaf gingen we linksaf, zo via een paadje van betontegels naar de Affligemdreef en vervolgens het fietspad naast de dreef voor een bezoek aan de Faluintjesstreek, met een wagenrust aan het hof met die naam en een andere bij “Van Stichel”. Wij keerden terug voor het ontbijt dat in buffetvorm stond opgesteld (op de tafels waar de medewerkers in de zaal eerst enkele sporttassen te verwijderen hadden). Tijdens deze lus, overigens, had het wel enkele keren geregend en in de verte zagen wij de bliksem, gevolgd door de gebruikelijke donderslagen. Maar koud is het nooit geweest, ook niet tijdens de nacht.

   

  Voor deze laatste lus was er nog een wandelaar terug gekomen (Marnik van De Kadees) en hij vergezelde ons tijdens de lus die langs rustige, verharde wegen (behalve een doorsteekje met keien) naar Teralfene en Essene alvorens een laatste keer de Rerum Novarumstraat te begaan.

   

  Eddy had enkele trofeeën uit te delen zoals een Audax-Schelp aan José (De Chatons), hartelijk gefeliciteerd ! Voorts had hij trofeeën voor buitenlanders: een Fransman, enkele Duitsers, Denen en Nederlanders. Een welgemeende proficiat ook aan Eddy met zijn eerste georganiseerde 100 km, de omlopen waren mooi en natuurrijk, de bevoorrading in de zaal en onderweg was uitstekend en met de glimlach geleverd door vrienden en familie.

   

  De meeste wegen en paadjes op het parcours van de eerste 2 lussen waren naturel en enkele verhard, nadien was het omgekeerd en met mijn wandelsandalen was dat prima. J

   

  Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxAffligem11

  04-04-2011 om 20:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  03-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, TSG Hoffenheim vs. HSV

  02.04.2011: TSG Hoffenheim vs. HSV: 0-0

  Terwijl ik op wandel was in Aalst en omstreken (vooral van groot-Affligem), slaagde HSV er dus niet in om alle 3 de punten mee te nemen. In een overwegend bekampte wedstrijd had Mathijsen voor de bezoekers in de eerste helft met zijn hoofd de beste mogelijkheid. In de uitverkochte Rhein-Neckar-Arena bouwde Önning zijn team na de 6-2-zege tegen 1. FC Köln enkel op een positie om. Van Nistelrooy mocht niet meedoen wegens zijn vijfde gele kaart, voor hem mocht dan Son in de spits samen met Petric aan de slag. Doelkansen voor HSV waren er nochtans, voor Ben-Hatira, Mathijsen zoals gezegd en Jansen.

  30.03.2011: Er zijn gisteren nog enkele interlands afgewerkt, en het succes voor HSV-spelers was niet algemeen. Aogo zat op de bank tijdens de testmatch Duitsland - Australië (1-2), Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy wonnen alweer voor Nederland tegen Hongarije (5-3, Van Nistelrooy scoorde), Petric speelde gelijk in de interland Frankrijk - Kroatië (0-0), van Choupo-Motings testmatch Kameroen - Gabon is nog geen uitslag geweten, Rincón speelde de testmatch Venezuela - Mexico (1-1), Torun won de wedstrijd Turkije - Oostenrijk 2-0 (wat voor België een goede zaak is). Want de Belgen wonnen gisteren van Azerbeidzjan met 4-1.

  28.03.2011: Er zijn dus enkele interlands afgewerkt, en het succes voor HSV-spelers was niet algemeen. Aogo won met Duitsland van Kasachstan met 4-0, Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy deden dat ook in Hongarije eveneens met 0-4, Petric verloor daarentegen met zijn landgenoten van Georgië met 1-0, Besic won met Bosnië-Hercegovina van Roemenië met 2-1, Demel won wel voor de Afrika Cup met Ivoorkust tegen Benin (2-1) maar zag de rode kaart, Choupo-Moting verloor van Senegal met Kameroen (1-0), Pitroipa won met Burkina Faso van Namibië, Benjamin verloor dus (4-0), Rincón heeft gewonnen in de oefenpartij Jamaica - Venezuela met 0-2. En twee ex-HSV-ers hebben gewonnen, want België haalde 3 punten met twee doelpunten in het Ernst Happel-stadion te Wenen.

  21.03.2011: Binnen de week staan interlands op het programma en wel 11 HSV-spelers zijn uitgenodigd om hun vaderland sportief te verdedigen. Hier het overzicht: Aogo speelt op 26.03.11 tegen Kazachstan in Kaiserslautern en een testspel Duitsland – Australië op 29.03.11 in Mönchengladbach, Mathijsen, Elia en Van Nistelrooy spelen tegen Hongarije op 25.03.11 in Budapest en nog eens op 29.03.11 in Amsterdam, Petric speelt tegen Georgië op 26.03.11 in Tiflis en tegen Frankrrijk op 26.03.11 in Paris, Besic speelt tegen Roemenië op 26.03.11 in Zenica, Demel speelt voor de Afrika Cup tegen Benin 26.03.11 in Abidjan (als daar nog onlusten zijn, misschien elders?), Choupo-Moting speelt ook voor de Afrika Cup tegen Senegal (en voor Kameroen) op 26.03.11 in Dakar en een testspel tegen Gabon op 29.03.11 in Paris, Pitroipa speelt voor de Afrika Cup tegen Namibië op 26.03.11 in Ouagadougou, Guerrero test tegen Oezbekistan op 26.03.11 in Madrid en ook tegen Ecuador op 29.03.11 in Barcelona, Rincón tenslotte test tegen Jamaica 25.03.11 in Montego Bay en tegen Mexico op 29.03.11 in San Diego.

  03-04-2011 om 22:41 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!