NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  21-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Racing Waregem - E. Aalst (Croky Beker)

  21.08.2016: Racing Waregem - E. Aalst: 0-3

  Eendracht nam een droomstart en scoorde al na vier minuten de belangrijke vroege goal. Mitu werd met een bal in de rug van de verdediging in scoringspositie gebracht en faalde niet (4'). De thuisploeg probeerde te reageren maar kwam niet verder dan een paar afgevlagde aanvallen. Meer gevaar was er aan de overkant waar doelman Deprez twee pogingen van De Rock onschadelijk moest maken. Weynants kon na een counter toch eens uithalen maar Van Den Noortgaete lag in de weg. Na vijfentwintig minuten kregen de West-Vlamingen een nieuwe opdoffer te verwerken. Mitu legde gepast terug en Van Kerckhoven zag zijn afgeweken schot in doel belanden (25'). Weynants werd afgeblokt en Verbrugge verlengde een corner met het hoofd maar net over. Op het einde van de eerste helft draaide Van Tricht de bal net voorbij de verste paal en kon niemand bij een lage voorzet van Mitu.

  De tweede helft was nog geen minuut ver en de 0-3 hing al tegen de touwen. De Rock mikte raak na slecht ontzetten in de Waregemse defensie (46'). De eersteprovincialer bleef moedig strijden en kreeg een tweetal mogelijkheden maar zonder succes. Het duel kabbelde verder en er volgde een kansarm kwartier. Tot wit-zwart toch opnieuw wakker schoot en enkele goede kansen in mekaar bokste. Yala Lusala trof de binnenkant van de paal en De Rock besloot van dichtbij over. Na een mooie collectieve aanval over de grond kreeg Yala Lusala een nieuwe mogelijkheid. Deprez redde echter met de vuisten. In de slotfase leek Denoulet nog op weg naar de eerredder toen hij alleen op Van Den Noortgaete mocht afgaan maar hij verslikte zich in de bal en verkwanselde zo de kans. Eendracht wint dus al bij al vrij makkelijk van Racing Waregem en trekt volgende week naar het veld van Helson Helchteren.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen (78' De Koker), Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (70' De Coninck), De Rock, Verbrugge, De Man en Geenens F. (67' Schoukens).

  21-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  20-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abdijtocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

  20.05.2016: Ik parkeerde bij de abdij van Affligem en schreef me in voor de maximaal aangeboden afstand, zijnde 18 km. De omloop, ontworpen door Gustaaf, leidde mij langs vooral onverharde wegen via Doment en over de Graadbeek, naar Meldert. Daar pauzeerde ik bij een frisdrank want 't was wel vooral bewolkt, maar toch dorstig weer. Daar, in Meldert, stapte ik een lus vooral door het Kravaalbos, enkele stukken herinnerde ik mij van twee weken eerder, de Euraudax-tocht van Eddy.  Ook terugkerend naar Affligem had ik maar weinig asfalt of beton te begaan, langs de Molensvijver, de Abdij Maria Middelares en hopvelden. Gustaaf is zijn belofte van voorbije zondag dus zeker nagekomen.

  Af en toe brak de zon door de wolken, en het bleef warm genoeg voor een T-shirt. Mijn foto's staan bij Google.

  20-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017

  16.08.2016: Op de website staat het (nog) niet te lezen, wel op het Facebook-profiel van HSV, Schipplock verhuist naar Darmstadt op uitleenbasis.

  12.08.2016: Wanneer HSV een speler uitleent, loopt het dikwijls het risico dat die speler verkast. Dat is nu ook het geval met Stieber die een driejarencontract tekende bij 1. FC Kaiserslautern, een tweedeklasser.

  06.08.2016: Sport1 was zo lief om de oefenwedstrijd tegen Stoke City uit te zenden, deze wedstrijd begon om 16.00 uur en ik had een zwaar dilemma want de olympische wegwedstrijd in Rio de Janeiro (gewonnen door Van Avermaet !!! ) werd ook rechtstreeks uitgezonden, vanaf half drie, af en toe onderbroken voor andere Belgen, dus heb ik gezapt.

  De betere start van de wedstrijd was voor de gasten uit Engeland, die binnen een week tegen FC Middlesbrough het nieuwe Premier League-seizoen starten. Ex-Hannover-speler Diouf dook reeds na twee minuten volledig vrij voor het doel van Adler, maar die hield de 0, en bleef zich onderscheiden. Eerst hield hij een gevaarlijk afstandsschot van Imbula (8') tegen en liet zich niet verschalken door Krkic (21'). Dat was dan ook de laatste waarschuwing voor HSV. Als antwoord stelde Gregoritsch (22') van op afstand de Stoke-keeper Butland op de proef. Geen minuut later herhaalde hij zijn poging na een zeer scherpe pas van Ostrzolek. Nog tien minuten later slaagde Gregoritsch (35') toch niet van op nauwelijks 20 meter. In de tweede helft slaagde Müller (54') er niet in te scorenmaar 120 seconden later was het toch zover. De zeer vlijtige Gregoritsch (56') devieerde een afstandsschot van Ostrzolek van op ongeveer 8 meter in doel. Nieuwelingen Halilovic (65') en Waldschmidt (77') probeerden de score te verhogen, maar slaagden er niet in. De Engelsen spookten niet veel meer uit. HSV behaalde dus een verdiende zege en luidden bij zomerse temperaturen het HSV-Volksparkfeest in.

  Labbadia stelde de volgende spelers op (volgens de website): Adler (46' Hirzel, volgens Sport1 was 't Mathenia) - Sakai, Jung, Cléber (90' Oschkenat), Ostrzolek - Ekdal (46' Diekmeier), Hunt (63' Porath) - Müller (63' Halilovic), Gregoritsch (63' Waldschmidt), Kostic (46' Bahoui, 82' Schipplock) - Wood (46' Lasogga).

  01.08.2016: Vandaag las ik in Het Nieuwsblad dat HSV voor Izquierdo van FC Brugge 12 miljoen EUR over had, maar voor de kleurgenoten was dat niet genoeg. De Colombiaan was echter wel graag gekomen. Dan zouden Lasogga en vooral Schipplock toch flink hun borst mogen nat maken hebben. Of dat nu met Kostic ook het geval is, valt nog af te wachten, tegen Bochum heeft geen van de drie gescoord.

  29.07.2016: Sport1 was zo lief om de oefenwedstrijd tegen en in Bochum uit te zenden. Ik hoop dat de trainer er wat aan had want wat ik zag van de wedstrijd (ik wist het wat te laat en het doelpunt van de thuisploeg was al genoteerd) was niet boeiend. Tot dan had HSV de wedstrijd beter onder controle, waarbij Kostic, voorlopig nog met rugunummer 33, na een trap van Müller tegens scoorde, maar hij zou buitenspel gestaan hebben (9'). Ook Lasogga (die na 30' Schipplock verving) had pech, toen hij kort voor de rust van op 25 m de dwarslat trof. Na de pauze bleef het beeld identiek. HSV had ook in een zo goed als volledig nieuwe opstelling wat meer controle over het spel, nieweling Halilovic probeerde veel in het middenveld maar in de laatste 30' waren de pogingen niet zuiver genoeg.

  Labbadia testte de volgende spelers: Adler (46' Mathenia) - Sakai, Cleber, Spahic (22' Djourou), Ostrzolek (46' Diekmeier) - Ekdal (46' Jung), Hunt (46' Porath) - Müller (46' Halilovic), Gregoritsch (46' Waldschmidt), Kostic (46' Bahoui) - Schipplock (31' Lasogga/61' Wood). 

  28.07.2016: Olic is terug naar München.  Maar dan wel naar 1860 München, tweede klasse, dus.

  25.07.2016: Filip Kostic verlaat VfB Stuttgart voor HSV. De 23-jarige Servische middenvelder onderging gisteren (zondag!) het medisch onderzoek in het UKE en tekende vandaag een contract tot 30.06.2021. Kostic verliet in 2014 FC Groningen voor VfB Stuttgart en speelde hij tijdens de laatste twee seizoenen 59 Bundesliga-wedstrijden, waarin hij acht doelpunten scoorde en 13 succesvolle passes gaf. Voor de Servische nationale ploeg mocht hij tot dusver vier keer meedoen. Kostic traint morgen voor het eerst mee en woensdag gaat hij mee op trainingskamp naar Harsewinkel (27.7.-3.8.).

  HSV doet verder dienst als uitzendbureau.   HSV heeft namelijk het contract met Batuhan Altintas opengebroken en verlend tot 30.06.2018. Maar de aanvaller wordt meteen voor een jaar aan Kasimpasa Istanbul uitgeleend, eer hij bij de roodbroeken terugkeert (als hij terugkeert, Demirbay werd ook al enkele seizoenen uitgeleend en komt ook niet terug). 

  21.07.2016: Alen Halilovic, een 20-jarige offensieve middenvelder, komt over van FC Barcelona naar Hamburg en heeft er een contract tot 30.6.2020. Halilovic was tijdens het vorig seizoen aan Sporting Gijon uitgeleend en speelde er 36 wedstrijden (3 doelpunten, 5 assists). Bij FC Barcelona was de negenvoudige Kroaatse national eerst in de beloftenploeg opgeleid, nadat hij bij Dinamo Zagreb, pas 16 jaar, de sprong in de 1ste Kroaatse klasse speelde (44 wedstrijden, 7 doelpunten). 

  17.07.2016: Er zijn uitbreidingsplannen voor het stadsvervoer besproken die het wegverkeer naar het stadion zou moeten vergemakkelijken en vooral minder druk maken, dat met dus uitbreiding van een lijn van het openbaar stadsvervoer. Een van de twee opties lijkt mij zeer interessant: die van metrolijn U5, die de Hagenbecks dierentuin rechtstreeks zou verbinden met het stadion, dus verder dan metrostation Stellingen. Dat zou dan wellicht ook meteen de pendelbusdienst opheffen? Bij de aanschaf (vooral via de website) zit ook een heen- en terugticket met het openbaar stadsvervoer.

  Van een uitzendjob kan een vaste job komen, en nog wel elders: Demirbay komt niet terug, hij gaat met een vast contract bij Hoffenheim spelen.

  01.07.2016: HSV is precies een uitzendbureau.  HSV heeft  de 18-jarige Arianit Ferati, een offensieve middenvelder, een contract laten tekenen en meteen voor een jaar uitgeleend aan Fortuna Düsseldorf (2de klasse). Voordien speelde hij bij VfB Stuttgart en voor de Duitse -19-ploeg (en had hij daar Hrubesch als coach? Wel volgens diens biografie).

  30.06.2016: Ik dacht dat HSV al op trainings- en oefenwedstrijdvakantie in Graubünden (CH) was, maar ze zijn nu pas vertrokken. Of Djourou en Ekdal (en Stieber? Of blijft hij uitgeleend?) erbij zijn, weet ik niet, wel nieuweling Luca Waldschmidt (20 j, 1.81 m), een aanvaller van Eintracht Frankfurt.

  29.06.2016: De kalender voor het volgend seizoen is al klaar en publiek beschikbaar op de website van HSV! De laatste match is thuis en ... opnieuw tegen VfL Wolfsburg.  

  26.06.2016: Na Ekdal is nu ook Djourou naar huis (of naar Graubünden, als hun HSV-collega's daar nog zijn), Zwitserland speelde 1-1 gelijk tegen Polen in de reguliere speeltijd, tijdens de verlengingen veranderde de score niet. Xhaka was de enige die de penalty niet omzette, dus Zwitserland heeft Frankrijk en het EK verlaten. Nu Stieber nog...  Edit, inderdaad, Stieber, die op de bank bleef zitten, is ook naar huis, België won met liefst 0-4, Alderweireld, Batshuayi, Hazard en Carrasco.

  23.06.2016: Gisteravond speelde Ekdal de hele wedstrijd uit tegen de Rode Duivels die met 0-1 (Nainggolan) wonnen van de Scandinaven. Die hadden dan nog de pech dat Italië verloor van Ierland, dus Ekdal mag met vakantie (of 't moet zijn dat Labadia hem in Graubünden verwacht). Komende zondagavond mag Stieber (die nauwelijks 10' meedeed) misschien ook zijn koffers pakken. Wood heeft overigens ook gedaan op de Copa de America Centenial, de finale is tussen Argentinië en Chili.

  21.06.2016: Terwijl ik op wandel was in Kent (UK), verzekerden Djourou (Zwitserland) en Stieber (Hongarije) zich van wedstrijden in de volgende ronde. Nu Ekdal (Zweden) nog maar niet ten koste van België (dat met 3-0 won van Ierland)!

  Ergens tussen 19 en 22 augustus begint het bekerseizoen in de Bundesliga en HSV heeft FSV Zwickau geloot, een ploeg die net naar derde klasse promoveerde.

  15.06.2016: Zwitserland, met Djourou in de kern, speelde gelijk tegen Roemenië, 1-1.

  14.06.2016: Het eerste HSV-doelpunt is een feit, dan nog wel door iemand die uitgeleend is...  Stieber scoorde het tweede doelpunt in de wedstrijd van Hongarije tegen Oostenrijk (0-2).

  13.06.2016: Ekdal mocht nog de laatste minuten spelen tegen Ierland, dat wel eerst op voorsprong kwam, maar zelf de owngoal binnenkopte op voorzet van Ibrahimovic (1-1 dus).

  11.06.2016: Djourou en zijn Zwitserse collega's (onder wie ex-collega Behrami) wonnen met 1-0 van Albanië, doelpunt gescoord door Schär.

  10.06.2016: Er moet nogal wat petrol in de soep geweest zijn tussen Drobny en HSV, als je bekijkt waar hij het doel zal verdedigen: Werder Bremen of all teams...

  08.06.2016: Nieuweling Wood heeft al reclame gemaakt bij de HSV-supporters, in de Copa de America Centenario scoorde hij voor de VS een van de vier doelpunten (tegen Costa Rica).

  31.05.2016: Behalve de Rode Duivels kan ik ook Zwitserland (Djourou), Zweden (Ekdal is dus genoeg gelezen van zijn huiselijk ongevalletje) en Hongarije (Stieber) volgen tijdens het EK.

  Vier jongeren zijn gepromoveerd van de jongerenploeg naar de eerste selectie: Jonas Behounek, Frank Ronstadt, Finn Porath en Mats Köhlert.

  30.05.2016: Dat Djourou met zijn landgenoten van de Rode Duivels verloren, is al geweten. Spahic scoorde als enige voor zijn land (1-3 tegen Spanje), maar "vloog" later van het plein met een rode kaart. Wood had meer succes, de 23-jarige aanvaller won gisteren met USA tegen Bolivië met 4-0 en vierde hiermee de derde overwinning op rij. Hij gaf de voorzet voor het derde doelpunt van Zardes. Daarmee zijn de US gekwalificeerd voor de Copa Amerika die op 3 juni in eigen land begin.

  Petric stopt met voetballen na dit seizoen, met nog een zege op dinsdag tegen PAOK Saloniki kunnen Petric en Panathinaikos in Griekenland de kwalifikatieronde voor de Champions League halen. De nog steeds populaire Kroaat speelde 136 officiële wedstrijden - meer dan voor eender welke andere club - voor HSV en scoorde 61 doelpunten (o.a. tegen Sporting Anderlecht en Standard Luik).  

  29.05.2016: Spahic heeft zijn contract verlengd met 1 seizoen, dus tot en met 30 juni 2017.

  28.05.2016: Deze namiddag speelde Zwitserland, met Djourou en ex-HVS-er Behrami een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Rode Duivels. Deze laatste wonnen met 1-2, al kwamen de Zwitsers op voorsprong door ene Lang. Even later trapte R. Lukaku een voorzet van ex-Eendrachter Mertens binnen. Deze twee doelpunten zag ik niet omdat ik nog naar de voorlaatste etappe van de Giro keek. Het fraaie doelpunt van De Bruyne zag ik wel alsook het schitterende bijna-doelpunt van Origi, net over de deklat getipt door de Zwitserse keeper.

  Ander internationaal nieuws is dat Ekdal zich onlangs bezeerde, en niet eens op een voetbalveld, 't is nog af te wachten of we hem binnenkort in Frankrijk tegen de Belgen zullen zien.

  17.05.2016: Adler is door het tijdschrift "kicker" verkozen voor de ploeg van het jaar. Met een gemiddelde van 2,65 punten gaat hij net vooraf aan Dortmunds Mkhitaryan (2,57). Tegelijkergijd is Adler de enige speler in die ploeg die niet bij een top-3-club van de Bundesliga speelt.

  Christian Mathenia, 24-jarige keeper, verlaat het komend seizoen SV Darmstadt 98 voor HSV. Vandaag slaagde hij in de medische tests in het UKE in Hamburg en ondertekende dan een contract van drie jaar, tot 30 juni 2019.

  15.05.2016: Bobby Wood komt van Union Berlin naar HSV, de 23-jarige speler van de nationale ploeg van de USA tekende een contract van vier jaar tot 30 juni 2020. De in Honolulu geboren aanvaller speelt sinds meer dan 9 jaar in Duitsland: in januari 2007 verliet hij de Irvine Strikers voor de jongerenploeg van 1860 München. Na 46 wedstrijden voor de tweede ploeg (12 doelpunten) en 50 matches voor de eerste ploeg (3 goals) werd hij voor een half jaar aan FC Erzgebirge Aue uitgeleend en verhuisde vorige somer naar Union Berlin. Hier scoorde hij 17 doelpunten in 27 wedstrijden. Voor de door Klinsmann getraineende nationale ploeg van USA deed Wood tot dusver 23 keer mee en scoorde 12 doelpunten, onder andere tegen de Duitse nationale ploeg bij de oefenpot in Köln. Lasogga en vooral Schipplock kunnen maar best hun borst nat maken.

  16-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  15-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18e Ankertocht, georganiseerd door Wsv Land van Rhode vzw

  15.08.2016: Ik schreef me in voor 18 km en legde deze afstand af in het aangenaam gezelschap van Rudy (nieuwbakken voorzitter van WSV Wetteren) en zijn vrouw Lut(garde). Al babbelend kwamen we na zowat 7 km over verharde en vooral onverharde wegen in het centrum van Oosterzele. Daar troffen zij vele bekenden (ik ook ) zoals hun clubgenoten Marleen en Kurt die ons gezelschap hielden tijdens de lus (ca. 7 km) en ook nadien nog een eind tot aan een splitsing, want zij hadden gekozen voor 21 km. Terug in de tent namen wij afscheid, er was veel volk en ik nam dan geen portie mosselen met friet.

  Het weer was nog iets beter dan gisteren met volle bak zon en aangename temparturen. De foto's staan nu bij Google...

  15-08-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!