NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  29-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfsttocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

  29.10.2017: Ik schreef me elektronisch in voor 18 km en na een babbeltje met Gillaine vertrok in naar Sint-Katherina-Lombeek, helaas over veel verharde wegen, naar het centrum van Liedekerke (waar het nu wel rustig was, tegenover gisteren ), naast de Dender tot aan de Schiptrekkersbrug (ik was daar bijna thuis ) en daar rechtsaf, eindelijk wat onverhard tot aan het station van Liedekerke waar nog gewerkt wordt ('t zou overmorgen kunnen klaar zijn? Dan is er toch een inhuldiging gepland, volgens een spandoek). Verder ging het via een parallel pad naast de gewestweg naar Affligem en de oprit naar de autostrade tot aan een bruggetje die een verbinding met het bedevaartspad biedt. Eens dat bedevaartspad verlaten ging het weer over openbare wegen tot aan het voetbalveld van Sparta den Bosch. Zo kwam ik dus in de parochiezaal van Sint-Katherina-Lombeek, waar ik een frisdrank genoot en met Eliane babbelde, er was maar weinig volk om te bedienen.

  Ik stapte dan een kleine lus en die was al veel beter met minder openbare wegen en meer veldpaden. In de rustpost dronk ik weer wat fris, en ging dan terug naar Liedekerke over toch wat meer veldwegen en bospaden (al zijn zelfs enkele paden in het Bos van Liedekerke al geasfalteerd, hebben de boswachters geen terreinwagens? ).

  Het weer viel geweldig mee: toen ik opstond, regende het hevig, maar toen ik in Liedekerke aankwam om me in te schrijven, was het al opgehouden en tijdens de wandeling scheen de zon, er was alleen een zeer kort regenbuitje, bij 13°C. Mijn foto's staan bij Google.

  29-10-2017 om 20:54 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  28-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HBSC Berlin - HSV

  28.10.2017: HBSC Berlin - HSV: 2-1

  De Berlijners kwamen door twee kopbaldoelpunten van Stark (17') en Rekik (50') steeds na een corner op voorsprong (2-0). De bezoekers vierden met het eerste Bundesliga-doelpunt van Arp weliswaar de aansluiting (73'), maar verder ging het niet (en ik had nog zo gehoopt dat HSV eens Eendracht Aalst-gewijs toch met drie punten huiswaarts keerde, zoals Aalst twee weken geleden deed). Volgende week volgt een 6-puntenwedstrijd in de kelder van 't klassement (VfB Stuttgart komt op bezoek)... Is "duracelleke" Holtby uit de gratie gevallen? Overigens, volgens ARD zou Arp de jongste Bundesligadoelpuntenmaker zijn.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Papadopoulos, Mavraj, van Drongelen - Diekmeier, Ekdal (56' Ito), Sakai, Santos - Hahn (67' Hunt), Kostic - Wood (56' Arp).

  25.10.2017: Van Drongelen heeft een plaatsje in het voorlopig kader van de Nederlandse U21-ploeg voor de komende kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap tegen Andorra op 10 november. Die juniorenploeg staat nu met 5 punten op de vierde plaats.

  24.10.2017: 't Is niet tegen de Belgen (die hebben zich geplaatst als groepshoofd) dus Papadopoulos mag meedoen tegen Kroatië voor de twee barragewedstrijden. Van Ekdal weet de webmaster precies nog niet of hij geselecteerd is (maar ik vermoed van wel).

  23.10.2017: Zijn rode kaart van eergisteren "kost" Jung de deelname aan de twee volgende wedstrijden. HSV heeft de straf maar aanvaard. 

  28-10-2017 om 22:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: ASV Geel - E. Aalst

  28.10.2017: ASV Geel - E. Aalst: 0-1

  De kansen gingen wat over en weer tot kort voor de rust Geel een strafschop toegekend kreeg wegens handspel maar Van Den Noortgaete ging naar de goede hoek en stopte de elfmeter van Christiaens! (44'). De tweede helft was ongeveer 10 minuten oud toen Mitu van de sokken gelopen werd en de bal ging op de stip voor Eendracht! (54') De Rock zette feilloos om.  

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Mitu (92' Amazou), De Neve, Geenens J. (77' De Man), De Rock, Geenens F., Bangoura (79' Diarra), Mertens, De Koker en Gyselinck.

  25.10.2017: Toen ik zondag jl. in het stadion was, zag ik dat voor de bezoekers die liever bleven staan, tribune I wel beschikbaar was, maar daarnaast stond geen gebouw. Daar komt weldra verandering in. Deze week wordt een grote stap richting nieuwe staantribune gezet. Na de graafwerken van vandaag volgen donderdag en vrijdag het bekisten en het gieten van het beton. Vanaf volgende week start de firma Cos met de effectieve opbouw. De aanpalende I-tribune, die een capaciteit heeft van ca. 450 plaatsen en momenteel dus nog gebruikt wordt voor de bezoekers, zal in een latere fase opschuiven tot aan de zijlijn. Op die manier kan ze nog ingezet worden. Daardoor zal ook de nieuwe sfeertribune iets meer in de richting van het scorebord geplaatst worden. Op expliciete vraag van de voornaamste tribunesponsor zal de officiële inhuldiging plaatsvinden op 3 december, dan komt RSC Châtelet-Farciennes op bezoek. De exacte timing van de oplevering zal nu afhangen van de vooruitgang van de werken de komende dagen en weken. 

  28-10-2017 om 22:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  22-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazomertocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

  22.10.2017: Ik schreef me, ook elektronisch, in voor 19 km en wachtte tot de duisternis verdreven was. Toen vertrok ik naar Buizingen via Windmoleken, Stroppen en het kanaal. Na een frisdrank ging ik verder naar Essenbeek via de rand van het Kluisbos, net naast de autosnelweg en de rand van Sint-Rochus. Nog een frisdrank later ging ik terug naar Halle langs Roderhem en het station van Halle, met in de buurt een parkje. Door de uitbreiding van de woonkernen in steden en dorpen duurde het steeds wat lang eer ik de verharde wegen mocht verlaten voor onverharde paden.

  Het weer begon niet te best met regen maar eens goed en wel vertrokken uit Buizingen werd het droog en kwam de zon er zelfs eens door. Mijn foto's staan bij Google.

  22-10-2017 om 20:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - Berchem Sport

  22.10.2017: E. Aalst - Berchem Sport: 1-0

  Ik was eens gaan kijken en na een poosje dacht ik: "Ik heb mijn wedstrijd weer eens uitgekozen" tot de match ongeveer een kwartier bezig was. Toen begon Eendracht haar kansen vlugger op elkaar te laten volgen. Beide ploegen begonnen dus aarzelend aan de wedstrijd en pas na tien minuten waren de bezoekers voor het eerst in de wedstrijd gevaarlijk maar Van Den Noortgaete was goed bij de les. Amper een minuut later toonde dezelfde Van Den Noortgaete zijn klasse met een uitstekende tussenkomst toen hij gevat in de voeten van de doorgebroken Van Kruyssen dook. Iets voorbij het kwartier kwam Eendracht pas echt opzetten, De Rock stuurde Mitu alleen door maar het schot van de pijlsnelle aanvaller strandde op de vuisten van doelman Appels. De eerste helft verliep voor het overige vrij evenwichtig. De bezoekers hadden het meeste balbezit en Eendracht toonde het meeste doelgevaar. Een kopbal van Geenens ging niet zo gek ver over en een een doelpunt van diezelfde Geenens werd wegens buitenspel afgekeurd. Op slag van de rust brak Mitu op kracht en snelheid nog eens door de bezoekende defensie maar zijn actie kreeg geen succesvol vervolg en de bal werd alsnog ontzet.

  De tweede helft begon ongeveer identiek als de eerste. Beide ploegen vrij afwachtend en een eerste kans voor de bezoekers. Van Kruyssen dribbelde zich goed vrij en leek te gaan scoren maar gelukkig stond een Eendracht-been in de weg. Op het uur nam Eendracht de wedstrijd echt in handen. Eerst werd een doelpunt van Mitu omwille van een onduidelijk reden afgekeurd (de ref had het snel verkorven bij het thuispubliek, de aanslagen op Mitu leek hij aanvankelijk niet erg te vinden). Even later werd Bangoura gevloerd door doelman Appels toen de bonkige spits de bal van de doelman ontfutselde. De scheidsrechter gaf geen strafschop. Dat gaf hij even later wel toen De Neve in de bezoekende zestien onderuit werd geduwd. De Rock zag zijn elf meter echter gestopt door de uitstekend keepende doelman Appels. Toch kreeg Eendracht wat het verdiende. Op hoekschop van De Rock buffelde Bangoura Eendracht op voorsprong. De stevige spits bekroonde zo zijn goede wedstrijd met een knap doelpunt (79'). De laatste tien minuten poogde Berchem de scheve situatie nog recht te zetten maar buiten een kopballetje naast het doel van Van Den Noortgaete kwamen de Antwerpenaren niet meer.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Diarra (46' De Neve), Mitu, Geenens J., De Rock (90'+5 De Man), Verstraeten, Geenens F., Bangoura (80' Yala Lusala), Mertens en De Koker.

  17.10.2017: Volgende week mag de opbouw van de nieuwe staantribune van start gaan. Alles zal in het werk worden gesteld om de oplevering te laten gebeuren voor de wedstrijd tegen Patro Eisden op 19 november. De grondsonderingen zijn reeds achter de rug. Via de website en Facebookpagina zal het webteam verder updates geven van op de werf.

  22-10-2017 om 20:16 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  21-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - B. München

  21.10.2017: HSV - B. München: 0-1

  In het uitverkocht stadion maakte HSV het de bezoekers zeker niet gemakkelijk, met een vijfmansdefensie, daarvoor twee middenvelders en drie aanvallers (ik vermoed dat Wood meer in punt zal gespeeld hebben, maar dat moet ik vanavond op ZDF nog zien). Nadat Jung een counter van Bayern enkel door een fout kon verhinderen, besloot de arbiter (of hij onpartijdig is, weet ik toch zo niet, "Unparteiische" is nochtans het Duitse woord voor scheidsrechter) dat het een noodrem was en toonde de jongeheer de rode kaart (39'). HSV, met een man minder dus, streed verder en moest slechts 1 doelpunt slikken (zowel Mathenia als het doelkader hielden andeere doelpunten tegen): Tolisso buitte de man-meer-situatie uit en scoorde (52'). HSV schiep ook enkel kansen maar de bal ging niet aan de binnenkant van het doelnet.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Papadopoulos, Mavrai, van Drongelen (76' Ito) - Diekmeier, Jung, Sakai, Douglas - Hahn (76' Kostic), Hunt (61' Holtby) - Wood.

  19.10.2017: Olic heeft niet echt lang stil gezeten, hij is nu assistent-bondscoach bij Kroatië. Hij mag dan twee keer een contract getekend hebben bij HSV, ik supporter volgende maand wel voor Griekenland want Papadopoulos speelt daar nu

  17.10.2017: De barragewedstrijden voor de kwalificatie voor het WK zijn geloot, Zweden (Ekdal) moet Italië partij geven en Griekenland (Papadopoulos) moet Kroatië uitschakelen op 10 en 13 november. Sakai (Japan, en Ito ook? Of is hij nog te jong?) en Kostic (Servië) zijn, net als de Belgen, zeker van deelname.

  21-10-2017 om 21:01 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  18-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw 2017

  18.10.2017: De stationsomgeving van Denderleeuw kampt al lang met een hoog onveiligheidsgevoel (vooral na zonsondergang, en dat is nu om zowat 19 uur). In een analyse van de federale politie scoort Denderleeuw niet slecht, maar onlangs nog bleek uit een test van Het Nieuwsblad dat zo'n 60% van de inwoners zich er niet veilig voelt. Dat wil het bestuur nu aanpakken, en dat niet alleen, volgens het artikel. Het gemeentebestuur hoorde dat mensen elkaar minder kennen omdat de stationsomgeving zo'n verstedelijkt gebied is (heel Denderleeuw is verstedelijkt...). Daarom zou men op termijn meer buurtfeesten willen (laten?) organiseren, om op een laagdrempelige manier de anonimiteit te doorbreken. Ook taal ligt gevoelig. Daarom wil men het schooltje in Leeuwbrug als ontmoetingsruimte gebruiken en er lessen Nederlands aanbieden. Ik dacht dat al jaren gratis lessen Nederlands aangeboden werden? Voorts heeft men het over nog meer camera's en daarnaast zal ook een nieuwe wijkinspecteur ingezet worden voor de stationsbuurt. 

  Ook het openbaar domein wil men aanpakken. Ja, ja, met preken in de burgers hun brievenbus te posten, zeker... Denk maar aan een verzakte stoep (één verzakte stoep? Ze zijn bijna allemaal verzakt, zeker in een straal van 1 km met als middelpunt het station), overvolle vuilnisbak(ken), gebrek aan groen of verwaarloosde gevels, zegt De Nul, die blijkbaar vergeet of niet weet dat zijn toenmalige partijgenoot, Coucke, ooit beloofde om beschadigde trottoirs te laten herstellen. De promotie van de lokale fusieploeg naar eerste klasse noopte het gemeentebestuur tot een herziening van te besteden budget, dus de trottoirs liggen er nog minstens even slecht bij. Zelfs recent heraangelegde trottoirs zijn al beschadigd. Ze zijn wel al even "bezig" met ˜een propere buurt" (door de burgers met GAS-boetes te bedreigen), maar willen ook verloedering de kop in drukken. Op het volgende college wordt een verwaarlozingsreglement besproken, waarin ze boetes opleggen voor verkrotting en leegstand (zie je wel?).

  18-10-2017 om 20:16 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Denderleeuw
  15-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rondom Aaigem, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

  15.10.2017: Ik schreef me in voor 18 km en deze omloop leidde mij over afwisselend verharde wegen en natuurlijke paden langs Landries en Holland (euh?) naar 't Patronaat in Mere voor een eerste rustpauze. De lus van ruim 7 km voerde mij via Groendal, Edixveld, en Bremt (waar Annemie en Mark me inhaalden, we wandelden dan samen verder) terug naar 't Patronaat, waar ik ons trakteerde. Terug naar Aaigem ging het via Broek, Gotegem en Dries. In Aaigem verorberden wij de gratis pannenkoek en nadien stapten Annemie en Mark nog een lus terwijl ik naar huis reed. Vooral langs de tweede helft van de wandeling werden wij regelmatig uit de weg geroepen, gefloten en zelfs gebeld door wielrenners wier parcours ongeveer samen viel. 

  Het weer was lekker zonnig en warm, tot 21°C. Mijn foto's staan bij Google.

  15-10-2017 om 19:20 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: R. Knokke FC - E. Aalst

  15.10.2017: R. Knokke FC - E. Aalst: 1-2

  De scheidsrechter gaf de thuisploeg een penalty, volgens de live verslaggeving op de website van Eendracht was er helemaal niks aan de hand, Staelens nam het geschenk van ref Debeuckelaere dankbaar aan en knalde de 1-0 hoog in doel (18').  Met die kleine achterstand gingen ook de Eendrachtspelers naar de kabines. De Rock knalde de gelijkmaker hard tegen de touwen (70'). Ref Debeuckelaere floot een penalty voor Eendracht na handspel van Gillis, De Rock zette die feilloos om (82'). In 't Duits heet dat een "Doppelpack", voor een hattrick kreeg hij geen gelegenheid meer want De Cock verving hem (89'), 't zal wel een applausvervanging geweest zijn. 

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Yala Lusala (63' Bangoura), Diarra, Mitu, Geenens J., De Rock (89' De Man), Geenens F., Mertens, De Koker en Gyselinck.

  15-10-2017 om 18:37 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  14-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: 1. FSV Mainz 05 - HSV

  14.10.2017: 1. FSV Mainz 05 - HSV: 3-2

  Reeds in de 2de minuut inkasseerde HSV door Maxim het eerste, snelle doelpunt, sloeg echter per kerende post door Walace (Souza Silva) terug (9') en had verder nog kansen. Maar de twee doelpunten van Mainz na de pause door Bell (52') en Latza (58') zorgde voor een te vroege beslissing, dat HSV milderde tot 3-2 door een penalty wegens handspel getrapt door Salihovic (de arbiter, Brych, moest wel de herhaling zien van wat Schipplock pal voor zich zag gebeuren). In de 63ste minuut werd HSV evenwel een penalty ontzegd.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia (die geen beste beurt maakte bij de tweede en derde gaal) - Diekmeier, Mavraj, Jung, Sakai - Ekdal, Walace (66' Schipplock) - Hahn, Hunt, Ito (55' Kostic) - Wood (79' Salihovic). Aan de overkant zagen we een gewezen belofte van HSV en Adler in doel, die in de tweede helft wat last had met zijn pet tegen de zon.

  14-10-2017 om 20:26 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  08-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - VW Hamme

  08.10.2017: E. Aalst - VW Hamme: 3-4

  Eendracht begon aarzelend aan de wedstrijd. Pas na een goede tien minuten spelen kon de gretige De Rock met een goede actie voor het eerste gevaar zorgen maar zijn scherpe voorzet werd net niet in doel verlengd door de goed gevolgde Bangoura. Een paar minuten later bediende de goed opgerukte Falco Geenens uitstekend de vrijstaande De Rock maar zowel zijn schot als de rebound van Mitu leverden geen doelpunt op. Eendracht bleef kansen versieren via afstandsknallen van De Rock en Diarra maar doelman De Vroe stond erg secuur te keepen. Op het halfuur werd Mitu foutief afgestopt op het middenveld maar scheidrechter Lagaert zag er geen overtreding in zodat de bezoekers met een splijtende pass door de thuisdefensie konden snijden. Vandamme knalde de bal kurkdroog binnen door de benen van Van Den Noortgaete (0-1). Even later kon Van Remoortere een vrije trap enig mooi in doel krullen (0-2). Een gevleide voorsprong voor de bezoekers maar vooral een koude douche voor de Ajuinen. 

  Het waren de bezoekers die het beste aan de tweede helft begonnen maar zowel Ivens als Mariën konden de score niet verder uitdiepen. Na tien minuten in de tweede helft kwam hetgeen er in de lucht hing ook effectief uit. Na een knappe bezoekende aanval rondde Van Remoortere heheerst af (0-3). Eendracht was even van slag maar toen De Coninck vijf minuten later de bal knap vanuit de draai in de linkerbenedenhoek deponeerde, waaide de Aalsterse hoop terug op (1-3). Binnen dezelfde minuut bracht De Neve Eendracht met een rake kopbal opnieuw volledig in de wedstrijd (2-3). Net toen Eendracht de bezoekers helemaal in een wurggreep nam, volgde een ijskoude douche toen Vandamme het hoofd vond van Dewilde (2-4). Wie echter dacht dat dit de doodsteek was voor de thuisploeg was eraan voor de moeite. Op aangeven van Falco Geenens trapte De Rock de bal koel voorbij de uitgekomen De Vroe (3-4). De supporters schaarden zich massaal achter de ploeg en Eendracht ging voluit voor de gelijkmaker. Die hing effectief ook in de lucht maar pogingen van De Coninck en Yala Lusala werden in extremis door de bezoekende muur afgeblokt zodat de Waaslanders met een gevleide driepunter huiswaarts keerden.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Diarra (46' Yala Lusala), Van Tricht (61' De Koker), Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, De Man (46' De Coninck), Geenens F., Bangoura en Gyselinck.

  08-10-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!