Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    29-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfsttocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

    29.10.2017: Ik schreef me elektronisch in voor 18 km en na een babbeltje met Gillaine vertrok in naar Sint-Katherina-Lombeek, helaas over veel verharde wegen, naar het centrum van Liedekerke (waar het nu wel rustig was, tegenover gisteren ), naast de Dender tot aan de Schiptrekkersbrug (ik was daar bijna thuis ) en daar rechtsaf, eindelijk wat onverhard tot aan het station van Liedekerke waar nog gewerkt wordt ('t zou overmorgen kunnen klaar zijn? Dan is er toch een inhuldiging gepland, volgens een spandoek). Verder ging het via een parallel pad naast de gewestweg naar Affligem en de oprit naar de autostrade tot aan een bruggetje die een verbinding met het bedevaartspad biedt. Eens dat bedevaartspad verlaten ging het weer over openbare wegen tot aan het voetbalveld van Sparta den Bosch. Zo kwam ik dus in de parochiezaal van Sint-Katherina-Lombeek, waar ik een frisdrank genoot en met Eliane babbelde, er was maar weinig volk om te bedienen.

    Ik stapte dan een kleine lus en die was al veel beter met minder openbare wegen en meer veldpaden. In de rustpost dronk ik weer wat fris, en ging dan terug naar Liedekerke over toch wat meer veldwegen en bospaden (al zijn zelfs enkele paden in het Bos van Liedekerke al geasfalteerd, hebben de boswachters geen terreinwagens? ).

    Het weer viel geweldig mee: toen ik opstond, regende het hevig, maar toen ik in Liedekerke aankwam om me in te schrijven, was het al opgehouden en tijdens de wandeling scheen de zon, er was alleen een zeer kort regenbuitje, bij 13°C. Mijn foto's staan bij Google.

    29-10-2017 om 20:54 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    28-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HBSC Berlin - HSV

    28.10.2017: HBSC Berlin - HSV: 2-1

    De Berlijners kwamen door twee kopbaldoelpunten van Stark (17') en Rekik (50') steeds na een corner op voorsprong (2-0). De bezoekers vierden met het eerste Bundesliga-doelpunt van Arp weliswaar de aansluiting (73'), maar verder ging het niet (en ik had nog zo gehoopt dat HSV eens Eendracht Aalst-gewijs toch met drie punten huiswaarts keerde, zoals Aalst twee weken geleden deed). Volgende week volgt een 6-puntenwedstrijd in de kelder van 't klassement (VfB Stuttgart komt op bezoek)... Is "duracelleke" Holtby uit de gratie gevallen? Overigens, volgens ARD zou Arp de jongste Bundesligadoelpuntenmaker zijn.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Papadopoulos, Mavraj, van Drongelen - Diekmeier, Ekdal (56' Ito), Sakai, Santos - Hahn (67' Hunt), Kostic - Wood (56' Arp).

    25.10.2017: Van Drongelen heeft een plaatsje in het voorlopig kader van de Nederlandse U21-ploeg voor de komende kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap tegen Andorra op 10 november. Die juniorenploeg staat nu met 5 punten op de vierde plaats.

    24.10.2017: 't Is niet tegen de Belgen (die hebben zich geplaatst als groepshoofd) dus Papadopoulos mag meedoen tegen Kroatië voor de twee barragewedstrijden. Van Ekdal weet de webmaster precies nog niet of hij geselecteerd is (maar ik vermoed van wel).

    23.10.2017: Zijn rode kaart van eergisteren "kost" Jung de deelname aan de twee volgende wedstrijden. HSV heeft de straf maar aanvaard. 

    28-10-2017 om 22:15 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: ASV Geel - E. Aalst

    28.10.2017: ASV Geel - E. Aalst: 0-1

    De kansen gingen wat over en weer tot kort voor de rust Geel een strafschop toegekend kreeg wegens handspel maar Van Den Noortgaete ging naar de goede hoek en stopte de elfmeter van Christiaens! (44'). De tweede helft was ongeveer 10 minuten oud toen Mitu van de sokken gelopen werd en de bal ging op de stip voor Eendracht! (54') De Rock zette feilloos om.  

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Mitu (92' Amazou), De Neve, Geenens J. (77' De Man), De Rock, Geenens F., Bangoura (79' Diarra), Mertens, De Koker en Gyselinck.

    25.10.2017: Toen ik zondag jl. in het stadion was, zag ik dat voor de bezoekers die liever bleven staan, tribune I wel beschikbaar was, maar daarnaast stond geen gebouw. Daar komt weldra verandering in. Deze week wordt een grote stap richting nieuwe staantribune gezet. Na de graafwerken van vandaag volgen donderdag en vrijdag het bekisten en het gieten van het beton. Vanaf volgende week start de firma Cos met de effectieve opbouw. De aanpalende I-tribune, die een capaciteit heeft van ca. 450 plaatsen en momenteel dus nog gebruikt wordt voor de bezoekers, zal in een latere fase opschuiven tot aan de zijlijn. Op die manier kan ze nog ingezet worden. Daardoor zal ook de nieuwe sfeertribune iets meer in de richting van het scorebord geplaatst worden. Op expliciete vraag van de voornaamste tribunesponsor zal de officiële inhuldiging plaatsvinden op 3 december, dan komt RSC Châtelet-Farciennes op bezoek. De exacte timing van de oplevering zal nu afhangen van de vooruitgang van de werken de komende dagen en weken. 

    28-10-2017 om 22:14 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    22-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazomertocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

    22.10.2017: Ik schreef me, ook elektronisch, in voor 19 km en wachtte tot de duisternis verdreven was. Toen vertrok ik naar Buizingen via Windmoleken, Stroppen en het kanaal. Na een frisdrank ging ik verder naar Essenbeek via de rand van het Kluisbos, net naast de autosnelweg en de rand van Sint-Rochus. Nog een frisdrank later ging ik terug naar Halle langs Roderhem en het station van Halle, met in de buurt een parkje. Door de uitbreiding van de woonkernen in steden en dorpen duurde het steeds wat lang eer ik de verharde wegen mocht verlaten voor onverharde paden.

    Het weer begon niet te best met regen maar eens goed en wel vertrokken uit Buizingen werd het droog en kwam de zon er zelfs eens door. Mijn foto's staan bij Google.

    22-10-2017 om 20:45 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - Berchem Sport

    22.10.2017: E. Aalst - Berchem Sport: 1-0

    Ik was eens gaan kijken en na een poosje dacht ik: "Ik heb mijn wedstrijd weer eens uitgekozen" tot de match ongeveer een kwartier bezig was. Toen begon Eendracht haar kansen vlugger op elkaar te laten volgen. Beide ploegen begonnen dus aarzelend aan de wedstrijd en pas na tien minuten waren de bezoekers voor het eerst in de wedstrijd gevaarlijk maar Van Den Noortgaete was goed bij de les. Amper een minuut later toonde dezelfde Van Den Noortgaete zijn klasse met een uitstekende tussenkomst toen hij gevat in de voeten van de doorgebroken Van Kruyssen dook. Iets voorbij het kwartier kwam Eendracht pas echt opzetten, De Rock stuurde Mitu alleen door maar het schot van de pijlsnelle aanvaller strandde op de vuisten van doelman Appels. De eerste helft verliep voor het overige vrij evenwichtig. De bezoekers hadden het meeste balbezit en Eendracht toonde het meeste doelgevaar. Een kopbal van Geenens ging niet zo gek ver over en een een doelpunt van diezelfde Geenens werd wegens buitenspel afgekeurd. Op slag van de rust brak Mitu op kracht en snelheid nog eens door de bezoekende defensie maar zijn actie kreeg geen succesvol vervolg en de bal werd alsnog ontzet.

    De tweede helft begon ongeveer identiek als de eerste. Beide ploegen vrij afwachtend en een eerste kans voor de bezoekers. Van Kruyssen dribbelde zich goed vrij en leek te gaan scoren maar gelukkig stond een Eendracht-been in de weg. Op het uur nam Eendracht de wedstrijd echt in handen. Eerst werd een doelpunt van Mitu omwille van een onduidelijk reden afgekeurd (de ref had het snel verkorven bij het thuispubliek, de aanslagen op Mitu leek hij aanvankelijk niet erg te vinden). Even later werd Bangoura gevloerd door doelman Appels toen de bonkige spits de bal van de doelman ontfutselde. De scheidsrechter gaf geen strafschop. Dat gaf hij even later wel toen De Neve in de bezoekende zestien onderuit werd geduwd. De Rock zag zijn elf meter echter gestopt door de uitstekend keepende doelman Appels. Toch kreeg Eendracht wat het verdiende. Op hoekschop van De Rock buffelde Bangoura Eendracht op voorsprong. De stevige spits bekroonde zo zijn goede wedstrijd met een knap doelpunt (79'). De laatste tien minuten poogde Berchem de scheve situatie nog recht te zetten maar buiten een kopballetje naast het doel van Van Den Noortgaete kwamen de Antwerpenaren niet meer.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Diarra (46' De Neve), Mitu, Geenens J., De Rock (90'+5 De Man), Verstraeten, Geenens F., Bangoura (80' Yala Lusala), Mertens en De Koker.

    17.10.2017: Volgende week mag de opbouw van de nieuwe staantribune van start gaan. Alles zal in het werk worden gesteld om de oplevering te laten gebeuren voor de wedstrijd tegen Patro Eisden op 19 november. De grondsonderingen zijn reeds achter de rug. Via de website en Facebookpagina zal het webteam verder updates geven van op de werf.

    22-10-2017 om 20:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    21-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - B. München

    21.10.2017: HSV - B. München: 0-1

    In het uitverkocht stadion maakte HSV het de bezoekers zeker niet gemakkelijk, met een vijfmansdefensie, daarvoor twee middenvelders en drie aanvallers (ik vermoed dat Wood meer in punt zal gespeeld hebben, maar dat moet ik vanavond op ZDF nog zien). Nadat Jung een counter van Bayern enkel door een fout kon verhinderen, besloot de arbiter (of hij onpartijdig is, weet ik toch zo niet, "Unparteiische" is nochtans het Duitse woord voor scheidsrechter) dat het een noodrem was en toonde de jongeheer de rode kaart (39'). HSV, met een man minder dus, streed verder en moest slechts 1 doelpunt slikken (zowel Mathenia als het doelkader hielden andeere doelpunten tegen): Tolisso buitte de man-meer-situatie uit en scoorde (52'). HSV schiep ook enkel kansen maar de bal ging niet aan de binnenkant van het doelnet.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Papadopoulos, Mavrai, van Drongelen (76' Ito) - Diekmeier, Jung, Sakai, Douglas - Hahn (76' Kostic), Hunt (61' Holtby) - Wood.

    19.10.2017: Olic heeft niet echt lang stil gezeten, hij is nu assistent-bondscoach bij Kroatië. Hij mag dan twee keer een contract getekend hebben bij HSV, ik supporter volgende maand wel voor Griekenland want Papadopoulos speelt daar nu

    17.10.2017: De barragewedstrijden voor de kwalificatie voor het WK zijn geloot, Zweden (Ekdal) moet Italië partij geven en Griekenland (Papadopoulos) moet Kroatië uitschakelen op 10 en 13 november. Sakai (Japan, en Ito ook? Of is hij nog te jong?) en Kostic (Servië) zijn, net als de Belgen, zeker van deelname.

    21-10-2017 om 21:01 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    18-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw 2017

    18.10.2017: De stationsomgeving van Denderleeuw kampt al lang met een hoog onveiligheidsgevoel (vooral na zonsondergang, en dat is nu om zowat 19 uur). In een analyse van de federale politie scoort Denderleeuw niet slecht, maar onlangs nog bleek uit een test van Het Nieuwsblad dat zo'n 60% van de inwoners zich er niet veilig voelt. Dat wil het bestuur nu aanpakken, en dat niet alleen, volgens het artikel. Het gemeentebestuur hoorde dat mensen elkaar minder kennen omdat de stationsomgeving zo'n verstedelijkt gebied is (heel Denderleeuw is verstedelijkt...). Daarom zou men op termijn meer buurtfeesten willen (laten?) organiseren, om op een laagdrempelige manier de anonimiteit te doorbreken. Ook taal ligt gevoelig. Daarom wil men het schooltje in Leeuwbrug als ontmoetingsruimte gebruiken en er lessen Nederlands aanbieden. Ik dacht dat al jaren gratis lessen Nederlands aangeboden werden? Voorts heeft men het over nog meer camera's en daarnaast zal ook een nieuwe wijkinspecteur ingezet worden voor de stationsbuurt. 

    Ook het openbaar domein wil men aanpakken. Ja, ja, met preken in de burgers hun brievenbus te posten, zeker... Denk maar aan een verzakte stoep (één verzakte stoep? Ze zijn bijna allemaal verzakt, zeker in een straal van 1 km met als middelpunt het station), overvolle vuilnisbak(ken), gebrek aan groen of verwaarloosde gevels, zegt De Nul, die blijkbaar vergeet of niet weet dat zijn toenmalige partijgenoot, Coucke, ooit beloofde om beschadigde trottoirs te laten herstellen. De promotie van de lokale fusieploeg naar eerste klasse noopte het gemeentebestuur tot een herziening van te besteden budget, dus de trottoirs liggen er nog minstens even slecht bij. Zelfs recent heraangelegde trottoirs zijn al beschadigd. Ze zijn wel al even "bezig" met ˜een propere buurt" (door de burgers met GAS-boetes te bedreigen), maar willen ook verloedering de kop in drukken. Op het volgende college wordt een verwaarlozingsreglement besproken, waarin ze boetes opleggen voor verkrotting en leegstand (zie je wel?).

    18-10-2017 om 20:16 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Denderleeuw
    15-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rondom Aaigem, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

    15.10.2017: Ik schreef me in voor 18 km en deze omloop leidde mij over afwisselend verharde wegen en natuurlijke paden langs Landries en Holland (euh?) naar 't Patronaat in Mere voor een eerste rustpauze. De lus van ruim 7 km voerde mij via Groendal, Edixveld, en Bremt (waar Annemie en Mark me inhaalden, we wandelden dan samen verder) terug naar 't Patronaat, waar ik ons trakteerde. Terug naar Aaigem ging het via Broek, Gotegem en Dries. In Aaigem verorberden wij de gratis pannenkoek en nadien stapten Annemie en Mark nog een lus terwijl ik naar huis reed. Vooral langs de tweede helft van de wandeling werden wij regelmatig uit de weg geroepen, gefloten en zelfs gebeld door wielrenners wier parcours ongeveer samen viel. 

    Het weer was lekker zonnig en warm, tot 21°C. Mijn foto's staan bij Google.

    15-10-2017 om 19:20 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: R. Knokke FC - E. Aalst

    15.10.2017: R. Knokke FC - E. Aalst: 1-2

    De scheidsrechter gaf de thuisploeg een penalty, volgens de live verslaggeving op de website van Eendracht was er helemaal niks aan de hand, Staelens nam het geschenk van ref Debeuckelaere dankbaar aan en knalde de 1-0 hoog in doel (18').  Met die kleine achterstand gingen ook de Eendrachtspelers naar de kabines. De Rock knalde de gelijkmaker hard tegen de touwen (70'). Ref Debeuckelaere floot een penalty voor Eendracht na handspel van Gillis, De Rock zette die feilloos om (82'). In 't Duits heet dat een "Doppelpack", voor een hattrick kreeg hij geen gelegenheid meer want De Cock verving hem (89'), 't zal wel een applausvervanging geweest zijn. 

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Yala Lusala (63' Bangoura), Diarra, Mitu, Geenens J., De Rock (89' De Man), Geenens F., Mertens, De Koker en Gyselinck.

    15-10-2017 om 18:37 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    14-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: 1. FSV Mainz 05 - HSV

    14.10.2017: 1. FSV Mainz 05 - HSV: 3-2

    Reeds in de 2de minuut inkasseerde HSV door Maxim het eerste, snelle doelpunt, sloeg echter per kerende post door Walace (Souza Silva) terug (9') en had verder nog kansen. Maar de twee doelpunten van Mainz na de pause door Bell (52') en Latza (58') zorgde voor een te vroege beslissing, dat HSV milderde tot 3-2 door een penalty wegens handspel getrapt door Salihovic (de arbiter, Brych, moest wel de herhaling zien van wat Schipplock pal voor zich zag gebeuren). In de 63ste minuut werd HSV evenwel een penalty ontzegd.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia (die geen beste beurt maakte bij de tweede en derde gaal) - Diekmeier, Mavraj, Jung, Sakai - Ekdal, Walace (66' Schipplock) - Hahn, Hunt, Ito (55' Kostic) - Wood (79' Salihovic). Aan de overkant zagen we een gewezen belofte van HSV en Adler in doel, die in de tweede helft wat last had met zijn pet tegen de zon.

    14-10-2017 om 20:26 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    08-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - VW Hamme

    08.10.2017: E. Aalst - VW Hamme: 3-4

    Eendracht begon aarzelend aan de wedstrijd. Pas na een goede tien minuten spelen kon de gretige De Rock met een goede actie voor het eerste gevaar zorgen maar zijn scherpe voorzet werd net niet in doel verlengd door de goed gevolgde Bangoura. Een paar minuten later bediende de goed opgerukte Falco Geenens uitstekend de vrijstaande De Rock maar zowel zijn schot als de rebound van Mitu leverden geen doelpunt op. Eendracht bleef kansen versieren via afstandsknallen van De Rock en Diarra maar doelman De Vroe stond erg secuur te keepen. Op het halfuur werd Mitu foutief afgestopt op het middenveld maar scheidrechter Lagaert zag er geen overtreding in zodat de bezoekers met een splijtende pass door de thuisdefensie konden snijden. Vandamme knalde de bal kurkdroog binnen door de benen van Van Den Noortgaete (0-1). Even later kon Van Remoortere een vrije trap enig mooi in doel krullen (0-2). Een gevleide voorsprong voor de bezoekers maar vooral een koude douche voor de Ajuinen. 

    Het waren de bezoekers die het beste aan de tweede helft begonnen maar zowel Ivens als Mariën konden de score niet verder uitdiepen. Na tien minuten in de tweede helft kwam hetgeen er in de lucht hing ook effectief uit. Na een knappe bezoekende aanval rondde Van Remoortere heheerst af (0-3). Eendracht was even van slag maar toen De Coninck vijf minuten later de bal knap vanuit de draai in de linkerbenedenhoek deponeerde, waaide de Aalsterse hoop terug op (1-3). Binnen dezelfde minuut bracht De Neve Eendracht met een rake kopbal opnieuw volledig in de wedstrijd (2-3). Net toen Eendracht de bezoekers helemaal in een wurggreep nam, volgde een ijskoude douche toen Vandamme het hoofd vond van Dewilde (2-4). Wie echter dacht dat dit de doodsteek was voor de thuisploeg was eraan voor de moeite. Op aangeven van Falco Geenens trapte De Rock de bal koel voorbij de uitgekomen De Vroe (3-4). De supporters schaarden zich massaal achter de ploeg en Eendracht ging voluit voor de gelijkmaker. Die hing effectief ook in de lucht maar pogingen van De Coninck en Yala Lusala werden in extremis door de bezoekende muur afgeblokt zodat de Waaslanders met een gevleide driepunter huiswaarts keerden.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Diarra (46' Yala Lusala), Van Tricht (61' De Koker), Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, De Man (46' De Coninck), Geenens F., Bangoura en Gyselinck.

    08-10-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    30-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - W. Bremen

    30.09.2017: HSV - W. Bremen: 0-0

    Precies een beetje te veel de 130ste verjaardag van HSV gevierd, de vorige dag (behalve Mathenia, dan, want hij hield de 0)?  54.613 toeschouwers zaten er op te kiijken dat beide ploegen weliswaar strijdvaardig waren in een wedstrijd waar HSV overwegend grip op de match had. De bezoekers kwamen in de tweede helft wel nog eens op maar het bracht niets oip. Daar noch de Hamburgers noch de Bremers een van hun mogelijkheden konden uitbaten, eindigde de 107de derby van het noorden na 90 pakkende minuten op een doelpupntenloos gelijkspel.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, Sakai - Ekdal (74' Walace), Janjicic - Hahn, Hunt, Ito (53' Holtby) - Wood (89' Arp).

    30-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: KFC Oosterzonen - E. Aalst

    30.09.2017: KFC Oosterzonen - E. Aalst: 3-2

    De eerste helft kende een evenwichtig wedstrijdverloop. Beide ploegen kregen enkele mogelijkheden maar het vizier stond niet scherp genoeg afgesteld. Voor de thuisploeg mikte Janssen te hoog na een hoekschop en het schot van Van Aerschot zoefde naast. Van Den Noortgaete maakte dan weer een poging van Benhamou onschadelijk. Aan de overkant besloot De Rock naast na een voorzet van Mitu en werd de bal nog voor de lijn weggewerkt na een Aalsterse corner. Nadat Van Der Veken niet zo ver over gekopt had, klom wit-zwart op voorsprong. De Rock knalde de 0-1 in de korte hoek tegen de netten. In de slotminuten voor de rust volgde nog enige opwinding. Eendracht werd twee keer gered door de lat, ontsnapte zo aan de gelijkmaker en kon de bonus zelf nog verdubbelen toen er een strafschop werd toegekend na een fout op Bangoura. De Rock zette de elfmeter beheerst om (0-2). In het begin van de tweede helft ging de kopbal van Ntika via de paal naast na een hoekschop. Het was een schaars hoogtepunt want de thuisploeg drukte wit-zwart op de eigen helft terug. Van Den Noortgaete redde eerst nog de meubelen bij pogingen van Augustynen en Van Aerschot maar moest zich toch gewonnen geven toen Fall de bal simpel in doel kon tikken na een teruglegger van op de achterlijn (1-2). Eendracht kwam er te weinig uit en slaagde er niet in om tegen te prikken. Anderzijds werden er ook geen grote kansen weggegeven. Tot scheidsrechter Verslycken tien minuten voor tijd een vermeende trekfout van Verstraeten zag in een geharrewar voor de doellijn. De bal ging op de stip en Verstraeten werd met rood naar de kant gestuurd. Van Aerschot faalde niet en de bordjes hingen weer in evenwicht (2-2). Het was nu pompen of verzuipen en het werd het laatste. De bal kwam aan de tweede paal bij de vrijstaande Van Aerschot terecht en die trapte de 3-2 laag voorbij Van Den Noortgaete.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Ntika, Yala Lusala (78' Van Tricht), Diarra, Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, De Man (62' Mertens), Geenens F. en Bangoura (82' Claeys).

    30-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    24-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: B. Leverkusen - HSV

    24.09.2017: B. Leverkusen - HSV: 3-0

    Door doelpunten van Volland (20') en Alario (23') in drie minuten tijd kwamen de gastheren al voor de rust op voorsprong. De eindstand was een feit in de 83ste minuut, waarvooer Volland zorgde met zijn tweede doelpunt.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Sakai - Walace (46' Waldschmidt), Jung, Salihovic (46' Jatta) - Hahn (82' Ito), Wood, Holtby;

    24-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - FC Seraing

    24.09.2017E. Aalst - FC Seraing: 4-2

    De wedstrijd brak meteen open met doelgevaar voor beide ploegen. Faye werd afgeblokt en Gueye devieerde een vrije trap van Cascio niet zo ver naast. Aan de overkant mikte Mitu voorlangs. Toen Gyselinck door Faye afgetroefd werd in een persoonlijk duel was er een goede redding van Van Den Noortgaete nodig om een achterstand te voorkomen. Na een twintigtal minuten werd Yala Lusala in de zestien neergeduwd door Lahssaini en de bal ging op de stip. De Rock kweet zich feilloos van zijn taak en trapte de 1-0 tegen de netten. Eendracht stoomde door en Mitu werd door De Rock alleen voor doel afgezonderd. Hij besloot echter op de benen van doelman Mignon. Vijf minuten later kropen beide spelers opnieuw in de hoofdrol en deze keer was het wel raak. De Rock met de voorzet van op de linkerflank en Mitu knikte de 2-0 binnen. Seraing herstelde het evenwicht en kwam gevaarlijk opzetten. Van Den Noortgaete kon een kopbal van Gueye met behulp van de paal afweren en Faye werd in extremis afgeblokt. De Neve kopte dan weer net naast na een verre inworp van Falko Geenens. Met de rust in zicht slikte wit-zwart dan toch een tegengoal. Een voorzet van Faye kwam bij Deville terecht en die knalde de aansluitingstreffer in de benedenhoek (2-1). In het begin van de tweede helft kreeg Eendracht meteen een goede mogelijkheid. Yala Lusala kon van dichtbij trappen na een teruglegger van Mitu maar Mignon lag in de weg. Een misser die zuur opbrak want even later hingen de bordjes weer in evenwicht. Een hoekschop kwam aan de tweede paal bij Sambu Mansoni terecht en die haalde de trekker over (2-2). Alles was nu mogelijk en beide teams toonden zich gevaarlijk. Mignon stopte pogingen van De Neve en De Rock af. Aan de overkant viel de verrassende uithaal van Gueye op het dak van het doel en de doorgebroken Faye raakte niet voorbij Van Den Noortgaete. Vijfentwintig minuten voor tijd zag het er plots somber uit voor wit-zwart toen Gyselinck uitgesloten werd met een tweede gele kaart. De Walen roken hun kans maar Faye werd afgeblokt en Cascio plaatste de bal naast. Eendracht toonde zich mentaal weerbaar en werd met zijn tienen zowaar de gevaarlijkste ploeg. Ntika kopte naast na een hoekschop en Bangoura raakte, gelanceerd door Falko Geenens, niet voorbij Mignon. Het was slechts uitstel want Mitu ging na een doorgekopte bal van Bangoura aan de haal en trapte de 3-2 overhoeks binnen. Amper een minuut later volgde het fatale nekschot voor Seraing. Een diepe bal van De Neve zorgde voor een misverstand in de bezoekende defensie en Bangoura strafte het foutje genadeloos af (4-2).

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Yala Lusala (66' Ntika), Diarra, Mitu, De Neve, De Rock (78' De Coninck), Verstraeten, De Man, Geenens F., Bangoura (83' Amazou) en Gyselinck.

    24-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    20-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - BVB Dortmund

    20.09.2017: HSV - BVB Dortmund: 0-3

    52.962 toeschouwers zagen dat HSV weliswaar BVB weerstand boden met goed voetbal, maar toch niet tot scoren kwam (er waren doelpogingen). De bezoekers uit Dortmund konden dat wel: Kagawa (24') zorgde in de eerste helft voor de opener, Aubameyang (63') en Pulisic (79') deden ook hun duit in het zakje. HSV staat nu in de tweede helft van de tabel met slechts 2 punten meer dan de volgende tegenstander, Bayer Leverkusen. Hopelijk worden dat zondag 5 punten verschil en geen +1 voor Leverkusen.

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Sakai (48' Douglas) - Jung, Walace - Hahn, Holtby, Salihovic (70' Waldschmidt) - Wood (83' Janjicic).

    20-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    17-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevrijdingstocht, WV De IJsbrekers Haaltert vzw

    17.09.2017: Ik schreef me in voor 18 km en was bijna vertrokken toen ik Annemie en Mark zag. We gingen eerst iets drinken (en zij hun kousen en schoenen aantrekken, iets wat ik aan mijn ver geparkeerde auto deed ) en vertrokken dan samen, want zij schreven in voor 20 km. We maakten eerst een lus nabij Heldergem, dronken eerst wat bij OC De Fransman (op mijn aandringen) en vertrokken dan voor de grotere lus naar Nederhasselt en Aspelare, waar we even pauzeerden. Onderweg was een splitising en daar besloot ik om me aan te passen aan de meerderheid (ha ja, twee personen tegen een) en een paar kilometer meer te wandelen. En toen gingen we terug naar Heldergem.

    Het weer viel best mee met zon, zonder neerslag en temperaturen die opliepen tot zo'n 18 °C. Het parcours was voor ongeveer 90% onverhard (helemaal onverhard bestaat niet, ook al omdat enkele paadjes, te smal voor een auto, toch verhard waren). 

    17-09-2017 om 19:44 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    16-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: KSK Heist - E. Aalst

    16.09.2017: KSK Heist - E. Aalst: 2-0

    Het was een moeilijke wedstrijd voor Aalst, de spelers deden hun best maar het lukte hen niet te scoren. Napoleone schoot de 1-0 in het dak van het doel (19'). Kabeya trof raak na een voorzet van op de rechterflank (61'). Het enige wat Eendracht kreeg, waren twee gele kaarten, ene voor De Rock en ene voor Geenens.

    De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck (45' Bangoura), Yala Lusala (67' Van Tricht), Diarra, Mitu, De Neve, De Rock, Verstraeten, De Man (71' Amazou), Geenens F. en Gyselinck.

    13.09.2017: Het college van burgemeester en schepenen heeft de bouwvergunning voor de nieuwe staantribune goedgekeurd. Verwacht wordt dat de opbouw van de sfeertribune rond half oktober van start mag gaan. De stad betaalt de volledige tribune van 90.000 EUR en vraagt dat de helft van dat bedrag door SC Eendracht Aalst renteloos (! ) wordt terugbetaald gedurende een periode van 5 jaar. Eendracht heeft sponsor Patrick Cleemput bereid gevonden om voor dit bedrag garant te staan en is hem dan dan ook nadrukkelijk dankbaar voor. Eveneens vandaag werden de onderdelen van de nieuwe tribune reeds aangevoerd door de firma Cos uit Oudenaarde. Dat is vroeger dan voorzien omdat binnenkort de hele Landbouwersstraat wordt opengelegd (de Bredestraat ligt nu al open, of de werken zouden intussen moeten beëindigd zijn). De tribune, die reeds gebruikt werd door eersteklasser Zulte Waregem, heeft een oppervlakte van 54m x 7,45m en een hoogte van iets meer dan 8 meter. Er wordt een afstand van 2m gehouden tussen de boarding en de overdekte staantribune, die een capaciteit heeft van 1.200 plaatsen.

    16-09-2017 om 22:02 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    15-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: Hannover 96 - HSV

    15.09.2017: Hannover 96 - HSV: 2-0

    De eerste helft leek het of geen van beide ploegen wenste te winnen om de ploeg van de bevriende supporters niet te kwetsen (de supporters van beide ploegen komen zeer goed overeen, zingen al eens samen hetzelfde). Redelijk vroeg in de tweede helft bracht Ostrzolek (bei de bezoekers nog goed bekend) een hoge boogpas in de 16, de bezoekende verdediging kon de bal niet wegwerken, zodat Harnik vanuit drie meter kon scoren (50'). Klaus leidde een vrije trap van op 22 meter over de muur, Mathenia kon de bal enkel wegweren en de opmerkzame Bebou was rapper dan de anderen en schoof de 2-0 binnen (82'). Een goeie repetitie voor de wedstrijd, komende woensdag, tegen Dortmund is dat niet bepaald...

    Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, Santos (86' Sakai) - Walace, Ekdal (74' Knöll) - Hahn, Holtby - Jatta (60' Salihovic), Schipplock.

    Er is wel goed nieuws uit Hamburg: zo Duitsland het Europees Kampioenschap in 2024 mag huisvesten, dan is ook het Volksparkstadion uitverkoren om daar wedstrijden te laten plaats vinden (en 't stadion van Bremen niet  ).

    14.09.2017: HSV heeft Sejad Salihovic een contract laten tekenen voor een jaar, tot het einde van dit lopend seizoen. Deze transfer, als ik het zo mag noemen, na het einde van de officiële transferperiode was mogelijk omdat Salihovic (32 jaar en uit Bosnië, als dat maar goed gaat met Kostic, een Serviër ) geen ploeg had. Hij is op meerdere posities (behalve keeper, vermoed ik) inzetbaar en dat is interessant in het kader van de blessurelast (Müller, Kostic, Van Drongelen, Hunt). Salihovic speelde tot op heden 176 Bundesligawedstrijden voor Hoffenheim en Hertha BSC, scoorde daarbij 46 doelpunten en gaf 36 laatste voorzetten. Twee jaar geleden ging hij naar China bij BJ Renhe spelen, waar hij tot februari dit jaar aktief was. Het voorbije half jaar ging hij naar Zwitserland bij FC St. Gallen spelen. Later hield hij zich bij Hoffenheim fit, trainde daar bij de beloften, en de laatste twee weken zelfs bij de profs. Voor de nationale ploeg wordt hij precies niet meer opgesteld, verzamelde 47 caps. Of hij morgen in Hannover meedoet, zal nog moeten blijken, hij kreeg alvast het rugnummer 23.

    11.09.2017: Van Drongelen heeft vrijdagavond een botoedeem in het bekken opgelopen.  In Hannover kan hij dus vrijdag a.s. al niet meedoen. 

    HSV heeft bij de DFL (Deutsche FussballLiga) klacht ingediend tegen Eurosport/Discovery. HSV verwijt die zender (die ik niet kan ontvangen of ik moet, benevens het jaarlijks abonnement bij TV Vlaanderen, nog extra betalen) dat de rechtstreekse uitzendingen van de voorbije wedstrijden sterk verstoord zijn. Daarmee is het contract, waarvoor HSV dus 3 keer op vrijdagavond speelt (te beginnen met de voorbije match tegen Leipzig) eigenlijk geschonden, en vooral, de supporters, die ook abonnementsgeld betalen aan Eurosport/Discovery, zijn en voelen zich terecht bedrogen. Eens afwachten wat HSV daar in de nabije toekomst over te melden heeft. Ik denk dat Eurosport/Discovery zowel aan HSV als aan zijn abonnees een toegifte zou kunnen doen (ik heb eens korting op de factuur van Telenet gekregen omdat ik een hele dag geen internet had).

    15-09-2017 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    10-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3e Ajuintocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

    10.09.2017: Omdat ik nog naar een familiefeestje mocht, schreef ik me in voor slechts 12 km en deze leidden mij van de school naar de Osbroek die ik bereikte via de parking van een supermarkt bij de Parklaan. Bij de eerste passage door dat bos kwam ik in Erembodegem aan voor de rustpost in een school nabij de kerk. Ook terugkerend naar Aalst ging ik door de Osbroek wat aan het stadspark grenst, en dus bracht ik ook daar een bezoek aan alvorens naar het centrum geleid te worden met de obligate monumenten: het voormalig stadhuis, het Belfort (voor d'Oilsjteneers: de Tettentoeren), het standbeeld van Dirk Martens (voor d'Oilsjteneers: de Zwette Maan, maar hij ziet toch wat groen), de Borse van Amsterdam. Via het VVV ging het over de parking van de Keizershallen (waar ik mijn auto gratis parkeerde) en zo terug naar de startplaats.

    Het weer viel aardig mee met zon, zonder neerslag en bij 14°C. Mijn foto's staan bij Google.

    10-09-2017 om 20:56 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!