Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    29-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Waasland-Beveren - SC Eendracht Aalst

    29.01.2012: Waasland-Beveren - SC Eendracht Aalst: 4-1

    Wat is dat Op de website van de bezoekende club lees ik dat Eendracht dus onderuit ging met 4-1. Overdreven cijfers, want lange tijd hielden de bezoekers gelijke tred met de Waaslanders. Al na 12 minuten zette Onana Waasland-Beveren op voorsprong, maar nog geen vijf minuten later zorgde Podevijn voor de gelijkmaker. Lange tijd ging de wedstrijd dan gelijk op, met goed voetbal langs beide kanten. Voor Aalst miste Van Damme een goeie kans op de 1-2. Aan de rust deed niets vermoeden dat er uiteindelijk zware verliescijfers op het scorebord zouden komen. In de tweede helft bleef de partij lange tijd in evenwicht, met onder andere een goeie kans voor Verheyden, maar scoren lukte niet meer voor SC Eendracht Aalst. Waasland-Beveren deed dat wel. Seoudi zorgde goed een kwartier voor tijd voor de 2-1, en de bezoekers leken wat van slag.

    In de laatste tien minuten maakte Waasland-Beveren de klus helemaal af. Da Silva en nog eens Seoudi zetten de overdreven 4-1 op het bord.

    27.01.2012: Op de website van de club staat een artikel dat de trouwe supporters zeker zal plezieren. De wedstrijd tegen Oostende werd wat ontsierd door provocerend gedrag van bezoekers (en ene uit Eupen), maar de thuissupporters hebben zich dermate sportief gedragen dat zelfs de politie met bloemetjes gooit: "De Aalsterse politie heeft SC Eendracht Aalst gevraagd de supporters te bedanken voor hun voorbeeldig gedrag tijdens de competitiewedstrijd van afgelopen zondag tegen KV Oostende.

    "Een groepje supporters* van KV Oostende", zo deelde de politie aan de club mee, "heeft zich tijdens die wedstrijd uitdagend gedragen tegenover de ordediensten én tegenover de Eendracht-supporters. Dergelijk gedrag wordt niet getolereerd en er werden vier bestuurlijke aanhoudingen verricht. Aan de hand van de camerabeelden zullen nog meer processen-verbaal opgesteld worden."

    De politiezone Aalst wenst de supporters van SC Eendracht Aalst "te danken voor het feit dat zij rustig gebleven zijn en niet zijn ingegaan op de provocaties". De club sluit zich volmondig bij deze felicitaties aan.
    "
    *Daar hoort eigenlijk "(sic)" te staan.

    Nog dankbaarheid wordt betoond door de E.A.-voorzitter in zijn open brief, waarin hij stelt dat 3/4 van het nodige gedaan is om een licentie te behalen: "Dat het ook anders* kan, hebben heel wat supporters bewezen met de door hen opgezette steunacties van begin dit jaar. Ik wil hen daarmee feliciteren, en hen oprecht bedanken." Ik denk dat hij hiermee onder andere die twee supporters bedoelt die onlangs een paar etmalen in een "glazen huis" hebben doorgebracht, maar er waren dus nog andere akties.
    *Anders dan negatieve berichten, roddels, veronderstellingen enz. op internetfora.

    Het nieuw webteam zou eigenlijk de startpagina moeten opfrissen: als komende wedstrijd staat nog altijd die thuiswedstrijd tegen KV Oostende, maar ga je verder op bezoek op de website, dan staat de uitwedstrijd tegen Waasland-Beveren wel degelijk vermeld.

    Ah ja, Van Damme heeft bijgetekend (in de veronderstelling dat de licentie behaald wordt), hiervoor werd zijn contract opengebroken, zoals dat heet. Maar Beerschot en KV Mechelen azen op Depoitre. Wil iemand van een supportersclub aan Laurent wijsmaken dat een speler van E. Aalst niet naar KV Mechelen "kan" (allez, toch niet rechtstreeks - van sinds Georges Heylens daar trainer was)? Trouwens, voor 't moment mag hij toch niet weg, want Moreels sukkelt nog met een liesblessure.

    29-01-2012 om 19:25 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    28-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28.01.2012 – Herdenkingstocht Herman Van der Gucht en Patrick LeJeune, georganiseerd door Wsv De Sportvrienden vzw (087)

    Ik haalde eerst de bestelde pistolets en taarten om dan naar Dorpshuis De Fransman te Heldergem te rijden, alwaar de plaatsen vooraan de zaal al ingenomen waren. Ik laadde mijn spullen en de eetwaar uit, geholpen door Tony en Bruno, en installeerde me op het podium, naast Etien, Heidi en Jozef. Etien was eigenlijk te ziek om te komen helpen en keerde dan gauw naar huis terug, zodra Bruno beschikbaar was om de verkoop van de inschrijvingskaarten te verzorgen (voor zover hij niet elders gevraagd was, als omloopcommissaris). Ik moest anderhalf uur afwezig zijn wegens familiale redenen, en overigens zocht de internetmodem nodeloos naar een netwerk. Eens terug ging het eens beter, net lang genoeg om het nummer te achterhalen van de tocht bij Aktivia voor de uitslag, dat volgnummer gebruik ik voor de telling met de Staplijst. Maar veel tijd om te tellen had ik niet, gedurig werd ik gevraagd om een lidkaart, het invullen van het retributieformulier van ziekenfondsen, het drukken van klevers moest maar wachten tot later of tot ik weer thuis was.

    Toen ik dan eindelijk kon beginnen tellen (hierbij vlijtig geholpen door Jozef) - en toen had ik al afscheid genomen van mijn beste vrienden Annemie en Mark toen ze terug waren van hun wandeling van net geen 19 km - bleek dat de club van Annemie wisselbekergewijs erg goed vertegenwoordigd zou zijn. Stilletjesaan werd het wat minder druk en om half zes borg ik mijn spullen op, teneinde te kunnen helpen bij het ontruimen van het dorpshuis. We hebben overigens enkele nieuwe leden bij, hartelijk welkom! Dat is dan een leuke compensatie voor wandelaars die zich bij een andere club aansloten. Helaas was er ook een ongeluk te noteren: een bij geen club aangesloten wandelaarster bleef met de veter van haar schoen aan een afsluiting haken, viel en brak haar schouder, of was 't bovenarm. Waarom bleef ze er aan haken: ontweek zij een plas, ging zij uit de weg voor een fietser of een wandelaar die sneller stapte?

    We lokten evenwel minder wandelaars, ondanks het wegvallen van een tocht in het Gentse, maar ik denk wel dat we tevreden mogen zijn, want veel overschot van eten was er niet, dus de verkoop verliep ook vlot. Hoe het weer was, weet ik nu niet, al heeft het wel eens geregend, te zien aan de koer (parking voor medewerkers).

    28-01-2012 om 21:13 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, Hertha BSC Berlin-HSV

    28.01.2012: Hertha BSC Berlin-HSV: 1-2

    Terwijl ik aan 't uitbollen was met het tellen van inschrijvingskaarten op de Herdenkingstocht te Heldergem bij Haaltert, iets rustiger van gemoed als vóór 15 uur, haalde HSV dus drie welkome punten. Volgens de website van de bezoekersploeg speelde HSV in het zicht van 49.168 toeschouwers in het Berlijns Olympiastadion een sterke eerste helft, waarin zij de Berlijnse aanvalspogingen goed onder controle hielden en vooraan zelf cool toesloegen. Jansen (in de 24ste minuut) en Petrić (in de 45ste minuut) troffen beiden na eenpas van Diekmeier voor de verdiende 0-2-zege. Tijdens de tweede helft verzuimden de Hamburgers de score uit te breiden, meer dan de 1-2-aansluiter door Lasogga (81') lukte Hertha in een turbulente slotfase echter niet meer.

    Fink liet de volgende spelers optreden: Drobny - Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo - Rincón (die een gele kaart getoond kreeg), Jarolim - Sala (90' Son), Jansen (90' Rajković) - Guerrero, Petrić (85' Kacar). Wat de Tsjech betreft, plaatste ik onlangs op Facebook de vraag op een HSV-fansite waarom hij maar geen speelkansen meer lijkt te krijgen, en zie. Zou de moderator van die fansite dat aan Fink doorgegeven hebben?

    28-01-2012 om 20:45 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    23-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22.01.2012 – Scheldebroektochten - Witkap Trofee, georganiseerd door Boerenkrijgstappers (450)

    Ik kwam voorspoedig aan en vond zelfs vlot een parkeerplaats nabij de Festivalhal, of bezoekerscentrum zoals het ter plaatse op de gevel vermeld staat. Bij de begroeting van de enkele bekenden (Willy, Norbert “van” de organiserende club) hoorden natuurlijk de welgemeende beste wensen voor het nog jonge jaar. Ik schreef me in voor 12 km die er iets minder achter de komma waren.

    Weldra passeerde ik een “dreupelkot” (in een garage, ik vermoed van het huis van een medewerker) waar mij een kersenjenever zeer smaakte. Intussen kwamen daar ook Marie-Rose en André aan, wandelaars die ik nog ken van toen ik (en zij ook) lid waren bij de Wetterse wandelclub. Wij wandelden dan verder langs Overmere-Donk, langs (soms modderige) bos- en veldwegen door Berlarebroek en de Scheldemeersen. In de rustpost trakteerde André op een warme drank, en ook daar kon ik nieuwjaarswensen uitwisselen met Jaak (Textieltrekkers), Martine en Dany (Padstappers). Omdat wij op het einde van dit eerste deel een regenbui over ons heen kregen, besloot mijn gezelschap om de lus achterwege te laten (ze waren van plan 18 km te stappen), ook al omdat we reeds enkele diepe modderpoelen voor de voeten geschoven kregen, en hielden mij verder gezelschap, waarvoor dank. ;-) Terug in Berlare trakteerde ik hen dan ook.

    Het was een leuk, natuurrijk en rustig parcours (afgezien dan van de mountainbikers die blijkbaar geen ander pad vonden), het was bewolkt en afgezien van die bui toch droog.

    En daarmee is de kop er af, van 't nieuwe wandelseizoen.

    23-01-2012 om 22:07 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, SC Eendracht Aalst - KV Oostende

    22.01.2012: SC Eendracht Aalst - KV Oostende: 3-1

    Op Teletekst had ik deze uitslag al gezien, de Aalsterse doelpunten zijn van Gallucci (twee exemplaren) en tussendoor Podevijn. Op de website van de thuisploeg staat zelfs 's anderendaags nog geen verslag te lezen.

    Wel is te lezen dat Eendracht Aalst morgen op VTM komt met name in Telefacts omdat de jonge spelers al enkele jaren gescreend worden voor hartproblemen in samenwerking met de beroemde specialist Brugada. Verder weten de webmasters ook te vertellen dat er ter gelegenheid van de wedstrijd vier toeschouwers gearresteerd werden, drie bezoekers en ene van Eupen...

    Onlangs is de webmaster opgestapt, hij is vervangen door een duo, de ene is verantwoordelijk voor de inhoud, de andere voor het technologische aspect, maar ik denk dat ze beiden de zege nog aan ’t vieren zijn.


     

    23-01-2012 om 21:58 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!