NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  26-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams-Brabant Wandelt - 25e Donkerenhamtocht, georganiseerd door De Sluisstappers vzw

  26.02.2017: Mijn deelname en een consumptie werden getrakteerd door mijn club, De Pajotten Hekelgem, waarvoor dank!  In Oost-Vlaanderen was geen federatietocht, dus reed ik naar Kapelle-op-den-Bos voor een wandeling van 18 km. Die leidde mij naar Humbeek, via Donkere Ham, het Kanaal van Willebroek, 's-Gravenbos (en net op de rand erdoor met zicht op het Gravenkasteel. In de rustpost van Humbeek zaten Jonny, Julia, Gillaine en Gustaaf, dus wenste ik "santé" met de getracteerde frisdrank. Zij keerden terug, ik maakte eerst nog een lus in Humbeek met nog een eindje langs het kanaal, en na nog een frisdrank (deze betaalde ik zelf ) keerde ik terug, nog een eindje langs 's-Gravenbos en Ipsvoorde, op dit stuk van ongeveer 6 km was een zeer lang onverhard pad (met wat modder en plassen).

  Het weer begon zonnig, maar later druppelde het, en de temperatuur viel ook aardig mee. Mijn foto's staan bij Google.

  26-02-2017 om 20:47 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  25-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, FC Bayern München - HSV

  25.02.2017: FC Bayern München - HSV: 8-0

  Ik had niet verwacht dat HSV in München zou winnen, maar zo'n uitslag was nu toch ook wat te veel (van het "goede"), zeker voor Adler, die zijn 250ste Bundesligawedstrijd speelde (zijn 111de voor HSV). Deze keer moest de arbiter geen 6' laten naspelen zoals zijn collega vorige week in Berlijn om Bayern een gelijkspel cadeau te doen, dit is het scoreverloop: Vidal (17'), Lewandowski (24', 42' per penalty, geschonken door Mavraj), Lewandowski (54'), Alaba (56'), Coman (65'/69') en Robben (87'). Van HSV waren de kansen op de vingers van 1 hand te tellen, de vrije trap van Gregoritsch verdiende beter dan de bal net naast doel.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Mavraj, Santos - Walace, Jung - Müller (62' Hunt), Holtby, Kostic (72' Waldschmidt) - Gregoritsch (60' Ekdal).

  22.02.2017: HSV meldt op zijn website dat er 876 officieel erkende supportersclubs zijn, 56 buiten Duitsland (ook ene in België, HSV-Fans Ostbelgien), op 4 van de 5 continenten.

  25-02-2017 om 20:22 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  24-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - SK Halle

  24.02.2017: E. Aalst - SK Halle: 2-1

  Van feestartikelenwinkel Las Fiestas kregen de toeschouwers een plastieken hoed met voetbaldesign. De muziek was ook beter dan op Ajoin Mjoezik, meer traditionele carnavalsplaatjes. Voor de voetballers er mochten aan beginnen, zongen nog wat carnavalisten zoals Prins Raf een liedje en trok een stoet "voil zjanetten" langs de buitenlijnen.

  Om iets over 20.30 uur floot de scheidsrechter de wedstrijd op gang en Eendracht had nogal moeite met de bezoekers, Mitu was nog niet lang trekkebenend van 't plein gestrompeld of Deryck verlengde een hoekschop in doel. Beide ploegen bleven zoeken naar (nog) een treffer, maar de Eendracht-supporters werden voor hun geduld en vocale ondersteuning beloond met een doelpunt in de 80ste minuut van Van Tricht, die de bal netjes in de hoek via de paal binnen schilderde. Vijf minuten later komt een afgeweken vrijschop van Van Tricht via Diarra bij Yala-Lusala terecht en die fusilleerde Bourlard.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Van Hoevelen, Yala-Lusala, Mitu (24' Antoine-Curier), Van Tricht (88' Claeys), De Rock (85' Van Damme), Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

  23.02.2017: Eendracht zorgt verder voor haar sportieve toekomst.  Na Kevin Van Den Noortgaete en Klaas De Rock legt Eendracht ook jeugdproduct Jordy De Koker twee jaar langer vast. In zijn eerste seizoen bij de A-kern liet de 18-jarige verdedigende middenvelder al enkele mooie dingen zien. Naast een aantal invalbeurten verscheen Jordy ook al viermaal aan de aftrap. Met deze contractverlenging gelooft de club duidelijk in de verdere ontwikkeling van haar youngster.

  22.02.2017: Aanvaller Klaas De Rock heeft ook zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot medio 2019.  Sinds november vond de vinnige pocketspits helemaal zijn draai in de vuurlinie en zit hij ondertussen al aan 9 doelpunten. De Rock staat er op de belangrijke momenten. Nadat hij KSV Oudenaarde naar de Eerste Amateurliga kopte, was hij ook al beslissend voor Eendracht met winning goals in Bornem, Sint-Niklaas en thuis tegen Westhoek. Tegen Izegem en Gent-Zeehaven effende hij het pad naar de zege.

  Na Brian Marmitte vorig jaar haalt Eendracht Aalst met Boris Van Gysegem opnieuw een voormalige jeugdspeler terug naar de oude stal. De bijna 19-jarige Aalstenaar trok vijf jaar geleden naar Cercle Brugge. Een jaar later streek hij neer bij Zulte Waregem waar hij het tot bij de beloften schopte. De linksvoetige Van Gysegem (1,80m) werd opgeleid op de posities van verdedigende middenvelder en nummer tien. Hij vervoegt vanaf komend seizoen onze A-kern.

  21.02.2017: Eendracht is met Kevin Van Den Noortgaete tot een akkoord gekomen om zijn aflopende contract met twee jaar te verlengen tot 2019!  De 30-jarige doelman is al acht seizoenen lang de onbetwiste nummer één en mag een Eendracht-boegbeeld tussen de palen genoemd worden. In de laatste dertig jaar komen alleen Hans Van Wilderode, Hans De Schrijver en Jan Van Steenberghe in de buurt van een dergelijke staat van dienst. Op 14-jarige leeftijd werd Kevin op Zandberg weggeplukt door Club Brugge. Hij proefde van de A-kern van RSC Anderlecht maar zowel bij SK Sint-Niklaas als KSV Temse raakte zijn carrière niet gelanceerd. Bij Eendracht lukte dat wel in 2009 waar gebouwd werd aan de ploeg die later de promotie naar Tweede Klasse kon bewerkstelligen. In de Proximus League behoorde Van Den Noortgaete steevast tot de betere doelmannen. Na de tuimelperte naar Derde Klasse bleef hij de club trouw. Kevin werd door de supporters ook reeds driemaal verkozen tot 'Man van het seizoen'.

  24-02-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  19-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4e Zwalmse 12-Dorpentocht, georganiseerd door Op Stap Zwalm

  19.02.2017: Ik schreef me in voor 16 km, deze leidde mij over verharde (gebetonneerde) wegen, met uitzondering van een pad dat gelukkig te smal is voor een auto en dus (nog) niet verhard, langs Nederkouter, naar de rustpost in Sint-Denijs-Boekel. Na een frisdrank ging ik verder naar de rustpost in Sint-Blasius-Boekel, maar ook tijdens dit stuk kreeg ik het (haast letterlijk) op mijn heupen van al dat beton dat ik overging  naar het parcours van 12 km. Ik had dan wel twee stroken onverhard, maar dat is me te weinig. Ook na de rustpost ook in Sint-Blasius-Boekel maar een ander zaaltje met koer, was de omloop hard.

  Het weer was best aangenaam: droog, zonnig en zo'n 9 °C. Mijn weinige foto's staan bij Google.

  19-02-2017 om 20:24 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - KM Torhout

  19.02.2017: E. Aalst - KM Torhout: 1-0

  Het heeft lang geduurd en veel kansen opgebracht, maar na 81 minuten mikte Van Tricht de 1-0 in de bovenhoek, de assist kwam van De Coninck. Zo zijn ze klaar voor de carnavalsmatch van komende vrijdagavond.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven (26' De Man), De Coninck, Van Hoevelen, Yala Lusala (67' Antoine-Curier), Mitu, Van Tricht (88' Claeys), De Rock, Verstraeten, Geenens F. en Diarra.

  16.02.2017: Eendracht heeft deze week haar licentiedossier voor de Eerste Amateurliga tijdig ingediend. De club verwacht normaal gezien geen problemen tot het verkrijgen van de licentie (gezien het hoopvolle nieuws van gisteren).

  15.02.2017: Eendracht is bijna schuldenvrij!  Afgelopen week werd een mijlpaal bereikt in de negotiaties met de RSZ. Nadat Eendracht jarenlang structureel debiteur was van de RSZ, voor een bedrag dat iets meer dan een jaar geleden nagenoeg een kwart miljoen euro bedroeg, is de hele achterstand nu opgekuist. Tegen het einde van dit voetbalseizoen zal ook de BTW-achterstand volledig weggewerkt zijn. Het is nu afwachten in hoeverre voorzitter Le Juste na zijn geslaagde sanering de club blijft leiden, meldt Het Nieuwsblad.

  14.02.2017: Eendracht betwist dat er momenteel een akkoord met Bjorn Vander Elst van Tempo Overijse is. Wel hebben de broers Geenens hun contract verlengd voor het hiernavolgend seizoen.

  19-02-2017 om 20:04 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  18-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - SC Freiburg

  18.02.2017: HSV - SC Freiburg: 2-2

  Twee keer kwam HSV op voorsprong en twee keer scoorde Freiburg tegen. Bovendien kon Hunt een penalty niet omzetten.

  Ostrzolek paste in de loop van Holtby, die de bal van links vlak de bal aan Hunt doorgeeft, die een stap sneller dan de SC-afweer is en de bal tussen de benen van Schwolow in doel trapt (15'). HSV kreeg de bal achteraan niet weg en Petersen stak de bal door naar Philipp, die hem van op korte afstand in de kleine hoek plaatste (23'). 1-1 was de ruststand. Hunt en Holtby zetten de SC-afweeer in de wind, zodat Sakai in de 16 kon binnendringen en perfect naar de tweede paal kon passen, waar Gregoritsch (net op 't plein gekomen) de bal in doel schoof (57'). Grifo kwam 25 meter voor doel in centrale positie aan de bal en speelde een 1-2 met Petersen en kon vrij voor Adler in de rechter hoek binnenschuiven (72'). Hunt werd door Torrejon in de rechthoek gefoult - penalty! Hunt wou hem zelf trappen, schoot echter slap en niet goed geplaatst zodat Schwolow de bal uit de rechter hoek kon halen. En zeggen dat Gregoritsch hem zo graag wou nemen, Sakai moest hem overtuigen de bal aan Hunt te laten.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Papadopoulos (31' Djourou), Mavraj, Ostrzolek - Walace (83' Ekdal), Jung, Diekmeier (46' Gregoritsch) - Holtby, Kostic - Hunt.

  15.02.2017: Hamburg en HSV hebben hun interesse betuigd om wedstijden van het Europees Kampioenschap in 2024 in het Volksparkstadion te organiseren. Of Olaf Scholz tegen dan nog eerste burgemeester is, moet hij nog afwachten, ik vermoed toch dat in Duitsland ook lokale verkiezingen gehouden worden.  Frank Wettstein blijft tot 2020 plaatsvervangend bestuursvoorzitter.

  18-02-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  12-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27e Pee Klaktocht, georganiseerd door WJC Denderklokjes Lebbeke

  12.02.2017: Ik schreef me in voor 12 km die me leidde naar de rustpost in Denderbelle, langs de Dender maar op een natuurlijk, niet verhard pad (het geasfalteerd jaagpad ligt "over 't water, de andere kant van de Dender", net als Mespelare). Na de stempel en de frisdrank ging ik terug, evenzeer veelal op natuurlijke wegen, langs Fonteintje, Banhagen, 't Hoeksken en dan terug, de chocoladegeur inademend, naar de startzaal.

  Het weer was goed genoeg, droog maar bewolkt zodat de zon zich verstopte.

  Mijn foto's staan bij Google.

  12-02-2017 om 20:18 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, Olsa Brakel - E. Aalst

  12.02.2017: Olsa Brakel - E. Aalst: 0-2

  Mitu startte een splijtende actie op links, legde terug op Van Tricht die in het lege doel besloot (12'). Die 0-1 was meteen ook de tussenstand.  OLSA leed balverlies, Van Tricht zette De Rock vrij, maar diens lage schuiver werd prima gepareerd door Otte. De eropvolgende corner werd door Claeys krachtig aan de eerste paal binnengekopt (63'). Daar bleef het bij, wat de uitslag betreft, maar dat betekent niets dat er niets meer gebeurde, Olsa probeerde nog enkele keren (soms geholpen door de scheidsrechter die geen fouten bestrafte) de gelijkmaker te scoren, maar Van Den Noortgaete hield de 0.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Claeys, De Coninck, Yala-Lusala, Mitu (84' De Man), Van Tricht (89' Antoine-Curier), De Rock, Verstraeten, Geenens F. en Diarra (87' Van Damme).

  12-02-2017 om 19:53 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  11-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, RB Leipzig - HSV

  11.02.2017: RB Leipzig - HSV: 0-3

  Ik dacht dat Red Bull vleugeltjes gaf, volgens hun reclame? De enige die vloog (als hij dat al moest doen, heb ik toch niet gezien in "der Sportschau") was Adler.   HSV speelde verdedigend een zeer sterke wedstrijd en liet de derde geklasseerde nauwelijks iets toe. In de aanval liep het al evenzeer van een leien dakje met twee kopbaldoelpunten door Papadopoulos (18') en Walace (24'). Beide doelpunten werden aangebracht door Müller vanuit de hoek aan het vlaggetje van aan de rechterkant. Het derde doelpunt kon van Diekmeier geweest zijn, maar de bal kaatste terug op de deklat. Hunt speelde dan voor joker: pas tussen de lijnen gekomen en al meteen doelpunt, alweer aangebracht door Müller. In het klassement springt HSV over Bremen dat thuis verloor van M'gladbach, doelpunt van onze landgenoot Hazard.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Papadopoulos, Mavraj, Ostrzolek - Jung, Walace - Müller, Holtby (90.+1' Ekdal), Kostic (83' Diekmeier) - Wood (90.+2' Hunt).

  09.02.2017: Gisteren, na de laatste bekerwedstrijden, werd geloot voor de volgende ronde en op 1 maart ontvangt HSV de "veulens" van Bor. Mönchengladbach. De wedstrijd tegen Th. Hazard en zijn collega's begint, zoals die tegen Keulen, om 18.30 uur.

  11-02-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  07-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - 1. FC Köln (DFB-beker)

  07.02.2017: HSV - 1. FC Köln (DFB-beker): 2-0

  Mochten ze Aalsters spreken in Hamburg, ze zeiden: "Weir doeng voesj!". Maar ze spreken daar Duits, dus zeggen ze (misschien nog voorbarig, maar er is een horde minder te nemen): "Berlin, Berlin wir fahren nach Berlin!".

  Door een doelpunt van Jung (zijn allereerste voor HSV!) in de 5de minuut kwam HSV al snel op voorsprong en kon bevrijd spelen. Daarna duurde het lang, al waren er meer kansen voor de thuisploeg dan voor de bezoekers (Adler moest zich 1 keer laten opmerken). In de tweede helft zochten beiden ploegen verder naar een doelpunt, en Wood zorgde in de 75ste minuut voor de eindstand, 2-0.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: AdlerSakai, Djourou, Mavraj, SantosWalace (65' Ostrzolek), Jung (82' Papadopoulos) – Waldschmidt (78' Diekmeier), Hunt, KosticWood.

  07-02-2017 om 21:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  05-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Sparta Petegem

  05.02.2017: E. Aalst - Sparta Petegem: 1-2

  De thuissupporters zullen niet blij geweest zijn, na 5' kwam hun ploeg nochtans op voorsprong. Van Tricht schilderde een vrije trap prachtig in de winkelhaak, maar in de 26ste minuut en nog eens vijf minuten later bezorgde Vanborm de bezoekers de drie punten.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Claeys (75' Verstraeten), De Coninck, Yala-Lusala, Mitu, Van Tricht (57' Antoine-Curier), De Rock, Geenens F. en Diarra (57' Marmitte).

  05-02-2017 om 20:18 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  03-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - Bayer Leverkusen

  03.02.2017: HSV - Bayer Leverkusen: 1-0

  HSV won dus met "het kleinste verschil" en deed dat na een bevochten wedstrijd. Terwijl beide ploegen in de eerste helft gelijkaardig speelden (= probeerden te scoren), had HSV in de tweede helft duidelijk meer balbezit en ook ettelijke goede kansen (o.a. van Wood en vooral Müller). Uitigerekend een van de nieuwelingen (Walace bleef op de bank), Papadopoulos, scoorde de winnende treffer met het hoofd (76') en de eerste thuiszege was een feit.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler (eindelijk terug in doel "gevlogen" ) - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Ostrzolek - Jung, Ekdal - Müller (87' Waldschmidt), Holtby (87' Djourou), Kostic (90' Hunt) - Wood.

  31.01.2017: Santos krijgt gezelschap om Portugees te praten.  Een dag voor het afsluiten van de wintertransferperiode, gisteren dus, is HSV nog gauw bezig geweest op de transfermarkt. Van de Braziliaanse eersteklasser Gremio Porto Alegre (waar HSV ooit , meer dan 20 jaar geleden, eens tegen speelde en ... verloor, die wedstrijd ging door in Japan) komt Walace Souza Silva, kort Walace. Na de obligate medische testen van gisteren tekende de 21-jarige middenvelder, 1,88 m groot, een contract voor 4 1/2 jaar, dus tot 30.06.2021.

  Er maakt een speler uit de jeugdploeg kans op een selectie (in navolging van Waldschmidt en Porath, om er maar 2 te noemen): Marco Drawz heeft een licentiecontract getekend. Hij is wel Pool maar bij HSV opgeleid.

  We wisten het al maar het is nu officieel, het contract met Spahic is met wederzijds goedvinden beëindigd. Ik begrijp hieruit dat de Bosniër niets moet betalen voor het voortijdig beëindigen van dat contract, wat liep tot 30.06.2017.

  03-02-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!