NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  30-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Wandeldag, georganiseerd WSV De Kadees vzw

  30.04.2017: Ik schreef me daar elektronisch in voor 13 km maar babbelde eerst met Lucia & Geert. Die bescheiden afstand voerde mij over vooral verharde wegen (tja, als je in een industriezone vertrekt en een wereldstad bezoekt, kan dat bijna niet anders ) naar het Osbroek, opzij van het kerkhof (waar de parcourmeester bewees ook liever onverharde paden op de omloop te leggen, al betekent dat dan een kleine omweg), en zo naar school de Horizon voor de rustpauze. Terugkeren deed ik via het centrum met zijn bezienswaardigheden (infokantoor, Sint-Martinuskerk, de Grote Markt met Belfort, standbeeld van Dirk Martens en het vroeger stadhuis dat nu te koop staat, het station, het nieuw stadhuis, de houten dwarsligger op de Dender (die nu niet dwars lag, wellicht moesten er schepen passeren), en zo naar 't stadspark. Daar staan verkeersborden die door de "Banksy van Aalst" kunstzinnig en ludiek versierd zijn. Ik ging dan verder naar Erembodegem, en toen was 't helemaal gedaan met onverharde wegen want weldra kwam ik aan de N405 en dus even verder aan de startplaats weer.

  Het weer was schitterend: zonnig, droog en zo'n 19°C. Mijn foto's staan bij Google.

  30-04-2017 om 21:56 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, FC Augsburg - HSV

  30.04.2017: FC Augsburg - HSV: 4-0

  Dat je belachelijk gemaakt wordt door B. München (gisteren kampioen omdat de Red Bull van Leipzig op was, die won niet), tot daar aan toe, maar door een andere staartploeg???

  Schmid liet Ostrzolek achter op de rechter flank, zijn pas werd door Altintop direct aangenomen in in een doelpunt omgezet, Mickel had geen enkele kans (28'). Na een mislukte pas van Hunt counterde Augsburg bliksemsnel. Max speelde naar Finnbogason, die van de linker kant met een half schot, een halve pas naar de tweede paal de bal doorgaf, daar stond Altintop en die schoof ongehinderd de bal van op een meter binnen (42'). Even later ontsnapte Gregorisch aan een rode kaart, kreeg "enkel" geel wegens een nogal drieste tackle. Schmid nam de bal van rechts tot bijna de buitenlijn mee, aan de andere kant nam Max de bal in de 16 aan en trapte de bal binnen (76'). Bobadilla dook na een doorgave per kopbal van Max plots vrij voor Mickel op en scoorde eveneens (85').

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mickel - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Ostrzolek (63' Jatta) - Sakai, Walace (46' Jung) - Gregoritsch (46' Lasogga), Holtby, Hunt - Wood.

  30-04-2017 om 20:46 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - FC Knokke

  30.04.2017: E. Aalst - FC Knokke: 2-3

  De afscheidnemende Ken Van Damme wordt in de bloemetjes gezet. Na jarenlange trouwe dienst trekt Ken naar Lebbeke. Topschutter Klaas De Rock ontvangt zijn trofee als man van het seizoen (ook mijn keuze, met Van Tricht op de tweede en Van Den Noortgaete op de derde plaats). De aftrap werd gegeven door Jan Ceulemans. De Caje zorgde destijds als trainer voor een onvergetelijke Europese campagne. Nog steeds een mijlpaal in onze clubgeschiedenis!

  En de wedstrijd tegen de kampioen begon al goed met twee doelpunten in vier minuten!  Baras kopte de 1-0 tegen de netten na een voorzet van Falko Geenens en twee minuten later werd De Rock gelanceerd en knalde de 2-0 onhoudbaar voorbij doelman Paepe. Toen schoten de bezoekers wakker... (11') Vandewalle trapte de aansluitingstreffer binnen na een teruglegger van op de achterlijn (2-1). Savaete ging neer na een duel met Van Hoevelen en de arbiter floot penalty voor de bezoekers, binnengetrapt door Staelens. 2-2 was de stand bij rust. (56') Staelens trapte de 2-3 tegen de netten. De weergave van de doelpunten van de bezoekers betekent niet dat de thuisploeg niet probeerde om de drie punten toch in Aalst te houden, maar de bal ging niet meer binnen.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Claeys (75' Van Kerckhoven), Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Baras (75' Van Tricht), Van Damme (81' De Koker), De Rock, Verstraeten en Geenens F.

  27.04.2017: Zondag a.s. worden spelers gehuldigd, daarbij ook Ken Van Damme, die de club verlaat, na 10 (tien!) jaar trouwe dienst. Middenin het seizoen 2007-2008 werd de 18-jarige Van Damme door Luc Limpens opgenomen in de A-kern. Tegen Zottegem mocht hij voor het eerst invallen. Het daaropvolgende seizoen werd stilaan gebouwd aan de ploeg die Eendracht Aalst opnieuw naar tweede klasse moest brengen. Ken had zijn stek als verdedigende middenvelder beet. In 2011 werd de titel gepakt onder Bart Van Renterghem en ook in tweede klasse zou de Lebbekenaar een certitude blijven. Door de supporters werd hij verkozen tot 'Man van het seizoen 2012-2013'. Een enkeloperatie voor de start van dit seizoen en de toegenomen concurrentie maakten dat Ken nog weinig in actie kwam. Na de eindronde gaat hij voor FC Lebbeke spelen waar hij herenigd wordt met zijn maatje Jens Podevijn.

  30-04-2017 om 20:30 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  26-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelweekend te Renesse (NL) met De Pajotten

  Vrijdag, 21 april: Aankomst via Zierikzee

  Meer dan op tijd kom ik op de parking in Zierikzee aan, waar Patrick mij toertjes ziet draaien en me wijst op nog plaats een eind verder op. Omdat het toch nog ruim een half uur is eer we allen samen (28 Pajotten) het stadje bezoeken, wandel ik wat in de buurt. Om half elf is iedereen er en met Johny op kop bezoeken we het stadje, met haar stadswallen, poorten, de oude haven, het voormalig stadhuis, de St. Nicolaaskerk, het Jagershuis en Waaggebouw, het ouderhuis en het standbeeld van Jacob Cats, de molen “De Haan” en de kleine molen “Windlust”. We eten er ook wat want onze kamers zijn toch pas om 14 uur beschikbaar.

  Dan rijden we in file naar Renesse, naar het hotel, Hotel Hampshire - Arc Hotel Zeeland, waar onze kamers al vrij zijn. Om drie uur hebben we afspraak voor de welkomstdrank, zijnde een kop koffie of thee met gebak ('t ziet er raar uit maar het smaakt wel). Dit, helaas, zonder Gillaine en Gustaaf die wegens dringende familiale omstandigheden spoorslags moesten terugkeren. We wandelen dan een eindje in het centrum, eindigend op het markt- of kerkplein waar we een terrasje doen (allez, sommigen, toch, ik ook). 's Avonds genieten we van het lekkere eten en drinken en vooral elkaars gezelschap.

  Zaterdag, 22 april: Renesse en Westenschouwen

  Na het rijk ontbijtbuffet wandelen we langs goed begaanbare en gelukkig niet allemaal verharde wegen naar het strand, via een visvijver waar twee sportvissers elk een reuze karper gevangen hebben, ze poseren er graag mee, waarna ze de vissen opnieuw te water laten. We gaan verder naar het strand, door de duinen waar we een fazant en een haas spotten. Van op het strand met een sterke verrekijker zijn ook zeehonden te zien op de hoek van een zandbank. We keren terug naar het centrum en bezoeken daar de Oranjemarkt (de wekelijkse markt is op woensdag), waarna de meesten opnieuw een terrasje doen. We keren dan terug naar het hotel voor een licht middagmaal (eigenlijk het ontbijt, aangevuld met versgebakken kroketten).

  Ik mag met Johny, Julia en François meerijden naar Westerschelde want daar moet betaald worden om te mogen parkeren, dus is carpoolen aangewezen. We wandelen vanaf de Boswachterij het bos in langs onverharde paden, langs een paar vijvers en wie wou, bestijgt de uitkijktoren om een leuk overzicht te hebben. Van wandelen krijgen we dorst dus bij terugkeer nabij de Boswachterij genieten we van vloeibaar lekkers op een zonovergoten terras (gelukkig schijnt de zon, want het is ook hier te fris voor eind april). We keren dan terug naar het hotel.

  Na het avondmaal worden we in een ander zaaltje verwacht voor een kwis, die in paren gespeeld wordt. Er zijn 4 singles, gezien Eliane toch al meegekomen is met Piet, spelen zij samen, en François en ik (in een "vorig leven" nog clubsecretaris) proberen ook om de kwis te winnen. Lydia leest de vragen voor (van het niveau "Blokken" of "De Slimste Mens"), Anny is jury (om de juiste antwoorden te tellen doet ze dat samen met Lydia). De eerste ronde is wat moeilijker dan de tweede en op het einde winnen Paul & Linda; François en ik zijn tweede en Luc en zijn vrouw winnen brons. Daar François, naar eigen zeggen, geen wijn maar alleen of vooral bier drinkt, mag ik de fles rode Bordeaux nemen en kiest hij voor een flinke doos pralines. Een zakje paaseitjes krijgt elke deelnemer.

  Zondag, 23 april: Voorgronden en Gadra-bos (Renesse)

  Via Voorgronden, een waterplas, en net voorbij Biesterveld bereiken we het Gadra-bos en de rand van Nieuw-Haamstede. Van daar hebben we zicht op de vuurtoren. Via het Verklikkerpad bereiken we het strand en even verder doen we een terrasje want we willen ook iets eten. We stappen nog een flink eind over het strand tot ongeveer ter hoogte van de zandbank die bij vloed onder water staat. En zo bereiken we opnieuw het hotel, mooi op tijd voor enkele aperitieven op het hotelterras en het avondmaal. Nadien betalen we onze drank.

  Maandag, 24 april: Terugkeer via Neeltje Jans en Veere

  Het uitchecken verloopt zo vlot dat we vóór 10 uur al vertrekken naar Neeltje Jans voor enkele foto's van de Deltawerken. Van daar rijden we naar Veere, op het schiereiland Walcheren. Op de kaart te zien is het Veerse Meer geen meer maar een natuurlijke watergrens met Noord Beveland. In Veere betalen we ook om de auto achter te laten en wandelen dan in en rond het stadje. Bij de langere wandeling (enkelen blijven in het centrum) steken we twee keer een sloot over met een vlot, door de mannen (Luc, Paul, ...) voortgetrokken. Weiden zijn er afgesloten en de poortjes vermelden geschiedkundige details over de passage van Napoleon. We bereiken opnieuw het centrum en de meesten blijven er eerst wat eten, ik doe dat samen met Paul & Linda, Piet en Eliane, wat later komen nog vier Pajotten binnen. We nemen dan afscheid van elkaar en van Zeeland.

  Het is een leuk weekend geweest met mooie wandelingen, relaxmomenten en vooral het leuke gezelschap. Het weer viel ook mee, op zaterdag heeft het even geregend, maar voor het overige heeft de zon wel geschenen, vooral op zondag; de temperatuur mocht wel wat hoger. Mijn foto's staan bij Google.

  26-04-2017 om 21:23 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Reisduif
  23-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, KFC Izegem - E. Aalst

  23.04.2017: KFC Izegem - E. Aalst: 2-1

  Na negen minuten reeds kon Vandoorne met een lange bal Opbrouck bereiken in de zestien, die ontdeed zich van Verstraeten en werkte beheerst af. Van Tricht probeerde meteen terug te slaan vanuit de tweede lijn maar zijn schot ging naast. Toen Nyoni zich verkeek op een lange bal van Verstraeten kon Mitu oprukken. Op zijn voorzet volgde een kopbal van De Rock die op de deklat uiteenspatte. Behalve enkele schuchtere afstandspogingen van Pyck viel de wedstrijd helemaal stil tot de rust en noteerden we geen kansen meer op het hobbelige veld.

  De Ajuinen kwamen scherper uit de kleedkamer voor de tweede helft. Eerst Mitu en vervolgens De Man konden vanop de linkerflank De Rock in stelling brengen maar doelman Depaepe stond telkens pal. Mitu maakte het de thuisploeg vervolgens lastig vanop de rechterflank. Op weg gezet door Van Tricht kon hij na knap dribbelwerk net geen ploegmaat bereiken aan de achterlijn. Op een lange bal van Verstraeten kreeg Mitu zelf een doelrijpe kans maar zijn schot miste de juiste richting. Het doelpunt dat in de lucht hing kwam er ook. Op een ingooi van Falko Geenens legde Mitu mooi terug op De Rock die onhoudbaar binnen knalde. Izegem kwam er niet meer uit in die tweede helft en Eendracht ging verder op zoek naar een voorsprong. Er kwamen nog doelkansen voor Mitu, Van Hoevelen en Yala Lusala maar zonder succes. In de laatste minuut stak de thuisploeg nog eens de neus aan het venster. Een deviatie van Opbrouck werd eerst nog afgeweerd. De volgende kans was wel raak. Een afvallende bal kwam in de voeten van Vermeulen die niet aarzelde en Izegem de zege schonk. Aan de overzijde ging een laatste kopbal van De Rock nog over doel.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (71' Baras), De Rock, Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

  14.04.2017: Lars Godart (18) speelt de komende twee seizoenen voor Eendracht Aalst. De aanvaller (1,88m) komt over van Sporting Lokeren waar hij bij de U19 dit seizoen al zeventienmaal raak trof en steevast in de beloftenselectie zit. De jeugdopleiding van de Hernenaar passeerde verder nog langs Pepingen en Tubeke. Snelheid en een goede afwerking worden beschouwd als de voornaamste kwaliteiten van Lars, wiens zus Lauren trouwens voor onze Divas Eendracht Aalst speelt. Mattis Adem (22) tekende ook een contract, voor volgend seizoen. Hij is een linksvoetige middenvelder die zowel op de flank als centraal kan uitkomen. Na de eerste voetbalstapjes bij Herdersem genoot de Aalstenaar zijn jeugdopleiding bij Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem. Vorig seizoen debuteerde Mattis in derde klasse voor Racing Mechelen maar bij Olsa Brakel geraakte hij dit jaar op een zijspoor. Adem traint al sinds nieuwjaar met onze A-kern en speelde ook al enkele oefenwedstrijden mee. De sportieve staf geeft hem nu de kans om zich verder te bewijzen.

  Eendracht Aalst klopt straks via de eindronde opnieuw aan de poort van de Eerste Amateurliga. Die nacompetitie is na de hervorming iets gecompliceerder dan voorheen. Het webteam verschaft een woordje uitleg.

  De 6 Vlaamse ploegen uit de A- en B-reeks komen op dinsdag 2 mei samen in de trommel voor de eerste twee rondes, die gespeeld worden met rechtstreekse uitschakeling. Dat zijn Eendracht Aalst, Winkel Sport, Olsa Brakel, RC Gent-Zeehaven, Thes Sport (of alsnog Berchem Sport) en Rupel Boom. Door het mindere aantal deelnemers worden twee clubs in principe vrijgesteld de eerste ronde. Of dat de best geklasseerde teams zijn (Eendracht Aalst en Thes Sport/Berchem Sport) of bepaald wordt door loting is nog niet bekend. Aan de andere kant van de taalgrens maken Club Luik, Olympic Charleroi en La Louvière onder mekaar uit wie door mag.

  In de derde ronde, oftewel de halve finale, komt er een loting met de 2 Vlaamse winnaars, de Waalse winnaar én een ploeg uit de Eerste Amateurliga. Vanaf hier worden er heen- en terugwedstrijden gespeeld.

  Dit zijn de vermoedelijke speeldata:

  Zondag 7 mei 2017: Eerste ronde (bevestigd)

  Donderdag 11 of zondag 14 mei 2017: Tweede ronde

  Donderdag 18 mei 2017: Halve finale (heen)

  Zondag 21 mei 2017: Halve finale (terug)

  Donderdag 25 mei 2017: Finale (heenà

  Zondag 28 mei 2017: Finale (terug)

  En goed nieuws voor wie niet als een bange haas voetbalt: gele kaarten uit de reguliere competitie vervallen bij de start van de eindronde.

  12.04.2017: SC Eendracht Aalst verkreeg  deze middag haar licentie voor de Eerste Amateurliga 2017-2018! Nu nog de eindronde winnen.

  09.04.2017: Eendracht heeft een voorakkoord met de 19-jarige aanvaller Lars Godart van de beloften van Sporting Lokeren. Volgende week wordt de overgang geconcretiseerd.

  Voorzitter Le Juste wil zo snel als mogelijk promoveren. “De Tweede Amateurliga is inderdaad niet de beste reeks voor Eendracht Aalst, zeker niet met het soort voetbal dat wij brengen. Uiteraard moeten we hier zo snel mogelijk uit weg geraken maar we mogen niet vergeten waar we nauwelijks één jaar geleden stonden, evenals de inspanningen die werden gedaan op andere vlakken. Over het algemeen ben ik tevreden over het sportieve omdat we niet alleen het vorige seizoen in moeilijke omstandigheden geëindigd zijn maar ook het nieuwe seizoen al even moeilijk begonnen is. We spelen met een volledig vernieuwde ploeg met heel wat jonge spelers waarbij we toch mooi tweede staan in het klassement en zelfs nog een kans hebben om te promoveren via de eindronde." De bedoeling is nu om alle aandelen te centraliseren bij de voorzitter gedurende de eerste periode. In het langetermijnplan is voorzien om vanaf 12 à 18 maanden het kapitaal van de CVBA Eendracht Aalst open te stellen voor andere investeerders met een specifieke meerwaarde voor de club. De reden hiervoor is dat ze onmogelijk met een VZW, laat staan met een balans in dusdanige staat (schuld van bijna 2,5 miljoen euro), ook maar één investeerder konden vinden. De voorzitter heeft de intentie om de VZW om te vormen naar een vennootschapsvorm. "We moeten verder met een CVBA omdat in het moderne voetbal - en zeker voor een ploeg met ambitie - een VZW een zeer ongelukkig instrument is, waarbij het vinden van investeerders quasi onmogelijk is. Dit was ook zo voorzien in het initiële plan dat door de VZW in de Algemene Vergadering van januari 2016 unaniem werd goedgekeurd. De toekomst van de VZW zal bepaald worden door zijn leden.” Ook zeer belangrijk: het stadiondossier. De noodtribune is al enkele jaren een bron van ergernis voor vele supporters. Le Juste begrijpt de frustratie. De gesprekken rond de overname van de vorige staantribune van Zulte Waregem zijn nog lopende met de verschillende partijen. De beslissing tot aankoop moet met verschillende personen en organen worden genomen maar ook de goedkeuring dragen van het stadsbestuur, die eigenaar is van het Pierre Cornelisstadion. Het is ook een 'bedrijfsbeslissing' en er is momenteel nog onzekerheid rond bepaalde betalingen en mogelijke claims van Frank De Roose. De opfrisbeurt van de Europatribune is gekoppeld aan het dossier van de supporterstribune: ofwel beide, ofwel geen. Deze beslissing blijft gehandhaafd. Ons veld is ook in slechte staat. Nochtans werd in het tussenseizoen een nieuwe grasmat aangelegd waardoor Eendracht alle oefenwedstrijden buitenshuis moest afhaspelen. De grasmat werd niet op een correcte manier behandeld in het tussenseizoen en hier dragen ze nu de gevolgen van. De aannemer werd in gebreke gesteld en in de komende weken verwacht Le Juste een uitspraak van de bevoegde rechtbank. Hij hoopt dat ze zo snel mogelijk een veld hebben dat nationaal voetbal waardig is.

  23-04-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  22-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - SV Darmstadt 98

  22.04.2017: HSV - SV Darmstadt 98: 1-2

  Thuis verliezen van de laatste in de rangschikking, je moet het maar doen... Tot de rust bleef het 0-0 maar de tweede helft was slechts 6 minuten bezig toen Vrancic een hoekschop nam die direct voor de voeten van Sulu landde, deze kon de bal van op drie meter binnenschuiven. Nog eens 2 minuten later speelde Mavraj voor het eigen doel een pas in de rug van Sakai, waardoor Platte alleen voor Mathenia stond. In de 93ste minuut verlengde Gregoritsch een lange pas van Mavraj naar Holtby, van wie Holland de bal wou wegsnoepen - en daarbij zijn eigen keeper fopte. Het is nogal tekenend dat een own goal voor het eerreddend doelpunt zorgde.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia (die een knieblessure opliep, ik verwacht hem niet voor de wedstrijd tegen Augsburg) - Diekmeier (57' Jatta), Papadopoulos, Mavraj, Santos - Sakai, Jung - Hunt, Holtby, Kostic (70' Gregoritsch) - Wood.

  Tijdens de wedstrijd vonden enkele supporters (?) in vakken 24-26A het nodig rooksignalen te maken zodat de wedstrijd zelfs even stil gelegd moest worden. Op de website van HSV wordt stevig stelling genomen tegen die aktie, die supporters in andere tribunes in gevaar voor de gezondheid bracht (niet spelers dus? OK, dat is dan toch tenminste al wat), en HSV dreigt met sancties, o.a. financiële (tenslotte zal HSV ook wel een boete krijgen van de DFB), maar ook verbod op banners, en zelfs stadionverbod. Nog volgens de website zouden andere thuissupporters hun ongenoegen kenbaar gemaakt hebben middels een duidelijk hoorbaar fluitconcert.

  20.04.2017: HSV is 't beu dat met plastieken bekertjes geworpen wordt, vooral als iemand erdoor geraakt wordt. Ze hebben in 't verleden allerhande teksten gepubliceerd, een verbod tot meenemen van dranken ingesteld en geprobeerd met argumenten het gedoe met bekerwerpen te verhinderen. Allemaal moeite om niets. Dus zag HSV zich gedwongen bekerwerpers met een stadionverbod te bestraffen. Betrapte bekerwerpers worden sinds het begin van het seizoen door HSV met een stadionverbod van 6 maanden bestraft. Alles bij elkaar hebben ze zo 45 huisverboden wegens bekerwerpen uitgeschreven. Dat probleem met bekerworpen is niet beperkt tot de noordtribune, maar heerst in het hele stadion. In de vakken in 22C (staanplaatsen) ziet HSV zich voor de rest van het lopende seizoen gedwongen een verbod op het meebrengen van dranken in te stellen. Deze onplezierige aanleiding benut HSV om alle supporters wat meer begrip te ontlokken en dat gedoe met geworpen bekers ten einde te stellen. Zou dat verbod ook gelden voor bezoekers in hun hoekje tussen west- en zuidtribune? Op mij kan HSV alleszins rekenen: ik drink toch al niet in de tribune  (zelfs geen frisdrank en cola plakt ook) en ik kan zo ver niet werpen (van vak 2A in de oosttribune) om een tegenspeler of arbiter te raken, ik zou alleen maar een andere HSV-supporter met een kwak drank dopen.

  19.04.2017: HSV heeft de licentie bekomen voor volgend seizoen, weliswaar met voorwaarden, wat die voorwaarden zijn, staat niet op de clubwebsite, alleen dat het bestuur van plan is om aan de voorwaarden te voldoen.

  22-04-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manke Fieltochten, georganiseerd door Wrc Manke Fiel vzw

  16.04.2017: Ik schreef me (gratis, want WSV De Pajotten trakteerde, ook op 1 drank ) in voor 14 km, die me via bovenal onverharde wegen leidde langs Waarbeke en Krokegem waar ik van die gratis frisdrank genoot. Ik ging dan verder naar Asbeek voor de tweede rustpost (met zelf betaalde frisdrank ) en dan terug langs Hof te Montenaken, Koudertaveerne en Terlinden. Voor die bescheiden afstand moest ik maar weinig verharde wegen bewandelen: in de buurt van de startplaats en de rustposten en al eens om een straat over te steken naar een andere veldweg. Alleen in een villatuin, op het einde van de wandeling, was het pad verhard. Bij de afstempeling heb ik de omloopcommissaris dus bestoeft, hopelijk geeft de medewerkster de boodschap door.

  Het weer viel best mee, wat bewolkt, soms een beetje zon en tot 11°C. Mijn foto's staan bij Google.

  17-04-2017 om 20:31 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, W. Bremen - HSV

  16.04.2017: W. Bremen - HSV: 2-1

  Jammer dat we net nu, naast Adler, ook Papadopoulos (5de gele kaart) en Wood (lichte knieblessure) moesten missen. De wedstrijd begon nochtans goed, na 6 minuten kopte Gregoritsch al de openingstreffer in doel. Kostic miste in de 18 de minuut het tweede doelpunt, en stilaan begonnen de gastheren de wedstrijd in handen te nemen. Dat resulteerde in de ste minuut in de gelijkmaker door Kruse na dom balverlies.

  Ook in de tweede helft moest HSV vooral verdedigen, en Mathenia moest zich toch gewonnen geven in de 75ste minuut toen Kainz in een scherpe hoek scoorde. In de laatste minuut scoorde de ingevallen Lasogga maar de scheidsrechter had hem in buitenspel gezien.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Mavraj, Jung, Ostrzolek - Walace, Sakai - Hunt, Holtby (83' Waldschmidt), Kostic (83' Jatta vierde zijn Bundesligadebuut) - Gregoritsch (63' Lasogga).

  16-04-2017 om 20:21 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  09-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4e Balade entre Soignes et Senne, georganiseerd door Poluc Marching Team

  09.04.2017: In de zaal Gildenhuis schreef ik me in voor 14 km en vertrok richting Beersel, een stuk van zowat 4 km wat vooral verhard was. De controle was in de bierkelders waar Oud Beersel geuze en kriek opgeslagen staan en ze kunnen er ook genuttigd worden (maar ik hield het bij mijn gebruikelijke frisdrank dat aan 1.20 EUR in een groot bierglas geschonken werd). Vandaar vertrok ik voor een lus naar Buizingen maar onderweg bleek al dat wandelwegwijzers verdwenen waren. Aan het station van Buizingen waren er op het eerste zicht zelfs geen meer tot een andere wandelaarster enkele honderden meters een bospad volgde en dan een stukje van een wandelwegwijzer vond. Zo sukkelden ik (die dus stoemelings op de omloop van 22 km beland was) en andere wandelaars van de ene zoektocht in de andere. In de controlepost van Buizingen trof ik medewerker Antoine (die ik in de startplaats al zag, hij is nochtans lid van een andere club  en voorzitter van nog een andere club) en in die andere brouwerij zag ik dus bevestigd dat ik de omloop van 22 km volgde. Ondanks het gesukkel met zoeken naar wandelwegwijzers genoot ik ten volle van de wandeling rond de vallei van de Kesterbeek (en dus niet Zinnik noch Zenne ) met de Japanse kerselaars en diverse fruitbomen in bloesem, van veelal onverharde wegen. Ook eens ik opnieuw in de eerste controlepost kwam (dat zou ik ook geweest zijn had ik op de omloop van 14 km kunnen blijven) bewandelde ik vooral onverharde wegen, terug naar Linkebeek.

  Afgezien van de natuur waarvan ik mocht genieten, deed ik dat ook van het zonnige, en warmer wordende weer. Mijn foto's staan bij Google.

  09-04-2017 om 20:52 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  08-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - KSV Temse

  08.04.2017: E. Aalst - KSV Temse: 2-1

  In de 13de minuut kreeg Eendracht een strafschop en De Rock trapte hem feilloos binnen. De Rock kopte in de 36ste minuut een vrije trap van Van Tricht overhoeks binnen. Maar 4' later kreeg Temse een penalty terwijl De Rock de bal duidelijk met de borst controleerde. Ouwe bekende Glouftis zette hem om. Beide ploegen bleven proberen de score hoger te brengen, maar dat lukte niet meer, aan de ene kant dankzij Van Den Noortgaete. Die moest laat in de wedstijd verzorgd worden maar speelde de match uit.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Hoevelen, Marmitte (75' De Koker), Yala Lusala, Mitu (91' Baras), Van Tricht (93' Claeys), De Rock, Verstraeten, De Man, Geenens F. en Diarra.

  03.04.2017: Sportief verantwoordelijke Patrick Vanderpoorten heeft een akkoord bereikt met Jilke De Coninck om het contract van de middenvelder met 2 seizoenen te verlengen tot 2019. De sierlijke linkspoot moest zich in het seizoensbegin verzoenen met een invallersrol maar heeft zich intussen ontpopt tot een revelatie. Jilke werd al uitgespeeld op de positie 10, maar is nu al een poos een rijtje lager aan de slag. Ook van daaruit zorgt hij voor de nodige aanvallende impulsen. De contractverlenging wordt eerstdaags geofficialiseerd. En vrijdagavond heeft Preben De Man zijn handtekening gezet onder een contract dat hem een extra seizoen aan Eendracht Aalst verbindt. In zijn debuutjaar was Preben een vaste waarde, dit seizoen moest hij lang geduld uitoefenen. Sinds de blessuregolf op de linksachter trekt hij in die positie opnieuw goed zijn streng als depanneur. De sportieve staf wil het bijtertje, die een goede versnelling en actie in de voeten heeft, kansen geven in een meer aanvallendere rol.

  08-04-2017 om 22:08 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - TSG 1899 Hoffenheim

  08.04.2017: HSV - TSG 1899 Hoffenheim: 2-1

  En dat zonder nog enkele gekwetsten meer dan dinsdag! Tegen de ploeg die dezelfde dinsdag met 1-0 won van B. München! Voor de match had Gisdol nog een leuk gesprek met de trainer van de bezoekers omdat die Nagelsmann de assistent van Gisdol was toen die daar nog trainer was (en Hoffenheim van degradatie behoedde).

  Een vrije trap leidde de voorsprong in, Hunt werd kort voor de 16 foutief gestopt en mocht zelf die vrije trap nemen, de bal ging nipt aan de muur voorbij en over het ingetrokken hoofd van Papadopoulos in de hoek van het doel binnen (25'). Ostrzolek ging in de 16 een beetje te onbesuisd in het duel met Bicakcic en dat werd bestraft met een penantly. Kramaric schoot de bal in de rechterhoek en Mathenia kon er nét niet bij (35'). Met die tussenstand gingen de ploegen zo'n 10' later terug naar de kleedkamers. De tweede helft was nogal turbulent, ook te danken aan de arbiter. Holtby stuurde de bal naar Wood, die, zeker geen egoïst en alleen voor de bezoekende keeper, diagonaal naar Hunt paste, deze scoorde in het lege doel (75'). Een doelpunt minder dan een hattrick heet in 't Duits "Doppelpack".

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Mavraj, Papadopoulos, Ostrzolek - Walace, Sakai - Hunt (90'+1 Janjicic), Holtby, Kostic (81' Gregoritsch) - Wood (86' Lasogga).

  08-04-2017 om 21:10 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  04-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, BVB Dortmund - HSV

  04.04.2017: BVB Dortmund - HSV: 3-0

  Tja, als je moet aantreden zonder Müller, Papadopoulos en Djourou (om er maar 3 te noemen), dan moet je geen mirakels verwachten. BVB begon beter aan de match en scoorde al vroeg via vrije trap van Castro (13'), maar de Hamburgers () lieten zich ook niet kennen en hadden enkele goede kansen (vooral via Wood). Ook na de pauze deden de mannen van trainer Gisdol hard hun best. Uiteindelijk, echter, bouwden de gastheren de voorsprong nog uit middels Kagawa (81') en Aubameyang (91'+2, nadat hij vijf keer Adler in de weg vond). Ik vermoed dus dat onze keeper tot Man van de Match zal uitgeroepen worden, want het was niet alleen de pogingen van Aubameyang die hij verijdelde. En tweede zal Wood zijn, die keer op keer de gelijkmaker trachtte te scoren (Holtby en Gregoritsch deden ook een poging). Naderhand bleken Ekdal en Adler een blessure opgelopen te hebben, de Zweed zal zo'n 4 tot 6 weken niet ter beschikking kunnen staan (tegen dan is 't seizoen bijna om), van de keeper is nog niet bekend hoelang hij gemist moet worden, misschien niet (de knie van Aubameyang kneusde zijn borstkas).

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Mavraj, Ekdal (83' Janjicic), Ostrzolek - Sakai, Walace, Gregoritsch (60' Hunt), Holtby, Kostic - Wood (84' Lasogga).

  04-04-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  02-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.34e Crackstochten, georganiseerd door Wandelclub Cracks Wolvertem

  02.04.2017: Ik schreef me daar in voor 17 km nadat ik afscheid nam van Mieke & Mark, die de langste afstand zouden bewandelen. Mijn tocht ging over verharde en gelukkig ook onverharde wegen (dit vooral op de "Beigemse lus") langs de Grimbergse kouter, de 17e-eeuwse Liermolen, de Tommenmolen, de Basiliek van Grimbergen en de historische gerestaureerde Charleroihoeve en dat was de derde rustpost (allez, tweede verschillende). 

  Het weer was aangenaam, licht bewolkt, soms zon bij zo'n 18°C. Mijn foto's staan bij Google.

  02-04-2017 om 20:22 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  01-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, KRC Harelbeke - E. Aalst

  01.04.2017: KRC Harelbeke - E. Aalst: 1-0

  Het is helaas geen aprilvis, Eendracht had een zware klus aan de thuisploeg en voor deze scoorde Vlieghe in de 72ste minuut. Niet dat de bezoekers het niet probeerden, integendeel, maar de bal mocht of kon er niet in voor Eendracht.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Hoevelen, Yala Lusala, Mitu, Van Tricht (85' Claeys), De Rock, Verstraeten, De Man, Geenens F., De Koker (74' Baras) en Diarra.

  28.03.2017: Gisteravond ondertekende Jordy Verstraeten echt officieel zijn contractverlenging die hem tot 2019 aan Eendracht Aalst bindt.

  27.03.2017: Er is een akkoord met Tom De Cock om de samenwerking met twee seizoenen te verlengen. De 43-jarige trainer nam eind oktober het roer over van Dirk Geeraerd en kan met 40 op 54 knappe cijfers voorleggen. De Cock voelt zich goed in de jonge, talentvolle spelersgroep (ik veronderstel dat het in de andere richting ook zo is) en benadrukt ook de aangename samenwerking met de directie. Hij is blij om verder deel te kunnen uitmaken van het project dat Eendracht Aalst terug hogerop moet brengen. Wij zijn ook blij, en zouden nog blijer zijn met een stadion dat 1B ("tweede klasse") waardig is (maar daar kan de trainer niets aan doen).

  01-04-2017 om 22:01 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - 1. FC Köln

  01.04.2017: HSV - 1. FC Köln: 2-1

  Nee, 't is geen aprilgrap, HSV heeft nog eens gewonnen (met de nadruk op "nog"), al had het een taaie brok aan de bezoekers. Toch opende Müller de score (13'). Holtby legde de bal op links in de loop van Wood, die tegen Maroh in de 16 binnen drong en de bal op 5 meter bij Müller bracht - die tunnelde de Keulse keeper en draaide als een propeller binnen. Köln schloeg gauw terug, Clemens kreeg de bal van Zoller van de rechter buitenbaan in het midden - Modeste miste op 11 m maar Jojic lag op de loer en kopte binnen (25'). Met die 1-1-tussenstand gingen de spelers en staff in de coulissen. De tweede helft was bijna voorbij toen jubilaris (500ste bundesligawedstrijd) Holtby voor de nodige en nuttige 3 punten zorgde. Hijzelf stuurde Diekmeier, die kon flanken, Horn redde nog wel sensationeel tegen Kostic en Gregoritsch, maar toen kwam Holtby nogmaals van achteraan aangestormd en trapte de bal van op 10 m binnen.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Mavraj, Papadopoulos, Douglas - Walace (69' Sakai), Jung (46' Ekdal) - Müller (53' Gregoritsch), Holtby, Kostic - Wood.

  28.03.2017: Sakai heeft in de WK-kwalifikatiiewedstrijd met Japan een 4:0-zege tegen Thailand behaald. De 26-jarige verdediger speelde de hele match mee. De doelpunten waren van Kagawa, Okazaki, Kubo (KAA Gent) en Yoshida. Door deze zege staat Japan in zijn groep op kop met 16 punten, gevolgd door Saudi-Arabië en Australië, beide met 13 punten maar de Saudis hebben nog een wedstrijd te goed. Ekdal, Gregoritsch en Jung spelen (of speelde, voor de jongere) deze avond enkele oefenwedstrijden, Zweden tegen Portugal, Oostenrijk tegen Finland en U21 Duitsland tegen U21 Portugal. En België gaf in Rusland (Sochi) een 1-3 voorsprong weg, mag blij zijn met 1 punt (doch dit was ook een oefenpot), 3-3 was de eindstand.

  26.03.2017: Benevens Zweden won ook Zwitserland, met 1-0, van Letland en Djourou speelde de hele wedstrijd. Daar scoorde ook een ex-HSV-er, Drmic. Na de interland van de U21-ploeg werd Jung tot man van de wedstijd verkozen door de fans van die nationale ploeg, hij had wel meer dan 75% van de stemmen gehaald!

  25.03.2017: Kostic en Gregoritsch hebben gisteren met hun nationale ploeg al gewonnen, de Serviër met 1-3 van en in Georgië (en van de Servische doelpunten was een penalty na een fout op Kostic) en de Oostenrijkers (onze HSV-er bleef op de bank) met 2-0 van Moldavië. Straks trekken de Grieken zonder Papadopoulos hun plan tegen de Belgen (die zonder Hazard, De Bruyne, Meunier en zoals gewoonlijk Kompany). Wat op de website van HSV nog niet staat, is dat Zweden met 4-0 won van Wit-Rusland, Ekdal deed wel mee maar scoorde niet (dat deed ex-HSV-er Berg wel).

  24.03.2017: HSV is in rouw. Op 7 januari jl. verdween de chef Merchandising aan de Landungsbrücke (als ik me niet vergis ligt dat in het stadsdeel Sankt-Pauli, de tunnel die ook door voetgangers en fietsers gebruikt wordt, is daar niet ver vandaan) na een gezellige avond met collega's. Ruim twee maanden later is zijn lichaam gevonden in de haven, met zijn identiteitspapieren. Vandaag is door de gerechtsarts officieel bevestigd dat het wel degelijk om Timo Kraus gaat, slechts 44 jaar jong. Of de politie de omstandigheden nog verder onderzoekt, weet ik niet, misschien gaat het gewoon om een jammerlijk ongeluk.

  22.03.2017: HSV heeft het contract met Gisdol verlengd tot 30.06.2019, en dat geldt tegelijkertijd ook voor co-trainers Fröhling en Kaspari, keeperstrainer Wächter en athletiektrainer Müssig. Die verlenging blijft geldig in geval van een onwaarschijnlijk geachte degradatie naar tweede klasse (mathematisch is dat evenwel nog mogelijk).

  Intussen hebben alle internationals een uitnodiging gekregen van hun nationle ploeg: Sakai (Japan), Ekdal (Zweden), Kostic (Servië), Gregoritsch (Oostenrijk), Djourou (Zwitserland), Jung (U21 Duitsland), Janjicic (U19 Zwitserland), Porath (U20 Duitsland). Wood (USA) en Mavraj (Albanië) moesten afzeggen wegens blessure. Lukaku zal zich dus niet moeten schrap zetten tegen Papadopoulos, want die is geschorst.

  01-04-2017 om 20:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!