NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  29-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - Karlsruher SC (heenwedstrijd barrage)

  28.05.2015: HSV - Karlsruher SC: 1-1

  Ze moeten toch een beetje opletten dat er geen HSV-fans met pacemakers last krijgen van het hart... Al in de vierde minuut belandde de bal van op de linkervoet van Hennings langs de paal in doel. Met zo'n droomstart speelden de bezoekers als een eersteklasser en deed de gastheren de duvel aan. Met een 0-1 achterstand gingen de spelers naar de kleedkamers. De tweede helft was pas 7 minuten bezig toen Adler twee keer veel geluk had met de preciese omvang van zijn doel: eerst nagelde Torres (niet de Fernando van Chelsea ) de bal van op 11 m aan de dwarslat, de tweede poging van twee keer zo ver door Nazarov knalde eveneens tegen de dwarslat, en zo buiten. De Hamburgers vonden lange tijd geen gat in de verdediging van Karlsruhe, maar eindelijk: Ilicevic zorgde in de 73ste minuut met zijn gelijkmaker voor hoop op de terugwedstrijd, komende maandag reeds om 19 uur (ik hoop dat de NMBS zich gedraagt). Wat ook mij opviel: toen Olic vervangen werd, door Beister, spurtte hij haast het veld af, terwijl de meesten toch eerder sloffen, dik tegen hun zin dat ze vervangen werden. Het stadion was overigens bijna uitverkocht: 56.615 toeschouwers.

  Labbadia stelde de volgende spelers op (sommigen voor de laatste keer dit verlengd seizoen): Adler - Westermann (56' Diekmeier), Djourou, Rajkovic, Ostrzolek - Kacar, Diaz - Olic (89' Beister), Holtby (69' Stieber), Ilicevic - Lasogga.

  29-05-2015 om 20:29 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  25-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5e Gaverswandeling - Priortrofee, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

  25.05.2015: Schendelbeke is een niet zo grote gemeente met weinig parkeerplaats dus schonk ik de NMBS 440 EUR voor een weekendbiljet en schreef me in voor de 16 km (die er ietsjes minder was). Deze leidde mij over vooral natuurlijke paden door het Moenebroek en langs het station naar de rustpost in Idegem. Daar dronk ik een ice tea want het was leuk en dorstig wandelweer. Ik maakte dan een lus van zo'n 5 km zonder visuele opvallers maar over een plankenpad van ongeveer 1 km. Terug in Idegem praatte ik met enkele bekenden maar dronk er niet want de Mystic kriekbier wachtte op mij nabij de Gavers. Dat natuurrijk recreatiedomein bereikte ik met een handbediende overzet, en wandelde er een uurtje later weer uit om die kriek te proeven, en intussen met twee Sportvrienden kletsend. Een krappe kilometer verder was de startplaats. Ik verorberde daar een flinke portie frietjes met twee curryworsten en spoelde dat door een fris wit wijntje.

  Daar mijn fototoestel in Hamburg de geest gaf (de lens wil er niet meer uit) heb ik geen foto's kunnen nemen, maar ik vermoed dat Egmonter Etienne wel links naar zijn, Nelly's of andermans fotoalbums zal leggen op hun website. Het weer was dus leuk met hoogstens lichte bewolking, zonnig en geschikt om in T-shirt te wandelen.

  25-05-2015 om 20:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  24-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - Schalke 04

  23.05.2015: HSV - Schalke 04: 2-0

  Vooraf verteld: het boeken van een hotelkamer ging deze keer niet van een leien dakje. De kamers aan Booking.com ter beschikking gesteld, waren allemaal volzet, dus boekte ik via de toeristische dienst van Hamburg, wat betekende dat ik een voorschot moest betalen, en nadien ook het restbedrag, terwijl je bij boeking met Booking.com in het hotel zelf betaalt. Dit hotel, Mercure am Volkspark****, ligt wel binnen wandelafstand van ongeveer een half uurtje van het stadion. Hier logeerden ook veel Schalke-fans, hoewel het voor hen toch ongeveer maar half zo ver was als voor mij.

  Dat stadion was uitverkocht (hoewel hier en daar een zitje vrij was) en de file bij de stewards (toen hoorde ik Engels spreken, Celtic-supporters die HSV kwamen aanmoedigen?) en voor het laten scannen van de kaart was lang, ik zat wel mooi op tijd neer want de spelers hadden zich net opgewarmd en Lotto King Karl ging de supporters in de noordtribune opwarmen (voor zover dat nodig was, natuurlijk ). En dan was het eindelijk zover, de match van de waarheid was begonnen. Er waren kansen langs beide zijden, zoals voor Rudnevs enerzijds (die al in de 27ste minuut Lasogga kwam vervangen, deze had zijn schouder bezeerd), en Huntelaar anderzijds. Maar de eerste helft eindigde zonder doelpunten, er werden geen extra minuten gepresteerd. Tijdens de pauze werden supporters in beeld gebracht, vooral in de noordtribune, maar ineens herkende ik mijn eigen hoofd.  Ik wuifde eens, en vormde dan een ruit met mijn wijsvingers en duimen (toppen van wijsvingers tegen elkaar en 't zelfde met de duimen).

  In de tweede helft trok Schalke meteen in de aanval, maar Adler behoedde zijn ploeg voor een achterstand. In de 49ste minuut ging vooral de noordtribune uit het dak: een hoekschop van Ilicevic belandde bij Djourou en deze gaf de bal (met zijn hiel) door aan Olic, die niet twijfelde en meteen de bal in doel joeg.  Negen minuten later was 't weer prijs: Holtby versierde een vrije trap, die hij zelf tot voor het doel bracht, waar Rajkovic een gat in de lucht sprong en de bal binnen kopte.  Nog een half uurtje stand houden!!! In de 83ste minuut kroonde Adler zich ook tot held van de dag, na een blackout van Rajkovic (), wiens terugspeelbal precies in de voeten van (ex-HSV-speler) Choupo-Moting belandde, was Adler al in de wind gezet, maar hij keerde zich rap om en kreeg nog net zijn lange vingers (letterlijk, hé ) tegen de bal die hij uit zijn doel hield. Hij oogste daarmee bij de fans evenveel gejuich als Olic en ... Rajkovic bij hun doelpunten.  Ook nu werden geen extra minuten meer gespeeld dus floot ref Welz op tijd af en steeg opnieuw een luid gejuich op. De spelers gingen de fans groeten, allez, die in de west- en (natuurlijk) de noordtribune, maar de oosttribune (waar ik zat) werd weer eens genegeerd, behalve door Djourou die ons enkele minuten lang bedankte voor onze steun. Top, Johan! De Schalke-spelers daarentegen werden weer uitgejouwd door hun fans in 't hoekje tussen de west- en de zuidtribune, al weet ik niet waarom want hun team speelt volgend seizoen Europees (al moet het wel eerst naar de voorronde). Dit was nu wel de laatste keer dat ik naar de Imtech Arena ga. Ha ja, volgend seizoen heet het weer Volksparkstadion.  Nog tijdens mijn heenreis hoorde ik op de radio (NDR) dat er veel politie zou aanwezig zijn. Daarover was ik verbaasd, want ik wist niet dat het een risicomatch was. Verwachtte men problemen voor het bestuur mocht HSV niet gewonnen hebben? Of verwachtten ze problemen met Schalke-fans (die na de wedstrijd hun spelers uitjouwden)? Traditioneel hebben, voor zover ik weet, HSV-fans geen ruzie met Schalke-fans (wel met Bremen, en die van Schalke met BVB Dortmund). Ik denk niet dat de politie veel werk had want HSV won en Schalke speelt de Europa League, of toch zeker de voorronde.

  We degraderen dus niet rechtstreeks (dat doen SC Freiburg in 't Zwarte Woud en SC Paderborn, voor deze geldt dus "Kerekewere") maar moeten toch twee barragewedstrijden (in 't Duits: Relegationsspiele) spelen, en wel eerst thuis, op donderdag 28 mei, tegen SC Karlsruhe, de terugwedstrijd is op maandag 1 juni, en dit omdat Stuttgart won; had Paderborn toch een gelijkspel gehaald, dan moest Stuttgart barragematchen spelen.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Westermann (82' Diekmeier), Djourou, Rajkovic, Ostrzolek - Kacar, Diaz - Holtby, Ilicevic, Olic (87' Jiracek) - Lasogga (27' Rudnevs).

  Mijn foto's staan hier, maar alleen die in 't stadion, want nadien wou de lens er niet meer uit komen, en die van de GSM krijg ik niet op de PC geladen (misschien later?): https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6152493444525828289?hl=nl

  24-05-2015 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28e Lentetocht, georganiseerd door Wsv Land van Rhode vzw

  17.05.2015: Ik parkeerde op het marktplein en schreef me in parochiecentrum Sint-Michaël in voor de omloop van 18 km, die er 19,7 waren en die me leidden langs vooral natuurlijke wegen naar Oombergen (waar ik afgelopen donderdag al eens was ). Daar wandelde ik een lus alvorens, na een tweede stempel, terug te keren. Het was een mooie, natuurrijke tocht, helaas wat verstoord door mountainbikers wier omloop hier en daar gelijk liepen en die dachten dat zij onvoorwaardelijke voorrang hebben. Er bleken 35 Sportvrienden een inschrijvingskaart gekocht te hebben.

  Het weer was leuk, lichtbewolkt, soms zonnig en met een aangename temperatuur. Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6149915885190989345

  17-05-2015 om 21:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, VfB Stuttgart - HSV

  16.05.2015: VfB Stuttgart - HSV: 2-1

  Nochtans was HSV goed begonnen want in de 12de minuut scoorde Kacar reeds.  Misschien scoorde hij te vroeg in de wedstrijd (de vorige matches scoorde hij in de laatste minuten) want Stuttgart schoot wakker, en bleef wakker. Met als resultaat twee doelpunten in acht minuten door Gentner en Harnik. Dat de score niet hoger uitviel, was te danken aan Adler, af en toe geholpen door een verdediger. Gezien beide ploegen tegen de degradatie streden, werd de atmosfeer binnen de lijnen steeds grimmiger, en dat resulteerde in enkele gele kaarten, zoals voor Van der Vaart, die volgende week tegen Schalke dus niet mag meedoen.

  Mathematisch is het nog altijd mogelijk dat HSV, zelfs zonder barragewedstrijden, in eerste blijft, op voorwaarde dat ze zelf wint en dat de concurrenten gelijk spelen, want dat zijn allemaal wedstrijden tegen degradatie...

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Westermann, Djourou (90' Holtby), Rajkovic, Ostrzolek - Van der Vaart, Kacar - Ilicevic, Olic, Jansen (64' Stieber) - Lasogga (58' Rudnevs).

  16-05-2015 om 20:03 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  14-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21e Egmonttocht - 19e Wisselbekertocht, georganiseerd door Wsv Egmont Zottegem vzw

  14.05.2015: 't Is Hemelvaart, dus Wsv Egmont Zottegem vzw organiseert zijn wisselbekertocht. Op de parking van Feestzaal Bevegemse Vijvers is nog plaats genoeg, en binnen ook. Ik schreef me in voor 18 km en die leidde mij net naast Breivelde naar Leeuwergem waar ik eerst mijn kaart laat afstempelen en kort nadien de zeer lange oprit naar het kasteel volg. Enfin, "oprit", die veldweg ging nog verder. En ik ook, naar Oombergen voor de tweede stempel. De terugweg naar Bevegem verliep op het einde door het domein Breivelde, met het restaurant en met ook enkele vijvers.

  Ik denk dat zowat heel Zottegem en omstreken gebetoneerd en geasfalteerd is, wellicht ten behoeve van de landbouwvoertuigen en de wielertoeristen (al heb ik niet veel van hen gezien). Het was dus een zeer propere, wegens geen modder, tocht. Het weer viel ook me, al was het minder warm dan vorige zondag. Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6148792282973181201?hl=nl

  14-05-2015 om 20:36 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  10-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruxelles en mai, georganiseerd door La Bruegelienne

  10.05.2015: Nadat ik mijn auto een paar straten verder geparkeerd had, schreef ik me in voor 16 km, en Carine, die ik op weg van auto naar feestzaal St.-Julien toevallig tegen kwam, voor 42 km. We vertrokken dan samen langs enkele straten (dat is onvermijdelijk als je van de bebouwde kom vertrekt), een fiets- en wandelpad en het metrostation Demey, naar Park Seny, waar zwanen, eenden en zelfs een reiger vertoefden. Van daar ging het vlot naar het Zoniënwoud waar we eerst nog ongeveer een uur wandelden alvorens de rustpost te bereiken. Deze was ingericht in een boschalet, en al van zekere afstand herkende ik Josef uit München, in gesprek met een mij totaal onbekende Duitser, waar was Doris? Carine trakteerde ons op een warme chocomelk (echte, niet met poeder gemaakt!), intussen begroette ik Micheline. Omdat het mooi weer was, gingen Carine en ik onze choco buiten opdrinken, intussen was Doris ook opgedoken, en ze vertelde van hun wandeplannen (o.a. Parijs-Tubize, binnen twee weken, hun vierde deelname), even later gingen zij verder op hun tocht van 42 km, Carine en ik gingen op een rustieke bank zitten. Na een sanitaire pause gingen wij elk ons weegs verder, want ik ging dus terug naar Oudergem. Dat was dan weer ongeveer een uur door het Zoniënwoud. Eens er terug uit, ging het langs de openbare weg naar de Waversesteenweg, die ik overstak om een wandel- en fietspad te volgen, zodat ik een stuk hetzelfde pad volgende die ik eerder met Carine bewandelde, maar dan natuurlijk in de tegenovergestelde richting. En zo kwam ik weer vlot in de feestzaal terecht waar ik mijn boekje liet afstempelen.

  Het was een mooie en propere (ook in het woud moest er niet per sé door de modder geploeterd worden) tocht, het weer was zonnig en helemaal niet koud. Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6147311268505749233/6147311270289191298

  10-05-2015 om 20:28 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  09-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - SC Freiburg

  08.05.2015: HSV - SC Freiburg: 1-1

  De direkte concurrent uit de Breisgau (en 't Zwarte Woud) maakte het HSV met een sterke pretstatie moeilijk om de gaten in de compacte verdediging te vinden (af en toe lukte het, maar niet helemaal). Van hun kant waren de gasten steeds gevaarlijk en dat resulteerde in het doelpunt van Mehmedi in de 25ste minuut (Djourou liet 'm lopen). Na de pauze deed de thuisploeg nog meer zijn best maar moest tot de laatste minuut (thuissupporters waren 't stadion al aan 't verlaten) wachten eer de held van vorige week, Kacar, de gelijkmaker scoorde (met het hoofd). Er was gemopper van gastspelers omdat Kacar met zijn arm een tegenspeler tegenhield, maar een terechte penalty na een fout op Ostrzolek werd ook niet gegeven. Het stadion was overigens uitverkocht, dus de supporters uit 't Zwarte Woud zullen een alternatief gevonden hebben (op een werkdag!!!) om ondanks de staking van de treinmachinisten, in Hamburg te geraken.

  Labadia stelde de volgende spelers op: AdlerWestermann, Djourou, Rajkovic, Ostrzolek (78' Rudnevs) - Van der Vaart, Kacar - Stieber (86' Beister), Holtby (57' Jansen), Olic - Lasogga.

  09-05-2015 om 20:31 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  03-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewe tocht, georganiseerd door Wandelclub St.Pieters-Leeuw vzw

  03.05.2015: Ik parkeerde mijn auto op een parking nabij het provinciaal domein van Huizingen, schreef me in voor 20 km (de kortste aangeboden afstand om het Hallerbos te bewandelen) en kreeg er, behalve wat papieren, een retroreflecterende rugzakhoes bij. Ik vertrok via een eindje in het provinciaal domein naar Dworp waar ik twee keer mijn controlekaart liet afstempelen. Vanuit Dworp vertrok de lus die het Hallerbos aandeed, in dat bos wandelde ik zowat een flink uur alvorens terug te keren naar Dworp en daar een frisdrank te nuttigen o de koer. Een krappe kilometer was de terugweg naar Huizingen, alweer door het provinciaal domein, maar ook nu met weinig bloemenpracht, behalve de boshyacinten en daslook.

  Het was een mooie tocht met veel onverharde wegen, ook in de aanloop naar en het tergkeren van het bos van Halle. Het weer viel beter mee dan voorspeld: wel bewolkt, maar droog (behalve wat gemiezer aan het eind) en zowat 15°C. Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6144715540198354849?hl=nl

  03-05-2015 om 21:16 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, 1. FSV Mainz 05 - HSV

  03.05.2015: 1. FSV Mainz 05 - HSV: 1-2

  De thuisploeg had misschien van heel ver zicht op Europees voetbal, was zeker niet in degradatiegevaar, dus hoopte ik op een uitzege van mijn ploeg. En dat is er ook van gekomen.  Door een owngoal van Baumgartlinger, die een pas van Westermann met het hoofd in eigen doel verlengde (37') ging HSV met een voorsprong de pause in. De ingewisselde Malli scoorde de gelijkmaker (76'). Maar Kacar trof raak in de 87ste minuut na een hoekschop. Op die manier ontsnapt HSV net aan een gevaarlijke plaats in de rangschikking, maar toch met slechts 1 puntje meer dan Freiburg en Hannover, voorzichtigheid is dus geboden, en vooral de overige 9 nog te halen punten binnen te halen.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Westermann, Djourou, Rajkovic, Ostrzolek - Kacar, Van der Vaart - Müller (39' Jansen), Ilicevic (77' Stieber), Olic (83' Rudnevs) - Lasogga.

  03-05-2015 om 20:14 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  02-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Herdersem, georganiseerd door Euraudax België

  01.05.2015: Ik parkeerde mijn auto praktisch voor de deur van het jeugdheem De Populier, een eindje van de kerk van Velzeke bij Zottegem. Daar begroette ik veel bekenden en schreef me in voor de eerste lus, dus 25 km., kreeg daarbij een flesopener en een rugzakje met koordjes. Deze lus verliep vooral in de buurt en door de twee Oudenhoofse gemeenten, langs natuurlijke en (naar ik het gevoel heb vooral) verharde wegen, met twee wagenrusten, een aan de kerk van Oudenhove en een in Boembeke, een parochie van Sint-Goriks-Oudenhove.

  Lucia en Geert gingen behoorlijk snel, wat rapper dan 6 km/h, we waren om 15:10 (dus 4 uur 10' na de start) al terug in de zaal, dus hebben we 14' rust ingehaald.

  In alle geval was het een mooie tocht en het weer viel ook reuze mee: droog en zonnig. Er waren in totaal 97 deelnemers (88 van hen startten om 11 uur, en 44 kozen voor de 125 km), drie Sportvrienden (ik en de broers Herremans, maar zij bleven stappen). Mijn foto's staan hier: https://plus.google.com/photos/108649380961745882201/albums/6143980011306452321

  02-05-2015 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!