NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  11-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruxelles en mai, georganiseerd door La Bruegelienne (BBW 048)

  11.05.2014: Ik parkeerde in de buurt van het Nederlandstalige Sint-Lutgardis College in Oudergem en schreef me daar in voor 15 km. Ik vond een splitsingsbord en even later het bord dat bevestigde dat ik op de goede weg was, en toen ... geen pijlen meer. Ik was niet de enige die zocht maar niet vond, er werd in alle straten gekeken, maar geen pijlen meer. We gingen tot aan Hertoginnendal (waar politici van alles afspreken) maar verder waren ook geen wandelwegwijzers te zien. We keerden op onze stappen terug, de groep zoekende wandelaars werd groter (toevallig allemaal Nederlandstaligen) en werden tegemoet gestapt door een medewerker met een emmer lijm en een borstel. Hij zou dus enkele piijlen aanbrengen. Maar ik had geen zin om achter hem te stappen, daarvoor zijn er de tochten van Euraudax België. Gezien ik betaald had, wou en verkreeg ik een stempel in het wandelboekje en de spaarkaart. Jammer eigenlijk want ik had me zo verheugd te wandelen in enkele parken die Brussel rijk is.

  Het weer was ook al niet veelbelovend (maart en april hadden beter weer dan mei tot nog toe) en gezien de korte afstand die ik aflegde heb ik maar twee foto's genomen.

  11-05-2014 om 20:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  10-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - FC Mainz - HSV

  10.05.2014: FC Mainz - HSV: 3-2

  Zelfs de laatste wedstrijd kon dus niet gewonnen worden...  Een geluk, dus, dat ook Eintracht Braunschweig en 1. FC Nürnberg verloren, zo heeft HSV zich toch verzekerd van de barragewedstriijd (donderdag 15 mei thuis en op ARD vanaf 20.15, terugwedstrijd op zondag 18 mei om ... 17 uur). Heuglijk is dat Adler wat minder doelpunten moest slikken en dat HSV meer dan 1 doelpunt scoorde.

  Tijdens de wedstrijd gaf de webreporter ook de tussenstanden van Braunschweig en Nürnberg, zo viel te melden dat Schalke na 5' al op voorsprong kwam. Maar twee minuten later maakte Westermann zich weer ontzettend "populair" (dat hij de HSV-gerelateerde fansites op Facebook maar eens nakijkt)... Pospech paste van op de rechter kant, Westermann wou met de borst op Adler terugspelen, maar Soto kwam ertussen en scoorde... Vijf minuten later stonden de bordjes gelijk, raad eens door wie? Juist, Lasogga.  Van der Vaart werd van links door Calhanoglu (man van 't seizoen, voor mijn part) bediend en trapte de bal van op 14 m, Karius weerde de bal af, maar direct op het hoofd van Lasogga, die koelbloedig tussen de benen van de thuiskeeper scoorde. Hij wist met zijn vreugde nauwelijks blijf en deelde die met de meegereisde (ongeveer 5000) supporters, van wie hij vocale ondersteuning vroeg en kreeg. Twee minuten later kwam Braunschweig ook op achterstand en dat zou zo blijven (zoals dat het geval was voor Nürnberg). In Mainz bleef de gelijke stand staan tot de pauze, al waren beide ploegen op zoek naar een doelpunt, ook Adler moest dus aan het werk.

  De tweede helft was zo'n 20 minuten bezig toen Malli de bal van op 16 m in de linkse benedenhoek stuurde. Uit voorzorg (we hebben hem nodig voor de barragewedstrijden!) verving de trainer Lasogga door Ilicevic, even later moest Tesche baan ruimen voor Arslan. Met nog 8 officiële minuten te spelen, verhoogde de thuisploeg zijn voorsprong, Okazaki hield Mancienne en Jiracek (het verbaast mij dat Slomka in Jiracek een verdediger ziet, volgens mij past die veel beter op het middenveld, maar ja, wie ben ik? ) in de penaltyrechthoek voor de zot en liet Adler ook geen kans. Even later bedankte Ilicevic voor de kans die hij van Slomka kreeg: na een pas van Jiracek kwam de bal voor Ilicevic' voet en hij trof raak van op 10 m in de rechter benedenhoek. Mocht ik nationaaltrainer van Kroatië zijn, ik zou die opstellen voor de openingswedstrijd van het WK.

  Slomka liet de volgende spelers meedoen: Adler - Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jiracek - BadeljTesche (74' Arslan) - Rincón, Van der Vaart (83' Jansen), Calhanoglu, Lasogga (67' Ilicevic).

  08.05.2014: HSV zit in de kelder van de 1. Liga maar Löw heeft toch Marcell Jansen uitgenodigd om mee te gaan naar Brazilië.  Westermann, Adler en Lasogga mogen dus niet mee.

  10-05-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  07-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Bayern München

  03.04.2014: HSV - Bayern München: 1-4

  Na mijn uitgebreid stads- en Volksparkbezoek was het nu tijd om te zien of er nog mirakels bestaan. Aan de uitslag te zien, niet...  Het begon er al mee dat Lasogga wel rondjes kon lopen (in het gezelschap van o.a. Arslan, de geelgeschorste middenvelder), maar meedoen, dat zat er dus nog niet in. Calhanoglu mocht weer voor twee werken.

  Ik was vroeg genoeg om nog wat te wachten eer de poortjes open gingen, en zag dat er nog tickets aan de kassa verkocht werden, ik was blij dat HSV toch besloot, zo'n anderhalve week voor de wedstrijd, om een voorverkoop via het internet voor gewone supporters (= geen leden met stemrecht) te organiseren. Ik zat dan niet op mijn gewone plaats in vak 2A maar wel in 1A, dichter bij de noordtribune. Eerst ging ik nog wat geld opdoen aan een snack en aan wat shopping.

  Nochtans kregen de thuissupporters wat moed in de 13de minuut, wanneer Neuer mis greep op een terugspelen naar Boateng, Ilicevic sprong ertussen en kwam van op 12 meter tot schot maar hij trof enkel het zijnet. Twee minuten later zette Calhanoglu zich tegen Dante door maar de bal ruisde een meter naast de verste paal voorbij. Wat later miste Neuer opnieuw op een terugspeelbal en opnieuw was HSV wakker, deze keer herkende Calhanoglu de situatie het eerst en kwam bijna bij de bal op 5 m, gleed echter uit en Neuer had de bal. Maar beloond werd hij niet, integendeel, vier minuten later scoorde Bayern... Götze kwam op 20 meter voor het doel aan de bal, hield de zot met de verdediging en speelde een 1-2 met Robben, waardoor Götze vrij voor Adler opdook en de bal binnenschoof. Vrije trap voor Bayern van op 25 m, maar Robben schoot niet direkt, doch stuurde een pas naar de verste paal waar Schweinsteiger stond, diens kopbal ging centimeters naast. HSV reageerde met een aanval via de rechterkant, Tesche lepelde in de 16 naar Van der Vaart, die zich snel draaide en een volley trapt, maar Neuer redde sterk. En nogmaals HSV, deze keer via de linkerkant, waar Calhanoglu van de lijn terug paste naar Ilicevic, die de bal met rechts net naast de verste paal mikte. Even later floot de arbiter voor de rust.

  In de tweede helft probeerde HSV het tij te keren, op links kon Ilicevic lang bal aan de voet marcheren, werd niet echt aangevallen, maar zijn schot van op 15 m landde in Neuers armen. Robben schoot van rechts met zijn linker recht naar 't midden van het doel, maar Mancienne (die mij aangenaam verraste) en Adler stopten hem met vereende krachten. Bij een hoekschop van Robben stond Götze in de 16 zodanig vrij dat hij van op de hoek meteen kon aangespeeld worden - bal aannemen, draaien, schot, en Müller strafte de defensieve knoeier af (55'). HSV gaf niet op (mocht dat ook niet) en schiep zich twee kansen op rij: eerst dwong Calhanoglu Neuer met een typisch kanonschot tot een super redding, de aansluitende hoekschop kopte Mancienne slechts zeer nipt naast het doel. Beloond werd HSV niet voor de strijdlust, integendeel: HSV viel verder aan en probeerde alles, liep daarbij echter op een counter - tegen Robben kon Adler nog stoppen, maar de rebound kwam bij Müller en dan Götze terecht, die van op korte afstand raak trof. Dan mochten de thuissupporters toch eindelijk ook eens juichen: Demirbay marcheerde door het middenveld, paste dan naar Calhanoglu, die van op 20 m de bal vlak met volle kracht binnen schoot. Maar het bleef niet duren: Pizarro, pas ingevallen voor Robben, werd vrijgespeeld, trapte de bal eerst tegen Adler, maar kon de rebound met de rug naar doel over zijn eigen hoofd in doel trappen. Om af te sluiten nog de mooiste aanval van de hele wedstrijd: Bayern toverde zich door de HSV-verdediging, dat zou Real Madrid nog niet verhinderd hebben - maar op het einde schoot Lahm de bal van op 5 m over doel. Meteen daarop raakten Demirbay en ex-HSV Boateng in de clinch, onze Turk kreeg de gele kaart maar de bezoeker moest met rood 't veld verlaten.

  Een geluk bij dit ongeluk is dat alle staartploegen verloren, maar nu is de barragematch wel het beste wat HSV nog kan halen. Daarvoor moet het stunten bij FC Mainz (dat graag Europees zou spelen, volgend seizoen), in alle geval mogen Braunschweig (tegen Schalke, die mogen zich herinneren dat HSV, al in nood, toch nog van hun erfvijand, Dortmund, gewonnen heeft) en Nürnberg het niet beter doen (tegen Hoffenheim). Die barragewedstrijden, jawel: heen en terug, zouden eerst op het terrein van de eersteklasser (HSV dus) en de terugwedstrijd bij de tweedeklasser gespeeld worden, op 15 en 18 mei. In de tribune hoorde ik St.-Pauli zeggen, maar dat kan om te lachen geweest zijn, dan gaat het twee keer om een stadsderby.

  Overigens was het stadion uitverkocht en was er in de loop van de tweede helft ambras tussen supporters en politie. Er was een spandoek met daarop de afkorting ACAB (All Cops Are Bastards, waar ik het niet mee eens ben), die moest weg, maar later op TV zag ik dat de supporters (allez ja...) hun spandoek toch in bezit konden houden. Toen ik, na wat foto's nemen van Diekmeier en Adler, terug ging en bij Stellingen uit de pendelbus gestapt was, stond een groep "robocob"-agenten (tot en met de helm op) in het halletje naar de perrons.

  Slomka moest met deze "riemen roeien": Adler - Diekmeier (liep een blessure op, 60' John), Westermann (67' Tah), Mancienne, Jiracek - Tesche, BadeljRincón, Van der Vaart (68' Demirbay), Calhanoglu, Ilicevic.

  Ik heb nu ook wat foto's: https://picasaweb.google.com/9470hvds/HSVBayern14

  X

  XXX

  X

  X

  XX

  X

  XXX

  07-05-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  06-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citytrip Hamburg 1-4 mei 2014

  01.05.2014: Om zowat zeven uur 's morgens verliet ik mijn thuisbasis en kwam, na twee stops (een langere en een korte) voorspoedig aan bij hotel Mercure aan de Kieler Str. in Hamburg, want van hier begin ik mijn weg naar 't stadion (Imtech Arena) wat te kennen.  Nadat ik mij aanmeldde bij de receptie en mijn intrek nam in de kamer, ging ik 't stad in, gewapend met een groot stratenplan met twee uitgepijlde wandelingen, maar die zijn voor 's anderendaags. De receptioniste raadde mij aan om naar station Dammtor te sporen om van daar het park Planten un Blomen te bezoeken. Maar vanaf Langenfelde zou ik moeten overstappen, terwijl ik in een ruk naar de Landungsbrücke kan, en vandaar door enkele andere parken Planten un Blomen te bereiken. Aan het havengebouw, vooral voor rondvaarten, keek ik eerst wat rond en toog dan naar het dichtstbijzijnde park, het Elbpark, waarin een groot monument voor Otto Bismarck staat. Helaas zijn de wanden van zijn sokkel ontsierd door graffiti, als ze dan hun spuitbussen willen legen, willen ze dat dan wat kunstzinniger doen? Tussen dit parkje en Planten un Blomen liggen nog de Große Wallanlagen en, voorbij het gerechtsgebouw de Kleine Wallanlagen. Ik was al eens in Planten un Blomen geweest, maar nu liep ik er wel enkele uurtjes in. Het is, zoals de naam het zegt, rijk aan planten en bloemen, er is ook de botanische tuin, eigendom van de universiteit. De toegang is gratis, een schenking is welkom. In die kruidtuin staan talrijke exotische planten, zoals de "flessenborstel", de natuurkundige naam ken ik niet, maar die zijn allicht inheems voor Madeira, want daar heb ik ze het eerst gezien. Er is ook een verzameling cactussen, groot en klein, met of zonder bloemen. Van daar ging ik terug naar 't hotel, at er smakelijk en plande 's anderendaags eerst wandeling 2 te doen, want de aankomst ligt dicht bij de start.

  02.05.2014: Na een lekker ontbijt nam ik het stadsvervoer naar het stadhuisplein, Radhausplatz, ging eerst het stadshuis eens van binnen bekijken, alsook de koer alvorens de wandeling aan te vatten. Die leidde mij langs de Trostbrücke, de oudste verbinding tussen de oude en de nieuwe stad. De restanten van de St.-Nikolaikerk had ik ook al eens gezien, en de toren beklommen met de lift, maar het was nu wat bewolkt, dus liet ik de toren, overigens in de steigers, links liggen en ging verder naar de Deichstraße en de Speicherstadt. Hier staan opslaghuizen die intussen erg verfraaid zijn (speichern is Duits voor bewaren, zoals een document op je PC). Daar is ook het miniatuurmuseum, ik had dat al op TV gezien en wou dat ook met eigen ogen zien. Helaas, als je niet tot een speciale categorie behoort (gereserveerd, in groep, via 't internet geboekt) moest je een gewoon ticket kopen en een lange wachttijd trotseren, tot wel twee uur. Toen hield ik het voor bekeken (of ook niet, natuurlijk) en wandelde verder. Aan Hamburg Dongeon stond de file tot buiten, maar dat was ik toch niet van plan te bezoeken en ik ging verder langs de HafenCity, de traditionele scheepshaven, de Elbphilarmonie. Deze nieuwe concdertzaal is nog in opbouw, het zou tegen 2017 moeten af zijn. Verder ging het naar het Magelaanterras, het Hamburg Cruise Center en, uiteindelijk, het mooie Chilehaus. Ik geraakte zo terug op het stadhuisplein waar ik in een koffiehuis een belegd broodje doorspoelde met warme chocomelk.

  Ook de tweede wandeling, of de eerste op het plan, begon bij het stadhuis, stak de Alsterleet over via de Jungfernstieg, langs het Hamburg Museum en de St.-Michaelskerk die ik nogmaals bezocht (maar niet de toren), omdat hij zo mooi is. Verder ging ik langs de Landungsbrücke, nog eens, en dan nam ik de oude tunnel onder de Elbe. Die is breed genoeg voor twee trottoirs, de fietsers moeten uit de weg als er dan al eens een auto passeert. Van aan de overkant is het zicht op de skyline van Hamburg mooi, met de Landungsbrücke en markante torens. Ik keerde terug naar de overkant van 't water, de andere kant van de Elbe, en bekeek nog wat schepen, die er als museum liggen. Het was nog tijd genoeg dus ik ging nog even naar Blankenese. Tussen het station en de oever staan grote villa's, het is er erg rustig en ik wandel een eind stroomopwaarts. Aan de overkant van de Elbe is een vliegveld, er staan enkele vliegtuigen, maar er stijgt noch landt geen enkel, het is misschien een vrachtluchthaven. Ik wandelde zo ver dat ik een station eerder de S-Bahn terug neem en in Altonastation twee volkorenbroden kocht.

  03.05.2014: Ik genoot lang van het ontbijt en spoorde dan naar Stellingen, 't is maar een station verder, maar als 't gratis is, met mijn tribunekaart, waarom niet? Daar wandelde ik een drietal uurtjes in het Volkspark, bezocht het kerkhof van Altona (met een zone voor HSV-supporters, die zich de laatste weken wellicht zat gedraaid hebben in hun graf...), volgde de gele driehoekjes, bezocht zo een parkje dat vroeger door scholieren werd aangelegd en onderhouden. Ik keerde dan terug naar 't stadion, en wat daar gebeurde, staat in het verslag over de wedstrijd. Nadien ging ik terug naar 't hotel voor 't avondmaal, een TV-avond en een zalig, langere nachtrust.

  De foto's van het stadsbezoek staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/Hamburg14

  06-05-2014 om 22:05 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Reisduif


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!