NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  31-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15e Baljuwtochten, georganiseerd door Parel van het Pajottenland

  31.08.2014: Ik parkeerde mijn wagen in een wei waar de boer vergeten was om 't gras en 't onkruid te maaien, gelukkig heb ik een 4*4.  Ik schreef me in voor de omloop van 16 km en wandelde langs verharde en onverharde (deze bepaald modderig door de vele regenbuien van de voorbije dagen) naar Nieuwenhove, waar twee Sportvrienden net vertrokken toen ik aankwam. Nog geen 3 km verder mocht ik alweer mijn controlekaart laten afstempelen in Waarbeke, waar ik met twee andere Sportvriendinnen aankwam (ik had ze dus even voordien ingehaald). We nuttigden een frisdrank, babbelden wat en gingen dan ons weegs verder, terug naar Galmaarden. Net had ik hen bijna weer ingehaald, toen zij aan een splitsing linksaf en ik rechtsaf ging, maar nog was ik niet de enige Sportrvriend(in) op wandel. Zo kwam ik terug in Galmaarden, waar me alweer de Belgische vlaggen (blijven hangen na het WK voetbal?) opvielen, maar ook de Britse, Amerikaanse en Canadese vlaggen. Een bewoonster zette net een boodschappentas in haar huis, dat ze weer afsloot, dus nam ik de kans te baat "Vlaanderen Vakantieland"-gewijs de vraag te stellen wat er te doen was. Het Brits leger zou een doortocht plegen, ongetwijfeld in het kader van de herinnering aan WO I, dat 100 jaar geleden zijn eerste jaar beleefde. Even later liet ik mijn wandelboekje en 30-stempelkaart afstempelen, deze laatste is hiermee vol.

  Afgezien van een miezerbuitje was het weer prima om te wandelen, al scheen de zon niet altijd door de wolken. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/15eBaljuwtochten14

  31-08-2014 om 20:41 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - R Antwerp FC

  31.08.2014:E. Aalst - R Antwerp FC: 1-0

  't Moet daar spannend geweest zijn, aan 't verslag te lezen, met kansen over en weer. Maar de eerste helft eindigde op 0-0. De tweede helft was maar vijf minuten bezig of de bezoekers kregen een reuzekans, de Eendracht-reporter gaf zelf toe niet te kunnen garanderen dat de bal niet over de doellijn ging. Anderzijds, echter, knalde De Neve de bal keihard in doel.  Beide ploegen probeerden verder het scoreverloop te wijzigen, maar de doelmannen of hun werkkader verhinderden dit, dus Aalst heeft 12 op 12 gehaald. Hopelijk doen ze dit woensdag nog eens over, in Eupen (die verloor dit weekend al van OH Leuven). Overigens was er protest van de thuissupporters in de staantribune, ze wachtten tot 5' na in gang fluiten en ontvouwden spandoeken die de toestand van die tribune aanklaagden.

  Van Acker zal anders wel tevreden geweest zijn met de inzet en prestaties van Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Janssens Kevin (89' Lievens), Van Damme (53' De Cuyper), Janssens Philippe, Bogaerts, Vansimpsen (76' Bael), De Neve, Shkodra, Smet.

  29.08.2014: Er zou even sprake van geweest zijn dat de bekerwedstrijd op 500 m van mijn deur zou gespeeld worden, maar FC Brugge is het daar niet mee eens. Het bestuur van de tegenstander beroept zich op het recht als bezoekende ploeg om de wedstrijd zelf te organiseren. Bij Eendracht mogen ze blij zijn want ik heb al op Facebook gemerkt dat geen (of toch bijzonder weinig) Eendracht-supporters zelfs maar 1 cent willen geven aan FCV Dender EH (die zal wel iets willen hebben van de opkomst). Van mij mag het in het Jan Breydelstadion zijn, dat is (naast dat van RSC Anderlecht) de enige in België waar in de tribunes niet meer mag gerookt worden.

  Niels Martin mag een andere werkgever zoeken, ik wens hem hierbij alle geluk (allez, zo'n slechte is hij toch niet?)

  28.08.2014: Eendracht mag de bekerwesdstrijd dan toch niet thuis spelen. Ten eerste is het stadion kaduuk, zeker de staantribunes, en ten tweede zit FC Brugge opgescheept met hooligans tussen de supporters, en de veiligheid kan dus niet gewaarborgd worden. Waar er dan wel gespeeld wordt, is nog niet beslist, in Brugge of in Gent.

  25.08.2014: Er is al geloot voor de volgende ronde van de Cofidis-beker en op woensdag 24 september ontvangt Eendracht de eersteklasser Club Brugge. Gezien de staat en toestand van het P. Cornelisstadion weet ik niet of Eendracht het thuisvoordeel nog verkoopt.

  31-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  30-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - SC Paderborn 07

  30.08.2014: HSV - SC Paderborn 07: 0-3

  Zijn ze niet beschaamd, zo verliezen van een neoviet, die, zover ik weet, nog nooit in 1ste gespeeld heeft???   En daar keken 54.553 toeschouwers naar (ook uit Duitstalig België). De eerste twee waren dan nog het gevolg van een fout, van Arslan resp. Rudnevs (die Van der Vaart verving, hopelijk geneest deze spoedig van zijn blessure). De meeste aanvallen van HSV eindigden bij Lasogga, maar die slaagde er dus niet in te scoren.

  Overigens mogen Skjelbred, Demirbay en Zoua een andere werkgever kiezen, waarom liet men de Noor dan niet in Berlijn, Hertha BSC had hem misschien een contract aangeboden, gezien Lasogga toch in Hamburg bleef?

  Slomka stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Djourou, Westermann, Jansen (71' Ostrzolek) - Behrami, Badelj - Arslan (46' Stieber), Van der Vaart (37' Rudnevs), Ilicevic - Lasogga.

  25.08.2014: Er was eergisteren geloot voor de volgende ronde van de DFB-beker, HSV ontvangt op 28 of 29 oktober de regerende Duitse kampioen. Ik denk niet dat er enige kans bestaat dat deze ploeg naar mijn hart het thuisvoordeel zal verkopen (de andere ploeg naar mijn hart moet dat noodgedwingen doen, zie rubriek Eendracht Aalst).

  30-08-2014 om 20:05 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  24-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - RRC Waterloo

  24.08.2014: E. Aalst - RRC Waterloo: 2-1

  En daar zorgden Vanbelle (penalty na een fout op de Cuyper, al in de 4de minuut!) en Vansimpsen (hij een uitstekende voorzet van Vanbelle via de paal tegen de touwen, 82') voor.  Tussendoor had Shkodra een penalty gemist maar Smet kon de rebound niet binnen tikken, en kon Villano voor de bezoekers scoren, de door hem gemiste penalty zette hij alsnog om. Morgen wordt er geloot voor de 1/16de finales. Eendracht komt in ieder geval uit tegen een eersteklasser.

  Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic, Lievens, De Cuyper (87' De Greef), Van Damme, Ph. Janssens, Bogaerts (62' Koulibaly), Vansimpsen (83' Van Der Hoeven), Shkodra en Smet.

  22.08.2014: Ik wist niet dat Eendracht nog een aanvaller nodig had, maar ze heeft er toch iemand bij gehaald, met name Daniel Rodrigo de Oliveira, 28 jaar. Aan zijn naam te zien inderdaad een Braziliaan.  Niet dat hij direct van daar komt, hij verliet Metalurg Donetsk omdat het in Oekraïne niet zo veilig is, met die Russische separatisten (die een stuk in het oosten van Oekraïne bij Rusland wil aanhechten). Eerder speelde de Oliveira nog voor Hamme, Sint-Niklaas, Rupel Boom en WS Bruxelles waar hij regelmatig de netten deed trillen. Daarmee wordt coach Regi Van Acker, die de Oliveira nog onder zijn hoede had, op zijn wenken bediend met nog een aanvaller die voor extra snelheid kan zorgen. Shkodra kent Van Acker ook van zijn tijd bij Sint-Niklaas, zou hij zijn Braziliaanse collega toen ook leren kennen hebben?

  24-08-2014 om 21:29 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.44e Voettochtenklassieker, georganiseerd door Kwb Laarne

  24.08.2014: Ik parkeerde enkele straten verder en schreef me in voor de maximaal aangeboden afstand van 20 km, want de grootste afstanden zouden de Kalkense Meersen bezoeken, volgens de Marching. Op de inschrijvingstafel lagen beschrijvingen van de omlopen en ik nam een exemplaar mee, je weet maar nooit waar het nuttig voor is (en het was soms nuttig...).  Langs veelal verharde en enkele natuurlijke wegen (deze met plassen, want het had genoeg geregend, de afgelopen week) wandelde ik langs vooral kapelletjes, groot en klein, naar Kalken, waar de rustpost was. Na het genieten van een frisdrank ging ik verder, maakte een lus in Kalken en keerde na zowat een uur terug, in die rustpost trof ik vier Sportvrienden, de enige bekenden die ik er zag. Ik wandelde dan terug naar Laarne en verbaasde mij erover dat de Kalkense Meersen mij niet opgevallen waren.

  Het weer was, na de zowat dagelijkse regenbuien, uitstekend wegens droog, zonnig en bijna warm. Mijn weinige foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/44eVoettochtenklassieker14.

  24-08-2014 om 20:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  23-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, 1. FC Köln - HSV

  23.08.2014: 1. FC Köln - HSV: 0-0

  Het eerste punt is binnen en Adler heeft de 0 gehouden.  't Is niet dat er niet geprobeerd is om te scoren, hoor, maar beide ploegen verdedigden secuur en Adler had nog minder werk te doen (een redding of drie) dan zijn overbuur, Horn. Lasogga, Van der Vaart, Ilicevic, Westermann, ... van op elke lijn behalve de doellijn zijn schoten en kopballen afgevuurd, enkele gingen ernaast of erover of de thuiskeeper had de bal stevig beet. Cléber Janderson Pereira Reis zat trouwens in de tribune toe te kijken.

  De Braziliaan deed dus niet mee, maar wel Adler - Diekmeier, Djourou, Westermann, Jansen - Behrami, Badelj - Arslan, Van der Vaart, Ilicevic - Lasogga.

  22.08.2014: Op portrettenboek zag ik gisteravond een transferbericht, maar die wordt (nog) niet bevestigd op de website van HSV. Het zou gaan om Cléber Janderson Pereira Reis, een Braziliaanse centrale verdediger van 23 jaar, komende van Corinthians (er heeft ooit ene van Corinthias bij Eendracht Aalst gespeeld, maar dat was iemand anders ). Ik dacht al dat dit 't eerste seizoen sinds lang zonder Latino's zou zijn (nadat Rincon vertrok), maar gelukkiglijk dus niet.

  20.08.2014: Van der Vaart heeft zich opnieuw ter beschikking gesteld voor de nationale ploeg (ter herinnering: hij kon niet meespelen tijdens het WK wegens een blessure). Voor Zwitserland zijn Behrami en Djourou ook opgeroepen, evenzo ten voorlopigen titel. Begin september worden interlands gespeeld.

  23-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  20-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, KV Woluwe Zaventem - E. Aalst

  20.08.2014: KV Woluwe Zaventem - E. Aalst: 2-3

  De scheidsrechter had zijn blaasinstrument nog niet goed weggeborgen, of Shkodra scoorde al op voorzet van Ph. Janssens.  Even later probeerde hij dat alweer maar hij moest tot de 33ste minuut wachten voor zijn tweede doelpunt, alweer op voorzet van Ph. Janssens.   In de tweede helft probeerde de thuisploeg iets terug te doen, maar in de 82ste minuut scoorde Vansimpsen.  Wat later viel de internetaansluiting blijkbaar uit en daar profiteerde de thuisploeg van om nog terug te komen tot 2-3 door Dheur en ex-Eendrachter Dessaer.  Maar Eendracht staat met deze derde zege aan de top, gelijk met Eupen en OHL.

  Trainer Van Acker zal wel tevreden geweest zijn over Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, K. Janssens (84' Koulibaly), Van Damme, P. Janssens, Bogaerts, Vansimpsen (87' De Cuyper), De Neve, Shkodra (78' Bael) en Smet.

  20-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  18-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, Energie Cottbus - HSV

  18.08.2014: Energie Cottbus - HSV: 1-1 (n.v. 2-2, pen. 1-4)

  Allez, 't nieuwe seizoen is begonnen en de bezoekers deden ongetwijfeld enkele van de 2000 meegereisde supporters stijgeren. Tenslotte kwam de thuisploeg op voorsprong al in de 10de minuut, Adler veroorzaakte een penalty (en kreeg er nog de gele kaart voor te zien) die omgezet werd door Zeitz. De eerste helft was duidelijk voor Cottbus (uit de derde klasse!), de tweede helft moest er toch anders uitzien. Het duurde toch nog 25' eer Westermann de bal in doel kreeg, hij zette een vrije trap van Van der Vaart goed om. Nog 20 minuten proberen en, voor Adler, het doel leeg houden tot de verlengingen.

  Die zijn 6 minuten bezig wanneer Van der Vaart de Hamburgse handen op elkaar krijgt. Maar net voor het wisselen van kant scoorde Michel voor de thuisploeg, dus werd er van op de stip beslist wie verder gaat. Daarin is HSV toch beter: Adler hield drie keer de bal tegen en voor HSV scoorden Rudnevs, Jansen, Djourou en Van der Vaart (een vijfde poging was dus niet meer nodig). OEF!

  Slomka stelde de volgende spelers op: Adler - Diekmeier, Westermann, Djourou, Jiracek (46' Lasogga) - Behrami, Badelj (61' Arslan) - Ilicevic (115' Zoua), Van der Vaart, Jansen - Rudnevs.

  18-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - VV Vosselaar

  17.08.2014: E. Aalst - VV Vosselaar: 2-1

  Eendracht plaatst zich hiermee voor de volgende ronde van de Belgische beker, naar alle waarschijnlijkheiod tegen Waterloo, uit de eerste provinciale afdeling. Hiervoor zorgden Vansimpsen ('10) en, op penalty, Vanbelle ('52). Voor de bezoekers scoorde Engelen in de 33ste minuut. Volgens de verslaggever op de website van Eendracht was het een glansloze zege.

  De volgende spelers deden hun duit in het zakje: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Lievens, De Cuyper, Janssens K., Van Damme, Bogaerts, De Neve (72' Martin), Vansimpsen (84' Bael), Shkodra (62' Koulibaly).

  17-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  14-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, KFC Dessel Sp. - E. Aalst

  13.08.2014: KFC Dessel Sp. - E. Aalst: 0-2

  De wedstrijd was nog geen kwartier bezig, of Philippe Janssens trapte raak (zijn naamgenoot had dat even eerder al geprobeerd). Hij startte met een knappe actie op links, zette twee man in de wind om vervolgens de zestien in te duiken en met rechts de bal onder Kustermans te schieten. Tot aan de rust probeerde Dessel ook wel eens te scoren, maar Aalst bleef de meeste kansen hebben. De tweede helft begon ook goed, nog geen vijf minuten in de tweede helft bracht Vansimpsen Eendracht op rozen en zijn ex-ploeg nog wat dichter naar een 0 op 9 duwde. Na wat geharrewar op het middenveld ging onze spits ervandoor met de bal richting Kustermans. Eens de zestien binnen knalde hij de bal knap overhoeks binnen. Hopelijk gaat Eendracht op dit elan voort, want zondag wacht de eerste bekerwedstrijd. Hopelijk regent het intussen niet te veel want aan de kant van de staantribune moeten de supporters door enkele modderpoelen en plassen.

  Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Smet, De Greef, Bogaerts, Vanbelle, Janssens K., De Neve, Van Damme, Shkodra (63' De Cuyper), Janssens Ph. en Vansimpsen (82' Bael).

  14-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  12-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015

  12.08.2014: Nog een nieuwe collega voor de HSV-ers is aangeworven, Matthias Ostrzolek, 24 jaar jong, verlaat FC Augsburg voor de Hansaploeg, zijn contract loopt tot 2017. Zijn naam ziet er Pools uit maar hij is in Bochum geboren, en zal op de linker flank verdedigen.

  06.08.2014: 't Transfertbudget is precies nog niet op, nu heeft ook Nicolai Müller, een 26-jarige vleugelspeler, een contract ondertekend en wel tot 2018. Hij verlaat daarvoor FSV Mainz 05. Deze transfer staat zelfs op de website van De Standaard te lezen, wellicht omdat deze Müller, niet te verwarren met andere naamgenoten, weliswaar international is maar niet mee was naar Brazilië. Mogelijk en hopelijk dan wel naar het EK, binnen twee jaar?

  02.08.2014: HSV wacht op de laatste papieren van Valon Behrami, een 29-middenvelder, overigens Zwitser, die SSC Napels (de ploeg van ex-Eendrachter D. Mertens) verlaat om aan de Elbe te spelen.

  27.07.2014: Op zijn eigen Telekom-tornooi geraakte HSV niet verder dan de derde plaats, verloor gisteren dus van Wolfsburg (met Rode Duivel De Bruyne), dat vandaag de finale verloor van Bayern München (met of zonder Rode Duivel Van Buyten). HSV won de "kleine finale" van Mönchengladbach (met de Rode Duivel - doch niet in Brazilië- T. Hazard) met 3-1, doelpunten van Zoua, Van der Vaart en Demirbay. Voor de tegenpartij scoorde Raffael (dus niet Hazard).

  Slomka koos voor de volgende spelers: Adler - Diekmeier (54' Tah), Westermann, Kacar, Jansen (31' Jiracek) - Zoua, Badelj, Skjelbred (15' Arslan), Stieber (31' Ilicevic) - Van der Vaart (31' Demirbay) - Rudnevs (46' Steinmann).

  16.07.2014: Mancienne twittert dat hij HSV verlaat, als ik me niet vergis voor Nottingham Forest, maar op de website van HSV, waar allerhande twitterberichten in een rechter kolom verschijnen (anders zou ik het niet weten), staat niets officieels.

  15.07.2014: HSV heeft al een nieuwe Directeur Sport, met name Bernhard Peters. Mij is hij totaal onbekend (dat gold voor Kreuzer ook), hij verdiende zijn sporen bij Hoffenheim en lijkt ook de jeugd belangrijk te vinden. Hij zal per 1 augustus beginnen.

  14.07.2014: HSV mag op zoek naar een nieuwe sportdirecteur, het heeft Kreuzer zijn C4 gegeven en de nieuwe bestuursvoorzitter, Beiersdorfer, heeft de Oostenrijker bedankt (al weet ik niet goed waarvoor... bewezen diensten, zeker?). Allez, zoek en vind nu eens een goeie, hé, ene die met Slomka overlegt alvorens lukraak nieuwe spelers aan te trekken.

  Het is me gisteren overigens opgevallen dat de steekkaarten van de Nederlanders John en Bouy niet meer op de website staan, zijn ze vertrokken? En we hebben slechts 2 keepers, nochtans is er toch ene overgekomen van de beloftenploeg? En dan ontbreken nog drie foto's, van Skjelbred, nieuweling Stieber en eveneens terugkeerder Kacar. Misschien is de webmaster met vakantie, want Gideon Jung heeft ook nog geen spelersfiche.

  Gisteravond won Duitsland het wereldkampioenschap door Argentinië met 1-0 te verslaan in de 112de minuut (Götze), ex-HSV-er Boateng deed ook mee.

  04.07.2014: Heeft HSV dus naast Th. Hazard gegrabbeld, het heeft toch Lasogga zover gekregen dat hij een 5-jarencontract getekend heeft. Hoeveel dat betekent, weten we van Calhanoglu, die eerst zijn contract verlengde en dan de plaat poetste richting Bayer Leverkusen.  Nu maar hopen dat Lasogga's beenspieren het hele seizoen standhouden...

  03.07.2014: HSV heeft zich de kaas van 't brood laten halen, Thorgan Hazard wordt uitgeleend aan Bor. Mönchengladbach, zo al het "zwarte beest" van HSV...

  01.07.2014: Er doen geen HSV-spelers meer mee in Brazilië, Zwitserland heeft in de extra tijd van de verlengingen een doelpunt van Argentinië (di Maria) moeten incasseren. Djourou heeft goed zijn best gedaan, Slomka zal verheugd zijn.

  Slomka zou naar verluidt ook verheugd zijn over de terugkeer van Skjelbred (dus is Lasogga eveneens teruggekeerd, in de andere richting?), al is het niet zeker dat die blijft, hij zou er niet veel zin in hebben.

  26.06.2014: Gisteravond heeft Zwitserland zich geplaatst door met 0-3 te winnen van Honduras, drie doelpunten van dezelfde (Shaqiri), Djourou mocht de hele wedstrijd meedoen en riskeerde (weer) een penalty.

  24.06.2014: De hele kalender voor komend seizoen is al klaar en beschikbaar op het net, de laatste (thuis)wedstrijd van HSV is op 23 mei 2015 tegen Schalke 04.

  HSV heeft geshopt op de transfermarkt, met als resultaat een contract voor Gideon Jung, een 19-jarige middenvelder die van Rot-Weiß Oberhausen komt. Jung, zijn naam klinkt Duits, maar aan zijn uiterlijk kun je dat niet zien, is in Düsseldorf geboren en zijn roots liggen in Ghana. De laatste thuismatch is tegen een andere Ghanees, K. P. Boateng.  Overigens komen Kacar en (reeds mee aan 't trainen) Rudnevs terug.

  Nieuws uit Brazilië is dat Kroatië daar gedaan heeft, en Badelj kwam niet eens van de bank...

  22.06.2014: België won ook de wedstrijd tegen Rusland met 1-0, deze keer geen doelpunt van Mertens (die vervangen werd door Mirallas, al deed hij nog zijn best), doch van invaller (voor Lukaku) Origi op zowat 5' van het einde (in de drie extra minuten werd niet gescoord). Nog in de eerste helft werd Vermaelen trouwens vervangen door Vertonghen, Vermaelen had een knieblessure waar niets over verteld werd aan de media, alle aandacht ging naar de lies van Kompany, die de hele wedstrijd speelde (dat geldt ook voor Van Buyten, nog een ex-HSV-er, maar of beiden daar zo populair zijn als Mertens bij supporters van Eendracht Aalst weet ik niet)...

  21.06.2014: Gisteren verloor Zwitserland met 2-5 van Frankrijk, 't was zelfs bijna 2-6, maar de laatste goal (een pareltje van Benzema) viel net na affluiten. Djourou speelde de hele wedstrijd mee, maar mij bekoorde hij niet. Bij een Frans doelpunt weerde hij te weinig af. Niet dat hij bang was van een penalty, want die veroorzaakte hij even later (Benaglio weerde het schot van Benzema af). Hopelijk heeft Djourou vandaag naar de wedstrijd Argentinië-Iran gekeken want de verdedigende collega's van Messi hadden hun handen (of eerder: voeten) vol met de Perzen. Argentinië scoorde in de extra tijd, een knaller van Messi.

  19.06.2014: Vannacht, onze tijd, won Kroatië met 0-4 tegen Kameroen, en een van de doelpunten was van ex-HSV Olic.

  18.06.2014: Sobiech wordt verhuurd aan St.-Pauli, hij blijft dus in 't stad aan de Elbe maar moet 's avonds wel opletten waar hij een stapje in de wereld zet, of hij komt in de Bild.  Daarentegen is Rudnevs terug en zijn ze met trainingen begonnen.

  15.06.2014: Vandaag won Zwitserland met 2-1 tegen een zwak Ecuador, Djourou speelde de hele wedstrijd mee, maar scoorde niet, dat is ook zijn taak niet. Hij overtuigde met goede duels (83% gewonnen) en sterke pasquota (95 % aangekomen). Voor zijn enige fout zag hij de rode kaart, maar hij verhinderde wel een gevaarlijke counter van Ecuador.

  11.06.2014: Badelj doet dan toch mee, maar nog niet meteen morgen in São Paolo, daarvoor werd hij toch iets te laat opgeroepen. Maar nadien zal hij er de met een blessure uitgevallen Mocinic (van HNK Rijeka).

  En Kreuzer is niet meer de enige stoppelbaard in 't bestuur, die zei "Kerekewere" (in 't Duits) tegen Beiersdorfer en die kon aan de lokroep niet weerstaan, hij is nu de chef van 't bestuur. 

  07.06.2014: Na doelman Brunst-Zöllner heeft nu ook middenvelder Matti Steinmann (Hamburger met Finse roots, zijn eerste voornaam is eigenlijk Ville) een profcontract getekend en wel voor de komende drie seizoenen. Dat vind ik nu eens leuk, zie, de staf heeft hem zien opgroeien en het bestuur heeft geen transfergeld moeten bijeenzoeken. Hij is tweevoetig en staat er om bekend een tactisch slimme strateeg te zijn, die overwegend in het defensieve middenveld beweegt.

  03.06.2014: Slomka heeft er een assistent bij gekregen, Zlatan Bajramović, een in Hamburg geboren Bosniër die, zo zie ik bij Wikipedia, nog in België doelpunten gemaakt heeft, zowet te Brussel (het eerreddend doelpunt in 2005, voor het WK van 't jaar nadien) als te Genk (en eentje in 2009, voor het daarop volgend WK), hij verzamelde in totaal 37 caps.

   01.06.2014: Nu doet Badelj ook al niet mee (anders mocht hij openen op 12 juni tegen Brazilië). Hij liep net als Van der Vaart een kuitspierblessure op. Djourou (bij Zwitserland) is dus de enige (tot nog toe...) voor wie de Duitse HSV-fans, behalve hun eigen nationale ploeg dan, (en dat zonder HSV-spelers) kunnen supporteren.

  Vandaag heeft Hrubesch (die traint de nationale jeugdploeg, kadeeën tot en met 20 jaar) de trekking gepleegd van de eerste ronde van de Duitse beker, en HSV speelt tegen Cottbus (volgens Lotto King Karl zijn dat daar eigenlijk Polen ). In 't lange weekend van 15-18 augustus speelt HSV op verplaatsing. Cottbus is net gezakt naar derde afdeling, maar dat HSV zich maar wacht voor zelfoverschatting...

  28.05.2014: Van der Vaart doet niet mee, volgende maand, hij heeft een blessure in de kuitspier opgelopen (zijn de Kezen dan ook aan hun voorbereidingen bezig, zoals de Belgen?). Pech, want hij is er 30, het volgend EK kan hij zich wellicht nog kandidaat stellen, maar wie neemt er nu een 34-jarige middenvelder mee naar Qatar (2018)?

  Alexander Brunst-Zöllner komt over van de beloftenploeg, hij is er 18, de helft van Neuhaus die ermee stopt.

  27.05.2014: HSV heeft de licentie beet voor 't volgend seizoen want alle voorwaarden zijn vervuld.

  26.05.2014: Gisteren werd een vergadering met leden (dat is niet hetzelfde als abonnees, meer iets als leden van een vzw of andere bedrijfsstructuur) gehouden, er komt een extra bestuursorgaan, HSV+. Vandaag bleek dat er nog geld in kas zit, want er is een voetballer van de Hongaars nationale ploeg aangeworven: Zoltan Stieber, 25 jaar (moet hij Rincon vervangen?). Hij komt van Gr. Fürth, en dat betekent dus, dat hij per sé in eerste klasse wil spelen.

  21.05.2014: HSV doet een kuis in het spelerspersoneel, zo wordt het contract van Rincón en Tesche niet verlengd. Eerlijk gezegd, vooral van de Venezolaan vind ik het jammer, ik hoop dat hij een goeie ploeg vindt, en dat wens ik ook Tesche.

  19.05.2014: Ilicevic mag niet mee naar Brazilië (Badelj wel)...  En dat alleen omdat hij recent te weinig meespeelde met HSV. Nochtans, hij had de laatste twee maanden wel een paar keer gescoord. Wie wel mogen meedoen voor hun land zijn Van der Vaart en Djourou, wanneer die genezen is van zijn hersenschudding. Calhanoglu is ook wel gevraagd voor de nationale ploeg, maar helaas heeft die zich niet geplaatst voor het wereldkampioenschap, dus ik vermoed dat Turkije ergens een oefenwedstrijd zal spelen (helaas niet tegen België, anders is 't weer ambras in Gent op een plein met een zeer groot scherm).

  12-08-2014 om 20:11 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  10-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25e Reynaerts-Bokkentocht - Oost-Vlaamse Wandeldag, georganiseerd door Reynaertstappers vzw

  10.08.2014: Ik parkeerde in de buurt van de Polyvalente zaal De Klavers en schreef me daar in voor de afstand van 18 km, aan de controlekaart hangt ook een bonnetje voor een drank. Ik vertrok dan naar Sinaai over verharde en natuurlijke wegen. Deze laatste moesten helaas gedeeld worden met mountainbikers, zelfs op smalle paadjes. In Sinaai, na zowat 8 km wandelen, dronk ik een ice tea want het was nog altijd behoorlijk warm, al werd veel regen voorspeld. Nog over verharde en natuurlijke wegen, ook nu weer te delen met de bemodderde fietsers, bereikte ik in een wijk bij Belsele de tweede rustpost, ook nu zag ik niemand om een babbeltje mee te slaan, na een sanitaire stop ging ik verder, want er wachtte me nog een glas lekkers, ongeveer halverwege deze rust en de aankomst. In een school werd de wandelaar, die het bonnetje aan de controlekaart niet kwijt gespeeld werd, een glas donkere Omer (of een frisdrank) aangeboden. Mijn glas was wel minder gevuld dan die van mijn voorganger... Nu ja, het is toch niet mijn favoriete bier (dat drink ik thuis op de zege van Eendracht Aalst ), en ik ging terug naar de startplaats. Of toch zo ongeveer, want de aankomst was in een naburig gebouw, daar kreeg ik naast de stempels ook een pakje met twee peperkoeken. Via de startzaal bereikte ik opnieuw mijn auto.

  Het was een mooie tocht en ik had behoorlijk geluk met het weer, pas aan de "Omer-stand" begon het te regenen, eerst zachtjes, dan wat harder maar dat duurde niet lang.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/25eReynaertsBokkentocht14

  10-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - Racing Mechelen

  10.08.2014: E. Aalst - Racing Mechelen: 2-1

  De eerste wedstrijd (allez, op de kalender de tweede, de uitwedstrijd moet Aalst nog inhalen) is dus meteen de eerste zege, dankzij De Neve en De Cuyper. Yagan scoorde voor de bezoekers, en toen "zakte" Eendracht wat ineen, gelukkig zonder gevolgen.

  Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Smet, De Greef, Bogaerts, Vanbelle, Janssens K., De Neve, Shkodra, De Cuyper (66' Bael), Janssens Ph. (87' Koulibaly) en Vansimpsen (82' Van Damme).

  Normaal zou Paul Van Himst (als ex-Eendracht-speler) de aftrap gegeven hebben, maar gisteren las ik op Facebook dat hij moest afzeggen wegens het overlijden van zijn broer. Ik weet niet hoeveel broers hij heeft, maar ik heb er even ene mogen leren kennen. André had ooit een damesploeg (de "Vrouwen van de KVLV") getraind en gecoacht voor een vriendschappelijke match tegen de vrouwen (op papier of niet) van de spelers van het toenmalige SK Welle. De "Vrouwen van de KVLV" wonnen, als ik het me goed herinner (dat zou moeten want ik stond in de verdediging...) met 3-1 (dat tegendoelpunt viel toen ik op de bank zat ). Ik ben nooit lid geweest van de KVLV maar op voorspraak van mijn tante mocht ik een cursus "kraalboompjes maken" volgen, en daar was ook Anita, de (intussen ook al overleden... ) vrouw van André Van Himst, zij vroeg na enkele maanden wie geïnteresseerd was om mee te spelen.

  10-08-2014 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  04-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.32e Marche du Pays des Guimauves, georganiseerd door Les Vaillants Acrenois

  03.08.2014: Ik parkeer mijn auto bij de inschrijfplaats, de kantine van de Stade des Camomilles, de Kamillekesarena, dus, in Deux-Acren. Daar schreef ik me in voor de omloop van 12 km die me langs vooral natuurlijke wegen even de taalgrens deed overschrijden. De eerste rustpost was namelijk in De Rietbeemden, waar je wat kan drinken (het plat water was gratis, zoals dikwijls bij Waalse wandelclubs), eten en over de flora en vooral fauna leren op grote affiches. Al denk ik dat ik daar al dagdromend geraakt ben, want die rustpost staat niet op het plan van die afstand...  Maar ik was dan toch op 't rechte pad terug geraakt en genoot nog met volle teugen van de natuur langs Boureng, Wangrose, een beetje langs de Dender, het Merelveld (Champs des Merles), Pont d'Ancre en Frera.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/32eMarcheDuPaysDesGuimauves14

  04-08-2014 om 22:21 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!