NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  25-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15e Natuurreservatentocht - Priortrofee, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

  25.09.2016: Ik parkeerde nabij het kasteel van Viane, dat eerder deze week aandacht kreeg van de krant waarin staat dat het stadsbestuur wil dat de eigenaars de schade zou herstellen die er is (zoals ruiten, voor zover ik kon zien). Even verder schreef ik me elektronisch in voor 14 km (in werkelijkheid 13,7) omdat dit de langste afstand is waar het door enkele Padstappers gemaakte brugje op de omloop lag. Eerst wandelde ik een kwartier langs verharde wegen (zelfs een paadje te smal voor een auto, en dan maar klagen dat Vlaanderen onder water loopt als 't eens hard en lang regent...). Tot mijn grote vreugde mocht ik nadien vooral veldwegen en enkele bospaden bewandelen. En spoedig ook kwam ik eerst over een al langer bestaand bruggetje, even verder over wat ik nu het Padstappersbruggetje noem: helemaal in het hout met een touw als brugleuning, 1.20 m breed en enkele meters lang. Zo ging het verder naar Moerbeke, een "omweg" van zo'n 7 km want Moerbeke ligt veel dichter bij Viane dan dat.  In Moerbeke genoot ik op het terras (koer, eigenlijk) van een frisdrank alvorens terug te keren naar Viane. Hiervoor passeerde ik nog meer natuurgebieden, zoals Sint-Paulus. Van daar kan je naar de top van de Bosberg, maar ik ging rechtsaf, terug naar de startplaats waar ik een gote fles Prior kreeg omdat ik vier van de vijf ('t minimum dus) vooraf bepaalde wandeltochten van De Padstappers meedeed.

  Het weer was lekker om te wandelen: droog, bij wijlen zonnig en warm genoeg om in T-shirt te wandelen. Mijn foto's staan als naar nieuwe gewoonte bij Google.

  25-09-2016 om 20:09 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Racing Gent

  25.09.2016: E. Aalst - Racing Gent: 2-3

  Oei, een thuisnederlaag, en dat op de dag voor de fans (met allerhande animatie en enkele coryfeeën).  Na 1 minuut reeds verschalkte Van Hoevelen al zijn collega Van Den Noortgaete met een owngoal. Maar negen minuten al scoorde Mitu de eerste van zijn twee doelpunten van de dag. Nog eens zes minuten later brengt De Bruycker de bezoekers weer op voorsprong maar Mitu bracht de bordjes weer in evenwicht ('41). En met die 2-2 gingen de ploegen de kleedkamers weer in.

  In de tweede helft probeerden beide ploegen om te scoren maar 't waren de bezoekers die erin slaagden, toen Van Den Noortgaete een terugspeelbal van Van Hoevelen (die dus echt zijn  dag niet had) miste en de bal in doel rolde (76').

  25-09-2016 om 19:31 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  24-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - FC B. München

  24.09.2016: HSV - FC B. München: 0-1

  De bezoekers hadden zich wellicht aan een hoger cijfer na het streepje verwacht, maar dat was dan toch zonder Adler, Spahic, Bahoui en Santos gerekend.  Bayern had wel enkele kansen meer dan HSV (Bahoui en Müller) maar ze moesten wel wachten tot de 88ste minuut eer Kimmich de bal in doel kreeg. Nadien vroeg ARD aan Beiersdorfer of Labbadia nog een toekomst heeft bij HSV, maar hij zei dat daarover nog moest vergaderd worden. De thuissupporters waren blijkbaar toch tevreden met de inzet en de strijdvaardigheid van hun ploeg.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Spahic, Santos - Ekdal (90' Lasogga), Jung - Müller, Holtby, Bahoui (67' Kostic) - Wood (84' Gregoritsch). Had hij die ploeg bij de eerdere wedstrijden opgesteld, dan had HSV nu meer dan 1 schamel puntje bijeen gespeeld.

  24-09-2016 om 20:53 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  21-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, SC Freiburg - HSV

  20.09.2016: SC Freiburg - HSV: 1-0

  Matchwinner van de dag was Petersen, fris van op de bank en na een minuut scoorde hij al zijn jokersdoelpunt ('70). Voordien had Wood wel al de bal op de paal geknald ('37)en Waldschmidt had in rugby wel gescoord, maar niet in 't Zwarte Woud. Nadien werd bij ARD al gepolst naar de toekomst van de trainer bij HSV, maar volgens Adler dient daaraan niet getwijfeld.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Spahic, Santos - Ekdal, Jung - Müller (76' Halilovic), Hunt, Waldschmidt (62' Gregoritsch) - Wood (76' Lasogga).

  19.09.2016: Sakai en Wood zijn al geselecteerd voor hun nationale ploeg. Japan speelt voor kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland op 6 oktober in Saitama tegen Irak en op 11 oktober in Melbourne tegen Australië. De VS speelt tegen Cuba (politiek historische wedstrijd ) op 7 oktober in Havanna en tegen Nieuw-Zeeland op 11 oktober in Washington D.C. Of Spahic op 7 oktober naar België komt, is bij HSV nog niet geweten.  Gregoritsch mag eindelijk met de grote jongens meedoen in het nationaal elftal van Oostenrijk. Die speelt tegen Wales (6 oktober) en Servië (9 oktober). Volgende week dinsdag weet hij in welk team, de eerste of de jongerenploeg, hij zal staan.

  21-09-2016 om 19:45 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - Racing Genk (Croky Beker)

  21.09.2016: E. Aalst - Racing Genk: 0-4

  Geen bekersprookje dus, al weerde Eendracht zich wel, zeker bij de start van de wedstrijd, en versierde een handvol hoekschoppen in het openingskwartier.  Na de vijfde corner volgde er echter een razendsnelle tegenaanval van de bezoekers.  Uiteindelijk kwam de bal bij Karelis (gewezen ploegmaat van ex-HSV-ers Petric en Berg bij Panathinaikos) terecht en de Griekse scherpschutter zette de 0-1 op het bord.  Halverwege de eerste helft sloegen de Limburgers opnieuw toe na een counter.  Na balverlies van Yala Lusala kon Pozuelo zijn maatje Karelis bedienen en de spits faalde niet (0-2). Eendracht bleef, gesteund door de wit-zwarte fans, strijden voor wat het waard was en Mitu kopte niet zo ver naast na een voorzet van Yala Lusala.  Na 42 minuten ontbond Bailey zijn duivels.  Hij slalomde de zestien binnen en legde de bal panklaar voor Karelis.  Via de paal maakte laatstgenoemde zijn hattrick vol (0-3).  Nadat Yala Lusala nog net over knalde, trokken de spelers naar de kleedkamer voor een kwartier pauze. In het begin van de tweede helft werd de hernieuwde Aalsterse moed al snel de kop ingedrukt.  Onze defensie verkeek zich op een hoekschop en Karelis kon zijn vierde treffer aan de verste paal makkelijk tegen de netten duwen (0-4).  Het zat ook niet echt mee voor Eendracht want na de zoveelste corner ging de bal in de kluts tegen de paal. Van Den Noortgaete stopte een kopbal van Karelis en Yala Lusala besloot voorlangs.  Een kwartier voor tijd leek Karelis op weg naar een vijfde doelpunt maar onze doelman kon er nog net met de vingertoppen bij.  De schwung verdween uit de partij, al moest Van Den Noortgaete nog een schot van Nastic uit de bovenhoek halen.  Van Tricht trapte nog een vrije trap in de muur en de eerredder kwam er dan ook niet meer.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala (71' De Coninck), Mitu (83' De Man), Van Tricht, De Rock (71' Baras), Verbrugge, Geenens F. en Diarra.

  21.09.2016: Eendracht Aalst heeft deze namiddag het lopend contract van Brian Marmitte met drie extra seizoenen opengebroken. De 18-jarige verdedigende middenvelder, die deze zomer overkwam van Standard, verbindt zich tot en met het juni 2020 aan de club waar het voor hem allemaal begon. Patrick Vanderpoorten heeft ook zijn verbintenis als sportief verantwoordelijke verlengd, maar dan tot en met volgend seizoen.

  21-09-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  18-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, FC Gullegem - E. Aalst

  18.09.2016: FC Gullegem - E. Aalst: 1-2

  Het voordeel van voor twee ploegen te supporteren is dat de kans iets groter is dat toch 1 van de 2 zijn wedstrijd wint.  

  Het zag er na een kwartier anders niet naar... Eendracht kreeg in het openingskwartier weliswaar meteen een paar goede mogelijkheden: De Rock vond doelman Degrendel op zijn weg na een voorzet van Van Kerckhoven en Mitu trapte van dichtbij eveneens op de keeper na een voorzet van Falko Geenens. Tussendoor verlengde Van Hoevelen een corner naast. De gemiste kansen braken zuur op want aan de overzijde trilden de netten wel toen Dejonghe een hoekschop in doel kopte (1-0). Wit-zwart reageerde maar Van Tricht mikte te hoog na een teruglegger van Mitu. Even later was er een attente Van Den Noortgaete nodig na een voorzetschot van Ngoma Mantu Ndongala.

  Iets voor het halfuur hingen de bordjes weer in evenwicht. Na een hoekschop ontstond er heel wat geharrewar voor doel en het was uiteindelijk Falko Geenens die de bal over de doellijn kon koppen (1-1). Eendracht was nu duidelijk baas maar faalde in de afwerking. Mitu kopte over en trapte naast, de poging van Yala Lusala verdween aan de verkeerde kant van de paal en Degrendel stopte het afstandsschot van Van Tricht. Bij een zeldzame tegenprik van de West-Vlamingen schoot Flederick niet zo ver naast.

  Baras knalde al snel raak nadat hij werd aangespeeld door De Rock (1-2). Even later volgde een nieuwe tegenslag voor de thuisploeg toen Pierre uitgesloten werd na een tweede gele kaart. Eendracht viel wat stil en kon het numerieke overwicht niet echt uitbuiten. Het spel werd ook wat bitsiger met gele kaarten voor Van Tricht en Van Landschoot als gevolg. Yala Lusala viseerde de vuisten van Degrendel en pogingen van De Rock en Baras leverden evenmin succes op. Vanhaecke dreigde voor Gullegem maar diens poging werd nog net op tijd afgeblokt. Tien minuten voor tijd moest onze tegenstander zelfs met negen verder (Vancraeyveldt kon niet verder en alle wissels waren reeds opgebruikt) maar ook nu kon Eendracht daar niet van profiteren. Het werd zelfs nog even warm en Van Den Noortgaete moest de meubelen redden met een knappe redding na een afstandsknal. In het slot trapte Vanhaecke de laatste mogelijkheid naast na een voorzet van Nahimana. Eendracht staat met 7 op 9 mee aan de leiding.  

  Geeraerd stelde de volgende ploeg op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu (45' Baras), Van Tricht (71' De Man), De Rock (88' Claeys), Verbrugge, Geenens F. en Diarra.

  18-09-2016 om 20:51 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  17-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, HSV - RB Leipzig

  17.09.2016: HSV - RB Leipzig: 0-4

  HSV was nochtans lange tijd de spelbepalende ploeg, had veel balbezit en enkele betere kansen, maar de bal wou er niet in. Een (terechte) penalty (Adler miste de bal maar niet de voet van Werner) omgezet door Forsberg (66'), een vrije trap van Orban (72'), een counter van Werner (77') en een treffer in de extra tijd van Selke (90'+1) zorgden op het einde voor een gek spelverloop en een bittere nederlaag.

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Djourou, Spahic, Santos - Jung, HoltbyMüller, Hunt (70' Halilovic), Kostic (83' Gregoritsch) - Wood (83' Waldschmidt).

  12.09.2016: Op 25 oktober bekert HSV in Halle. Ik "vroeg" eergisteren naar Diekmeier i.p.v. Cléber, maar den Dennis kan twee weken niet meedoen wegens dijblessure.

  17-09-2016 om 20:49 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  12-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, E. Aalst - SK Sint-Niklaas

  11.09.2016: E. Aalst - SK Sint-Niklaas: 2-0

  Tijdens de eerste helft, of toch zeker het laatste kwartier ervan, zocht Eendracht verwoed doch tevergeefs naar de openingstreffer met kansen voor Mitu, De Rock en Yala-Lusala. De tweede helft begon in overdrive, Eendracht zette de bezoekers meteen onder druk. Dat leverde al meteen een vrijgeleide op voor Mitu, die foutief gestuit werd door Quintelier met een logische rode kaart tot gevolg. Tot overmaat van ramp voor de bezoekers krulde Van Tricht de vrije trap prinsheerlijk in doel zodat Eendracht op rozen zat (55'). Amper afgetrapt besloot Mitu even te dollen met zijn directe bewaker en bood zo uitblinker Yala-Lusala een doelpunt aan op een schoteltje (57'). De Aalsterse trein denderde voort en zowel Yala-Lusala als Mitu (2x) kregen uitgelezen mogelijkheden om de score nog hoger te laten oplopen. Van Tricht etaleerde zijn traptechniek maar zijn vrije trap spatte uiteen op de kruising. Bij Eendracht vonden ze het welletjes en werden de laatste minuten controlerend uitgespeeld zodat de eerste zege van het seizoen meteen een feit was.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu (80' De Coninck), Van Tricht, De Rock (76' Baras), Verbrugge, Geenens F. en Diarra (88' Claeys).

  12-09-2016 om 20:23 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  11-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neigembostocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

  11.09.2016: WSV De Kadees vzw heeft dus de datum, de tocht en de startzaal "overgenomen" van wijlen WSV De Sportvrienden vzw. Het parcours heeft WSV De Kadees vzw wellicht niet overgenomen, al kan ik moeilijk vergelijken, want tot vorig jaar bleef ik in de startzaal helpen met de administratie. De tocht van bijna 15 km ging langs de kapel van Bevingen het Neigembos in (wat eigenlijk voor 't grootste deel op 't grondgebied van Meerbeke ligt), zo een deelgemeente van Gooik in en verder naar S.-K.-Lombeek om daar even te verpozen. Terugkerend naar Neigem passeerde ik een eerder spontane rustpost bij café De Haes (die rustpost staat niet op het plannetje) en daar bleef ik ook even wat fris drinken. Het ging dan verder door dezelfde deelgemeente van Gooik en door een ander bos naar Neigem.

  Het weer was niet zo best, maar toch niet te slecht om te wandelen: bewolkt en op 't einde begon het te miezeren. Mijn foto's staan bij Google Foto's.

  11-09-2016 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  10-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2016-2017, B. Leverkusen - HSV

  10.09.2016: B. Leverkusen - HSV: 3-1

  Na een eerste helft zonder doelpunten bracht Wood HSV na 58 minuten verdiend op voorsprong. Helaas konden de roodbroeken die voorsprong niet behouden. De gastheren ambieerden de gelijkmaker, waar ze wel een poos moesten op wachten (dus de ongeveer 4000 meegereisde HSV-supporters zagen hun hoop op drie punten met de minuut groter worden. Dan zorgde de ingevallen Pohjanpalo eerst voor die gelijkmaker, dankzij de verdediging en Adler die te ver moest uitkomen (79'). In de extra tijd scoorde hij nogmaals (90'+1) een minder vermijdbaar doelpunt en vervolledigde, toen HSV alles nag eens naar voor bracht, zijn loepzuivere hattrick (90'+4).

  Labbadia stelde de volgende spelers op: Adler - Sakai, Cléber, Spahic, Ostrzolek - Hunt, Holtby (66' Ekdal) - Müller, Gregoritsch, Kostic (86' Halilovic) - Wood (81' Lasogga). Mocht ik in zijn plaats zijn, ik zou Diekmeier toch eens laten starten i.p.v. Cléber.

  07.09.2016: Gisteren won Bosnië-Hercegovina met 5-0 van Estland, en twee van die vijf doelpunten waren van Spahic.  Daarmee staat Bosnië-Hercegovina aan de leiding in dezelfde groep als België; de volgende tegenstander van Bosnië-Hercegovina, want die won slechts met 0-3 van en in Cyprus (ook Lukaku scoorde twee keer, Carrasco eenmaal). Sakai won met zijn Japanse collega's met 2-0 van Thailand, hij scoorde blijkbaar niet. Djourou scoorde ook niet maar Zwitserland won toch van Europees kampioen Portugal, eveneens met 2-0.

  06.09.2016: Gisteren hebben enkele HSV-ers een interland gespeeld, Gregoritsch debuteerde bij zijn eerste uitnodiging voor de eerste nationale ploeg van Oostenrijk weliswaar op de bank, mocht werd in de 77ste minuut Janko vervangen en droeg zo mee bij tot de overwinning met 2-1. Kostic had zijn aandeel bij het gelijkspel (2-2) van de Serviërs tegen Ierland. Hij scoorde de gelijkmaker (1-1) in de 62ste minuut. Köhlert scoorde voor de jongeren van de Duitse U19-nationale ploeg  ook de gelijkmaker (1-1), maar verloor toch van de Nederlandse jongeren met 1-2. Eergisteren reeds scoorde Wood voor de USA in de kwalificatiewedstrijd tegen Saint-Vincent, die verloren uiteindelijk met 6-0. Sakai en zijn Japanse collega's verloren met 1--2 van de Verenigde Arabische Emiraten. Vandaag komen Spahic en Djourou nog aan de nationale bal, tegen resp. Estland en Portugal, Sakai speelt tegen Thailand en Wood tegen Trinidad & Tobago.

  02.09.2016: Tiens, ik dacht dat het transferseizoen voor de zomer beëindigd was? HSV heeft toch een contract voorgelegd aan Vasilije Janjicic, Zwitser bij de nationale U19-ploeg waar hij twee doelpunten scoorde, voor vier jaar, dus tot 2020. Hij zal bij de jongerenploeg beginnen, bij de U21 van trainer Dirk Kunert. De 1,80 meter große middenvelder komt van FC Zürich.0 

  31.08.2016: HSV heeeft een linker verdediger gevonden, Douglas Santos van de Braziliaanse eersteklasser Atlético Mineiro. De 22-jarige Braziliaan heeft voor vijf jaar getekend. Allez, Cléber zal in 't Portugees kunnen kletsen.

  30.08.2016: Zes HSV-spelers zijn uitgenodigd door hun nationale trainer: Wood, Ekdal (als hij al speelt want hij recupereert van een blessure), Sakai, Spahic, Kostic en Gregoritsch (ja, ja, in de eerste ploeg, niet meer bij de jongeren). Djourou is ook gevraagd, maar voor hem en zijn Zwitserse collega's gaat het enkel om een oefenwedstrijd.

  Jung heeft zijn contract opengebroken en bijgetekend tot 2020.

  Seeler kreeg een "lifetime achievement award" van Sport-Bild (dus eigenlijk de sportredactie van een sensatiekrant), hij moest zich daarvoor niet ver verplaatsen want de huldiging vond in Hamburg plaats.

  10-09-2016 om 20:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  04-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2016-2017, KVK Westhoek - E. Aalst

  04.09.2016: KVK Westhoek - E. Aalst: 1-1

  Na 8 minuten stond het al 0-1 door De Rock die met links raak na een kortgenomen vrije trap binnen knalde. Van dan af hielden de gastheren gelijke tred en dat resulteerde in de gelijkmaker in de 53ste minuut door Hillewaere.

  Geeraerd stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Van Kerckhoven, Van Hoevelen, Marmitte, Yala Lusala, Mitu (71' Baras), Van Tricht (81' Claeys), De Rock, Verbrugge, De Man (61' De Coninck) en Geenens F.

  02.09.2016: Gisterenavond werden naar aanleiding van de Bijzondere Algemene Vergadering van de vzw Eendracht Aalst vier nieuwe leden, namelijk Guy Valckenier (gekend van een garage van een zeker automerk), Michel Vanstallen, Paul Moerman en Jurgen Rubbrecht, unaniem aanvaard. Het hoeft geen betoog dat deze vier kandidaten een serieuze meerwaarde vormen op het vlak van organisatie, financiën, netwerk en sportieve uitbouw van onze geliefde club. Dit lidmaatschap moet gezien worden in het licht van de continue ambitie om de club verder te ontwikkelen en haar draagvlak te vergroten.

  01.09.2016: De bekerwedstrijd van binnen drie weken tegen Racing Genk wordt in het Pierre Cornelisstadion gespeeld. Blijkbaar maakt burgemeester D'Haese zich niet zoveel zorgen om veiligheid dat hij het thuisvoordeel liever laat verkopen. De dag zelf worden de loketten wel reeds om  16 uur gesloten (het hele perceel van het Volksparkstadion in Hamburg wordt twee uur voor aanvang van de wedstrijd open gesteld).

  31.08.2016: Sékou Amadou Camara heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor komend seizoen bij Eendracht Aalst. De Guinese targetspits, die vrijdag 19 wordt, heeft ook al een eerste keer meegetraind. In het seizoen 2014-15 had de jonge Camara met 12 doelpunten een groot aandeel in de dertiende landstitel van zijn club Athlétique Club Horoya. Het leverde hem de bijnaam Trezeguet (bij Sporting Anderlecht hebben ze er ook zo één met die bijnaam) op in zijn thuisland. Er kwam interesse uit België en Camara verliet in de loop van vorig seizoen Guinea om te gaan meetrainen met Union en OHL. De Leuvenaars zijn overtuigd van zijn talent maar haken af om het flinke bedrag dat ze moeten ophoesten om Camara een profcontract te geven. Bij Eendracht tekende hij een amateurcontract. Sportief verantwoordelijke Vanderpoorten toonde zich erg opgetogen met de komst van de talentvolle Guineeër.

  29.08.2016: De volgende bekerwedstrijden zijn vastgelegd en op 21 september moet Eendracht eersteklasser Racing Genk uitschakelen wil het verder spelen in de Croky beker.

  04-09-2016 om 19:17 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!