NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  31-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31.10.2010 - Halloweentocht, georganiseerd door W.S.V. Egmont Zottegem (163)

  Ik kwam voorspoedig aan en vond toch nog een parkeerplaats bij de Feestzaal Bevegemse Vijvers, en in de zaal dat Annemie al te wachten, zij had intusssen onze inschrijvingskaarten gekocht. Wij kozen er voor 7 km en we bleven dus in en net buiten het centrum. Aan de gesloten bibliotheek (’t is zondag, hé) kregen we een sojadrankje wat we ter plaatse opdronken, intussen gefotografeerd door voorzitter Jhonny. We zetten dan onze weg verder langs het centrum, er net buiten dus, en hadden een controle in Ten Ede (de gebruikelijke plaats). Intussen had Annemie al aan een standje getrakteerd met een jenevertje, ik koos er eens voor hazelnoot, dat al even lekker is als van chocolade, Annemie hield het bij citroenjenever. Verder stappend kwamen we in het Domein Breivelde waar iemand ons de weg naar het kasteel vroeg, duidelijk geen wandelaar maar iemand die er mocht eten en/of drinken. Op sommige stukjes was het behoorlijk donker, ondanks de kundig uitgesneden pompoenen met kaarslicht of andere kaarsjes in schalen. Aan een ander gebouwtje in dat domein werden we door de organisatoren op een kroesje glühwein getrakteerd, en ook nu werden we door Jhonny fotografisch "betrapt". Wat verder zochten we zonder zaklamp onze weg verder en ik was wel blij toen we opnieuw de verharde weg bereikten. Spoedig waren we terug in de feestzaal waar we ons boekje lieten afstempelen en nog van een warme drank genoten.

  Het parcours kennen we wel al een beetje, en het weer was al beter dan ’s voormiddags, het bleef droog en het was zeker niet koud.

  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.com/helgavds/Halloweentocht10

  31-10-2010 om 22:13 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31.10.2010 - Herfsttocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem (038)

  Ik kwam voorspoedig aan, ik ga er immers zo goed als wekelijks in de buurt winkelen, en vond nog een parkeerplaats op het terrein van het Koninklijk Technisch Atheneum in Liedekerke. Ik koos er voor 12 km en zag dat ik zeker een eind door het Liedekerkebos mocht wandelen. Voor het zover was, werd ik door enkele volgebouwde straten geleid, en langs een bloemenzaak waar men velerlei creaties voor Allerheiligen te koop gesteld werden. Nog voor ik het bos bereikte, had ik al wat modderrijke paden te doorwaden, maar in het bos zelf was het centrale pad zeer goed begaanbaar. En ik kon dus naar hartenlust genieten van de herfstkleuren waarin de bomen getooid waren. Via voetpad 38 (hier en daar behoorlijk modderig) en wat straten bereikte ik de rustplaats in Sint-Katerina-Lombeek. Omdat ik er niemand zag die ik kende en met wie ik graag een praatje zou slaan, heb ik er mijn kaart laten afstempelen en ging terug naar Liedekerke. Dit stuk van ruim 5 km volgde voor behoorlijk lange tijd de spoorlijn wat in de volksmond van de pendelaar “de oude lijn” wordt genoemd. Voor een zondagmorgen was het behoorlijk druk, twee treinen reden richting Brussel en twee richting Denderleeuw, en het waren allemaal moderne tot behoorlijk comfortabele treinen (met kuipzeteltjes). Het parcours verliet dan toch deze spoorlijn en ik werd op het bedevaartspad gestuurd, die staat vol mooie kapelletjes, al zijn er enkele besmeurd door graffiti die alleen door de auteur begrepen worden. Zo bereikte ik weer de startplaats waar ik mijn boekje liet afstempelen.

  Het weer was maar zo en zo, bij het begin van mijn wandeling was het nog droog, maar gaandeweg begon het te miezeren en toen ik bijna gedaan had, regende het zelfs wat nadrukkelijker. Voor deze bescheiden afstand kreeg ik behoorlijk wat natuur voorgeschoteld, vooral op het eerste stuk tot de controlestempel.

  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.com/helgavds/Herfsttocht10

  31-10-2010 om 22:06 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  30-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, 1. FC Köln-HSV

  30.10.2010: 1. FC Köln-HSV : 3-2

  Ik zit vijf minuten te vroeg te kijken of de LiveTicker al aan 't tikken is, en het valt me op bij de ploegopstelling dat Jarolim nog op de bank zit, Demel zit er ook, maar een doublure voor Drobny staat er niet op. Wie er straks mag aan beginnen, zijn: Drobny, Westermann, Mathijsen, Guerrero, Petric (als enige spits), Tesche, Trochowski, Pitroipa, Rincón, Son en Kacar. Intussen is de LiveTicker ook ingelogd en kan ik de wedstrijd volgen. Hij haalt eerst nog wat statistieken boven: van de laatste 9 Bundesliga-wedstrijden tegen HSV won 1. FC Köln een keer (1 draw, 7 nederlagen) - in mei 2009 met 1-0 in Hamburg (ik was daarbij... ). Köln won geen van de laatste vier thuiswedstrijden tegen Hamburg (1 gelijkspel, 3 nederlagen). De laatste thuiszege tegen HSV dateert van september 2001. Houden zo, zou 'k zeggen...

  Na 4 minuten probeert Köln al met de traditie te breken maar de bal gaat er net naast. De tweede Keulse poging wordt door Mathijsen afgeweerd. Na 11 minuten is het dan toch zover. Een vrije trap krijgt Podolski gevaarlijk voor doel, Westermann verlengt nog licht en aan de tweede paal staat Novakovic en scoort van op korte afstand. En Keulen gaat maar door, de derde kans gaat weer net voorbij. En dan is 't eindelijk aan HSV: Pitriopa stuurt Guerrero op reis, die bijna alleen op het doel afgaat. Zijn schot kan Varvodic met grootste moeite in hoekschop werken. Een minuut later zorgt Petric voor een Hamburgse zucht van verlichting. Die hoekschop door Varvodic veroorzaakt wordt door Trochowski naar de penaltystip getrapt, daar verlengt Mathijsen, aan de tweede paal loert Petric en hij kopt de bal binnen van op een meter. Zou hij zijn denkbeeldige pijl afgeschoten hebben, of zoals woensdag in Frankfurt, de bal halen en op de middenstip gelegd hebben? Son probeert ook te scoren maar hij trapt de bal naar de derde verdieping van het stadion. Da's nog jong en onbekommerd, hé. En zijn tweede poging is wel raak (24')! Kacar stuurt de Koreaan met een goeie pas naar de Keulse keeper, Son lift de bal en schuift met de kant de bal in doel. 5 Minuten later moet Drobny alweer de bal uit zijn doel halen. Keulen speelt de hele HSV-verdediging met een dubbelpas tussen Podolski en Lanig op een hoopje. De nationle aanvaller legt in de penaltyzone nog eens schuin en Novakovic trapt van op vier meter in doel. Even later is het bijna weer "van dat": weer wordt het na een vrije trap van de Keulers gevaarlijk. Ditmaal is Drobny niet helemaal afzijdig. De HSV-keeper vliegt op de flank voorbij en krijgt enkel nog de vingertoppen tegen de bal. Dan volgt een hoekschop dat niets opbrengt. Trochowksi brengt de rustende bal met veel snee in het penaltyruim, maar de gastheren kunnen een doelpunt verijdelen. Aan de andere kant bokst Drobny de vrije trap van Podolski uit de gevarenzone. Mathijsen gaat wat driest tekeer en ziet er een gele kaart voor. Elke vrije trap van Keulen wordt gevaarlijk. De keer is er een wirwar, maar gelukkiglijk stond een Keuls speler in buitenspel. Laatste kans voor de pauze: Trochowski brengt de bal scherp naar de eerste paal, daar komt Mathijsen aan de bal, maar hij kopt precies op de keeper. En daarmee vatten de spelers de pauze aan. De LiveTicker stelt voor dat de verdediging van HSV tijdens de tweede helft toch wat zekerder moet zijn.

  Na de pauze keren de ploegen terug, in de bezetting als voor de eerste helft. Westermann veroorzaakt een hoekschop. Lanig komt met hoofd tegen de bal, maar kan hem niet controlleren. Alweer Westermann werkt een frank van Ehret in hoekschop, die wordt door Petric ver weg gekopt. De counter via Trochowski verhindert Geromel met een fout. Mooie aktie van HSV: Trochowski steekt naar Guerrero door, die nagelt het leder uit halflinkse positie volle bak op de bovenkant van de lat. Trochowski brengt dan een vrije trap naar de tweede paal, daar loert Petric, maar hij kan de bal enkel naar het midden koppen en Keulen werkt in hoekschop. HSV is nu wat sterker als Keulen. Geromel kan Petric enkel met een fout stoppen, dat "kost" hem een gele kaart. 't Is vrije trap van op 18 meter. Keulen countert voor de eerste keer sedert enkele minuten weer gevaarlijk. Podolski is echter te eigenzinnig en probeert het met een schot uit een scherpe hoek (da's meer iets voor Van Nistelrooy). Dat schot ging ver voorbij de verste paal. In de ruim laatste 20 minuten begint het spelers uitwisselen, en Keulen is als eerste begonnen (Ehret eruit en Chihi erin). Son is een beetje overmoedig, hij wil drie tegenspelers dribbelen maar verliest de bal. Podolski brengt een vrije trap weer gevaarlijk in de penaltyruimte. Westermann komt voor Lanig op de bal toe en kopt hem bijna in eigen doel. Novakovic legt in de 16 met de borst terug op Chihi, die meteen trapt, net een Spoetnik recht naar de hemel. Er is toch corner want Westermann heeft de bal nog net geraakt, maar de hoekschop brengt niets op. Pitroipa en Rincón spelen met een dubbelpas op de rechterkant. De Venezolaan trapt bij zijn poging de bal in het midden te krijgen tegen een Keulse speler. Podolski wordt kort voor de 16 vrijgespeeld, loopt kort twee meter en hamert de bal in de hoek. Maar de lijnrechter heft de vlag: buitenspel. Pitroipa gaat in de penaltyruime voorbij Chihi en wordt gevloerd, maar de scheidsrechter luit niet en besluit voor uittrap. Allez, waar lijkt dat nu op? Guerrero moet plaats ruimen voor Choupo-Moting. Het doelpunt valt aan de verkeerde kant en weer door dezelfde. Clemens speelt op de rechter kant Brecko vrij, die in de 16 scherp naar het midden past en stuift Novakovic de 3-2 binnen. Bij de gastheren moet Ehret plaats ruimen voor Jajalo net zoals Clemens voor Pezzoni. HSV krijgt nog een vrije trap maar Keulen werkt de flankpas van Trochowski weg. Kacar wil de Keulse keeper tot spoed aanmanen. Goh, nu gaat zelfs Drobny mee in de aanval. Maar 't helpt niet, de drie punten blijven aan de Dom.

  29.10.2010: 't Is net een hospice bij HSV, nu kunnen ook Jansen (teenbreuk) en Zé Roberto (maagdarmgriep, toch niet aangestoken door de eerste trainer?) morgen niet aantreden in Keulen en voor Van Nistelrooy en Benjamin is het nog te vroeg. Maar Jarolim is tenminste terug. Anderzijds kan Veh dan ook niet zonder Petric, niet alleen wegens zijn twee eerreddende doelpunten tegen Frankfurt.

  30-10-2010 om 17:26 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  27-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, Eintracht Frankfurt-HSV (DFB-beker)

  27.10.2010: Eintracht Frankfurt-HSV: 5-2

  Ze zullen er eens aan beginnen, gecoacht door Önning, want trainer Veh is ziekskes (griep). Na enkele minuten wordt Drobny al op de korrel genomen, maar hij houdt zijn doel leeg, en dat een minuut later opnieuw. Het loopt in het begin van de wedstrijd blijkbaar niet op rolletjes op het "Hamburgs" middenveld, maar Frankfurt moet reeds wisselen, natuurlijk omdat een speler zich bezeert. Dan volgt een leuke kans voor HSV: Jansen flankt van links vlak in de penaltyzone, daar glijdt Petric net langs. Maar hij stond toch buitenspel. En dan valt het doelpunt langs de voor mij verkeerde kant. Caio, die net zijn geblesseerde ploegmakker verving, krijgt in het middenveld de bal. HSV is volledig ongeordend. De Braziliaan loopt met de bal een paar meter en trapt het ding van op 18 meter onhoudbaar voor Drobny in de netten. Frankfurt heeft duidelijk het heft in handen. Een scherpe herinbreng wordt door Mathijsen in het laatste ogenblik voor Gekas weggewerkt. Er volgen dan twee hoekschoppen die weggewerkt worden. Frankfurt verdubbelt de score, ditmaal is het Demel die, met twee tegenspelers voor zich op de rechter zijde, de flank van Altintop niet kan verhinderen. Altintop vindt het hoofd van Gekas, die de 2-0 binnen kopt. Maar dan wil Petric aan Veh (op zijn ziekbed, dus) bewijzen dat hij in het kernelftal zijn plaats heeft. Hij profiteert van een fout in de Frankfurtse afweer en past naar Guerrero. Die koerst over de buitenkant Russ voorbij en vindt in het midden alweer Petric, die van uit korte afstand raak trapt. Er is een twijfelachtige hoekschop voor Frankfurt, nadat Guerrero de bal een beetje nonchalant aan de doellijn wil wegwerken. Daarna is er een flink geharrewar in de penaltyruimte maar HSV kan de bal wegwerken. Bijna scoort Petric de gelijkmaker: Pitropia wordt met een lange pas via de linkerzijde op reis gestuurd en past schuin naar Petric. Deze raakt de bal met rechts niet juist, toch huppelt de bal tegen de paal. Het tempo van de wedstrijd blijft hoog, ook op 5' van de pauze. Zo krijgt HSV een hoekschop maar die brengt helaas niets op. Daarop trapt Pitroipa de bal tegen de paal. De dubbelpas van Petric en Guerrero wordt door laatstgenoemde helaas niet in doel omgewerkt. Raak is het wel achter Drobny. Een pas in de penaltyruimte brengt Jung naar de uitgelopen Drobny in het midden, daar schuift Gekas uit van buitenspel verdachte positie binnen. En daarmee gaan ze pauzeren.

  HSV begint wat aarzelend en als het dan toch zover is, staat Jansen een paar centimeter buitenspel. Wat later stuurt hij een te lange flankpas naar Petric. Blijven proberen is de boodschap: Pitroipa speelt met veel overzicht naar Trochowski terug, die bij de penaltyzone op de loer staat. Zijn trap wordt door Nikolov in hoekschop afgeleid. Son staat te trappelen om in te vallen, hij vervangt Jansen. De LiveTicker van HSV is aan 't dromen, ineens stond er 3-2 en terwijl ik wacht op de naam van de schutter, verandert hij het weer in 3-1. En dan is 't ineens 4-2, eerst Tzavellas voor de thuisploeg, en dan Petric voor de bezoekers. Eh, blijkbaar ook voor de thuisploeg (dus niet Tzavellas): de Griek trapt een vrije trap vol gevoel in de strafruimte van HSV, Petric springt hoog op en kopt het leder over Drobny in het eigen doel. Min of meer een hattrick dus... Want Trochowski brengt een vrije trap aan en Petric knikt deze uit korte afstand in 't net: 4-2. Met nog een ruim kwartier te spelen smijt HSV alles naar voor. Guerrero past voor de neus van Nikolov schuin naar Son, die echter door de scherpe pas geen druk tegen de bal kan zetten en Tzavellas ontzet enkele meters voor de lijn, 't is hoekschop. De hoekschop van Zé Roberto kan echter weggewerkt worden. In de volgende aktie schiet Trochowski enkele meters over doel. Son probeert het van op afstand. Zijn schot van op 20 meter schiet net naast de paal voorbij. Pitroipa moet dan plaats ruimen voor Choupo-Moting, daarmee staan er 4 aanvallers voor HSV op 't plein. Maar er is geen doorkomen aan, Frankfurt sluit de boel af. Drobny kan zich bewijzen: Eintracht countert in de persoon van Gekas. Rincón foult de Griek als laatste man in de strafruimte: penalty en gele kaart voor de Zuid-Amerikaan (de enige kaart van de wedstrijd). Maar het lukt niet: Altintop treedt aan en treft beneden rechts, Drobny is naar de andere hoek gedoken. Dat is allicht de beslissing, 't is uit voor wat de DFB-beker betreft.  Son steekt nog eens naar Zé Roberto door, maar die wacht te lang met een pas in het midden, 't is hoekschop maar die brengt niets op. En dat was 't dus. Wie gaan kijken is, heeft alleszins 7 doelpunten gezien.

  26.10.2010: 't Is beter dan niets, zeker, maar slechts in het kader opgenomen worden omdat er te weinig aanvallers beschikbaar zijn, naar mijn bescheiden mening is Petric meer waard, hopelijk kan hij morgenavond (de wedstrijd begint om 19.00 uur) tonen dat hij een basisplaats verdient met een paar (fraaie) doelpunten. Volgens wat ik op de site zie, onbreken deze spelers: Van Nistelrooy, Benjamin, Rost, Elia (nog aan 't herstellen), Jarolim (nog aan 't herstellen), Aogo (nog aan 't herstellen), Diekmeier (nog aan 't herstellen), Stepanek (nog aan 't herstellen), Castelen (nog steeds aan 't herstellen), Torun (opbouwtraining).

  27-10-2010 om 20:57 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  24-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23.10.2010 - Heksentocht, georganiseerd door WSV De Sportvrienden vzw (087)

  Bestuursleden en ook Nicole waren van de vrijdag voordien reeds met de voorbereidende werken begonnen, ik heb vrijdagavond ingepikt in Welle. Op de dag van de tocht zelf hadden we afgesproken om tien uur te beginnen met de rest van die werken, enkelen onder ons gingen even over en weer naar de rustpost in Iddergem om daar de laatste puntjes op de i te plaatsen en dan terug te komen naar Welle. De werken vorderden zo voorspoedig dat we ongeveer een uur eigenlijk niets te doen hadden, zelfs ik niet, toen ik al enkele lidkaarten voor volgend jaar had verkocht (o.a. aan mezelf). Wellicht door het weer waren de eerste wandelaars wat later dan anders, zoals een paar van Horizon Opwijk dat eerst in Lebbeke gaan ploeteren was, in de regen en de modder. Heksen interesseren deze zozeer niet, als wel de omlopen, dus vertrokken ze liever nog bij daglicht, intussen kwam de zon even piepen.

  Officieel begon de Heksentocht om 17.00 uur en toen begon het werk helemaal, met lidkaarten te verkopen, zelfs aan vier nieuwe leden (twee spiksplinternieuwe en twee die vroeger al eens lid waren), inschrijvingsklevers printen en de uitslag bijhouden. Officieel ook mocht men tot 21 uur inschrijven, dus ongeveer een half uurtje later was die uitslag (http://www.desportvrienden.be/FR_Uitslag101023.html) al opgemaakt en uitgeprint. Tussendoor nam ik even pauze om met Annemie, Mark en Paul te kletsen, en later op de avond met Katrien, Kristof en nog een Wijngaerttreintje. Al even officieel werden wandelboekjes tot middernacht afgestempeld maar zo lang duurde het niet eer de laatste stempel werd gezet, en dus konden we stilaan beginnen opruimen, zeker dat plaatsje achteraan waar de inschrijvingstafel stond. Toen de laatste wandelaars en heksen weg waren, hebben we nog zowat een uur verder gewerkt (zo haalde Bruno de versiering op de speelplaats weg) en dronken we een glas alvorens af te spreken voor 's anderendaags, en ook die opruimingswerken vorderden zeer goed. De opkomst was dus niet denderend, het weer ook niet ('s avonds viel nog een flinke plensbui) en dit was (voorlopig althans) de laatste Heksentocht van WSV De Sportvrienden vzw. Overigens, van al die werken en enkele wandelaars had Jozef veel foto's gemaakt, daar heb ik een fotoalbum mee gemaakt: http://picasaweb.google.be/helgavds/Heksentocht10.

  24-10-2010 om 22:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  22-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-Bayern München
  22.10.2010: HSV-Bayern München: 0-0

  Volgens wat ik op de website lees (want ik was te laat van vrijwilligerswerk ), zou het een bepaald boeiende wedstrijd geweest zijn. De beste kans voor de ploeg van Veh had Pitroipa in de 80ste minuut, maar zijn schot kletste na een bezienswaardige pas van Petric (mocht nog 29 minuten mee doen) tegen de paal. Even later kopte Rincón de bal nog net over doel. Kort voor de rust moest Rost het veld al verlaten, hij was tegen Schweinsteiger gebotst, daarmee kreeg Drobny een kans om zich te bewijzen, maar hij had niet veel te doen.

  22-10-2010 om 23:05 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  17-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17.10.2010 - 2de Alles voor 1 euro-tocht, georganiseerd door 't Wyngaerttreintje Antwerpen (333)

  Ik kwam voorspoedig aan en parkeerde in de buurt, onderweg naar de startzaal, het Cultureel Centrum Luchtbal, kwam ik al enkele bekenden tegen en in de zaal nog enkele meer. Voorzitter Kristof en medewerker Dirk verwelkomden de wandelaars, Kristof gaf de totalen van de bezoekende clubs op met zijn laptop, Dirk was in de weer met de inschrijvingskaarten en de afstempeling, Sandra en Danny voorzagen de wandelaars van warme dranken, broodjes en taart.

  Ik schreef me in voor 12 km (Jos had er 200 m aan toegevoegd) en trok op stap, even later trof ik Lucia, Conny, Geert en Marnik, die net aangekomen waren. Eerst stak ik een klein parkje door om even later aan het kruispunt met verkeerslichten pelgrim Guy (Gwy the Alder) in te halen. Ik vroeg hem uit over zijn recente pelgrimstocht, van Sevilla naar Santiago, en hij vertelde met plezier. Toen we het poortje van de Oude Landen, beheerd door Natuurpunt, bereikten, liet ik hem gaan, want hij stapte me iets te rap, ik begon het aan mijn scheenbenen te voelen. In dat natuurdomein vind je een mooi kronkelende Oudelandse Beek, grillig gevormde rietkragen, bloemrijke graslanden en wilgenbosjes, grote bloemenpracht, zoals de wilde orchideeën die de graslanden in de lente rozerood kleuren, maar rietvogels (kleine karekiet, blauwborst, rietgors), de nachtegalen, de vele vlinders en de Schotse Galloway-runderen die het jaar rond, grazend een handje helpen bij het beheer. Maar die koeien zag ik pas toen ik terug keerde. Eerst genoot ik dus van deze rustgevende natuur alvorens Ekeren te betreden. De toren van de Sint-Lambertuskerk zag ik al vanuit de Oude Landen. In Ekeren was ook de rustpost in een school, daar vond ik alweer Jos, die aan de fris- en alcoholhoudende drankenstand stond en hij mocht me een donkere Leffe uitschenken. Katrien ruimde af of schonk warme dranken uit, Ann en een mij onbekende medewerkster bleven vooral in de keuken werken.

  Jean, zijn vrouw en Marie-Claire uit het Lommelse zaten er te genieten van de pompoensoep en ik kletste nog een beetje met hen toen Gilbert, voorzitter van AWSV Turnhout me begroette. Ik ging dan ook met mijn drank een beetje bij hem en zijn gezelschap zitten babbelen, o.a. over 100-km-tochten (geen Euraudax maar vrij te kiezen snelheid), zoals die van zijn club (intussen gereduceerd tot 50 km), van Pomona Welkenraedt (volgend jaar ook “slechts” 50 km) en van de Marcheurs de la Police de Binche (die zou volgend jaar voor de laatste keer 100 km organiseren). Nadat zowel Jean en co als Gilbert en gezelschap vertrokken, genoot ik verder van mijn trappist en net toen die uitgedronken was, kwamen Lucia, Conny, Geert en Marnik aan, zij kozen voor een iets grotere afstand. Dus ging ik terug en mocht opnieuw de Oude Landen doorkruisen, waarna ik de buurt van de startplaats bereikte, dat viel op door de straten die hun naam kregen van steden en landen.

  Het was een leuke tocht, en ik had geen enkel probleem met de uitpijling (Jos kreeg in Ekeren telefoon van Kristof dat ergens pijlen zouden verdwenen zijn, maar hij had ook al linten voorzien als aanduiding). Bovendien hing aan de startplaats een plakkaat dat aangaf dat op de pijlen de 3 (van het aansluitingsnummer bij Aktivia, 333) steeds recht moest geschreven staan, stond die ondersteboven of lag hij op zijn zij, dan had iemand de pijl verdraaid. Het weer was ook mooi: zonnig, dus droog, alleen bij aanvang van de tocht nog wat koud (’t is herfst, de tijd van de fleece is weer aangebroken).

  Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.be/helgavds/2deAllesVoor12010

  17-10-2010 om 21:44 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, 1.FSV Mainz 05-HSV

  16.10.2010: FSV Mainz 05 - HSV: 0-1

  Eindelijk weer Bundesliga, en de zegereeks van Mainz is tot een eind gebracht en wel door HSV. Guerrero scoorde het enige doelpunt (nou ja) in de 89' na een pas van Zé Roberto (da Silva Jr. ). "Nou ja", omdat Van Nistelrooy (die pas in de 90ste minuut door Choupo-Moting werd verwisseld) ook gescoord had, maar de scheidsrechter had die niet gehomologeerd zo zag ik in "Die aktuelle Sportstudio". Ik dacht op basis van de beelden in dit programma wegens buitenspel, maar op de website van HSV is sprake van een "foul". In "Die aktuelle Sportstudio" zag ik ook de trainer van Mainz mopperen bij een lijnrechter omdat de scheidsrechter "te lang" liet naspelen, maar dat veranderde de eindstand niet (in tegenstelling tot de interland tussen België en Oostenrijk). Enfin, HSV staat nu ineens op de 4de plaats, en ook daarmee ben ik ferm in mijn nopjes. Nu nog de terugkeer van Petric in de kern en je hoort míj niet mopperen.

  14.10.2010: Elia rijdt met een auto met automatische versnellingen, denk ik, want ik lees op de website van HSV dat hij met de auto naar 't stadion reed maar de aanwezigen hem zagen uitstappen met zijn linkervoet in het gips, dat hij twee weken moet dragen.

  13.10.2010: Gisteravond werd voor het Europees Kampioenschap gevoetbald, zo won Duitsland in Kazachstan met 0-3 (Klose, Gómez en Podolski), Nederland won met 4-1 van Zweden (zowel Van Nistelrooy als opponent Berg hadden slechts in te vallen, zowel Huntelaar als Afellay scoorden twee keer), Tsjechië (zonder Jarolim; o.a. Necid scoorde) won met 0-2 in Liechtenstein. En België speelde thuis 4-4 tegen Oostenrijk, het scoreverloop was behoorlijk boeiend: Vossen 11', Schiemer 14', Arnautović 29', Fellaini 47', Schiemer 62', Ogunjimi 87', Lombaerts 90', Harnik 90+3'. De wedstrijd tussen Italië en Servië werd stoptgezet wegens hooliganisme van enkele bezoekende "supporters".

  Aogo keert vandaag naar huis in Hamburg na zijn operatie.

  11.10.2010: Bij Die Sportschau kan gekozen worden op doelpunten in september gescoord, o.a. dat van Petric tegen Sankt-Pauli: http://www.sportschau.de/. Aogo werd vandaag geopereerd, maar mijn kennis van het medische Duits is niet ruim genoeg om er iets van te snappen. Choupo-Moting en Pitroipa hebben voor hun nationale ploeg niet gespeeld, de eerstgenoemde omdat hij ziek was, en de andere omdat hij simpelweg niet opgesteld werd.

  08.10.2010: Het is interlandtijd, Rincón vierde met de Venezolaanse ploeg een 3-1-zege tegen Bolivië. Nederland en Duitsland wonnen met respectievelijk 0-1 in Moldavië (doelpunt van Huntelaar) en 3-0 tegen Turkije (2 doelpunten van Klose en ene van Turkse Duitser Özil). Servië, met Kacar, verloor met 3-1 van Estland. Van Ivoorkust (zonder Demel) weet ik niets, maar de Belgen hebben wel gewonnen in Astana (zonder koersploeg) van Kazachstan met 2 doelpunten van Ogunjimi, die na de pauze Lukaku verving.

  07.10.2010: Het blijkt nu toch mee te vallen met de blessure van Petric, de dijspier is niet gescheurd, met een compressiekous is hij alweer aan het trainen. Hij heeft er nog last van maar hoopt spoediger dan eerst gevreesd weer inzetbaar te zijn, misschien zelfs al tegen Mainz?

  04.10.2010: Na Marcell Jansen heeft ook Guy Demel de trainer van zijn nationale ploeg, Ivoorkust, laten weten dat hij te ziek is om mee te spelen, hij hoopt ook om genezen te zijn tegen 16 oktober, wanneer HSV naar Mainz moet.

  16-10-2010 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  02-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-1. FC Kaiserslautern

  02.10.2010: HSV-1. FC Kaiserslautern: 2-1

  Eindelijk weer eens een zege. Nochtans, Lakic had de defensieve gasten met een vrije trap reeds in de 3de minuut op voorsprong gebracht. Die bleef behouden tot de pause. Na de wissel van de speelzijde maakte Kacar (de Servische middenvelder) voor HSV gelijk (69'). Choupo-Moting zorgde zes minuten voor einde voor de bejubelde winst. 't Stadion was overigens uitverkocht met 57.000 toeschouwers.

  Volgend weekend wordt niet gespeeld, tenminste niet voor de Bundesliga maar wel voor de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap, Jansen en Westermann zijn uitgenodigd door Löw, Trochowski niet. En op 16 oktober is er de nieuwe topmatch, die tegen Mainz, die tot nu toe enkel zeges liet optekenen.

  01.10.2010: Toen ik vorig jaar in Brazilië was, speelde Flamengo thuis tegen Santos terwijl de reisbus langs Maracanã reed en even stopte voor een vlugge fotostop. Dezelfde dag zag ik in een krant wat in de lounge van het hotel lag, dat bij Flamengo, net als bij HSV, ene Zé Roberto speelt. Dus heb ik nu voor de lol uitgezocht hoe "onze" Zé Roberto helemaal heet: José Roberto da Silva Jr. (volgens Wikipedia toch). Hij heeft nog bij Santos (op 31.10.2009 tegenstander van Flamengo) gespeeld, en in het begin van zijn carrière zelfs bij Flamengo!

  29.09.2010: Op de 123ste verjaardag van HSV meldt deze club op zijn website dat Petric niet alleen die kuitbeenblessure, zoals gisteren gemeld, had opgelopen, maar nog erger: hij heeft ook een scheur in zijn voetzoolspier en zal dus enige tijd onbeschikbaar blijven (ook voor de nationale ploeg).

  28.09.2010: Voor deze wedstrijd hoeft Veh wellicht niet op Petric te rekenen want deze heeft tijdens de training een blessure aan zijn kuitbeen opgelopen. Dat is wellicht een probleem voor de trainer want Guerrero is nog aan 't revalideren van een (andere) blessure aan zijn kuitbeen, en dan is zijn achillespees nog licht ontstoken ook. Dus zullen Choupo-Moting en Elia het moeten doen.

  02-10-2010 om 19:37 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!