NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  04-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, RAEC Mons - E. Aalst

  04.04.2015: RAEC Mons - E. Aalst: 1-1

  Eendracht had het lang lastig met de vrijwilligers van de thuisploeg (Mons is failliet, maar de spelers doen wel onbetaald voort tot het einde van 't seizoen - daar kunnen diverse stakersbendes te lande een voorbeeld aan nemen ), in de 11de minuut scoorde Laurent reeds voor RAEC. In de 77ste minuut werd Lapage (kleinzoon van Paul Van Himst) vrijgespeeld door Ph. Janssens en scoorde de gelijkmaker.

  Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Lievens, Janssens K., Van Damme (56' Geenens), Janssens P., Bogaerts, Vansimpsen (62' Lapage), De Neve (32' Van Der Hoeven) en Smet.

  01.04.2015: Het is geen aprilvis, Eendracht heeft nog geen zicht op een licentie voor tweede klasse. Naast een bijzonder groot aantal vereisten op boekhoudkundig vlak, op het vlak van administratieve en sociaalrechtelijke verplichtingen alsook met betrekking tot het stadion, waaraan de club intussen heeft voldaan, behelst het behalen van de licentie ook financiële verplichtingen. In dit kader werd een overeenkomst gesloten met een externe partner teneinde ook op dit vlak alle verplichtingen te kunnen voldoen zodat de club met een gerust gemoed het licentiedossier kon verdedigen. Met grote verbazing diende de Raad van Bestuur  van Eendracht echter vast te stellen dat de voormelde externe partner - net voor het verstrijken van de termijnen die gelden in het licentiedossier - te kennen gaf de nochtans ondertekende, bindende engagementen niet te willen honoreren. De Raad van Bestuur beraadt zich thans over de te ondernemen stappen en onderzoekt welke andere oplossingen op korte termijn gevonden kunnen worden. Het ter elfder ure niet respecteren van de contractueel vastgelegde afspraken door voormelde partner zal tot gevolg hebben dat de club nog geen groen licht kreeg van de licentiecommissie bij de KBVB en genoodzaakt zal zijn om het dossier einde april bij het BAS, Belgisch Arbitragehof voor de Sport, verder te bepleiten (volgens Het Nieuwsblad heeft de RvB dus een document van die externe partner waarin dat geld beloofd werd). De club vertrouwt er op alsnog tijdig een oplossing te vinden. Intussen werd alvast de aanleg tot schorsing definitief ongedaan gemaakt. Wordt dus vervolgd.

  04-04-2015 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, Bayer Leverkusen - HSV

  04.04.2015: Bayer Leverkusen - HSV: 4-0

  Men zou zich afvragen of ze wel zin hebben in een 52ste seizoen in eerste klasse... Adler werd alweer duchtig in de steek gelaten (de score is dankzij hem niet verder opgelopen). Reeds bij de start van de wedstrijd ging het al mis, Castro opende de score (7'). HSV slaagde er op geen enkel moment in om zelf een kan te scheppen. In de 44ste minuut verdubbelde Kießling de score. In de tweede helft veranderde er niets, Kießling en Castro scoorden elk nog eens (56' en 63'). Intussen liet scheidsrechter Gräfe ook een dikke steek liggen: iemand van Leverkusen stapte tot twee keer toe op het onderbeen van Ilicevic zonder de bal daarbij te raken, die was al buiten voetbereik, zoiets verdient volgens mij een rode kaart. Ilicevic kon wel de wedstrijd uitspelen.

  Knäbel stelde de volgende spelers op (al dan niet in overleg met T2 Hermann): Adler - Diekmeier, Djourou, Westermann, Ostrzolek - Behrami, Jiracek (60' Diaz) - Müller (67' Lasogga), Stieber (46' Holtby), Ilicevic - Olic.

  Bij ZDF was te zien hoe spelers als Adler, Behrami en Djourou met supporters gingen praten en vandaag (zondag 5 april) zond ZDF een reportage uit over hoeveel trainers er de laatste jaren de revue gepasseerd zijn. BVB Dortmund heeft dit seizoen ook al in de kelder gezeten, maar die houden hun trainer en de ploeg staat er veel beter voor. Waarom dan al die trainerswissels bij HSV? Ik heb ook de indruk dat Duitse TV-zenders (ZDF en Sport1) zitten te wachten op een degradatie... Pech, mannekes, HSV staat nog altijd op een "barragewedstrijdplaats", i.e. 16.

  01.04.2015: Sport1 heeft het er al een paar dagen over en HSV gisteren ook op de Facebookpagina: men zou het oog laten vallen hebben op Thomas Tuchel als nieuwe trainer, al weet ik niet of hij meteen zou aantreden of pas volgend seizoen (gezien Knäbel zich toch laat bijstaan door co-trainer Hermann). Hij zit al bijna een jaar zonder job nadat hij in mei vorig jaar FC Mainz verlaten heeft.

  28.03.2015: De afscheidswedstrijd van en voor Jarolim eindigde op 7-5 voor het Jarolim Dreamteam, de wedstrijd duurde geen volle 90': de eerste helft werd na 40' afgefloten, het was de bedoeling dat de tweede helft (toen Jarolim van ploeg wisselde) even lang duurde, maar een medewerker haalde vader Jarolim met diens kleinkinderen in de 77ste minuut al het veld op, en het was gedaan met sjotten. Er werd natuurlijk niet vinnig gespeeld, de scheidsrechter zal geen kaarten meegehad hebben. De score verliep eerst met telkens een Tsjech die scoorde, dan ene van HSV All Stars en zo tot 5-4, toen begon de ploeg met nog familie van Jarolim wat uit te lopen. Voor HSV scoorde Petric twee keer, zijn tweede was er ene uit de oude doos: een harde knal tegen 't net.  Toen hij al uitgewisseld werd, scoorde Jarolim op penalty, voordien had hij geen enkele kans, hij verdeelde ze liever.  Bij het Jarolim Dreamteam speelden, niet noodzakelijk tegelijkertijd, drie voormalige "Belgen": Koller, Rozehnal en Zitka (heeft die ooit in de Bundesliga gespeeld?). Bij het HSV All Stars deden twee tegenwoordige spelers mee, Jansen en, de tweede helft van de tweede half time, Drobny.

  Samenvattend zag het wedstrijd er zo uit: HSV All-Stars: Dennis Aogo, Tim Atouba, Sergej Barbarez, Stefan Beinlich, Maxi Beister, Rodolfo Cardoso, Guy Demel, Thomas Doll, Jaroslav Drobny, Thorsten Fink, Vahid Hashemian, Marcell Jansen, Mehdi Mahdavikia, Mladen Petric, Bastian Reinhardt, Claus Reitmaier (die is "van voor mijn tijd" denk ik...), Piotr Trochowski, Stefan Wächter (die tijdens de wedstrijd, net naast zijn doel, geïnterviewd werd...) en Hamburgse amateurs Normann Lessmann en Marcell Meyer met een wildcard voor deze wedstrijd. Trainers: Bruno Labbadia en Katze Zumdick.

  Jarolim Dream-Team: o.a. Tomas Ujfalusi (nu kaal maar met talibanbaard ), David Rozehnal, Milan Fukal, Jan Koller, Vladimir Smicer, Karel Poborsky, Pavel Kuka, Lukas Jarolim en nog veel meer want het webteam van HSV kent Zitka dus niet. Trainers: Klaus Augenthaler en Karel Jarolim (de vader van David).

  Doelpunten: Voor HSV All Stars: Mladen Petric (2), David Jarolim, Norman Lessmann und Marcel Meyer (die twee met een wildcard, dus ). Voor het Jarolim Dream Teams: Lukas Jarolim (2), Jan Koller (2), Karel Poborsky, Pavel Kuka en wildcard-speler Stefan Kück. Er waren 32000 toeschouwers.

  Sport1 was zo vriendelijk de wedstrijd uit te zenden, maar ze mogen daar eens stoppen met te hopen op degradatie van HSV tegenover wie er ook geïnterviewd werd. Ik weet nu wel dat de contracten met Van der Vaart, Jansen, Rajkovic, Ilicevic, Kacar en Westermann wellicht niet verlengd worden. Behalve Reinhardt zijn alle gewezen voetballers (zoals Barbarez en Madavikia) wat aan gewicht bijgekomen.

  Dat Olic er niet bij was, was omdat hij scoorde voor zijn nationale ploeg voor het EK 2016.  België heeft overigens ook gewonnen, met 5-0 van Cyprus. Djourou en Behrami hebben niet gescoord maar wel de gehele, met 3-0 gewonnen, wedstrijd tegen Estland meegedaan.

  27.03.2015: Knäbel heeft, zoals algemeen bekend, geen enkele ervaring als trainer, en wordt dus voortaan bijgestaan door co-trainer Peter Hermann. Die was nog profvoetballer en vele jaren co-trainer bij Bayer Leverkusen en Bayern München, en heeft nu een contract tot het einde van dit seizoen. Als speler trad Hermann tussen 1973 en 1984 samengeteld 120 Bundesligawedstrijden. Zijn eerste stappen in de bel-étage van het Duitse voetbal zette hij uitgerekend bij HSV, dus in 1973. Nah passages bij TuS Neuendorf (1973-1974), Alemannia Aachen (1974-76) en Bayer Leverkusen (1976-1984), beëindigde hij zijn spelerscarrière bij de provinciale VfL Hamm/Sieg.

  26.03.2015: Overmorgen wordt dus de galawedstrijd van en met David Jarolim gespeeld en de ploegopstelling is al gekend.

  HSV All-Stars: Drobny, Wächter, Rost - Atouba, Aogo, Boulahrouz, Fukal, Hollerbach, Reinhardt, Rozehnal (die kennen ze bij FC Brugge ook), Ujfalusi - Beinlich, Benjamin, De Jong, Doll, Jarolim in hoogsteigen persoon, Mahdavikia, Trochowski (voor de vrije trappen ) - Castelen, Barbarez, Petric. Trainers zijn Fink en Jol.

  Jarolim Dream-Team (kan evengoed Eendracht Tsjechië of FC Jarolim & Co heten ): Blazek, Zitka (ook in België gekend) - Grygera, Jankulovski, Jarošík, Jiránek, Mareš, Nikl, Petrouš, Pospech - David Jarolim (een transfer dus nog tijdens de wedstrijd ), Lukas Jarolim, Marek Jarolim, Nedved, Poborský, Sirl, Šmicer, Tyce - Koller (ook in België gekend), Kuka, Lokvenc, Mintal, Vlček. Trainers zijn Augenthaler en Karel Jarolim.

  Opvallende afwezigen zijn Van der Vaart en Knäbel (die anders wat trainerservaring kan gebruiken voor de rest van de competitie).

  En ik meen me te herinneren dat Sport1 de wedstrijd rechtstreeks uitzendt.

  22.03.2015: Bij ARD vernam ik al dat Zinnbauer zijn C4 niet kreeg, hij zal gewoon, zoals eerder, de jongeren van U23 trainen (de tekst op de website van HSV is niet zo duidelijk, daar meldt men enkel dat Zinnbauer vrijgesteld is, maar dan toch alleen van de eerste ploeg? Volgens De Standaard is hij wel weg bij HSV). Maar niet von Heesen, Jol noch Labbadia wordt de nieuwe trainer, doch... Peter Knäbel, de Sportdirecteur!

  Leuk nieuws is dat Bayern, thuis nog wel, verloor met 0-2, van Bor. M'gladbach.

  X

  04-04-2015 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!