NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  27-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18e Baljuwtochten, georganiseerd door Parel van het Pajottenland

  27.08.2017: Ik schreef me (gratis, want betaald door De Pajotten, net als een eerste basisconsumptie ) in voor 16 km wat er 16,6 waren en die mij langs vooral onverharde paden leidden naar Nieuwenhove voor een eerste rustpauze en Waarbeke voor de tweede. Van daar terug naar Galmaarden, 6,6 km, moest ik vooral (ik schat voor de 6 km) openbare wegen volgen, en dat vind ik niet zo leuk.  Ik weet ook niet hoe ik de flanken van de Bosberg moet voorstellen (al ken ik de Bosberg wel van de wielersport) of van de Congoberg.

  Het weer was prima: zonnig, droog en gaandeweg warm tot 23°C. Mijn foto's staan bij Google

  27-08-2017 om 20:33 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - Club Luik (Croky Cup)

  27.08.2017: E. Aalst - Club Luik: 1-2

  Het mocht dus niet zijn, al lag dat niet aan enig gebrek aan aanvalslust. De Rock glipte door de buitenspelval en trapte de 1-0 tegen de netten ('30).  Van Den Noortgaete kon een eerste schot nog afweren maar Jiyar knalde raak in de herneming ('41).  Vandebon trapte een vrije trap in de bovenhoek ('86). 

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Ntika, Diarra, Van Tricht (67' De Man), Mitu, De Rock, Verstraeten, Geenens F., Mertens (87' Amazou) en Gyselinck.

  27-08-2017 om 20:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  26-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: 1. FC Köln - HSV

  25.08.2017: 1. FC Köln - HSV: 1-3

  Na een eigenlijk te flauw genomen hoekschop werd de bal door een Keulse speler onzorgvuldus weggekopt en belandde voor de voeten van Hahn. Die scoorde dan ook meteen (27'). Nadat de thuisploeg van op de tweede rij de bal naar Bittencourt stuurde en die net voorbij trapte, stak de ingevallen (voor Hunt) Waldschmidt de bal door naar Wood en die scoorde van op acht meter (34'). Met die tussenstand van 0-2 ging de pauze in. Na enkele kansen van beide zijden bezeerde de scheidsrechter, Brych, zich op het patattenveld van Keulen, liet zich even verzorgen maar beterschap was er niet dus liet hij zich vervangen door Storks. Na ongeveer 10' (de spelers speelden enkele ballen rond) kon de wedstrijd verder gaan. Twee minuten later toonde hij ook de gele kaart aan Mavraj en deze ging dus douchen. Maar een man minder hoeft niet altijd (en is meestal niet) nadelig te zijn, dat bewees Osnabrück twee weken geleden ook al... De extra tijd liep al toen Sörensen voor de thuisploeg scoorde. Geen man overboord, maar wel een andere man in de aanval, en dat loonde. Ekdal spurtte als liep hij op de Memorial Van Damme over de hele linker zijde en in de 16 m paste hij de bal naar invaller Holtby die maar binnen te schuiven had. Daarmee stond HSV aan de kop van de rangschikking.  Toch zeker tot 's anderendaags om zowat 17.15 uur.  Toen moest HSV de koppositie aan Bayern laten maar Bremen staat nu wel allerlaatst. 

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, van Drongelen - Walace, Ekdal - Hahn, Hunt (29' Waldschmidt, 62' Jung, dit was een taktische wissel) - Kostic (90' Holtby) - Wood.

  23.08.2017: Müller heeft met zijn onbesuisde viering zelfs Het Nieuwsblad gehaald, met een foto in de papieren versie en een filmpje op de website van de krant. Intussen is hij met succes geopereerd. 

  HSV heeft het contract met Batuhan Altintas voortijdig tot 30 juni 2019 verlengd. Maar de 21-jarige aanvaller wordt meteen voor een jaar aan de Turkse eerste klasser Evkur Yeni Malatyaspor uitgeleend.

  20.08.2017: De onvoorzichtige manier van zijn doelpunt vieren heeft Müller een scheur van de kruisband rechts vooraan opgeleverd... Ik hoop dat hij zijn les geleerd heeft en in 't vervolg iets rustiger te vieren. Hij zal zeven maanden gemist worden en moet intussentijd ook een operatie ondergaan.

  26-08-2017 om 20:19 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  20-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25e Rondom Opwijk - Jubileumtocht 25 jaar Horizon Opwijk, georganiseerd door Wsv Horizon Opwijk

  20.08.2017: Ik schreef me in voor de omloop van 18 km die me via Droeshout leidde naar Nijverseel, over vooral onverharde wegen en paden. Daar nam ik wat rust alvorens de lus te wandelen, via Eerdegem, een natuurrijke toer. Terug in Nijverseel verpoosde ik weer even alvorens terug te keren. In de startzaal was een pankarte met de mededeling van de club dat deze genoodzaakt zag, door de veelvuldige regenval van de recentste dagen, om enkele stukken te schrappen en met de excuus voor de eventuele modder. Nochtans, de plassen en de modder waren gemakkelijk te vermijden.

  Het weer viel ook lekker mee met wat zon en zonder enige neerslag. Mijn foto's staan bij Google.

  20-08-2017 om 20:38 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - SK Pepingen-Halle (Croky Cup)

  20.08.2017: E. Aalst - SK Pepingen-Halle: 3-0

  Eendracht vloog er meteen goed in: De Rock zette de thuisploeg meteen op rozen met een knappe goal ('). Drie minuten later knalde Diarra de bal enig mooi en keihard in de bovenhoek. Dan bleef het lang wachten en hopen (of vrezen, 't hangt ervan af wie probeerde te scoren, maar op Van Den Noortgaete kan men rekenen) en met 2 - 0 ging men rusten. In de tweede helft duurde het tot de 54ste minuut toen Verstraeten een hoekschop staalhard binnenknikte. 

  De wedstrijd FC Luik - Wingene eindigde op 2-0 zodat Eendracht volgende week FC Luik ontvangt in de vijfde ronde van de Beker van België.

  De Cock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Ntika (74' Marmitte), Diarra, Van Tricht, De Rock, Verstraeten, Geenens F., Mertens, Mitu (66' Amazou) en Gyselinck.

  17.08.2017: Gisterenavond vond er een constructief overleg plaats tussen het clubbestuur, de stad en de politie. Doel was een oplossing te vinden voor de seizoensstart daar de nieuwe staantribune niet tijdig klaar raakt. De verschillende scenario's werden ingeschaald op haalbaarheid. Na beraadslaging met ondermeer FCV Dender EH en de kalendercommissie ligt er nu een voorstel op tafel om de derby in Denderleeuw te spelen op woensdag 1 november 2017. De return in Aalst zou dan gespeeld worden op zondag 28 januari 2018. Ook voor de eerstvolgende 3 thuiswedstrijden tegen FC Seraing (24/09), VW Hamme (08/10) en Berchem Sport (22/10) zullen er enkele praktische wijzigingen zijn. De Europatribune achter doel zal voorbehouden worden voor onze supporters uit vak K. Voor de bezoekende supporters wordt vak I opengesteld. Als alles volgens plan verloopt zal de nieuwe staantribune kunnen ingehuldigd worden op zondag 5 november wanneer titelkandidaat SK Lommel op bezoek komt. De club verontschuldigt zich langs deze weg voor de beslommeringen in dit dossier en de infrastructurele gevolgen voor haar supporters, want de bouwaanvraag werd te laat ingediend...

  14.08.2017: Eendracht Aalst en SK Pepingen-Halle zijn in onderling overleg overeengekomen om hun wedstrijd in de vierde ronde van de Croky Cup in het Pierre Cornelisstadion af te werken. Het bekerduel van komende zondag 20 augustus wordt dus omgedraaid. De winnaar mag het in de vijfde ronde thuis opnemen tegen Club Luik of KVC Wingene. Daarna volgt de pot met de eersteklassers. SK Pepingen-Halle (Tweede Amateurliga) haalde het na strafschoppen (3-4) bij KFC Diest, nadat de wedstrijd zelf op 0-0 was geëindigd. Met Deinze, Virton, Chatelet-Farciennes en Patro Eisden werden reeds vier van onze reeksgenoten reeds uitgeschakeld in de Croky Cup. 

  20-08-2017 om 20:11 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  19-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abdijtocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw

  19.08.2017: Voor deze "thuismatch" schreef ik me in voor de maximaal aangeboden afstand, zijnde 18 km. Na een aanloop over verharde wegen stuurde Gustaaf (de omloopverantwoordelijke voor deze tocht) via Doment en Hof ter Putte door het Kravaalbos (Stinnekes café was nog gesloten) en zo naar Meldert voor een rustpauze en een frisdrank. Nadien stapte ik een lus van bijna 7 km langs Huizekens, de Meisberg, zijdelings van het Herenbos en nogmaals door het Kravaalbos. Onderweg werd ik haast voorbijgesneld door Laurence en Frabrice maar ik "hing mijn karretje aan het hunne" (vooral dat van Fabrice, Laurence bleef stevig doorstappen), zodat we een babbeltje konden doen, het was van Pinkstermaandag geleden dat we ellkaar toevallig troffen (aan de Gavers). Terug in Meldert dronk ik nog ene, maar zij stapten meteen door. Dat deed ik na de pauze om terug te keren naar Affligem langs de Kokereij, het Waterkasteel en het Kloosterbos. Met de meet in zicht, begon het te regenen.

  Het was dus een mooie tocht met veel groen en enkele braambessen. Het weer was afwisselend bewolkt en zonnig, tot het laatst, dus. Mijn foto's staan bij Google.

  19-08-2017 om 21:49 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - FC Augsburg

  19.08.2017: HSV - FC Augsburg: 1-0

  Müller stuurde de bal met een volley naar Walace, die speelde hem terug en Müller liet geen kans aan Hitz ('8). Bij het vieren van zijn doelpunt (met een propellerbeweging, geïnspireerd door CR7?) kwam hij echter slecht neer en bezeerde zijn knie hevig. Hopelijk komt dat tegen de volgende wedstrijd in orde en viert hij zijn toekomstige doelpunten wat voorzichtiger (dat hij zich dan laat inspireren door Dries Mertens ). Het bleef bij 1-0 hoewel beide ploegen verder doelkansen versierde. Gregoritsch (ex-HSV) maakte zich ongeliefd door middels een "Schwalbe" een scheidsrechterlijke sanctie te veroorzaken, maar ref Siebert liet zich niet vangen en toonde de Oostenrijker de gele kaart ('28).  

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Jung, van Drongelen - Müller (14' Hunt), Ekdal, Walace, Kostic (61' Waldschmidt) - Wood (87' Schipplock), Hahn.

  19-08-2017 om 20:27 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  13-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Vlaanderen voor wandelaars, georganiseerd door Hanske de Krijger Oudenaarde vzw

  13.08.2017: Omdat ik nieuwe wandelschoenen aanhad, koos ik voor 14 km, ook al omdat die de Koppenberg aandeed. Al moest ik eerst zo'n 15' wandelen op verharde wegen vooraleer ik op een alleraardigst pad belandde. Door de regenbuien van de vorige dagen was de aarde een klein beetje zompig, een waar festijn voor voeten, enkels, knieën en heupen. Zo kwam ik in het centrum van Oudenaarde met de kerk, het Centrum Ronde van Vlaanderen en het gerechtshof. Een eindje verder kwam ik weer op een even zacht aardewegje terecht, dat van "'t Spei", een natuureducatief project. Zo kwam ik in Leupegem terecht waar ik pauze hield bij een frisdrank. Ik stapte er een lus die mij over een bosweg de Koppenberg op voerde (dus niet via de kasseien, gekend van de wielerklassiekers, maar dat vind ik helemaal niet erg! ), dat bospad moest wel gedeeld worden met mountainbikers die er een wedstrijd reden. Terug in Leupegem hield ik alweer pauze alvorens terug te keren naar Oudenaarde. Die omloop leidde door het Liedtspark met kasteel, met een dahliaparkje, en van daar naar "Onze tuin", volkstuinen waarvan het doorstekend pad tussen bloemen (vooral dahlia's, tot mijn groot plezier) leidde.

  Het was dus een mooie tocht bij aangenaam weer: zonnig en droog, en de schoenen zijn goedgekeurd. De gratis versnapering waarvan sprake in de Wandelkalender was een suikerwafel bij 't verlaten van "'t Spei". Mijn foto's staan bij Google.

  13-08-2017 om 21:01 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: VfL Osnabrück - HSV (DFB-beker)

  13.03.2017: VfL Osnabrück - HSV: 3-1

  Juist, ja, we kunnen ons weer laten uitlachen, wij HSV-supporters.  

  Wood stormde, bal aan de voet, op de tegenkeeper af, moest zich zelfs uit een houdgreep worstelen en werd dan door Appiah foutief gestopt. Scheidsrechter Aytekin trok de rode kaart, HSV moest die man-meer-situatie maar uitbuiten ('18). VfL-verdediger Sangare zette na een kopbalverlenging zowel Mavraj als Papadopoulos in de wind en speelde de bal door naar Savran, die maar binnen te trappen had ('39). Met die 1-0 tussenstand gingen de spelers naar de kleedkamers. 

  HSV liet zich ten tweeden male - met de tweede kans voor de derdeklasser - in de wind spelen. Heider was ter plekke en trof raak van op korte afstand ('61). Sangare dook met een eigenlijk ongevaarlijke bal op in de 16. Maar Sakai week terug, Mathenia kwam niet uit zijn doel en Arslan (ex-HSV, al was dat vooral in de B-ploeg) profiteerde van dit misverstand. Overigens had Arslan eerder al een aanslag gepleegd op Hahn, maar Aytekin, eveneens een Turk met Duitse papieren, vond een sermoen voldoende... Engel weerde in de strafschoprechthoek van VfL de bal af met de handen. Aytekin besloot voor een strafschop die door Wood deskundig omgezet werd ('73). Meer doelpunten vielen er niet.

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia, Sakai, Papadopoulos, Mavraj, Douglas (64' Waldschmidt), Walace, Jung (46' Holtby), Müller, Hunt (80' Schipplock), Hahn (de enige nieuweling, Van Drongelen kwam dus niet aan bod, Pollersbeck natuurlijk ook niet: gebruikelijk wordt de keeper pas vervangen als hij niet meer kan spelen), Wood

  03.08.2017: Van Sparta Rotterdam komt Rick van Drongelen over als centrale verdediger. De 18-jarige Nederlander tekent een contract voor vijf jaar, dus tot 30 juni 2022. 

  22.07.2017: Bahoui is vertrokken naar Grasshoppers Zürich waar hij een contract ondertekende voor 3 seizoenen. Of hij transfervrij vertrekt, staat niet in het artikel op de website. Hopelijk breekt hij daar wel door.

  05.07.2017: Gregoritsch verlaat HSV reeds na twee jaar, hij vertrekt naar FC Augsburg voor vijf jaar. Augsburg is juist de eerste bezoeker in het nieuwe seizoen.  Hopelijk heeft HSV een transfersom bekomen, want daarvan staat niets in het artikel, ook niet dat zijn contract afgelopen was.

  01.07.2017: Gisteravond won de Duitse nationale U21-ploeg met Pollersbeck (Jung bleef op de bank) de finale van het Europees Kampioenschap door Spanje te verslaan met 1-0. Pollersbeck hield dus de 0. 

  29.06.2017: De kalender voor volgend seizoen is klaar, al kunnen tal van wedstrijden een dagje verhuizen, b.v. van zaterdag naar zondag of naar vrijdagavond. Beginnen doet HSV thuis tegen FC Augsburg op 19 of 20 augustus (maar dan is 't ook koers in Hamburg, de Cyclassics) en eindigen (op de heel laatste wedstrijddag) thuis tegen Bor. M'gladbach, waar naar ik verhoop Th. Hazard dan nog speelt, en dat op 12 mei 2018 (naar verluidt in 't Hemelvaartweekend).

  Dat zal dan tegen Hazards gewezen ploegmaat zijn want wat gisteravond op de Facebookpagina van Sport 1 stond, is door HSV op de website bevestigd: André Hahn (26 jaar) tekende een contract voor 4 jaar (dus tot de zomer van 2021), hoewel hij de medische tests nog moet ondergaan. Volgens Todt is Hahn een snelle en beweeglijke aanvaller. Duitsers met een Franse voornaam...  We hadden al een René, een Marcell en we hebben nog (denk ik) een Pierre-Michel, daar komt nu een André bij.

  28.06.2017: Bjarne Thoelke van Karlsruher SC heeft een contract getekend bij HSV. De 25-jarige centrale verdediger (1,91 meter) onderging deze voormiddag en verplichte medische tests en ondertekende dus aansluitend een contract van 1 jaar, dus tot de zomer van 2018. Thoelke speelde eerder bij VfL Wolfsburg en SG Dynamo Dresden. Hij neemt het nummer 22 over van Ostrzolek. Ondanks wat je bij zijn voornaam zou vermoeden (zie ex-profwielrenner Riis) is Thoelke dus geen Deen maar een Duitser.

  Papadopoulos vindt het leuk bij HSV, hij heeft een officieel contract getekend voor 3 jaar extra, dus niet meer op leenbasis.

  27.06.2017: De Duitse nationale U21-ploeg met de HSV-spelers Jung en Pollersbeck (ja, hij staat in het doel!) speelt vanavond (aftrap om 18:00 uur, dus ik schakelde over, in de 112ste minuut bij een 2-2 tussenstand) in het Poolse Tychy tegen Engeland voor een plaats in de finale van het Europees Kampioenschap U21. De finale vindt vrijdagavond om 20:45 uur in Krakau plaats. Om 20:32 uur staat het nog 2-2 dus worden penalties getrapt, Duitsland mag beginnen. Pollersbeck houdt de tweede Engelse penalty tegen (de tweede van Duitsland werd ook gestopt). Dan loopt het verder nog gelijk op tot de laatste penalty: de Duitse gaat erin en de Engelse wordt door Pollersbeck gestopt! Hij, de nieuweling van HSV, zorgt er dus voor dat Duitsland de finale speelt.

  25.06.2017: Hamburger SV heeft Julian Pollersbeck vam 1. FC Kaiserslautern aangeworven. De 22-jarige keeper (1,95 meter), die nog medische onderzoeken moet ondergaan, heeft getekend tot 2021. In het vorig seizoen speelde hij 31 wedstrijden in de 2de Bundesliga. Hij hield 14 keer de nul en liet alles te samen slechts 27 doelpunten toe. Pollersbeck redde daarmee 1. FCK van degradatie.

  De Duitse nationale U21-ploeg heeft de halve finale bereikt, hoewel het met 0-1 van Italië verloor. Het team van trainer Kuntz moest in de 30ste minuur het doelpunt van Bernandes slikken, maar vermeed een hoger verschil in doelpunten zodat de uitschakeling vermeden werd. HSV-middenvelder Jung, die in de 72ste minuut Dahoud verving, droeg zijn steentje bij in de verdediging. De Duitse ploeg speelt dinsdag om 18:00 uur tegen Engeland.

  24.06.2017: Wood heeft een contractverlenging geketend tot het seizoen 2020-2021. "Petrolic" is nu helemaal met pensioen: een paar jaar na Petric houdt Olic er nu ook mee op, hij hangt zijn voetbalschoenen aan de haak (naar derde zakken met 1860 München zag hij allicht niet zitten).

  21.06.2017: Jung en zijn teammakkers van de Duitse nationale U21-ploeg spelen straks om 20.45 uur in zijn tweede wedstrijd van het tornooi tegen Denemarken. Na de 2-0-zege tegen Tsjechië kunnen de Duitsers (live bij ZDF, en bij VRT zijn 't toch maar herhalingen) reeds een belangrijke stap richting halve finale zetten.

  18.06.2017: Jung (nochtans al 22 jaar jong) en de Duitse nationale U21-ploeg startten tegen Tsjechië met een zege in het Europees Kampioenschap. Bij de start van het toernooi in Polen won ze met 2-0. Jung werd in de 66ste minuut het plein opgstuurd op de zes en speelde souverein.

  14.06.2017: Ekdal moest gisteravond ook niet meedoen in de wedstrijd zonder inzet die op 1-1 eindigde. Zo kunnen hij en Sakai ook eindelijk aan hun zomervakantie beginnen. Mavraj kan zich weldra verheugen in een nieuwe bondscoach, De Biasi (60) stopt na bijna zes jaar aan het hoofd van de Albanese nationale voetbalploeg met onmiddellijke ingang als bondscoach van de Albanezen. Dat heeft hij woensdag aangekondigd in Tirana. Dinsdag klonk het nog dat hij het pas na afloop van de kwalificatiewedstrijden voor het WK van volgend jaar in Rusland voor bekeken zou houden. Albanië had nochtans onlangs gewonnen. Albanië is nagenoeg kansloos om zich nog voor het WK te kwalificeren. In groep G is het na zes wedstrijden derde met negen punten, op zeven punten van Spanje en Italië. De winnaars van de negen groepen plaatsen zich voor de eindronde in Rusland. De beste acht nummers twee spelen barrages. Voor Albanië staan nog duels met Liechtenstein (02/09), Macedonië (05/09), Spanje (06/10) en Italië (09/10) op het programma.

  13.06.2017: Bij HSV is hij kapitein, maar zijn nationale coach kon het zonder Sakai, en bereikte een 1-1 tegen Irak. Ekdal speelt vandaag nog in en tegen Noorwegen.

  12.06.2017: Ekdal en de andere Zweden wonnen in de Friends-Arena in Solna van vice-Europees kampioen Frankrijk met 2-1 (al heb ik hem niet kunnen herkennen in de korte samenvatting, hij speelde nochtans 77 minuten mee). Mavraj en de andere Albanezen wonnen met 3-0 van Israel. Kostic, Gregoritsch en Wood behaalden met hun landgenoten elk een 1-1 gelijkspel.

  11.06.2017: De trekking van de eerste ronde in de strijd om de DFB-beker was rechtstreeks op ARD te zien. HSV moet in de periode 11-14 augustus naar Osnabrück, de thuisploeg VfL Osnabrück (met ex-HSV Ahmet Arslan, niet te verwarren met de Arslan bij Besiktas) speelt in derde klasse.

  09.06.2017: Gisteren wonnen de Amerikanen met 2-0 van Trinidad & Tobago, Wood werd pas in de 83ste minuut tussen de lijnen gestuurd, de doelpunten staan ook niet op zijn naam.

  08.06.2017: Er heeft eens iemand bijgetekend.  Mickel, die nu wellicht 2de (ipv 3de) keeper is, blijft tot de zomer van 2019.

  04.06.2017: Wood en zijn Amerikaanse collega's speelden 1-1 gelijk tegen Venezuela, maar hij scoorde niet.

  02.06.2017: Van Ekdal wist ik het al, dat hij een paar interlands af te werken heeft, maar er zijn nog 7 HSV-spelers die nog niet aan zomervakantie toe zijn, namelijk Wood (vriendschappelijk tegen Venezuela, voor punten tegen Trinidad & Tobago en Mexico), Sakai (vriendschappelijk tegen Syrië, gelukkig thuis in Tokio, en voor punten tegen Irak), Gregoritsch (voor punten tegen Ierland), Kostic (ook voor punten tegen Wales), Mavraj (testmatch tegen Luxemburg en voor punten tegen Israël). En dan 't jong volk, Janjicic (U17, Zwitserland tegen de buurtjes uit Liechtenstein) en Jung (U19, Duitsland tegen Tsjechië).

  31.05.2017: Van Adler en Ostrzolek wist ik het al, maar ook Djourou en Götz zullen hun voetbalheil elders zoeken. Alder stonnd 5 seizoenen onder de lat en speelde 129 wedstrijden en hield 28 keer de nul. Djourou bleef 4 seizoenen en speelde 104 wedstrijden. Ostrzolek bleef een seizoen minder en stond 89 keer tussen de lijnen. Götz bleef het langst van allemaal: 9 seizoenen en 138 wedstrijden, waarvan 12 bij de profs, 82 bij de beloften en de rest bij leeftijdsgerelateerde ploegen.

  29.05.2017: Ekdal moet zijn zomervakantie even uitstellen, hij is uitgenodigd door de nationale coach voor de wedstrijden tegen Frankrijk op 9 juni en voor een Scandinavische derby tegen Noorwegen op 13 juni.

  23.05.2017: En nog ene die 't aftrapt, Ostrzolek verkast naar Hannover 96 (net terug in 1. Bundesliga als 2de in 't klassement), zijn contract loopt nu ook af en wordt dus niet verlengd.

  Gregoritsch en Wood zijn uitgenodigd door hun respectievelijke nationale bondscoaches. Oostenrijk speelt op 11 juni in Dublin tegen Ierland. De Amerikanen spelen op 3 juni in Salt Lake City eerst een vriendschappelijke wedstrijd tegen Venezuela (dat land zit nochtans in een diepe economische crisis...), voor kwalificatie op 8 juni in Denver tegen Trinidad en Tobago en op 11 juni in Mexico City tegen Mexico. 

  Op 29 juni stelt de DFL de wedstrijden voor het komende seizoen al voor, weten we meteen tegen wie we de (laatste) thuiswedstrijd zien.

  22.05.2017: Het seizoen is net gedaan of er is al nieuws, dat zelfs De Standaard heeft! René Adler verlengt zijn nu aflopend contract niet. De website van HSV meldt geen verdere uitleg over zijn beslissing, maar De Standaard wel: Adler zou financieel moeten inleveren bij een contractverlenging (het heeft dus niets te maken met de puike prestaties van Mathenia). Op de website van HSV laat Adler weten nog geen plannen te hebben, nog niet te weten wat zijn volgende club wordt. Voor HSV heeft hij 129 wedstrijden gespeeld in 5 jaar (zover telt De Standaad niet, die zal bepaalde wedstrijden niet meerekenen) maar moest de laatste weken verstek geven met een gebroken rib, opgelopen tijdens de wedstrijd met BVB Dortmund.

  13-08-2017 om 20:19 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: E. Aalst - KM Torhout (Croky Cup)

  13.08.2017: E. Aalst - KM Torhout: 2-0

  Na enkele kansen van beide kanten, kon Mitu een perfecte voorzet van Mertens in doel knikken ('35). Met de tussenstand van 1-0 gingen de ploegen de rust aanvatten. Ook in de tweede helft hadden beide ploegen hun kansen, de bezoekers zagen de bui hangen en werden verbeten, maar scooorden zelf voor Aalst, dat was Deturck ('88). En zo plaatste Eendracht voor de volgende ronde. 

  Decock stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, De Coninck, Ntika, Diarra, Van Tricht (72' De Man), De Rock (86' Amazou), Verstraeten, Geenens F., Mertens, Mitu en Gyselinck.

  09.08.2017: De kans wordt kleiner dat de derby tegen FCV Dender EH van 3 september in het Pierre Cornelisstadion zal kunnen gespeeld worden.  Het is nog altijd wachten op de bouwvergunning voor de nieuwe staantribune en de werken zelf zullen een drietal weken in beslag nemen. Volgende week is er nog een overleg gepland met de burgemeester om naar een oplossing te zoeken. De wedstrijd omdraaien is geen optie voor de politie in Denderleeuw. Een alternatief is de derby uitstellen naar een latere datum. 

  25.07.2017: Gisterochtend, nog wel tijdens het bouwverlof, zijn de demontagewerken van de noodtribune van start gegaan. De bedoeling is om ten laatste binnen veertien dagen hiermee klaar te zijn, om aansluitend te starten met de voorbereidende werken voor de plaatsing van de nieuwe sfeertribune. Mits een goede aaneensluiting van de verschillende fases die eraan komen, moet het binnen de mogelijkheden liggen om de seizoensopener van 3 september te spelen in een vernieuwd Pierre Cornelisstadion. Via de clubwebwebsite en Facebookpagina zullen ze regelmatig updates geven van op de werf.

  19.07.2017: Begin volgende week start de firma COS met de demontage van de huidige staantribune. De club kreeg inmiddels de definitieve bevestiging dat er geen slopingsvergunning nodig is omdat het gaat om een tijdelijke tribune. Intussen wordt ook verder gewerkt aan de bouwvergunning, die nodig is om de nieuwe staantribune te plaatsen. Alles wordt in het werk gesteld om de deadline van 3 september te halen. Ondanks het bouwverlof?

  27.06.2017: Op de website van de club staat het niet te lezen, maar wel in de krant, de transfer van Depoitre van FC Porto naar Huddersfield (UK) brengt Eendracht 65.000 EUR op. Daarmee is de helft van de tribune, die van Zulte Waregem wordt overgekocht, al betaald, rest nog (een deel van) de kostprijs voor vervoer en plaatsing in Aalst.

  24.06.2017: Het clubbestuur heeft haar fiat gegeven voor de aankoop van de nieuwe staantribune! Onder leiding van burgemeester D'Haese had de Task Force van de stad (met schepenen Van de Steen, Uyttersprot, Verdoodt en De Koninck) deze voormiddag een voorstel uitgewerkt, in aanwezigheid van de vzw Supporters Eendracht Aalst. De stad zal de helft van het aankoopbedrag voor haar rekening nemen en de andere helft van 45.000 euro prefinancieren. Dit bedrag zal door SC Eendracht Aalst over een periode van vijf jaar terugbetaald worden. Gezien de club ook instaat voor de hoge afbraak- en opbouwkosten doet het dus een sterke financiële inspanning en rekent het op de supporters om opnieuw massaal een abonnement voor tribune K aan te schaffen. De prijs zal 150 euro bedragen en er komen enkele voordeelacties voor deze abonnees tijdens het seizoen. De sfeertribune, die enkele jaren geleden nog gebruikt werd door eersteklasser Zulte Waregem, heeft een capaciteit van 1.200 staanplaatsen en kan het comfort en de geroemde sfeer van weleer helemaal laten terugkeren in vak K. Het huidige sfeervak in de hoofdtribune zal verdwijnen. Het spreekt vanzelf dat iedereen van 't bestuur tot en met de supporters zeer blij is.

  Nog over de kalender voor volgend seizoen zou de carnavalsmatch bij Seraing gespeeld worden. Zou 't bestuur bij de KBVB en Seraing kunnen verkrijgen dat de carnavalsmatch in Aalst gespeeld wordt (en dus op 24 september in Seraing)? In alle geval is de terugmatch tegen en bij mijn buur op 27 januari 2018, wat een zaterdag is.

  23.06.2017: Zopas werd de speelkalender bekendgemaakt. Eendracht start de competitie op zondag 3 september in eigen huis tegen FCV Dender EH. Eendracht heeft een akkoord met Ridwan Gyselinck (23) uit de A-kern van Sporting Lokeren. De centrale verdediger stond ook in de belangstelling van SK Lommel en FCV Dender maar kiest dus voor de Ajuinenstad!

  13.06.2017: Eendracht telt dan toch twee kampioenen.  Diarra en Mitu figureren in de nieuwe film van FC De Kampioenen. Ze spelen in de ploeg van 'DDT Oké Cars'. De opnames gingen maandag door op het veld van de Stinneboys in Meldert (aan 't Kravaalbos).

  13-08-2017 om 19:53 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  06-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meetjesland… maak het mee - 39e Kastelentocht - Herdenking Emile Bakeland, georganiseerd door Wandelclub Reigerstappers Vinderhoute vzw

  06.08.2017: Ik schreef me in voor 16 km en deze tocht leidde me langs enkele private kastelen naar de rustpost die ook in Vinderhoute was, van een van de kasteelheren mochten de wandelaars door het park. De Vinderhoutse lus was nog met meer onverharde paden en passeerde langs de Van Vlaenderenmolen. De terugweg ging door een eindje Vinderhoutse Bossen alsook langs het Kanaal Gent-Brugge.

  Het weer was zonnig, droog en dus warm. Mijn foto's staan bij Google.

  06-08-2017 om 19:38 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  05-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Affligem, georganiseerd door Euraudax België

  05.08.2017: Mijn eerste deelname aan een euraudax-tocht voor dit jaar is hierbij een feit. Ik schreef me in voor de enig aangeboden afstand van 25 km. Deze leidde al na zo'n 5' wandelen een veldweg in en onverharde wegen zullen het grootste deel van de tocht op het parcours van Eddy liggen. Achter hem stappend ging de groep van Hekelgem via (hoofdgemeente) Affligem (Bellekouter met de sportinfrastructuur) naar een wagenrust, na zo'n 9 km gewandeld te hebben. De zon scheen intussen vlijtig en het was derhalve ook dorstig weer. Na nog eens anderhalf uur (9 km) gewandeld te hebben door Essene naar Asbeek hadden we daar een caférust van 40 minuten. Net toen we daar aankwamen, begon het te druppelen en terwijl wij onze keel verfristen (ik met twee frisdranken) trok een fikse bui over. Daar waren wij alweer aan ontsnapt (zoals ik vorige zondag in Wieze)! Nu restten nog nauwelijks 7 km terug naar Hekelgem.

  Het was een mooie tocht bij, overwegend zonnig, warm weer. Mijn weinige foto's (ik moest me reppen om niet achter te blijven ) staan bij Google.

  05-08-2017 om 20:41 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!