NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  01-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, E. Frankfurt - HSV

  28.02.2015: E. Frankfurt - HSV: 2-1

  In de eerste helft bracht Meier de gastheren met een penalty op voorsprong (12'). Djourou had Piazón in die rechthoek ten val gebracht (is die als kapitein echt beter dan Van der Vaart?). Stieber scoorde net voor affluiten de gelijkmaker (hij verdient dat, een der beste transfers van de laatste seizoenen). In de tweede helft was het dan weer Meier die scoorde, na een lompe, domme fout van Jiracek (54.). HSV kon daar niets meer tegenover stellen, en Ostrzolek moest een minuut eerder met twee maal geel naar de douches, Müller moest dan op de linker pagina plaats ruimen voor Marcos. En zo staat HSV net niet in de degradatiezone...

  Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Djourou, Rajkovic (viel geblesseerd uit in 79' Van der Vaart), Ostrzolek - Jiracek, Kacar - Müller (70' Marcos), Stieber, Gouaida - Rudnevs (60' Beister, jaja, hij is eindelijk terug ).

  Sport1 werd overigens teruggefloten door de voorzitter: het contract van Van der Vaart loopt in mei wel af, maar of hij daarom inderdaad HSV verlaat, is helemaal niet zeker. Zal HSV hem dan nog een contractverlenging voorstellen? Van 1 seizoen? Hij is er tenslotte 32.

  25.02.2015: Op 28 maart speelt een keur aan ex-HSV spelers een match afwerken om ex-speler Jarolim in de bloemetjes te zetten, en die wedstrijd komt bij Sport1 op TV vanaf 15 uur. De genodigden zijn o.a. Dennis Aogo, Timothee Atouba, Sergej Barbarez, Stefan Beinlich, Nigel de Jong, Mladen Petric*, Frank Rost, Khalid Boulahrouz* und Mehdi Mahdavikia ihr Kommen zugesagt. Schon wegen seiner Größe wird der Gegner der HSV All Stars von Jan Koller angeführt. Aber auch Adam Petrous, Tomas Galasek, Pavel Nedved (de enige die ik "ken"), Marek Mintal, Marek Jankulovski. **Zou Van der Vaart (die aan 't eind van dit seizoen wellicht vertrekken) ook meedoen?  Zijn huidige vriendin is de ex-vrouw van Boulahrouz. *Overigens heb ik in 't nieuws vernomen dat de Griekse competitie stilgelegd is wegens hooliganrellen tijdens de Atheense derby tussen Panathinaikos (Petric' ploeg) en Olympiacos, dus de Kroaatse Zwitser kan gerust afkomen.

  01-03-2015 om 20:50 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, KSV Roeselare - E. Aalst

  28.02.2015: KSV Roeselare - E. Aalst: 2-1

  Niet te geloven, een 0-1 voorsprong weggeven... Na zes minuten scoorde De Greef al het openingsdoelpunt. Meteen nadien was Eandracht ontsnapt aan een penalty. Tot aan de rust ging het over en weer, al presenteerde de thuisploeg een iets betere wedstrijd. De verslaggever van de website wist verder te melden dat Daniel de Oliveira vanuit Saoudi-Arabië de wedstrijd volgt zoals ik: via de live getypte verslaggeving (dat moet dan toch 's nachts geweest zijn?), en Christophe Lauwers (ex-speler van beide ploegen) zat in de tribune. Tijdens de tweede helft namen beide ploegen afwisselen het spel over, in de 66ste minuut kreeg de thuisploeg toch een penalty, maar Van Den Noortgaete pareerde. 11 minuten later scoorde Mbuba (de verslaggever dacht eerst dat het Vanbelle was met een own goal) en in de 83ste minuut scoorde Vanthournout het winnend doelpunt (moest die niet in de modder fietsen? ).

  Van Acker stelde de volgende ploeg op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Lievens, De Cuyper (64' Lapage), Janssens K., Janssens P. (78' Bogaerts), Vansimpsen, De Neve, Shkodra (60' Van Damme) en Smet.

  Vandaag stond er in Het Nieuwsblad een interview met Guy Valckenier, vereffenaar van Terjoden-Welle, die voorstelde dat Eendracht zou fusioneren met deze ploeg en FCV Dender EH. Ik weet niet hoeveel, of eerder: hoe weinig, Eendracht-supporters zo'n idee genegen zijn, maar als het er toch van zou komen, moet die nieuwe ploeg zeer herkenbaar zijn voor Eendracht-supporters.

  26.02.2015: Mocht het van mijn slome buren, zo'n 500 m verder, afhangen, dan werd Eendracht Aalst volgend seizoen dakloos. De Denderleeuwse voorzitter André Van Roy laat er geen twijfel over bestaan dat Eendracht Aalst niet van harte welkom is in het Van Roystadion (de EA-supporters die tegen hun zin toestemden, zullen misschien een zucht van verluchting slaken). Dender kreeg schriftelijk de mededeling dat Aalst via de overname van Terjoden-Welle vanaf 1 juni zijn intrek wil nemen in het stadion, maar ziet dat dus niet zitten. Eendracht Aalst heeft zelf dan weer de steun van de stad Aalst afgewezen. Ze hebben namelijk de intentieverklaring van de stad niet ondertekend. In die verklaring staan financiële afspraken die de stad zal nakomen indien de club moet verhuizen. De stad zou 25.000 euro steun geven. Er staat ook in dat de stad zich zal engageren om verder te zoeken naar een ideale locatie voor de club. De intentieverklaring moest dinsdag ondertekend worden, maar dat gebeurde niet. Dit omdat er hierin op het ogenblik te weinig concrete engagementen vanuit de stad zijn opgenomen, gekoppeld aan een uitgestippelde tijdslijn. Daarbij wenst Eendracht Aalst zich in de huidige formulering steeds te kunnen beroepen op eigen alternatieven indien de uitwerking van de intentieverklaring niet verloopt zoals vooropgesteld. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

  23.02.2015: Na verschillende onderhandelingen te hebben gevoerd met het bestuur van FCV Dender dient S.C. Eendracht Aalst mee te delen dat een akkoord op minnelijke basis met eerstgenoemde niet meer mogelijk blijkt.  Dit voor het spelen van de thuiswedstrijden van zwart-wit in het Van Roystadion de komende seizoenen (hopelijk niet te veel). Eendracht Aalst zal nu via juridische weg deze verhuis trachten af te dwingen.  Dit zal gebeuren door de burgerrechtelijke overname van SK Terjoden-Welle waarvoor de beide vereffenaars, dhr. Jean-Paul Vaeyens en dhr. Guy Valckenier, reeds hun ondertekend akkoord hebben gegeven. Van een sportieve overname is helemaal geen sprake.  Het stamnummer van SK Terjoden-Welle werd trouwens eerder al verkocht aan Schaarbeek... Het bestuur van Eendracht Aalst wenst Vaeyens en Valckenier nu reeds van harte te bedanken voor hun constructieve houding en goedkeuring. Gezien het groot belang dat voetbalclub S.C. Eendracht Aalst ook hecht aan de mening van de ruime achterban, werd deze piste vorige week al voorgelegd aan de afgevaardigden van de supporters, nl. Johan Van Nieuwenhove en Bram De Wilde. Dit met de bijkomende vraag deze denkpiste voor te leggen aan de supportersverenigingen.  En met dankbaarheid kan het bestuur vandaag meedelen dat ook de supporters als één geheel deze verdere ontwikkelingen ondersteunen (omdat er nu eenmaal een stadion nodig is, zeker, en ze geen keuze hadden?). Ik hoop dat Eendracht ervoor zorgt dat de supporter geen cent aan FCV Dender EH betaalt bij de aankoop van een ticket, dat elke cent naar Eendracht gaat. Beste wit-zwarte zielsverwachten: wees welgekomen in dit overbevolkt dorp.

  19.02.2015: Eendracht Aalst heeft vandaag het licentiedossier ingediend. De clubs uit tweede klasse hebben nog twee tot vier weken de tijd om de bijkomende vragen te beantwoorden. Rond eind maart wordt de beslissing van de licentiecommissie verwacht. De onderhandelingen inzake het stadiondossier (huur en nieuw stadion, deze liefst met meer damestoiletten...) zullen in de eerste week van maart vorm krijgen en gecommuniceerd worden.

  16.02.2015: Gisteren ging de grote carnavalsstoet uit en een van de losse groepen was "de Kakkelatjes". Vandaag staat op de website van Eendracht Aalst het bericht dat eergisteren de middenstip in het P. Cornelisstadion uitgegraven werd. Verkleed als verhuizers trok de carnavalsgroep met oud-speler Johan Dierickx door de binnenstad in de richting van Denderleeuw met twee doelen, ballen, truitjes, flesjes water, zakdoeken, het pak van mascotte Zwawi én dus ook de echte middenstip van de heilige grond. Het stadion van onze buren doopten ze om tot het Geert Van Roystadion*. De erkende verhuisfirma luistert naar de naam "Iendracht ver(h)oi(s)t". 

  Binnen de veertien dagen zullen de Stad Aalst en Eendracht Aalst hun beslissing in het stadiondossier communiceren. Om in het Pierre Cornelisstadion te kunnen blijven moet er een grote investering van de stad komen (maar die is dat niet van plan, las ik onlangs in Het Nieuwsblad). In het andere geval moet Eendracht, in afwachting van de bouw van een nieuw stadion, enkele seizoenen (!!!) uitwijken. De meest voor de hand liggende locatie is het Van Roystadion in Denderleeuw, zoals carnavalsgroep "De Kakkelatjes" ook al aangaf. Het stadion van FCV Dender EH heet officieel Florent Beeckmanstadion maar bij de Eendrachtsupporters wellicht eerder Van Roystadion, en Geert Van Roy (niet de naamgever) is ex-speler en was enkele keren trainer van Eendracht Aalst (eigenlijk is hij kinesist).  FCV Dender EH is eigenlijk een "traditionele vijand", zoals BC Oostende dat is voor Okapi Aalstar (die trouwens ook zijn carnavalsmatch won, zaterdag jl, tegen ... Oostende ) en het zint de Eendracht-supporters hoegenaamd en helemaal niet om daar geld aan uit te geven (de fusieclub zal wel een financiële tegemoetkoming ontvangen om haar stadion te mogen gebruiken). Ik hoop, als het dan toch zover komt, dat de supportersclubs erin slagen om bij thuiswedstrijden dat stadion als het onze te laten uitkomen met veel vlaggen en spandoeken ("tifo" zoals dat heet).

  01-03-2015 om 20:32 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1e Ajuinwisselbekertocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

  01.03.2015: Ik parkeerde de auto op de Siesegemlaan want de "ruime parking op 100m van de start" was al vol (ter attentie van de voorzitter: de parking van de Keizershallen is ruim verder dan 100m ) en schreef me in voor 10 km, omdat ik 's namiddags nog ergens moet zijn en mijn dorp zeker tegen 13.30 uur moest verlaten hebben, of ik geraak er niet weg wegens hun versie van Carnaval... In de refter van IBSO De Horizon werd ik meteen verwelkomd door Mark die me naar Mieke begeleidde., wij kregen even later gezelschap van Steven J. uit Mechelen. Zij moesten nergens meer heen om boodschappen te leveren en konden dus zowat 28 km wandelen, onze wegen scheidden zich dus reeds bij de start. Intussen kregen we elk, zoals andere wandelaars, een in plastiek verpakte ui, ofwel ajuin, de bijnaam van de Aalstenaars. Dat zal zeker eens smaken in de vleesjus.

  Deze tocht voerde me langs de kapel van Sint-Job, naar de parking van de Keizershallen (waar weinig wagens geparkeerd waren), een beetje van het centrum om een rustpost te vinden in het Lyceum, nabij de Houtmarkt. Daar trof ik enkele bekende Kadees aan het werk: Lucia, Johan, Werner, Ellen en Rudolf. Ik genoot van een frisdrank en een babbel en ging dan verder voor een lus door het stadspark, en nadien door het begijnhof (met een kerk voor Roemenen, inclusief WC, en een kapel), de Sint-Martinuskerk, de Grote Markt met Belfort (Tettentoeren ver d'Oilsjteneers), het standbeeld van Dirk Martens ("de Zwette Maan"), het restaurant Borse van Amsterdam, dan naar 't station via het Werfplein met de Postsite, de Esplanade, het Astridpark en weldra was ik terug in het IBSO, waar ik met Sportvrienden Danielle, Ulrik en Tony kletste en een bakje Aalsterse vlaai kocht alvorens me naar huis te spoeden.

  Ons Heer is een Ajuin want de weersvoorspellers van de VRT zaten er flink naast: het regende helemaal niet, integendeel, de zon scheen en het was ongeveer 10°C. Het was erg leuk om in de stad van mijn dromen te wandelen en volop foto's te kunnen nemen (volgend jaar kan ik hopelijk een iets langer parcours volgen, dan valt carnaval Denderleeuw iets vroeger op 't jaar): https://picasaweb.google.com/9470hvds/1eAjuinwisselbekertocht15

  01-03-2015 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  23-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - Bor. M'Gladbach

  22.02.2015: HSV - Bor. M'Gladbach: 1-1

  De slag is precies een beetje verteerd, al heeft Zinnbauer wel zijn conclusies getrokken. De thuisploeg had zicht op de drie punten toen Stieber in de 73ste minuut de 1-0 scoorde, Rajkovic paste naar Rudnevs en die naar Stieber (die al enkele wedstrijden naar een doelpunt solliciteerde). Maar in de extra tijd (93') scoorde Hrgota tegen.

  Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Djourou, Rajkovic, Ostrzolek - Jiracek, Kacar (86' Westermann) - Müller, Stieber, Gouaida (76' Götz)- Olic (na 25' met weer een blessure, Rudnevs).

  23-02-2015 om 21:36 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AKTIVIA NATIONALE WANDELDAG, georganiseerd door Wsv Egmont Zottegem vzw

  22.02.2015: Daar kwamen we (22 Sportvrienden) met de bus om zowat 14.15 uur vanuit Torhout. De alpro yogurt was al op, maar dat geeft niet, we hadden er al in Torhout en een plastiek lepeltje kwam daar niet aan te pas. We (Yvette, Julienne, Nicole, Tony en ik) gingen eerst ene drinken in de zaal, die op 't gelijkvloers ligt, want daar was de start (de aankomst was in de zaal waar anders de inschrijving is). Ik ging ook eens de zaal rond, wat foto's nemen, ene van mij laten nemen aan de stand van Regatta (wandelkleding) en wat babbelen met Rupert II, de huidige uitbater van hotel Alpenrose, waar de Sportvrienden drie keer te gast waren (de derde keer ging ik niet mee), in de goeie ouwe tijd toen wij nog genoeg reizende leden hadden. Rupert bood ook een schnapps aan (men kon er ook flessen kopen) en probeerde ons (via mij) te overtuigen nog eens op bezoek te komen. Eens terug bij mijn gezelschap, besloten Nicole, Yvette en ik toch een toertje te wandelen in het park van Breivelde. We gingen zelfs het restaurant eens binnen (er was geen bediening op 't terras, men moest binnen bestellen, betalen en meenemen). Terug in de zaal haddden we nog tijd om nog een glas te ledigen, intussen werd de uitslag afgeroepen. Er waren 7279 deelnemers, daarvan 59 Sportvrienden, we kregen een leuk pakket met twee flessen drank voor als prijs.

  Ook hier scheen de zon en was het dus droog. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/NWDZottegem15

  23-02-2015 om 21:36 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AKTIVIA NATIONALE WANDELDAG, georganiseerd door Wsjv Nacht van Vlaanderen Torhout vzw

  22.02.2015: Daar kwamen 22 Sportvrienden aan met de bus voor een wandeling in 't platte land. Ik schreef me in voor 16 km want we reden nadien nog naar Zottegem. Die omloop voerde mij langs Keiberg naar Groenhove waar de eerste rustpost was. Daar zaten al enkele Sportvrienden, ik bleef even met Alfons babbelen en ging dan verder, de lus van Groenhove wandelen. Die lus was volkomen groen en met maar een kort stuk verhard. Intussen werd ik ingehaald door Agnes, Karine, Alfons en Guy, en we bleven van dan af samen, want zij volgden dezelfde omloop, die ons terug leidde langs Griete en Krommenhaak naar de derde rustpost, waar we ook even verpoosden. Naar Torhout was nog geen drie kilometer, en we kwamen tijdig terug om twee Sportvrienden van Nieuwpoort te begroeten, Linda & Freddy.

  Het weer was schitterend: zonnig en droog. Er waren 5742 deelnemers, daarvan 34 Sportvrienden (dus 12 namen liever een ander transportmiddel, ondanks gratis busreis en gratis inschrijvingen). Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/NWDTorhout15

  23-02-2015 om 21:19 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Haren, georganiseerd door Euraudax België

  21.02.2015: Na twee jaar afwezigheid was ik hier weer van de partij en vond er nog 44 andere wandelaars voor deze lus van 26 km, die leidde van Haren via Keelbeek en Dilbeek naar Zaventem waar aan de kerk Antoine klaar stond met suikerwafels en er ook frisdranken werden aangeboden. Wie Zaventem zegt, denkt aan vliegtuigen, en die zagen we inderdaad overvliegen, vertrekkend naar een nabije of verre bestemming, en van diverse maatschappijen, de ene al bekender dan de andere. We passeerden ook kantoren van reisorganisaties alvorens we in Wezembeek 40' hadden om een paar dranken te nuttigen en een sanitaire stop te houden. Via Stokkel (hoort dat niet bij Ukkel?) en Woluwe (met nog een wagenrust) keerden we terug naar Haren.

  Onderweg hadden we twee pogingen tot regenbui, maar het bleef gelukkig beperkt tot enkele druppels. Afgezien van een paar modderstroken was het een propere tocht. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/EuraudaxHaren15

  23-02-2015 om 21:03 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Wandelen


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!