Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    01-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, E. Frankfurt - HSV

    28.02.2015: E. Frankfurt - HSV: 2-1

    In de eerste helft bracht Meier de gastheren met een penalty op voorsprong (12'). Djourou had Piazón in die rechthoek ten val gebracht (is die als kapitein echt beter dan Van der Vaart?). Stieber scoorde net voor affluiten de gelijkmaker (hij verdient dat, een der beste transfers van de laatste seizoenen). In de tweede helft was het dan weer Meier die scoorde, na een lompe, domme fout van Jiracek (54.). HSV kon daar niets meer tegenover stellen, en Ostrzolek moest een minuut eerder met twee maal geel naar de douches, Müller moest dan op de linker pagina plaats ruimen voor Marcos. En zo staat HSV net niet in de degradatiezone...

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Djourou, Rajkovic (viel geblesseerd uit in 79' Van der Vaart), Ostrzolek - Jiracek, Kacar - Müller (70' Marcos), Stieber, Gouaida - Rudnevs (60' Beister, jaja, hij is eindelijk terug ).

    Sport1 werd overigens teruggefloten door de voorzitter: het contract van Van der Vaart loopt in mei wel af, maar of hij daarom inderdaad HSV verlaat, is helemaal niet zeker. Zal HSV hem dan nog een contractverlenging voorstellen? Van 1 seizoen? Hij is er tenslotte 32.

    25.02.2015: Op 28 maart speelt een keur aan ex-HSV spelers een match afwerken om ex-speler Jarolim in de bloemetjes te zetten, en die wedstrijd komt bij Sport1 op TV vanaf 15 uur. De genodigden zijn o.a. Dennis Aogo, Timothee Atouba, Sergej Barbarez, Stefan Beinlich, Nigel de Jong, Mladen Petric*, Frank Rost, Khalid Boulahrouz* und Mehdi Mahdavikia ihr Kommen zugesagt. Schon wegen seiner Größe wird der Gegner der HSV All Stars von Jan Koller angeführt. Aber auch Adam Petrous, Tomas Galasek, Pavel Nedved (de enige die ik "ken"), Marek Mintal, Marek Jankulovski. **Zou Van der Vaart (die aan 't eind van dit seizoen wellicht vertrekken) ook meedoen?  Zijn huidige vriendin is de ex-vrouw van Boulahrouz. *Overigens heb ik in 't nieuws vernomen dat de Griekse competitie stilgelegd is wegens hooliganrellen tijdens de Atheense derby tussen Panathinaikos (Petric' ploeg) en Olympiacos, dus de Kroaatse Zwitser kan gerust afkomen.

    01-03-2015 om 20:50 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, KSV Roeselare - E. Aalst

    28.02.2015: KSV Roeselare - E. Aalst: 2-1

    Niet te geloven, een 0-1 voorsprong weggeven... Na zes minuten scoorde De Greef al het openingsdoelpunt. Meteen nadien was Eandracht ontsnapt aan een penalty. Tot aan de rust ging het over en weer, al presenteerde de thuisploeg een iets betere wedstrijd. De verslaggever van de website wist verder te melden dat Daniel de Oliveira vanuit Saoudi-Arabië de wedstrijd volgt zoals ik: via de live getypte verslaggeving (dat moet dan toch 's nachts geweest zijn?), en Christophe Lauwers (ex-speler van beide ploegen) zat in de tribune. Tijdens de tweede helft namen beide ploegen afwisselen het spel over, in de 66ste minuut kreeg de thuisploeg toch een penalty, maar Van Den Noortgaete pareerde. 11 minuten later scoorde Mbuba (de verslaggever dacht eerst dat het Vanbelle was met een own goal) en in de 83ste minuut scoorde Vanthournout het winnend doelpunt (moest die niet in de modder fietsen? ).

    Van Acker stelde de volgende ploeg op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Lievens, De Cuyper (64' Lapage), Janssens K., Janssens P. (78' Bogaerts), Vansimpsen, De Neve, Shkodra (60' Van Damme) en Smet.

    Vandaag stond er in Het Nieuwsblad een interview met Guy Valckenier, vereffenaar van Terjoden-Welle, die voorstelde dat Eendracht zou fusioneren met deze ploeg en FCV Dender EH. Ik weet niet hoeveel, of eerder: hoe weinig, Eendracht-supporters zo'n idee genegen zijn, maar als het er toch van zou komen, moet die nieuwe ploeg zeer herkenbaar zijn voor Eendracht-supporters.

    26.02.2015: Mocht het van mijn slome buren, zo'n 500 m verder, afhangen, dan werd Eendracht Aalst volgend seizoen dakloos. De Denderleeuwse voorzitter André Van Roy laat er geen twijfel over bestaan dat Eendracht Aalst niet van harte welkom is in het Van Roystadion (de EA-supporters die tegen hun zin toestemden, zullen misschien een zucht van verluchting slaken). Dender kreeg schriftelijk de mededeling dat Aalst via de overname van Terjoden-Welle vanaf 1 juni zijn intrek wil nemen in het stadion, maar ziet dat dus niet zitten. Eendracht Aalst heeft zelf dan weer de steun van de stad Aalst afgewezen. Ze hebben namelijk de intentieverklaring van de stad niet ondertekend. In die verklaring staan financiële afspraken die de stad zal nakomen indien de club moet verhuizen. De stad zou 25.000 euro steun geven. Er staat ook in dat de stad zich zal engageren om verder te zoeken naar een ideale locatie voor de club. De intentieverklaring moest dinsdag ondertekend worden, maar dat gebeurde niet. Dit omdat er hierin op het ogenblik te weinig concrete engagementen vanuit de stad zijn opgenomen, gekoppeld aan een uitgestippelde tijdslijn. Daarbij wenst Eendracht Aalst zich in de huidige formulering steeds te kunnen beroepen op eigen alternatieven indien de uitwerking van de intentieverklaring niet verloopt zoals vooropgesteld. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

    23.02.2015: Na verschillende onderhandelingen te hebben gevoerd met het bestuur van FCV Dender dient S.C. Eendracht Aalst mee te delen dat een akkoord op minnelijke basis met eerstgenoemde niet meer mogelijk blijkt.  Dit voor het spelen van de thuiswedstrijden van zwart-wit in het Van Roystadion de komende seizoenen (hopelijk niet te veel). Eendracht Aalst zal nu via juridische weg deze verhuis trachten af te dwingen.  Dit zal gebeuren door de burgerrechtelijke overname van SK Terjoden-Welle waarvoor de beide vereffenaars, dhr. Jean-Paul Vaeyens en dhr. Guy Valckenier, reeds hun ondertekend akkoord hebben gegeven. Van een sportieve overname is helemaal geen sprake.  Het stamnummer van SK Terjoden-Welle werd trouwens eerder al verkocht aan Schaarbeek... Het bestuur van Eendracht Aalst wenst Vaeyens en Valckenier nu reeds van harte te bedanken voor hun constructieve houding en goedkeuring. Gezien het groot belang dat voetbalclub S.C. Eendracht Aalst ook hecht aan de mening van de ruime achterban, werd deze piste vorige week al voorgelegd aan de afgevaardigden van de supporters, nl. Johan Van Nieuwenhove en Bram De Wilde. Dit met de bijkomende vraag deze denkpiste voor te leggen aan de supportersverenigingen.  En met dankbaarheid kan het bestuur vandaag meedelen dat ook de supporters als één geheel deze verdere ontwikkelingen ondersteunen (omdat er nu eenmaal een stadion nodig is, zeker, en ze geen keuze hadden?). Ik hoop dat Eendracht ervoor zorgt dat de supporter geen cent aan FCV Dender EH betaalt bij de aankoop van een ticket, dat elke cent naar Eendracht gaat. Beste wit-zwarte zielsverwachten: wees welgekomen in dit overbevolkt dorp.

    19.02.2015: Eendracht Aalst heeft vandaag het licentiedossier ingediend. De clubs uit tweede klasse hebben nog twee tot vier weken de tijd om de bijkomende vragen te beantwoorden. Rond eind maart wordt de beslissing van de licentiecommissie verwacht. De onderhandelingen inzake het stadiondossier (huur en nieuw stadion, deze liefst met meer damestoiletten...) zullen in de eerste week van maart vorm krijgen en gecommuniceerd worden.

    16.02.2015: Gisteren ging de grote carnavalsstoet uit en een van de losse groepen was "de Kakkelatjes". Vandaag staat op de website van Eendracht Aalst het bericht dat eergisteren de middenstip in het P. Cornelisstadion uitgegraven werd. Verkleed als verhuizers trok de carnavalsgroep met oud-speler Johan Dierickx door de binnenstad in de richting van Denderleeuw met twee doelen, ballen, truitjes, flesjes water, zakdoeken, het pak van mascotte Zwawi én dus ook de echte middenstip van de heilige grond. Het stadion van onze buren doopten ze om tot het Geert Van Roystadion*. De erkende verhuisfirma luistert naar de naam "Iendracht ver(h)oi(s)t". 

    Binnen de veertien dagen zullen de Stad Aalst en Eendracht Aalst hun beslissing in het stadiondossier communiceren. Om in het Pierre Cornelisstadion te kunnen blijven moet er een grote investering van de stad komen (maar die is dat niet van plan, las ik onlangs in Het Nieuwsblad). In het andere geval moet Eendracht, in afwachting van de bouw van een nieuw stadion, enkele seizoenen (!!!) uitwijken. De meest voor de hand liggende locatie is het Van Roystadion in Denderleeuw, zoals carnavalsgroep "De Kakkelatjes" ook al aangaf. Het stadion van FCV Dender EH heet officieel Florent Beeckmanstadion maar bij de Eendrachtsupporters wellicht eerder Van Roystadion, en Geert Van Roy (niet de naamgever) is ex-speler en was enkele keren trainer van Eendracht Aalst (eigenlijk is hij kinesist).  FCV Dender EH is eigenlijk een "traditionele vijand", zoals BC Oostende dat is voor Okapi Aalstar (die trouwens ook zijn carnavalsmatch won, zaterdag jl, tegen ... Oostende ) en het zint de Eendracht-supporters hoegenaamd en helemaal niet om daar geld aan uit te geven (de fusieclub zal wel een financiële tegemoetkoming ontvangen om haar stadion te mogen gebruiken). Ik hoop, als het dan toch zover komt, dat de supportersclubs erin slagen om bij thuiswedstrijden dat stadion als het onze te laten uitkomen met veel vlaggen en spandoeken ("tifo" zoals dat heet).

    01-03-2015 om 20:32 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1e Ajuinwisselbekertocht, georganiseerd door WSV De Kadees vzw

    01.03.2015: Ik parkeerde de auto op de Siesegemlaan want de "ruime parking op 100m van de start" was al vol (ter attentie van de voorzitter: de parking van de Keizershallen is ruim verder dan 100m ) en schreef me in voor 10 km, omdat ik 's namiddags nog ergens moet zijn en mijn dorp zeker tegen 13.30 uur moest verlaten hebben, of ik geraak er niet weg wegens hun versie van Carnaval... In de refter van IBSO De Horizon werd ik meteen verwelkomd door Mark die me naar Mieke begeleidde., wij kregen even later gezelschap van Steven J. uit Mechelen. Zij moesten nergens meer heen om boodschappen te leveren en konden dus zowat 28 km wandelen, onze wegen scheidden zich dus reeds bij de start. Intussen kregen we elk, zoals andere wandelaars, een in plastiek verpakte ui, ofwel ajuin, de bijnaam van de Aalstenaars. Dat zal zeker eens smaken in de vleesjus.

    Deze tocht voerde me langs de kapel van Sint-Job, naar de parking van de Keizershallen (waar weinig wagens geparkeerd waren), een beetje van het centrum om een rustpost te vinden in het Lyceum, nabij de Houtmarkt. Daar trof ik enkele bekende Kadees aan het werk: Lucia, Johan, Werner, Ellen en Rudolf. Ik genoot van een frisdrank en een babbel en ging dan verder voor een lus door het stadspark, en nadien door het begijnhof (met een kerk voor Roemenen, inclusief WC, en een kapel), de Sint-Martinuskerk, de Grote Markt met Belfort (Tettentoeren ver d'Oilsjteneers), het standbeeld van Dirk Martens ("de Zwette Maan"), het restaurant Borse van Amsterdam, dan naar 't station via het Werfplein met de Postsite, de Esplanade, het Astridpark en weldra was ik terug in het IBSO, waar ik met Sportvrienden Danielle, Ulrik en Tony kletste en een bakje Aalsterse vlaai kocht alvorens me naar huis te spoeden.

    Ons Heer is een Ajuin want de weersvoorspellers van de VRT zaten er flink naast: het regende helemaal niet, integendeel, de zon scheen en het was ongeveer 10°C. Het was erg leuk om in de stad van mijn dromen te wandelen en volop foto's te kunnen nemen (volgend jaar kan ik hopelijk een iets langer parcours volgen, dan valt carnaval Denderleeuw iets vroeger op 't jaar): https://picasaweb.google.com/9470hvds/1eAjuinwisselbekertocht15

    01-03-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    23-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - Bor. M'Gladbach

    22.02.2015: HSV - Bor. M'Gladbach: 1-1

    De slag is precies een beetje verteerd, al heeft Zinnbauer wel zijn conclusies getrokken. De thuisploeg had zicht op de drie punten toen Stieber in de 73ste minuut de 1-0 scoorde, Rajkovic paste naar Rudnevs en die naar Stieber (die al enkele wedstrijden naar een doelpunt solliciteerde). Maar in de extra tijd (93') scoorde Hrgota tegen.

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Djourou, Rajkovic, Ostrzolek - Jiracek, Kacar (86' Westermann) - Müller, Stieber, Gouaida (76' Götz)- Olic (na 25' met weer een blessure, Rudnevs).

    23-02-2015 om 21:36 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AKTIVIA NATIONALE WANDELDAG, georganiseerd door Wsv Egmont Zottegem vzw

    22.02.2015: Daar kwamen we (22 Sportvrienden) met de bus om zowat 14.15 uur vanuit Torhout. De alpro yogurt was al op, maar dat geeft niet, we hadden er al in Torhout en een plastiek lepeltje kwam daar niet aan te pas. We (Yvette, Julienne, Nicole, Tony en ik) gingen eerst ene drinken in de zaal, die op 't gelijkvloers ligt, want daar was de start (de aankomst was in de zaal waar anders de inschrijving is). Ik ging ook eens de zaal rond, wat foto's nemen, ene van mij laten nemen aan de stand van Regatta (wandelkleding) en wat babbelen met Rupert II, de huidige uitbater van hotel Alpenrose, waar de Sportvrienden drie keer te gast waren (de derde keer ging ik niet mee), in de goeie ouwe tijd toen wij nog genoeg reizende leden hadden. Rupert bood ook een schnapps aan (men kon er ook flessen kopen) en probeerde ons (via mij) te overtuigen nog eens op bezoek te komen. Eens terug bij mijn gezelschap, besloten Nicole, Yvette en ik toch een toertje te wandelen in het park van Breivelde. We gingen zelfs het restaurant eens binnen (er was geen bediening op 't terras, men moest binnen bestellen, betalen en meenemen). Terug in de zaal haddden we nog tijd om nog een glas te ledigen, intussen werd de uitslag afgeroepen. Er waren 7279 deelnemers, daarvan 59 Sportvrienden, we kregen een leuk pakket met twee flessen drank voor als prijs.

    Ook hier scheen de zon en was het dus droog. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/NWDZottegem15

    23-02-2015 om 21:36 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AKTIVIA NATIONALE WANDELDAG, georganiseerd door Wsjv Nacht van Vlaanderen Torhout vzw

    22.02.2015: Daar kwamen 22 Sportvrienden aan met de bus voor een wandeling in 't platte land. Ik schreef me in voor 16 km want we reden nadien nog naar Zottegem. Die omloop voerde mij langs Keiberg naar Groenhove waar de eerste rustpost was. Daar zaten al enkele Sportvrienden, ik bleef even met Alfons babbelen en ging dan verder, de lus van Groenhove wandelen. Die lus was volkomen groen en met maar een kort stuk verhard. Intussen werd ik ingehaald door Agnes, Karine, Alfons en Guy, en we bleven van dan af samen, want zij volgden dezelfde omloop, die ons terug leidde langs Griete en Krommenhaak naar de derde rustpost, waar we ook even verpoosden. Naar Torhout was nog geen drie kilometer, en we kwamen tijdig terug om twee Sportvrienden van Nieuwpoort te begroeten, Linda & Freddy.

    Het weer was schitterend: zonnig en droog. Er waren 5742 deelnemers, daarvan 34 Sportvrienden (dus 12 namen liever een ander transportmiddel, ondanks gratis busreis en gratis inschrijvingen). Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/NWDTorhout15

    23-02-2015 om 21:19 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Haren, georganiseerd door Euraudax België

    21.02.2015: Na twee jaar afwezigheid was ik hier weer van de partij en vond er nog 44 andere wandelaars voor deze lus van 26 km, die leidde van Haren via Keelbeek en Dilbeek naar Zaventem waar aan de kerk Antoine klaar stond met suikerwafels en er ook frisdranken werden aangeboden. Wie Zaventem zegt, denkt aan vliegtuigen, en die zagen we inderdaad overvliegen, vertrekkend naar een nabije of verre bestemming, en van diverse maatschappijen, de ene al bekender dan de andere. We passeerden ook kantoren van reisorganisaties alvorens we in Wezembeek 40' hadden om een paar dranken te nuttigen en een sanitaire stop te houden. Via Stokkel (hoort dat niet bij Ukkel?) en Woluwe (met nog een wagenrust) keerden we terug naar Haren.

    Onderweg hadden we twee pogingen tot regenbui, maar het bleef gelukkig beperkt tot enkele druppels. Afgezien van een paar modderstroken was het een propere tocht. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/EuraudaxHaren15

    23-02-2015 om 21:03 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    16-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2e Zwalmse 12 Dorpentocht, georganiseerd door Op Stap Zwalm

    15.02.2015: Ik parkeerde behoorlijk dicht bij De Zwalmparel, wat in hetzelfde gebouw gevestigd is als de sporthal en de bibliotheek van Zwalm. Van daar vertrok ik voor 15,5 km langs enkele van de 12 Zwalmse dorpen, met name Sint-Denijs-Boekel, Sint-Blasius-Boekel (daar was de kleine rustpost), Rozebeke, Roborst en Munkzwalm. Het grootste deel van de omloop was verhard, ik had twee modderstroken.

    Het weer was mooi zonnig, de temperatuur liep op tot 10°C. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/2eZwalmse12Dorpentocht15?authkey=Gv1sRgCLeG19_c_Py5Dg

    16-02-2015 om 21:52 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    14-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - KSK Heist

    13.02.2015: E. Aalst - KSK Heist: 1-0

    Deze wedstijd staat ook gekend als de carnavalsmatch, wegens plaats vindend de vrijdag voor de uittocht van de carnavalsstoet. Deze keer had ik mijn kaart niet in de voorverkoop bekomen dus wendde ik mij tot het loket, waar ik aangesproken werd door een supporter die kaarten, wel in voorverkoop aangeschaft, over had omdat er twee supporters ziek gevallen waren. Ik verloste hem dan van een kaart en ging de trap op naar het secretariaat. Op die trap stond iemand gadgets uit te delen, dat wat ik vorig jaar niet gekregen heb.  Het was trouwens dezelfde als vorig jaar: een kransje in wit en zwart. Eerst babbelde ik met een paar stewards, Heidi en Davy, en zocht dan mijn plaats op, omdat om 19.45 uur de Voil Janetten hun toer gingen doen in het stadion, terwijl de ploegen aan het opwarmen waren. Dan werd door de ene en de andere carnavalist, zijnde Joeri, Prins Carnaval, en twee medekanditaten, enkele liedjes gezongen. De aftrap werd gegeven, even over half negen, door Roel Van den Branden, ex-Eendracht speler.

    Beide ploegen probeerden te scoren, maar zonder op te vallen, tot bijna aan de rust. Vansimpsen draaide zich knap vrij in de zestien en werd dan foutief neergehaald, Vanbelle zette de penalty deskundig om. Even later floot scheidsrechter Pots voor de rust en ik ging op zoek naar een WC voorbehouden voor vrouwen, die vond ik dan in een gang tussen de "cafés". Ik bleef dan wat praten met een andere supporter (ik ken haar van ziens omdat ze destijds ook ging kijken naar de vrouwenploeg) alvorens mijn plaats in te nemen, in de veronderstelling dat de tweede helft om half tien zou beginnen. Maar Chris, de stadionomroeper, liet weten dat ref Pots zich geblesseerd had. Het duurde dan zowat een kwartier tot het scheidsrechterstrio weer volledig was, lijnrechter Stallaert neemt het fluitje over van Pots en in de tribune stond een scheidsrechter op om zijn vlag over te nemen.

    De tweede helft verliep zo ongeveer gelijikaardig als de eerste, tot Philippe Janssens vervangen werd door Koulibaly. Helaas kon hij niet scoren, hoewel hij het keer op keer probeerde, eenmaal zelfs met een schaarbeweging, "Rückfallzieher", zoals ze dat in 't Duits zeggen. Was die bal erin gegaan, ik had me vereerd gevoeld om dat live meegemaakt te hebben! Op vijf minuten voor tijd had De Cuyper een dijbeenblessure opgelopen en werd nog vervangen door Bogaerts. En zo won Eendracht de carnavalswedstrijd met het kleinste verschil. Overigens waren de bezoekende spelers ook in carnaval-modus: hun outfit had de kleur van een fruitcaramel...

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Lievens, De Cuyper (85' Bogaerts), Janssens K., Van Damme, Janssens Ph. (60' Koulibaly), Vansimpsen (90' Lapage), De Neve en Smet.

    XXXXXXXXX

    14-02-2015 om 20:40 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, Bayern München - HSV

    14.02.2015: Bayern München - HSV: 8-0

    Niemand verwachtte dat HSV daar ging winnen maar moeten die Beiers nu zo overdrijven?  Dit is het scoreverloop: 1:0 Müller (21' op penalty want Marcos kreeg de bal tegen zijn arm geschopt), 2:0 Götze (23', Drobny sloeg de bal wel terug toen Müller zijn tweede probeerde te scoren, maar Götze was dus te rap voor zijn duik), 3:0 Robben (36' van op 25 m), 4:0 Robben (47' niet echt gehinderd door schrikschijter Marcos) 5:0 Müller (55'), 6:0 Lewandowski (56', in buitenspelpositie volgens de HSV-verslaggever), 7:0 Ribery (69'), 8:0 Götze (88' van op 20 m) . Tussendoor waren er wel enkele pogingen van HSV, maar die waren op de vingers van 1 hand te tellen en het eerreddend doelpunt van Rudnevs (moest het in de aanval alleen klaren sinds minuut 23 omdat Olic met een bovendijblessure vervangen werd) werd onterecht afgefloten wegens ... buitenspel.

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Marcos (57' Ostrzolek), Westermann, Djourou, Götz - Van der Vaart (57' Jiracek), Diaz - Stieber, Jansen - Olic (24' Müller), Rudnevs.

    14-02-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    08-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - Hannover 96

    07.02.2015: HSV - Hannover 96: 2-1

    De gemoedsrust zal wel stilaan terugkeren na deze tweede zege op rij.  De bezoekers leken nochtans het laken naar zich toe te trekken maar de toegekende penalty kon door Drobny tegengehouden worden (24'). Slechts twee minuten later week bezoeker Marcelo (niet te verwarren met onze Diaz) een flank van Stieber af, 1-0 (26'). Na de pause was het Jansen, die door een afgeweken afstandsschot de score verdubbelde (50'). De gasten konden dan toch scoren, middels Sobiech (niet de aan stadsgenoten uitgeleende verdeider) en verhoogden de druk, maar HSV kon toch nog ruim 25 minuten stand houden.

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Westermann (46' Götz), Djourou, Rajkovic, Marcos (moest er met een hersenschudding af in 78' voor Kacar) - Diaz, Van der Vaart (46' Jiracek) - Müller, Stieber, Jansen - Olic.

    08-02-2015 om 20:25 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, Patro Eisden Maasmechelen - E. Aalst

    07.02.2015: Patro Eisden Maasmechelen - E. Aalst: 1-3

    Eendracht hield een geslaagde generale repetitie voor de carnavalsmatch van komende vrijdag (tegen Heist). Het versloeg Patro Eisden Maasmechelen met 1-3 na doelpunten van Vanbelle op penalty (37'), Vansimpsen (die naar alle waarschijnlijkheid topschutter blijft bij Eendracht tenzij Shkodra "erin vliegt", 52') en De Neve (64'). Dit was de laatste wedstrijd van De Oliveira bij zijn "asielploeg", hij vertrekt naar Saoedi-Arabië. Bizar, gezien hij Oekraïne verliet, is het in die oliestaat leuker voor zijn vrouw?  

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Lievens, De Oliveira (90' Lapage), K. Janssens, Van Damme, Vansimpsen, De Neve (78' Bogaerts), Shkodra (71' De Cuyper) en Smet.

    08-02-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    05-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, SC Paderborn 07 - HSV

    04.02.2015: SC Paderborn 07 - HSV: 0-3

    En na 2' minuten stond het al 0-1.  Jansen werd door Van der Vaart naar voor gestuurd, marcheerde de penaltyrechthoek in en werd daar gesandwicht, er werd meteen voor penalty gefloten en Van der Vaart zette die deskundig om. Met die kleine voorsprong ging het de pauze in, al betekent dit niet dat er niets meer gebeurde, beide ploegen poogden verder te scoren. In de tweede helft had Drobny eens serieus geluk dat een schot op de deklat belandde. Maar in de tweede helft was het de beurt aan uitblinker Jansen om te scoren. HSV had hier wel geluk dat het een hoekschop cadeau kreeg want eigenlijk was het Olic's schouder die de bal over de doellijn wipte. En het was net als direct gevolg van die corner dat Jansen kon scoren vanuit de draai. HSV concentreerde zich dan op de verdediging maar in de 91ste minuut lukte het Stieber, na enkele pogingen, toch om de bal, die hij van Rudnevs toegespeeld kreeg, in doel te werken. Met deze zege maakte HSV de kloof met de kelder (waar Dortmund blijft in sukkelen, daar weten ze nu dus wat HSV-fans vorig seizoen voelden) een beetje groter. Dit is de eerste keer dit seizoen dat HSV meer dan 1 doelpunten scoorde in 1 wedstrijd en dan nog teghen SC Paderborn, dat tijdens de heenronde met dezelfde score in Hamburg kwam winnen.

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Westermann, Djourou, Rajkovic, Marcos - Jiracek (59.Diaz), Van der Vaart (66.Kacar) - Müller, Stieber, Jansen - Olic (89. Rudnevs).

    02.02.2015: Op de laatste dag van de winterperiode voor transfers had HSV nog geld en gaf dat uit aan FC Basel voor de Chileen Marcelo Diaz, 28 jaar jong nog.   Hij is een defensieve middenvelder en blijft normaal nog twee volle jaren, hij heeft trouwens meegedaan aan het WK vorig jaar.

    05-02-2015 om 20:27 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    01-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - WS Brussels

    01.02.2015: E. Aalst - WS Brussels: 2-2

    Na een half uur opende Bellaid de score ... voor Eendracht, hij schopte de vrije trap van De Oliveira binnen.  13 minuten later maakte zijn ploeggenoot Obin gelijk, zo ging de wedstrijd de rust in. In de 84ste minuut bracht Diallo de bezoekers op voorsprong maar in de tweede extra minuut scoorde De Oliveira voor de thuisploeg.  Ph. Janssens kreeg twee keer de gele kaart getoond en hij moest er in de 82ste minuut dan of af, intussen had Van Den Noortgaete weliswaar een penalty gestopt.  

    Van Acker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Lievens, De Cuyper (70' Shkodra), De Oliveira, Van Damme, Janssens Ph., Vansimpsen, De Neve en Smet.

    01-02-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    31-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - 1. FC Köln

    31.01.2015: HSV - 1. FC Köln: 0-2

    Olic mocht er meteen aan beginnen, als enige spits in een 4-1-4-1 opstelling, en hij was ook erg bedrijvig op zoek naar doelpunten, als het van hem afhing, werd het 6-0. En de fouten in de verdediging kunnen niet op zijn naam geschreven worden, maar op die van Westermann (terugspeelbal, doelpunt van Risse in de 62ste minuut) en Rajkovic (moet nog snelheid opbouwen, hij kon niet volgen, Risse scoorde in de 78ste minuut), met als resultaat 0 punten en twee tegendoelpunten. Ik hoop dat Olic zich zijn transfer niet beklaagd heeft, want gisteren won Wolfsburg met 4-1 van B. München (2 goals van De Bruyne).

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Götz, Djourou, Rajkovic, Jansen - Westermann - Müller (58' Stieber), Van der Vaart, Jiracek (71' Lasogga), Gouaida (76' Beister) - Olic.

    30.01.2015: Sport1 had het er al twee dagen over op zijn Facebookprofiel, HSV heeft het nu ook bevestigd op de eigen website: Olic doet Van der Vaart na.  Na enkele seizoen voor twee andere clubs (B. München en Wolfsburg) doelpunten gescoord te hebben, wil hij dat weer bij en voor HSV (maar hoe zal men zijn naam nu combineren met Lasogga, Rudnevs of Beister, zoals destijds met Petric?). Hij heeft een contract tot volgend jaar (mei 2016), nadien zou hij bij en met de beloften werken. Er was plaats vrij gekomen in 't kalkkader want Arslan is 't afgebold naar Besiktas Istanbul.

    22.01.2015: Vanaf 1 juli dit jaar speelt HSV zijn thuiswedstrijden opnieuw in het Volksparkstadion.  Klaus-Michael Kühne, een miljardair (CEO van Kuehne + Nagel International AG) die investeert in de vereniging, kocht zich met 18,75 miljoen Euro binnen bij HSV Fußball AG, daardoor verwierf hij het recht het stadion een naam te geven. Ik ben dus niet de enige die de originele naam leuker vindt dan sponsornamen (al hing daar ongetwijfeld ook een zeker inkomend bedrag aan vast). Ik zal eens opletten als ik daar enkele dagen later passeer, op weg naar Schleswig, of die naam weer op 't dak staat.

    11.01.2015: HSV heeft het contract met Drobny verlengd tot mei 2017, en met de optie dat hij zich nadien om de jeugd van HSV zou bekommeren, hij heeft immers het trainersdiploma A (al is me niet duidelijk of hij dan alleen keepers zal opleiden of een hele ploeg).

    31-01-2015 om 20:06 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    25-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22e Manneken-Pistochten, georganiseerd door Padstappers Geraardsbergen vzw

    25.01.2015: Ik parkeerde een eindje verder en schreef me in Jeugdcentrum De Spiraal in voor 16 km, hopend op wandelgenot zonder de vrees om uit te glijden ('t had de dag voordien zeer vroeg op de ochtend gevroren, geregend en gesneeuwd). Het parcours liep langs verharde en natuurlijke paden (deze laatste meer na de eerste rustpost) een kort eindje langs de Dender naar de Gavers, waar een toertje rond gewandeld werd. Via Onkerzele ging het naar Oudenburg en dan naar de Muur die ik niet helemaal tot boven moest bewandelen. Langs het centrum, met het Marktplein en natuurlijk de oudste Manneken Pis, ging het naar het openluchtzwembad, waar niet geplonsd werd maar de wandelaar een glaasje jenever (met of zonder bijsmaakje) werd aangeboden. Van daar was het nog een kort eindje tot de aankomst.

    Het weer was bewolkt maar droog, er waren nog enkele ijzelplekken maar de modderpoelen waren hier en daar ook glad. Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/22eMannekenPistochten15

    25-01-2015 om 20:41 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    24-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, STVV - E. Aalst

    24.01.2015: STVV - E. Aalst: 1-1

    Een mooi resultaat behaald na 86' strijden tegen een beter geklasseerde ploeg met meer ervaring in eerste klasse. Aalst kwam na 36' op achterstand na een doelpunt van Parzyzsek, gaf de moed niet op en werd hiervoor beloond met een doelpunt, in de 86', van Vansimpsen. Had De Oliveira meer geluk en bijval gehad bij zijn talrijke pogingen, Aalst bracht de 3 punten mee naar huis.

    Vanacker stelde de volgende spelers op: Van Den Noortgaete, Vanbelle ('65 De Cuyper), De Greef, Lievens, De Oliveira, Janssens K., Van Damme (58' Shkodra), Janssens Ph., Vansimpsen (90' Koulibaly), De Neve en Smet (naamgenoot van de arbiter, maar dat hielp helemaal niet).

    24-01-2015 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    18-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenkingstocht Herman Van der Gucht en Patrick Lejeune

    18.01.2015: Toen ik met de broodjes en de taarten om ongeveer 7 uur bij Jeugdcentrum De Kouter aankwam, wandelden al enkelen naar buiten, hoewel de start officieel om 8 uur was (bij deze vroege vogels was ook een sympathieke voorzitter van een wandelclub, qua voorbeeld kan dat tellen). Ik installeerde mij en beleefde een drukke maar vlot verlopen dag, vooral dankzij Marie-Louise die me hielp met de reeds bedrukte lidkaarten, het aanvullen van de lijsten voor de busreis en het ledenfeest, en Robert (haar man) die de inschrijvingskaarten op clubnummer sorteerde. Wat er voor mij nog overbleef, was de uitslag van de inschrijvingskaarten opmaken, klevers drukken, ziekenfondspapieren invullen en bestempelen, en drie nieuwe leden aansluiten.  Wat ik niet moest doen, was ongevalsformulieren invullen, blijkbaar waren de omlopen veilig genoeg. Hoewel er niet zoveel wandelaars kwamen als vorig jaar (een onverwachte uitslag, toen met iets meer dan 2000 bezoeker + medewerkers), we zijn toch content met de ruim 1360 aanwezigen. Het internetprobleem van november 2014 was ook opgelost, dus mijn huiswerk voor Aktivia kon ik ter plaatse al doen, wat betekent dat de uitslag gelinkt staat in de e-Marching.

    Het weer was toch niet zo slecht als voorspeld: het regende wel met droge tussenpozen, er zat zelfs een bui in van smeltende sneeuw, maar de omlopen lagen er dus niet glad bij.

    18-01-2015 om 20:45 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - KAS Eupen

    18.01.2015: E. Aalst -  KAS Eupen: 1-2

    De tweede helft was al lang bezig toen ik eens op de website van Eendracht keek en die stond toen 0-1 op achterstand (Afif, 38') maar meteen scoorde De Oliveira (66'). Eendracht probeerde dan de drie punten thuis te houden, maar helaas, moest die meegeven na een doelpunt van Dufour in de 85ste minuut.

    Van Acker stuurde de volgende spelers op het veld: Van Den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Lievens, De Oliveira, Janssens K. (82' De Cuyper), Van Damme, Janssens Ph., Bogaerts, Vansimpsen (82' De Neve) en Shkodra.

    10.01.2015: De oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk werd afgelast, 't was dan ook serieus aan 't gieten en waaien, op de website van Eendracht staat dat besloten werd om het grasperk te ontzien, volgende week zondag herbegint de competitie na de kerstvakantie.

    06.01.2015: Na Bael wordt nu ook Niels Martin tot het eind van het seizoen uitgeleend, en wel aan Bornem, dat is toevallig nog in zijn streek, ook.

    27.12.2014: Steve Bael wordt tot het eind van dit seizoen uitgeleend aan derdeklasser Zele. En Eendracht speelt op 10 januari een oefenwedstrijd tegen eersteklasser KV Kortrijk, waar ex-Eendracher Vanderhaeghe trainer is.

    18-01-2015 om 20:31 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    04-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9e Nieuwjaarstocht, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw

    04.01.2015: Ik parkeerde nabij het Provinciaal Proefcentrum voor Kleinfruit Pamel en schreef me ter plaatse in voor de afstand van 9 km. Omdat het daglicht er nog niet helemaal doorgekomen was en ik aangesproken werd door Albert (schoonbroer van clubgenote Marleen), bleef ik met hem een paar mokken warme drank nuttigen. Samen gewandeld hebben we niet want Albert ging een langere afstand stappen en de splitsing was meteen op de koer van het PPK. Ik schoof de voeten over het asfalt en ging, waar mogelijk, op een ondergrond dat niet glad was na het vriezen van de vorige nacht, intusen had ik besloten dat ik de kortste afstand, 6 km, zou volgen. Op luttele afstand van de rustpost in Kattem ging ik toch onderuit op een glibberig pad en besloot om ermee te stoppen en in Kattem te vragen of het mogelijk was mij terug naar de startzaal te brengen. Ik dronk maar eerst een kop warme chocomelk en een vriendelijke medewerker, van achter de toog, bracht me naar de startzaal, waarvoor hartelijk dank.

    Het weer was anders wel goed: droog en zonnig, maar ja, 't is winter... Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/9eNieuwjaarstocht14

    04-01-2015 om 21:07 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!