NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  17-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2017-2018: VW Hamme - E. Aalst

  17.12.2017: VW Hamme - E. Aalst: 2-4

  Na drie minuten was 't al prijs.  Na een doelpoging van de thuisploeg was het aan de overkant wel raak toen Verstraeten een vrije trap tegen de netten kopte (0-1). De Vroe kwam uit om de bal te ontzetten maar botste met één van zijn verdedigers, De Rock strafte het foutje af (29'). Van Remoortere mocht een penalty nemen en trapte de 1-2 op het scorebord (34'), waarom Hamme een penalty kreeg, wist de webreporter niet te vertellen. 1-2 was de tussenstand bij de pauze. De Rock kreeg de bal cadeau van de lokale defensie en knalde de 1-3 voorbij De Vroe (56'). Van de weeromstuit scoorde Hamme tegen: een doelpunt van Dekuyper (58'). En het werd nog 2-4 na een treffer van De Man (95').

  De Cock moet wel blij zijn met de inzet van deze spelers: Van Den Noortgaete, De Coninck, Yala Lusala (87' De Man), Diarra, Mitu, De Neve, Geenens J., De Rock (92' Gyselinck), Verstraeten, Geenens F. en De Koker.

  12.12.2017: Bij Eendracht Aalst werd beslist om Sven Van Den Bogaert te benoemen als nieuw sportief directeur in opvolging van Patrick Vanderpoorten. Hij krijgt de eindverantwoordelijkheid maar er komt ook een sportief team waar naast hem ook Predrag Filipovic, Tom De Cock en Dirk Adriaenssens zullen in zetelen, deze laatste eerder voor de financiële insteek. Daarnaast zullen de verantwoordelijken van de Jeugd met name David Hillewaere, Guy De Smet en Marijn Vanderheyden op regelmatig basis deelnemen aan deze vergadering om de maximale doorstroming van de eigen jeugd naar het eerste elftal te bevorderen. Last but not least wordt ook het scoutingsapparaat onder de loupe genomen met de bedoeling om het te versterken. Dit zal samen met de uitbalancering van de kern tot de eerste objectieven van Van Den Bogaert behoren.

  17-12-2017 om 19:18 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarstocht, georganiseerd door Wandelclub De Marktrotters Herne vzw

  17.12.2017: Mijn club, De Pajotten Hekelgem, trakteerde zijn leden op de inschrijving (elektronisch) en een drank aan basisprijs, en ik schreef me in voor 15 km, maar ik wachtte bij Julia en Gillaine op het daglicht. Toen het dan helder genoeg was om zonder zaklamp te wandelen vertrok ik, spoedig over een veldweg, richting Aspelare. De doortocht door Nederhasselt was wel glad wegens ijzelplekken op de openbare weg, ik was blij toen ik opnieuw een onverharde weg voor de voeten kreeg. Ook in Aspelare, waar ik bij een frisdrank wachtte op het smelten van ijzelplekken, bood de koer wat glijmogelijkheden voor wie geïnteresseerd was. Bij het verlaten van het buurthuis twijfelde ik eerst of ik meteen terug zou gaan naar Outer, maar ik besloot toch de lus te wandelen. Die was vooral onverhard dus met modder waar je ook in kan glijden, getuige de sporen. Terug in Aspelare gunde ik me opnieuw een pauze en keerde dan terug. Gelukkig was Appelterre-Eichem wel al ontdooid zodat daar het gevaar op valpartijen tot een minimum herleid was. 

  Het regende in het begin wel maar toen de zon tevoorschijn kwam, bleef ze ook schijnen. Mijn foto's staan hier, 't zijn er niet zoveel als gisteren in Mechelen.

  17-12-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  16-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Carolus Christmaswandeling - Mechelen in kerstsfeer en in den doenker, georganiseerd door Wandelclub Opsinjoorke Mechelen vzw

  16.12.2017: Deze wandeling was een doelwit van een busuitstap van De Pajotten, en om 14 uur waren we al vertrokken. We kwamen voorspoedig aan in Mechelen en kregen van Johny onze inschrijfkaart. Ik vertrok al meteen voor de langst aangeboden afstand, 10 km, want al had ik een zaklamp bij, ik had geen zin om te wandelen in het duister in een stad die ik niet ken. Weldra doorkruiste ik de Botanische tuin en de rest van het parcours was verhard.  Ik passeerde zo vele gekende en minder gekende historische plaatsen, zoals het stadhuis, enkele (gewezen) kloosters, de Dossinkazerne, brouwerij Het Anker, de boorden van de Dijle (enkele woonsten doen denken aan de Hamburgse Speicherstadt), de Sint-Romboutskathedraal (waar ik eens binnen wipte).

  Het weer was niet zo leuk, met enkele regenbuien. Het zaaltje met de inschrijvingstafel was nogal klein, maar Walter (die ik nog ken als medewerker aan Vichte-Dhron) zei dat er voorbij de ingang nog een zaal was en daar wachtte ik dan bij een paar donkere Gouden Carolussen met een paar belegde pistolets. Mijn foto's staan na lang proberen eindelijk hier.

  16-12-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Wandelen
  15-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: Bor. Möchengladbach - HSV

  15.12.2017: Bor. Möchengladbach - HSV: 3-1

  Deze wedstrijd volgde ik bij ZDF, en met puike beeldkwaliteit (dat was ooit anders). Toen Hazard (jawel, ...) in de 9de minuut scoorde, was Mathenia al eens gered door de infrastructuur van zijn doel, en na de openingstreffer was dat ook al eens het geval. Nadien schakelde de thuisploeg een tandje lager en kon HSV wat meer in het spel komen. Maar 1-0 was de ruststand. De tweede helft was pas 8' bezig toen Hahn de gelijkmaker scoorde: Hunt legde de bal vanuit het centrum met rechts perfect naar voor in de loop van Hahn, die zich bliksemsnel om zijn eigen as draaide en de uitgekomen Sommer van op 10 meter tunnelde. Ik dacht al dat HSV eindelijk eens wat Eendracht Aalst-reactie toonde (die kwam al eens op achtertand maar keerde toch met de drie punten naar huis), maar daar was ik dus mis in. Stindl paste naar Grifo, die Raffael op links bediende en die plaatste een vlak schot van op 14 meter in de linker hoek, Mathenia had geen kans (74'). Stindl stuurde de bal in het baantje naar Hazard, die eerst de struikelende Douglas afschudde, dan ook nog om Mathenia heen liep van de doellijn naar Raffael paste, die van op korte afstand scoorde. Tot overmaat van ramp zal Bremen 's anderendaags (thuis) gelijk spelen en dus evenveel punten behaald hebben. Nadien zag ik op Facebook dat ik niet de enige ben die zich verbaasde over de late wissels van Gisdol.

  Hij stelde de volgende spelers op: Mathenia - Mavraj, Papadopoulos, van Drongelen (80' Arp) - Sakai, Jung, Ekdal (84' Janjicic), Santos - Hunt (83' Waldschmidt), Kostic - Hahn.

  15.12.2017: Volgens De Standaard zal vanaf begin volgend jaar ook in de Bundesliga op maandagavond competitievoetbal worden gespeeld. Eintracht Frankfurt en RB Leipzig krijgen op 19 februari de primeur. Andere maandagwedstrijden waar de krant van weet zijn Borussia Dortmund/Augsburg op 26 februari en Werder Bremen/Keulen.

  14.12.2017: Ito heeft een profcontract getekend tot de zomer van 2021 en sportdirecteur Peters heeft bijgetekend tot 30.06.2020. 

  15-12-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  12-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2017-2018: HSV - Eintracht Frankfurt

  12.12.2017: HSV - Eintracht Frankfurt: 1-2

  HSV verloor dus thuis van Eintracht Frankfurt met 1-2 (dat was ook de tussenstand). Nochtans opende Papadopoulos de score (hij probeerde dat eerder al maar toen Kostic hem de bal paste, was dat speeltuig eventjes over de doellijn gezoefd) maar de gasten antwoorden snel. Eerst scoorde Wolf de gelijkmaker (16') en Gacinovic nam de drie punten mee (24'). In de tweede helft probeerden de mannen van Gisdol wel constant toch zeker een punt uit de brand te slepen, maar het lukte niet meer (Diekmeier stond net buitenspel toen hij scoorde). Tja, de ploeg uit Frankfurt heet Eintracht, zoals die van Aalst (ik bedoel, die kunnen ook een achterstand ombuigen tot een uitzege).

  Gisdol stelde de volgende spelers op: Mathenia - Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj (82' Schipplock), Douglas - Jung, Walace (36' Ekdal) - Hunt, Waldschmidt (67' Ito), Kostic - Arp.

  11.12.2017: Onder de nieuwsberichten staat interessante info over het stadion. 57.000 plaatsen (47.000 zitplaatsen, 10.000 staanplaatsen, allemaal onder dak), in 1953 werd het Volksparkstadion geopend en tussen 1998 en 2000 helemaal gerenoveerd, 266 lichten binnen het stadion, 37.000 l bier en 8.000 l alcoholvrije dranken worden per wedstrijd genuttigd, 23 bewakingscameras zorgen voor de veiligheid in het stadion, 62 m² groot en 11 ton gewicht bezitten beide videoschermen boven de doelen, 45 m bedraagt de hoogte van het dak boven het speelveld, 4.868 business seats bevinden zich in de oost- en de westtribune, 755 MWh verwarmt het veld per seizoen, 5 cm bedraagt de afstand tussen de stoelen, 45 cm is de breedge van de stoeltjes (geen zitjes voor obesen, zoals in het Maracanã-stadion), 35.413 m² oppervlakte bezit de uit 40 velden met een speciale membraan-bedekking bestaande dakconstructie, 17 km bedraagt de totale lengte van de staaldraden die het dak ondersteunen, 45 m bedraagt de minimale afstand van een zitplaats tot de dichtstbijzijnde rand van het speelveld; de maximale afstand ligt rond 129 meter, 7.500 brezel (soort koeken met stukjes suiker op) en 4.000 visbroodjes worden per wedstrijd in het stadion verorberd, 20.000 braadworsten worden per wedstrijd verorberd, 460 ton zwaar in de staaldraadstructuur voor het stadiondak (ongeveer het gewicht van 60 volgroeide Afrikaanse olifanten), 20, 30 en 35 graden bedraagt telkens de hellingsgraad van de drie rangen (A-, B- en C-rang), 3 ondernemingen verzekerden zich van 2001 tot 2015 het recht haar naam aan het stadion te geven: AOL-Arena (2001-07), HSH-Nordbank-Arena (2007-10, toen brak de bankencrisis uit en HSH is er nog niet van af) en Imtech Arena (2010-15), het speelveld is 105 x 68 m groot, 146 plaatsen voor de pers in de oosttribune, daarvan 27 commentatorplaatsen, 10.452 parkeerplaatsen (62 parkeerplaatsen voor bussen), 21 trappenhallen onder de tribunes, 95 cm breed zijn de trappen naar de tribunezitjes, in het seizoen 2006/07 waren er 949.738 toeschouwers (gemiddeld 55.867, 11 keer uitverkocht) blijkbaar een record.

  12-12-2017 om 00:00 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!