NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
 • Denderleeuw (6)
 • Eendracht Aalst (266)
 • Hamburger SportVerein (300)
 • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
 • Per(r)ongeluk (18)
 • Reisduif (21)
 • Vichte-Dhron (1)
 • Wandelen (388)
 • Inhoud blog
 • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
 • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
 • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
 • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
 • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Helga's fotoalbums1
 • Helga's fotoalbums2
 • WSV De Sportvrienden vzw
 • Aktivia, de wandelfederatie
 • Marching, de elektronische wandelagenda
 • Website van Etienne & Nelly
  Zoeken in blog

  Foto
  goegestapt

  30-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: WS Woluwe - SC Eendracht Aalst

  30.09.2012: WS Woluwe - SC Eendracht Aalst: 2-1

  Ik volgde deze wedstrijd via de Livescore en het bleek een moeilijke klus voor de bezoekers. De wedstrijd was nauwelijks op gang getrapt of Eendracht Aalst was al op achtervolgen aangewezen. Op hoekschop van Bryssinck torende Dessaer (ex-Aalst) boven iedereen uit zodat de bal bij de volledig vrijgelaten Diowo belandde die Van Den Noortgaete kansloos liet (1-0). Dan mocht Eendracht het, zogezegd, overnemen, maar Woluwe behield eigenlijk de controle. Een tweede doelpunt voor de thuisploeg bleef uit maar aan de overkant kon Eendracht Aalst met behulp van doelman Soubry de gelijkmaker aantekenen (1-1, de typist dacht dat Di Gregorio scoorde, maar hij was er niet zeker van, en nadien corrigeerde hij zich). Nog voor de rust stelde WS Woluwe nog orde op zaken met een doelpunt van De Oliveira die te gemakkelijk mocht aanleggen (2-1). De tweede helft verliep ongeveer op dezelfde manier, maar dan zonder doelpunten, al deden o.a. Glouftsis en Martin hun uiterste best, terwijl Van Den Noortgaete zijn ploeg voor een groter doelverschil behoedde.

  Eendracht Aalst: Van Den Noortgaete, Gunst, Filipovic, Bogaerts, Smet, Pietermaat (72' Vandewalle), Petrovic, De Cuyper (58' Weydisch), Martin, Di Gregorio, Glouftsis.

  30-09-2012 om 21:24 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eendracht Aalst
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Hamburger SV - Hannover 96

  29.09.2012: Hamburger SV - Hannover 96: 1-0

  Ik kwam voorspoedig aan bij het hotel, waar ik maar 5 minuutjes moest wachten tot mijn kamer opgekuist en dus vrijgegeven werd. Ik installeerde me op 't gemakje want ik was toch nog te vroeg om het pand van het stadion te betreden (ik was om 5 uur thuis vertrokken en moest niet eens aanschuiven om de Elbetunnel door te rijden). Ik vertrok dan te voet naar 't tramstation Stellingen en ging van daar te voet naar het stadion, het weer was goed genoeg en ik had toch tijd. Aan het stadion aangekomen, had ik nog een uur te vullen en ik ging nog eens het Dahliapark in het Volkspark te bezoeken, dahlias zijn nu eenmaal mijn favoriete bloemen. Enkele perkjes waren leeg, het moet onlangs flink gestormd hebben in Hamburg want daardoor waren enkele , liet me aftasten, scande mijn kaart en ging aanschuiven om de winkel binnen te mogen. Daar kocht ik een nieuw T-shirt, eentje gedrukt voor de gelegenheid, en een  nieuw armbanduurwerk, dat oude werkte nog wel maar zag er versleten uit.

  Ik zocht dan mijn plaats, vond er een briefje en een spandoekje tussen twee flexibele staven, die moest ik dan omhoog houden (en zelf geen foto's nemen ) tijdens de officiële intrede van de spelers. Maar ik had nog een uur te spenderen en ging dus de sanitaire installaties bezoeken en nog wat rond kijken. Om zowat 15.00 uur zocht ik opnieuw mijn plaats op en bleef dan zitten, gaandeweg werd het daar vol. Terwijl Lotto King Karl zijn gebruikelijke liedjes zong ("Hamburg, meine Perle" en "HSV, forever and ever") werd al geoefend met de spandoekjes. Als de trainer en de spelers niet wisten waar veel vrijwilligers mee bezig waren, moeten ze onder de indruk geweest zijn van het zicht in de tribunes!


  De derby van het noorden begon meteen met een kopbal van Westermann, en dan Adler, die een kopbal van Haggui van onder de hoek moest halen. Nadat beide ploegen een eerste waarschuwingsschot hadden afgevuurd begonnen de roodbroeken er in de 20ste minuut echt aan: Van der Vaart werd door Son bediend (die hem feitelijk bijna kreeg van de Hannoverse keeper die de bal gewoon uitwierp) en legde de bal mooi in de loop van Rudnevs, die in de 1 tegen 1 situatie tegen de bezoekende keeper de kalmte bewaarde en droogweg binnen trapte (de bal botste ook nog eens). Een wonderlijk uitgespeelde treffer, die de ploeg van Fink de nodige zekerheid verschafte, om vervolgens het spel te bepalen. Niet dat zich een veelvoud van verdere uitgesproken kansen voordeed, maar dat de gasten weggehouden werden van het doel van Adler. Die moest in de rest van de eerste helft enkel met zijn voet een kans voor Pinto verijdelen, en er werd voor rust gefloten bij een krappe maar verdiende 1-0.

  Na de rust, Ilicevic werd vervangen door Beister, deed HSV verder waar hij gestopt was: achteraan compact, vroeg aanvallend, met snel spel naar voor. Een tweede doelpunt viel wel, maar Son stond blijkbaar in buitenspel toen hij een mooie pas kreeg van Arslan kreeg, een millimeterbeslissing van scheidsrechter Zwayer (51'), hopelijk heeft Sport1 er maandag aandacht voor. Dat tweede doelpunt had nog kunnen vallen, maar deze keer was keeper Zieler wel succesrijk bij zijn rechtstreekse confrontatie met Rudnevs. Intussen was een uurtje gespeeld - en plots kantelde het spel, als uit het niets kwam Hannover in het spel. HSV vochten na de krachten vergende Engelse week (drie wedstrijden in 8 dagen) voor elke meter, maar de bezoekers kregen enkele goeie kansen. Maar ofwel ging de bal er net naast of over, ofwel redde een Hamburger de bal op de lijn (zoals Mancienne tegen Stindl) of de bal eindigde bij Adler, die meermaals Ya Konan en Abdellaoue van scoren afhield. En daar de thuisploeg zijn kansen ook niet konden omzetten (schot van Beister, kopbal van Jiracek, die in de 62ste minuut Arslan verving), bleef het tot de slotminuten spannend. Maar de ploeg van Fink heeft blijkbaar uit de fouten gemaakt in de wedstrijd tegen Gladbach geleerd en maakte de tijd vol (ook de drie extra minuten) zonder tegendoelpunt, leuk zo kort voor de ruisende verjaardagsgala van deze avond. Ik ben erg content: we hebben gewonnen (mooi dus voor dat feest), Bremen verloor zodat HSV nu evenveel punten heeft, Rudnevs scoorde voor de tweede keer in vier dagen en Adler hield de 0.

  Hamburger SV: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Badelj, Arslan (62' Jiracek) - Son (88' Sala), Van der Vaart, Ilicevic (46' Beister) – Rudnevs.

  Na de wedstrijden was er geen gelegenheid om spelers om foto's of handtekeningen te vragen, ik denk dat ze een andere uitgang namen om op tijd in de evenementenhal te zijn. In de pendelbus zat ik naast een supporter met wie ik dan ook een babbeltje had (hij was zeer in zijn nopjes dat een Vlaamse supporter is van zijn ploeg), hij vindt Scifo de beste Belgische speler ooit, haalde herinneringen op aan de finale van het EK in 1980 (twee doelpunten van Hrubesch voor de Duitsers, mijn buur was al vergeten dat Pfaff voor de Belgen in doel stond ) en hij verzekerde mij dat Jiracek zeker een aanwinst is (hij zou rustgevend zijn).

  's Avonds in de hotelkamer bekeek ik de gala waar natuurlijk ook de levende legenden ook bij waren, Seeler, Hrubesch, Magath (die zullen ze bij Juventus ook nog niet vergeten zijn, denk ik, 25.05.1983), Stein, Von Heesen, zelfs Mahdavikia (speelde begin jaren 2000 bij HSV). Een der sprekers zei dat Adler zeker in het nationale doel behoort (maar ja, dat hangt van Löw af, hé, ik weet niet hoeveel die naar HSV kijkt...). Op het einde werd het bijzonderste elftal samengesteld, allemaal ex-spelers die nu iets anders doen plus Van der Vaart.

  In het stadionboekje staat de geschiedenis erg beknopt beschreven, maar dat is net zo gemakkelijk. Op 29.09.1887 verenigden studenten van een middelbare school met 2 lichtatletiekverenigingen tot SC Germania, de "stamvader" van het huidige HSV. Het is echter pas in 1934 dat deze datum als ontstaansjaar van HSV werd erkend. Ik heb ergens ooit het jaar 1919 in de analen van de club zien staan, maar weet niet meer waarom (misschien voor het jaar waar de huidige naam werd gekozen?). 1919 is het stichtingsjaar van "mijn" Belgische club, Eendracht Aalst.

  Toen ik 's anderendaags op hotel het ontbijt genoot (in buffetvorm), zaten daar alleen maar HSV-supporters. Ik zei daar dan iets over aan de receptioniste toen ik ging afrekenen, en ze zei dat bijna alle gasten voor 't voetbal kwamen, en ze hadden nog nooit zoveel supporters te gast als dit weekend.

  Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/HSVHannover962012
  En die van HSV staan hier onderaan het verslag: http://www.hsv.de/saison/meldungen-saison/bundesliga/saison-20122013/06-spieltag/spielbericht-hsv-vs-hannover-96/

  28.09.2012: Het Nieuwsblad laat weten dat het boulevardblad Bild na vijf speeldagen een lijst gepubliceerd heeft van de beste elf transfers deze zomer in de Bundesliga. Ook Adler en Van der Vaart zijn er natuurlijk bij.  In de nieuwsbrief van HSV lees ik dat het stadion uitverkocht is (allicht) en dat wie niet vooraf al meedeed met het opzetten van de choreografie op zijn plaats zit om 15.15 op zijn plaats verwacht wordt en meedoet met wat op uitgedeelde pamfletten te lezen is. OK, maar intussen neem ik ook wel foto's, hoor.

  30-09-2012 om 21:15 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein
  27-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: Bor. Mönchengladbach - Hamburger SV

  26.09.2012: Bor. Mönchengladbach - Hamburger SV: 2-2

  Ik volg deze wedstrijd via de LiveTicker (waar de macro voor doelpunten, kaarten en vervangingen wel meteen werkt ) en volg zo een al bij al boeiende wedstrijd. Veel duels, vooral in de lucht, worden overwegend in het middenveld gevoerd, en de bal wordt aan beide zijden al eens verloren. De eerste mogelijkheid van de wedstrijd hebben de thuisspelers in de persoon van De Jong, die na negen minuten van op goed 16 meter net naast doel trapte. Arango's poging, enkele minuten later, kan Adler met gemak tegen houden. Na deee korte schrikseconden krijgen de gasten het spel echter steeds beter onder controle. Vooral in het middenveld rolt de bal goed rond.
  Na een eerste kans van Rudnevs (11'), die vanuit een scherpe hoek op de doelman mikt, is het Van der Vaart, die voor de scene van de eerste helft zorgt. Na een doorgeven via het hoofd van Westermann neemt hij de bal van de linker hoek van de penaltyrechthoek met volle kracht en scoort in de rechterhoek van het doel (0-1). Een droomdoelpunt van het nummer 23 in de 23ste minuut.  

  Gladbach kan daar niets tegenin brengen. Ilicevic bezit in de 31ste minuut de grote kans, tot 0-2 de score te verhogen, doch Jantschke blokt zijn schot ternauwernood af. Van uit het niets valt de gelijkmaker van Gladbach, na een hoekschop kopt Stranzl die binnen. Helaas ziet scheidsrechter
  Aytekin in die scene niet dat die zwaar leunt op Westermann. Maar HSV laat zich niet kennen en slaat nog voor de pauze terug. Een boterzachte flank van Badelj wordt door Rudnevs van op korte afstand binnen, zo heeft hij zijn eerste doelpunt voor HSV op het palmares.
   

  Na de pause gaat het in hoog tempo en op boeiende wijze voort. In de 53ste minuut komt er voor Gladbach de waarschijnlijk belangrijkste scene. Jantschke verliest op de linker zijde de bal aan Ilicevic, die kort voor de vijfmeterlijn door Stranzl foutief gestopt wordt. Daarvoor krijgt HSV een penalty en de Gladbachspeler de rode kaart. Volgens de reporter een harde beslissing. Misschien vind Van der Vaart dat ook want hij mist 'm (of is 't omdat 'm per slot van rekening toch nog altijd een Nederlander is? ). Soms is interessant met een man minder te spelen, maar Gladbach bewijst dat niet, die schept alleen maar standaardsituaties. Arango schiet eerst nog een vrije trap in het zijnet, aan de goeie kant voor Adler. De rest van de tijd controleert HSV en probeert zo de tijd vol te maken. Denkt iedereen. Tot de extra minuten gespeeld worden. Een laatste vrije trap van Arango kopt Dominguez binnen, 2-2 "voor Gladbach".  Ik vraag me af of de spelers wat uit hun concentratie gehaald werden door twee opeenvolgende wissels: Van der Vaart door Sala in de 89ste minuut en Ilicevic door Beister in de 90ste minuut? Hopelijk laat Fink dat overmorgen achterwege, en trouwens, als hij Beister wil laten invallen, dan moet hij niet wachten tot de laatste minuut maar niet later dan de 75ste. 

  Hij speelde in deze opstelling: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Badelj, Arslan - Son, Van der Vaart (89' Sala), Ilicevic (90' Beister) - Rudnevs (77' Berg).

  Overigens heeft Van Gaal ook het licht gezien, Van der Vaart is opgeroepen voor de kwalificatiewedstrijden tegen Andorra en Roemenië. Hetzelfde geldt voor zijn Kroatische collega die Badelj en Ilicevic oproept tegen Macedonië en Wales. Voor de terugwedstrijd thuis tegen België is nog tijd.

  25.09.2012: Nog vier keer slapen en 't is jubilee. Hopelijk valt de match ook goed mee, met een thuiszege en 't mag gerust wel zo spannend zijn als het zaterdag was.

  Begin oktober wordt weer gespeeld voor de natie en de eerste uitnodigingen komen al aan bij HSV-spelers. Drobny en Jiracek werden in de Tsjechische ploeg opgenomen voor de wedstrijd op 2.10. tegen Malta (thuis in Pilsen) en op 16.10. tegen Bulgarije (in Praag). Ik ga ervan uit dat het webteam van HSV binnenkort een overzicht geeft van alle HSV-ers die opgeroepen zijn voor hun land.

  27-09-2012 om 20:32 geschreven door Helga

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Hamburger SportVerein


  Archief per week
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 11--0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!